Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 finaalit: Tappara – KalPa

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Mailman, 15.04.2017 klo 20.30.

 1. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Täys farssi se, että seuran hoviselostaja lähtee tälle linjalle ja saa äänensä paikallislehdessä kuuluviin. Toisaalta, vastapainoksi Tappara-media Aamulehti vetää yhtälailla laput ja värilasit silmillään vastineissaan. Ei mitään suurta urheilujournalismin juhlaa.

  Savinaisen pisteet ei erityisesti nousseet naureskeluillaan. Tapola sentään yrittää jotenkin pitää hommaa hanskassa ja mopoa maantiellä, se hyvä.
   
 2. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lapa selkään ja nimi kanteen. Kanteen Ville taisi olla joskus olla mäkihyppymaajoukkueessa, ei tosin Japanin, vaan Suomen.
   
 3. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Kaatuko toimittaja edes? Valehteleeko toimittaja vai video? Osuiko edes?

  Vaiko eka Haapalan perseeseen ja siittä toimittajaan? Ja tämä vinkuu kuinka putosi polvilleen ja hakataan paskaksi. Mutta onneksi lääkintähenkilökunta oli vieressä elvyttämässä.

  Ei jumalauta mitä touhua, toimittajalle nessuja ja peli jatkuu.
   
 4. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Pelaaja on vastuussa mailastaan. Ymmärrän kyllä, että Savinaista harmitti. Mutta mailan olisi voinut hakata paskaksi vaikka jäähän.

  Veikkaan, että Veli-Matti huilaa yhden pelin.
   
 5. Tietotoimisto Jäsen

  Onneksi tämä Kuopiolainen toimittaja/selostaja meni valehtelemaan tilanteesta. Väitti kaatuneensa ja Henkan tulleen auttamaan. Ei tajunnut, että Ruutu oli kuin olikin saanut tilanteen nauhalle.

  Miehen uskottavuus meni valehtelussa, joten pelikieltoa tuskin tulee.

  No, saipahan ainakin naaman lehteen.
   
 6. hessum63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
  Montako maalia Rakoviina huomenna tarjoaa vieraille? Alkaako Tapparan veskariruletti?

  Savinainen joutaa miettimään yhden pelin ajaksi käytöstapoja. Kasetti kun ei kestä, niin ei se vaan kestä.
   
 7. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lannyn pensselit, Paten leuka ja Sashan GF
  Lainaus:
  Kyllä. Kertoo näkemyksen tapahtuneesta. Katse rikollisen paljastaa. Hyppää kelkkaan eläimen tamperelainen, helppoa on. Luovu kirveestä rikoksen, talja pue. Vielä kerkeät, Jukka laivan upottaa, Jussi jo viitoittaa.
   
 8. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Pää ylös Juntunen! Ei tuossa tilanteessa vaan voi kääntää selkäänsä ja kuvitella ettei sieltä tule. Torinossa 2006 kaikki muistivat huomauttaa että Jagr pelaa munankuori-Jofalla. Vaikka Mikko kuinka olis aloittanut uransa jo vuosikymmeniä sitten niin onhan se oma vikansa jos ei ole varustautunut sota-alueella.

  Tuossa aiemmin ihmeteltiin että miten ulkopuolisia edes voi olla samalla käytävällä kuin vierasjoukkueen pelaajia. Esim Saudi-Arabiassa on sairaaloiden yhteydessä huoneita joissa aviomies voi pahoinpidellä vaimonsa niin tarvittaessa apua on heti saatavilla. Onhan tämä vähän Kalpan vika kun Savinaiselle ei ole kyetty osoittamaan tuollaisia tiloja, joissa hän voisi turvallisesti purkaa kiukkunsa. Olisiko pienet sakot tapahtumajärjestäjälle ja eteenpäin?
   
 9. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Väitätkö sinä, että Mikko Juntunen on Savinaisen vaimo? Liekö tästä videota saatavilla?
   
 10. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Kanteen Villestä tulikin juopuneiden muistopäivä mieleen. Liekkö sitä vietellään Juhannusta ennen jo Torilla, tai sen lähituntumassa.

  Onhan tuo koko ruljanssi saanut vähän ylimitoitetut otsikot aikaan. Juntusen Mikko vanhana KalPan miehenä laittanut vähän rapalaa kalajuttuun ja toimittajat ovat tähän tarttuneet. Ei siinä. Ihan aiheesta on häslinki kehkeytynyt ja siitä saa Savinaama kiittää itseään. Oikeastaan saa olla kiitollinen, ettei lapa osu ketään naamaan. Uskon, että siitä olisi tullut isompikin rapsu. Nyt veikkaan, että mediakohun takia tulee yksi peli huilia. Eteenpäin.
   
 11. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lannyn pensselit, Paten leuka ja Sashan GF
  Lainaus:
  Kirves väkivallan symboli, Suomi-kiekon ISIS.
   
 12. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Alkaa lähteä keskustelu lapa-sesta. Ja pelin alkuun vielä lähes vuorokausi. Puhumattakaan siitä, missä kohtaa sarjassa ollaan menossa. Voi olla, että tätä ketjua puidaan lopulta raastuvassa. Tai liiton kehityspäivillä Vierumäellä.
   
 13. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lannyn pensselit, Paten leuka ja Sashan GF
  Lainaus:
  Mikko, Veli-Matti ja ne porilaiset trukkikuskit. Aika raina.
   
 14. Kimmo_Ahteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Viime kaudella Zaborsky sai yhden matsin pannan kun vaihtoaitiossa löi kerran mailan kaukalon reunaan ja siitä lapa irtosi ja se lensi kauniissa kaaressa linjadumaria selkään. Tollainen mailan kopauttelu on kait aika yleistä mutta yhden pelin panna perusteltiin sillä että jokainen on vastuussa mailastaan.
   
 15. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  sanotaan nyt vaikka niin että ei minulla ole kiistattomia todisteita että näin ei olisi. Siitä sitävastoin on evidenssiä että Savinainen on poikamiehenä itäisessä kehittymättömämmän lainsäädännön maassa asuessaan maksanut saadakseen miesseuraa kämpilleen.
   
 16. ftr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
  1 peli tuli siis. Hyvä tuomio.
   
 17. Lainaus:
  Vähän rapalaa? Mieshän on täysin munannut itsensä ja tullaan tästä ikuisesti muistamaan kiekkopiireissä. One for the team toki mutta tokkopa sen arvoista.
   
 18. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Panetko lähdettä? Liigan sivut ja Twitter ei mainitse ainakaan tästä mitään
   
 19. ftr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
 20. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  IS sivuilla oli uutinen. Eiköhän kohta tule varmistus.

  Haiskahtaa sille, että Savinaaman tilalle tuleva Luoto ratkaisee huomenna ja kaikki ilkkuvat sitten tuomiolle.

  No lähtökohtaisesti Haapalan kanssa Tapparan vaarallisin ukko omaa tyhmyttään sivussa niin KalPalle tämä käy.

  KalPa saa muuten kuin saakin Sebokin takaisin jo huomiseen peliin. Selvittiin ns säikähdyksellä. Toisaalta mielummin ottaisin Luostarisen kuin Sebokin pelaamaan.
   
 21. Kukko Jäsen

  Nyt tästä hauskat pelit kehittyvätkin, kun Tappara saa asiasta vihan päälle ja voittavat tuon seuraavan ottelun. Lisää löylyä pönttöön
   
 22. Ahar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
  En kyllä tiedä. Olen 100-0 tässä sarjassa Kalpan puolella, mutta että toimittaja itkee pelikiellon vieras kaupungin joukkueelle. Ei hyvä.
   
 23. KalPan toveri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Paskat se Juntunen mitään pelikieltoa itkenyt. Sehän sanoi, että lihakseen tuli ja pitää tästä lähteä hommiin! Se on sitten eri asia jos kurinpitäjä haluaa homman selvittää ja tekee omat ratkaisut.

  Jokainen voi toki miettiä, että mitä olisi voinut käydä jos kävelysuunta olisi ollut toinen ja lapa olisi vaikka tullut suuhun?
   
 24. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lannyn pensselit, Paten leuka ja Sashan GF
  Lainaus:
  Päinvastoin. KalPalle vimmaa tekemiseen kun legenda noin teloitetaan. Jos Junnila Kalen silpoisi. Sama asia. Väkivalta tuomittava teko.
   
 25. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Kaikkia asianosaisia pyydetään palaamaan ulkoavaruudesta takaisin maapallolle ja finaalisarjan pariin, vaikka toimittaja Juntunen makaisi mahallaan keskiympyrässä niin tuomaristo päättää mailanpirstomisesta ihan erikseen oli se tahallinen tai spontaani tapaus, ei siinä tehdä päätöksiä senmukaan mitä Juntunen tekee tai on tekemättä.

  Eiköhän tuo mailan murskaus ollut pelkkä spontaani reaktio ja onneksi kenenkään ei pahemmin sattunut, rangaistus senmukaan ja tässä tapauksessa tuomaristo katsoi tämän tunteenpurkauksen ottelun paussin väärtiksi.
  Puhutaanko hei taas itse asiasta eli lätkästä vaikka vähemmälläkin älyllä tai osaamisella, jookos?
  Jotta en vaikuttaisi hurskastelevalta paskiaiselta vaan pelkästään juopolta, niin miten se amiraalin kanssa olikaan? : D