Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 18.06.2017 klo 14.57.

 1. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Sidney Crosby nousi Penguinsin kaikkien aikojen tehokkaimmaksi pelaajaksi playoffeissa ohi Mario Lemieuxin. Lemieux teki urallaan 172 pistettä playoffeissa, ja Crosbyn saldona tämän yön ottelun jälkeen on 173 pistettä.

  Kris Letang puolestaan nousi Larry Murphyn rinnalle Penguinsin kaikkien aikojen tehokkaimmaksi puolustajaksi playoffeissa. Molemmilla on tehtynä 72 pistettä.
   
 2. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Lemieux'n ohittaminen missä tahansa tilastossa on aina merkkipaalu. Ja tämä on kova ja tärkeä merkkipaalu. Mario oli Mario eikä häntä parempaa pelaajaa tulekaan, mutta Crosbyn tekeminen kovemmin kilpaillussa jääkiekkomaailmassa on ihan verrannollinen kuuskutoseen.

  Hattu päästä kummankin suoritukselle ja toivotaan, että eroa entisaikojen suuruksiin kurotaan vielä pitkän matkaa.
   
 3. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Huikea suoritus ei voi muuta sanoa. Toivottavasti lisää nannaa on vielä edessäpäin :)

  So far so good.
   
 4. Goxim Marky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshiman karpit
  Crosby on oikeastaan se ainoa mittari käsitteelle "superstara" mitä lätkään tulee, mun mielestä. Junnuna oli juurikin Lemieux, parhaat aikansa ehkä nähnyt 99, Yzerman, Bure, Messier ja moni muu, joiden lopetettua on jäänyt melkoinen tyhjiö. Sid on huikea juuri sillä tavalla, että tekee pienet asiat niin pedantisti ja huomaamatta oikein. Todellinen voittaja kapitaali Veellä, enkä yllättyisi Pensin kolmannesta perättäisestä kupposesta. Ja ei, en ole fani, oma suosikkijoukkue jäi jo hyvissä ajoin ulos pudareista :)
   
 5. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Vuoristoratamaiset otteet sen kuin jatkuvat, niin joukkueella kuin myös ihan maalinsuulla. Turhauttavaa...
   
 6. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Jatkoon mentiin, mutta ei tämä sarja kyllä herättänyt yhtään luottamusta jatkoa ajatellen. Toki oltiin pelillisesti edellä läpi koko sarjan niin kuin pitikin olla, mutta Matt Murray oli todella epätasainen niin kuin runkosarjassakin ja tuo kolmospari Ruhwedel-Oleksiak oli jo nyt liian suuressa paineessa ja jatkossa se paine sen kuin kasvaa. Varsinkin Ruhwedel on karsea puolustaja, hyh ei pitäisi olla mitään asiaa pakkikuusikkoon, mutta parempiakaan pelaajia ei ole tilalle. Sitten päästään näihin loukkaantumisiin, Malkin joutui jättämään tänään pelin välistä joten mitään ihan pientä se ei voi olla ja Hagelin tippui myös pois pelistä eikä palannut enää takaisin. Näiden lisäksi Hörnqvististä paistoi kilometrien päähän puolikuntoisuus joten kyllähän nämä pistävät miettimään paljon ja vievät joukkueen leveyttä hyökkäyksestä kovalla kädellä. Lampaanperseitä voidaan jakaa Aston-Reeselle, Rowneylle, Ruhwedelille, Shearylle ja Brassardille jolta itse odottaisin todella paljon enemmän näissä peleissä, toistaiseksi ei ole näyttänyt miksi miehestä maksettiin ykköskierros, Reaves, Cole (todella iso menetys nyt näitä pelejä ajatellen) ja maalivahtiprospecti Gustavsson.

  Plussaa voidaan jakaa kapteenille sitten aivan perkeleen paljon, uskomaton pelaaja. Samoin Guentzel on semmoinen pudotuspelihirviö että huhhu. Tämä kaksikko kyllä kantoi joukkuetta isosti. Jatkossa vaaditaan enemmän myös muilta kuten Malkinilta kunhan saa itsensä kondikseen ja Kesseliltä, ja siltä aiemmin mainitulta Brassardilta. Ja toivottavasti ruotsalaiset saavat itsensä kondikseen, nämä kaverit kun vain ovat kunnossa niin heiltä saa kyllä aina A-luokan pelaamista.
   
 7. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Siis tuo kolmoskenttähän pelasi erinomaista kiekkoa näissä kahdessa viimeisessä ottelussa. Tämä oli parasta playoff-Shearyä mitä ollaan nähty kolmen viimeisen kevään aikana finaalisarjojen ulkopuolella. Jatkuvasti loi hyvin painetta vastustajan puolustajiin nopeudellaan ja sai aiheutettua kiekonriistoja sitä kautta. Ensimmäistä kertaa oikeastaan koko tämän kauden aikana olen tyytyväinen Shearyn pelaamiseen. Brassardilta myös vahvaa pelaamista sarjan aikana ja paransi menoaan ottelu ottelulta. Ei todellakaan kumpikaan ansaitse mitään lampaanperseitä tästä sarjasta.

  Aston-Reeseltä myös hyvää tekemistä siellä neloskentässä mielestäni.

  Rowneysta nyt yhden pelin jälkeen ei voi juurikaan mitään sanoa. Ei erottunut hyvässä eikä pahassa sieltä.

  Ruhwedel oli heikoin lenkki avaussarjassa.
   
 8. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  @Bosco. Sheary ei todellakaan pelannut hyvin tässä sarjassa. Odottaisin mieheltä jotain muuta kuin kuuteen peliin 0+2 ja +1. Pens vaatii tulevilla kierroksilla myös alaketjuista onnistumisia ei joukkue voi olla noin täysin Crosbyn varassa. Brassard oli hidas läpi sarjan eikä saanut mitään aikaan, karmea pettymys itselleni, mutta aikaa on vielä parantaa kiitos jatkoonmenon. ZAR ei tuo mielestäni mitään toisin kuin esim. Kuhnhackl ja no nuo kaksi muuta mitkä mainitsin niin me jokainen tiedetään ettei heidän tasonsa riitä.

  Paljon enemmän pitää alemmilta kejtuilta saada jos mielitään pidemmälle.
   
 9. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Tehoja toki olisi hyvä tulla enemmän jatkossa, mutta kyllä tuo kolmoskentän peli toimi mallikkaasti, etenkin sen jälkeen kun siirryttiin tuohon Sheary-Brassard-Rust muodostelmaan. Jos tuolla tasolla jatkavat pelaamista, niin kyllä niitä tehojakin jatkossa tulee enemmän. Paikkoja kyllä oli useampaankin. Viitospelissä oli Penguinsin paras kenttä ja vastasivat tasoitusmaalista siinä. Omiin Brassardin kenttä ei ottanut juuri ollenkaan takaiskuja sarjan aikana. Toki näissä kahdessa viimeisessä tuli kaksi takaiskua, mutta nekin lähtivät Malkinin hyökkäysalueen huonosta pelaamisesta ja Ruhwedelin tämän iltaisesta tunaroinnista eli eivät tuon kentän viisikkopelaamisesta johtuvia takaiskuja.

  Eli ollaan sitten eri linjoilla Shearyn suhteen. Mulla ei ole mitään valittamista hänen pelaamisen suhteen. Tai no, tänään olisi toki voinut paikastaan laittaa kiekon sisään.

  Kuhnhackl on vahva alivoimapelaaja ja siinä oli tärkeässä roolissa sen suhteen että Flyers ei yv:llä saanut juurikaan onnistumisia sarjan aikana. Viisi viittä vastaan pelaamisessa sanoisin kuitenkin Aston-Reesen olevan parempi ja oli sitä tämän sarjan aikana. Malkinia kuitenkin tarvitaan takaisin, jotta Sheahan siirtyy takaisin neloskenttään ja silloin siltä kentältä voi odottaa jotain. Rowneyn kanssa ei olla mitään positiivia odotuksia neloskentän suhteen.
   
 10. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Ollaan Shearysta eri mieltä sitten :)

  Mielestäni Sheary on kuitenkin vain semmoinen pelaaja jonka onnistumisen määrittelee pisteet, jos Sheary ei tehoja onnistu tekemään niin vaikea nähdä häntä kovin hyödyllisenä pelaajana kun ei ole varmin omiinpäin pelaava kaveri ja menettelee aika ajoin kiekkoa väärissä paikoissa. Esim. Hagelin on kaikessa tämmöisessä all-around pelaamisessa selvästi parempi eikä hänen suoritustaan tarvitse aina katsoa pelkästään pisteiden kautta vaikka suotavaa on hänenkin osua maalipuiden väliin välillä.

  Tärkeintä jatkon kannalta tietenkin on, että kolmikko Malkin, Hörnqvist ja Hagelin olisivat kunnossa ja sitten Murray onnistuisi pelaamaan parin viime kevään tasolla.
   
 11. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Sheary on ehdottomasti sellainen pelaaja jonka onnistumista pitkässä juoksussa katsotaan tehopisteiden kautta. Mutta kerrankin hänen kokonaisvaltaiseen pelaamiseen voi olla myös tyytyväinen. Oli aktiivinen molempiin suuntiin tämän sarjan aikana, ja vähäisistä tehoista huolimatta siten olen oikein tyytyväinen hänen pelaamiseen. Niitä kiekonmenetyksiäkään ei nyt niin paljoa tullut kuin mitä pahimmillaan on nähty. Hyökkäyspäässä meno näytti myös sellaiselta että paremmalla onnella niitä pisteitäkin olisi hyvin voinut tulla enemmän. Jatkossa toivottavasti tulee. Ykköskenttä ei varmaan tuota tahtia pysty ylläpitämään ja silloin Sheary on yksi pelaaja jonka pitää sitten siinä suhteessa nousta vieläkin enemmän esille, mutta jos siirtää hänen pelaamisen tästä sarjasta seuraavaan niin olen luottavainen että niin voi tapahtua.
   
 12. Smasher/Devourer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, Peliitat
  Lainaus:
  Niinhän siinä sitten kävi. Kotiedusta ei tosin ollut merkittävää hyötyä kun voitoista kolme tuli vieraissa.

  Uskon että Penguins pystyy vielä tiukentamaan palettiaan, ja niin on tapahduttavakin jos pytystä meinataan tosissaan taistella. Ylivoima oli myös aika onnetonta Flyersia vastaan, toki osin Hörnqvistin poissaolon takia; tähän on myös tultava muutos.

  Ihan hyvillä mielin tästä voi lähteä toiselle kierrokselle. Nyt toivotaan että 71 ja 62 ovat pian pelikunnossa.
   
 13. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Laitetaas tännekin ensimmäiset ajatukset eilisen jälkeen, meni vika ketjuun tää viesti aluksi:


  Huhhuh, jatkoon mentiin, ja heti alkuun Letangille jäitä hattuun, todella typerää mailapelaamista. Ei auta mitään, jos runkosarjassa näitä huiskimisia vähän otetaan pois, pleijareissa pitäisi linjan pysyä. Muutenkin tykkään taklauksista ja kovasta pelistä, mutta mailahuitomiseen ei änäri ole kyennyt puuttumaan mitenkään järkevästi.
  Noh, voitto tuli ja pingut jatkoon. Sen pitäisi riittää, mutta silti jäi vähän huoli pelin kuosista. Vähän sellainen kutina, että Caps niistää tänä vuonna, vaikka Caps on hyvä sulamaan tärkeissä paikoissa. Tai voihan sieltä Keklun Columbus tulla ja porskuttaa yhtä lailla jatkoo tuosta parista.

  Hörkka oli hyvä, tärkeä agitaattori, jonka jalat ei pysähdy. Sheary sais alkaa pikku hiljaa osumaan maaliin. Kapu oli kapu, ja Bassard on huomaamaton hyvässä mielessä. Näköjään onnistuu maalinteko ilman genoakin, joskin ylivoimalla geno on mielestäni Crosbyä tärkeämpi palanen.

  Ja Oleksiak&Ruhwedel kaksikko sais välipäivät "katsella vähän videoita" temptation island hengessä, että missä menee "rajat", mitä siellä maalin edessä saa tehdä, mikä on suotavaa tehdä, ja missä kohtaa kultamussukat menee over the line.
   
 14. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Tuttu vastustaja sieltä odotusten mukaisesti asettuu vastaan toisella kierroksella eli Washington Capitals. Kova sarja taas heitä vastaan varmasti edessä, mutta toivottavasti sarja etenee perinteitä kunnioittaen...

  Malkinin pelaaminen täysikuntoisena olisi ensiarvoisen tärkeää tässä sarjassa, joten pitää toivoa että ei loukannut nilkkaansa/polveaan siinä kaatumisessa pahemmin vaan viikon huili riittäisi. Malkinhan pelasi sen ottelun loppuun, mutta oli penkillä aina tuskaisen näköinen vaihtojen jälkeen ja liike selvästi vaivalloista sen tilanteen jälkeen eli ei se hyvältä vaikuttanut. Mutta tosiaan toivottavasti on täydessä iskussa heti seuraavan sarjan alusta lukien ja samat sanat myös Hagelinin osalle.

  Torstain ja perjantain välisenä yönä näillä näkymin aloitellaan, kun perjantaina Washingtonissa halli on varattu koripalloa varten.
   
 15. zägä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, Steelers, Kärpät
  Jossain näin videon (oisko instagram), kun pelaajat tulivat bussista ennen kutospelin alkua ja Malkin näytti ainakin kävelevän ihan normaalisti. Toki siihen joku syy on ettei pelannu tuossa pelissä, mutta ei nyt ainakaan jalka paketissa ole. Toivotaan että Geno pystyy Caps-sarjassa pelaamaan, onhan se kuitenki yksjalkasenakin parempi kuin Rowney.

  Tiukka ja jännittävä sarja edessä, tasaisuutta on saatava otteisiin. Riitti vielä philaa vastaan, mutta Caps on astetta kovempi ja niillä saattaa olla hampaankolossa jotain parilta viime kaudelta. Mut siitä lähetään että 2nd round chokers pysyy sellasena ja marssi kohti triplaa jatkuu.
   
 16. LemMy Jäsen

  Toivotaan, että Geno olisi kunnossa, muuten on luultavasti liian iso vuori kiivettävänä. Omaan silmään tuo tilanne näytti ihan perus venähdykseltä, mutta voihan siellä jotain olla rikki myös esim. polvesta.

  Aika raihnainen porukka alkaa olemaan, kun myös nyt Hags loukkaantui, Horny on selvästi vielä puolikuntoinen, Kessel ilmeisesti pelannut jonkun vamman kanssa jo useamman viikon ja täytyy kyllä sanoa tuosta Murraystakin, että ei tuo liikkuminen näytä samalta kuin kahtena edellisenä keväänä. Tämä voi toki johtua myös ihan puhtaasti itseluottamuksen puutteesta.
   
 17. Smasher/Devourer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, Peliitat
  Malkin ja Hagelin ovat Sullivanin mukaan day-to-day. Malkin kuulemma nilkuttaa lievästi, mutta mitään keppejä tms. ei näkynyt.

  Sullivan on yleensä kertonut medialle pelaajien saamista aivotärähdyksistä. Hagelinin kohdalla ei puhunut mitään siihen viittaavaa, jota voitaneen pitää hyvänä merkkinä.
   
 18. Schadowan Jäsen

  Washington vastassa sitten kolmatta kertaa peräkkäin. Luotto Pensiin on ihan vahva, mutta siis.. joskushan se tuuri Washingtonissakin kääntyy, kai? Caps on vielä kaiken lisäksi aika hyvässä formissa - ottivat kuitenkin neljä peräkkäistä voittoa Columbuksesta.

  Jos viime kausilla Washington on monellakin tapaa näyttänyt paperilla ennakkosuosikilta niin nyt väittäisin tilanteen olevan toistepäin. Sekin jotenkin lisää epämukavuuden tunnetta. En siis perusta tätä kaikkea epäilyäni mihinkään pelilliseen asiaan, vaan ihan puhtaasti siihen, että jokin korkeampi voima ohjaa Capsin tästä parista vihdoin jatkoon. Viime kaudella se oli kuitenkin yhdestä Fleuryn mailantupesta kiinni käytännössä, joten ei siitä marginaalit pienemmäksi voi mennä...

  Silti, hieno pari ja lähdetään nauttimaan tästäkin sarjasta. Ei varmaankaan voi enää sanoa, että harvinaista herkkua, mutta herkkua kuitenkin!
   
 19. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Wilkes-Barren kausi päättyi viime yönä pettymykseen kun ensimmäisellä kierroksella joukkue tippui ulos jatkosta suoraan kolmessa ottelussa. Jarrylle hyvät tilastot kahdesta ensimmäisestä tappiosta, mutta eilen kotona pelatussa ensimmäisessä ottelussa (WBS:llä oli kotietu mutta formaatti oli ensin kaksi vieraissa ja loput kolme kotona; no ei nähty niitä kolmea eikä edes kahta kotipeliä) taakse meni viisi maalia ja lisäksi kaksi vielä tyhjiin sitten. Sprong teki kolmeen otteluun vain yhden maalin, sekin keskialueelta heitetty kiekko jonka vastustajan veskari imuroi maaliin. Ei mennyt ihan putkeen joukkueelta nuo pelit.

  Kolmannessa ottelussa Anthony Angello teki kaksi maalia ja Niklas Almari keräsi syöttöpisteen ensimmäisessä AHL:n playoff-ottelussaan (yöllä oli vielä kaksi syöttöä mutta toinen otettu näköjään pois), ne olivatkin positiiviset asiat tuosta ottelusta sitten.

  Nyt sitten Sprong ja kumppanit saanevat kohtapuoliin kutsun Pittsburghiin ja liittyvät Penguinsin matkaan Black Aceiksi loppukevään ajaksi.
   
 20. M.Lemieux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Pittsburgh Penguins
  Kyllähän tuolta Letangilta vois tuon A :n repiä rinnasta. Helvettiäkö se sillä tekee, kerta esimerkillinen johtaminen on tuota tasoa..
   
 21. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Jep, oli kyllä Letangilta aivan luokattoman huono peli, siis aivan karsea. Sen 3-3 tasoituksen aivopieru oli kyllä jotain käsittämätöntä, sitten vielä alkuun meinasi raivota siitä Dumoulinille kunnes tajusi, että se oli sata prosenttisesti oma vika ja tajusi painaa pään alas. Ja tottakai voittomaalia Letang katsoi vierestä kun ei voi siivota maalinedustaa niin kuin pitäisi.

  Mutta kyllähän tuolla koomailee vittu lähes kaikki. Peli täydellisesti hallussa niin Simon ottaa hyökkäyspään jäähyn numero sata, aivan vitun typerä jäähy ja aina se on tämä sama kaveri! No siitä joku minuutti ja pari niin 0-1 johto on kaunis muisto vain ja taululla 2-1, Murray tottakai hörppäsi aivan täysin tuon toisen maalin. Kolmas ja neljäs menikin Letangin piikkiin paljon tai kokonaan.

  Tässä kohtaa ei voi kuin päätä pyöritellä ja ihmetellä mikä helvetin järki oli vaihtaa Cole pois ja heikentää tietoisesti pakistoa? Ensi peliin Sprong sitten Simonin tilalle ja toivottavasti Letang kasaa itsensä.

  Niin ja onhan toi Määttäkin yks suuri antisankari ollut tässä sarjassa, nyt sitten tyhjästä maalista ohi kun pari min jäljellä, hienoa.
   
 22. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Nyt on taas vaikeaa ja perkeleen huono olla. Miten vitussa toi on tollasta? Ei tässä nyt oikeasti saa ees mitään hienoista helpotusta vaikka lähti häviämään koko kauden ekasta pelistä asti. Aina vituttaa kun pientä oravaa tollanen housuunpaskominen. Jos olisin ollut Dumoulin, olisin vetänyt Tangeria välittömästi lättyyn. Jos sillä olisi vaikka joku piuha mennyt kohdilleen. Täysin idioottimainen katastrofijätkä.

  En mä keksi mitään syytä millä Pens tän muka vielä kääntäisi, niin valtava potku kasseille tuo äsköinen oli ja Caps vastaavasti tietää miten kujalla toi piolustus onkaan. Rökäleillä himassa lauluun 1-7 kruunaa kyllä tän kauden kivasti.

  Putoomisen jälkeen voidaankin sitten sovitella JRlle kalossinkuva perseeseen, ennenkuin on liian myöhäistä. Ja hommata 4-6 NHL-tason puolustajaa. Mutta puidaan ens kauden ketjussa sitten, kolmen päivän päästä.
   
 23. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Omasta mielestäni kahta viime kevättä muistellessa löytyy helposti enemmän niitä syitä, joiden takia Penguins tästäkin vielä nousee. Juuri tällaisissa tilanteissa joukkue on ollut parhaimmillaan ja tänään kotiyleisön edessä on odotettavissa parasta Penguinsia tällä kaudella. Yksittäisiä pelaajia en ainakaan itse osoittele, sillä virheitä tulee jokaiselle jokaisessa pelissä. Jos joukkueen pukukopissakin heitettäisiin puoli joukkueellista bussin alle tappion jälkeen, niin eipä olisi kahta mestaruutta putkeen.

  Tänään voitto ja seiskapelistä voidaan odottaa huikeaa näytöstä.
   
 24. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Paljon kyllä on miettimisen varaa toimistolla, kun kesäloma alkaa jossain vaiheessa - mahdollisesti jo tänään. Edelleenkään en ymmärrä, minkä helvetin takia Brassard hankittin. Ei ole ollut lähelläkään Boninon ja/tai Sheahanin tasoa, vaikkakin vähän paransi edellisessä pelissä. Tuon treidin myötä puolustus heikkeni ja samalla menetettiin taas ykköskierroksen pick.

  Samalla tietysti vähän harmittaa nähdä, että Vegasin maalilla on tällä hetkellä NHL:n paras maalivahti. Murrayn kausi kokonaisuudessaan on ollut tyydyttävä, ja toivottavasti ottaa kesällä askeleen eteenpäin. Vaikea kausi kaiken kaikkiaan nuorelle kaverille, mutta ensi kaudella pitää pelata tasaisemmin ja paremmin. Kaukana NHL:n kärkimaalivahdeista, ja tuohon kastiin kuuluu Fleury.

  Jotain teki mieli kirjoittaa, mutta tänään on kova paikka Pensille. Paineen alla ovat kaverit viime vuosina esittäneet parastaan, joten otetaan tänään voitto kotiin. Shearylla alkaa tulla kiire, muuten kaverin voi vaihtaa säkilliseen kiekkoja.
   
 25. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Brassard hankittiin siitä syystä koska ilman häntä siellä olisi Carter Rowney vakituisena pelaavana sentterinä kokoonpanossa. Koko kauden Penguins-kannattajat odottivat sitä sentteriosaston vahvistamista, joten ei se nyt voi olla jälkikäteen yllätys että sentteri hankittiin. Syyt Brassardin hankkimiselle pitäisi olla täysin selkeät. Jokaisen pitäisi ymmärtää että Rowney vakituisena neloskentän sentterinä ei riitä mihinkään. Brassardin hankkimisen myötä Penguinsin sentteriosasto on todella vahva, vaikka alemmilta kentiltä playoffeissa enemmän tuloksentekoa oltaisiinkin kaivattu. Brassard on kuitenkin molemmissa sarjoissa parantanut menoaan mitä pidemmälle sarjat ovat edenneet, ja väite että Brassard ei olisi Boninon tasoa on täysin katteeton. Boninon kenttä viime vuonna oli jatkuvasti pulassa omassa päässä, pelkkää selviytymistaistelua lähes koko playoffit - etenkin kahden ensimmäisen kierroksen osalta. Brassardin johtama kenttä tänä vuonna on ollut parempi kuin Boninon johtama kenttä viime vuonna playoffien kahdella ensimmäisellä kierroksella.

  Lisäksi aika monelta unohtunut jo se että Brassard oli runkosarjan lopussa nivusvamman vuoksi sivussa ja palasi sitten playoffien alkuun. Malkinin, Kesselin ja Hagelin puolikuntoisuus nostetaan usein esille, mutta Brassard menee samaan kategoriaan. Ei ole täydessä pelikunnossa varmastikaan.

  En tiedä miksi kenellekään Penguins-kannattajalle olisi edes vähänkään harmittavaa nähdä Fleuryn huippuotteita Vegasissa. Sen pitäisi olla vain ja ainoastaan hieno asia. Fleuryn aika tuli päätökseen Penguinsissa ja se päätös oli todella upea. Kuitenkin olosuhteista (laajennusdrafti ja muutoinkin Fleuryn palkka kakkosmaalivahtina Murrayn takana) johtuen ei ollut mitään mahdollisuuksia pitää häntä riveissä pidempään, ja jo se että koko viime kauden oli joukkueessa oli jo yllätys (ja minä mukaanlukien täällä jokainen olisi varmasti kaupannut mielellään Fleuryn jo kesällä 2016 muualle). Murrayn kausi on ollut vaikea, ja Fleuryn huikean hyvä Vegasissa, mutta ei se muuta miksikään sitä että Penguins piti oikeasta maalivahdista kiinni ja Fleuryn pitämiselle joukkueessa ei ollut mitään edellytyksiä. Joten ollaan vain iloisia Fleuryn hyvistä otteista ja toivotaan hänelle parasta (paitsi jos kohdataan hänet ja Vegas finaaleissa).

  -----------

  Tänään on jälleen yksi niistä peleistä joissa Bryan Rust nousee esille. Mr. Elimination Game on ollut Capitals-sarjassa vaisu toistaiseksi, mutta säästellyt vain parastaan näihin kahteen seuraavaan otteluun. Maaliverkko heiluu tänään vähintään kertaalleen Rustin toimesta. Ja se maali tulee olemaan ottelun voittomaali.