Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Bosco, 09.05.2019 klo 19.01.

 1. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Jos se pick olikin maksettu vaan etukäteen?

  Koitin tossa itse täysin uuvattina hahmotella jotain joka tyydyttäisi kumpaakin niin sain kyhätyksi jotain tälläistä.

  Clarkson & Gusev <-> Määttä / Gudbranson / Johnson

  Clarksonin sopimus rasittaa vain ensi kauden, mutta Vegasilla on paineet saada tilaa nyt eikä ensi vuonna. Tuo mahdollistaisi myös sen, että Engellandille ei enää tehdä uutta sopimusta, mistä saa muutaman pennin taas lisää tilaa. Tietysti tilalle tulee lisää caphittiä tulevien pelaajien muodossa, mutta vähemmän kun poistuu.

  En kerinnyt tutkailemaan miten Penguins pärjäisi tuollaisilla muutoksilla ja tietenkin Guseville pitäisi saada joku järkevä ja sopiva sopimuskin rustattua. Monta mutkaa matkassa, eikä meikäläisen ammattitaito kyllä riitä höpöhöpöhahmotelmia pitemmälle.
   
 2. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  En nyt ihan ymmärrä miksi Vegas tekisi moisen treidin pelkästään caphitin vuoksi.
  Luulisi Gusevista saavan vähän enemmän, varsinkin kun kukaan noista puolustajista ei ole tällä hetkellä palkkansa arvoinen.
   
 3. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Totta. Varmaan lähti oma mopo keulimaan kun aloin ylifuntsimaan mahdollista pakettia.

  Toisaalta saattoi siinä sellainen totuuden siemen olla, että kyllä Vegasin pitää olla varuillaan nimenomaan offer sheeteistä, vaikka Pens ei sellaista pystykään pistämään. Heillä on tukalat oltavat capin kanssa eivätkä välttämättä pystyisi matchaamaan tuollaista aiemmin puheissa ollutta 4M tarjousta. Senpä vuoksi cap-tilaa on jollain kaupalla tehtävä. Penguinsilla on itselläänkin kokemusta mitä maisemanvaihto voi tehdä pelaajalle, minkä vuoksi esimerkiksi Määtällä lienee vielä jotain vaihtoarvoa vaikka kaksi muuta puolustajaa ovatkin vaikeampia tapauksia. Vähintäänkin sen verran Rutherfordin pitää olla haaskalla, että kolkuttelee renkaita esimerkiksi herroista Haula ja Eakin, jotka mm. saattavat hyvinkin olla palkkakattotilanteen uhreja. Mutta jos olisi mahdollista hinkata joku diili Gusevista niin minä todennäköisesti pyrkisin sellaista värkkäämään.

  MM-kisoissa olevista pitää kyllä antaa Hörnqvistille erikoismaininta. Maaleja on tullut liukuhihnalta, mikä on yllättänyt varsin iloisesti. Heidän pelejään ei ole tullut nähtyä, mutta positiivisestihan se on suhtauduttava jokaiseen Hörnqvistin onnistumiseen. Ei varmaan haittaa antaa tässä kohti hyviä näyttöjä jos on haluja jatkaa Penguinsissa. Vaikka kyllähän Hörnqvist maalautuu mieleen sellaisesta pelaajasta jota kuvittelisin Rutherfordin hamuavan useampiakin - helposti valmennettava, tuo kovuutta ja asennetta.
   
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Vaikka lähteenä nyt onkin Rob Rossi niin laitetaan kuitenkin tähän:

  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Hienoa tosiaan että nämä organisaation kolme tärkeintä henkilöä ovat kaikki tämän mukaan samalla linjalla. Toivotaan että kaikki puheet Malkinin mahdollisesta kauppaamisesta pikkuhiljaa alkaisivat jo kuolla pois näiden myötä.
   
  Wild-Chester ja Walkin tykkäävät tästä.
 5. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eikö nämä trade Malkin -puheet alkaneet jo viime vuosikymmenellä? Menee kategoriaan "uskon kun näen".
   
  Walkin tykkää tästä.
 6. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Aina kun Penguins sukeltaa pleijareissa.

  Melko sama asia kuin spekuloisi Toews/Kanen treidiä, sillä erotuksella, että Kane on ollut parhaimillaan viime kausina.

  Heillä on luultavasti samanlainen asema eli ns. Eläkevirka Chicagossa.
   
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Juu eiköhän se ole median höpöhöpöä, aina kun tulee Penssille tämä pitkä kesä ja pitää jotain uutisaihetta väkisin keksiä.

  Siellä on se NMC papereissa ja tuskin liikahtaa muualle kuin Magnitogorskiin, jos nyt edes uskalletaan NMC:stä kysyä ja johonkin muualle haluaa lähteä.
   
 8. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Vaikka sitä itsekin joskus hamaassa menneisyydessä on sortunut turhautuneena miettimään mitä Malkinista voisikaan joukkueeseen saada niin kyllähän se vain niin kuuluu olla, että Malkin vetää uransa Penguinsissa loppuun asti ja muutenkin niin ei tuosta voitolle voisi jäädä Pens oikein mitenkään. Toivottavasti mm-kisat sujuvat nyt hyvin ja Malkin löytää motivaatiota vetää hyvät kesätreenit alle, viime kausi oli uran heikoin ja toivottavasti se jää poikkeukseksi. Ensi kaudella tarvitaan parempi Malkin, se Malkin johon olemme tottuneet.
   
 9. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Kesän 2016 toisen kierroksen varaus (#61), Kasper Björkqvist, teki Penguinsin kanssa kahden vuoden mittaisen tulokassopimuksen.

  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  https://www.nhl.com/penguins/news/penguins-sign-kasper-bjorkqvist-entry-level-contract/c-307409920
   
 10. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Malkin oli eilen Italiaa vastaan harvoja Venäjän hyökkääjiä, joka ei päässyt pisteille. Joukkue teki kuitenkin 10 maalia, mutta Geno jäi kiikaritehoille. Ei siis uutta kerrottavaa tälläkään saralla otsikon ”Malkin MM-kisoissa 2019” alle.
   
 11. Le Dang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Täällä kun on spekuloitu mahdollisia treidivaihtoehtoja ja esitetty muun muassa Malkin-Subban-vaihtokauppaa Nashvillen kanssa, niin itse näkisin Kesselin ympärille rakennetun kaupan Nashvillen kanssa potentiaalisempana molemmille joukkueille. Nashvillen selkeiden tähtihyökkääjien puutteesta on puhuttu vuosikaudet, ja Kessel täyttäisi sen aukon erinomaisesti. Lisäksi joukkueen ylivoima oli koko NHL:n huonointa menneellä kaudella, kun taas Kesselin vahvuudet etenkin viime kaudella tulivat juuri ylivoimalla esille, vaikka kausi olikin kokonaisuudessa heikko. Nashvillellä ei sinänsä ole kiire menestyä joukkueen rungon ollessa edelleen nuori, mutta kuten siirtotakarajan hankinnat osoittivat, on siellä vahva halu voittaa Stanley Cup lähivuosina. En siis ihmettelisi jos olisivat valmiita luopumaan nuoremmasta pelaajasta saadakseen pudotuspeleissä pääsääntöisesti hyvin menestyneen ja kokeneen Kesselin. Tarvittaessa vierelle on vielä heittää tuttu sentteri Bonino, mikäli kärkikentissä homma menee samanlaiseksi tervanjuonniksi kuin Pittsburghissa tällä kaudella.

  Mikä lienee Victor Arvidssonin vaihtoarvo? Siinä olisi mielestäni täydellinen hankinta Penguinsiin, vaikka hinta saattaakin kirpaista. Maaleja ennen kaikkea tasaviisikoin liukuhihnalta mättävä hyökkääjä, jonka parhaat vuodet ovat vielä edessäpäin ja sopimus naurettavan edullinen. Näiden tekijöiden myötä ei varmasti ole ensimmäisiä pelaajia, joista Nashville haluaa luopua, mutta tuskin kuitenkaan "koskematon". Ja Poilelta on kovia hockey tradeja nähty aikaisemminkin.
   
 12. ippe94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, NHL
  Lainaus:
  Viktor Arvidssonilla on tämän kauden jälkeen vielä viisi kautta sopimusta $4,25m Cap Hitilla. Kyse on vielä 26-vuotiaasta pelaajasta, joka on varmahko 30 maalin mies niin luulisi kaverin vaihtoarvon olevan pilvissä.

  Kessel on muuten TSN:n trade bait listan ykkösenä. Listalla on mm. Minnesotan Jason Zucker, jota ainakin fanien toimesta toivottu Penguinsiin jo pitkät tovit. Mies oli siirtotakarajalla siirtymässä Calgaryyn Michael Frolikia ja pickiä vastaan, mutta siirtoa ei koskaan saatu maaliin saakka. Kuluneella kaudella kaveri sai 21+21=42 pinnaa 81 ottelussa, mutta kautta aiemmin Zucker iski runkosarjassa mukavat 33+31 tehot. Ehkä siinä voisi olla yksi potentiaalinen nimi Penguinsiin, mutta jos Kessel siirtyisi kaupassa toiseen suuntaan niin Zuckerin lisäksi pitäisi sitten tulla jotain muutakin merkittävää takaisin päin.

  Tuon TSN:nän listan näkee kokonaisuudessaan TSN:nän verkkosivuilta, eli täältä: https://www.tsn.ca/kessel-tops-first-tsn-trade-bait-board-of-the-spring-1.1307202
   
 13. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Ensi kausi Pensin osalta kiteytyy hyvin paljon siihen onnistuuko Malkin tekemään niin sanotun bounce back -kauden. Supertähtien pitää olla supertähtiä jos joukkue aikoo menestyä, myös alemmilta ketjuilta vaaditaan parempaa tukea, PAPP on oltava selvästi paremmassa kunnossa ja Murraynki pitäisi pystyä pelaamaan tasaisempi kausi ja varsinkin keväällä olemaan muurina siellä kuten mestaruuskausilla. Lyhyesti siis mennyt kausi oli niin huono, että jokaisella osa-alueella on oltava paljon parempi palatakseen huipulle. Toivottavasti Malkin ja Murray nostavat tasoaan ja Crosby ei vedä toista playoff-floppia putkeen.

  Kasper Björkqvistin sopimus on hieno asia. Toiveissa on, että tuosta kehittyy erinomainen alempien ketjujen sentteri joka repii ja raastaa ympäri kenttää, hoitaa tärkeitä aloituksia, pelaa alivoimalla paljon ja tekee kohtuullisesti pisteitä. Alempien ketjujen expertti siis. Top-6 potentiaalia en kyllä oikein näe kaverissa.
   
 14. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  https://www.nhl.com/penguins/news/penguins-re-sign-chad-ruhwedel-two-year-contract/c-307523672

  Chad Ruhwedel jatkaa syvyyspuolustajana kaksi seuraavaa kautta. AAV on $0.7 miljoonaa eli liigan minimipalkka. Ruhwedel on aika mitäänsanomaton puolustaja mutta on nyt kuitenkin oman roolinsa hoidellut kunniallisesti kolme vuotta joten mikäs siinä jos jatkaa edelleen organisaatiossa.

  -------------------------

  Senators ja Sabres löysivät päävalmentajansa ja valinta ei kummassakaan kohdistunut heidän hakuprosessissa mukana olleeseen Jacques Martiniin, joten Penguinsin valmennus pysynee muuttumattomana sen myötä.

  ------------------------

  Kesselin suhteen huhut voimistuneet ja Wildin kanssa ilmeisesti olisi sovittu diili pöydällä, ja enää vain Kesselistä itsestään kiinni että haluaako siirtyä Minnesotaan. Kesselillä on se osittainen NTC ja Wild ei ole hänen sallitut kohteet-listalla mukana joten sinne kauppaamiseen vaaditaan sitten Kesseliltä suostumus. Jason Zuckeria huhuillaan takaisinpäin ja olisi siinä kaupassa mahdollisesti muitakin liikkuvia osia sitten (Jack Johnson ja Victor Rask mainittu mahdollisina sellaisina). Penguins ei yhtä hyvää pelaajaa saisi takaisinpäin Kesselin kaupatessaan mutta Zucker lienee aikalailla parasta mitä voisi odottaa joten varovainen hyväksyntä tässä vaiheessa sille. Zucker on kolmen viimeisen kauden aikana tehnyt viisi maalia enemmän ja vain 12 pistettä vähemmän tasaviisikoin pelatessa kuin Kessel joten tasaviisikoin ei välttämättä taso putoaisi yhtään, päin vastoin joukkuepelaaminen Zuckerin paremman puolustuspään pelaamisen myötä voisi parantuakin. Erikoistilanteissa tuo tasonpudotus näkyisi sitten kaikkein eniten. Siellä olisi sitten kuitenkin esimerkiksi Guentzel valmiina nousemaan vakituiseksi ykkösylivoiman pelaajaksi. Guentzel-Crosby ja Zucker-Malkin olisi ihan hyvän näköinen LW-C parivaljakko kahteen ensimmäiseen kentälliseen. Mutta katsellaan nyt ennen tarkempaa analyysiä että toteutuuko kauppa koskaan ja millainen lopullinen muoto sitten olisi.
   
 15. Lavis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves ja Pittsburgh Penguins
  En ymmärrä mikä hinku Kesselistä on päästä eroon. Ei Zucker ikinä täytä Kesselin saappaita. Miettikää nyt millasia pelejä Kessel pelas keväinä, joina Stanley Cup tuli Pittsburghiin. Zucker toistaisi nämä temput? Ei taatusti.

  Onko Zucker yhtään parempi kuin esim. Tanner Pearson? Zuckeria varmaan soviteltaisiin 1-2 ketjuun ja 20 ekaan peliin tekisi 3+3 +/- näyttäisi -4 ja sen jälkeen 3-4 ketjussa ja Malkin pelaa loppu kauden Aston-Reesen ja vaikka Bluegerin kanssa. Sitten siirtorajalla Zucker kaupataan Michael Frolikkiin ja sitten meillä on käsissä kauppa, jossa Kessel vaihtui Frolikkiin. Ei kiitos Kessel <-> Zucker kauppaa. Vaikka siinä olisi mukana myös Johnson ja Rask.

  Kyllä Kesselillä täytyy saada parempi pelaaja. Tai sitten ei treidata ollenkaan. Mitä se semmonen herättely on, että treidataan helvetin hyvä pelaaja monta pykälää huonompaan pelaajaan? Kenet se herättää? Ei ainakaan aiheuta hurraa-huutoja faneissa. Kessel kuitenkin tärkeä lenkki ylivoimassa ja tekee hienoja yksilösuorituksia. Zucker ei pysty niihin millään tavoin. Zucker katoaa massan mukana ja ei pysty esityksillään nostamaan Penssiä esim, jos muu joukkue sukeltaa, niin ei Zucker yksilötaidollaan saa ihmeitä aikaan. Kessel saa. On herättänyt Penssin keväisin. Nyt ei niin tapahtunut, mutta Kesselin treidaaminen ei auta mitään.
   
  God #88 tykkää tästä.
 16. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Kai tuossa nyt jotain ideaa on.

  Ensinnäkin, palkkakattoon näyttäisi tarviivan tilaa, jotta nyt saa edes täyden rosterin kasaan. Määttä-huhu oli aiemmin ja kun se hiljeni, niin nyt sitten on Kessel-huhua.

  Kesselin kohdalla myös yksi NMC poistuisi Seattlen laajennusdraftia ajatelleen. Voi suojailla parin vuoden päästä vähän muita miehiä kuin Kesselin silloin.

  Mutta lopun alkuahan tuo alkaa olla. Pitää heikentää rosteria ottamalla heikompia pelaajia, kun muualla rosterissa palkankorotukset puskee päälle. Ryöstöjä ei ole enää yhdelläkään pelipaikalla, kun Matt Murray tekee seuraavan lappunsa. Samalla omat tähdet vanhettuu.
   
  Karpat46 tykkää tästä.
 17. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Suurin syy sille, että joukkue on painautunut cappia vasten on JR:n älyttömät liikkeet. Kesällä Jack Johnson sisään aivan älyttömällä sopimuksella, jokainen fani ja asiantuntija jo näki tuolloin ettei tuossa liikkeessä ole yhtään mitään järkeä, miten ihmeessä NHL joukkueen GM ei voi tuota nähdä?! Johnsonin tasoa vastaava palkka olisi alle 2M$ ja silti mieluummin näkisin kolmosparissa Petterssonin tai vaikka Riikolan! Sitten se toinen iso ongelmasopimus on Gudbranson ja tämäkin on täysin JR:n omaa hölmöilyä, kauden alussa meillä oli Hagelin joukkueessa jonka sopimus päättyy tähän kauteen, jälleen kerran "joukkuetta herätelläkseen" piti tehdä jokin treidi ja Hagelin vaihtui Pearsoniin jolla on kolmen vuoden pahvi, sitten tätä jaksettiin katsoa puolikautta pienillä minuuteilla kunnes tehtiinkin treidi Pearson-Gudbranson, ja kas kummaa näin tähän vuoteen päättyvä sopimus olikin saatu vaihdettua ongelmasopimukseksi joka päättyy vasta keväällä -21! Johnson ja Gudbranson imaisevat cappia yhteensä 7,25M$, tämä on se ongelma. Ei Kessel tai edes Määttä.

  Kesselin palkka Pensissä on alle 7M$, kuinka monta yhtä hyvää pelaajaa löytyy samalla cap hitillä tai alhaisemmalla? Ei kovin montaa (jokunen kyllä varmasti eikä tarvitse kenenkään ruveta niitä listaamaan). Kesselin palkka Pensin kannalta on erinomainen ja kyseessä on kuitenkin tähtipelaaja sekä kaveri joka ei ole missannut Pensissä peliäkään!? Ja tämmöinen pitäisi treidata vain treidaamisen ilosta? Kesselillä on omat puutteensa (vaaralliset kiekonmenetykset sekä luokaton one-timer), mutta en itse näe Kesseliä tuolla ongelmana vaan ennemmin näen ongelmana esim. Patric Hörnqvistin jonka uusi sopimus astuu voimaan kesällä. Palkka 5,3M$ ja viime kaudella miehen meno näytti siltä ettei mies pääse edes luistimilla eteenpäin. Jos pelaajasta on ainoastaan maalinedustalla hyötyä (jos edes siellä enää) niin kyllä tuo palkka on sitten aivan väärä. Ottaen huomioon pelin evoluution (jalat, jalat ja vielä kerran jalat) sekä Hörnqvistin menneen uran niin voiko parannusta odottaa? Kaveri on saanut osumaa kroppaansa aivan älyttömästi kiitos kuluttavan pelityylinsä eikä vahvuuksiin ole koskaan kuulunut nopeus, ei kuulosta kovin hyvältä paketilta tulevia vuosia ajatellen.

  Nimi jonka voisin nähdä treidattavan on Kris Letang. Letang on vetänyt nyt pari kertaa putkeen playoffit heikosti ja kun joukkue voitti toisen cupin oli kyseinen mies poppariosastolla loukkaantumisen johdosta. 2016 mies oli Norris ei siinä, mutta onhan tuon pelityyli aina ollut hyvin riskialtis, vähän joko-tai ja muutenkin loukkaantumisaltis pelaaja kyseessä. Letangista voisi saada todella hyvän vastineen kuitenkin, onhan hän joka tapauksessa rightin kätisyyden omaava huippupuolustaja, 65 otteluun 56 pistettä, 16 maalia, cap hit vain 7,25M$ ja sopimusta jäljellä kolme vuotta eli just sopivasti ettei suurempaa riskiä kauppaan liity miltään osin. Letangin kauppaaminen jättäisi tietenkin ison aukon puolustukseen ja jollain se olisi korvattava, tulisiko treidissä takaisinpäin lähtökohtaisesti heikompi rightin kaveri ja varausvuoroja vai yritettäisiinkö vapaista naarata joku korvaaja ja treidissä takaisinpäin tulisi pelkkiä varausvuoroja ja prospecteja tms? Näkisin Buffalon hyvänä vaihtoehtona kauppakumppaniksi, siellä on jo pitkään taaperrettu ja tuommoinen rightin huippupuolustaja voisi tuoda ihan uudenlaista eloa ja meininkiä joukkueeseen, takaisinpäin voisi tulla sitten Ristolainen jolle maisemanvaihdos voisi myös tehdä hyvää tai sitten Buffalon ykköskierroksen varausvuoro jolloin vapautuisi cap-tilaa kivasti.

  Jotta vapaille markkinoille voisi lähteä kunnolla myllertämään olisi kuitenkin päästävä eroon Johnsonin ja Gudbransonin diileistä, mutta molemmat ovat kuitenkin arvoltaan negatiivisia. Johnsonin kanssa samaan pakettiin voisi lyödä Hörnqvistin, takaisinpäin ei todellakaan olisi paljon tämmöisessä tapauksessa odotettavissa, kenties vain joku alhainen varausvuoro/c-tason prospect tms. Gudbransonin kohdalla voisi houkuttimena käyttää Simonia joka pelaa hyvin MM-kisoissa ja on kuitenkin suht potentiaalinen kaveri, jollekin joukkueelle joka on palkkalattian alapuolella tai rajoilla tämä voisi olla ihan hyvä kokeilu, Pensissä tuntuu olevan homma vähän jumissa. Tämmöisessä skenaariossa palkkatilaa vapautuisi hurjasti (vaikka Letang treidissä tulisikin mahdollisesti joku pelaaja sisään) ja mahdollisuudet olisi vapaillamarkkinoilla vaikka yrittää jopa itse Karlssonia tai Duchenea. Pittsburgh kaupunkina ei ole varmasti houkuttelevin vaikka ihan nätti onkin tänä päivänä, mutta joukkue on kuitenkin varmasti houkutteleva pelaajalle joka haluaa sen cupin voittaa.

  Onhan tuossa JR:llä todennäköisesti monen monta vaihtoehtoa riippuen toki onko mahdollista saada vapailta markkinoilta millaista kaveria ja mihin hintaan.
   
 18. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Nyt kun otit puheeksi Letangin treidaamisen, sekä Buffalon ja Ristolaisen niin miltä kuullostaa kauppa, joka rakennetaan Ristolaisen ja Kesselin ympärille?

  En ole itse hirveästi Rassen pelejä katsellut miten pelaa, mutta kaikki tietää Ristolaisen surullisen plusmiinuksen.
  Toki ongelmaksi muodostuisi taas Kesselin halukkuus siirtyä Buffaloon.

  Letangilla saisi varmasti myös Kesselille jonkunlaisen korvaajan, mutta en tiedä olisiko näillä kaupoilla minkäänlaista hyötyä joukkueelle, luultavasti ei.

  Toki tuolla saisi mahdollisesti nuorennettua joukkuetta ja ajatusleikkinä vain mielenkiintoinen.
   
 19. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl/31-thoughts-navigating-phil-kessel-trade-wont-easy-penguins/

  Friedmanin $0.02 Kesselin tilanteesta siinä eli hänen käsityksensä mukaan Kessel ei ole suostunut siirtymään Minnesotaan. Joten se siitä sitten. Kessel on siirron estävät pykälänsä ansainnut sopimukseensa, joten ei häntä kannata siitä syyttää. Jos Penguins on päättänyt kaupata Kesselin, niin sitten pitää tehdä yhteistyötä Kesselin kanssa jotta löytyy molemmille sopiva kohde.
   
 20. ippe94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, NHL
  Joo propsit tosiaan Kesselille ettei suostu ihan mitä vaan siirtoa ottamaan vastaan. Mies on yksi omia suosikeita juuri sen vuoksi mitä tuossa Boscon lainaamassa TSN:nän jutussakin kerrotaan, että kaveri seisoo arvojensa ja oikeuksiensa takana oli muut mitä mieltä vaan. Jotenkin harmittaa tämä tilanne muutenkin. Kessel on yhä edelleen kommenttien perusteella räikesti aliarvostettu pelaaja ja jos ihan pelillisesti mietitään niin kuten monesti todettua niin vaikea sieltä pelaajamarkkinoita on vastaavaa laatua samaan hintaan saada. Tietty jos siellä on sukset menneet ristiin organisaation kanssa niin ei siinä sitten mikään auta. Penguinsin kannattajana sitä haluaa vain nähdä oman joukkueensa voittavan ja tuntuu, että se olisi huomattavasti helpompaa Kesselin kanssa kuin ilman tätä.

  Kesseliä on Penguinsissa käytetty nyt varsinkin viime kausina erillään Crosbyn ja Malkinin kanssa ja hänen on odotettu olevan se ketjunsa ajava voima. Kyllähän Kessel tähänkin rooliin pystyy, mutta onko se "kolmos ketjun laituri" sitten se rooli missä miehestä saa parhaan terän irti, vaikka hän on ykkös YV:ssä tuhojaan tehnytkin. Kolmos ketjun dynamiikka ainakin muuttuu Kesselin kauppaamisen jälkeen ja varmaan se ketju on sitten jatkossa enemmän polkukone/ työmyyrä osastoa ja pehmeitä käsiä, maalintekovoimaa yms. löytyy sitten enemmän kahdesta ensimmäisestä ketjusta. Se onko tämä ratkaisu oikea niin nähdään sitten tulevien kausien playoff otteluissa.

  Jos päätetään viesti vielä puhtaaseen spekulaatioon niin mun mielestä Kesselin voisi kaupata johonkin laadukkaaseen vasemman puolen puolustajaankin ja koittaa hakea esim. Jason Zuckeria jollain muulla treidillä tai vaikka heittää $4m offer sheetin Kasperi Kapaselle ja hakea siitä laiturin 1-2 kenttään. Toronto ei siitä varmaan tykkäisi, mutta koitetaan voittaa Stanley Cup ensin ja kerätään kavereita sitten sen jälkeen. Penguinsin tilanne on mielestäni edelleen hieno siitä näkökulmasta, että joukkueella on vahva runko Crosbyn, Malkinin ja Murrayn muodossa ja siinä ympärillä on paljon liikuteltavia palasia. On se tietysti niinkin, että jos siellä Määttä, Gudbranson & Johnson kolmikko syö ensi kaudellakin palkkakatosta sen reilut $11 miljoonaa niin Kesselin treidaaminen on yhtä tyhjän kanssa. Jos Kesselistä saadaan hyvä vastine, huonoista pelaajista/ sopimuksista päästään eroon ja niitä korvataan mahdollisuuksien rajoissa paremmilla kavereilla niin ei Crosby & Malkin eran kannu määrän täydy vielä kolmeen jäädä. Siinä nyt oli aika monta "jos, mutta, ehkä" tyylistä heittoa niin saa nyt nähdä sitten...
   
 21. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
 22. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Riikolan sopimus otetaan hyvillä mielin vastaan ainakin täällä. Huhujen mukaan Toronto olisi valmis kauppaamaan Zaitsevin pois, kelpaisi itselleni oikein hyvin kolmospakkipariin Letangin ja Schultzin taakse. Toinen kysymys vaan on, että miten noita ylipalkattuja puolustajia saadaan pois tieltä, että olisi tilaa tuoda Zaitsev Torontosta ja mihinkä hintaan ylipäätään Zaitsev olisi liikkumassa. Alla hahmotelma mikä olisi hienoa nähdä syksyllä kasassa...

  Dumoulin - Letang
  Määttä - Schultz
  Pettersson - Zaitsev
  Riikola
   
 23. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Ei kyllä ulkopuolelta tarvitse joukkueeseen raijata yhtään ylimääräistä puolustajaa. Uskoisin, että Rutherford hakee viisikkopuolustamiseen (ja -tekemiseen) laitureiden kautta parannusta. Kesselin kampittama Zucker-treidikin puoltaa tätä.
   
 24. zägä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, Steelers, Kärpät
  Lainaus:
  Eipä tuossa mitään järkeä olisi, että eka maksettaisiin siitä että saadaan omat yli palkatut kolmosparin pakit pois ja sitten maksetaan siitä, että saadaan yksi uusi kolmosparin ylipalkattu pakki Zaitsevin muodossa.

  Zaitsevilla kuitenkin 4,5millin caphit seuraavat 5 vuotta
   
 25. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Rehellisesti sanottuna itse vain uskoisin Zaitsevin pystyvän paljon parempaan kuin mitä ollaan häneltä nähty. Gudbranson menisi kyllä seiskapakkina itselleni ihan ok, mutta onhan tuo palkka iha hävytön tasoon nähden ja nopeita joukkueita vastaan ongelmissa ihan liikaa.

  Jack Johnsonista luopuisin kuitenkin itse ensiksi kun ei tuo oikein mitään lisäarvoa joukkueelle. Kenties tuo menee Kesselin kylkiäisenä johonkin jos JR on nyt päässään päättänyt, että Kessel treidataan pois kävin miten kävi siinä kaupassa.