Mainos

Pittsburgh Penguins 2018–2019

  • 261 836
  • 960

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
En meinannut, että se ketju pitää avata nyt heti. Mun puolesta joku avatkoon sen vaikka kesäkuussa tms. ihan milloin vaan joku sen jaksaa tehdä ja huvittaa. Crosbya ja Malkinia ei myydä, piste. Tähän vaikuttaa ihan jo markkinatilanne, ja kyllä nuo ovat menneisyydessä semmoiset näytöt tiskiin lyöneet, että saavat aika monta kertaa mokata ennen kuin tuommoista vaihtoehtoa ruvetaan pohtimaan. Murrayn suhteen miettisin kyllä hyvin tarkkaan, taas elintärkeä imaisu etukulmasta kun joukkue oli juuri saanut tärkeän 1-0 maalin. Murray voitti pari cuppia, mutta silloin MAF:llä oli myös iso osa näissä, jälkeen MAF:n on taso tippunut. Miettisin hyvin tarkkaan tämän, että onko Matt Murray oikeasti riittävä maalivahti voittamaan cup. Samaan syssyyn totean, että ihan jo uusi valmennus voi tehdä ihmeitä koko joukkueelle.

Oma suosikkini olisi ihan ehdottomasti Alain Vigneault, hiton hyvää työtä tehnyt Canucksissa ja Rangersissa.

Murray on voittanut jo 2 cuppia, on ihan riittävä maalivahti, ainakin omasta mielestäni.

Sullivanin efortti on nähty, tullessaan penguinsin peräsimeen, sai ukot lentoon, mutta tehot viimenään lopullisesti hyytynyt koneesta.
Nyt tarvitaan joku tuore nero tuonne penkin taakse, kuitenkaan rebuildin aika ei ole vielä, joten sinänsä avainpalikoita kentän puolella ei ihan kauheasti tarvitse vaihtaa. Ehkä Kesseliä lähtisin ulkoistamaan ensimmäiseksi. Aijai, jos ite saisin valita kenet tahansa penkin taakse, niin ihan silkasta mielenkiinnosta Tortsi sinne kaudeksi tuomaan vähän "henkeä" porukkaan :)
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Penguins on kuin hävittäjälentokone. Yksi pilotti (nyt Sullivan) saa tulosta jonkin aikaa, kunnes liian kova kyyti musertaa miehen kasaan ja sitten aikaiselle eläkkeelle.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Ilmeisesti taalla on Matt Murrayta taas vaihteeksi kritisoitu. Yksikaan naista tappioista ei mene Matt Murrayn piikkiin pienimmassakaan maarin, sen verran hampaatonta on Penguinsin pelaaminen ja maalinteko ollut. Kuten aiemminkin jo sanottua, Murrayn taso riittaisi aivan mainiosti naihinkin pudotuspeleihin, jos vain koko muu joukkue ei olisi kollektiivisesti kuutamolla ja nain kadeton tekemaan tulosta. Penguins on tassa sarjassa matkustajana, mutta sen kaataminen Murrayn niskaan on naurettavaa.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Kautta on vielä jäljellä, mutta ensimmäiseen kierrokseen se kuitenkin päättyy. Täydellinen mahalasku tähän kevääseen, nähtiinpä sekin ettei mm. Guentzelista ole mihinkään ellei Crosby vierellä kanna. Alla kesälle muutama toive ranskalaisilla viivoilla.

- GM JR ja Mike Sullivan lähtevät samalla ovenavauksella. Nyt ei organisaatiossa ole samaan virheeseen varaa mitä tehtiin Sheron ja Bylsman kanssa eli kavereita vain roikotetaan ja roikotetaan mukana. GM JR on tehnyt parin cupin jälkeen paskaa työtä ja Sullivanin eväät on syöty, en muista näin hengetöntä Pensiä nähneeni ikinä!?

- AHL-tason pelaajista on päästävä eroon, näihin kuuluvat nimet: Simon, Aston-Reese, Johnson, Gudbranson ja Wilson.

- Seuraavien pelaajien kohdalla on mietittävä tarkkaan mitä tehdä: Kessel, Hörnqvist, Bjugstad ja Murray.

Ps. Jonkun muun palstaveljen tai -siskon on vuoro avata uusi ketju ensi kautta koskien. Soihtua on kannettu ja nyt se on aika ojentaa seuraavalle innokkaalle.

Pakko on ihmetellä myös mitä ihmettä tapahtui Sidney Crosbylle sen kuuman putken jälkeen? Viimeiset 12 ottelua 2+7, -9. 0+0 pelejä vaatimattomat seitsemän. Käsittämätöntä, olen sanaton.

Ymmärrän, että tällaisen (todennäköisesti) pannukakkusarjan jälkeen tekisi mieli heittää kaikki bussin alle, mutta todella paljon ihmettelen näitä nostojasi. Ei joukkueen puolustus voi olla palkkakattoaikakaudella täynnä Erik Karlssoneita ja Kris Letangeja. Gudbranson on ylittänyt kaikki odotukset about 100-kertaisesti ja ollut tässäkin sarjassa koko Penguins-puolustuksen parhaimmistoa. Draft bust -historia painaa yhä Gudbransonin mainetta alas, mutta kyllähän mies on ehdottomasti antanut näytöt kuulua rosteriin ensi kaudellakin. Ja samalla saanut JR:n näyttämään jälleen asteen verran paremmalta.

Murraylla ei ollut eilen paras päivä, mutta kokonaisuudessa sarjan parhaimpia ellei paras Penguins-pelaaja. Kessel tuli vahvasti ensimmäiseen peliin, mutta sen jälkeen on taas ollut täysin näkymätön. Crosby ja Malkin ovat molemmat kaukana odotuksista, eivätkä Letang ja Dumoulinkaan ole sarjasta kuivin jaloin selviämässä. Ainoat, jotka ovat mielestäni pelanneet odotetulla tasollaan tai jopa yli ovat olleet McCann, Gudbranson, Schultz, Cullen ja varauksella Murray.

Simon alkaa olla nähty, ja myös Rustin osakkeet ovat näyttäneet jyrkästi alas mestaruuskausien jälkeen. Hörnqvistin pitäisi kokemuksensa ja asenteensa puolesta olla elementissään tällaisessa pudotuspelisarjassa, mutta ehdottomasti joukkueen heikoimpia suorittajia (eikä ainoastaan odotuksiin nähden vaan ihan absoluuttisesti). Muutaman minuutin matsissa pelaavien ZAR:n, Wilsonin yms. niskaan on ihan turha heittää kasaa paskaa, jos tulosyksiköt ovat noin pahasti purjeissa jotain Casey Cizikasia vastaan. Eikä se ole myöskään JR:n syytä, jos valmennus ei saa nähtyä enempää irti tuon tason top-6:sta.

EDIT: Lisätään vielä, että en näkisi vääränä ratkaisuna pistää JR:kin pihalle, mutta kyllä valmennuksen vaihtaminen on se tärkein askel. Toki voihan se olla, että Johnsonin ja Gudbransonin hankinnat osoittautuvat juuri niin surkeiksi kun ennakkoon odotettiin, mutta juuri Sullivanin valmennus on vain saanut kaksikon näyttämään jälleen NHL-tason pakeilta. Joka tapauksessa tämä joukkue tarvitsee valmennuksen, joka saa ennen kaikkea tuon top-6-osaston viemään vastustajia 5v5-pelissä samaan tapaan kuin se teki mestaruuskeväinä ja kuten sen kaiken järjen mukaan kuuluisikin. Vasta kun se osa-alue pelistä on uomissa, voidaan toimistolla miettiä, mitä tehdä bottom-6:n ja puolustajien kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Matt Murray on edelleen NHL:n toiseksi nuorin ykkösmaalivahti, vain kaksi kuukautta vanhempi kuin Andrei Vasilevskiy (Carter Hartia on vielä hieman liian aikaista laskea ykkösmaalivahdiksi). Murray on voittanut kaksi Stanley Cupia nuorella urallaan ja tällä kaudella Penguins ei edes pelaisi playoffeja ellei Murray olisi ollut sieltä joulukuun alusta lukien yksi NHL:n parhaista maalivahdeista. Tässä sarjassa Murray on tosiaan ollut Penguinsin paras pelaaja ja torjunnoillaan pitänyt Penguinsia peleissä mukana. Jos Murray ei riitä jollekin ykkösmaalivahtina niin ei muuta kuin onnea paremman maalivahdin etsintään. Minun kirjoissa Murray on Penguinsin koskemattomin pelaaja heti Crosbyn ja Malkinin jälkeen, juuri ennen Letangia, Guentzelia ja Dumoulinia (jonain toisena päivänä Letang menisi edelle ja ehkä Guentzel myös, mutta tänään listatessa menisivät tuohon järjestykseen).

Ainoat, jotka ovat mielestäni pelanneet odotetulla tasollaan tai jopa yli ovat olleet McCann, Gudbranson, Schultz, Cullen ja varauksella Murray.

Schultz ei ole vakuuttanut tänne ainakaan puolustuspään pelaamisellaan ja eilenkin tuo voittomaali meni täysin hänen piikkiinsä. Täysin järjetön pinchaus keskialueella ja sen seurauksena vastustajalle ylivoimahyökkäys. Pelinluku tuossa tilanteessa oli täysin ala-arvoista. Kuuluu yhtälailla epäonnistujiin sarjan aikana kuin Letang, Dumo ja hyökkäyksen kärkipelaajat.

------------

Mutta ei tässä mitään, tilanne on 0-3 ja se on vain ja ainoastaan uusi mahdollisuus Crosbylle ja Malkinille kirjoittaa nimeään historiankirjoihin. Penguins ei ole heidän aikakaudellaan ollut vastaavassa tilanteessa kuin kahdesti aiemmin, 2012 avauskierroksella Flyersia vastaan ja 2013 konferenssifinaaleissa Bruinsia vastaan. Molemmat sarjat tunnetusti kovia pettymyksiä Penguinsille eli niitä ei onnistuttu kääntämään silloin. Flyersia vastaan sarja kyllä pakotettiiin kuutosotteluun mutta Bruinsia vastaan meni suoraan neljässä poikki. Ylipäänsä NHL:n historiassa vain neljästi joukkue onnistunut nousemaan 0-3 tappiolta sarjavoittoon. Islanders on yksi siihen kyenneistä joukkueista ja teki sen keväällä 1975 juuri Penguinsia vastaan, joten tässä on nyt hyvä tilaisuus kuitata tuo, ja erityisesti Crosbylla ja Malkinilla tilaisuus saavuttaa jotain mihin hyvin harva pelaaja on urallaan kyennyt. Nyt vaaditaan kärkipelaajilta sitä johtajuutta ja tunnetusti noilta kahdelta sitä löytyy arsenaalista riittämiin, joten uskoa ja luottoa omiin loppuun saakka vaan kannattajiltakin. Kyllä tämä tästä käännetään.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Suurimmat pettymykset ovat olleet kyllä Letang, Schultz, Crosby, Hörnqvist ja Guentzel. Lisäksi olen odottanut Wilsonilta ja ZAR:lta hyvää kamppailupelaamista, mutta hyvin vaisuksi on jäänyt. Varsinkin ZAR ollut pettymys.

Farmista voisi nostaa hieman nopeutta tuohon rosteriin, mutta en tiedä onko siellä ketään. Murray on ollut hyvä, ei kahta sanaa.
 

LemMy

Jäsen
Pari kertaa olen nähnyt, että Crosbya kiinnostaa tuon verran miltä nyt näyttänyt ja silloin kyllä ainut tapa oikaista meno on ollut potkia valmentaja ulos.

Islandersin pelitapa on tylsyttänyt Penguinsin täysin niin pelillisesti, että myös henkisesti. Sullivan eikun katselee huuli pyöreänä, että pitäiskö tässä valmentaakin ja eikö enää riitäkään samat hienot mantrat mitä toistellut viimeiset kolme vuotta..

Tosin eihän se mikään ideaali tilanne, että siellä kaikenlaiset ZARit yms pelailevat top6 roolissa..
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ilmeisesti taalla on Matt Murrayta taas vaihteeksi kritisoitu. Yksikaan naista tappioista ei mene Matt Murrayn piikkiin pienimmassakaan maarin, sen verran hampaatonta on Penguinsin pelaaminen ja maalinteko ollut. Kuten aiemminkin jo sanottua, Murrayn taso riittaisi aivan mainiosti naihinkin pudotuspeleihin, jos vain koko muu joukkue ei olisi kollektiivisesti kuutamolla ja nain kadeton tekemaan tulosta. Penguins on tassa sarjassa matkustajana, mutta sen kaataminen Murrayn niskaan on naurettavaa.

Pitäisikö ne viestit sitten lukea eikä lähteä mututuntumalta heittämään jotain? Alla siis "kritisointini" Murraya kohtaan.

Seuraavien pelaajien kohdalla on mietittävä tarkkaan mitä tehdä: Kessel, Hörnqvist, Bjugstad ja Murray.

Mietinnän paikka mielestäni on, mutta kuten @Bosco kyllä totesikin niin eipä tuolta kovin helpolla mistään parempaa maalivahtia löydy. Sen kyllä uskallan todeta, että ei Murray ole niin hyvä ollut ilman Fleurya kuin Fleuryn kanssa.

Ymmärrän, että tällaisen (todennäköisesti) pannukakkusarjan jälkeen tekisi mieli heittää kaikki bussin alle, mutta todella paljon ihmettelen näitä nostojasi. Ei joukkueen puolustus voi olla palkkakattoaikakaudella täynnä Erik Karlssoneita ja Kris Letangeja. Gudbranson on ylittänyt kaikki odotukset about 100-kertaisesti ja ollut tässäkin sarjassa koko Penguins-puolustuksen parhaimmistoa. Draft bust -historia painaa yhä Gudbransonin mainetta alas, mutta kyllähän mies on ehdottomasti antanut näytöt kuulua rosteriin ensi kaudellakin. Ja samalla saanut JR:n näyttämään jälleen asteen verran paremmalta.

Ensinnäkin, että vai koko joukkuen heitin bussin alle? Sinnehän minä jätin nimet Crosby, Malkin, Letang, Schultz, Dumoulin, Guentzel, Rust, Cullen ja Pettersson. En minä noita vaihtaisi pois vaikka jokainen noista on enemmän ja vähemmän epäonnistunut. Enkä myöskään suoriltaan vaihtaisi pois pelaajia Hörnqvist, Kessel jne. keitä nyt listasin joiden kohdalla tulisi miettiä tilannetta tarkoin. Esim. Phil Kessel ei koko kaudella pystynyt tekemään hänelle tyypillisiä haastoja ja siitä ranteella sisään, onko liike kärsinyt? Pystyykö treenaamalla saamaan kadonneen liikkeen? Tämmöisiä asioita tulee esim. hänen kohdallaan miettiä hyvin tarkkaan.

Ihan turha väittää, että olin heittämässä kaikki bussin alle ja treidaamassa pois, hyvin kiihkottoman viestin vain kasasin ja pohdiskelin mitä voisi tehdä kenties.

Mielestäni jo loppurunkosarja näytti ettei Gudbranson pysty pelaamaan nopeaa kiekkokontrollipeliä, eniten siellä kiekon kanssa pulassa ovat nimenomaan Johnson ja Gudbranson eikä molempien vajaavainen liike asiaa auta. Joo, olet oikeassa ettei pakisto voi olla täynnä pelaajia Erik Karlsson ja Kris Letang tasoisia kavereita, mutta mitäs sanot siihen, että Johnson ja Gudbransson vievät palkkaa yhtä paljon kuin Kris Letang!? Hyvin käytetty dollarit joukkueessa joka painii palkkakaton kanssa? Ei mitään sulkaa voi JR:n hattuun tästä antaa, päinvastoin tuo on aivan katastrofaalinen suoritus.

Gudbranson ja Johnson ovat malliesimerkkejä pelaajista joilla ei tee yhtään mitään vuonna 2019 NHL:ssä. Näistä pitäisi päästä eroon lähes tulkoon hinnalla millä hyvänsä.

Muutaman minuutin matsissa pelaavien ZAR:n, Wilsonin yms. niskaan on ihan turha heittää kasaa paskaa, jos tulosyksiköt ovat noin pahasti purjeissa jotain Casey Cizikasia vastaan. Eikä se ole myöskään JR:n syytä, jos valmennus ei saa nähtyä enempää irti tuon tason top-6:sta.

Tätäkään en nyt ymmärrä, että bottom-sixin vajaavaisuutta on turha kritisoida koska top-six on myös epäonnistunut? Mielestäni tämä on täysin järjenvastainen ajattelutapa vaikka sen ymmärrän, että ansaitusti ne kärkipelaajat tämmöisestä suorituksesta kurat niskaansa ottavat. Mutta 2015 kun jäätiin surkealla esityksellä Rangersia vastaan avauskierrokselle niin ei silloin pelkästään top-six ongelmaan keskitytty, silloin pistettiin samalla kaikki osat kuntoon, valmennus vain jälkijunassa. Niin se asia kuuluu tehdä, kyllä kaiken voi kerralla kuntoon laittaa eikä vuoden välein joku asia. Sehän olisikin hyvää suorittamista, että ensi vuonna tiputaan toisella kierroksella ja huomataan, että kyllä se top-six nyt toimi, mutta se jo viime vuonna vajaavaiseksi huomattu bottom-six jätettiin retuperälle.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ensinnäkin, että vai koko joukkuen heitin bussin alle? Sinnehän minä jätin nimet Crosby, Malkin, Letang, Schultz, Dumoulin, Guentzel, Rust, Cullen ja Pettersson. En minä noita vaihtaisi pois vaikka jokainen noista on enemmän ja vähemmän epäonnistunut. Enkä myöskään suoriltaan vaihtaisi pois pelaajia Hörnqvist, Kessel jne. keitä nyt listasin joiden kohdalla tulisi miettiä tilannetta tarkoin. Esim. Phil Kessel ei koko kaudella pystynyt tekemään hänelle tyypillisiä haastoja ja siitä ranteella sisään, onko liike kärsinyt? Pystyykö treenaamalla saamaan kadonneen liikkeen? Tämmöisiä asioita tulee esim. hänen kohdallaan miettiä hyvin tarkkaan.

Ihan turha väittää, että olin heittämässä kaikki bussin alle ja treidaamassa pois, hyvin kiihkottoman viestin vain kasasin ja pohdiskelin mitä voisi tehdä kenties.

Mielestäni jo loppurunkosarja näytti ettei Gudbranson pysty pelaamaan nopeaa kiekkokontrollipeliä, eniten siellä kiekon kanssa pulassa ovat nimenomaan Johnson ja Gudbranson eikä molempien vajaavainen liike asiaa auta. Joo, olet oikeassa ettei pakisto voi olla täynnä pelaajia Erik Karlsson ja Kris Letang tasoisia kavereita, mutta mitäs sanot siihen, että Johnson ja Gudbransson vievät palkkaa yhtä paljon kuin Kris Letang!? Hyvin käytetty dollarit joukkueessa joka painii palkkakaton kanssa? Ei mitään sulkaa voi JR:n hattuun tästä antaa, päinvastoin tuo on aivan katastrofaalinen suoritus.

Gudbranson ja Johnson ovat malliesimerkkejä pelaajista joilla ei tee yhtään mitään vuonna 2019 NHL:ssä. Näistä pitäisi päästä eroon lähes tulkoon hinnalla millä hyvänsä.

Tätäkään en nyt ymmärrä, että bottom-sixin vajaavaisuutta on turha kritisoida koska top-six on myös epäonnistunut? Mielestäni tämä on täysin järjenvastainen ajattelutapa vaikka sen ymmärrän, että ansaitusti ne kärkipelaajat tämmöisestä suorituksesta kurat niskaansa ottavat. Mutta 2015 kun jäätiin surkealla esityksellä Rangersia vastaan avauskierrokselle niin ei silloin pelkästään top-six ongelmaan keskitytty, silloin pistettiin samalla kaikki osat kuntoon, valmennus vain jälkijunassa. Niin se asia kuuluu tehdä, kyllä kaiken voi kerralla kuntoon laittaa eikä vuoden välein joku asia. Sehän olisikin hyvää suorittamista, että ensi vuonna tiputaan toisella kierroksella ja huomataan, että kyllä se top-six nyt toimi, mutta se jo viime vuonna vajaavaiseksi huomattu bottom-six jätettiin retuperälle.

Enhän minä väittänyt, että heitit koko joukkueen bussin alle, vaan että tällaisen sarjan jälkeen se olisi ymmärrettävää. Juuri sitä kyseenalaistin, mitkä nimet nostit noihin ongelmapelaajiin ja ketkä jätit mainitsematta. Mielestäni tuosta listastasi Cullenia lukuun ottamatta kaikki muut ansaitsevat kriittiikiä huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi Gudbranson, Aston-Reese, Wilson ym. joita itse kritisoit. Tuntuu, että olet asettanut joukkueen tähdet jollekin pyhälle jalustalle, ja haet väkisin syitä tappioille kaikista muista. Mielestäsi on täysin selvää, ettei tämän kevään floppi kaadu mihinkään Johnsonin ja Gudbranson hankintoihin vaan juuri noiden nimimiesten heikkoihin esityksiin kauden tärkeimmillä hetkillä.

Ketä kesällä tai kauden aikana liikkuneista JR:n olisi sitten pitänyt hankkia Johnsonin, Petterssonin ja Gudbranson tilalle? Vai olisiko puolustus mielestäsi parempi Ruhwedelin ja Riikolan kanssa? Tai bottom-6 Brassardin ja Sheahahin mieluummin kuin Bjugstadin ja McCannin kanssa?

Lisäksi, jos Penguinsin bottom-6:ta vertaa esim. Capsin vastaavan esityksiin Canes-sarjassa, niin väittäisin olevamme samalla viivalla. Islandersiin on turha verrata, kun koko hyökkäys on kasattu ja tasapainotettu aivan eri tavalla. Eivätkä tuolla joidenkin Bostonin tai Columbuksenkaan secondary scoring mitään hirmuisia tehoja mällää, vaan kyllä ne ovat ne tähdet jotka jengejään siellä vievät voittoihin.

EDIT: Boldattuun kysymykseesi vielä vastaus: tämän perusteellahan Letangin pitäisi olla yhtä hyödyllinen joukkueelle kuin mainitsemasi kaksikko yhteensä. Ei muuten ole ollut, siinä ja siinä onko ollut edes yksinään Gudbransonia parempi pelaaja Islandersia vastaan. Lähes kaikki tilastotkin puhuvat Gudbransonin puolesta tässä. Letangilla muuten hauskasti 10 kiekonmenetystä sarjassa, kun koko muulla pakistolla yhteensä 11.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
vaan kyllä ne ovat ne tähdet jotka jengejään siellä vievät voittoihin.

Malkin, Crosby ja Kessel ovat nyt samanikäisiä, mitä Detroitissa oli Datsyuk, Zeta, Franzen keväällä 2011. Keskimääräinen ikäero näillä kärkihyökkääjillä on aika liki 8 vuotta. Eipä meilläkään menty kakkoskiekkaa pitemmälle noiden 2008 & 2009 finaalivisiittien jälkeen ja Penssin tähdet olivat 2017 & 2018 kannuissaan täysin samanikäisiä. Ironesti myös törmättiin 1.kiekalla Barry Trotzin valmentamaan joukkueeseen 2011 pleijareissa, joka siis vastaa tässä ikävertailussa Penssien tähtien 2019 kevättä.

Se nyt vaan voi olla niin, että on muiden aika ja Pittsburgh taantuu keskikastiin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Enhän minä väittänyt, että heitit koko joukkueen bussin alle, vaan että tällaisen sarjan jälkeen se olisi ymmärrettävää.

No kyllä se viesti silleen oli tulkittavissa.

Tuntuu, että olet asettanut joukkueen tähdet jollekin pyhälle jalustalle, ja haet väkisin syitä tappioille kaikista muista.

Tämä nyt on ihan höpö höpöä, monen monta kertaa olen sanonut, että joukkueen kärki on pettänyt isosti. Johan kaivoin jo tilastonkin Crosbyn tästä loppukaudesta tänne mikä oli aika karmivaa luettavaa, tiedä sitten mitä tapahtui sen kuuman putken jälkeen.

Olen kyllä sitä mieltä kuitenkin, että Johnsonin hankinta kesällä oli iso virhe ja Hagelin -> Pearson -> Gudbranson oli karmea moovi jne. Näillä pelaajilla ei ole mitään käyttöä. Olkoot tämä sitten vain minun mielipiteeni, mutta mielestäni on aivan järjetöntä tuhlata tuommosiin kavereihin saman verran rahaa kuin Letangiin. Molemmat pelaajat havaitiin käyttökelvottomiksi niin Columbuksessa kuin myös Vancouverissa.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Olen kyllä sitä mieltä kuitenkin, että Johnsonin hankinta kesällä oli iso virhe ja Hagelin -> Pearson -> Gudbranson oli karmea moovi jne. Näillä pelaajilla ei ole mitään käyttöä. Olkoot tämä sitten vain minun mielipiteeni, mutta mielestäni on aivan järjetöntä tuhlata tuommosiin kavereihin saman verran rahaa kuin Letangiin. Molemmat pelaajat havaitiin käyttökelvottomiksi niin Columbuksessa kuin myös Vancouverissa.

Lisäsin tuohon Letangin liittyvään kysymykseesi vastauksen tuohon edelliseen viestiini.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Malkin, Crosby ja Kessel ovat nyt samanikäisiä, mitä Detroitissa oli Datsyuk, Zeta, Franzen keväällä 2011. Keskimääräinen ikäero näillä kärkihyökkääjillä on aika liki 8 vuotta. Eipä meilläkään menty kakkoskiekkaa pitemmälle noiden 2008 & 2009 finaalivisiittien jälkeen ja Penssin tähdet olivat 2017 & 2018 kannuissaan täysin samanikäisiä. Ironesti myös törmättiin 1.kiekalla Barry Trotzin valmentamaan joukkueeseen 2011 pleijareissa, joka siis vastaa tässä ikävertailussa Penssien tähtien 2019 kevättä.

Se nyt vaan voi olla niin, että on muiden aika ja Pittsburgh taantuu keskikastiin.

En pidä epätodennäköisenä Detroitin viitoittamaa tietää pudotuspeliputken ylläpitämiseen ja early exiteihin. Sitten kun supertähdiltä loppuu kokonaan puhti tai ura, alkaa vastaavalla tavalla rankka re-build. Toivon tietenkin, että näin ei käy.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Lisäsin tuohon Letangin liittyvään kysymykseesi vastauksen tuohon edelliseen viestiini.

Joo vaikka Letang on epäonnistunut myös pahasti niin ymmärrät varmaan silti kysymyksen idean? Vai jos Letang ottaa -5 tuossa nelospelissä ja Gudbranson/Johnson pakkipari pelaa +/- 0 pelin niin kertoisiko tämä sulle, että nämä kaksi kannattaisi mieluummin pitää kuin Letang? Ei ole Letang onnistunut ei, mutta silti näen tuon Pensin parhaana pakkina ja tuolle on paikka kyllä minun Pensissä ensi kaudellakin. Johnsonille ja Gudbransonille ei olisi, ilmeisesti sinun hahmotelmissa homma on päinvastain, olkoot niin. Olkaamme vain erimieltä sitten miltä ensi kauden joukkueen tulisi näyttää jne.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Joo vaikka Letang on epäonnistunut myös pahasti niin ymmärrät varmaan silti kysymyksen idean? Vai jos Letang ottaa -5 tuossa nelospelissä ja Gudbranson/Johnson pakkipari pelaa +/- 0 pelin niin kertoisiko tämä sulle, että nämä kaksi kannattaisi mieluummin pitää kuin Letang? Ei ole Letang onnistunut ei, mutta silti näen tuon Pensin parhaana pakkina ja tuolle on paikka kyllä minun Pensissä ensi kaudellakin. Johnsonille ja Gudbransonille ei olisi, ilmeisesti sinun hahmotelmissa homma on päinvastain, olkoot niin. Olkaamme vain erimieltä sitten miltä ensi kauden joukkueen tulisi näyttää jne.

Tottakai ottaisin Letangin joukkueeseen ennemmin kuin Johnsonin ja Gudbransonin. Mutta en ymmärrä logiikkaa, että kun Letangin, Crosbyn ja kumppaneiden johdolla flopataan pleijareissa, niin muutokset tulisivatkin aloittaa Gudbransonin ja Wilsonin potkimisella. Toki nelosketjun ja kolmosparin rulettia on helpompi harrastaa kuin tähtien treidaamista, mutta todennäköisyys, että sillä saadaan tälle joukkueelle merkittävää muutosta on myös hyvin pieni. Kuten Isles-sarjan keskustelussa jo sanoin, mielestäni rosteri olisi tällaisenaan aivan riittävä, jos sitä peluutettaisiin oikein ja/tai siellä olisi jonkinlainen peli-identiteetti, joka saa tähdet pelaamaan tasollaan. Jos kuitenkin rosteriin jostain syystä pitää tehdä muutoksia, niin ennen kaikkea pidemmän aikaan alisuorittaneita profiilipelaajia (mm. Rust, Hörnqvist ja Kessel) pihalle kuin jopa odotuksia paremmin pelannut Gudbranson.

En sano, ettäkö Gudbransonin tai Johnsonin sopimukset olisivat hyviä, mutta parempi hintalaatusuhde ensimmäisenä mainitulla on tänä keväänä ollut kuit Letangilla. Vaikka Letang kuinka vetäisi Norris-runkkareita, tulee hänenkin koskemattomuus ja paikka joukkueen hierarkiassa kyseenalaistaa, jos tärkeimmissä peleissä on tuollainen lapanen. Täytyy kuitenkin muistaa, että toinen viimeisistä mestaruuksista tuli kokonaan ilman numeroa #58. Toki uskon ja luotan, että Letang ottaa tästä opikseen, ja on ensi kaudella paitsi toistamiseen top-10-tason puolustaja runkosarjassa, käänteentekevä pelaaja positiivisessa mielessä myös pudotuspeleissä. Tosin myös viime keväänä Letang oli kaikkea muuta kuin Norris-tason varma suorittaja pleijareissa. Mutta korostetaan nyt vielä kerran, että Letang kuuluu edelleen yhtä vahvasti joukkueen ydinrunkoon kuin Crosby ja Malkin ja siksi on vain sormet ristissä toivottava, että seuraavasta matsista eteenpäin tämä on maineensa arvoinen myös kauden tärkeimmissä otteluissa. Ja mikäli tänä keväänä tulee aikainen lähtö, pitää sitä kehitystä hakea ennen kaikkea valmennuksen kautta.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
En pidä epätodennäköisenä Detroitin viitoittamaa tietää pudotuspeliputken ylläpitämiseen ja early exiteihin. Sitten kun supertähdiltä loppuu kokonaan puhti tai ura, alkaa vastaavalla tavalla rankka re-build. Toivon tietenkin, että näin ei käy.

No mutta pakkohan se on alkaa. Ens kesänä vois jotain retoolia kyllä hyvin jo harkita, alkaa Kesselit ym. olla nähty. Oma prospectipooli on vaan kuivaksi ryystetty kun on noita mestaruusviirejä hankittu, mutta samat laulut ne on kaikilla joukkueilla silloin tällöin. Johan tässä on kuitenkin 2008 lähtien eli lähes koko Crosbyn uran ajan saatu kovasta menestyksestä nauttia. Ei voi franchise-pelaajalta isossa kuvassa juuri enempää vaatia. Aika aikaansa kutakin. Toki valmentajan vaihdolla voisi sellaisen KERRAN VIELÄ POJAT saada aikaiseksi, mutta se vaatisi noiden tukikaartin palasten uudelleen arpomista.

Täytyy tuo huominen peli toki suorana katsoa, kuten tavallista, mutta ihmeellisiä odotuksia ei kyllä ole.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Koitetaan pilkkoa tätä pienempiin osiin.

Tottakai ottaisin Letangin joukkueeseen ennemmin kuin Johnsonin ja Gudbransonin. Mutta en ymmärrä logiikkaa, että kun Letangin, Crosbyn ja kumppaneiden johdolla flopataan pleijareissa, niin muutokset tulisivatkin aloittaa Gudbransonin ja Wilsonin potkimisella. Toki nelosketjun ja kolmosparin rulettia on helpompi harrastaa kuin tähtien treidaamista, mutta todennäköisyys, että sillä saadaan tälle joukkueelle merkittävää muutosta on myös hyvin pieni.

Vastaat siinä itse itsellesi. Helpompaa on pyörittää rulettia tähtien takana kuin eturivissä. Varsinkin kun nämä eturivin pelaajat ovat Crosby, Malkin ja Letang. siis pelaajia joilla on A) eniten finaalipaikkoja kun ovat NHL:ssä pelanneet ja B) jakavat Stanley-cup sormusten määrää muutamien inkkari-pelaajien kanssa, vain herra nimeltä Chris Kunitz on onnistunut kaapimaan tänä aikana sormuksia yhden enemmän ja kolme niistä on tullut näiden herrojen kanssa/näiden herrojen ansiosta. Pitkässä juoksussa yksi kustu Isles-sarja ei paljoa paina vaakakupissa. Pitää myös muistaa, että NHL ei ole pelkästään urheilua vaan se on hyvin paljon myös bisnestä. Bisnekselle tekee hyvää kun on sarjan valovoimaisimpia tähtiä joukkueessa. Kuten alkuperäisessä viestissäni totesin, mielestäni Kesselin ja Hörnqvistin tilanteita tulee miettiä kesällä hyvin tarkkaan, nämä ovat myös eturivin kavereita, mutta aivan eri tasolla kuitenkin kuin nuo kolme edellä mainittua herraa eikä näiden pois treidaamiselle ole semmoisia esteitä.

Kuten Isles-sarjan keskustelussa jo sanoin, mielestäni rosteri olisi tällaisenaan aivan riittävä, jos sitä peluutettaisiin oikein ja/tai siellä olisi jonkinlainen peli-identiteetti, joka saa tähdet pelaamaan tasollaan. Jos kuitenkin rosteriin jostain syystä pitää tehdä muutoksia, niin ennen kaikkea pidemmän aikaan alisuorittaneita profiilipelaajia (mm. Rust, Hörnqvist ja Kessel) pihalle kuin jopa odotuksia paremmin pelannut Gudbranson.

Valmennus on ehdottomasti asia josta taidamme olla samaa mieltä, että sitä tulisi muuttaa. Sullivanin eväät on syöty. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että ensi kauden alussa Kessel, Hörnqvist ja Rust viilettäisivät jossain muualla kuin Pittsburghissa, mutta en millään haluaisi nähdä pelaajia Gudbranson ja Johnson meillä. Olkoot tämä sitten vain henkilökohtainen mielipiteeni, mutta siinä on kaksi semmoista kaveria joiden paikka ei ole NHL:ssä 2019 cuppia tavoittelevassa joukkueessa. En usko tähän ennen kuin näen, niin vahvasti olen tätä mieltä.

Mielestäni näillä nykyisillä pelaajilla ei pysty mihinkään pelilliseen identiteettiin edes, tämä nykyinen pelaajisto ei ole riittävän nopea mallia 2016&17 eikä se ole myöskään millään mittapuulla riittävän fyysinen pelaamaan jotain Caps/Isles/Bruins tyylistä lätkää. Ei riittävästi nopeutta tai riittävästi fyysisyyttä siis.

Lopusta niin Letang kuuluu vielä koskemattomiin varmastikin ja kyllä itsellä riittää tuohon kaveriin vielä usko. Ensi kausi uudella toivottavasti laadukkaalla valmennuksella mallia Alain Vigneault ja uutta nousua tekemään. Jos Letang floppaisi ensi kaudellakin keväällä, mutta joukkue muutoin suorittaisi hyvin mikä kertoisi ettei voi valmennuksenkaan taakse mennä niin sitten alkaisin olemaan itse avoin myös #58 treidaamiselle.

E: Ja samalla varmistunut, että Alain Vigneault on menossa phillyyn. Voi perkeleen perkele, siinä olisi ollut paras saatavilla oleva koutsi meille, mutta nyt verivihollisen leiriin.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
mutta en millään haluaisi nähdä pelaajia Gudbranson ja Johnson meillä. Olkoot tämä sitten vain henkilökohtainen mielipiteeni, mutta siinä on kaksi semmoista kaveria joiden paikka ei ole NHL:ssä 2019 cuppia tavoittelevassa joukkueessa. En usko tähän ennen kuin näen, niin vahvasti olen tätä mieltä.

37-vuotias Brooks Orpik oli viitospakki viime kauden Stanley Cup-voittajan riveissä ja 35-vuotias Deryk Engelland oli top-4 puolustaja toisen viime kauden Stanley Cup-finalistin riveissä. 33-vuotias Dan Girardi puolestaan oli nelospakki viime kauden toisen itäisen konferenssin finalistijoukkueen riveissä, sama joukkue joka tällä kaudella dominoi runkosarjaa historiallisella tavalla. Jokainen heistä pelaa lähes vastaavassa vakituisessa roolissa myös tälläkin kaudella parhaillaan pudotuspelejä kyseisten NHL:n vahvimpiin Cup-suosikkeihin kuuluvien joukkueiden riveissä. Väitän että sen enempää Jack Johnson kuin Erik Gudbranson eivät häviä noille puolustajille laadussa ja pelillisessä tasossa, ja palkatkin hyvin vertailukelpoisia jokaisen osalta (Gudbransonilla tällä hetkellä korkein AAV mutta Orpikilla oli viime kaudella vielä sitäkin puolitoistamiljoonaa suurempi palkka). Vastaavia esimerkkejä löytyy varmasti muistakin kärkijoukkueista, jos ei puolustuksesta niin hyökkäyksestä sitten (esimerkiksi Penguinsin 2017 Cup-joukkueessa tasoaan merkittävästi menettänyt Chris Kunitz pelasi vielä seitsemänneksi kovimpia hyökkäyspään minuutteja). Kyllä tällaisille fyysisille, hyvällä asenteella pelaaville joukkuepelaajille on edelleen käyttöä tämän päivän NHL:ssä Stanley Cupia tavoittelevissa joukkueissa ja ihan pelkkää kuutospakin roolia korkeammalla hierarkiassa, vaikka ne kiekolliset taidot ja kenties liikekään eivät ihan vastaa sitä nykypäivän ihannepuolustajan vaatimustasoa.

Toki se on sitten eri asia että onko sekä Gudbransonin että Johnsonin kummankin olo siellä takalinjoilla liikaa (jos ei tasonsa niin tosiaan sitten palkkojensa puolesta vähintään), mutta yksilöinä heitä arvioitaessa en näe mitään syytä miksi he eivät olisi riittäviä puolustajia Stanley Cupia tavoittelevassa joukkueessa vuoden 2019 NHL:ssä. Gudbranson on pelannut todella hyvin heti joukkueeseen tulonsa jälkeen ja ylittänyt kaikki ne odotukset joita häntä kohtaan oli. Penguinsille naureskeltiin että sieltä hankkivat liigan paskimman puolustajan mutta sen sijaan saivat käyttökelpoisen puolustajan joka on täyttänyt oman roolinsa niin hyvin kuin häneltä vaan on voinut toivoa ja odottaa. Gudbranson on näissäkin playoffeissa ollut yksi joukkueen ainoista pelaajista joka on pelannut omalla tasollaan siellä. Sen takia tilanne onkin nyt Islandersille 3-0 mutta se ei ole missään määrin Gudbransonin syy. Johnson puolestaan on pelannut sieltä joulukuun alusta lähtien hyvin siellä puolustuksessa, sen jälkeen kun kahden ensimmäisen vaikean sopeutumiskuukauden jälkeen pääsi paremmin joukkueeseen sisälle. Johnson on edelleenkin ollut pettymys kiekon liikuttelun kannalta, sen suhteen oli enemmän odotuksia, mutta puolustuksessa on täyttänyt roolinsa. Ei ole täydellinen eikä virheetön puolustaja, ja esimerkiksi sarjan toisen ottelun toinen hänen jäähyistä oli malliesimerkki JJ:n kyseenalaisesta peliälystä/tilannehavainnoinnista (suoralla luistelulinjalla täysillä jäähyaitiosta suoraan omaa vaihtoaitiota kohti välittämättä muista kentälläolijoista ja sen takia törmäsi kahteen kiekottomaan vastustajaan ja toisesta sitten se estämisjäähy), mutta kyllä hänkin täyttää paikkansa ja ruutunsa siellä.

Puolustuksessa kuitenkin varmasti tapahtuu kesällä muutoksia kun Määttään, Johnsoniin ja Gudbransoniin on liikaa rahoja kiinni ja yksi heistä siellä on ylimääräisenä puolustajana terveellä miehistöllä, mutta pohditaan sitä sitten kun tämä sarja on käännetty 0-3 tappioasemasta voitoksi ja sen tunteen siivittämänä voitetaan vielä seuraavat kolme sarjaa tälle keväälle.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Itse asiassa naen taman hetkisen Jack Johnsonin aivan taytena katastrofina. En tieda, mita tapahtui Stadium Seriesin jalkeisen ajan ja taman paivan valilla, mutta ero siihen, miten luotettavasti JMFJ kentalla minuutteja syo on silmiinpistava. Gudbranson on pelannut ruutunsa aivan erinomaisesti, mutta valinta Maatan ja Johnsonin valilla on kieltamatta vaikea. Ainakin Maatta sentaan liikuttaa kiekkoa eika ota aivan alyttomia jaahyja.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Itse asiassa naen taman hetkisen Jack Johnsonin aivan taytena katastrofina. En tieda, mita tapahtui Stadium Seriesin jalkeisen ajan ja taman paivan valilla, mutta ero siihen, miten luotettavasti JMFJ kentalla minuutteja syo on silmiinpistava. Gudbranson on pelannut ruutunsa aivan erinomaisesti, mutta valinta Maatan ja Johnsonin valilla on kieltamatta vaikea. Ainakin Maatta sentaan liikuttaa kiekkoa eika ota aivan alyttomia jaahyja.

Itse löisin Määtän ehdottomasti ensi yönä kokoonpanoon joko Johnsonin tai Petterssonin tilalle. Määttä on kuitenkin tuosta kolmikosta ikänsä puolesta ylivoimaisesti helpoin liikutettava, joten vastineen vuoksi olettaisin hänen olevan todennäköisimmin se, joka ei Penguinsissa ensi kaudella pelaa.

Tässä on kuitenkin menty pari päivää aivan asioiden edellä. Jokaisella (kokoonpanoon pääsevällä) Penguins-nutussa on vielä vähintään yksi ottelu aikaa näyttää ansaitsevansa paikan myös ensi kauden rosterissa. Pyöritellään ensi kauden kuvioita sitten, kun tämä kevät on taputeltu.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
McCann-Crosby-Guentzel
Rust-Malkin-Kessel
Simon-Bjugstad-Hörnqvist
Aston-Reese-Cullen-Wilson

Dumoulin-Letang
Johnson-Schultz
Pettersson-Gudbranson

Murray

Penguins lähtee tuollaisilla kentillä hakemaan sarjan avausvoittoa tänään ja sitä kautta voitto kerrallaan rakentamaan comebackia.

Kärkipelaajien lisäksi katseet kohdistuvat Rustiin joka on ollut täysin hukassa tässä sarjassa, ei edes minkäänlaisia väläytyksiä nähty häneltä. Rust muutoinkin nyt playoffeissa pelannut 22 ottelua Trotzin valmentamaa joukkuetta vastaan ja tehnyt niihin peleihin ainoastaan tehot 1+0. Nyt olisi aika nähdä sitä muissa playoff-sarjoissa nähtyä clutch-Rustia siellä myös Trotzin porukkaa vastaan. Kärkipelaajien tason noston ja johtajuuden ohella juuri Rustin kaltaiselta roolipelaajalta voi myös odottaa sitä vastuunkantoa tänään ja sarjan jatkuessa.

Crosbylle tänään 1+2 tehot, Malkinille 0+2, Rustille 2+0 ja Penguinsille voitto 5-0 lukemin, siinä toiveet tälle yölle.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
37-vuotias Brooks Orpik oli viitospakki viime kauden Stanley Cup-voittajan riveissä ja 35-vuotias Deryk Engelland oli top-4 puolustaja toisen viime kauden Stanley Cup-finalistin riveissä. 33-vuotias Dan Girardi puolestaan oli nelospakki viime kauden toisen itäisen konferenssin finalistijoukkueen riveissä, sama joukkue joka tällä kaudella dominoi runkosarjaa historiallisella tavalla.

Orpik ei vakuuttanut ollenkaan keväillä 2016&17, vaikka miehestä on lämpimät muistot tämän prime-ajoilta niin tuolloin oli kyllä ilo nähdä mies verivihollisen riveissä. Tampan joukkue on ihan käsittämätön, siellä ei yksi Girardi paljoa paina ja pitää muistaa kuinka hyvä puolustaja Girardi on ollut parhaimmillaan vaikka nyt käyrä osoittaakin selvästi alaspäin, mutta paljon parempi tuo on ollut kuin Johnson tai Gudbranson. Vegasin pakisto on kyllä mielestäni heikko, ihme kun riitti finaaleihin joissa ei sitten ollutkaan mitään palaa enää.

Pakisto kaipaisi isoa remonttia kesällä, tai ainakin minun on hyvin vaikea luottaa semmoiseen joukkueeseen jonka peräpäässä luutivat herrat nimeltä Johnson ja Gudbranson.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Malkin, Crosby ja Kessel ovat nyt samanikäisiä, mitä Detroitissa oli Datsyuk, Zeta, Franzen keväällä 2011. Keskimääräinen ikäero näillä kärkihyökkääjillä on aika liki 8 vuotta. Eipä meilläkään menty kakkoskiekkaa pitemmälle noiden 2008 & 2009 finaalivisiittien jälkeen ja Penssin tähdet olivat 2017 & 2018 kannuissaan täysin samanikäisiä. Ironesti myös törmättiin 1.kiekalla Barry Trotzin valmentamaan joukkueeseen 2011 pleijareissa, joka siis vastaa tässä ikävertailussa Penssien tähtien 2019 kevättä.

Se nyt vaan voi olla niin, että on muiden aika ja Pittsburgh taantuu keskikastiin.
Voi olla tosiaankin näin, mutta kyllä minusta Detroitilla tapahtui paljon muutakin kuin muutamien avainpelaajien vanheneminen. Franzenilta loppui terveys, muuan Lidströmin ura päättyi, Rafalski lopetteli muutamia mainitakseni - kaikki samoilla nurkilla.

Pittsburghissa on edelleen mahdollista, että Malkin, Kessel, Crosby ja Letang jokainen pelaa laadukkaalla tasolla vaikkapa seuraavat pari-kolme vuotta. Pittsburghin nuorilla on jonkun verran varaa edelleen tankissa kehittymiseen, vaikka poolista ei olekaan tyrkyllä nuoria haastajia. En vielä laskisi Pittsburghia täysin ulos markkinoilta, vaikka tämä kausi päättyisikin ensimmäiselle kierrokselle. Ykkösmaalivahti laskee kuitenki reilusti keskiarvoa ja samoin joukkueen maalipörssin voittanut pelaaja. Toivoa ei ole menetetty.
 
Viimeksi muokattu:

LemMy

Jäsen
Ei todellakaan Penguinsin kohdalla ole vielä ikkuna sulkeutunut. Crosby Malkin Kessel ja Letang eivät mitään kovin nuoria enää ole, mutta ovathan he edelleen jokainen aivan huippupelaajia.

Ennemminkin näkisin ongelman näissä Hornqvisteissa sun muissa kenen taso on laskemaan päin. Heidän kaltaisiaan miehiä pitäisi pystyä päivittämään nuorempaan ja mieluiten myös parempaan.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ei todellakaan Penguinsin kohdalla ole vielä ikkuna sulkeutunut. Crosby Malkin Kessel ja Letang eivät mitään kovin nuoria enää ole, mutta ovathan he edelleen jokainen aivan huippupelaajia.

Ennemminkin näkisin ongelman näissä Hornqvisteissa sun muissa kenen taso on laskemaan päin. Heidän kaltaisiaan miehiä pitäisi pystyä päivittämään nuorempaan ja mieluiten myös parempaan.

Penguinsin onneksi näiden kavereiden vaihtoarvoa kasvattanee kahden Stanley Cupin kokemus, joka saattaa kiinnostaa Hurricanesin, Avalanchen ja Jetsin kaltaisia pikkuhiljaa kohti kärkikastia kapuavia nuoria joukkueita. Sieltä vain päikseen samantasoisia mutta nuorempia kavereita havittelemaan. Penguinsilla itsellään kun riittää tuota Stanley Cup -kokemusta yllin kyllin vaikka useamman pelaajan kauppaisikin. McCann/Bjugstad -treidi oli jo hyvä startti kevyelle nuorennusleikkaukselle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös