Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 18.06.2017 klo 14.57.

 1. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Harmillisia nuo Murraylle kertyvät loukkaantumiset. Eihän tuollaisellekaan juuri mitään mahda, voi käydä kenelle maalivahdille tahansa, mutta silti. No toivottavasti selviää lyhyellä huililla. Ei noista aivotärähdyksistä koskaan tiedä, välillä riittää viikon huili ja toivotaan sillä selvittävän tälläkin kertaa.

  Jarry ja DeSmith saavat jälleen vastuuta ja pääsevät kovaan testiin taas.
   
 2. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Ei ollut hääppöinen Brassardin debyytti. Luokaton esitys joukkueelta. Pahiten pisti silmään Sheary joka on aivan vitun huono pelin jokaisella osa-alueella, Hunwick-Oleksiak pakkipari ja Kesselin kiekonmenetykset omissa kun häviää kaikki fifty-fifty tilanteet jne. Malkin oli myös tällä kertaa todella huono ei kiekko totellut miestä tänään.

  Kaksi paskaa esitystä alla ja suunta onkin alaspäin.
   
 3. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Sheahanille vajaa 10 minuuttia peliaikaa Devilsiä vastaan. Harmittaa kyllä hieman hänen puolestaan tuo Brassardin mukaan tulo, sillä Sheahan on pelannut tämän vuoden puolella niin hienosti tuota kolmossentterin paikkaa. Nyt taitaa saada siitä palkinnoksi sitten jämäminuutteja loppukauden. Toki hän tulee olemaan edelleen todella tärkeä pelaaja joukkueelleen sen parhaana aloittajana ja hyvänä alivoimapelaajana.

  Tosiaan taisi hieman mitäänsanomaton peli olla Devilsiä vastaan. Mutta välillä sitä on kuitenkin hävittäväkin, niin tuntuu sitten taas voittaminen jälleen paremmalta. Ilman Bergeronia pelaavasta Bruinsista se on taas uusi voittoputki hyvä aloittaa.
   
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Ei ollut tosiaan hyvä peli Penguinsilta. Etenkin toinen erä oli huonoa pelaamista. Devils oli sitten taas erittäin hyvä ja vei pelinopeudessa Penguinsia aika lailla 100-0 läpi ottelun.

  Sullivan ihan turhaan teki tuosta neloskentästä jo ennen ottelua sellaisen jota ei sitten uskaltanut peluuttaa. Kuhnhackl ja Rowney siellä laidoilla ja peliaika molemmilla neljä minuuttia. Ei se Sullivan tarvitse Reavesia sinne että voi peluuttaa neloskentän laitureita jämäminuuteilla. Samaan aikaan Aston-Reese istui katsomossa vaikka on vähäiset NHL-pelinsä pelannut paremmin kuin Rowney on koskaan lähemmäs 100 NHL-ottelussaan. Pahoin pelkään että Rowneyn av-pelaaminen, rightin kätisyys sekä aloitustaito takaavat hänelle paikan neloskentässä loppukaudeksi, vaikka ne hyökkäyspään kyvyt ovat olemattomat. Kun vielä sitten toiselle laidalle lyödään Kuhnhackl, on Penguins kolmen kentän joukkue ja hyvin pelannut Sheahan menee siinä myös ihan hukkaan. Tokihan tuo Kuhnhackl-Sheahan-Reaves toimi neloskenttänä sen lyhyen ajan kun olivat yhdessä, mutta pidän Reavesia parempana pelaajana kuin Rowneya joten luotto nykyiseen koostumukseen ei ole sama. Sullivanilla on kuitenkin käsissään palaset neljän järkevän koostumuksen kasaamiseksi ja hänen tulisi nyt käyttää se mahdollisuus hyväkseen. Aston-Reese kolmoskenttään ja Sheary sitten neloskenttään joko Kuhnhacklin tai Rowneyn paikalle.

  Brassard sai ensiesiintymisessä Penguinsin riveissä suoritettua, mutta ei siitä erityisiä muistoja jäänyt. Yhteispeli Kesselin kanssa ei heti suoraltaan lähtenyt toimimaan, mutta annetaan aikaa. Kesselin meno viimeisen viikon aikana, sen jälkeen kun kaatui siinä yhdessä pelissä laitaa päin, on vaan valitettavasti näyttänyt siltä että pelaa loukkaantuneena siellä tällä hetkellä. Eikä huilia ihan heti ole tulossa jos vaan pystyy edes puolitehoilla pelaamaan, tuon teräsmies-putken ylläpitämisen vuoksi. Kesselin meno kuitenkin viime peleissä kiekollisena on näyttänyt hyvin shearymaiselta, ja tämä ei ole kehu, ja samaan tapaan on kaatuillut myös siellä viime peleissä.

  Malkinilta hiljaisempi ottelu, ainoa välähdys viime aikojen Malkinista oli se yksi tilanne jossa haastoi neljä vastustajaa joukkuekavereidensa mennessä vaihtoon ja melkein sai maalin tehtyä. Muutoin ei saanutkaan mitään aikaiseksi. Sen vastapainona sitten Crosby oli paremmalla pelipäällä ja hänen kenttänsä olikin ainoa joka sai kunnolla luotua tilanteita ottelussa. Guentzelin nosto ykköskenttään oli sille kentällä hyvä piristysruiske.

  Letang oli kaksi ensimmäistä erää taas oma turhauttava itsensä, syötöt olivat onnettomia ja sai joka kerta Letangin avatessa peliä omalla alueella pelätä siitä syntyviä tilanteita omassa päässä. Kolmannessa erässä sai jalkoja hieman alle ja paransi menoaan, mutta voisi pikkuhiljaa nyt alkaa pelaamaan tasaisemmin ja ennenkaikkea karsia nuo junnumaiset huolimattomat virheet pois pelistään.

  Jaetaan nyt kehuja yhdelle pelaajalle ja se on Oleksiak. On kyllä erinomaisesti liikkuva puolustaja noinkin isokokoiseksi kaveriksi. Se on ollut kaikkein positiivisin yllätys Oleksiakin pelissä. Hunwickin vahvuutena piti olla nimenomaan luistelu, mutta hän on tuosta parista se heikommin liikkuva puolustaja. Sen verran hyvin jalka liikkuu Oleksiakilla.

  Pelistä muuten jäi ärsyttämään nuo valmentajien pelin viivyttämiset joita tuomarit ei voineet viheltää pois. Crosbyn maalin jälkeen minuuttitolkulla palaveria Devilsin valmentajien ja tuomareiden kesken, sitten peliä ollaan jatkamassa ja vasta sitten tekevät haaston. En kyllä ymmärrä minkä takia heille annettiin noin paljon aikaa sen haaston tekemiseen siinä. Itse tilanteen tarkasteluun Ipadilta tuomareilla meni sitten sentään vain joku puoli minuuttia, selvä maalihan se oli. Kolmannessa erässä yhden Devilsin pitkän jälkeen väärät ukot jäälle, ja niitä sitten vaihdeltiin siinä ja väsyneet pelaajat saivat lepoa. Noistakin voisi viheltää jäähyjä, täysin tarkoituksellista pelin viivyttämistähän se on. Sullivan otti sitten Hynesista myös mallia, ja käyttivät periaatteessa aikalisänsä ennen kuin sen edes ottivat. Sen verran saivat aikaa palaverin pitämiseen lopussa ennen kuin huusivat aikalisän.
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2018 klo 14.15
 5. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Kyllähän Pens ampuu itseään jalkaan, jos ei peluuteta neljää kentällistä tasaisemmin. Siellä menee nyt Sheahan täysin hukkaan, eikä noista "energiapelaajista" Kuhnhackl ynnämuut ole mitään iloa jos käyvät ottamassa kerran erässä jonkun hyökkäyspään aloituksen. Tämähän se on ollut Pensin menestyksen salaisuus, kun neljällä kentällä on uskallettu pelata hyökkäävää ja hypernopeaa kiekkoa.

  Brassardilla varmasti hetki menee, ennekuin Ottawan sekametelisopasta pääsee sisään tuohon Pensin systeemiin, mutta oli siellä muutamia hyviä asioita hyökkäyspäässä ja näyttäisi ainakin pelinopeus riittävän - vielä kun pääsee samalle sivulle ketjukavereiden kanssa niin kyllä tuosta saadaan kolme kivikovaa (hyökkäyspäähän) kenttää. Sheary on nyt ainoa, joka näyttää olevan vain jaloissa, vaikka pari kertaa väläytteli nopeita jalkojaan, kunnes meni katolleen. No hankki se jäähyn ainakin.

  Hitusen suoraviivaisuutta sitä edelleen kaipaisi, sillä heti kun homma menee neppailuksi - kuten Malkinilla viime yönä - tulee rumaa jälkeä varsinkin omassa päässä. Devils ja Hynes olivat kyllä kotiläksynsä tehneet, niin komeasti revittiin tuota Penguinsin virhealtista ja köykäistä puolustusta paloiksi. Yksinkertaisia keskialueen yli syöttöjä vauhtiin laidalle, josta jalalla haastamalla kaiken maailman Palmierit vei Määttöjä kuin mätiä kukkoja ja Hall vielä vähän tylymmin.

  Meikäläistä tuo puolustus kyllä pelottaa perkeleesti, sillä on se vaikeaa samalla metodilla kyykyttää kolmatta kautta putkeen täysin keskinkertaisella pakistolla. Tän kauden peliesitysten perusteella Pensin on aina tehtävä vähintään neljä kaappia, että voittoon on hyvät saumat. Se on paljon se, varsinkin kun vankilasäännöillä playoffeissa taas vedellään. Tietty sinnekin asti pitää ensin päästä, kova on kamppailu nimittäin paikasta auringossa. Mutta mä olenkin pahanilmanlintu ja negativisti.

  edit. kysytäänpä vielä @Bosco että miten tuo Euro-pelaajien siirtosääntö nyt menee loppukauden osalta? Eeli Tolvasestahan on puheltu, että lähtisi Nashvilleen Jokerien kauden päätteeksi. Onko Pensillä mitään vastaavia ukkoja? Entäpä nuo oikeudettomat pelaajat, oliko niilläkin siirtoraja tuo trade deadline?
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2018 klo 18.43
 6. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Penguinsilla ei ole vastaavia ukkoja. Nyt kun Gustavsson kaupattiin pois ei Euroopassa pelaavia lupauksia ole kuin Niclas Almari, Antti Palojärvi ja Linus Ölund. Noista kukaan ei ole valmis hyppäämään NHL:ään vielä pariin vuoteen. Ölund voi kaiken mennessä kohdilleen seurata Dominik Simonin urapolkua, ja Almari tarvitsee varmaan sen täyden kolme ELC-kautta AHL:ää. Jonka jälkeen todennäköisesti edessä paluu takaisin Eurooppaan, mutta ei nyt suljeta täysin mahdollisuutta NHL-uraan. Palojärvi ei ole tuttu tapaus itselleni, mutta sen voi silti huoletta todeta että hän ei ainakaan viiteen vuoteen vielä ole valmis NHL:ään.

  Yliopistosarjassa on enemmän lupauksia mutta eipä niistäkään kukaan ole tänä keväänä valmis hyppäämään NHL:ään. Osa voi toki kauden päätyttyä siirtyä ammattilaiseksi ja vahvistaa WBS:n rivejä vielä tällä kaudella. Kasper Björkqvist, Anthony Angello ja Sam Lafferty nämä jotka voivat siirtyä ammattilaisiksi yliopistokautensa päätteeksi. Ainakin Laffertyn pitäisi tehdä niin koska pelit yliopistossa päättyvät tähän kauteen. Angellolla olisi vielä vuosi jäljellä ja Björkqvistilla kaksi vuotta, mutta ovat siinä vaiheessa kuitenkin että ammattilaiseksi siirtyminenkin on mahdollisesti ajankohtaista. Angello on noista mielenkiintoisin tapaus, isokokoinen sentteri.

  Trade deadline on varsinaisesti siirtotakaraja ainoastaan mahdollisille playoff-rostereille. Jos pelaaja ei ole siirtotakarajan mennessä umpeen joukkueen reservilistalla, ei hän ole pelikelpoinen playoffeissa kyseisellä kaudella. Kauppoja voi tehdä trade deadlinen jälkeenkin, mutta playoff-apuja ei voi treideillä enää hankkia. Tolvanen on Predatorsin reservilistalla kuten kaikki muutenkin varatut pelaajat, joten voi tehdä sopimuksen siirtotakarajan jälkeen ja pelata playoffeissa. Mutta nuo oikeudettomat (eli UFA)-pelaajat eivät voi enää tällä kaudella pelata playoffeissa. Esim. yliopistosarjoista kohta aletaan taas signaamaan noita varaamattomia pelaajia, mutta he eivät ole tällä kaudella pelikelpoisia playoffeissa sitten. Runkosarjassa voivat kyllä pelata.
   
 7. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Aston-Reese ei siis ollutkaan pelkästään poppareilla vaan tämäkin oli loukkaantunut harjoituksissa. Laatu oli upper-body ja ennuste pitemmän puoleinen. Ei ole joukkueen harjoitukset menneet ihan putkeen kun Murray ja Aston-Reese molemmat loukkaantuivat.
   
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Sullivanille synninpäästöä eilisestä neloskentän koostumuksesta: Zach Aston-Reese ei ollut healthy scratch vaan oli loukkaantunut harjoituksissa. Edessä on pidempi sairausloma.

  Dominik Simon tokihan olisi myös riveissä, mutta hänet oli lähetetty maanantaina AHL:ään eikä ole vieläkään nostettu takaisin ylös. Tuo oli yksi niistä siirroista joilla tehtiin Simon (sekä Jarry + Aston-Reese) pelikelpoiseksi AHL:n playoffeihin. Rosterin suhteen ei ole enää kokorajoituksia, mutta AHL:stä tehtäviä ylösnostoja on rajoitettu. Ei pitäisi vielä kuitenkaan olla esteitä etteikö Simonia voitaisi nostaa takaisin NHL-miehistöön.
   
 9. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  http://www.jatkoaika.com/Kolumni/pe...uuteen-kyseenalaisella-siirtoruletilla/199145
  Olipas luokaton teksti Heikki-Jaakko Nevalaiselta JR:n toimista siirtorajalla. Kaikki oli täysin sääntöjen mukaista, joten turha inistä. Ei kukaan estä muita joukkueita tekemästä samanlaisia diilejä. Nevalainen on vaan joku back-to-back mestarille kateellinen fani, joka ei kestä kun penguinsin kyykyttää muita siirtomarkkinoilla.
   
 10. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Eka erä Bostonissa takana ja sama paska sen kuin jatkuu. Maalivahdit eivät saa silmiään edes kiinni ja pakkipari Oleksiak-Hunwick on ihan täysi katastrofi, molemmat täysin turisteja tuolla kentällä vaihdosta toiseen. Voidaan sanoa, että JR:n duuni jäi pahasti puolitiehen. Oli täyttä idiotismia hankkia Brassard, mutta samalla heikentää tuota puolustusta, täysin järjetön ratkaisu.

  Vielä kerkeää pullahtaa poffeista ulos, tosin tällä pelillä sieltä ei ole mitään muuta odotettavissa kuin first round exit.
   
 11. Pens71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Järkyttävää.. Hunwick on todella huono.
  Inhottava todeta, että ilman Murrayta ei nähtävästi ole vielä mahdollista pärjätä.
   
 12. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Sanotaan nyt vielä, että kyllä siellä koomailevat myös Määttä ja Dumoulin tämän tästä. Bruinsin kuudes maali katsokaa kun joku Pens-pelaaja sitoaa Bruins-pelurin laitaan kiinni ja irtokiekko on Määtän edessä parin-kolmen metrin päässä, siihen ehtiää ensimmäisenä kymmenen metrin päässä oleva Bruins-peluri ja pari sekuntia tässä niin kiekko on maalissa.

  Onhan tämä kausi ollut uskomatonta vuoristorataa. Nyt näyttää taas siltä ettei tuolta jengiltä voi odottaa yhtään mitään, se miten huonosti tämä jengi on tällä kaudella pelannut välillä niin en muista koskaan nähneeni niin huonoa Pensiä, tämä meneillään oleva peli menee täysin samaan kastiin sen Chicago-pelin kanssa.

  Ja kyllä kapteeniltakin jotain odottaisi, jälleen täysin näkymätön läpi pelin ollut.
   
 13. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Vuosi 2018 oli aikamoista tykitystä ennen nyt muutamaa heikompaa ottelua. Eiköhän joukkue taas heräile kunhan tulee tarpeeksi tukalat oltavat. Eroa on alempaan villikorttipaikkaan rästipelien jälkeenkin. Kotietu olisi kyllä siinä mielessä tärkeää, että kuten tämäkin mahalasku Bruinsia vastaan todisti niin Penguinsilla on muutama heikompi kenttä jota vastaan kannattaa peluuttaa tiettyjä äijiä. Liikaa yksittäisille peleille ei kannata antaa painoarvoa ja ei tässä kuitenkaan Coyotesilta otettu turpaan. Itseasiassa Bruins on minun papereissani idän epämieluisin vastustaja, toivottavasti ei tarvitsisi pudotuspeleissä kohdata.

  Mitenköhän case-Cole vaikutti joukkueen kemiaan? Ymmärtääkseni oli pidetty seuramies ja jo joulukuussa alkaneet huhut kertoivat jostain kitkasta. Ehkä muutama pelaaja kärsii kuukautisoireita ystävänsä kauppaamisesta, mutta noista on aina ennenkin selvitty ennen pitkää.
   
 14. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Cole - Olesiak pakkipari toimi hyvin, mutta tämä Hunwick ei sovi ollenkaan tuohon. Järkyttävä puolustaja. Valitettavasti todella iso virhe olla hankkimatta puolustajaa.
   
 15. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Aikamoista hätäilyä joukkueen iskukyvyn suhteen jos tässä vaiheessa offnighteista ollaan teilaamassa taas koko joukkue ja manageri, toisaalta sama pöhinä enteilee sitten mestaruutta keväällä. Yöllä ei paljon ukkoja napannu ja Bruins sai takoa "hienoja" maaleja tyhjiin ilman mitään estelyjä. Taisi lähetyksessä mainita että Kesselit sun muut huilii välipäivätkin nyt kun alkamassa muutaman kuukauden urakka pokaalijahdissa. Crosbyn nimikin taisi kuulua jo toisen erän puolessa välin, sitä ennen ihmettelin huiliiko kaveri kun ei paljoa näkynyt.
   
 16. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Mutta kun se oli jo kolmas offnight putkeen. Eikä tässä teilata kuin yksi pelaaja ja manageri kun ei korvannut sitä paremmalla pelaajalla. Jännästi ajoittuu tuo voittoputken katkeaminen ja tappioputken alku samaan ajankohtaan kun #22 teki paluun kentälle
   
 17. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Hunwick on pelannut 6 peliä putkeen. Tätä kolmen ottelun tappioputkea edelsi kolmen voiton putki Hunwickin kanssa. Ylipäänsä saldo ennen näitä kolmea viimeistä peliä oli 9-3 tammikuun alusta lukien Hunwickin ollessa kokoonpanossa. Kyllähän hänen kanssaan voi otteluita voittaa.
   
 18. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  No perkule, otan sanani takaisin. Kiitos JR ettet hommannut enää yhtään puolustajaa, tämä riittää oikein mainiosti. Laitoin myös fanipaidan #22 tilaukseen.
   
 19. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Hikinen voitto jatkoajalla Islandersista 3-2, Crosby joka oli taas aivan sysipaska ja pelaa muutenkin surkeaa jaksoa niin pääsi kuitenkin ratkaisemaan pelin lopulta. Kyllähän Pens taisi tykittää 50 kutia kohti Gibsonia ja muutenkin saarelaiset olivat kyllä todella huonoja, mutta ei Pens huipputontteja kovin montaa luonut varsinkaan pelin hallintaan peilaten ja aikamoista pään seinään hakkaamistahan tuo oli.

  Mutta on tuo semmoista ripulipaskaa tällä hetkellä, että toivottavasti siellä taustalla on syynä jokin Sullivanin kova treenijakso jätkille kevättä silmällä pitäen tms.
   
 20. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Islandersin maalit näyttivät olleen taas omia isoja mokauksia. Jarryn kompastumisen johdosta ilmainen maali ja toisessa Malkin jätti erittäin vaarallisen syötön omalla alueella suoraan parhaimpaan maalintekosektoriin. Tietynlainen huolimattomuus olisi syytä karsia pois sitten kun tosipelit alkavat.

  Tulevalla viikolla on ensin Flames kotihallissa, josta pitäisi täydet pisteet ottaa. Sen jälkeen Flyers vieraissa jonka voittaminen olisi tärkeää, mutta harmittavan hyvässä vireessä toinenkin Pennsylvanian joukkue on. Battle of Pennsylvaniaan taas vähän tasokkaampaa lätkää kun molemmat joukkueet ovat pelanneet hyvin. Viikko loppuu kauden kolmanneksi viimeiseen back-to-back otteluun, johon olisi hyvä saada Murray takaisin askiin.
   
 21. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Vähän vaikuttaisi siltä, ettet ole eilistä peliä katsonut. Tosiaankin 50 laukausta kohti maalia ja kunnon tekopaikkojakin oli vaikka kuinka paljon. Ilman Gibsonia tauluun olisi hakattu kunnon lukemat, eikä tällaisia viestejä olisi edes kirjoiteltu.
   
 22. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Puolikkaasta sadasta laukauksesta huolimatta ei tuo minusta kovin hyvä esitys ollut. Alavireinen vastustaja jolla on Penguinsiakin heikompi pakisto, AHL-maalivahti ja aikaiseksi saatiin se hikinen OT-voitto.

  Omiin tulleet osumat seurausta karmeista henkilökohtaisista virheistä. Kapteeni ollut hengetön tässä muutaman edellisen pelin, joten ei olisi parempaan osoitteeseen voinut OT-osuma mennä.
   
 23. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Katsoin minä ja pysyn kannassani, kunnollisia maalipaikkoja ei tuosta laukaisumäärästä huolimatta juuri pystytty luomaan, jokunen toki. Gibsonin ei tarvinnut kovin montaa kummoista torjuntaa ottaa, riitti oma peruspelaaminen tuohon kun vedot tulivat paskoista kulmista tai ilman maskia suoraan päin jne.
   
 24. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Ihan ok esitys, mutta parempaan pitää pystyä. Pens harvoin saa pitkiä pyörityksiä vastustajan päässä (taktiikka?). Yksi ongelma on, että pelaajat tuntuu vähän sinkoilevan sinne tänne.

  Hyvä että kaksi pistettä otettiin, tiukka kevät edessä.
   
 25. Christian74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins ja Tappara
  Aika heikkoa suorittamista on tosiaan viime aikoina nähty, mutta helposti menee hetkinen ennen kuin on uudet palaset saatu kohdilleen ja alkaa taas homma toimia.

  Paniikkiin ei ole syytä, ennen tätä heikompaa jaksoa kuitenkin oli pensselit sellaisessa lennossa että pleijariviiva karisteltiin jo aika kauas taakse joten tavallaan on ollut varaa taas menettää pisteitä vaikka olisihan niitä hyvä sen verran kerätä ettei heti joudu pahimpia vastaan pelaamaan poffeissa.

  Pakkien puolella Cole jätti kuitenkin kolon joka pitäisi osata täyttää ja Brassard sysäsi hyvään iskuun yltyneen Sheahanin neloseen, joten lähinnä näkisin että hetkellinen sekaannus johtuu näistä sekä muun jengin turhasta hyvän olon tunteesta.

  Kuitenkin kun tietää valmennuksen kyvyt ja miettii montako pudotuspeli sarjaa on hävitty Sullivanin kanssa niin kyllä ainakin minä odottelen vesi kielellä kevään isoja pelejä. Ei ole mitään sellaista syytä mikä aiheuttaisi epäuskoa kun ajattelee mahdollisuuksia kolmanteen kannuun, vaikka sen saaminen onkin todella kovan työn takana. Mutta niin se on muillakin contendereilla joilla on lisäksi se taakka siitä ettei sitä olla onnistuttu vielä haalimaan. Penguinsilta puuttuu tämä paine mikä on jonkinmoinen etulyöntiasema kuitenkin. Oli pingviineilläkin -09 jälkeen ne raskaitten pettymysten keväät kun resursseja olisi ollut muttei tarpeeksi taitoa realisoida niitä.