Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Bosco, 09.05.2019 klo 19.01.

 1. Patafani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  En nyt vielä tässä vaiheessa repisi pelihousuja Kessel vaihdosta. Mikään ei estä jatko kauppaamista vai mitä? Minnesota yrittää nuorentaa joukkuetta niin ehkä heidän kanssa päästään Galchenyuk << >> Zucker vaihtoon.
   
 2. ippe94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, NHL
  Lainaus:
  Joo tätä mä ajoin takaa. Mutta annetaan tosiaan Bjugstadille vielä näytönpaikka kolmosen keskellä ennen kuin mietitään hänen treidaamista. Ideaalitilanteessa näkisin siinä ehkä jonkun vastuullisemman pelaajan puolustuspäässä, mutta ei näitäkään puussa kasva ja Bjugstadilla on hyviä ominaisuuksia hänelläkin.

  Penguinsilla on paljon hyökkääjiä, jotka pelaavat laiturina, mutta voivat tarpeen vaatiessa tuurata keskelläkin, mutta jotekin mä haluaisin nähdä nelosen keskellä vielä jonkun puolustavamman kaverin, joka kaapisi aloituksiakin hyvällä prosentilla.
   
 3. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Wild tuskin haluaa jengiään nuorentaa niin, että Galchenyuk kävelee vuoden päästä UFA:na muualle.
   
 4. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Nuilta roskalehtisivustolta luin Kesselin kertoneen nyt traden jälkeen, että GM olisi tullut sanomaan hänelle, että "et tule enää koskaan olemaan Pens". Aika karua kohtaloa tuon tason pelaajalle. Jos on tosiaan totta, niin minkähän viestin tuo antaa tuleville pelaajille ? Joo ei Kessel varmasti ollut GM tai koutsin mieleen, mutta ei tuon tason pelimiehiä kovin usein jengiin ole saatavissa. Tylyä kohtelua. Sanon minä.
   
 5. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Eihän sitä tiedä mitä Wild haluaa vaihdossa kun siirtotakarajalla olivat valmiit vaihtamaan Zuckerin vanhempaan Frolikiin joka myös tulee UFA:ksi vuoden päästä. Kauppa ilmeisesti kariutui siihen että Frolikia (kuten Kesseliä) ei kiinnostanut siirtyä sinne ja blokkasi kaupan NTC:llään. Olisihan siinä tainnut joku varausvuoro olla Frolikin kyljessä (ykkös-tai kakkoskierros?), mutta eihän niistä luopuminen JR:lle myöskään olisi ongelma jos muutoin haluaisi tuollaisen vaihdon tehdä.

  Aika selvää on että jostain kumman syystä Wild haluaa yhtä kovasti Zuckerista eroon kuin Penguins halusi Kesselistä. Sen verran paljon ollut huhuissa ja useampaan otteeseen jo lähes valmiit kaupatkin loppuhetkillä kariutuneet.
   
 6. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Jos tuo nyt oikeasti pitää paikkansa, niin luulisi seuran ja Kesselin välillä olevan sitten suurempiakin ongelmia. Nyt vaikuttaa tylyltä kohtelulta, mutta pitäisi tietää mistä syystä Pensin johto on Kesselille noin sanonut. Ei tuollaisia nyt ihan heppoisin perustein lähdetä varmasti laukomaan.

  On kovan tason pelaaja, muttei pelaaja joka nousisi joukkueen edun yläpuolelle. Eikä varmaan vaikuta tuleviin pelaajinkaan, koska kaikki eivät ole kesseleitä.
   
 7. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Tylyä kyllä, mutta toisaalta hyvin suoraselkäistä puolestaan. Jos on mies päätetty kaupata niin mitä sitä kiertelemään? Sanoo asiat niin kuin ne ovat, sinut muuten tullaan kauppaamaan ja piste. Onhan NHL tyly paikka monellakin tavalla ja aina aika ajoin noita esimerkkejä kuulee missä on kohdeltu melko tylysti pelaajaa pelinappulana, mutta bisnestähän tuo on.

  Lainaus:
  Näkisin tuossa pari ihan varteenotettavaa vaihtoehtoa Minnylle. Ensiksi jos saisi Pensistä vaikka jonkun procpectin/varausvuoron kylkeen vielä ja sitten on aikaa katsoa tradedeadlinelle asti miten Galchenyuk sopii joukkueeseen ja jos sopii hyvin niin jatkosopimusta kouraan, mutta jos ei jatkosopimus kiinnosta niin mies kiertoon ja lisää rakennuspalikoita tulevaan.
   
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  JR oli tuota ennen sanonut lehdistölle Kesselin pyytäneen siirtoa viime kauden aikana useampaan otteeseen, ja Kesselin vastaus nyt siihen oli että JR on erehtynyt ja että olisi sanonut jossain vaiheessa Kesselille ettei tämä tule enää koskaan pelaamaan Penguinsissa. Totuus lienee jossain siellä välimaastossa sitten. Harmi että tuollaista väittelyä tarvitsee nyt jälkikäteen sitten pelata mediassa yhtään, oli totuus mikä hyvänsä.

  JR:n kommentit Kesselin siirtopyynnöstä ja Kesselin kielto muistuttaa muuten hyvin paljon vuoden 2009 Chiarellin kommenttia/Kesselin vastinetta: https://twitter.com/BombulieTrib/status/1145171520756559872

  Mutta tosiaan, aika selvä että syystä tai toisesta Penguins oli päättänyt siirtyä eteenpäin Kesselistä, ja Kessel tahtoi nimenomaan siirtoa Arizonaan, joten ei muuta kuin eteenpäin vaan.
   
  lasaleiko tykkää tästä.
 9. Le Dang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Sheahan UFA:na takaisin tuolle tontille? Kelpaisi itselleni erinomaisesti, ja eiköhän capistakin löytyisi tilaa Kessel-treidin tuoman tilan myötä ja etenkin, jos DeSmith treidataan.
   
 10. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Itse ainakin olen ollut siinä käsityksessä, että Frolik ei olisi ollut syynä tuon kaupan peruuntumiseen. Jos otetaan huomioon kauden tapahtumat, niin olisi päinvastoin ollut todennäköistä, että Frolik haluaisi vaihtaa maisemaa. Frolikin pelipaikka vaihteli kauden aikana 2-4 ketjujen välillä ja myös popparit tulivat tutuksi. Frolik on oikein hyvä av-pelaaja, mutta myös sen suhteen vastuu putosi minimiin. Frolik sitten puolestaan kritisoi julkisesti peliaikaansa oman agenttinsa välityksellä. Eipä siellä Minnesotassa olisi sitten tarvinnut kauaa vanheta, jos paikka ei olisi muuten kiinnostanut.

  Olen siitä ihan varma, että kyseessä oli 1. kierroksen vuoro, koska eihän tuossa olisi muuten ollut mitään järkeä Wildin kannalta. Frolik tuskin olisi kuulunut Wildin pitkän ajan suunnitelmiin, vaan oli mukana lähinnä tasaamassa palkkoja. Olisi sitten siirtynyt ensi kauden siirtotakarajalla jotain korvausta vastaan.
   
 11. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Jep jeps elikkä näemmä ollut molemminpuolista kismaa. Ja näin ollen ollut selkeää, että mies ei enää Pingviineisssä jatka

  Toisaalta tylyä. Toisaalta suoraselkäistä. Shit happens jne. Ehkäpä tämä voi Penssille paremmaksi kääntyä.
   
 12. Patafani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Eiköhän Galchenyukin tasoisesta pelaajasta saa siirtorajalla vaihdettua tarpeen vaatiessa varausvuoroihin / prospecteihin jos siltä näyttää ettei halua sitoutua Minnesotaan.
   
 13. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Ite kyl annan mahiksen treidille, sillä Kessel on hidastunut, joskin tosi peliälykäs pelaaja, mutta ilman jalkoja jää vähän temput tekemättä ja vedot ampumatta. Vastineesta vähän epäselvä fiilis, en ole montaa peliä ukolta nähnyt. Mutta jos sillä Geno saadaa elävien kirjoihin, niin why not?

  Pitänee vähän googletella Galchenyukin profiilia ja otteita. Kiitos Phil ja onnea jatkoon, yksi suokikeistani ever!
   
 14. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Kuten osasi odottaa, niin Pittsburgh ei voinut kuin hävitä tässä Kessel kaupassa. Takaisin saatiin pelaaja, jota jossain määrin voi verratta Kesseliin. Molemmat ovat puolustussuuntaan aika turhia, mutta Kessel on 100x vaarallisempi hyökkäyspäässä. Noh, ehkä Galchenyuk löytää itsensä Malkinin viereltä ja toivottavasti kemiat kohtaa. Mutta näin alkuun aika hirveä treidi, sillä treidin paras pelaaja oli ylivoimaisesti Kessel.
   
 15. Mad Penguin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, Francis#10
  En ymmärrä miksi penssin piti antaa vaihdossa vielä varausvuorokin mukana, jos Kessel oli (kuten moni ilmaisee) treidin paras palanen? Onko siellä konttorilla vaan niin helvetin epätoivoista tai toistaitoista porukkaa neuvottelemassa näitä?
   
 16. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Lainaus:
  Huhujen mukaan Kesselillä ollut jotain riitaa Rutherfordin kanssa ja Galchenyukilla pienempi palkka. Eli siis pens vain halusi miehestä eroon ja antoi ekstraa siitä että Coyotes otti Philin palkan.
   
 17. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Ei osaa sanoa mitä fiiliksiä Kessel-kaupasta. Penguins sai Kesselin aikoinaan halvalla, ja kaupan tuloskin on satumainen kun heti kärkeen nostettiin kahdesti kannua. Voidaan olettaa että Penguins sai nauttia Kesselin uran parhaasta jääkiekosta, ja kauppasi tämän eteenpäin ikäänkuin mäen huipun kääntyessä alaspäin, ja sai samalla nuorennettua aavistuksen joukkuetta, sai kohtuullisen hyökkääjän jolla on mahdollisesti vielä lunastamatonta potentiaalia ja lisättyä prospektiosastolle jotain edes etäisesti lupaavaa. Näin ajatellen kaikki meni varsin hyvin?

  Toisaalta edellämainitulla ei ole mitään merkitystä. Kun Crosbyn ja Malkinin aikakausi on ohi, tiedossa on täysi rebuild ja tankkaamista pahnan pohjilla, siihen ei yksi Galchenyuk auta tirin taria vaikka solmisikin jatkoa. Penguinsin pitää voittaa lyhyellä tähtäimellä, ja pahoin pelkään että Alex Galchenyuk ei pysty siinä auttamaan niin paljon kuin Phil Kessel.
   
 18. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Vaikka Kesselillä on suurempi palkka niin huippupelaajaksi jollaiseksi Kesselin kai laskea voi (?) niin Kesselin palkka on hyvin kohtuullinen 6,8M$ (Torontolla 1,2M$ palkanpidätys), ei Coyotes siis mitään suurta cap hittiä ottanut vastaan varsinkin pelaajan tasoon peilaten toisin kuin esim. Devils ja Subban. Kesselin palkan ei pitäisi näkyä treidissä negatiivisesti vaan päinvastoin.

  Mitä tulee Rutherfordiin niin itsellä ei ole kyllä mieheen ollenkaan luottoa, ainut hyvä ajanjakso osui siihen 2015 vuoden joulukuulle kun tajusi antaa fudut hänen palkkaamalleen Johnstonille sekä tuoda jengiin nopeutta (Hagelin, Daley) ja heivaa hitaat pelaajat pois esim. Perron. Tämä toki toi pari kannua peräjälkeen, mutta tästäkin huolimatta JR ei ole kyllä allekirjoittaneen mieleen...

  E: Hartman olisi kelvannut minun Pensiin nelosketjuun, mutta huhujen mukaan menossa Wildiin alle 2M$/vuosi lapulla, prkl olisi kelvannut kyllä. Eipä tuolta vapaista voi varmaan odottaa kuin ehkä nelossentteriä jostain?
   
  Viimeksi muokattu: 01.07.2019 klo 17.26
 19. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Vaikka sitä vajaa pari milliä tilaa avautui Kesselin kauppaamisen myötä niin eipä Penguins tänään varmasti aktiivisena tule olemaan. Yhtä NHL-tason hyökkääjää sinne vähintään kaivattaisiin mutta siellä on kärjen takana tänä vuonna hyvin vaatimaton taso UFA-hyökkääjien osalta. Lisäksi suurin osa osoitteista (mukaan lukien eilen ehdottamani Ryan Hartmanin siirto Minnesotaan) on jo tiedossa joten sekin vähän määrä tarjolla olevia pelaajia on jo pienentynyt ennen vapaiden markkinoiden virallista aukeamista. Joku luotettava kahden suunnan pelaaja ja alivoiman erikoismies sinne lähinnä kaivattaisiin, joko sentteri tai laituri eli ei nyt suurta väliä pelipaikalla tässä vaiheessa. Tässä muutamia vaihtoehtoja joita tuli vastaan:

  Brandon Tanev
  - Tanev on ollut erinomainen neloskentän fyysinen duunari kahden viimeisen kauden ajan Winnipegissä. Viime kaudella teki siihen rooliin nähden vieläpä erinomaiset 14+15 tehot, ja sen takia arvo lieneekin menevän lähemmäksi kolmea kuin kahta miljoonaa tänään ja siksi taitaa tulla liian kalliiksi Penguinsille. Kelpaisi muutoin kyllä neloskenttään.

  Magnus Pääjärvi
  - Pääjärvi olisi tuollainen kädetön koohottaja sinne eli menisi hieman maanmiehensä Hagelinin korvaajasta heikompana painoksena hänestä. Olisi kokoa ja liikettä hyvin ja viime kaudella alemmista kentistä käsin teki kohtuullisen hyvän maalisaldon (11). Ollut Senatorsissa yksi luottopelaajista alivoimalla. Hinta tuskin miljoonaa korkeammaksi nousee joten siksi olisi hyvä edullinen hankinta alempiin kenttiin tuomaan kilpailua pelipaikoista.

  Pierre-Edouard Bellemare ja Tomas Nosek
  - Lyödään nämä Vegasin neloskentän luottopelaajat kahdelta viimeiseltä kaudelta yhteen. Bellemare on sentteri ja Nosek laituri, vaikka Nosek taisi Euroopassa aikanaan sentterinä pelatakin. He ovat uurastaneet isoja av-minuutteja Vegasissa ja tarjonneet siellä erinomaisen pelaavaan kykenevän neloskentän Vegasille parin viimeisen kauden ajan hyvillä peliesityksillään. Bellemare lienee sentteristatuksensa ja aiemman sopimuksensa vuoksi kalliimpi pelaaja, ja on vielä melko korkeassa iässä jo, joten Nosek voisi siksi ollut mieluisampi hankinta.

  Colin Wilson
  - Wilson on näistä pelaajista kenties ainoa jota voisi ainakin väliaikaisesti tyrkyttää ylempiinkin kenttiin joko Crosbyn tai Malkinin laidalle, mutta saisi olla valmis tinkimään merkittävästi edellisen sopimuksensa tilinauhasta jos Penguinsiin mielisi tulla. Muista esille nostamistani pelaajista poiketen Wilson ei ole mikään alivoimapelaaja kun ei urallaan siinä roolissa koskaan käytetty, eli siksi ei ideaalinen hankinta. Mutta olisi sikäli Penguinsin viime aikaisten hankintojen näköinen pelaaja (Pääjärven tavoin) entisenä 1.kierroksen varauksena ja huippulupauksena jolla ura hakisi taas uutta nostetta (Bjugstad, McCann, Galchenyuk, Johnson, Gudbranson... kaikki tuollaisia pelaajia).

  Mutta aika hiljaista muutoin on siellä Penguinsin hintabudjettiin sopivan ja joukkueen kaipaaman pelaajatyypin tarjonnan suhteen. Katsotaan osuuko näistä yksikään oikeaan sitten.

  Farmin puolelle Velluccin perässä voisi sitten tulla AHL:n playoffien parhaaksi pelaajaksi valittu Andrew Poturalski. Vaatisi varmaan yksisuuntaista sopimusta ja mahdollisuutta NHL-paikan nappaamiseen, mutta kyllähän sitä harjoitusleirillä hänelle sen mahdollisuuden voisi tarjota. Jos ei onnistu ja menisi waivereista läpi niin olisi sitten WBS:ssä joukkueen ykköstähti.
   
 20. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Sieltähän tulikin heti perään Penguinsia koskeva huhu Josh Yohelta:

  Was told this morning Penguins were very interested in Brandon Tanev. Not sure if they could get him. Definitely pursuing him at the moment.
  Penguins and Tanev are in negotiations. Team is hopeful they’ve landed him but not a done deal yet.

  Eli yhtä mainitsemaani pelaajaa he siellä ainakin tavoittelevat. Katsotaan saavatko ja millaisen hinnan joutuisivat maksamaan kun tosiaan epäilin sen nousevan liian korkeaksi Penguinsin budjettiin nähden.
   
 21. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Tanev kelpaisi enemmän kuin hyvin! Toivottavasti JR saisi hoidettua tämän Pittsburghiin sopivaan hintaan noin 2M$ cap hitillä (tai halvemmalla jopa!).
   
 22. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Tanev olisi varmaan itellekin ykkössuosikki, sillä joukkue oikein huutaa alivoima- ja puolustuspelaajia. Onko jollain hajua onko esimerkiksi Cousins pelannut alivoimaa? Takuulla ainakin halpa kaveri, mutta onko riittävästi tasoa? Toinen kaveri joka tulee mieleen (ellei ole jo varmistunut tuleva osoite) on Riley Sheahan. Olisi luotettava pelaaja neloseen.
   
 23. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Ei ole Cousins pelannut alivoimaa NHL:ssä, tarkistin sen kun noita pelaajia katselin. En usko että toimistolla/valmennuksessa ollaan halukkaita tuomaan Sheahania takaisin.

  Dregerin mukaan Penguins vahvoilla Tanevin uudeksi osoitteeksi.
   
 24. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kädet ristissä, että tämä tapahtuisi! Parempaa pelaajaa neloseen ja Sullivanin alaisuuteen ja Pensin tarpeisiin on vaikea edes kuvitella...
   
 25. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Taneville huhutaan 5 tai 6 vuoden mittaista sopimusta. Heh. Viime kesän uusinta cap-tilan kanssa.