Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 finaalit: Tappara – KalPa

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Mailman, 15.04.2017 klo 20.30.

 1. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Lainaus:
  Niin, sama vitsi tapahtuu taas mikäli Savinainen ei saa tästä rangaistusta. Liigan kurinpito on suuri vitsi niin kuin kaikki täällä, myös sinä ja minä tiedämme. Linjamuutoksia tapahtuu jatkuvasti, mikä sinällää ei ole hyvä juttu. Se kuitenkin on toisen keskustelun aihe.
   
 2. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Toivottavasti ei selvinpäin.
   
 3. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lainaus:
  Eli Juntunen polvillaan Savinaisen edessä, josta jäi todisteeksi Savinaisen vehkeen kuva Juntusen selkään...jonka jälkeen Haapala yritti mukaan kimppaan, mutta ei saanut nouseen?
   
 4. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ja kaiken kuvasi Ruutuun kuka?
   
 5. Mazoo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Huoh. Vaarallista perseilyä Savinaiselta. Toivottavasti ei loukkaantunu kukaan/ketään. Toivottavasti ei tartte mitää huilia langettaa. Done?! Pelataan!
   
 6. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 7. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Lainaus:
  Mitäpä jos se lapa lentäisi jotakuta vaikka kasvoihin? Miksi se maila pitää ylipäänsä lyödä tuossa kohtaa paskaksi?

  Minusta se, kuinka pahasti Juntunen loukkaantui on sikäli epäolennaista, että tällaiset temput ovat todella vaarallisia kaukalon ulkopuolella jossa katsojilla, toimihenkilöillä ja/tai median edustajilla ei ole mitään suojavarusteita. Siksi Savinaisen kuuluisi saada rangaistus.
   
 8. Ahar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
  Ihan uteliaisuudesta, niin mikä pelle tämä toimittaja on?
   
 9. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Jos nyt nätisti sanotaan niin Kuopion halli ei ihan hienoin ja modernein ole mitä maa päällään kantaa. Ei täällä ole hienoja pressitiloja, vaan Ruudun-kuvauspisteet, lääkintähenkilökunnat, valokuvaajat ja muut staff on kaukalon laidalla ja käytävilä.
   
 10. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
 11. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lannyn pensselit, Paten leuka ja Sashan GF
  Lainaus:
  C. Ruuttu. Pelaaja vastuussa mailastaan. Penalttia, sanoisi Mäkelä. Miksi kukaan ei ajattele lapsia. Esikuva siellä, raivopäänä. Draisaitl tosin keihästi, sakot tuli. Veli-Matin katse kuitenkin tyhjä. Tyhjä kuin Ojasella, Laineella, Peltolalla. Sattumaako. Tuskin. Kirves murhaajan väline. Siis kirves.
   
 12. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  @Uramawa:
  Ojanen, Laine, Peltola, mestareita kaikki tyynni.
  Kukas sitten oli Axel ja mikä hänen roolinsa ellei kuvaaja? Ilmeisesti hänkin "mestari".
   
 13. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lannyn pensselit, Paten leuka ja Sashan GF
  Lainaus:
  Mikko on legenda. Kunnioita legendaa.
   
 14. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Se on totta, että Kilpeläinen on ollu pudotuspelien kurko, mutta kyllä iso apu on ollut myös KalPan onnistunut pelitaktiikka, joka on tasoittanu puntteja kummasti.
   
 15. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lannyn pensselit, Paten leuka ja Sashan GF
  Lainaus:
  Axel ei jääkiekkoa kuvaa. Jääkiekkoleijona 134 voisi kuvata.
   
 16. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Lainaus:
  Heh heh. Yksi kannattaja on täällä toivottelemassa onnea KalPalle mestaruudesta, ja tämä kuvastaa yhtä lailla organisaation luovutusmentaliteettia. Aina yhtä hauskoja tämmöiset Jatkoajan höpinöiden heijastamiset organisaation asioihin.
   
 17. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Olipas huvittavaa, tuskastuttavaa ja välillä etovaakin lukea tuota ties monenko sivun viestiripulointia yhdestä mailasta ja sen palasista. En jatka sitä sen enempää kuin toteamalla, että eihän liigan sääntökirjasto ja sen reaalimaailman ilmentymät lähempää tarkastelua juuri siedä. Ajattelivat varmaan aikanaan saada hommaan jotain uskottavuutta palkkaamalla kurinpitäjäksi oikein lainoppineen miehen. Ottamatta tässä nyt sen enempää kantaa Sampon ratkaisuihin, onhan mies täysin tekemättömään paikkaan itsensä pistänyt suostuessaan hommaan. Laintulkinta on loogista, liigan sääntöjen ja linjausten kanssa tasapainottelu kaikkea muuta.

  Jos ajatellaan rikoslakia, niin siellä rangaistavaa on (mitättömimmät pois lukien) kaikki sellainen toiminta, joka vaarantaa toisten henkeä, terveyttä, omaisuutta tahi suurempia yhteisiä hyviä. Ihan siitä riippumatta, kävikö kellekään oikeasti mitään. Jos ajat kahtasataa kylän raitilla, niin tuomio tulee, vaikka kukaan ei alle jäänytkään. Rangaistukset toki ovat eri luokkaa, mutta rangaistus kuitenkin tulee. Liiga taas elää ihan omassa universumissaan. Mailoja saa hakata palasiksi ja heitellä niin paljon kuin huvittaa, siihen ei puututa millään tavalla. Jos nyt sitten sattuukin käymään niin, että tällaisesta toiminnasta täysin yllättäen ja ennalta-arvaamatta sattuisi joku ulkopuolinen jotain kärsimään, niin sellaisesta kyllä rangaistaan muka-tuohtuneina. Eli liigan täysin sallima ja "lajiin kuuluva" toiminta on rangaistavaa täysin sattumanvaraisten seurauksien vuoksi, eli missä kulmassa maila milloinkin sattuu laitaan kopsahtamaan. Varmaankin voidaan todeta, että jos mailan Savi-naisen lailla pirstoisi 100 kertaa, niin luultavasti parissa kymmenessä tapauksista joku sivullinen ottaisi osumaa, näistä lapsia heitetään nyt sitten vaikka 3. Hmmm, pitäisikö tuollainen toiminta ehkä sittenkin olla kategorisesti kiellettyä tämän tiedon valossa? Liigan (ja aika monen kanssakirjoittajan) logiikan mukaan nääh, kuuluu lajin luonteeseen, totta kai isoja miehiä harmittaa tappion jälkeen ja tunteet kuohahtelevat, eihän heiltä silloin voi odottaa normaalia aikuisen ihmisen käytöstä. Mutta jos jotain sivullista oikeasti osui ja sattui, niin ilman muuta rangaistaan, sehän on selvä. Oksettavinta oli, että "asiantuntijat" Tertsi ja Randelin viljelivät tätä samaa järjetöntä soopaa kaikelle kansalle. Tämä on sitä äijälajimentaliteettia, jota ei tietenkään saa eikä kuulu kenenkään kyseenalaistaa.
  (oksennustauko)
  Tämä minun osalta tästä. Jutilaa mukaillen, älkää menkö shinne. Trolli nostaa taas päätään, kun on kalikan kolahduksesta toipunut.
   
 18. Konalan Kettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tätä voi olla vaikea todistaa, koska ainoa konkreettinen todiste lapa, on luultavasti mystisesti kadonnut. On siis hyvin mahdollista, että lapoja olikin useampia, useammasta suunnasta heitettyinä, jotta osuman todennäköisyys on parempi. Toivottavasti jollain amatöörikuvaajalla on materiaalia tapahtumasta.

  Viime peli oli meilestäni varsin siisti. Ilmeisesti pelaajat ovat sen verran väsyneitä, että vastustajaa ei jakseta kokoajan estää. Ensi peli on Tapparalle pakkovoiton paikka. 3-0 olisi liikaa eteen. Jotenkin tuntuu, että kalpa on joukkueista parempikuntoinen. Tapparassa on useampi ukko hieman väsähtäneen oloisia. Toisaalta kalakukkojen pelitapa on kuluttavampi ja Tappara on saanut molempien pelien lopuissa vahvoja myllyjä aikaan, Paha on mennä tulevaisuutta ennustamaan.
   
 19. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Miksi pitäisi antaa pelikieltoa tapauksesta, joka ei liity millään tavalla peliin?

  Tyhmä temppu Savinaiselta silti. Sakkoa muutama tonni hänelle / joukkueelle ja eteenpäin.
   
 20. PPK Jäsen

  Ihme pelle tämä Savinainen. Saisi luikkia takaisin venäjälle mistä tulikin. Kunnon bänniä vaan.
   
 21. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Ihme pelle tämä @PPK. Saisi luikkia takaisin stadiin mistä tulikin. Kunnon bänniä vaan.

  P.S. Tehkää niin kuin minäkin ja laittakaa @Kukko ignoreen. Trollia on ruokittu jo ihan tarpeeksi. Olisi mukavaa, jos tässä ketjussa keskityttäisiin itse ottelusarjaankin taas välillä.
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2017 klo 16.33
 22. Veli Kaleva Jäsen

  Tarkoituksemme oli tulla Jyväskylästä huomenna Tampereelle otteluun koko perheen voimin, mutta harkitsemme rouvan kanssa vakavasti, että jätämme reissun välistä. Jos Tapparan pelaajien turhautuessa siviilit on vaarassa, niin silloin Hakametsä ei ole kyllä lasten paikka. Vai pitääkö olla kypärät päässä, jos KalPa siirtyy johtoon ja Savinainen alkaa tulittaa kiekkoja katsomoon?
   
 23. Filimonov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Nurmeksen Sepot
  ^ Lopettakaa jo. Menee kohta koko ketju pilalle. Antaa nyt kurinpidon tehdä ratkaisunsa ja sillä mennään.
   
 24. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Sain tiedon korvanappiini, että se Savinaisen lapa on löydetty. Se on tuolla Juntusen Mikon selässä muiden lapojen välissä. Jälkikin kuulemma löytyy. Täyttää siis kadonneen objektin tunnusmerkit. Sormenjäljet on erkkarista otettu ja vastaa Savinaisen sormenjälkiä. CSI Kuopio kiittää ja kumartaa.
   
 25. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Oliko tämä @Kirveellä töitä kirjoitus mielestäsi jääkiekkoa:
  "Eli Juntunen polvillaan Savinaisen edessä, josta jäi todisteeksi Savinaisen vehkeen kuva Juntusen selkään...jonka jälkeen Haapala yritti mukaan kimppaan, mutta ei saanut nouseen?"