zägä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers, Kärpät
Pystyisi varmasti, mutta hintalappu sen verran kova, että tässä tilanteessa turhan suuri riski. Gudbranson tuo sitä kaivattua fyysisyyttä pakistoon, mutta tosiaan tasoonsa nähden v**** kallis.

Samaa mieltä JJstä, ulos se olisi saatava. Mieluummin vaihtaisi vaikka siihen Raskiin, sillä olisi kuitenkin mahdollisuus siihen on "bounce back" kauteen. Vaikea kyllä nähdä että kukaan ottaisi tuota Johnsonin sopparia ilman että se lisätään juuri mukaan Kesselin kanssa tms.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Mitä mieltä muut olisivat jos JR hankkisi Donskoin vapailta markkinoilta tai vaikka treidaisi jonkun alhaisen varausvuoron Sharksille saadakseen Donskoin oikeudet itselleen ja mahdollisesti sopimuksen tehtyä ennen vapaita markkinoita? Mielestäni Donskoi voisi hyvin istua Pensin pelitapaan, kiekon kanssa näppärä kaveri ja nopea sekä tunnollinen pelaaja. Voisi olla hyvä lenkki ihan jopa Crosbyn ja Guentzelin rinnalle ja jos siinä ei homma toimisi niin alemmissakin ketjuissa käyttökelpoinen pelaaja kuitenkin. Kelpaisi itselleni jos sopimus pysyy maltillisena...
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Penguins Sign Goaltender Emil Larmi to a Two-Year, Entry Level Contract

Larmille siis sopimus.

Erittäin hieno asia tämä. WBS:ssä tullee ensi kaudella olemaan ykkösmaalivahdin paikkaa tarjolla joten siellä on hyvä tilaisuus Larmille kehittyä edelleen kohti NHL-kaukaloa. Paikkaa nyt jo hyvin tuota kesällä/syksyllä suurella todennäköisyydellä eteen tulevaa tilannetta jossa joko DeSmith tai Jarry poistuu organisaatiosta, joten Larmi lienee kauden alkaessa kolmantena maalivahtina depth chartissa. Eli tuli kuin tilauksesta tämä signaus.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins (Jokerit)
Larmin sopimukselle peukkua. Antaa Rutherfordille lisää mahdollisuuksia rakentaa mieleistä pakettia vaikkapa Kesselin ympärille - lupaavista maalivahdeista on aina pulaa. Moni onkin kirjoitellut, että Wild-kaupan epäonnistuttua Rutherford siirti Kessel-ongelmansa taka-alalle ja kenties keskittyy hoitamaan muita puutteita ensin kondikseen. Todennäköisesti Penguins tulee heikkenemään Kessel-kaupan myötä, mutta jos se tuo Sullivanille mielenrauhaa niin annetaan hänelle mahdollisuus siihen.

Tuossa kun toimittajat julkaisevat viimeisiä mock draftejaan niin olen koittanut tilastoja tuijottamalla saamaan jonkun kuvan Penguins kenties tulevasta varauksesta, mutta ei oikein aukene mitä sieltä edes haettaisiin. Jotenkin tuntuu kuitenkin siltä, että sentterin perässä ei välttämättä oltaisi. Muutama poiminta täysin päättömästi arpomalla löytyi ja ne ovat: Thomas Harley (D), Tobias Björnfot (D) tai Arthur Kaliyev (LW). Nämä voisi muutaman listauksen perusteella olla Pensin vuorolla vapaana ja vaikuttaisi kukin tavallaan ihan sopivalta Penguinsin nykyiseenkin rosteriin. Ei mitään käsitystä tietenkään kuinka nopeasti heiltä voisi odottaa apuja show'n puolelle, mutta fakta taitaa olla ettei tuolta sijoilta ketään pidä odottaa ensi töikseen tulosta tekemään.

Jos joku on enemmänkin tutkinut draftia Penguinsin vinkkelistä niin antakaa palaa. Mielenkiinnolla odotellaan mitä tuleman pitää. Onhan edelleenkin täysin mahdollista, että Rutherford jopa treidaa varausvuoronsa vaikka heidän on sanottu pitävän tätä syvimpänä draftina hetkeen.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Moni onkin kirjoitellut, että Wild-kaupan epäonnistuttua Rutherford siirti Kessel-ongelmansa taka-alalle ja kenties keskittyy hoitamaan muita puutteita ensin kondikseen. Todennäköisesti Penguins tulee heikkenemään Kessel-kaupan myötä, mutta jos se tuo Sullivanille mielenrauhaa niin annetaan hänelle mahdollisuus siihen.
GMJR tulisi ehdottomasti keskittyä ensin siihen, että laittaa puolustuksen kuntoon. Ironista, että sama kaveri kuitenkin onnistui tekemään siitä yhden NHL:n huonoimmista kahden mestaruuden jälkeen. Samalla myös käytännössä pääsi hienosti eroon kaikista asseteista, kun yritti Boninolle hankkia tuloksetta korvaajaa.

Jälkeenpäin tarkasteltuna tuo Rutherfordin toiminta kahden mestaruuden jälkeen on aika katastrofaalista. Mutta niin ne pari mestaruutta painaa ja miehelle sorvattiin jatkoa.

Noh, aikamoisia taikatemppuja saa tehdä, mikäli Pens oikeasti tulee olemaan varteenotettava contender.

Mielenkiintoinen kesä tulossa, isoja muutoksia on pakko tulla.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Mif, Nathan Aspinall, Rod Weery
GMJR vahvisti taannoin, etta han pitaa Kesselin mielellaan joukkueessa, nyt kun potentiaalinen Wild-trade meni puihin. Kaytannossa tama tietysti tarkoittaa sita, etta Kessel treidataan joko ennen draftia tai draftissa. Kesselin ja Sullivanin epasopivuus toisilleen on niin ilmeista, etta pidan taysin varmana, etta Kessel ei kautta 2019-20 Penguins-nutussa aloita. Kesselin kauppaaminen hankalasta sopimuksestaan huolimatta on kuitenkin sentaan mahdollista, kun mies on kuitenkin >PPG pelaaja. Mita saadaan tilalle ja kenelta on sitten kokonaan toinen kysymys.
 
PITTSBURGH PENGUINS - "Kunitz was there"

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Kesselin kauppaaminen hankalasta sopimuksestaan huolimatta on kuitenkin sentaan mahdollista, kun mies on kuitenkin >PPG pelaaja.
Loppupeleissä pitäisi kelvata useammallekin joukkueelle. Tehokas pelaaja, jonka taso tuntuu usein vain nousevan kovemmissa peleissä (ihan mutua) ja kaapista löytyy pari kannua. Kyllä minun nuoreen joukkueeseeni mahtuisi aina laadukas jääkiekkoilija, joka tietää mitä voittaminen vaatii.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
doping ja viivat
Kesselillä on sen verran kattava NTC, että hän pystyy käytännössä ja niin halutessaan torppaamaan treidin kokonaan, jos ei sitten Pens halua hinnalla millä hyvänsä ja vastineesta välittämättä eroon.

Kahdeksan seuran listalle voi kuitenkin valita ne seurat, joilla ei ole tilaa sopimukselle/kiinnostusta Kesselin tyylistä ja ikäistä pelaajaa kohtaan.

Toinen asia sitten tietenkin se, että miksi Kessel ylipäänsä haluaisi jäädä seuraan, jonka valmentajan kanssa ei tule toimeen?

On se vekkuli.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins (Jokerit)
Määttä vaihdossa Kahuniin ja vitoskierroksen varaukseen. Gudbransonin pelatessa sen verran hyvin Penguinsissa kahdesta ilmiselvästä Rutherford treidasi helpomman tapauksen pois. Määttä on nuori kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja, jonka isoin heikkous on sairauksien vuoksi hidastunut luisteluvahti. Jos Olli saa lisää vauhtia Chicagossa hän voi hyvinkin palata hyvälle tasolleen, jolla mahtuisi heittämällä Pens-pakistoonkin. Luulen tämän tarkoittavan Johnsonin jäävän joukkueeseen, mikä puolestaan tarkoittaa, että Riikola aloittanee 7./8. puolustajana. Todennäköisesti Johnson on yksinkertaisesti liian vaikea kaupattava kenellekään. Johnsonin sopimus tullaan ulosostamaan, mutta kysymys kuuluu vain milloin. Jos ilmainen tilaisuus tulee laajennusdraftin yhteydessä niin silloin tietenkin. Tällä hetkellä hän ei ole sellainen riippakivi jota ei voisi kokoonpanossa pitää, mutta josta olisi hyvä kuitenkin päästä eroon minkä takia ihan akuuttia tarvetta ei ole ottaa pitkäksi aikaa penaltya.

Letang-Dumoulin
Pettersson-Schultz
Gudbranson-Johnson

Hyökkäykseen nuori pelaaja, joka pelasi lupaavahkon tulokaskauden taalaliigassa. Eliteprospectsia tutkiessa kovin paljon samantyyppinen kaveri Simonin kanssa ja kuka ties taistelevatkin samasta pelipaikasta. ZAR ja Blueger kun saavat sopimuksensa niin hyökkäyksessä tuskin enää mitään järisyttävää tapahtuu. Eli uskon Kesselin aloittavan kautensa Pittsburghissa ja Cullenin lopettavan uransa. Hyökkäyksen nimiä kun katsoo niin paljon on sellaisia pelaajia joilta voi odottaa tulosta. Crosby, Malkin ja Kessel tietenkin kaiken keskiössä, mutta Simon, Kahun, Blueger ja etenkin McCann ovat jokainen lupaavia nuorehkoja pelaajia jotka saattaisivat hyvinkin lyödä itsensä läpi. Hörnqvistiltä ja Bjugstadilta odotetaan petrausta.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
Määttä pihalle, se viimein tapahtui, mitä jo odotellutkin useampia vuosia, vaikka kiitokset kuitenkin Cupeista Ollille!

Kahunista en tiedä mitään, mutta innolla odotellaan ekoja otteita kentällä!
 
Pittsburgh Penguins fanbööy since 1992! (panini nhl-sticker collection 93-94 nevöfoget, sniff)

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Määttä pihalle, se viimein tapahtui, mitä jo odotellutkin useampia vuosia, vaikka kiitokset kuitenkin Cupeista Ollille!

Kahunista en tiedä mitään, mutta innolla odotellaan ekoja otteita kentällä!
Hyvä siirto Määtän kannalta, mutta miksi ihmeessä Penguins fani on odottanut tuota siirtoa. Minä kyllä harmitteli sun ennemmin asiaa.
 
7-6, 106-105, 3-0

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Ihan hyvä treidi mielestäni, Pettersson söi niin sanotusti Määtän edestään elävältä ja puolestaan Johnson on mitä ilmeisemmin liian vaikeasti kaupattavissa. Luistelunopeuden puute, lasisuus ja pehmeys kamppailutilanteissa olivat niitä Määtän heikkouksia, hieman tuntui Olli myös polkevan paikoillaan kehityksen suhteen Pittsburghissa sen loistavan alun jälkeen. Uusi maisema voi piristää Määttää joka kerkesi kiekkoilla Pittsburghissa kuuden kauden ajan ja otteluita kertyi 362. Määttää voi pitää ihan onnistuneena varauksena aikanaan 2012, mielenkiinnolla myös odotan millaisen vastaanoton Olli saa kun tekee palun Pittsburghiin sitten ensi kaudella inkkaripaita päällään.

Puolustus alkoi olemaan lukossa ja nyt Määtästä saatiin Kahun mikä on mielestäni ihan hyvä vastine, Kahun tuo hyökkäykseen leveyttä lisää ja ylipäätään kilpailua pelipaikoista. Jos Kahun löytää itselleen kokoonpanosta sopivan paikan niin jokin 20+25 on ihan mahdollista ja tuolloin tämä treidi olisi ainakin Pensin kannalta hyvä, toivotaan toki myös Ollille kaikkea hyvää Chicagoon.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Sieltä se Määtän kauppaaminen sitten tuli ja ihan odotettavissahan tuo oli. Puolustuksessa oli niitä pelaajia liikaa ja Määttä sieltä helpoiten liikuteltavissa, niin vaihtoarvonsa, sopimuksensa kuin tärkeytensä puolesta. Usea Penguins-kannattaja varmasti olisi mielellään Johnsonin kaupannut ennemmin pois mutta eihän tuo nyt ollut missään vaiheessa korteissa. JR on siitä sopimuksen julkaisutilaisuudesta lähtien puolustellut pelaajaa intohimoisesti ja ei varmasti ollut tänä kesänä valmis myöntämään virhettään, eikä JJ:llä nyt vaihtoarvoakaa ole. Eli Määttä sieltä oli kokoajan se odotettavissa oleva liikuteltava palanen. Kiitokset Ollille vuosista Penguinsin riveissä ja kahdesta voitetusta Stanley Cupista. Etenkin hienot otteet molemmissa Stanley Cup-finaaleissa jäävät mieleen Ollin panoksesta organisaatiolle. Toivotaan että pysyy nyt terveenä jatkossa ja silloin Blackhawks saa luotettavan kakkosparin (tai vähintään #5) puolustajan hänestä vuosikausiksi.

Dominik Kahun ja viitoskierroksen vuoro varmasti arvoltaan hyvä vastine Määtästä ja parasta mitä saatavissa on, kun Määttää ei nyt kaupattu mitenkään arvon ollessa korkeimmillaan. Kahun ei kuitenkaan nyt erityisiä hurraahuutoja sai aikaiseksi. Penguinsilla kun on käytännössä versio hänestä, Dominik Simon. Molemmat tuollaisia pienikokoisempia pelaajia ilman maininnan arvoista jalkanopeutta. Eivät hitaita mutta eivät erityisen nopeitakaan, keskiverto luistelijoita. Maalinteko ei ole vahvuus kuten ei fyysinenkään peli. Hoitavat hommansa alaspäin mutta eivät mitään puolustavia pelaajia kuitenkaan. Peliäly se millä menevät eteenpäin ja sen johdosta ovat aika monipuolisia ja pystyvät pelaamaan monessa kentässä. Ei nyt ihan kuitenkaan sellainen pelaajatyyppi jota tuo hyökkäys olisi huutanut nähdäkseni. Chicagosta esimerkiksi Brendan Perlini olisi ollut mieluisampi vastine ja ehkä Blackhawks kannattajatkin olisivat mieluummin hänestä luopuneet? No mutta kaiken kaikkiaan Kahun tosiaan kuitenkin ihan hyvä nuori pelaaja ja ei sellaisia liikaa ole koskaan. Takana vasta yksi kausi NHL:ssä joten mahdollista kehityksen varaakin on.

Kahunilla on valitettavasti sopimuksessaan nuo kaikki maksimibonukset joten ne voivat asettaa haasteita 2020-21 kaudelle. Toki jos sieltä edes jotain niistä saavuttaa niin aika huippukauden on silloin pelannut, että eihän sekään huono tilanne olisi.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Treidin jälkeinen tilanne rosterin ja capin suhteen:

Guentzel ($6.0) - Crosby ($8.7) - Hörnqvist ($5.3)
McCann ($1.25) - Malkin ($9.5) - Kessel ($6.8)
Kahun ($0.925) - Bjugstad ($4.1) - Rust ($3.5)
Simon ($0.75) - Blueger (RFA) - Aston-Reese (RFA)

Dumoulin ($4.1) - Letang ($7.25)
Johnson ($3.25) - Schultz ($5.5)
Pettersson (RFA) - Gudbranson ($4.0)
Riikola ($0.85) - Ruhwedel ($0.7)

Murray ($3.75)
DeSmith ($1.25)

Yhteensä $77.475 miljoonaa (19 pelaajaa + 3 RFA'ta).

Tällä kaupalla lähti niskaan painaneet palkkakatto-ongelmat pois. Jos ja kun ensi kauden palkkakatto asettuu sinne $82 miljoonan tuntumaan, on tuossa nyt varaa kiinnittää jäljellä olevat RFA-pelaajat ilman mitään ongelmia. Petterssonin pitäisi heistä olla ainoa jolla palkka nousee yli miljoonaan, mutta hänetkin pitäisi saada helposti pidettyä vuoden tai kahden sopimuksella alle kahden miljoonan vuosiansiolla. Siihen on hyvin tilaa nyt.

Vapaille markkinoille verkkojen vesille laittoon ison kalan saalistaminen mielessä tuossa ei vielä avautunut tilaa sillä RFA-pelaajien kiinnityksen jälkeen siellä ei liene kuin noin miljoonan verran tilaa tuo 13. hyökkääjää varten. Tässä on jo pari vuotta huutanut sinne sellaista hyvää kahden suunnan pelaajaa, käytännössä katsoen Chris Kunitzin korvaajaa siitä lähtien kun Kunitz poistui joukkueesta (aika oli ajanut hänestä ohitse joten oli aika päästää hänet menemään mutta häntä ei olla korvattu sen jälkeen). Sen vuoksi Chicagosta Perlini olisi ollut mieluisampi pelaaja kuin Kahun (vaikka Kahun tämän hetken tasoltaan parempi onkin), kun Perlinilla olisi ollut enemmän noita kunitzmaisia ominaisuuksia. Cullenin luultavan eläköitymisen jälkeen sellaiselle on vielä entistäkin suurempi kysyntä. Joku sen tyyppinen pelaaja (nopea, fyysinen, maalintekotaitoa jonkin verran omaava, hyvä kahden suunnan pelaaja, aktiivinen karvaaja, hyvä kulmavääntäjä...) sinne hyökkäykseen olisi hyvä vielä saada, mutta tuolla cappitilalla sen löytääkseen tarvitsee olla luova ja onnekas. Kahunille, Simonille, Bluegerille ja ZAR:lle kuitenkin kaivataan kilpailua ja en tiedä onko omasta takaa farmista kukaan vielä ensi kaudella valmis sitä tarjoamaan, joten siksi vähintään yksi NHL-tason hyökkääjä olisi hyvä löytää vapailta markkinoilta.

Tokihan tuolta edelleen Kesselin kauppaaminen Rutherfordin edellistä kommenteista huolimatta on hyvin mahdollinen ja sen myötä rosterista tulisi kerralla ihan eri näköinen.
 
Viimeksi muokattu:

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
Hyvä siirto Määtän kannalta, mutta miksi ihmeessä Penguins fani on odottanut tuota siirtoa. Minä kyllä harmitteli sun ennemmin asiaa.
Olli on kyllä peliälykäs, mutta ihan liian hidas ja pehmeä pinguihin, ja loukkaantumisiakin kohdannut.
 
Pittsburgh Penguins fanbööy since 1992! (panini nhl-sticker collection 93-94 nevöfoget, sniff)

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins (Jokerit)
Määtän treidaaminen taisi samalla tarkoittaa, että tällä hetkellä Crosby on viimeisin 1. kierroksen oma varaus rosterissa. Kyllähän sen tiedosti, mutta silti hämmästyttävä knoppi. Olkoonkin, että Sidin jälkeen ykköskierroksella on varattu vain kahdeksan kertaa. Samalla noita vilkuillessa huomaa kyllä melko surkean osumaprosentin ensimmäiseltä kierrokselta. Toivottavasti tänä vuonna ensinnäkin varaus pidetään ja toiseksi sillä osuisi haaviin joku pelaaja joka tekisi vaikkapa vähän paremmankin NHL-uran.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Rob Rossin mukaan Pens kuuntelee tarjouksia Letangista. Tiedä sitten miten tämä vaikuttaa ensi kauden joukkuehenkeen, että ensiksi Kessel ollaan valmiita treidaamaan, mutta tämä torppaa siirron ja seuraavaksi sitten jo Letang on tulilinjalla? Vaikka jossain viestissäni aiemmin totesinkin, että voisin nähdä Letangin liikkuvan kesällä niin kyllähän se silti olisi aika kova pala nähdä miehen liikkuvan pois seurasta jota on edustanut aina NHL:ssä 13-vuotisen uransa aikana.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Hiljaista on kuin huopatossutehtaalla. Ensimmäisellä kierroksella haaviin tarttui Samuel Poulin, isokokoinen laituri jota kuvaillaan fyysiseksi asennejätkäksi, mallia Coloradon Gabriel Landeskog. Aika näyttää mitä oikeasti saatiin.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
Jes, ihan solidi pick! Enpä oikeen osaa muuta kommentoida vielä. Videoiden perusteella onetimer lähtee kivasti, mutta highlighteissa on tietysti vain ne onnistuneet suoritukset. Mutta laukaisuherkkää voimahyölkääjää kyllä kaivataan, mutta sen aika näyttää. Hyvät Juhannukset Pingufaneille, ja muillekin palstalaisille!
 
Pittsburgh Penguins fanbööy since 1992! (panini nhl-sticker collection 93-94 nevöfoget, sniff)

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Seuraava Pensin varaus kolmannella kierroksella vuorolla 74 Nathan Legare. Menee aikalailla samaan muottiin kuin Samuel Poulin, fyysinen pelaaja joka osaa tehdä maaleja. Pens treidasi ylöspäin tämän nuoren miehen saadakseen, onko tämä selvä strategia varata nyt tuommoisia ns. asennejätkiä vai pelkkää sattumaa?

E: Judd Caulfield numerolla 145, yllätys yllätys kyseessä tuommoinen isokokoinen voimahyökkääjä. Yllättävän alas valui kun yleisesti nuori mies oli rankattu 80 kieppeille...
 
Viimeksi muokattu:
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Draft-tilaisuus paketoitiin sitten parilla suomalaisella kun HPK:n Valtteri Puustinen varattiin vuorolla 203 ja SaiPan junnuissa pelannut Santeri Airola numerolla 211, molemmat siis seiskakierroksella. Molemmat ovat pienikokoisia kavereita, Puustisen pelejä on sentään tullut joitain nähtyä kun pelasi viime kaudella Liigassa ja muistaakseni paljon vielä HPK:n ykkösketjussa Turusen ja Paajasen rinnalla, jäänyt mieleen pienenä hyvin luistelevana kaverina joka osaa jotain kiekollakin tehdä, mutta nimimerkit @Bosco ja @Ralph osaavat kertoa tästä kaverista varmasti hieman enemmänkin jos nyt kerrottavaa on. Airolasta ei mitään tietoa, ilmeisesti pelaa kuitenkin ensi kaudella Mestistä Ketterässä.

Palkkakatto on nyt sitten varmistettu ja se on 81,5M$. Tilaa on noin 4,7M$ ja sillä pitäisi saada kiinnitettyä ainakin Blueger, Aston-Reese ja Pettersson. Mahdollisesti myös Garrett Wilson. Sanoisin, että pitäisi onnistua. Pettersson ainut joka vaatinee vähän enemmän ja mielestäni Petterssonin voisi kokeilla kiinnittää vähän pidemmäksi aikaa riskillä. Tai sitten joku kolmen vuoden siltasopimus. Jotain potentiaalia tuossa näen aika-ajoin...
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins (Jokerit)
Poulinin varaus aavistuksen kyllä Penguinsin tapauksessa ihmetytti. Hän on sellainen pelaaja jonka Rutherford haluaisi valmiina pakettina nyt heti joukkueeseen mutta ehkä sitä tarvetta olisi pitänyt kuitenkin paikata treideillä. Vapaana oli kuitenkin muutama sellainen riskivaraus joissa voi piillä todellista eliittipelaajan vikaa, vaikka selviä heikkouksiakin on mitkä pudottivat kaverit jopa toiselle kierrokselle asti. Lavoie ja etenkin Kaliyev olivat sellaisia nimiä jotka olisin kenties ottanut ennen Poulinia, vaikka varmaan omaavatkin vähän enemmän riskiä onnistumisessa.

Tosiaan olisin toivonut vähän enemmän riskiä, mutta Rutherford luottanee, että Poulin on nopealla aikataululla avuksi NHL-joukkueelle hakemaan vielä yhtä(?) mestaruutta.
 

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
Tuolla vuorolla vapaana olevista olisin ottanut jonkun kolmikosta Kaliev Suzuki Lavoie. Maalintekotaito ja peliäly ykkös kriteereinä. Poulin ei varmaankaan ole huono valinta, mutta en usko top6 potentiaaliin yhtä paljon kuin noissa em suosikeissani. Liekö tuossa muuten JR:llä ja isä Poulinilla jotain yhteyksiä Hartford ajoilta? Noususta varaamaan Legare tykkäsin paljon, juuri tuota potentiaalia maalintekijäksi on mun mielestä paremmin, joskin hyvän fysiikan avulla tämäkin kaveri pääosin erottuu junnuissa, iso ja vahva poika jolla halu ajaa maalille. Tästä voisi olla myös rightin puolen yv ampujaksi jota meillä ei hetkeen ole ollut.
Caufield vaikuttaa hyvältä valinnalta ja ihme että tippui noin alas. Alempien kenttien duunari materiaalia.
 
915 690 1033 1723 834
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy