Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 välierät: KalPa – JYP

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana RäpyläRepe, 01.04.2017 klo 20.22.

 1. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Taas sitä mennään! Männä vuosina Kalevan Pallo on jäänyt JYPin jalkoihin välierissä 2009 ja pronssipelissä 2010. Nähdäänkö tänä keväänä, kun pikkuveli vääntää isoveljen nurin vai jatketaanko tutulla kuviolla?

  Faktahan se on, että JYPin ja KalPan väliset matsit eivät ole enää viime vuosina samalaista kiimaa herättäneet kuin vuosikymmenen taitteessa ja sitä ennen. Ehkä tämä välieräsarja palauttaa taas asetelman oikealle tolalleen.

  KalPa on ollut väkevä koko kauden ja kevät alkoi pussinokkien uittamisella suhteellisen selkeästi. Ilmeisesti Niiralan pojat myös pystyivät vastaamaan Pelicansin fyysisyyteen, vaikka KalPan oletettiin olevan enemmän mikkihiiristä kasattu neppailijaporukka. Pekka Virta on kuitenkin palauttanut uskon menestykseen itämaassa ja KalPalta ei enää nähdä jätön-jätön-jättöä maustettuna parilla pakki-pakki-syötöllä, vaan nyt KalPa koohottaa vauhdilla hyökkäämään. KalPan vaarallisin kaveri taitaa olla Keränen, joka murtautui useampaan otteeseen läpiajoihinkin ja oli suuressa roolissa Pelicansin selättämisessä.

  JYP lähtee sarjaan muutaman HPK-sarjan lopulla syntyneen loukkaantumisen saattelemana, mutta laajasta materiaalista onneksi löytyy kelvollisia paikkaajia. Sarja kuvasti hyvin JYPin ja HPKn kohtaamisia entuudestaan, eli kovaa vääntöä ja nuhjaamista, eikä pelillisillä hienouksilla juurikaan päästy tälläkään kertaa mässäilemään. JYP on kuitenkin totutun vahva, mutta vielä laittaa isompaa vaihdetta silmään, mikäli mielitään kirkkaimpiin valoihin.

  Tästä alkaa mielenkiintoinen välieräsarja, toivottavasti myös JYP pystyy pelamaan vapautuneempaa kiekkoa ja vastaamaan kalakukkojen haasteeseen. Nyt mennään!
   
 2. KalPan toveri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  No nyt ei tarvii sitten miettiä kumpi on ennakkosuosikki! KalPaa ei saa suosikiksi sitten millään.

  Nyt ainoa kiusa minkä kuopiolaiset pystyy jypeille tekemään on kiireen vilkkaa hyväksyttää valtuustossa pieni määräraha urheilupaikkarakentamiseen. Pitää nimittäin pikavauhtia rakentaa semmoinen vittumainen tolppa siihen vieraskatsomon eteen aivan kuten Synergia-areenallakin on, jotta pelin seuraaminen siitä katsomon osasta on mahdotonta. Tämä onkin sitten ainut kiusa mitä täältä Kuopiosta on lupa odottaa. Tähän oljenkorteen olisi syytä tarttua!
   
 3. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Toivottavasti lopullinen mestari tälle kaudelle löytyy tästä otteluparista. Kumpi tahansa jatkoon sitten meneekin.
   
 4. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mikäs KalPan terveystilanne on tällä hetkellä? Onko se Mikkola vielä sivussa, entä muita? JYPille kerhon kohtaaminen tuli kalliiksi. Poissa ovat Louhivaara, Kalteva, Vainio, Kanninen ja ilmeisesti Hotakainenkin, jota ei tänään näkynyt. Kuukka sentään palaa banaaniltansa hyppimään KalPalaisten selkään :)
   
 5. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Eikös Kanninen ole palailemassa askiin?
   
 6. Reznik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Samaa piti kysyä tuosta JYP-pakistosta että ketä sinne odotettavissa takaisin, kun katselin tuota tän päivän repaleista rosteria :) KalPan sairastuvalta on aika nihkeästi irronnut tietoa, mutta Ruuttu loukkaantui sen verran ilkeän näköisesti vikassa Pelsu-matsissa, että arvellaan kauden olevan paketissa. Mikkola suattaapi ehtiä sarjan alkuun tai sitten ei.
   
 7. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Mikkola palannee tähän sarjaan, kevääksi huomattavasti parantaneen Alexander Ruuttun kausi on varmaankin ohi. Siinä kai se.

  Äärimmäisen tasainen sarja tulossa. Lisämietteitä myöhemmin.
   
 8. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Lainaus:
  Tähän vahva sama. JYP-Tappara -finaali toiveissa, mutta jos KalPa jatkaa, niin menkööt päätyyn saakka. KalPalle toivon menestystä, vaikken tietenkään JYPin kustannuksella. Erityisesti tällä kaudella siksi, että ensi kaudesta eteenpäin se perkeleen mustalainen on KalPan peräsimessä ja luultavasti kusee koko homman. Nyt on siis KalPan mahdollisuus pärjätä.

  Vielä enemmän KalPalle muutoin menestystä toivon senkin takia, että HIFK ja Tappara eivät meinaa miellyttää ja ovat jo mestaruutensa viime vuosina ottaneet.
   
 9. Takapappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Blackhawks
  KalPa on ehdoton suosikki. Jypillä äijiä sairastuvalla, vanhukset ei jaksa luistella ja moket on imureita. 4-0 KalPalle.
   
 10. Tyler Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Ducks, Habs
  Aivan loistavaa, että saatiin Kalpa vastaan! Vaikka hpk-sarja jännittävä ja tasainen olikin, niin kyllä siitä ajoittain tuntui puuttuvan playoffeihin kuuluva tunnelataus. Tässä sarjassa sitä tulee varmasti olemaan roppakaupalla, niin askissa kuin katsomossakin. Ja sydämeni pohjasta toivon, että tämän sarjan voittaja vie mestaruuden.
   
 11. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  KalPahan tähän suosikkina lähtee. Kotietu Niiralan montun lentokentällä. Jypillä pari pahaa loukkaantumista, takelteleva ylivoima ja imuroiva Olkinuora.

  Toivottavasti ketjun ja keskustelun taso on edes vähän parempaa kuin JYP-HPK:n vastaava.
   
 12. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ah... pikkuveli välierissä. Maukasta. Kalakukkoa pelikaani täytteellä välieräpalaks. KalPahan lähtee ennakkosuosikkina, jos semmosta halutaan asettaa. Kuapiolaiset vei Pelikaaneja miten tahtoi ja JYP taas sahas tasasta sarjaa hämeenlinnalaisten kanssa. Pidän kuitenkin HPK:ta hieman eri kaliberin joukkueena kuin Pelicans, varsinkin puolivälierien jälkeen ja yhden KalPa-Pelicans pelin nähneenä.

  JYPiltä oli aika paljon pakkeja sivussa, mutta alivoimaspessu Kuukka ainaki palaa takaisin. Opa vissii ei pelaa enää keväällä, harmi. Olkinuoran pitää parantaa peliä tästä sarjasta jos sitä kerran on pakko peluuttaa.
   
 13. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Runkosarjassa kevätjaksolla JYP oli kuuma joukkue, mutta jatkuiko samanlaiset otteet sitten pleijareissa? Tätä viimeistä matsia katsoin toisen erän, mutta muuten en seurannut sarjaa. Käsittääkseni maalivahtipeli ei oikein toiminut kaikissa peleissä ja loukkaantumiset heikensi joukkoja. JYP oli etukäteen yksi ikävimmistä vastustajista johtuen historiastamme ja runkosarjan viimeiset kohtaamiset, kun Kilpi suli oikein urakalla. Silloin taas KalPa oli kovassa treenijaksossa ja otteet eivät olleet aivan niin terävät.

  KalPa osoitti viimeistään Pelicans-sarjassa, että joukkueesta löytyy luonnetta ja taitoa. Viimeksi kun JYP ollaan kohdattu, niin ovat rehellisesti sanottuna olleet ylivoimaisia, tällä kertaa onneksi niin ei ole. Luotan KalPaan ja se menee jatkoon voitoin 4-3 kotiedun turvin.
   
 14. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Eipä se keskustelun taso päätä huimannut tuossa KalPa-Pelicans ketjussakaan. Loistava sarja varmasti tulee.
   
 15. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Toivon tältä sarjalta kahta asiaa: hallit täyteen ja kentälle armoton tunne. Totta kai toivon, että oma joukkue menee jatkoon, mutta silti penkkiurheilijan kannalta parasta olisi helvetin viihdyttävä playoff-kiekko. Tämä on mahtavaa aikaa!
   
 16. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  KalPa sai Pelicansin näyttämään huonolta ja olisi tehnyt samoin Kerholle. Vaikea on nähdä HPK lähtökohtaisesti päihittävän pelsut materiaalissa yhtään, oli kyse sitten Kousasta tai Karri Rämöstä.

  Mutta tiukka sarja tulee silti. Viimeiset pelit runkosarjassa puhuvat JYPin puolesta, maalivahtipeli on KalPan puolella. Hyökkäyskalusto menee lähestulkoon tasan, Louhivaaran poissaolo olisi merkittävää. Kotietu on kalpalla. Jos Kuopio ikinä voittaa tämän parin niin nyt.
   
 17. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Saatiinhan se täkäläinen "paikallissarja" tännekin päin maata. Tosiaan liialliset kohtaamiset ovat tainneet tappaa tunnetta näistäkin väännöistä, niin kentällä kuin katsomoissa. Jospa nyt saataisiin eloa näihin kamppailuihin.

  On totta että jos lähi- tai kaukaisempaa historiaa tuijottaa, on sarjassa vain yksi suosikki. Itse en piittaa historiasta pätkääkään. Mukava niitä toki muistella ja naureskella, vähän niinkuin krapulaa, mutta nyt alkavissa peleissä niillä ei enää ole merkitystä. Siinä missä Jyppi pelasi huikean runkosarjan lopun mutta kompasteli yllättävän paljon ensimmäisellä kierroksella, KalPa kompuroi runkosarjassa mutta pelasi ensimmäisellä kierroksella vakuuttavan hyvin. Toivon mukaan noista asetelmista saadaan kunnon sarja aikaiseksi ja tunnetta kehiin.
   
  Viimeksi muokattu: 01.04.2017 klo 21.32
 18. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei se minusta kompastelulta näyttänyt. Kerho pakotti JYPin pelaamaan äärimmäisen tarkasti. Kuudes peli oli ainoa, jossa oli kompastelun makua.

  Kalpa on ilman muuta ennakkosuosikki ja tämän kauden JYPille se saattaa olla etu. Tuntuu tuo ennakkosuitsutus heikentävän suoritusta.
   
 19. Hans Geering Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Doncaster Spinners
  Niin on etäiseksi jäänyt pikkuveli viime vuosina, että pitäisikö nyt puhua mielummin pikkuserkusta? Ehe-ehe.. JYP:n play off taival ei alkanut ihan sellaisella ilotulituksella mitä ainakin itse odotin mutta tärkein, neljä voittoa sieltä tuli.. menisikö tämä vähän niin kuin runkosarjakin? Alku nihkeää ja loppu hirveää lentoa? JYP:n nelonen ei ole ollut "valmis" missään vaiheessa. Jos kuitenkin Kanninen on kohta (?) kunnossa niin melkein mielummin siinä näitä Sundeja ja Roobia katselee kuin Pihlmannia..
   
 20. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Varmasti KalPa sai Pelicansin näyttämään huonolta, mutta HPK pelikirjansa/valmennuksen puolesta olisi vienyt Pelsuja kuin litran mittaa. KalPa-HPK olisi ollut paljon tiukempi kuin mitä se oli Pelicansia vastaan. Turhapa näitä on pohtia, kun totuutta ei voi tietää. Mutta olen todella luottavainen tulevaan sarjaan, koska puolivälierissä oli niin kova joukkue vastassa.

  Itselläni on täysi luotto että JYP vie tämän sarjan. Tiukkaa tulee olemaan jokatapauksessa. JYPin yksi vahvuus on laajuus, minkä tämäkin päivä näytti. Puolustuksesta Kalteva, Kuukka ja Vainio poissa. Ei hätää, Pullia ja Uotilaa tilalle. Tarpeen tullen vaikka Jokinen. Hyökkäyksessä sama. Opa, Kanninen ja Hotakainen sivussa, ei hätää, löytyy Roobaa, Sundia, Salmioo ja tarpeentullen vaikka Saari. Maalivahdeissa JYPin heikkous ja vahvuus on se että on 2 tasapäistä maalivahtia. Toki Tuokkola pelasi ne vähät minuutit mielestäni paremmin kuin Olkiukko, mutta tuskin kumpaankaan kaadutaan.
   
 21. Ikijää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Toronto Maple Leafs
  Ai että. Josko vanhaa kunnon Pönttövuoren rivalrya saataisiin herätettyä henkiin tällä sarjalla! Alkais jo.

  Ja käyttäjälle @KalPan toveri: Elekee rakennelko tolppia. Kyllä Jyväskyläänkin saadaan tolpaton halli. Kohta. Joskus. Toivottavasti.
   
 22. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Joka tapauksessa runkosarjan jälkimmäisen puoliskon voitosta voittoon liitänyt Jyp oli ainakin minulle yllättävän tiukilla kerhon kanssa ratkaisten sarjan kohtalaisen onnenkin avustuksella, mikä sekin toki ansaittava. No, nyt sillä sarjalla tai runkosarjalla ei juurikaan merkitystä. Tästä eteenpäin vain pelipäivän kunto ratkaisee. Toivon mukaan Kalpa lähtee rohkeasti ja riittävän suoraviivaisesti haastamaan yhtä kauden ennakkosuosikeista.
   
 23. kamenski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  KalPalla pienehkö edge. Vakuuttavaa tekemistä kaneja vastaan ja joukkue liki terve. Vähän toivoa JYPille siitä että Kilpeläinen muistaakseni haparoi parissa viimeisessä runkkarin pelissä aika pahasti JYPiä vastaan. Voin muistaa väärinkin mutta ei tarvii korjata, antakaa mulle mun harhani. Nyt ei tämän enempiä.

  Hah huomasin nyt vasta tuon autocorrectin, jääköön korjaamatta kun on niin huvittava.
   
 24. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Sarjassa on vain yksi suosikki - Kalpa. Tää voi kääntyä ainoastaan, jos valmentaja löytää Virran pelitavan heikkoudet ja joukkue uskoo ja toteuttaa sitä. Haastajia ollaan.
   
 25. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kovaa puhetta sieltä suunnalta. Jos KalPan joukkue ajattelee yhtä itsevarmasti, niin se takaa heille 4-0 voiton, tai sitten luvassa on KalPan kannalta katastrofi.

  Materiaaleilla ei otteluita voiteta. Jostain syystä se HPK oli myöskin Pelicansin edellä runkosarjassa. Mutta vaikea on verrata näiden pudotuspelisarjojen osalta Pelicansia ja HPK:ta. Varsin erilaiset joukkueet, joilla oli vastassa hyvin erilaiset joukkueet. Ja pudotuspelit ovat oma maailmansa.

  KalPa lähtee toki sarjaan ennakkosuosikkina ja sehän sopii meille.