Pittsburgh Penguins 2022–2023

 • 114 082
 • 469

Mihin Pittsburgh Penguins yltää kaudella 2022–2023?

 • Voittaa Stanley Cupin.

  Ääniä: 15 10,0%
 • Etenee Stanley Cup-finaaleihin.

  Ääniä: 0 0,0%
 • Etenee konferenssi-finaaleihin.

  Ääniä: 7 4,7%
 • Etenee välieriin.

  Ääniä: 15 10,0%
 • Etenee puolivälieriin.

  Ääniä: 74 49,3%
 • Jää runkosarjaan.

  Ääniä: 39 26,0%

 • Äänestäjiä
  150
 • Poll closed .

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Olipas karseeta katsoa tuota Habs-peliä. Sai päätä pyöritellä läpi pelin kun vastustaja rankoo kaikista harvoista paikoistaan ja karseita virheitä tulee Pens-pelaajille mitkä kostaantuu heti isosti. Ei vain saa hävitä näitä pelejä. Ei vain saa! Florida pyöritteli heti Habsia.

Rangersia vastaan odotetunlainen matsi. Rangers oli maalin verran parempi ja voitti maalilla (viimeinen tyhjiin).

Edelleen kaikki on playoffien suhteen omissa käsissä, mutta eihän tämä nyt millään mittarilla hyvältä näytä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Crosbylla olisi muuten 14 peliä aikaa tehdä 17 pistettä ja jos tuossa onnistuu, niin se olisi yksi sadan pisteen kausi lisää haarukkaan. Toivottavasti onnistuu tuossa. Kauden keskiarvolla kyllä onnistuisi, jos pysyy terveenä ja puhtia riittää vielä. Jäädään seuraamaan tuotakin.
 

Humboldt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Crosbylla olisi muuten 14 peliä aikaa tehdä 17 pistettä ja jos tuossa onnistuu, niin se olisi yksi sadan pisteen kausi lisää haarukkaan. Toivottavasti onnistuu tuossa. Kauden keskiarvolla kyllä onnistuisi, jos pysyy terveenä ja puhtia riittää vielä. Jäädään seuraamaan tuotakin.
Ja lisätään vielä sekin että tuossa Rangers pelissä varmistui taas yksi ppg kausi kun kaksi pistettä nosti saldon 83:een. Se oli 18. vähintään piste per peli tahdilla pelattu kausi ja vei pitämään yksin hallussa kakkossijaa. Howe 17, eikä kärki eli Gretzkykään ole kuin yhden päässä 19 ppg kaudella.

Kun joukkue ei ole kuukausiin juuri ilonpilkahduksia antanut niin nautitaan edes näistä.

Edit. Olikin näköjään jo tuolla toiselle sivulle valuneessa Crosby ketjussa jo. No kuten sanoin positiiviset uutisen Penguins leirissä harvassa, niin olkoon täälläkin.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Malkin taas tarvitsee enää kymmenen pistettä varmistaakseen uransa 15. PPG-kauden. Tuota useampaan ovat kyenneet vain Gretzky, Crosby ja Howe. Viidessätoista ovat Dionne, Messier, Francis, Lemieux ja Sakic.

Guentzel teki tuossa pari peliä takaperin uransa 400 pisteen ja teki sen nopeiten omasta draftiluokastaan. Nopeammin kuin MacKinnon, nopeammin kuin Barkov...
Rakell saavutti myös 400 pisteen rajapyykin edellisessä ottelussa.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Turpaan tuli Rangersilta ihan huolella.

Nollan pisteen viikko, Florida tuli pisteen päähän ja puolustuksesta putosi viikon aikana puolet ukoista sivuun. Sellaista tällä kertaa sitten. 13 peliä jäljellä, parempi alkaa kerätä taas pisteitä, tällaisiin meneillään oleviin kolmen ottelun mittaisiin tappioputkiin ei ole enää yhtään varaa. Ensi viikolla vastassa Senators ja Capitals kotona, ja noiden välissä vieraspelit Dallasissa ja Coloradossa. Kotipelit on ihan pakko hoitaa voitokkaasti, pakko. Vieraspeleistä lähtökohtaisesti tulossa selkeät tappiot, mutta ehkä pystyvät yllättämään ja pääsemään toisessa ainakin jatkoille saakka.
 

Cocktus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, HPK
Rangersilta 20 laukausta ja 6-0 taululla (saivat pelin loppuun mennessä 24 laukausta). Ei sen nyt näin pitäisi mennä, mutta kun veskarit ei ota koppeja ja puolustus ei auta veskareita niin tässä se näkyy.

Jarrylla viimeiset 11 peliä on tuottanut nyt neljä ennenaikaista poistumista maalin suulta. Torjuntaprosentti tältä ajalta on 86%. Ei muuta kommentoitavaa.
 

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
On tää vaan erikoinen porukka.. luulis että kiinnostaisi pisteet, ne oli todellakin otettavissa. Ei ole Rags kummoinen joukkue, iigori nyt oli huippuvedossa, mutta muuten. Antavat 35 vetoa umpisurkealle penssille ja useita pitkiä oman pään pyörityksiä. Voin kuvitella kuinka Bruins jyrää nää 4-0.
Divarin sisäinen, pitäisi olla vähän rivalry henkeä ja playoffin makua. Ei vaan moti riitä taistella.
Ennenhän se oli niin ettei loukkaantumiset juuri vaikuttaneet, seuraava äijä kehään, nyt ollaan aivan ulapalla jos joku vitun kulikovrutta on sivussa. Ja ollaan toki muutenkin.
Road pp 31st näytti tilasto ottelun aikana, miten voi olla.. edelleen 58,71 ja 87 on joukkueen ylivoimaisesti parhaat pelaajat, mutta tuosta saavat suuren osan ottaa reppuunsa.
Ei näillä vuoristorata velliperseilyllä otteilla kuulu päästä kun piitsille.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jarry on ollut niin paljon loukkaantunut, että varmasti se vaikuttaa ja näkyy. Puolet pakistosta sivussa ja Carter on kävelevä katastrofi. Viimeinen voi sammuttaa valot, playoff-putki tulee päätökseen.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Marcus Pettersson laitettu LTIR:ään Boninon ja Kulikovin seuraksi. Käytännössä tuo kolmikko ulkona loput runkosarjasta. Joskus runkosarjan viimeisen viikon sisään ihan viimeisiin otteluihin heidät sieltä voi aikaisintaan aktivoida sitten aikanaan.

Petterssonin loukkaantuminen on todella harmittava takaisku ja iso menetys joukkueen takalinjoille. Pettersson on pelannut todella vahvan kauden ja ensimmäistä kertaa tämän nykyisen sopimuksensa aikana on oikeasti pelannut palkkansa mukaisella tasolla (ja oikeasti vielä palkkaansakin korkeammalla tasolla). Ollut tällä kaudella puolustuksesta läpi kauden tasaisin suorittaja ja Letangin jälkeen noussut joukkueen toiseksi parhaaksi puolustajaksi. Siinä on isot saappaat täytettävänä nyt sitten sitten muille - etenkin Josephille. Harmittavasti vaan valmennus taisi tuhota Josephin itseluottamuksen kun noiden healthy scratchien jälkeen Kulikovin loukkaannuttua pelaamaan taas päästyään on tullut aika isoja nukahduksia puolustuspäässä jotka johtaneet maaleihin. Noita virheitä ei Josephilta kauden ensimmäisten noin 60 ottelun aikana sitä ennen juurikaan nähty.

Rutta on myöskin pidempään sivussa, week-to-week statuksella. Petry taasen DTD-statuksella sivussa. Näiden myötä puolustus tämän illan ottelussa ilmeisesti muodossa:

Joseph-Letang
Dumoulin-Ruhwedel
Fedun-Friedman

(Ty Smith on ollut viimeisen kuukauden sivussa ja edelleen week-to-week statuksella sivussa farmin puolella, joten siksi sieltä kutsuttiin Fedun hätäavuksi)

Nopeasti on kaikki se syvyys takalinjoilta murentunut näiden poissaolojen myötä. Heikoilla kantimilla onkin siten puolustus näiden kaikkien loukkaantumisen myötä, mutta nyt jos koskaan tämän kauden Penguinsilla on aika kasvaa yhteen ja alkaa tehdä työtä joukkueena. Viimeiset hetket nyt käsillä tuohon.

.............

Laitetaan myös tämä tänne eli viime vuoden lopulla tauon jääkiekosta ottanut Samuel Poulin on palannut takaisin WBS:n toimintaan. Toivotaan että on saanut elämänsä raiteilleen, kaikki kunnossa ja voi keskittyä myös hyvin mielin taas jääkiekon pelaamiseen.


 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Vähän myöhässä kyllä tää tankkaaminen alotettiin, mutta prossat Bedardiin kasvaa kohisten! Sieltä tuli jo Florida heittämällä ohi ja kohta myös Ottawa. Buffalo ja Crapitals pitäis vielä pudottaa edelle, niin olisi iskuasetelmat jollain prosentilla. Tää organisaatio kyllä varmaan draftais ekalla pickillä jonkun moldovalaisen vasemman pakin, joka ei vielä ole aloittanut jääkiekkoa.

Aivan komediaa tällä hetkellä pelaaminen. Ottawa ei edes halua voittaa, maalissa on farmin farmista kaivettu jääkonekuski (työharjoittelussa) ja Pens luonnollisesti tekee kaverista kaikkien aikojen parhaan veskarin. Taitaa olla 50 koppia kohta täynnä.

Vitun pellet.

Edit. Pheeeew, 46 torjuntaa ja 54 minuuttia, että saivat maalin aikaiseksi. Eiku ei mitää, pitäkää tunkkinne ja tunkekaa se analogiseen hanuriinne.
 
Viimeksi muokattu:

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets & Jellonat
Mahtavia itkupotkuraivareita siihen nähden, että joukkue ollut 16 vuotta putkeen playoffseissa. Ei tää nyt luulisi olevan kovin iso yllätys, että jossain vaiheessa täytyy vähän ponnistaa uudelleen pohjilta. En mä tiedä, mutta itse löin jo vetoa viime kaudella, että jäisi ulkopuolelle, mutta väärässä olin vielä silloin.

Mutta hei, kolme Stanley Cupia ja kerran lisäksi finaaleissa. Liekö konferenssifinaalipaikkoja vielä tuon lisäksi. Eiköhän se uusi nousu sieltä taas ala jossain vaiheessa. Se tästä nyt vielä puuttuisi, että saisivat saman tien jonkun Bedardin ku tarjottimella. Ei onneksi taida arvontasijoille viime viikkojen mahalasku riittää.
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Mahtavia itkupotkuraivareita siihen nähden, että joukkue ollut 16 vuotta putkeen playoffseissa. Ei tää nyt luulisi olevan kovin iso yllätys, että jossain vaiheessa täytyy vähän ponnistaa uudelleen pohjilta. En mä tiedä, mutta itse löin jo vetoa viime kaudella, että jäisi ulkopuolelle, mutta väärässä olin vielä silloin.

Mutta hei, kolme Stanley Cupia ja kerran lisäksi finaaleissa. Liekö konferenssifinaalipaikkoja vielä tuon lisäksi. Eiköhän se uusi nousu sieltä taas ala jossain vaiheessa. Se tästä nyt vielä puuttuisi, että saisitte saman tien jonkun Bedardin ku tarjottimella. Ei onneksi taida arvontasijoille viime viikkojen mahalasku riittää.
Ehehehehe, niinkö? Kehuahan näitä veljiä pitäisi tietenkin, kun niin kivasti kuitenkin jaksavat tulla vielä paikalle, vaikka onkin tosi ikävää hommaa ja voitettu jo joskus. Hyvä Pens, hyvä Sullivan, hyvä Hexy! Helvetin hyvää duunii!

Sun tarttis katella näitä Pensin viimeisiä pelejä ja tulla sitten hehkuttelemaan jotain mestaruuksia, joista jäljellä on kauniit muistot ja lippalakit. Sitäpaitsi mäkin sain pillua 16 vuotta putkeen, mutta eihän se nyt kaiketi tarkoita, että homma on nyt sitten paketissa vai häh? Vedetään lekkeriksi ja koitetaan muutaman vuoden päästä uusiksi?

Ja jos nyt minuutti ollaan ihan tosissaankin, niin onhan sitä romahdusta tietenkin odoteltu (löytyy ihan usemmalta kaudelta tästä jo enteitä ja todisteita), mutta tällä kaudella mentiin vielä sillä mentaliteetilla, että vielä kerran pojat. Mestaruusikkunaa pidettiin väkisin raollaan, mutta lopulta ei sitten tehty oikein mitään sen eteen, että siihen olisi realistiset saumat. Peli on myös suurimman osan kaudesta ollut aivan karmeaa kuraa, eikä siihen voi kukaan olla tyytyväinen vaikkei jengi edes olisi odotusarvoisesti contender.

Ja jos sitten tehdään rebuildia, tehdään se kunnolla tai käy just niinkun Chicagossa, jossa kohta lähtee rebuildin toinen kierros, menestyksestä on 10 vuotta aikaa ja ne legacy-pelaajat kaikki kaukana poissa. Mutta näinhän se tietysti menee, jos sen näin halutaan menevän - ei siitä silti tykätä tarvi.

Eikä mun kitinöitä täällä kannata ihan hirveän tosissaan ottaa, varsinkaan pelien aikana, viihdettähän tämäkin on ja tunteella mukana. Omaa vitutusta lievittääkseni jaan verbaalisia oksennuksia silloin tällöin, jos olen nähnyt sen vaivan, että peliä varten herään tai olen yön valvonut. Varsinkin ilman kaljaa tuo on jo toisinaan sellaista via dolorosaa, että varaan jatkossakin oikeuden ihan jäätävään nillittämiseen, vittusaatanan huutamiseen ja ylireagointiin! Antakaa kakkua saatana!

Ps. Niitä Stanley Cupeja on sentään viisi
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets & Jellonat
Ehehehehe, niinkö? Kehuahan näitä veljiä pitäisi tietenkin, kun niin kivasti kuitenkin jaksavat tulla vielä paikalle, vaikka onkin tosi ikävää hommaa ja voitettu jo joskus. Hyvä Pens, hyvä Sullivan, hyvä Hexy! Helvetin hyvää duunii!

Sun tarttis katella näitä Pensin viimeisiä pelejä ja tulla sitten hehkuttelemaan jotain mestaruuksia, joista jäljellä on kauniit muistot ja lippalakit. Sitäpaitsi mäkin sain pillua 16 vuotta putkeen, mutta eihän se nyt kaiketi tarkoita, että homma on nyt sitten paketissa vai häh? Vedetään lekkeriksi ja koitetaan muutaman vuoden päästä uusiksi?

Ja jos nyt minuutti ollaan ihan tosissaankin, niin onhan sitä romahdusta tietenkin odoteltu (löytyy ihan usemmalta kaudelta tästä jo enteitä ja todisteita), mutta tällä kaudella mentiin vielä sillä mentaliteetilla, että vielä kerran pojat. Mestaruusikkunaa pidettiin väkisin raollaan, mutta lopulta ei sitten tehty oikein mitään sen eteen, että siihen olisi realistiset saumat. Peli on myös suurimman osan kaudesta ollut aivan karmeaa kuraa, eikä siihen voi kukaan olla tyytyväinen vaikkei jengi edes olisi odotusarvoisesti contender.

Ja jos sitten tehdään rebuildia, tehdään se kunnolla tai käy just niinkun Chicagossa, jossa kohta lähtee rebuildin toinen kierros, menestyksestä on 10 vuotta aikaa ja ne legacy-pelaajat kaikki kaukana poissa. Mutta näinhän se tietysti menee, jos sen näin halutaan menevän - ei siitä silti tykätä tarvi.

Eikä mun kitinöitä täällä kannata ihan hirveän tosissaan ottaa, varsinkaan pelien aikana, viihdettähän tämäkin on ja tunteella mukana. Omaa vitutusta lievittääkseni jaan verbaalisia oksennuksia silloin tällöin, jos olen nähnyt sen vaivan, että peliä varten herään tai olen yön valvonut. Varsinkin ilman kaljaa tuo on jo toisinaan sellaista via dolorosaa, että varaan jatkossakin oikeuden ihan jäätävään nillittämiseen, vittusaatanan huutamiseen ja ylireagointiin! Antakaa kakkua saatana!
No hyvä jos helpottaa. Ajattelen kuitenkin, että varmaan se on ihan realistista nähdä, ettei tämän siirtoikkunan kaltaiset "all-in" muuvit kyllä tee tästä joukkueesta mitään SC-suosikkia. Tietysti näin voi sanoa monesta muustakin joukkueesta, kuten vaikkapa Jetsistä, joka hankki Niederreiterin (vrt. Granlund).

Oishan tuota rebuildia voinut tehdä varmasti fiksumminkin nyt viimeisen viiden vuoden aikana, kun itsestä ainakin tuntuu, että joukkueessa on vain Crosby, Guentzel ja Malkin... plus vähän middle six jannuja ympärillä. Ja Letang, joka ei enää nuori mies ole.

Ymmärrän toki ärsytyksen nykyisiin otteisiin ja sen, ettei mahdollisesti tänä keväänä voi nauttia edes niistä ensimmäisen kierroksen otteluista, saati vaikkapa konferenssifinaaleista Bruinsin tm. kanssa.

Mutta jos se nyt on ikävän kuuloista, että joku toivottaa uutta menestymistä vaikkapa viiden vuoden päähän, niin toivotan sitä heti tälle keväälle ja ensi kaudelle taas! Go Pens!
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Kiitos, eiköhän tästäkin selvitä, kun selvittiin Rico Fatasta, Lasse Pirjetästä ja Dick Tärnströmistäkin! Taloudellisesti taisi olla aika tiukoilla, mutta tuskin nykyään tuollaista ongelmaa voi edes tulla.

Mutta kyllä tästä nyt tarpeettoman vaikeaa tehdään sekä surkeilla sopimuksilla että (varauksin) Sullivanissa roikkumisella. En kyllä keksi kuka tällaista paattia luotsaisi enää mihinkään menestykseen, mutta toisaalta jos nyt jäädään jo playoff-junasta niin mitä voi seuraavilta kausilta odottaa ja pitäisikö sekin naama uusia? Mutta läpsytellään tää kausi nyt alta pois ja räjäytetään sitten koko paletti!
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Oli kyllä taas turhauttava ottelu katseltavaksi. Vastustajalla tosiaan ECHL-veska pelaamaassa uransa ensimmäistä NHL-starttia, niin eiköhän Pens siitä sitten tee ottelun sankarin. Samankaltainen ottelu kuin Habsia vastaan, jossa Penguins hallitsee kiekollista peliä ja heittelee kiekkoa jatkuvasti vastustajan maalille. Kummassakin pelissä sitten kovan työn jälkeen tasoihin noustua eivät kuitenkaan kyenneet hoitelemaan ottelua loppuun saakka. Kummassakin pelissä vastustajalle vähän paikkoja mutta niistä lähes jokaikinen oli laadukkaampi kuin mitä Pens hallinnasta huolimatta itse kykeni luomaan. Yhdessäkin vaiheessa toisessa erässä puolen minuutin sisään vastustajalle 2v1 hyökkäys ja läpiajo, vielä heidän parhaille pelaajilleen. Jarry tarjosi laadukkailla torjunnoilla mahdollisuuden, mutta kun kaverit eivät itse sitten osaa ohittaa vastustajan tulokasveskaria niin tappio sieltä taas tuli.

Tappion myötä joukkue taas pitkästä aikaa viivan alla ja tällä hetkellä ei ole enää playoff-paikka edes omissa käsissä. Islandersin kanssa toki voivat tasoittavalla ottelulla nousta tasapisteisiin, mutta kun koko kauden aikana eivät ole kyenneet voittamaan pelejään varsinaisella peliajalla on tiebreaker tasatilanteessa Islandersin (ja myös Panthersin) eduksi. Tuossa RW-sarakkeessa oleva kuuden voiton takaa-ajo on tässä vaiheessa liian iso kurottavaksi umpeen, joten Penguinsin pitää playoffeihin päästäkseen kerätä sitten enemmän pisteitä kuin Islanders ja Panthers. Tasapisteet eivät riitä. Mahdollisuudet pudotuspeleihin tällä hetkellä 50%, eli joko pääsevät tai sitten eivät pääse.

Harmittavasti tuo Sullivanin systeemi ja peluutus on tehnyt Granlundista samanlaisen turhakkeen kuin mitä Kapanen oli. Hukkaan heitetyt viisi miljoonaa ja kakkoskierroksen vuoro. Tuonkin cap-tilan olisi voinut käyttää järkevämmin ja hankkia sillä kaksi tai kolmekin alempien kenttien vahvistusta yhden sijaan. Ei yksi Granlund kyennyt kääntämään huonoa bottom-6:sta hyväksi. Harmiksi käy myös Granlundin kannalta.

Petterssonin LTIR-listauksen myötä capissa on tilaa nostaa AHL:stä kaikki kynnelle kykenevät ylös. Hextallilla ja Sullivanilla ei ole tässä vaiheessa tekosyitä Carterin peluutukselle. Sieltä farmista PPG-tahdilla NHL-uransa pelannut Valtteri Puustinen ylös, kuten myös Filip Hållander. Yksi junnuista Crosbyn laidalle (Puustinen), yksi junnu Malkinin laidalle (Nylander), Granlundille laidoille Rust ja Rakell, ja sitten junnupitoinen neloskenttä O'Connor-Poehling-Hållander. Ei tämä niin vaikeaa ole, jotain olisi syytä yrittää penkin takana eikä pelkästään ainoana keinona pelikirjassa Rustin ja Rakellin pelipaikkojen vaihtelu kärkikentissä. Siellä on nyt viime aikoina maalinteon suhteen tökkinyt, joten ei tässä hyökkäyskentällisten kunnollisessa sekoittamisessa ja junnujen peluuttamisessa mitään hävittävääkään ole.

Oli muuten turhauttavaa katseltavaa kun kerta toisensa jälkeen hyökkäysalueella Senators käytännössä suosiolla jätti Dumoulinin ihan vapaaksi, antoi hänelle aikaa ja tilaa tehdä mitä halusi. Suorat linjat ajaa maalille vapaana, sai vetää vapaasti... mutta sitten useaan kertaa lähti kiertelemään maalia kiekon kanssa, päätöksenteko kesti ja heti kun se tuli seurauksena kiekonmenetys ja Senatorsin vastahyökkäys. Sitten vielä hävisi 100-0 maalinedustakamppailun voittomaalissa. Dumon alkukausi oli todella huono, sitten siinä joskus joulu-tammikuun aikana meno alkoi parantua ja pelasi kohtuullisen hyvää kiekkoa, mutta nyt viimeisen kuukauden ajan taas ollut todella huono ja katsellut lähietäisyydeltä todella paljon maaleja omaan verkkoon.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Tuota peluutusta ollaankin varmaan kaikki ihmetelty, kun samanlaista tervanjuontia ollut läpi kauden ja mitään ei oikeastaan ole edes yritetty muuttaa. Sullivan tietysti on tunnettu jääräpäisyydestään, mutta aivan käsittämätöntähän tuo on, ettei esim. Puustiselle ole annettu mitään näytönpaikkaa vaikka on ollut WBS:n kiekollisesti paras pelaaja. Crosby on tehnyt kaikenmaailman tylerkennedyistä ja evanrodrigueseista miljonäärejä, niin luulisi nyt edes yritettävän saada sitä syvyyttä jengiin. Kapanen muuten ollut Bluesissa aika hyvä, vähän niinkuin vaikka McCann Seattlessa. Granny taas Pensissä... Nojoo.

Sokea kanakin näkee, että bottom-6 ei kykene nyt pelaamaan edes sitä nollanollaa, saati tarjoamaan tukea jos Crosby, Malkin ja Guentzel tuhnuilevat tai onnistutaan pimentämään. Turha kai se on edes unelmoida mistään Kesseleistä tai Hagelineista enää, vaikka kyllä se laadukkaan bottom-6 osaston rakentaminen näemmä esim. Bostonilta, Rangersilta ja Carolinalta onnistuu. Puolustuksesta en viitsi edes sanoa mitään, kertoo jo ihan riittävästi että Marcus "Palle" Pättersson on ihan oikeasti ollut joukkueen kakkospakki ja Letangin lomapäivinä ykköspakki. Ei mahtuisi edes kentälle noissa paremmin kootuissa joukkueissa.

Mutta näillä nyt sitten mennään, AHL-tason bottom6 ja AHL-tason puolustus plus Letang. Siihen veskariosasto joka voi tehdä ihan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä sekä valmennus, jonka pelitapa on ollut sama noin 8 kautta vaikka pelaajisto ei tätä enää/vielä/edelleenkään tue. On tämäkin saatana työmaa!

Ja lisäksi vielä se, henkilökohtainen vitutus, että ollaan aivan vitullisia nöösipoikia ja vaippahousuja tuolla kentällä. Ketään ei edes vituta hävitä, ketään ei kiinnosta jos joku vetää veskaria käsille, kukaan ei reagoi kun junnulta revitään kypärä päästä jne. IT-firman puulaakijengin aamujäillä näkee enemmän tunteen paloa, kuin playoff-paikkaa kynsin hampain metsästävän NHL-jengin kotipeleissä. Per-sees-tä!
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Onkohan toimistolla jo rustattu Jeff Carterin jatkosopimus valmiiksi, ja allekirjoitukset vaan sitten 1.7 kun sen voi virallistaa?

Iso voitto Coloradosta ja kummasti siinä auttoi kun alemmilta kentiltä tuli tukea tuloksenteossa. Tuo on ollut harvinaista herkkua tällä kaudella. Tämä voitto ja Philadelphian edellisyön avustus (voitto Floridasta) nosti Penguinsin taas viivan yläpuolelle.

Tänään heti jatkuu sitten Dallasissa. Huomionarvoista että Crosby on urallaan pelannut 10 ottelua Dallasissa ja tehot ovat ainoastaan 0+3 noista otteluista. Dallas on ollut Crosbylle siten vaikein vieraspaikkakunta ja ainoa missä ei ole onnistunut maalinteossa. Tänään toivon mukaan tuolle sitten muutosta luvassa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Kun on tullut lähinnä haukuttua jengiä, niin nostetaan nyt hattua - oli solidi suoritus Coloradoa vastaan ja isoimmat perseilyt loistivat poissaolollaan. Nyt oli vähän sitä grittiäkin nähtävissä ja samalla kun ykköset lähes nollattiin, niin paljon parjatut Carterit heräili ja myös ylivoima oli sellaista, ettei raastinrautaa tarvinut kaivaa esille. Crosbyn maali tietysti oli silkkaa K-18 kamaa.

Nyt vaan ikuisena pessimistinä pelottaa, miten paljon takki voi aueta tuollaisen voiton jälkeen.
 

Cocktus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, HPK
Pens joutui kutsumaan viime yön peliin hätäapuna Tokarskin vahtimaan kaukalon ovea. Syynä ei ollut DeSmithin flunssa vaan - yllätys, yllätys - Jarryn loukkaantuminen. Tämä on jo hänen kolmas loukkaantuminen tämän vuoden puolella.

Ei näytä hyvältä Pensin pleijarihaaveiden eikä varsinkaan Jarryn uran jatkon kannalta. DeSmith hoiti kuitenkin hommansa ihan mallikkaasti ja joukkue oli muutenkin pelituulella vaikka turpaan lopulta tulikin Dallasilta.

Jarryn alavartalovammasta ja sen kestosta ei ole tarkkaa tietoa tässä vaiheessa, mutta minun veikkaus on, että vähintään neljä peliä Jarry tulee olemaan pois. Todennäköisesti enemmän.

Positiivista tässä on se, että Jarryn sopimus on katkolla kauden jälkeen. Pääsee polkemaan hintaa alaspäin tai luopumaan kokonaan pelaajasta, jos luottoa kuntoutumisesta ei enää löydy.
 

Dimas_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, #87, ManU, CR7, Seattle Seahawks
Jotain valoa harmaan putken keskelle: Oh Captain, Our Captain on valittu NELJÄTTÄ kertaa peräkkäin ”Most Complete Player” eli Kokonaisvaltaisimmaksi pelaajaksi NHLPA:n pelaajakyselyssä!

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös