Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 finaalit: Tappara – KalPa

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Mailman, 15.04.2017 klo 20.30.

 1. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Heitetään välillä jotain positiivistakin. Pelin tuomarit kaikkia ennakko-odotuksia vastaan viheltivät erittäin hyvin. Ainut mikä omaan silmään olisi ollut jäähyn paikka oliko tuossa Tapparan loppukirin aikana kun joku KalPa pelaaja kampitti oliko nyt Lajusen? tai jonkun muun. Kyllä nuista yleensä se kamppi vihelletään. Muuten meni just niinkuin pitikin. Hyvä tuomarit!

  Näköjään se oli Ilomäki joka veti Lajuselta jalat alta peliaikaa oli enää minuutti kellossa.
   
 2. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Vittu mitä paskaa. Ei liigajoukkueilla kulje omat lääkärit peleissä mukana, vaan jos Tappara-pelaaja pelissä loukkaantuu niin kyllä se on sama Airaksinen joka heidänkin kuntonsa tarkastuksesta vastaa.

  Ei tämä mitään vakuutusyhtiötoimintaa jossa on syyttäjän ja puolustuksen lääkärit, sekä puolueettomat lääkärit.
   
 3. Kukko Jäsen

  Turhaa näistä on vääntää enempää. Tietoa on kysytty ja mikäli jotakin tulee, niin perustelut yleensä mukana. Harmi että mielipide erot ovat monelle tuskallisia. Moneen kertaan sanonut, että jos osuu niin pelikielto itselle OK. Ei tätä kuunnella. Trolleille huutelu loppuu siis viimein nyt. Ps. Myös peliajan jälkeinen mailalla keihästys vaihtoaitiosta on vaarallista, mailan heitto käytävässä vaarallista. Pelikieltoja pitäisi tulla, ei tule. Linja pitäisi olla, no saa nähdä onko ja millainen.
   
 4. ftr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
  Eiköhän tuosta se 1-2 peliä ole iha ansaittu pelikielto. Tapparalla on onneksi heittää toinen Lempäälän mies stuntiksi. Luoto pelasi hyvän matsin jo IFK:ta vastaan, kun pääsi kehiin. Virtaa ainakin riittää.
   
 5. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ulkopuolisena voisin sen verran kommentoida tuota Savinaisen tapausta, että mielestäni ei ole kenenkään etu, jos tuosta annetaan pelikieltoa, joka voi mahdollisesti vaikuttaa finaalisarjan lopputulokseen.

  Rahallista sakkoa pelaajalle ja/tai seuralle, mutta ei pelikieltoa. Kyse on kuitenkin täysin pelin ulkopuolisesta tapahtumasta.
   
 6. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Savinaisen pelikielto tähän peilaten olisi nimenomaan Tapparan etu, sen verran kujalla Savinainen on nämä alkupelit ollut.
   
 7. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Lainaus:
  Miten niin? En ole sanonut sanallakaan Generousin tilanteeseen. Toki ei yllätä, että jauhat tuommosta tuttua paskaa.
   
 8. TuleeEnnenaikaisesti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ei se todellakaan tarkoita mitään koko seuran ja kannattajat kattavaa kollektiivista luuserimielialaa, jos joku onneton nimimerkki purkaa täällä pettymystään. Alkulämmöthän tässä vasta on otettu. Huamena taas jatkuu.

  Savinaisen pettymyksenhallinnan pettämisen aiheuttamasta vatuloinnista olen Lehterän ja Rantasen kanssa samoilla linjoilla. Hohhoijjaa, sano.
   
 9. Katajanokan spanieli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onhan koomista vääntöä yhden turhautuneen pelaajan rikkomasta mailasta...:).

  Tapparalla on mietinnän paikka maalinsuulla. Hasek oli eilen epävarma kehonkielestä lähtien. Vaikka yhtään varsinaista imaisua ei ollut, niin puolenkymmentä pomppua tuli maalin eteen. Saa nähdä tuleeko Lassila pelastajana lauantain peliin?

  Propsit tälle, kuka sen nyt olikaan…, siis Tapolalle, joka pelasi hienosti lepoaikaa ottelun lopussa kypärätempuilla ja muilla. Osoittaa kylmiä hermoja ja pelisilmää. Arvostan. Satavarma olen siitä, että lauantain matsi on Tapparan heiniä, jos nyt maalinsuu saadaan edes auttavasti tukittua.

  HIFK:n kolmen perättäisen keväisen tappion myötä sympatia on luonnollisesti Kuopion suunnalla, mutta siihen on Kalpan pelillisen raikkauden lisäksi myös toinenkin erittäin painava jääkiekkoilullinen syy. Joskus vuonna miekka ja kilpi tuli yritettyä Kuopion Sataman baareissa Karita Tuomolaa. HIFK:n perinteitä kunnioittaen yritykseksi jäi, mutta onhan Karita aivan ihana kissa. Karitan vastapainona Tapparalla on tietysti tarjota Jussin sisko Mervi, mutta tässä tapauksessa valinta kallistuu selkeähkösti Savon suuntaan.
   
 10. August Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Juntunen, tuo Kuopion oma Kummelihahmo. Ainoa oikea ratkaisu tässä olisi se, että Rissanen saisi käydä lyömässä turpaan Tampereen Kummeleita ja jatkettaisiin pelejä. Lauantai on uskomattoman jännä päivä. Pystyykö Kilpeläinen pitämään edelleen KalPaa pystyssä, vai aukeavatko hanat Tapparan maalinteolle... Tässä piilee tietenkin myös KalPalle mahdollisuus: Tapparan yliyrittäminen avaa paikkoja KalPalle.
   
 11. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Lainaus:
  On se kyllä joka kerta yhtä huvittavaa nähtävää, että jos ei ole itse asiaan mitään järkevää sanottavaa tai (kuten tässä), että mies häviää omaa tyhmyyttään tilanteen aivan 100-0, niin kaivetaan viimeisenä oljenkortena "kaikki jotka ovat minun kanssa eri mieltä, ovat trolleja"-kortti esille ja toivotaan, että Das Boot saadaan vielä ihmeen kaupalla kuiville.

  Olisit nyt edes kokeillut Hitler-korttia. Yhtä paljon tekemistä todellisuuden kanssa, mutta viihdearvoltaan sentään hitusen parempi kortti.
   
 12. Rafael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Bristol City
  Uskoisin, että Luoto olisi Tapparalle tällä hetkellä arvokkaampi kentällä kuin Savinainen. Savinaiselle pari matsia huilia ja todellinen power forward Luoto kehiin. Sitten jos pelit vielä jatkuu, niin Xavi uudella ilmeellä kaukaloon.

  Saas kattoo pystyykö Tappara nostamaan tasoaan ja kehittämään peliään suhteessa Kalpaan riittävän määrän. Ainakin tuon Kalpan viimeistelyprosentin pitäisi kaiken järjen mukaan ruveta tasoittumaan. Tappara luottanee Domiin huomennakin.
   
 13. August Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 14. August Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Tästä tulee mieleeni kaksi asiaa: Haapala ei jaksa nostaa miestä - ei ihme ettei maalejakaan tule. Toinen asia on se, Kaatuiko Juntunen alkoholin vaikutuksesta vai Savinaisen miekaniskusta. Elämme jännittäviä aikoja. Toivottavasti tämä tutkitaan läpikotaisin läpi. Ensinnäkin pitäisi selvittää se, onko Juntusella ollut huimausta jo ennen miekaniskua, esim. perintötekijät yms. sairaudet. Toisekseen onko poissuljettu näkemystä, että lapa ei lähtenytkään Savinaiselta, vaan esim. yleisöstä.

  Järkevintähän olisi tietysti siirtää lauantain peliä, että saataisiin tämä tutkittua rauhassa läpi.
   
 15. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Juu, kyllä siellä linja piti pääosin hyvin eikä tullut ihan vastaavia mokia kuin G1:ssä. Vaikka kaikki Tampereen poikia pelkäsivätkin. Jäähyistä sen Elorännin estämisen olisi voinut jättää viheltämättä ja muutenkin sit toivoisi tiukempaa linjaa. Tuo toive nyt on vain tuuleen huutelua eikä tämän hetken Tappara siitä ainakaan erikoistilanteiden suhteen hyötyisi.

  Sarja on ollut siistiä myös joukkueiden kannattajien välillä. Lähinnä ne wagonin kyydissä liftaamalla matkustavat ovat pyrkineet kiilaamaan vastustajan bussia ojaan. Hitaat ja kierot sen sijaan ovat menneet pääosin asialinjalla, vaikka nuo asiakirjoitukset jäävätkin helposti huutelun jalkoihin. Ja mikäli olen oikein tulkinnut, taitaa meidän puolelta aika moni olla kirjoituslakossa aina ottelusarjan ajan.
   
 16. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Rantasella on ärsyttävä tapa hehkuttaa aina voittajaa. Voittaja on tehnyt kaiken paremmin ja ollut täysin ylivoimainen jne. Hei, se eilinen peli päättyi yhden maalin erolla! Toki KalPa oli hyvä, ei siinä mitään.
   
 17. Ahar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
  Kannattaisikohan Tapparan kokeilla seuraavaan peliin runkosarjan tehoketjua Savinainen-Haapala-Lajunen?
   
 18. Lainaus:
  Jaahas, katsotaampas kuka jauhaa ja mitä.
  Lainaus:
  Vaadit Savinaisen teosta pelikieltoa ja sanot, että ihan sama osuuko. No, Generous heitti mailansa kohti sivullisia, ei osunut, eikä saanut pelikieltoa. Sen perusteella ei siis Savinaisellekaan pitäisi tulla. Eli joko vaadit kurinpidon linjauksen muuttumista kesken kaiken tai sitten kirjoitat ristiriitaisuuksia.
   
 19. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  Juntusen Mikko. Liekö jo selosti KalPan pelejä 80-luvun puolella Radio Oikean Aseman taajuudella? Henkeen ja vereen KalPan miehiä. Ei mitään lahjoja otteluselostajaksi, mutta viimeisen päälle huumorimies ja niin umpikiero savolainen kun voi olla. Ainakin on ehtinyt jakamaan eilistä episodia kaikenmaailman medioissa.

  Mutta itse pelistä. Mielestäni KalPa pelasi lähes kaksi erää hyvää kiekkoa eilen. Tapparan trap näytti erittäin tiiviiltä, etäisyydet oli pieniä ja rakoja vähän, mutta silti KalPa pääsi aika hyvin kiekon kanssa nousemaan ylöspäin. Kyllähän se on välillä huikean näköistä, kun miehet uskaltavat kiekotella aivan parhaimmilta maalintekosektoreilta omassa päässä. Mielestäni finaalisarjoissa ei ole tullut kuitenkaan yhtään kiekonmenetystä ja maalipaikkaa näistä kiekotteluista, joten oli hyvä, että näitä harjoiteltiin 60 runkosarjapeliä- Lyytinenkään ei ole antanut yhtään ykkössyöttöä vastustajan maaliin. Jos katsoo KalPan kärkikenttien peliaikoja eiliseltä, niin aika maltillisilta näyttävät esim. Tapparan ykköskentän 20-minuuttiseen. Siinä mielessä näyttää hyvältä ja uskon, että ykköskenttäkin pääsee paremmin esille tulevissa peleissä. RissasJaakon kentältä sujui eilen varsin hyvin tuo oman pään suojaaminen, eikä vastustaja saanut yhtään tekopaikkaa eilisessä pelissä heitä vastaan.

  Yksi mielenkiintoinen asia ottelusarjassa on se, että mielestäni KalPa on pelannut omaa vahvaa peliään vain 2/6 erää tässä sarjassa ja silti voittoja on 2/2. Finaalisarja ei ole tarjonnut vielä mitään huippukiekkoa ja esim. JYP-pelit olivat kokonaisuudessaan paljon parampaa ja viihdyttävämpää hokilätkää.
   
 20. Beukeboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät / Mamba!
  Miksi muuten SM-liigan finaalin välittömän päättymisen jälkeen vierasjoukkueen koppikulkumatkalla on edes kotijoukkueen paikallislehden toimittaja ns linjalla?
   
 21. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Jos luoja ja kurinpito suo?
   
 22. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Jännä tilanne, josta osaa myös jollain tavalla nauttia, vaikka tappiolla ollaankin. Myönnettäköön, että tuskin osaisin nauttia, jos viime keväänä ei olisi tullut mestaruutta.

  Nyt tilanne on se, että vaaditaan kauden parasta Tapparaa ja lauantaina on lähes pakkovoiton paikka. Toista kertaa Tappara on tällä kaudella selkä seinää vasten. Ilvestä vastaan pelattiin huonosti. Nyt ollaan hävitty suht hyvälläkin pelillä. KalPa on nyt selkeä suosikki mestariksi. Haaste on erittäin kova, mutta niin sen pitää tässä vaiheessa ollakin.

  KalPa voitti hieman vastoin pelitapahtumiakin tiistaina, kiitos tehokkaamman viimeistelyn ja paremman maalivahtipelin. Kilpeläinen on ollut loistava ja parempi kuin virkaveljensä. Ei Tappara Domiin ole silti kaatunut. Koska Kilpeläisen flow-tilaa tuskin saadaan liikaa horjutettua, on Dominkin vielä napsu parannettava ja Tapparan otettava ohjat kenttäpelaajien johdolla. Kärpätkin voitti mestaruuden 2015, vaikka Tapparalla oli parempi maalivahti, joten mahdotonta ei nousu ole, vaikka Kilpeläinen jatkaisi kovalla tasolla. Todennäköisesti jatkaa.

  Positiivista on, että KalPan ykkösketju on saatu pidettyä kurissa. Keränen-Rissanen-Mankinen eivät ole tehoilla päässeet juhlimaan. Itse asiassa tässä meidän ykköshepat, eli Haapala, Savinainen ja Kuusela etunenässä ovat edellä. Ns. secondary scoring on sitten mennyt KalPalle, mikäli tuota Myttysen ketjua nyt voi sellaiseksi edes laskea. Toistaiseksi hän on ollut finaalien paras kenttäpelaaja. Jyri Junnila ja Matias Myttynen ovat olleet KalPan tehomiehet, ja taustalta on tullut muutenkin hyvin tukea. Tässä meidän Järviset, Revot ja Karjalaiset ovat nyt jäljessä 100-0.

  Eilen KalPa oli jo pelillisestikin parempi. Toki Tapparan tekeminen näytti mestarilliselta ensimmäisessä erässä, mutta KalPan vastaus toisessa erässä oli vielä väkevämpi. KalPa johtaa sarjaa kyllä täysin ansaitusti, mutta Tappara ei ole ollut surkea. Toisaalta se aiheuttaa kysymysmerkkejä, että eikö vain riitä - toisaalta vähän parantamalla voi pelit kääntyä voitoksi.

  Luotto joukkueeseen on edelleen kova. Lauantain peli on erittäin kriittinen varsinkin Tapparan näkökulmasta. Voitto siitä ja ratkaisun hetket nähdään ensi viikolla, jolloin kaikki on auki. Sitten täytyy toivoa, että tiivis pelitahti kääntyy Tapparan eduksi, kuten mediassa on uumoiltu.

  Jos Tappara pelaa parasta mahdollista peliään, ei edes KalPa siihen pysty vastaamaan, näin uskon. Uskoni perustan Tapparan laadukkaampaan materiaaliin, vaikka nyt nähdyt otteet eivät tätä uskoa tuekaan - niin vahva KalPa on ollut ja sillä on flow päällä. Kärkiäijien tason pitää nousta ja puolustaa pitää entistä huolellisemmin. Tappara on saanut kyllä otteluiden lopussa pelin väkisin vastustajan päätyyn, mikä kertoo siitä, että kamppailuvoimaa ja taitoa löytyy äärimmäisessä tilanteessa.

  Hieno tilanne, jossa joukkuetta toden teolla mitataan. Nyt pitää Henkan, Vellun, Krissen, Lajun ja Jugin nousta esiin ja kantaa joukkuetta. Tai aivan sama vaikka olisi Rauhala tai Luoto. Joukkue kaipaa sytykettä ja johtajuutta. Johtajuutta, kärsivällisyyttä ja vahvaa uskoa joukkueesta kyllä löytyy.
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2017 klo 15.28
 23. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Haapala 60kg märät varusteet päällä, ei tuolla nahkalla nouse Juntunen 120kg. Noloa mennä yrittämään ja luikkia sitten koppiin pakoon kun ei voimat riittäneet.
   
 24. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Minusta on noloa jos 120kg painava raavas mies lentää turvalleen mailankappaleen osuessa selkään. Taisi olla hönössä.
   
 25. Veli Kaleva Jäsen

  Toimittaja Juntunenhan sanoi, että putosi polvilleen ja KalPan lääkäri diagnosoi vamman selässä. Sama lääkäri auttaa myös vastustajan pelaajia, kun he loukkaantuvat Niiralan montussa. Käsittääkseni tässä kuitenkin tutkitaan sitä, kun Juntunen syytti Savinaista pahoinpitelystä. Ainakin itse sain sen kuvan uutisoinnista, että ensin Savinainen käytti mailan lapaa "heittotähtenä" ja sen jälkeen hakkasi toimittajan.