Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Minkäslaiset tsäänssit enemmän pelejä seuranneet näkevät Riikolalla jatkaa? Määttää ollaan ilmeisesti ulostamassa mitä roskalehtiä välillä väkisinkin näkee.

Olisi muutenkin kiva kuulla Riikolan pelaamisesta, että miten kausi meni ja onko rahkeita tehdä uraa NHLssä vaikkapa toisessa osoitteessakin.

Kiitos jo etukäteen.

Mitä Oula Palveeseen tulee. Taitoa on ja öögaa, mutta hidas kun perkele ja ottaa kuumaa/turhautuu niin en kovin ruusuista marssia mieheltä osota rapakon takana. AHLssä voi tulosta taitonsa puolesta toki tehdäkkin.
 
Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Joka toiselle ei.

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Palve on hyvä haku organisaatioon. Odotukset eivät nyt ole korkealla mutta parhaassa tapauksessa siinä tulee kiekollista taitoa lisää alempiin kenttiin sitten hänen mukanaan. Puolustukseen olisi hyvä tehdä muutama samankaltainen signaus sillä siellä ensi kauden WBS:n puolustuksessa ei ole tällä hetkellä kiinnitettynä oikeastaan yhtään pelaajaa. Dane Birks ainoa sopimuksenalainen pelaaja farmin puolella ja hänkin pelasi yhtä peliä lukuunottamatta koko kauden sarjatasoa alempana ECHL:ssä. Eli sinne kaivataan sitä organisaatiosyvyyttä lisää ja Euroopasta sitä olisi kyllä tarjolla jos vaan verkot ovat vesillä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Minkäslaiset tsäänssit enemmän pelejä seuranneet näkevät Riikolalla jatkaa? Määttää ollaan ilmeisesti ulostamassa mitä roskalehtiä välillä väkisinkin näkee.

Olisi muutenkin kiva kuulla Riikolan pelaamisesta, että miten kausi meni ja onko rahkeita tehdä uraa NHLssä vaikkapa toisessa osoitteessakin.

Kiitos jo etukäteen.
Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan ja lakaiseeko luuta todenteolla tuota alakertaa vai ei, tarvetta kyllä olisi suursiivoukselle. Mielestäni Riikola on ihan hyvä kutos-/seiskapakki NHL-joukkueelle, toivottavasti Pens tarjoaisi miehelle jatkoa ja tuommoista roolia niin eiköhän tuo kelpaisi Riikolalle sillä vaikea nähdä minkään seuran kuitenkaan mitään isoa roolia tarjoavan. AHL ei mielestäni kuitenkaan ole Riikolan paikka vaan kyllä tuolla on tilausta NHL:n puolella ja jos Pensissä ei tämmöistä roolia ole tarjota niin eiköhän Riikola tähyä sitten muualle. Meidän kannalta harmi, että alakerrassa on pari isompaa ongelmasopimusta eikä näiden eroonpääseminen varmasti ole helppoa ja kivutonta.

Muuten, monentenako Pens pääsee tänä kesänä varaamaan (jos eivät siis tuota ykköskierroksen varausvuoroa taas kauppaa)? Taitaa olla alhaisin varausnumero tiedossa sitten 2012 jolloin Staal-kaupan yhteydessä saatiin draftin kahdeksas varausnumero mikä sitten hukattiin täysin, eihän siinä takana mennyt kuin semmoiset nimet Forsberg ja Wilson, no onneksi myös Caps hukkasi tuon Forsbergin täydellisesti. Hyh, muistan vieläkin tuon draftin elävästi kun tuulettelin Forsbergin tippumista meidän vuorolle ja sitten jostain repästiin joku vitun Derrick Pouliot. Paskaa.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins (Jokerit)
Täytyy toivoa, että Rutherford tarkkailee Gusevin tilannetta Golden Knightsissa. Varmaan hirveän moni muukin puntaroi kannattaisiko herralle tarjota offer sheet. Valitettavasti Pensillä ei ole toisen kierroksen varausta eikä voi tarjota sopimusta haarukkaan 2M-4M, mutta eiköhän Guseville karvan verran yli neljä uskaltaisi antaa. Riskiä se joka tapauksessa vaatii.

Jonkun hfbards-postauksen mukaan Pens varaisi sijoilla 19-23, mutta en tiedä miten luotettavaa tietoa tuo on. Systeemi on jokseenkin hankala kun järjestys ei määräydy suoraan sijoitusten mukaan. Divisioonavoittajat sekoittavat pakkaa. Mid-season rankingissa Cole Caufield olisi ollut teoriassa mahdollinen, mutta kyllä hän menee paljon aiemmin. Tietysti jos jostain käsittämättömästä syystä valuisi sinne asti niin olisi aivan ehdoton valinta. Ei sitä jotenkin etukäteen osaa hirveästi ottaa selvää näistä drafteista kun on tottunut siihen, että varaillaan sitten jossain toisella tai kolmannella kierroksella. Äkkiseltään joku sanoi, että Bobby Brink voisi olla Penguinsille realistinen pick, mutta en tiedä. Pitäisikö Penguinsin miettiä pelipaikan perusteella valintaansa, mutta oikeastaan ihan sama ottaako puolustajan, keskushyökkääjän vai laiturin. Jokaiselle löytyy tarvittaessa tonttia.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Penguinsin onneksi kaikki divisioonavoittajat ulkona, mikä (todennäköisesti) nostaa joukkueen ykköskierroksen pickiä paremmille sijoille. Nyt siis ollaan haarukassa 19-22, jos olen oikein ymmärtänyt järjestyksen määräytymisen. Eli Dallas-St. Louis -parilla ei väliä, kun molemmat keräsivät Penguinsia vähemmän runkosarjapisteitä, mutta muista pareista vain toisen joukkueen (Columbus, Carolina ja Colorado) pääsy konferenssifinaaliin pudottaisi tuota Penguinsin pickiä sijalta 22 alemmas. Mielelläni näkisin kyseisen kolmikon jatkossa muistakin syistä, mutta se parantaisi myös Penguinsin ensimmäistä varausvuoroa.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Oli kyllä hienoa herätä aamulla päivään ja nähdä Capitalsin putoavan. Ajatuksena oli katsella peli kokonaan mutta 2-0 jälkeen vaihdoin koosteeseen ja yllätys oli mieluinen kun sai katsella Canesin nousun rinnalle ja jatkoajalla voittoon. Kun ei kerran Penguins tarjonnut mitään riemun aiheita tänä keväänä niin hyvä että Canes sentään hieman antoi ilon aihetta.

Jacques Martinia huhuillaan sekä Sabresin että Senatorsin suuntaan heidän uudeksi päävalmentajaksi. Lupaa haastattelulle kysytty ja se on Penguinsin toimesta myönnetty. Martin on tehnyt Penguinsissa usean vuoden hyvää työtä puolustuksen kanssa. Siellä on moni puolustaja kehittynyt hyvin ja paperilla monen silmissä heikko puolustus on suoriutunut hyvin monena vuonna. Ne puolustuspään ongelmat ovat enimmäkseen olleet peräisin hyökkäyspään kiekonmenetyksistä aiheutuneista vastahyökkäyksistä ja hyökkääjien sitoutumisesta tunnolliseen viisikkopuolustukseen, eikä niinkään Martinin vastuualueeseen kuuluvaan puolustajien peluuttamiseen ja puolustuspään pelaamiseen. Mutta kyllähän pieni tuuletus penkin taakse tekisi viimeisen kahden kauden jälkeen hyvää. Sullivanilla on vielä JR:n luottamus joten sen suhteen ei tapahdu muutoksia, mutta ehkä Martin saa nyt ansaitsemansa uuden mahdollisuuden päävalmentajana toisaalla ja sitä kautta Penguins pakotettu hieman tuulettamaan omaa valmennustaan myös sitten.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Vittu, en kerta kaikkiaan ymmärrä miten Pens oli niin huono, en vain ymmärrä. Ja nyt kun ulkona ovat Caps ja Tampa niin hemmetti tuollahan ei ole kenelläkään semmoista materiaalia mikä sen suuremmin aiheuttaisi pelkoa, mutta Pens on ollut ulkona jo hyvän aikaa, saatana hukatulta mahdollisuudelta tämä tuntuu. Vahingonilo on ainut ilo (joskus paras ilo), sitä Capsin tippuminen tuottaa ja jos nyt heitetään Pens-sydän romukuoppaan hetkeksi niin onhan tuolla kieltämättä niin sanotusti mukavan raikkaat playoffit kun paljon semmoisia joukkueita joita ei noissa karkeloissa ole pahemmin näkynyt.

Ps. pakko sanoa, että millainenkohan parkamyrsky olisi syntynyt jos Crosby oli pitkin sarjaa kitissyt tuomareille yhtä paljon kuin eräs mainitsematon venäläinen, haastanut jonkun junnun tappeluun, huutanut hyppytaklauksen jälkeen tuomareiden suuntaan OMG (!) ja antanut tuomareille aplodit jne? Ihan vain mielessä kävi, sitä crybaby huutojen määrää jne. voisi nuo siirtää toiseen leiriin. Kyllähän sillä uran alussa suu kävi, mutta tätä ei 2010-luvulla ole näkynyt juurikaan varsinkaan tuomareiden suuntaan. Sekin on kyllä pakko todeta, että jotain tunnetta olisi toki voinut näyttää Isles-sarjassa!!
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Jatkona ylläolevaan: seuraavaksi odotellaan ketkä Penguinsista lähtevät kevään MM-kisoihin. Moni sanoisi, että tällaisen sarjan jälkeen riittää hyvin nälkää, mutta ei sitä nälkää ollut ainakaan viime yönä ripaustakaan. En siis ihmettele, jos Letang ja Crosby jättävät kisat väliin ihan siitä syystä. Murray taas on pelannut niin jäätävän määrän keväällä, että hänkin saattaa olla loman tarpeessa.

Omat veikkaukseni kisoihin lähtevistä:
Blueger (Latvia)
Määttä (Suomi)
Riikola (Suomi)
Guentzel (USA)
Malkin (Venäjä)
Simon (Tsekki)
Boldatut nimet mukana MM-kisoissa. Lisäksi Pettersson (Ruotsi), Hörnqvist (Ruotsi) ja Murray (Kanada) vastanneet myöntävästi kutsuihin. Pakko arvostaa Murrayta, kun lähtee vielä tuollaisen kevään jälkeen vuolemaan kultaa Slovakiaan. Guentzelistä (ja Kesselistä) ei ilmeisesti vielä tietoa, mutta viimeisimpien vahvistettujen nimien myötä (mm. Matthews ja Gaudreau) jenkeillä alkaa olla pikkuhiljaa kokoonpano valmis. Suomalaiskaksikko ei kisoihin lähde, kuten ei liiemmin muitakaan NHL-vahvistuksia leijoniin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Crosby kolmen parhaan joukossa Hart-äänestyksessä yhdessä Kucherovin ja McDavidin kanssa. Hieman allekirjoittanut ihmettelee kyllä ettei Crosby ollut Selken suhteen kolmen parhaan joukossa ja vähän tuntuu siltä, että sinne ratsasti Bergeron nimellään vai vaikuttiko se runkosarjan lopun pieni slumppi sitten niin paljon? Ainakin @Bosco tilastot jossain vaiheessa tukivat kyllä vahvasti omia havaintoja mitä pelejä katseli, että Crosbyn runkosarja oli kyllä todella kovaa tekemistä loppua lukuunottamatta ja samaiset tilastot näyttivät ettei tämä kausi olisi ollut niin kova Bergeronilta ainakaan tilastojen suhteen.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Heh, 4-0 ja 4-0, jokainen tietää mitä meinaan noilla numeroilla. Jos viime kaudella tiputtiin tulevalle mestarille kuudennen pelin jatkoajalla ja alla oli kaksi täysipitkää kautta ja kannut himassa niin kyllä tämä kausi oli ihan täydellinen fiasko. Nyt voi vain miettiä saiko Isles todella näyttämään Pensin noin huonolta vai oliko tuo joukkue oikeasti ihan itse vain täysin paska? Olen taipuvainen kallistumaan jälkimmäiseen vaihtoehtoon vaikka en haluaisi mitään viedä pois Islesin hienosta avauskierroksesta.

Ps. Jostain törmäsin huhuun jonka mukaan myös kotimaisen sarjan toinen tähtipelaaja Turunen olisi matkalla Pittsburghiin. Saas nähdä pitääkö tämä huhu paikkansa sitten vai ei...
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Mad Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Francis#10
Nyt kun on pens putoamisen myötä ollut aikaa katsella muiden pelejä, niin eihän noista neljästä ns play off pelistä yksikään muistuttanut sitä play offia, mitä muut jäljellä olevat joukkueet tarjoaa ja on tarjonnut. Runkosarjapeleinäkin ne olisi ollut tosi huonoja....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy