Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 finaalit: Tappara – KalPa

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Mailman, 15.04.2017 klo 20.30.

 1. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Tuossa vierasjoukkueen ulosmenoaukon kohdalla on usein mm. otteluvalvoja paikalla otteluiden loppuvaiheessa ja finaaleissa liigan edustajia on paikalla useita joten miksi kyseessä ei olisi voinut olla yksi heistä?
  Ainut vaan ettei kenelläkään muulla kuin tuomariston jäsenellä ole oikeutta raportoida mitään ellei häneltä kysytä erikseen tilanteesta eli tuomareiden puolelta tuo on lähtenyt.
  Muuten tilanne olisi mennyt suoraan kurinpidon puolelle.

  Missä on ollut tieto, että tuomarit eivät nähneet tilannetta tämäkin lienee ihan oma käsityksesi tilanteesta?
  Tuomarit eivät varmaan nähneet osuiko mailan palat johonkin mutta mailan hajoittamisen näkivät varmasti kun seurasivat tilannetta juuri sinne suuntaan katseella.
  Videokuva todistaa osuman selvästi niin sinultakin loppuvat argumentit.
   
 2. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jätkällä on kyllä aivan uskomattomat lasit. Kaiken maailman Kantoloille, Åsteneille ja Finleyille ollaan huudettu pelikieltoa milloin mistäkin mitättömyydestä tai puhtaista taklauksista milloin muuten vain ja milloin seurauksien perusteella. Nyt sitten mailan hajottamisessa pelin jälkeen, joka nyt menee ihan kiukutteluksi, ei ole mitään väärää vaikka tuosta mailasta osuukin kappaleita sivulliseen. Voi vain kuvitella miltä kommenttisi näyttäisivät jos Finley olisi pirstonut mailansa Tapparan vaihtoaition reunaan ja esim. Tapola olisi saanut kappaleista osumaa.

  Minusta jo Genelle olisi vähintään runkosarjassa tullut antaa yksi peli (näköjään pleijareissa ei sitten yhtään) vaikka hän ei keneenkään osunutkaan. Savinaiselle tässä tapauksessa vähintään matsi enemmän eli pleijariasteikollakin sanoisin yhden ottelun olevan oikea tuomio.

  Niistä laseista vielä. Käsi sydämelle, olikohan sinusta Savinaisen mailan pirstominen kuitenkin kategoriaan "tarpeettomat kuumenemiset (joista jäähy ja kenties jopa pelikielto)" -kategoriaan kuuluva teko? Mikä ajaa saman kaverin puolustelemaan omien hölmöilyjä viimeiseen asti kun vastustajan pienemmätkin rikkeet tuomitaan jyrkästi ja haukutaan pelaajat apinoiksi?

  Lainaus:
  No yllä esittämääni kysymykseen vastasitkin jo aiemmin itse. Tummennus minun.

  Lainaus:
   
 3. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Video: Tapparan tähden raju purkaus johti toimittajan loukkaantumiseen – ”Putosin suoraan polvilleni” - SM-liiga - Ilta-Sanomat
  Kun erotuomarit ja otteluvalvoja kuulivat tapauksesta, Savinaiselle kirjattiin pöytäkirjaan pelirangaistus ajassa 60.00.

  Sori tosta tilanteesta ei näe mitään selkeää osumaa. Mitään selkeitä todisteita vammoista tai muista ei ole esitetty.
   
 4. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Hitto se luetun ymmärtäminen on vaikeaa. Olen kysynyt todisteiden perään. Mikäli todisteet on, niin pelikiellosta olen sanonut moneen kertaan että OK. Olen myös tuominnut teon. Mikäli kyseessä vain mailanrikkominen, niin ei ylitä omasta mielestä taivaissa olevaa pelikielto rimaa. Kanssasi on rasittava keskustella mistään, koska otat vain oman agendasi rusinat pullasta
   
 5. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Sarjan kulminaatiopiste?

  Juntunen tekee kuolemaa teho-osastolla Savinaisen ollessa pelikiellossa...osa porukasta ei enää kattele puolta ottelua koska Vellu ratkaisee vaan alkaa ratkomaan itte, kelpaa!
   
 6. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Miten voidaan olla varmoja tamperelaisen toimittajan puolueettomuudesta ja siitä, että tilanne meni juuri noin?
  Tuomarit näkivät 100% varmasti mailan hajottamisen eivät todennäköisesti osumaa mutta kävivät sen melkoisella varmuudella varmistamassa ja ainakin kuulivat tilanteesta kun poistuvat kaukalosta viereistä luukusta.
  Selvästi Juntunen tuossa horjahtaa hetki Savinaisen mailan paiskomisen jälkeen, tosin vaikeahan sitä on toki myöntää.
  Samassa jutussahan ne vammatkin on lueteltu, että taas puhuit itsesi pussiin.

  Tosin Tapparalle Savinaisen pelikiellosta on melkoisella varmuudella enemmän hyötyä kuin haittaa sen verran suurta yksityisyrittäjyyttäjä Savinainen on esittänyt.
   
 7. Lainaus:
  Ei voidakaan, koska Hiitelä on ilvesläisiä.

  Eiköhän tästä jauhaminen voida jo lopettaa. Tänään varmaan tulee tietoa mahdollisista seuraamuksista. Ihmettelen, jos pelikielto tulee, sillä Generous ei tainnut sitä saada vaikka heitti mailansa kohti koppikäytävällä olleita ihmisiä. Ei, siellä ei tainnut kukaan edes kuvitella pudonneensa polvilleen.

  Huomenna on sarjan tärkein ottelu. Tapparan voittaessa saattaa koko sarja lähteä kääntymään, sillä Tappara on pelillisesti ollut niskan päällä. KalPan viedessä taas voiton, alkaa koko homma olla taputeltu. Pelin kuvan en usko muuttuvan edelleenkään, vaan Tapparan vievän peliä ja luovan enemmän maalintekopaikkoja. Se on taas sitten viimeistelystä kiinni, montako maalia tulee - Kilpeläisen lahjoihin en usko.
   
 8. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Itse olet pussissa. KYSYIN puolueettomuuden perään!!! Puolueetonta ei ole se, että Kalpa fanin selän tarkistaa Kalpan Lääkäri.
  Erikoinen välikohtaus – kuopiolaistoimittaja sai pettyneen Savinaisen mailasta puumerkin selkäänsä - Aamulehti
  Selvä mailan kuvahan siitä Juntusen selkään jäi, totesi Juntusen tutkinut KalPan lääkäri Olavi Airaksinen

  Kyseinen toimittaja on todistettavasti valehdellut. Mistä tämä jälki oikeasti tuli? Pihapeleistä? Todisteet peliin, niin asia hyvä. Todisteita eivät ole valehdelleen Kalpafanin selitykset. Joku varmasti näki, puolueeton ja mikä Savinaisen kanta. Sieltä se totuus selviää. Ei tuolta toimittajalta. Nouseeko pelikiellon arvoiseksi. Vaikea sanoa, kun ei ole esitetty todellisia todisteita

  Otteluvalvoja ei nähnyt, tuomarit ei nähnyt. Kalpa faniin sattui ja Kalpa lääkäri tarkasti, jonkin oletettavan vamman. Lisätietoja kiitos, ja vähemmän kiihkotunteisuutta
   
 9. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Tätä ei Ruudun esittämästä videosta näe. Juntunen kertoi että Haapala pysähtyi häntä auttamaan. Haapala pysähtyy aivan klipin lopussa ruudun oikeaan reunaan. Jos Juntunen on siinä ollut (kuten hän usein on), niin tuo jää ruudun ulkopuolelle. Sinänsä tapahtumalle on riittävästi silminnäkijöitä ollut.
   
 10. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Eli juu Leinosen Mikon lausuntoa ilmeisesti kaipaat.
  Kumma kun KalPan lääkärin lausunto kelpaa liigalle monessa muussa asiassa joten miksei tässä?
  Mitä Juntunen on valehdellut Savon Sanomien juttussa sanoi, että kuuli pamahduksen ja sen jälkeen selkään tuli osuma.
  Haapala käveli Juntusen takana ja näki tilanteen varmasti mutta eihän Haapalakaan ole puolueeton.
  Videokuva on aika selkeä todiste sitä vastaan sinun itkusi on aika turhaa, sillä millaisen vamman tuo osuma on aiheuttanut ei ole mitään väliä.

  Kiihkotuntuu olevan lähinnä sinulla kun yrität epätoivoisesti selittää mustaa valkoiseksi.
   
 11. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Minkähän "oman agendani"? Jotenkin tuntuu, että sinulla on rasittavaa keskustella vähän kaikkien kanssa, joten voisikohan se vika olla kenties ihan siellä päässä? Viimeksikin kun pariin otteeseen haukuit minua trolliksi taisit itse lähteä banaanisaarille juurikin trollauksesta. Jos uskallat lasiesi takaa katsoa peiliin, voi sieltä paljastua jotain odottamatonta. Hyvä kuitenkin jos kykenet pelikiellon tapauksesta nielemään jos sellainen tulee. Varaudu kuitenkin siihen, ettei sinulle tulla esittämään aukottomia todisteita mailan osumasta videon, lääkärintodistuksen, tai nimellisten todistajanlausuntojen muodossa.

  Kirjoitit Savinaisen tilanteesta ao. lainauksen mukaisesti. Todellinen näyte objektiivisesta analyysista pääkaupunki_seudun medioineenja Kalpaa kannattavien selostajien trollauksineen. Jotenkin erikoinen ensireaktio tilanteeseen jossa Savinaisen kiistatta videolla näkyvästä peliin kuulumattomasta raivarista joku sivullinen on mahdollisesti saanut osumaa. Mutta sinähän oletat sujuvasti että mielikuvituksen tuote on kyseessä, vaikka eipä ole näkynyt osuman kiistoakaan esim. Tappara-leiristä. Saapa nähdä, ovatko jälleen omat puolueettomat oletuksesi, tulkintasi ja kiistattomat faktasi täysin päinvastaiset kuin kurinpidon lopputulema. Tällöinkin toki on helppo arvata missä vika jälleen on. Etelän media jne.

  Lainaus:
  Kyllähän Savinainen paha menetys Tapparalle on, mikäli kakkua saa, mutta nämä on näitä joita ko. herran kanssa nyt vain joskus tulee. Kuumaverinen pelaaja jolla joskus kiehahtaa typerästi. Tapparalla kuitenkin on laajuutta rosterissaan, eikä Vellun poissaolon pitäisi aiheuttaa sen kummempaa hämminkiä, vaan Tappara kykenee jälleen kerran jauhamaan omalla systeemillään ja saa varmasti maalipaikkoja riittävästi ottelun voittamiseksi. Vaikka yksi syömähammas nyt olisikin hieman tylsempi, ei se tee valtavaa eroa purukalustoon kun toistakymmentä muuta hammasta on kunnossa.

  @dana77 : Varmasti ihan totta osaltaan noiden laukaisusektorien erot, mutta kuten todettu, jos saat vähintään yhtä paljon A-luokan paikkoja ja kaksin-kolminkertaisesti B-luokan tontteja, on odotusarvoisesti maalimääräsi kovempi kuin vastustajalla. HIFK:ta vastaankin Tappara teki 4 maalia alueelta, jossa se hallitsee paikkoja suhteessa Kalpaan ylivoimaisesti. Samaten Kemiläisen maali oli hyvä osoitus, että ns. parhaan maalintekosektorin ulkopuolelta tulevat vedot eivät ole vaarattomia.
   
 12. Bondarev Jäsen

  Lainaus:
  Seuratkaa videolta ukkelia joka kävelee "parimetriä" kultakypärä Haapalan edellä.... se on Juntunen. Selvästi häneen jotain osuu iskun jälkeen -> kääntyy ja alkaa pitelemään selkää (mainos/haastatteluseinän kohdalla). Video katkeaa heti siihen ja "polvilleen putoamista" ei kerkeä näkymään.
   
 13. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  En väittänyt mitään Savi tilanteessa. Esitin kysymyksen ja kysyin lisätietoja. Oletin vajaavaisin tiedoin, jota kysyin. Kertoo luetun ymmärtämisen tasosta. Olen ollut palstalla 16 vuotta ja kärsinyt kaksi pelikieltoa.
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2017 klo 11.54
 14. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei näyttänyt putoavan tämä Juntunen "suoraan polvilleen". Tuskin putosi ollenkaan. Paskaa puhui, mutta aivan sama. Niin olisi moni muukin käyttänyt värikynää, jos fanittaman joukkueen vastustaja kyseessä. Eteenpäin. Yksi peli kieltoa, jos nyt halutaan jotain antaa. Itse antaisin sakot huolimattomasta käytöksestä pelin ulkopuolella.
   
 15. Adam89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjois-Savolaiset joukkueet, Patrik Laine
  Lainaus:
  No voihan sinne lähettää Tapparan lääkärin vielä tarkistamaan KalPa Fania. Melkoinen farssihan se tosin olisi, ja en tiedä lähtisikö edes tämä fani moiseen. Jos maila tulee fania päin vastajoukkueen perseilyn takia, niin kai se nyt saa siitä ns. valittaa. Kai tuo nyt järjellä mietittynä on niin, että pelaaja on vastuussa mailastaan. Jos sen rikkoo suutuksissaan tahallaan kaukalon oveen ja se lentää faniin tai toimitsijaan, niin kai siitä voi jotain tulla.

  Ei sillä, minulle aika sama tuleeko vai ei. Itse en viitsi toivoa mitään pelikieltoja, että olisi helpompaa voittaa. Jos kielto tulee, niin tulee aiheesta. Jos ei tule, niin itse en siihen reagoi mitenkään, move on. En vaan ymmärrä asennettasi, että näissä tilanteissa jotain kadun miestä pitäisi olla tarkistelemassa ties mitä lääkäreitä, että rangaistus VOITAISIIN määrätä. Voit toki olla tuota mieltä, mutta väärässä mielestäni olet.
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2017 klo 12.06
 16. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Siellä varmaan juuri tälläkin hetkellä hakataan kuopiolaisia toimittajia mailoilla selkään, että saataisiin mahdollisimman monelle tapparalaiselle pelikieltoa.
   
 17. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Tämä. Tapparalta vaadittaisiin nyt mielellään vaikka pariakin voittoa putkeen, on tainnut kuitenkin onnistua tälläkin kaudella aiemmin jokusen kerran. Lähtökohtaisesti nyt seuraavasta pelistä voitto, niin ollaan jo ihan uuden sarjan äärellä. Uskomatonta luuserimentaliteettia kahden pelin jälkeen tällaiset "onnea mestaruudesta" -höpinät, onko Hopea-Jukan haamu tullut jo kummittelemaan ja lietsomaan paniikkia, vai mistä tämä kertoo? Ei uskoisi Suomen menestyneimmäksi jääkiekkoseuraksi.
   
 18. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Väitithän sinä paljonkin kaikenlaista pk-seudun medioineen ja tarkoitin osoittaa tuon oletuksesi olevan vähän hassu faktat huomioiden. Mutta kuten sanottu, hyvä jos suhtaudut järkevästi mahdolliseen pelikieltoon etkä keksi salaliittoteorioita kuinka se junailtiin etelän median tai puolueellisen Kalpa-toimittajan takia.

  PS. Olen ollut palstalla 12 vuotta, kirjoittanut yli neljä kertaa niin paljon viestejä kuin sinä, enkä ole koskaan kärsinyt yhtäkään pelikieltoa tai saanut edes varoitusta. Että sellainen "master trolli" sinulla keskustelukumppanina.

  Mutta eipä tästä case Savinaisesta sen enempää minulta. Turha viedä huomiota hienossa sarjassa tämmöiseen vähäpätöiseen detaljiin, jonka tuomiosta tuskin tarvitsee mitään oikeusmurhaa vääntää, kävi miten kävi. Toivottavasti peli pysyy yhtä mielenkiintoisena ja maalipaikkojen täyteisenä kuin tähänkin asti. Fyysinenkään peli ei ole todellakaan ollut pelkkää roikkumista, vaikka tiukempaa linjaa kiinnipitämisiin yhä toivoisi.
   
 19. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Tapparalaiset ehti jo Ilvestäkin onnittelemaan, kun peli ei ihan toivotulla tavalla kulkenut. Tappara nyt kuitenkin on viimeiseen saakka vaarallinen joukkue.
  Tottakai seuraava peli on tärkeä..sanotaan se nyt silti.. 3-0 tai 2-1, siinä on melkoinen ero. Tapparalla on kaikki mahdollisuudet yhdellä voitolla tulla täysillä mukaan takaovesta.
   
 20. Adam89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjois-Savolaiset joukkueet, Patrik Laine
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Kyllä tämä on KalPan voiton jälkeen lähtenyt aina johonkin valitusvirsien veisailuun. Jos tappara voittaa ottelun tässä sarjassa, niin katsotaan puhuuvatko samat tyypit sitten itse pelistä vai näistä muista asioista.
   
 21. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Olen kysynyt lisätietoja asiasta .Odotellaan nyt rauhassa mitä tulee ja millä perusteilla. Minkään tuollaisen pohjalta en ole ollut ratkaisua tekemässä. Kertasin vain tilanteen miten on absurdi, kun erikseen sitä kysyttiin. Mistä käsitykset että tuomari ei nähnyt tai otteluvalvoja. Tai miten annetut esitiedot ovat puolueellisia.
   
 22. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Melkosta höpöhöpöä @Kukko lta liittyen tuohon Savinaisen tilanteeseen. Teko on ihan sama niissä tilanteissa osuiko mailan lapa vai menikö ihan vierestä. Vai osuko se polveen aiheuttaen naarmuun vai puhkasiko silmän. Teko on sama, seuraus vain eri. Tässä tilanteessa ei ole relevanttia osuiko tuo mihin ja miten vaan se, että Savinainen aiheutti vaaratilanteen. Kaikki muu paitsi pelikielto tuosta on täys vitsi..
   
 23. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Kyllä täällä läpsitään ihan muilla kuin lätkämailoilla.

  Juntunen höpötteli äsken paikallisradiossa. En tiedä onko monessakin kohtaa jo tullut esille, mutta mainitsi tuossa että lapa lensi vauhdilla ohi ja onneksi se ei osunut kehenkään, koska siitä olisi voinut tulla oikeasti pahaa jälkeä, nyt kai vain joku pikku sälö oli osunut jamppaa selkään. Se ukko kyllä muutenkin höpöttelee ties mitä, mutta kerroin nyt kuitenkin kuulemaani.
   
 24. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ehkä sinun @Kukko kannattaisi tosiaan jättää keskustelu tähän. Savinaisen teko ja mailanosan osuma kaukalon ulkopuolella olleeseen sivulliseen näkyvät videolla.

  Lainaus:
  Ja tämän jälkeen...

  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
   
 25. Lainaus:
  Eli ei pelikieltoa, koska Generous ei sitä saanut, kun heitti mailansa pukukoppikäytävälle, jossa oli myös sivullisia edessä. Sanomasi on siis ristiriitainen, mutta sinänsä ei yllätä.