Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 välierät: KalPa – JYP

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana RäpyläRepe, 01.04.2017 klo 20.22.

 1. Mukava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Löikö se Riikolaakin? Jo on väkivaltainen ukko! Pointti ymmärretty ja mukailen toivetta siitä että tänään finaaliin menijä ratkaistaan pelaamalla rehdisti ja sääntöjen puitteissa. Se koskee sitten myös näitä huitaisuja, kun peli on jo poikki sekä vaihtoaitiosta tapahtuvia mätkimisiä. Ja mulle on täysin ok että se vaihtoaitiosta huitonut jamppakin pelaa tänään, enemmän viittaan tosiaan tuohon pelin, sarjan ja vastustajan kunnioitukseen. Onhan tämä jotain mahtavaa että KalPa - JYP sarjassa tarjoillaan taivas ja helvetti samalla tarjottimella, menussa vain yksi myyntiartikkeli: Game 7.
   
 2. dafjkl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Diskos ja JYP
  Lainaus:
  Loistavaa ja analyyttista keskustelua eteenpäin vievää argumentointia kaivataan aina. Kiitos tästä palautteesta, jonka aiheellisuutta en ihan pystynyt itselleni konkretisoimaan. Mutta lupaan huolella sen painaa mieleeni ja tutkiskella sitä syvällisesti koko bussimatkan Kuopioon. Sen verran Zemgod omaa viestiäsi stilisoin, että tuo viestisi aloittava verbi tulisi olla muodossa koeta ei koita :)

  Ja pahoittelut toki siitä, että pelaajan nimi omassa viestissäni lipsahti väärin - mutta oliko itse asia sinällään väärin. Ja jokainen kertoo viestillään paljon aina itsestään, niin sinäkin Zemgod.
   
 3. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Näin yleisesti, mä en ymmärrä mitä hyötyä sitä on mennä vastustajajoukkueen kannatusryhmän keskellä. Siitä kun aiheutuu vain negatiivista. Joko vituttaa itseään kun tuo kyseinen vastustaja joukkue tekee maaleja omaa suosikkijoukkuettaan vastaan ja sen joukkueen kannattajat vielä vittuilevat just sun kannattamasi joukkueen pelaajille tai aiheutat yleistä pahennusta tuulettamalla oman suosikkijoukkueesi maaleja vastustajajoukkueen kannattajaryhmän keskellä. Näin kärjistetysti, sellaisella toiminnalla kerjää vain verta nenästään.

  Minäkin olen saanut kuulla vastaavia vittuiluja kuin yllä mainittuna monessa paikassa. Niin Porissa, Oulussa, Tampereella (molempien paikallisten joukkueen kannattajien toimesta), Lappeenrannassa jne. Näitä löytyy järjestään jokaiselta liigapaikkakunnalta, niin valitettavaa kuin se onkin. Jokaisella kerralla mulla on ollut JYPin paita päällä.

  Ja sitten taas tähän sarjaan hieman. Tasaista on ollut vaikka vastustaja onkin tehnyt hieman enemmän maaleja. Onneksi näissä ei maalieroa lasketa vaan pelkästään voittoja. Tänään JYPin on pakko pystyä siihen mihin KalPa ei tässä sarjassa pystynyt eli ottamaan kaksi ryöstöä. Se on ainoa mahdollisuus päästä finaaleihin. Terveisin, Captain Obvious.
   
 4. Meikäpoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  No voi KYYNEL! Onhan se nyt aivan hirveää kun vastustajan maalivahtia vähän psyykataan. Vastustajaa PITÄÄ psyykata ja se on niin kauan hyvä juttu kun ei mene henkilökohtaisuuksiin. Toki omia pitää myös kannustaa eikä vastustajan psyykkaus saa olla pääasia. Tämä on JYP-kannattajilla hyvin hallussa. Tuollaiset "Kaikki menee" -huudot nyt ovat nyt ihan perus arkipäivää ja jos veskari ei niitä kestä niin suosittelen lopettamaan ja aloittamaan keskittymisen muihin asioihin. KalPa-kannattajia pelottaa, että huudot oikeasti menevät Eeron ihon alle ja ihan mahdollistahan se onkin. Ja mikä pakko KalPalaisena on mennä sinne vastustajajengin fanijoukkoon? Ainiin, teidän vahvuus ei taida olla omilla aivoilla ajattelu ja äo:kin on pienempi kuin kengännumero. Jatkakaa JYP-kannattajat samaa rataa ja tsemiä JYP!
   
 5. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Äiti, en tahdo mennä matsiin
  Äiti, saan aina olla yksin
  Ei kukaan musta välitä
  Saan aina yksin leikkiä
  Äiti, miks toiset vaan kiusaa?


  Sattuu, pienet hartiat kun alas painuu
  Koskee, paha lääkettä on siihen löytää
  JYPin fanit saapuvat, näytös voi alkaa
  Koskee, kun sivusta vain sitä katson

  Täällä kun oli näitä loruja aiemminkin pistetty,tuli vaan Pikku-Eerosta mieleen.
   
 6. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Jos Eeron selkäranka olis mennäkseen poikki, niin se olisi tapahtunut viime matsin ekassa maalissa. Niin ei käynyt, vaan Kilpeläinen oli KalPan paras pelaaja.

  Eeron pää kestää. Sihen tämä sarja ei ratkea.
   
 7. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Hellurei ja hellät tunteet! Kyllähän tässä ihan herkistyy, peli seitsemän ja isot pahat JYP -fanit. Toki voi estää pahimmat loukkaantumisen tunteet kun jättää menemättä sinne pääkallonpaikalle. Pitää pientä etäisyyttä kohteeseen niin hyvin menee! Mutta nää on näitä, kaikkihan pistää vituttamaan lopulta.

  Palatkaamme kuitenkin tähän peliin ja ajatuksiin. Se on ratkaiseva peli tänään! Tänään voitolla finaaliin, tappiolla ronssipeliin edareita vastaan. Kumpi maistuisi enemmän? Minulle ainakin se finaali. Toivon myös että JYP ajattelee näin, että finaali tai ei mitään. Tänään kaikki jätetään kentälle ja katsotaan mihin se riittää.

  Olen pahoillani jo etukäteen jos menemme finaaliin, se varmasti aiheuttaa loukkaantumisen tunteita. Kiitän myös etukäteen tästä sarjasta, on ollut aivan legendaarista settiä kentällä ja jatkoajassa. Siitä kaikesta kiitos kuuluu meille kaikille, niin jyppiläisille kuin kalpalaisille!
   
 8. rosswell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, vain ja ainoastaan
  Lainaus:
  Osui ja upposi. Totta kai fanina esitän itsevarmaa, mutta kyllä olin oikeasti aivan varma että Kalpa vie JYPiä tällä kertaa. Varsinkin siinä vaiheessa kun Kalpa johti otteluvoitoin 2-0. Se, että ollaan Game sevenissä, on siis vain ja ainoastaan positiivista ja hienoa! Olen jopa sitä harvinaista laatua (vai onkohan se harvinaista?), että mikäli Kalpa game sevenin vie, hyppään kyllä Kalpan bandwagoniin finaaleissa. Miten lie toisinpäin asianlaita, Kalpa-fanit Jypin vai Tapparan puolella?

  Mutta kova paikka se ei ole, että seitsemänteen peliin mentiin. Playoffeissa se on omalla tavallaan jopa suotavaa. Saadaan tunnetta ja jännitystä peliin, ja sykettä korkealle, JYPille tämä on jo toinen kerta tällä kaudella. Jännättävää on riittänyt.

  Ja kyllä, Pelsut oli minun toiveissa JYPin vastukseksi, mutta teillä kävi sen suhteen parempi mäihä. Mutta mitäs ei päästy kipuamaan teidän ohi runkosarjassa. Harmi. Ei se poista Kalpan hyvyyttä, mutta kyllähän Pelsut oli surkeita!

  Ja kyllä, part 2, Koko maailma on meitä vastaan, mutta ei se meitä haittaa. Pari raumalaista kaveria jaksaa naljailla, että pitävät JYPiä keskikastin värittömänä jenginä, vaikka kuluneet 10 vuotta ovat olleet kaikkea muuta kuin keskitasoa...ja katsokaas miten Lukko taaplaa? Rahaa on, menestys kiertää kaukaa.

  Kalpalle on paljon sympatiaa, mutta tottakai toivon että JYP pistää tänään kalakukkoilijat kesälomalle (tai pronssimatsiin, whatever).
  Ensimmäisiä lätkäpelejä mitä muistan käyneeni katsomassa (tiedän ettei se ollut ensimmäinen, mutta eka josta on oma muistijälki) oli Jyp HT - Kalpa.
  Silloin Kalpa oli parempi, Darius Rusnak yksi joukkueen isoista sankareista. Tänään on huikea jännitys päällä...pelko sen melkein 30 vuoden takaisen pettymyksen tunteen uusiutumisesta, tai siitä tunteesta että tekee mieli vetästä pelti paljaana pakkasessa JYP-huiveja ja paitoja heilutellen, vaikka olenkin melko lailla ainoita JYP-faneja täällä Kainuun korvessa.

  Omalta osaltani voin sanoa täysin rehellisesti, että toivon vain että tuomarit eivät pilaa ottelua, että ylilyönneiltä vältytään, ja että parempi jengi voittaa.
  Senkin sanottuani, pettymys iskee varmasti, jos JYP häviää, mutta tämä sarja on ollut hieno, kävi miten kävi! Jos taas JYP voittaa, niin onneksi on kaksi vapaapäivää aikaa palautella ääntä!
   
 9. TKO Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Jäisi kyllä tuossa tapauksessa finaalit kokonaan katsomatta. Tapparaa vastaan ei suuressa kuvassa ole mitään, mutta soisi finaaleissa pelaavan muitakin joukkueita. JYPiä kohtaan taas on nyt jo vuosikymmenten taakka ykkösketjun ryöväämisen, paitsiomaalin, Jalasvaaran kauden päättäneen polvitaklauksen jne. muodossa. Ja tietysti myös siksi, että ovat aina olleet lopullisessa taulukossa edellä.
   
 10. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Niinhän se on että menestys aiheuttaa kateutta, kateus aiheuttaa vihaa. Siksi JYP ja sen fanit ja sitämyöden koko Jyväskylä ja Keski-Suomi ovat ihmisten ihon alla. Täällä on yksi menestyneimpiä seuroja suomessa ja viimeisen 10 vuoden aikana kestomenestyjä. Täällä on ihan elinvoimainen kaupunki ja maakunta. Ilmankos se pistää harmittamaan.

  Itsellä ei ainakaan ole mitää pahaa sanottavaa Kuopiosta eikä Pohjois-Savosta. Eikä KalPakaan ole minulle mikään paskajengi. Jos jyppi ei tästä menee jatkoon, niin totta hemmetissä toivon että kalpa vie koko roskan nimiinsä. Se olisi hieno tarina tämän maan jääkiekossa ja jäisi historiaan. Toki KalPan pitää historiaa tehdäkseen voittaa JYP vielä yhden kerran. Minun moraalini on se, että ihan viimeiseen hengenvetoon kannatan jyppiä, aina. Mutta KalPalle sympatiat.
   
 11. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tulen kirjoittamaan vielä tekstin tänne, mutta kiitos Niku ja Olkivitun(h)nuora, päätitte vielä varmistaa että KalPa varmasti menee finaaliin.
   
 12. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Seitsemäs peli osoittaa, kumpi joukkue oli parempi. Tässä sarjassa sen osoitti Kalpa. Ei jossittelua. Hieno taistelu JYPiltä, eli ei ihan ilmaiseksi tullut finaalipaikka Kalpalle.

  Yksittäisiä virheitä turha kelata. Niitä tulee pitkässä sarjassa joka tapauksessa.

  Onneksi olkoon Kalpalle jo hopeasta. Toivottavasti jalat toimii vielä finaalisarjassakin. Tapparaa vastaan sama liike, niin voi mennä jännäksi.

  JYP saa hoitaa vielä pronssipelin, niin tämä kausi saa ihan hyvän lopetuksen.
   
 13. Mighty Mickey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks, SaPKo, Los Blancos
  Onnea KalPalle! Toivottavasti voitatte mestaruuden. En nää mitään syytä, että näin ei kävisi.. JYPistäkin olen ylpeä. Neljän parhaan joukossa on kuitenkin hyvä saavutus.
   
 14. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ei hävitty huonolle. KalPa on kyllä uskomattomassa lennossa ja yllättänyt varmasti myös omat kannattajansa tällä kaudella. Finaaleissa vastus on kova, mutta KalPa on se joukkue, joka voi Tapparalle kampoihin laittaa. KalPan bandwagonissa ollaan!

  Vilpittömät onnittelut KalPalle ja sen kannattajille! Huikea suoritus jo tässä vaiheessa, mutta painakaa vielä päätyyn asti täysillä ja viekää poika kotiin!
   
 15. El Lude Jäsen

  Ei sulanut Eero, Pekka eikä muukaan KalPan joukkue. Kiitos KalPa. Näille meikäpojille ja vanhoillepuumille - tai no, mitä väliä enää. Muille JYP-osion kirjoittajille kiitos. Voittakaa HIFK pronssipelissä.
  Kiitos KalPa!!! Hopea on ainakin meidän...
   
 16. Hamu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Onnea KalPalle finaaleihin.
   
 17. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Onnea KalPa finaaleihin, vilpittömästi niin! Tasainen ja hyvä sarjahan tämä oli, ei muuta kuin pökköä pesään Kuopiossa ja kalakukkoa lapiokaupalla Tapparan verkkoon. Eiköhän nuo finaalitkin tule seurattua ja naapuria kannatettua :)
   
 18. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Eipä jäänyt mitään jossiteltavaa. Oli syy mikä tahansa, niin JYP ei seiskapelissä ollut sillä tasolla jolla mennään finaaleihin. KalPa pystyi kypsään ja järkevään suoritukseen. JYP-osiossa voi olla analysoinnin paikka myöhemmin, heitän pari ranskalaista viivaa:

  - JYPin duunariosastosta ei löytynyt sellaisia apuja tai kunnon neloskenttää kuin aiemmin (vrt. KalPan Jokinen)
  - Kärkiketjun miehet katosivat välieräsarjassa pl. Suomela, joka pystyi nostamaan tasoa
  - MV-pelissä oltiin pari napsua perässä

  Eteenpäin, sanoi mummo lumihangessa.
   
 19. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onnittelut KalPalle finaali paikasta. Se on ansaitusti teidän.

  Toivottavasti paukut riittää levännyttä Tapparaa vastaan ja toivon, että menette päätyyn asti!
   
 20. chubster Jäsen

  Hieno sarja ja KalPalle ansaittu finaalipaikka!

  JYP hyytyi ratkaisevassa paikassa tänään! Puolustuksessa ja Olkinuoralta karmeat virheet ja thats it!

  Hyvä KalPa!
   
 21. Jinsui Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Loistavaa Kalpa! Uskomaton tarina, te todella ansaitsitte finaalipaikan. Toivottavasti nälkä riittää vielä kampittamaan Tapparan.
   
 22. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Onnittelut Kuopioon finaalipaikasta. JYPiltä aivan karmeita virheitä omassa päässä tänään ja tulos on sen mukainen. Toki taas toisessa päässä mistään ei osuttu.
   
 23. pinball Map Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onnittelut Kuopioon! 4 maalia missä kaikissa iso henkilökohtainen virhe! Kova hinta maksettiin. Niku vois ny mennä vaikka parturiin..

  Iso hattu, että ei paljo rantapalloja näkynyt. Arvostan!! Hoitakaa Tappara!!
   
 24. Puupaavola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Olen kehunut KalPan peliä syksystä saakka,vaikka turkoosi sydän sykkiikin. Huikeaa peliä taas kerran! Kaada KalPa Tappara,ei kerran vaan neljä!
   
 25. Mazoo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kuopiossa pelätään aina kun mennään askiin JYPin kanssa. Tämä olisi voinut olla kumman tahansa finaalilippu, nyt se on KalPan. Kiitos Jyväskylään erittäin asiallisesta keskustelusta, psyykkaamisesta, live-kannattamisesta hallilla ja todella kovatasoisesta sarjasta! Kiitos!