Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 07.06.2018 klo 18.25.

 1. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Hörnqvistilla aivotärähdys, kauden toinen sellainen ja viides viimeisen viiden vuoden sisällä. Noita on siis päässyt kertymään jo valitettavan paljon. Edellisistä on aina toipunut pelikuntoon nopealla aikataululla ja pitää toivoa samaa nyt.
   
 2. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Casey DeSmith solminut kolmen vuoden jatkosopimuksen Pensin kanssa, arvo 1,25M$/vuosi. Mielestäni hyvä sopimus hyvälle tai vähintäänkin riittävälle kakkosmaalivahdille.

  E: Hörnqvistin tilanne paha homma, noin monta aivotärähdystä niin koskaan ei tiedä milloin se raja ylittyy eikä enää ammatikseen pelata lajia, toivottavasti selviää kuitenkin vähällä näistä!
   
 3. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Hyvä sopimus. Maalivahtiasiat on nyt organisaatiossa kunnossa kun Jarrynkin sopimus kattaa vielä ensi kauden. On paikkaajia kun Murray taas loukkaantuu.
   
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  DeSmithille ansaittu jatkosopimus. Oli tällä kaudella pääsääntöisesti erittäin hyvä Murrayn tuuraajana ja osoitti olevansa luotettava maalivahti. Tuo hinta puolestaan Penguinsin näkökulmasta on erittäin hyvä kakkosmaalivahdille joka tosiaan ansainnut joukkueen luottamuksen. Mikäli homma ei jatkossa toimi niin sopimus on siirrettävissä tai vähintään haudattavissa farmiin ilman ongelmia.

  Tuon sopimuksen myötä Jarrystä tulee varmaan yksi treidipalanen nyt, ihan vain koska waiver-vapaus loppuu tähän kauteen. Ei ehkä tällä kaudella ole järkeä luopua, ellei tilalle tule jotain korvaavaa kolmosmaalivahtia loppukaudeksi, mutta sitten kesällä viimeistään kauppa ajankohtainen varmaan ettei syksyllä tarvitse laittaa hyvää nuorta veskaria waivereihin. Tokihan voihan sekin olla että Jarrystä pidetään kiinni ja DeSmith kaupataan sitten kesällä, sillä onhan tuolla tämän sopimuksen myötä nyt vaihtoarvoa kun kesällä olisi muutoin ollut UFA-statuksella. Mutta pääasia tässä jatkosopimuksessa Penguinsin kannalta on että maalivahtiosasto on nyt paremmin turvattu ja siellä on vaihtoehtoja tulevien siirtojen varalle tarjolla.

  -------

  Penguinsilta Anaheimissa heikko ensimmäinen erä mutta hieno nousu sitten kolmen maalin takaa tasoihin ja lopulta ohitse. Murraylta ei niin vahvaa tekemistä tällä kertaa, yhden tai kaksi olisi voinut noista ottaa kiinni, mutta voittoputki sai kuitenkin jatkoa. Crosbyn kenttä oli ainoa joka oli pelipäällä ensimmäisessä erässä, mutta kahdessa viimeisessä tuli tukea muiltakin ja sieltä lopulta sitten Malkin ja Kessel olivat pääosassa voitossa hattutempun iskeneen Guentzelin kanssa. Malkin meinasi taas olla tosin antisankari lahjoittamalla Ducksille 4-3 maalin, mutta onneksi sieltä noustiin vielä uudestaan rinnalle ja lopulta ohitse.
   
 5. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Maistuupa voitto hyvältä tuolla tavalla, avauserän jälkeen taululla oli 3-0 ja toisen erän jälkeen 4-3, mutta niin vain Pens nousi voittoon ja täysin ansaitusti. Avauserä oli vähän uninen, mutta ei nyt niin pahasti, että taululla olisi pitänyt olla 3-0 ja huhhu minkä shown Crosbyn ketju järjesti siinä erän loppuun, taisi tulla siinä yhdessä vaihdossa viisi tai kuusi A-luokan maalipaikkaa, mutta Gibson venyi kyllä mahtavasti kerta toisensa jälkeen. Muutenkin Crosbyn ketju oli selvästi Pensin paras ketju ja Crosby kentän paras pelaaja vaikka saikin vaivaisen yhden syöttöpisteen maali-iloittelussa, Guentzel painoi kuitenkin sitten hatullisen siinä vierellä. Malkin 1+3 joten ei voi valittaa vaikka koomaili toisen erän loppuun ylivoimalla pahasti ja se olisi voinut maksaa paljon enemmänkin. Murraylle ei tosiaan paras ilta tällä kertaa, mutta voitto tilille kuitenkin se on tärkeintä.

  Roadtrip jatkuu ja seuraava pysäkki olisi Los Angeles. Hienossa vireessä joukkue ollut viime ajat pl. matsi peikkoa vastaan, mutta yhä vain pisteitä tarvitaan kun takana neljännellä sijalla Isles kärkkyy neljän pisteen päässä pari ottelua vähemmän pelanneena. On se aikamoinen velho se Trotz ei voi muuta sanoa...
   
 6. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Olipahan viihdyttävä matsi :D perkele geno on kyl kunnon love/hate - pelaaja. Jos se nyt tehojen myötä heräis. Pearson genon laidalla on mielestäni hyvä idea. Bassard on kyllä ihan turisti edelleen.

  Kiva katsoa näitä hurlumhei matsejakin! Jostain syystä 3-0 ekan erän jälkeen ei aiheuttanut vielä paniikkia, vaikka yleensä kotikatsomossakin on usko koetuksella noiden 1.erän numeroiden jälkeen, muttei tänään
   
 7. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Valitettava tappio Los Angelesissa kun Kings oli parempi numeroin 5-2. Jos positiivisen kautta menee niin Guentzel on hienosti vastannut tulevaan sopimukseensa; sai viime kauden maalit kasaan 45 ottelussa. 30 maalia menee vahingossakin ja 40 maalia täytyy olla tavoitteena.

  Seuraavaksi massiivinen haaste San Josessa kun pitäisi Sharksilta niistää pisteitä.
   
 8. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Jälleen Pens verkkoon tehdään alivoimalla yksi, siinä oli loistava sauma tulla ylivoimalla tasoihin toisen erän loppuun, mutta sen sijaan koko peli vesittyi laiskalla pelaamisella jälleen kerran. Jos ei alkukaudesta olisi perseilty niin tämmöisistä matseista ei tarvitsisi niin välittää, mutta nyt niitä pisteitä tarvitaan ja San Jose ei ole helpoimmasta päästä hakea niitä. Vähänkään paremmalla tuurilla tämä peli olisi toki voinut kääntyä vieraille joten turha tässä on vaipua mihinkään sen suurempaan epätoivoon vaikka vituttaakin tuommoinen löysäily aika-ajoin ja nyt se maksoi sitten pisteet, laukaukset kuitenkin selvästi Pensille ja kyllä se peli näpeissä oli, DeSmith hävisi maalivahtien taiston tällä kertaa pystyyn.
   
 9. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Tuosta loppuhetkien kavennuksen/tasoituksen hakemisesta ilman veskaria kun on ollut hieman puhetta, niin mainitaan että tällä kertaa tuossa ottelun lopun pelaamisessa oli jo ideaa ja yritystä. Saivat nyt paineen aikaiseksi ja useamman maalipaikan luotua. Crosbylle tuli avopaikka mutta valitettavasti nosti takakulmasta ohitse. Lopultahan se sitten taas kolisi omissa, mutta eteenpäin menoa useampaan aikaisempaan vastaavaan yritykseen nähden.

  Crosbylle ensimmäinen piste alivoimalla sitten 2010-11 kauden. Tai oikeastaan 2009-10 kauden koska tuo edellinen av-piste kaudelta 2010-11 oli tyhjiin tehty maali. Olihan tuosta päässyt tovi vierähtämään. Ei se yllätys kuitenkaan ole peluutus huomioon ottaen, eikä sekään yllätys ole että nyt sai av-pisteen kun on hetken aikaa saanut pelata säännöllisempiä minuutteja alivoimalla.

  Tuon av-maalin vastapainona jälleen tosiaan tuli päästettyä itsekin sitten alivoimamaali ja se oli lopulta sitten se ratkaiseva osuma. Ylivoimalla pelaaminen on ollut koko kauden ihan liian leppoisaa ja sen lisäksi että Penguins on päästänyt eniten av-maaleja niin maalipaikkojakin on tarjottu vastustajille varmasti eniten, eli tuo päästettyjen maalien tilasto kyllä kertoo totuuden tuosta yv:llä omaan päähän pelaamisesta. Liian paljon virheitä ja kiekonmenetyksiä siellä alimmilta pelaajilta ja siitä sitten tulee noita ylivoimahyökkäyksiä vastustajalle. Tarkkuutta ja huolellisuutta vaadittaisiin enemmän ylivoiman pyörittäjiltä.

  Petterssonille sitten ensimmäinen huono peli Penguinsin riveissä. Tähän saakka olikin pelannut virheettömästi ja hyvin ja toivotaan että tämä jää vain yksittäiseksi tapahtumaksi.
   
 10. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Pettersson taisi olla se kaveri viivassa joka kiekon menetti, mutta kyllä siitä lampaita voi Malkinillekin antaa. Laidan kautta aika hankala ja etenkin riskialtis syöttö viivaan - juuri sinne mistä näitä mainitsemiasi tilanteita sikiää. Välillä voisi olla hyväksyttävää pelata vaikka syvään jos vaihtoehtona on sitten näitä vaarallisia tilanteita omaan päätyyn.

  Mutta en näe, että erikoistilanteisiin tulee ihan valtavia muutoksia sen vuoksi, että niissä keikutaan jälleen liigan kärkipäässä kummankin tilaston saralla. Prosenttien perusteella NHL:n 5. paras ylivoima ja alivoimalla jopa 3. paras.
   
 11. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Tarkoitat varmaan tuota Kingsin ensimmäistä maalia jossa Pettersson hyökkäyssinisellä menetti kiekon Carterille? Malkin ei tainnut olla edes jäällä silloin vaan siellä oli neloskenttä jäällä. Wilson syötti viivalle Petterssonille ja ihan perussyöttö viivaan, ei ollut nähdäkseni mitään riskialtista siinä, mutta Pettersson meni töpeksimään kiekon kanssa sitten. Toki siitä olisi voinut viheltää paitsion, ja olisi pitänytkin viheltää sillä Pettersson töpeksi kiekon pois hyökkäysalueelta ja sen jälkeen palautus osui hyökkäysalueella olevan Grantin jalkaan ennen kuin Carter sai kiekon haltuunsa. Siinä oli huonoa onneakin matkassa (tuomari ei viheltänyt paitsiota, palautus osui joukkuekaverin jalkaan), mutta ei siitä tarvitse vastuuta siirtää muille kuin Petterssonille.

  Pettersson oli lisäksi siinä Kingsin toisessa maalissa mukana kun hänen mies laittoi maalinkulmalta kiekon sisään. Tuokin oli sellainen onnekas pomppu jostain Kingsin pelaajan varusteista, mutta silti Petterssonin miehestä kiekko sisään. Kolmannessa erässä Kovalchuk vei lisäksi kertaalleen Petterssonia kahville ja jos olisi onnistunut viimeistelyssä niin olisi ollut highlight-reel kamaa. Eli ei se peli huono ollut Petterssonilta pelkästään yhden tilanteen vuoksi. Lisäksi tuossa kiekkon maalille toimittamisessa on edelleen paljon parantamisen varaa, siihen otti kommentaattorikin kantaa ensimmäisessä erässä. Liian usein kiekot jäävät matkan varrelle.
   
 12. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Piti ihan kelailla uudestaan tuota maalia ja oikeassahan sinä taas olit. Kummassakin asiassa. Katoin ensimmäisellä kerralla, että laidasta kimposi ilmassa oleva kiekko viivaan mutta sehän vain pyörähti juuri ennen Petterssonia. Täysin hallittavissa siis. Malkinkaan ei tosiaan ollut kentällä tuossa, kai se tilanne jotenkin vain näytti niin malkinmaiselta omissa silmissäni, että muuttui todeksi. Tuon yhden väärin katsotun tilanteen perusteella ajattelin Pettersonille antaa synninpäästöä sen yksittäisen tilanteen osilta ja vyöryttää syytä erikoistilannepelaamisen yleisiin toimintatapoihin, mutta eihän se näillä näytöillä nyt onnistunut.
   
 13. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Juu omakin orastava mancrush Petterssoniin sai kolauksen.

  Kun Schultz on takaisin askissa, niin ei Pensin puolustus nyt niiiiin superpaska ole, miltä kauden akussa ja JJ:n ekojen pelien jälkeen tuntui. Jos Määtän saisi kaupaksi, niin en pistäisi pahakseni. Joku vois alehintaan ottaa Määttä+Bassard duon, uskallan väittää AHL-miestenkin selviytyvän 3.sentterin roolista Bassardia paremmin.

  Sharksilta pisteiden nipistys voi olla hell and back - mission, mutta jos nyt Sullivan loihtisi oikein kovan iskun jengiin! Mukava näitä länsirannikon pelejä on katsella vaihteeksi taas
   
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Toinen tappio. Ei huva. Mitä vähän kerkesin kolmatta erää vilkuilemaan niin näytti Malkinilla taas olevan semmoinen hälläväliä-asenne päällä, turhauttavaa. Muutenkin aika alistuneen oloinen oli Pens-lauma kolmannessa erässä, ei mitään puhetta mistään kiristä tms. Vierasreissun loput matsit olisikin näin ollen enemmän kuin suotavaa voittaa.

  Huhujen mukaan JR on valmis kuuntelemaan Brassardista tarjouksia ja kuulemma Pens olisi kiinnostunut Ferlandista. Ei siinä, ihan hyvä pelaaja joka toisi paljon semmoista mitä tässä joukkueessa ei ole, mutta pakko myöntää samalla, että Pens ei ole enää se vauhtijoukkue mitä se oli noina tuoreimpina Stanley Cup -kausinaan 2016 ja 2017. Mutta ei Pens myöskään mikään fyysinen ryhmä ole, ja se on ongelma ettei joukkueella tunnu nyt olevan semmoista vahvuutta! Ja takaisin Ferlandiin niin kaverillahan loppuu sopimus tähän kauteen niin jäisikö mies rentaliksi vain ja mihin hintaan mies Pittsburghiin saataisiin? Todennäköisesti ei ihan millä tahansa nappuloilla koska moni muukin seura on miehen kintereillä. Dallas on puolestaan Brassardista kiinnostunut, mutta mitä sieltä voisi oikein odottaa takaisin päin?
   
 15. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Penguins tehnyt pienen pelaajakaupan Ducksin kanssa:

  Derek Grant <--> Joseph Blandisi

  Grantia ei tule ikävä. Alkukaudesta oli turisti, sitten sen lyhyen farmikomennuksen jälkeen oli piristystä havaittavissa ja täytti roolinsa hetkellisesti. Hyökkäys tervehtyi sitten lyhyeksi aikaa ja Grant putosi pois pelaavasta kokoonpanosta, ja nyt uusien loukkaantumisten jälkeen kun on taas päässyt pelaamaan niin ei ole juuri mitään esittänyt - positiivisessa eikä negatiivisessa mielessä. Tuohon rooliin kyllä löytyy helposti vastaavalla tasolla pelaavia pelaajia. Sitä en sitten tiedä onko Blandisista sellaiseksi, tulee nyt alkuun ylös mutta saa nähdä pysyykö kuinka kauan ylhäällä sitten.

  Lähinnä tuossa nyt mietityttää se että jos Brassard tosiaan meinataan kaupata, niin olisihan Grant sitten sentterinä ollut ehkä hyvä pitää reservipelaajana. Mutta eipähän ole nyt sitten tukkimassa tietä esimerkiksi Bluegerilta, jos vaikka hänkin saisi jossain vaiheessa mahdollisuutensa. Blandisi on myös merkattu sentteriksi pelaajaprofiileissaan, mutta eikös tuo kuitenkin laituri ole - ainakin NHL:ssä pelaamisssaan otteluissa tähän mennessä?
   
 16. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Huhuja on nyt ollut Brassardista seka Dallasiin etta Columbukseen. Samaan aikaan Schultzin palatessa joukkueessa on tyyliin 9 pakkia, joten sellaisestakin olisi hyva paasta eroon. Panariniin ja pickiin Brassard ja Maatta? Bobrovskylle tuskin loytyy kayttoa, vai voiko DeSmithin nakata alas? Dallasista en edes keksi, mita sielta oltaisiin mahdollisesti tarvitsemassa.
   
 17. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Radek Faksa olisi Penguinsin näkökulmasta ideaalinen pelaaja. Olisi juuri sellainen pelaajatyyppi jota Penguins tarvitsee kolmossentteriksi, hänessä olisi pelaajana hieman piirteitä sekä Jordan Staalista että Nick Boninosta. Senatorsin kanssa kun vuosi sitten sitä kauppaa sentteristä tehtiin niin ykköstoiveena oli silloin Pageau joka on myös Faksan kaltainen vahva kahden suunnan sentteri. No sieltä tuli sitten Brassard, hyökkäävämpi tasonsa osoittanut top-6 sentteri, mutta ne silloiset uhkakuvat hieman toteutuneet ja kolmossentterin roolissa pienemmällä vastuulla ei ole sitten saanut Penguinsissa itsestään sitä parasta irti. Tuollainen Faksan kaltainen sentteri toimisi paljon paremmin Penguinsin systeemissä Crosbyn ja Malkinin taustalla pelaavana kolmossentterinä. Palkkansa, ikänsä, näyttöjensä jne. puolesta Faksa olisi aika ideaalinen kolmossentteri Penguinsille.

  Dallasissa on ylhäältäpäin tulevia menestyspaineita ja Faksa ei ole tällä kaudella ihan aiempien kausien tasolla ollut, joten nyt olisi hyvä paikka iskeä kiinni ja hankkia Faksa sieltä. Sopimustilanteet huomioiden tuossa ei olisi järkeä Dallasin kannalta, ainakaan ellei Penguins lisää jotain mukaan, mutta jos JR nyt onnistuisi vaikka myyntipuheissaan tiukassa paikassa olevan Nillin kanssa.

  Toinen joka Starsista kelpaisi on sitten Jason Dickinson joka olisi nuorempi ja vähemmän tasoaan todistanut versio Faksasta, nuori kahden suunnan sentteri.
   
 18. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ainakin Devilsissä pelasi pelkästään laiturina, en tiedä mikä meininki on ollut Anaheimissa.
   
  Bosco tykkää tästä.
 19. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Dallasista Radulov Genon kylkeen pelaamaan, ni eiköhän se siitä alkaisi luonnistua. Noh, ei ole realismia edes, mutta voisi olla kyllä Genon kanssa aikamoinen kaksikko samaan aikaan jäällä :)
   
 20. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Toiseen suuntaan Guentzelia tai Crosbya, niin varmasti ainakin keskustelevat.
   
 21. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  Jep, mut disco-stun kotiryssä genolle ja peli-ilo takaisin! En tiedä mikä Genolla on, mutta joku moodi ukon päässä on kyllä. Tahtotila luokkaa olematon
   
 22. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Hörnqvist tehnyt paluun harjoituksiin ja on siellä jo normaalilla paidalla mukana, vaikka ensin alkuun olikin ei-kontaktia paidalla. Paluu pelaavaan kokoonpanoon ei ole siten kaukana ja voi hyvin tapahtua jo viikonlopun aikana. Ei nuo aivotärähdykset tunnu Hörnqvistiä pitkäksi aikaa laittavaan sivuun. Toivottavasti paluunsa jälkeen sitten pysyisi jatkossa kunnossa, ja että uran aikana ei enää yhtään aivotärähdystä tule. Niitä kun on jo muutoinkin liikaa tullut. Mutta hyvä tosiaan että paluu on lähellä.