Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 finaalit: Tappara – KalPa

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Mailman, 15.04.2017 klo 20.30.

 1. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Pelkkä mailan rikkominen on vaarallinen teko, koska nykyaikaisesta mailasta lentää aina osia ties minne. Mielestäni tämän tyyppinen teko pitäisi aina palkita vähintään yhden pelin huililla. Ei voi olla niin, että eturivissä istuvien katsojien pitää maastoutua pukukoppikäytävien läheisyydessä, koska pelaajilla pitää olla oikeus paskoa mailansa portin pieliin tai kaiteisiin. Pahimmassa tapauksessa tuollaisessa tilanteessa lähtee näkö tai hampaita. Hakatkoon mailansa maalikehikoihin, silloin pleksit ja verkot suojaavat ulkopuolisia.
   
 2. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Eli toisten pelaajien silmät jne eivät vaarannu? Yleensä merkittävä rangaistuksen mittari on se mitä todellisuudessa on tapahtunut, ei se mitä olisi voinut tapahtua. Toki se myös merkitsee, kaukalossa toisten pelaajien silmät voivat myös vaarantua
   
 3. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Tämä kertoo pitkälti siitä kuinka pihalla olet tilanteesta.
  Kertoisitko takaluksista vai tarkoititko taklauksisia jotka ovat osuneet sivullisiin ?
  Montako sivullista on ottelun jälkeen keihästetty?
  Mailan rikkominen on rangaistavaa jos sillä vahingoitetaan yleisöä tai ketä tahansa muuta.

  Lainaus:
  Keneltä tämä todistus sitten tuli?
  Ja eikös tässä ole sitten se puolueeton taho jota itse kuulutat?

  Lainaus:
  Sinun itsesi mukaan tapahtumalle on todistaja.
   
 4. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Savinainen ansaitsisi pelin huilin, jos sivulliseen osunut. Mailan rikkominen tuossa kohtaa on ajattelematonta. Eri asia, kuin jos sen pirstoisi esimerkiksi maalin tolppaan, jolloin verkot hyvin suurella todennäköisyydellä suojaavat sivulliset.
   
 5. TuleeEnnenaikaisesti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Nämä ilvesläiset mantrat ovat kyä uskomattoman hienoja. Keksitään itse kivoja juttuja, joita toistetaan niin usein, että niihin alkaa uskoa jo itsekin, minkä jälkeen niitä kerrotaan joka yhteydessä yleisesti tunnettuna totuutena seuraavat vuosikymmenet. Olkoon voima kanssanne.
  Lainaus:
  Heh. Toi oli hyvä. Kun hannu on ollut kaikissa Tapparaa koskevissa ketjuissa katkeroitumassa joka helvetin asiasta, mitä pieni mieli ikinä keksiikään, on pakko kysyä mitä ne muut joukkueet mahtavat olla?
  Lainaus:
  Höh. Tapparafanina sun pitäisi jo tietää, että eihän tässä ole vasta kuin ääntä availtu.
   
 6. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Pelaajat ovat varustautuneet peliä varten mm. kypärällä, jossa on visiiri, joten heidän silmänsä ovat suojattuna. Katsojat ja toimihenkilöt sen sijaan tulevat peliin viihtymään tai töihin, ilman suojavarusteita. Jopa sinun pitäisi ymmärtää tämä ero. Kaukalossa tai sen välittömässä läheisyydessä tapahtuvien rikkeiden luonne pitääkin olla erilainen verrattuna ulkopuolisia vaarantaviin tekohin. Mielestäni tässä ei ole olennaista se osuiko Savinaisen mailan kappale kuopiolaista radiotoimittajaa vai ei vaan teko itsessään.
   
 7. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Menneisiin taklauksiin en lähde. Olen pyytänyt puolueetonta todistetta osumasta ja sen todellisuudesta. On turha jatkaa, mikäli et pysty ymmärtämään kirjoitettua tekstiä. Mikäli osuma on todellinen ja enemmän kuin hipaisu, niin pelikielto itselle OK. Mediassa ei ole ollut mitään jälkiä aiheutetusta asiasta, täten voi kyseenalaistaa koko osuman. Kuka on tämä puolueeton kanta, joka on nähnyt. Eihän me voida jakaa pelikieltoa Kalpalaisen fanin suullisen esityksen perusteella, jos mitään jälkeä ei ole nähtävissä. Mikäli asia siirtyy eteenpäin, niin varmasti Savinaista itseäänkin kuulustellaan. Mikäli jokin todellinen osuma on ollut, niin asia fine
   
 8. Bondarev Jäsen

  Selvästikään porukka ei edes tunnista Juntusta tuosta videoklipistä. Juntunen kävelee videolla "parimetriä" kultakypärä Haapalan edellä ja iskun hetkellä kääntyy ja pitelee selkäänsä ( mainos/haastattelutaulun kohdilla). Polvilleen putoamista ei videolla kyllä näy... mutta toki se katkeaakin aika lyhyeen.
  Itsekin pidän M.Juntusta universumin kovimpana puusilmänä, mutta jokin siihen kyllä selvästi osuu.... Tarinaa toki 100 varmasti värittää mutta mailankappaleen osuma on kyllä aika kiistaton.
   
 9. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Lainaus:
  Elikkä Savinaisen mailan rippeet olisi pitänyt osua jotain pelaajaa tai pahimmassa tapauksessa jotakin viisivuotiasta fania otsaan että Savinaiselle voi antaa rangaistuksen? Vähän niitä valoja päälle siellä.
   
 10. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Teko itsessään on typerä. Mikäli todellisuudessa kaikki vahinko on jäänyt tapahtumatta, niin ei mielestäni ylitä taivaissa olevaa pelikielto rimaa.
   
 11. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Jotenkin vaikea uskoa että joku valehtelisi tällaisesta. Ja jos valehtelisi niin varmasti Savinainen/Tappara olisi asian korjannut.
   
 12. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Turhaa ruveta jeesustelemaan millään lastensuojelulla. Tikun voi saada silmään, vaikka on visiirikin.
   
 13. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Missä on tuo video?
   
 14. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Siitä että valehtelee on todiste tuossa videolla, kun väittää tipahtavansa polvilleen tilanteessa heti. Ei kuitenkaan tipahda. Tuo laskeen koko kaverin luotettavuutta tilanteessa, kun valehtelee. No eiköhän se totuus selviä ja tuomio on varmaankin ehkä oikea.
   
 15. Lainaus:
  No ei ollenkaan. Etenkin, kun kuvailut ovat tasoa "putosin kivusta polvilleni", "kuin miekalla olisi pistetty" jne. Selvää on, että maila on lyöty säpäleiksi ja ehkä jokin osa vähän osunut, mutta mitään vahinkoa ei ole tapahtunut.
   
 16. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Jos kerran tuomarit ovat rangaistuksen antaneet sinun sanomasi mukaan toimitsijan todistuksen perusteella niin eikö hän ole puolueeton? Vai pitääkö sen tahon olla sinun ja Mikko Leinosen hyväksymä?
  Ihan sama onko osuma vain hipaisu siitä kuuluu pelikieltoa sillä pelaaja ei saa vahingoittaa ulkopuolisia ilman rangaistuksia.
  Kuka KalPalaisten fani on tässä jotain suullisesti ilmaissut?

  Itsehän tässä puhut itseäsi pussiin kokoajan vaikka kuva juurikin todistaa muuta katso sitä haastattelu pisteen kohtaa niin vänkäämisesi loppuu samantien.
   
 17. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Lainaus:
  Vedä nyt se pää sieltä perseestäs. Tuo oli vaan esimerkki mitä tuollaisista tapauksista pahimmillaan voi seurata.
   
 18. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Sen verran ottaa tunteisiin siellä, että keskustelu päättyy tähän
   
 19. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Olen kysynyt tietoa kuka on tämä raportin antanut henkilö ja missä vammat? Tuomarit eivät nähneet. Todisteet? Mielestäni mikäli pelikieltoa tuomitaan, niin nämä on hyvä tuomiossa kerrata.
   
 20. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Lainaus:
  Hyvä. Sen verran näköjään ottaa sielläkin. Savinaiselle ansaittua kakkua ja asia on bueno.
   
 21. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Huoh. Savinainen turhautui saamattomuuteensa, löi mailansa päreiksi. Jos on osunut, niin sitte huilataan. Luoto irti seuraavaan peliin ja Vellu hakeen latausta yhden matsin verran. Tarviiko taas sivutolkulla jankata jotain worst case scenarioita yms. paskaa.
   
 22. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Ottamatta asiaan muuten kantaa, niin tuskin Savinaiselle olisi rangaistusta rohjettu antaa, ellei siellä olisi useampi ihminen nähnyt tilanteen. Eli vaikka ei mitään kuvatodisteita olisi, niin silminnäkijöitä varmasti useampikin.

  Ihan ymmärrettävää turhautumista Savinaiselta, mutta voisihan sen kiukun purkaa kaukalon sisäpuolella, ettei sivulliset jää väliin. Olen yllättynyt, jos tästä ei esim. yhden pelin pelikieltoa tule.
   
 23. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Lainaus:
  Näin itse kirjoitit niin oletettavasti myös tiedät kuka tai mikä toimitsija oli kyseessä.
  MIksi sitten sanot, että toimitsija antoi raportin jos et kerran tiedä kuka sen antoi?
  Mistä tiedät ettei se raportoija tai tilanteen näkijä ollut esim. linjatuomari tai jompikumpi päätuomareista?

  Todisteet näkyvät ihan tuosta videosta jonka voit itsekin katsoa kun seuraat sitä haastattelupisteen kohtaa.
  Missä kohti on puhuttu vammoista jos rikot mailan ja sen osat osuvat sivulliseen se on pelikielto on niin vammoja tai ei.
   
 24. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Katkeroitumassa? Kaikissa Tapparaa koskevissa ketjuissa? Mitä kamaa sä vedät? Olen kommentoinut näitä Tapparaan liittyviä asioita (pilke silmä kulmassa, tosikoille tiedoksi) lähinnä otteluseurannassa ja tässä ketjussa, eikä minulla ole mitään syytä olla katkeroitunut Tapparaa kohtaan tai Tapparasta johtuen mitenkään. Tämä on kuitenkin vain jääkiekkoa.

  Vastaus kysymykseesi, niin hieman tilanteesta riippuen. Lähtökohtaisesti EN toivo Tapparan voittoa luonnollisesti Kärppiä vastaan, ja sitten ottelusarjoista riippuen olen esim. IFK:n bandwagonissa, tosin viime keväänä ehkä Laineen verran toivoin voittoa Tapparalle. Jos nyt liigan loppuja joukkueita miettii, niin ei niistä mikään nauti minun kirjoissani mitään erityistä sympatiaa että pitäisi jotenkin niiden puolella olla Tapparaa vastaan. Mutta toki tämänkin voi ottaa sitten vaikka katkeroitumisena jos niin haluaa.

  Kyllä Tappara tästä vielä sarjan tekee, voitto seuraavasta matsista niin kyseessä on ihan kokonaan uusi sarja.
   
 25. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Olin ilmeiseti käsittänyt hivenen väärin. Luulin asialla olevan itse toimittajan, mutta ilmeisesti ei ole julkisuuteen tullut kuka raportoi tuomareita. On tullut tieto tuomarit eivät nähneet tilannetta. Tässä onkin nyt hyvä kysyä kyseisen asian perään. Itse toimittajan kommentit liioittelevat tilannetta, se on selvä. Häneen ei täysin voi luottaa.

  Oli miten oli, eiköhän Luoto herätä Tapparan takaisin tähän sarjaan.