Pittsburgh Penguins 2022–2023

 • 147 536
 • 591

Mihin Pittsburgh Penguins yltää kaudella 2022–2023?

 • Voittaa Stanley Cupin.

  Ääniä: 15 10,0%
 • Etenee Stanley Cup-finaaleihin.

  Ääniä: 0 0,0%
 • Etenee konferenssi-finaaleihin.

  Ääniä: 7 4,7%
 • Etenee välieriin.

  Ääniä: 15 10,0%
 • Etenee puolivälieriin.

  Ääniä: 74 49,3%
 • Jää runkosarjaan.

  Ääniä: 39 26,0%

 • Äänestäjiä
  150
 • Poll closed .

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kukaan muu ei näyttäisi olevan halukas avaamaan uutta kausiketjua Penguinsille, joten minä sen nyt sitten teen tässä vaiheessa. En lähde avausviestiä sen enempää täyttämään mielipiteilläni varsinkin, kun ne todennäköisesti eroavat valtavirrasta sen verran isosti, joten suhteellisen lyhyt avaus tarjolla.

Alla tämän hetkinen sopimustilanne:

Hyökkääjät:Sopimus (cap hit):Vuosi/status:
#87 Sidney Crosby 8,700 000M$
2025/UFA
#59 Jake Guentzel6,000 000M$2024/UFA
#16 Jason Zucker5,500 000M$
2023/UFA
#17 Bryan Rust5,125 000M$2028/UFA
#77 Jeff Carter3,125 000M$2024/UFA
#23 Brock McGinn2,750 000M$2025/UFA
#53 Teddy Blueger2,200 000M$2023/UFA
#22 Samuel Poulin0,863 333M$2024/RFA
#34 Nathan Legare0,789 169M$2024/RFA
#63 Radim Zohorna0,750 000M$2023/UFA
#10 Drew O'Connor0,750 000M$2023/RFA

UFA: Malkin, Rakell, Rodrigues, Boyle.
RFA: Heinen, Kapanen.

Puolustajat:Sopimus (cap hit):Vuosi/status:
#5 Mike Matheson4,875 000M$2026/UFA
#6 John Marino4,400 000M$2027/UFA
#8 Brian Dumoulin4,100 000M$2023/UFA
#28 Marcus Pettersson4,025 175M$2025/UFA
#2 Chad Ruhwedel0,800 000M$2024/UFA
#52 Mark Friedman0,775 000M$2024/UFA

UFA: Letang, Beaulieu.
RFA: Joseph.

Maalivahdit:Sopimus (cap hit):Vuosi/status:
#35 Tristan Jarry3,500 000M$2023/UFA
Filip Lindberg0,925 000M$2023/RFA

UFA: DeSmith, Domingue.
RFA: D'Orio.

Palkkakatossa on tilaa reilu 23M$. Ei katastrofaalinen tilanne, mutta samaan aikaan ei kuitenkaan ole jaossa ylimääräisiä dollareita vaan jokaisen sopimuksen kohdalla tulisi olla tarkkana. Rustin tuore pitkä jatkosopimus oli erinomainen aloitus pitkälle off-seasonille, toivottavasti sama meno jatkuisi Malkinin, Letangin ja Rakellin kohdalla myös.

Tuleeko nuorista pelaajista apuja kaudelle 2022–2023? Puustinen, Hållander, Poulin, Legare, Maniscalco, Joseph, Lindberg? Siinä varmaan nuo potentiaalisimmat nimet, joiden kohdalla voisi ehkä jotain odottaakin. Lindberg varsin mielenkiintoinen suomalainen maalivahtilupaus ja Puustinen pelasi ilmeisen vahvan tulokaskauden AHL:ssä.

Draftissa Pensillä on käytössä oma ykköskierroksen varausvuoro (nro 21). Muita omia varausvuoroja löytyy kierroksilta 4, 5, 6 ja 7. Yhtään ylimääräistä varausvuoroa ei ole. Millaista nimeä fanit odottavat tuolla ykköskierroksen varausnumerolla? Onko joku palstalainen perehtynyt tarkemmin tämän vuoden draftiin?

Ehkä loppuun pakollinen toivomus, että saataisiinko Marc-Andre Fleury takaisin kotiin jollain halvalla sopimuksella? Olisihan se hienoa nähdä kukkanen takaisin kotona mentoroimassa Jarrya. Mennyt kausi sen osoitti, että myös maalivahtiosastolla pitää olla syvyyttä.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
MAF tosiaan takaisin hekumoimaan vielä kaudeksi. Muuten ei ainakaan treidivuoroja poispäin, ja koittakaa Genosta ja Letusta pitää kiinni, jos mahdollista.

Vaikka tippuminen rangersille oli katkera, niin kausi ehdottoman plusmerkkinen, ja nyt katseet seuraavaan!

LGP!
 

Laaban

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vaikka kulunut kausi päättyikin lievään pettymykseen, tarkastellessani asiaa ja muistellessani pre-seasonin fiiliksiä niin menihän tämä kausi odotuksiin nähden ihan hyvin. Se on sitten asia erikseen ja jokaisen oma asia jos "ihan hyvin" riittää. En kovinkaan innolla odota kulman takana häämöttäviä Rico Fata vuosia ja joukkueen relokaatiosätkimisiä. Nautitaan Crosbyn pelistä kun vielä voidaan.

Vähän kaksijakoiset fiilikset Malkininsta tällä hetkellä. Kuitenkin kaikkien aikoijen suosikkini joka pystyy parhaimmillaan edelleen urotekoihin. Sitten kolikon kääntöpuolella uskomattomia neppailu ripulipaska ohi-iltoja. Ei meinaa muutenkaan pysyä ehjänä millään ja tuo tuskin helpottaa iän myötä. Enemmän kun mielelläni näkisin että Malkinin viimeinen peli olisi pens nutussa ja paita revitään suoraan päältä pois ja hilataan Consol Energy tai mikä ikinä onkaan Centerin kattoon. Kauheasti nostalgialisää ei vain ole varaa maksaa, muuten voidaan Chicagon tavoin jännittää kuinka nopeasti pudotaan play off kelkasta.

Ei ole pakistossa ketään joka voisi astua Tangerin saappaisiin ja syödä noita minuutteja. FA-markkinoillakaan mitään laastariratkaisuakaan ei ole tulossa. Toivottavasti ei pyydä kohtuuttomia.

Varmaan jollain Boscolla on tuosta meidän nuoriso-osastosta parempi koppi kuin minulla ja voisi sitä jossain vaiheessa avatakin. Ymmärtääkseni Poulin ei ole pystynyt lunastamaan hänelle asetettuja odotuksia kun hänet draftattiin. Onko meidän 2010-luvun selkeästi parhaat ekan kiepin varaukset Määttä ja Kapanen? Ei nyt tule hirveästi parempia mieleen ihan heti. Ei niitä hirveästi taida ollakaan. Pitäisi varmaan pitäytyä taktiikassa joka toimii ja varata suomalainen kesällä 22.
 

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
Isot ei olleet odotukset 21-22, nyt ei ole yhtään toiveikkaampi olo.
Toivottavasti 71 ja 58 on edelleen rivissä kun kausi alkaa. Korvaavia pelaajia ei ole markkinoilla. Zucker, Pettersson pelaavat huonoilla sopimuksilla viime aikaisiin näyttöihin nähden, jos edes toisesta pääsisi eroon, niin helpottaisi huomattavasti.
Jospa Marino pystyisi yhä enemmän ottamaan vastuuta, ja alhaalla tilastojen valossa riittävät näytöt antanut P-O Joseph nähtäisiin top6 pakkina. Alempiin ketjuihin voisi O'Connor raivata vakipaikan, esiintyi ajoittain ihan kelvollisesti, loppukaudesta loukkaantuminen vei pelipaikan. Zohorna ja Björkvist myös toiveissa askel eteenpäin. Poulinin kevät kausi vaikutti selkeästi paremmalta kuin syksy, joten nyt vähintään wbs:n ykkös hyökkääjän titteli haltuun. Lukas Svejkovskyn siirtymistä ammattilaispelaajaksi odotan myös, yli-ikäisenä w:ssä hyviä tehoja. Saa nähdä jääkö jonkinlaiseksi junnutähdeksi vai pystyykö saamaan tehoja myös miesten peleissä.
Fleuryn paluu olisi huikea juttu, eiköhän kakkosveskan puute nyt näkynyt riittävän selkeästi Hextallin aitioon asti.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Huhut kertovat Letangin hakevan neljän vuoden sopimusta ja cap hit olisi vaatimattomat 9M$. Penguins ei tietenkään tuota sopimusta tarjoa, joten niinkö tämä yhteinen pitkä taival olisi tulossa päätökseen? Osapuolet ovat ilmeisen kaukana toisistaan.

Itselleni on selvää, että jos Malkin ja Letang eivät jatka seuraystävällisillä sopimuksilla seurassa, niin voidaan rebuild aloittaa. Puolestaan ylihintaisilla sopimuksilla joukkue jämähtäisi tuollaiseksi nippa nappa playoff-tasoa joukkueeksi. Seuraystävälliset sopimukset voisi tarjota vielä ohuen sauman aidon oikeasti menestyä.

Jos mietitään vapaita markkinoita, niin Klingberg olisi sellainen laastari ratkaisu. Ylivoimalle tuo voisi olla jopa pieni parannus, mutta muuten tuo häviää Letangille aivan kaikessa.
 

lomapäivä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins & Ilves
Kuten kirjoitin edellisessä kausiketjussa, mielestäni tällä hetkellä cap hitin saaminen alas on tärkeämpää kuin vuosimäärä. Jos oletetaan Pinguilla olevan vielä kaksi kautta kilpailukykyä ja sen jälkeen neljän vuoden kyykkäys (vuodet vain esimerkkeinä), niin Letangille voi hyvin antaa vaikka sen haluamansa (9x4) 36 milliä, mutta jaetaan se sitten vaikka kuudelle vuodelle ja saadaan 6 mil caphit. Siihen vaikka vähän extraa (0.5mil/v) päälle, koska Letangin kannalta miksi tekisit kuusi vuotta töitä samalla summalla kun voit tehdä neljä. Jos joukkue kyntää parin vuoden päästä, ihan sama vaikka meidän seuralegendoilla olisi sopparia jäljellä. Palkkalattiaan pitää kuitenkin päästä, ja mielummin se tapahtuu Malkinilla ja Letangilla kuin andrewladdeilla.

Tämänhetkisen kilpailukyvyn ylläpitäminen on mielestäni huomattavasti tärkeämpää kuin kauden 2025-2026 tapahtumat. Uutta Sidney Crosbyä voidaan sitten etsiä kun sen aika tulee, jos ikinä löydetään. Nyt meillä kuitenkin on hänet.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Olisihan se kiva alkaa kuulemaan jotain Malkinista ja Letangista. Puolestaan sananen valmennuspuolen asioista, niin ilmeisesti Mike Vellucci olisi jatkamassa, kun Flyersin kärkiehdokkaat ovat Tortorella ja Trotz. Toki tuolla on monta seuraa ilman päävalmentajaa, mutta toisaalta myös suhteellisen isoja nimiä vapaanakin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Paljon Pittsburghissa/kin parjattu Jack Johnson pääsi sitten nostelemaan pyttyä viime yönä meidän aikaa. Pens maksaa miehelle palkkaa vielä neljän kauden ajan ulososton takia. Onnittelut hänelle kuitenkin! Sanotaan näin, ettei hänen reittinsä ole ollut se kaikista helpoin ja mukavin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Olisihan se kiva alkaa kuulemaan jotain Malkinista ja Letangista.
Jatketaan yksinpuhelua, mutta ilmeisesti Letangin kanssa jumpataan sopimuksesta nyt enemmän kuin Malkinin kanssa. Aika paljon Burke on ollut esillä viime aikoina ja jutellut, että jos nämä kaksi eivät tule palkassa ja termeissä (vuosissa) vastaan, niin nämä eivät tule enää joukkueeseen palaamaan. Uudet omistajat ovat kuitenkin sanoneet, että täysillä mennään eikä tarkoitusta ole aloittaa rebuildia ennen Crosbyn eläköitymistä eli rahoja ei tulla säästelemään ja joukkue tulee jatkossakin käyttämään kaiken cap-tilan.

Letang tulisi saada sidottua joukkueeseen ja tarjota vaikka vuosia enemmän saadakseen cap hittiä alemmaksi, hän on mielestäni tärkeämpi palanen joukkueelle kuin Malkin eikä korvaavaa pelaajaa UFA-markkinoilta löydy. Klingberg olisi ylivoimalla parempi, mutta muuten kokonaisvaltaisessa pelissä häviää Letangille selvästi. Subbania ei varmaan edes tarvitse mainita samassa lauseessa, mutta hänen nimensä pomppaa esille seuraavana Klingbergin jälkeen, kun mietitään vapaita markkinoita ja rightin pakkeja, joita voisi "ajatella" korvaajana.

Ei tuolla Malkinille myöskään mielestäni hyviä korvaajia ole tarjolla. Giroux tuskin haluaa samaan koppiin Crosbyn kanssa eikä tuo ole Malkinin veroinen ollut koskaan eikä nyt. Bergeron jatkaa tietenkin Bostonissa. Kadri tulee rahastamaan isosti ja toivon, että Pens ei sotke käsiään tuohon ellei sopimus jää 4-5 kauden mittaiseksi. Seitsemän kauden mittainen sopimus voisi haitata jo rebuildiakin, kun se kuitenkin tässä jossain vaiheessa käynnistyy halusivat sitä omistajat ja Hextall/Burke tai eivät. Uskon, että tämä oli tietynlainen suonenvetokausi Kadrin kohdalla ja tankissa ei ole enää montaa hyvää kautta jäljellä. Mielestäni ylivoimaisesti Malkinin paras korvaaja olisi käydä kauppaa Vancouverin kanssa, jossa vanhat tutut pyörittävät show'ta. Kun mietitään 36 v Malkinia ja 29 v Milleriä, niin jälkimmäinen olisi selvä vahvistus joukkueelle. Miller tänä päivänä häviää ainoastaan yhdessä asiassa Malkinille ja se on ylivoimapelaaminen. Muuten Miller olisi selvä upgrade Malkiniin verrattuna, jolla olisi vielä kausi jäljellä edullista sopimusta mikä antaisi saumat vahvistaa joukkuetta myös muiltakin osin. Itsellä on mennyt maku, jos ei nyt täysin, niin lähes täysin Malkinin suhteen (ylipäätään venäläisten suhteen jotka eivät tee selvää pesäeroa Putiniin), joten itse olisin valmis päästämään Malkinista irti suhteellisen kevyesti, jos haluaa hakea vielä isoja rahoja. Jos seuraikoni, tuleva HHOF-pelaaja ja oman aikansa top-3 pelaaja sekä aikoinaan ylivoimainen oma suosikkini haluaa tehdä jatkosopimuksen järkevään hintaan, niin sitten ilman muuta jatkosopimusta kouraan, mutta jos haluaa rahastaa vielä kerran urallaan isosti, niin ei haittaa ainakaan minua, jos tekee sen jossain muualla kuin Pittsburghissa. Miller sitten vaikka treidillä sisään, niin parantuu keskikaista siinä kertarysäyksellä todenteolla. Sekin pitää nyt mainita, että venäläisten suhteen kaikki on hieman hämärän peitossa, että pääsevätkö nuo edes kotimaastaan takaisin NHL:ään. En tiedä käykö Malkin kesällä Venäjällä ja hänellähän on myös USA:n passi, mutta tuo voidaan nähdä Venäjällä enemmän negatiivisena asiana ja jonkinlainen riskitekijä tässä on venäläisten pelaajien suhteen (liittyen myös varaustilaisuuteen), että pääsevätkö he NHL:ään miten ensi kaudella takaisin.
 

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
Hiukan jopa pelottavalta kuulosti Burken puheet kalareissulla Getzhoffin kanssa, jos 58&71 eivät jatka cappi käytetään muualle. Ennemmin olis halunnut kuulla että keskusteluja käydään ja jatkohalut on molemminpuoliset.
Samaa mieltä että Letang olisi pidettävä, ykkösprioriteetti. Malkinin tilallekaan ei ole ketään, JT Millerin kausi voi olla ihan yhtä suonenveto kuin Kadrin, eikä meillä ole mitään mihin tuota treidata. Miller lähes omankylän poikana toistaiseksi hyvällä sopimuksellahan meille muuten kävisi hienosti.
Ykköspikista uskoisin pidettävän tiukasti kiinni.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Malkinin tilallekaan ei ole ketään, JT Millerin kausi voi olla ihan yhtä suonenveto kuin Kadrin, eikä meillä ole mitään mihin tuota treidata. Miller lähes omankylän poikana toistaiseksi hyvällä sopimuksellahan meille muuten kävisi hienosti.
Ykköspikista uskoisin pidettävän tiukasti kiinni.
Sanoisin Millerillä olevan jo kolme vahvaa kautta alla, ikää 29 v ja sopimustakin vain kausi jäljellä, jos nyt sitten floppaisi heti alkuun. Yksi treidipalanen olisi varmaan Marino, mistä onkin ollut paljon huhuja, että Vancouver olisi kiinnostunut hänestä.
 

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
Sanoisin Millerillä olevan jo kolme vahvaa kautta alla, ikää 29 v ja sopimustakin vain kausi jäljellä, jos nyt sitten floppaisi heti alkuun. Yksi treidipalanen olisi varmaan Marino, mistä onkin ollut paljon huhuja, että Vancouver olisi kiinnostunut hänestä.
Tätä en muistanutkaan, tai halunnut muistaa.
Tykännyt Marinon pelistä todella paljon ja uskon että potentiaalia kiekolliseen pelaamiseen on paljon nähtyä enemmän.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins

Kaksi vuotta, 1,8M$ AAV jatkosopimus DeSmithille.

Jos Fleuryn paluusta haaveili, niin se umpeutui nyt.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Letangin kanssa ollaan lähellä sopimusta. Toivottavasti sellainen sieltä vielä tulee. Tuskin mikään seuraystävällinen sopimus tuloillaan, mutta Letang on tuolle puolustukselle ja joukkueelle elintärkeä palanen. Malkinin kanssa käydään keskusteluja yhä, mutta ilmeisesti kaukana ollaan vielä sopimuksesta. Kahden seuralegendan karkaaminen samana kesänä muualle olisi kova takaisku, joten toivottavasti nyt edes ainakin Letang jatkaisi. Hänen pitämisensä olisi mielestäni muutenkin järkevämpää kuin Malkinin, jos toinen valita pitää. Malkinin voi yrittää korvata treidillä (Vancouver ja Miller) tai sitten pyrkiä hakemaan vapailta markkinoilta vaikka Trocheck, joka on muuten Pittsburghissa syntynyt. Oman kylän poika siis. Vähän kuten on myös Miller, joka on syntynyt vajaan tunnin matkan päässä Pittsburghista. Täysin oman kylän poika siis hänkin...

Ps. En kyllä ole mikään kova Trocheck fani koskaan ollut ja sata kertaa sadasta ottaisin mieluummin Millerin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins

Sieltä toiselle seuraikonille jatkosopimus! 6 vuotta, AAV 6,1M$. Vuosia yksi odotettua enemmän, mutta tuo alhainen AAV on loistava juttu ja mieluummin näin kuin, että vaikka kolme-neljä vuotta diiliä ja siihen AAV reilu 8M$. Mielestäni Hextallilta jälleen kerran loistavaa työtä aivan kuten Rustin jatkosopimuksen kanssa.

Sitten vielä Malkinin sopimuksen kimppuun ja Rakellin myös mielellään näkisin tulevat kaudet Pittsburghissa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
No jos nyt uskaltaisi tilata Letangin paidan, Jagrista ja Fleurystä jäi vähän paha maku.

Hyvä pahvi, pari kautta vielä Letangilta "huipputasoa" ja sitten vitunkaan väliä mitä maksetaan ricofatojen kanssa sekoilemisen ohella. Toivottavasti jengiä vaan sitten vahvistetaan muutenkin pytty silmissä kiiluen, eikä vedetä puoliveltolla niinkuin jokunen viime kausi. Mutta pannaan ne koronanpaskan piikkiin, nyt vaan pari-kolme seuraavaa kautta täysillä all-in!
 

Laaban

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vähän tuli säikähdettyä sopimuksen pituutta aluksi. Mutta nopeasti muistui mieleen että kun ollaan tuon sopparin vuodessa neljä tai viisi niin tässä kausiketjussa tungetaan kollektiivisessa itsesäälissä taffelin suolatikkuja kusireikään jotta voisimme vielä kerran tuntea edes jotain.

Hyvää duunia Hextall. Ollaan aika kaukana näistä JR:n infarkteista mitä viimeiset vuodet divisioonarivaalien iloksi viljeli.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Vähän tuli säikähdettyä sopimuksen pituutta aluksi. Mutta nopeasti muistui mieleen että kun ollaan tuon sopparin vuodessa neljä tai viisi niin tässä kausiketjussa tungetaan kollektiivisessa itsesäälissä taffelin suolatikkuja kusireikään jotta voisimme vielä kerran tuntea edes jotain.

Hyvää duunia Hextall. Ollaan aika kaukana näistä JR:n infarkteista mitä viimeiset vuodet divisioonarivaalien iloksi viljeli.
Tämä on juuri se, mihin itsekin taivuin. Eli kaksi tai maksimissaan kolme seuraavaa kautta, kun Crosby oletettavasti pysyy vielä kasassa ja huipputasolla, niin lyödään koko omaisuus kiinni siihen, että pyttyä nostellaan vielä kerran. Sen jälkeen mä voin eläköityä haciendalleni ja vähät välittää mitä mutakiekkoa Pens pelaa seuraavat 10 kautta.
 

Laaban

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tämä on juuri se, mihin itsekin taivuin. Eli kaksi tai maksimissaan kolme seuraavaa kautta, kun Crosby oletettavasti pysyy vielä kasassa ja huipputasolla, niin lyödään koko omaisuus kiinni siihen, että pyttyä nostellaan vielä kerran. Sen jälkeen mä voin eläköityä haciendalleni ja vähät välittää mitä mutakiekkoa Pens pelaa seuraavat 10 kautta.
Siellä haciendalla voi sitten muistella aikoja kun eniten vitutti mikejohnstonin naama lähikuvissa omiin menneen maalin jälkeen. Aiai, silloin oli edes toivoa.
Olimme tottuneet liian hyvään.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Ihan hirveästi en ehtinyt draftiin paneutua, mutta tämmönen hessu sieltä sitten tuli 21. pickillä.

Owen Pickering

Isokokoinen, hyvin peliä avaava ja luisteleva pakki, jolla puutteet taitotasossa ja pelikäsityksessä. Ei siis muuta kun suoraan Letangin pariksi vaan. Aika monessa rankingissa oli ennen 20. sijoitus, joten kaiketi ihan hyvä valinta treidattavaksi jollain deadlinella. Pensin suoritukset näiden puolustajien varaamisessa ovat kyllä olleet paskuudessaan jokseenkin legendaarisia, mutta ei se nyt aina voi vituiks männä!

Seuraavat pickit sitten 118., 150., 182. ja 214. Tuonne asti tuskin valahtaa ketään mielenkiintoista nimeä, mutta jotain ässiä hihasta voisi koittaa kaivella. Ei taida olla mitään treidattavaakaan, mitä voisi noiden pickien kanssa paketoida - ellei joku halua välttämättä Petterssonin diiliä riesakseen.

Sinänsä tilanne on Pensille vähän huono, kun joukkuetta tulisi vahvistaa vähintään yhdellä kärkipakilla ja mieluiten Malkinia tasaisemmalla kakkostykillä (jos Malkin ei jatka) tai sitten laadukkaalla kolmossentterillä, jos Malkin jatkaa. Ja Rakellin olisi myös jäätävä. Ei tuolla tosiaan ole juuri mitään treidattavaa, paitsi höyryäviä jätekasoja. Ei ole helppoa, taaskaan, mutta jännää on!
 

Laaban

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kyllä penssien ekan kiepin varaushistoria 2010-luvulta on opettanut, että uskon sitten kun näen. Ei niitä pickejä kauheasti ole ensimmäisellä kierroksella ollutkaan ja ehkä hyvä näin. Kaksi ukkoa on varattu ensimmäisellä kierroksella joista on tullut vakituisia NHL-pelaajia, Määtän Olli ja Kossu K. Tämä toiseksi tuorein tapaus Poulin on vielä auki mutta ei sekään hyvältä vissiin näytä.

Voitaisiin vahingossa varata noilla myöhemmillä vuoroilla jotain Rusteja ja Guentzeleitä sitten taas, kypsyvät sopivasti tuonne 2026 Letangia taluttamaan.

2019 21st Overall Samuel Poulin

2014 22nd Overall Kasperi Kapanen

2012 8th Overall Derrick Pouliot
22nd Overall Olli Määttä

2011 23rd Overall Joe Morrow

2010 20th Overall Beau Bennett

Vertauksena vaikka Capitalsin saldo about samoilta varausvuoroilta samalta ajanjaksolta:
Kuznsetsov, Forsberg, Wilson, Burakovsky, Vrana, Samsonov, Lucas Johansen, Alexeyev, McMichael.

En tiedä mikä pointtini on mutta Derrick Pouliot vituttaa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tuon Pouliotin varaus vituttaa vieläkin. Huusin Forsbergin ja Wilsonin perään silloin ja sitten Caps meni nuo poimimaan kun Shero veti jostain hatusta Derrick vitun Pouliotin. No, onneks Caps tarjosi balsamia haavoille kauppaamalla Forsbergin Erattiin, heh.

Onneksi venäläisiä ei varattu. Harmittaa ettei Nazar ja Kemell tippuneet Pensille. Toivottavasti Howardin perään ei tarvitse tulevaisuudessa haikailla. Olisin ottanut hänet mieluummin kuin tämän Hextallin valitseman pakin...
 

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Outis
Hauska siinä mielessä aina nähdä keskusteluja siitä että "aina sitä tulevaisuutta myydään" kun nimenomaan PENS myy ykköskierroksen pikkejä. No kun tuota recordia katsoo mitä niillä ykkösillä on naarattu niin parempi voisi olla toivoa että ne nimenomaan olisi kaupattu.

Tietysti ei koske Crosbeja Malkineja jotka nyt osaa se kuuluisa kuulosokea-Reettakin varata
 

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
Toivoin jonkilaista high skill set ratkaisu haluista pelaajaa 21 pickillä, jotenkin Owen Pickeringista tuli vähän sellainen safety maku. Erittäin tervepäisen oloinen, nöyrä ja kohtelias poika joka ottanut ison kasvupyrähdyksen alle 180 senttisestä joissain listauksissa jopa 195cm pitkäksi, ja samalla rankingeissa juuri noille paikkeille missä varattiin. Luonnollisesti vaatii aikaa kasvattaa voima tuohon kroppaan. P-O Joseph vibat.. puolustuspelaamiseen pitkä ulottuvuus ja kelpo liike auttavat junnuissa, osaa myös avata peliä ja tukea hyökkäystä. Suosikkipelaajakseen nimesi Heiskasen ja Sanheimin. Ei tähtiloistoa, mutta top4 potentiaali on, mielestäni, jopa aika kova.
Ehkä ihan hyvä, että itänaapurin pojat meni vierestä, mutta Nazar, Kemell, Mezar, Östlund tyyppinen olisi kelvannut ehkä hiukan paremmin omaan mieleen.

Letangin sopimukselle peukut ja aplodit.
Hieno oli myös peliliike laittaa Tanger kotikaupungissaan kuuluttamaan varaus yhdessä Alex poikansa kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös