Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 18.06.2017 klo 14.57.

 1. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Kun vauhtiin päästiin niin jatketaan nyt tätä. Ei ollut Kanada kahdeksaan vuoteen voittanut mm-kultaa kunnes 2015 Crosby päätti osallistua kisoihin ja no, kultaahan sieltä tuli heti Kanadalle ja Crosbylle.
   
 2. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Pikaisella vilkaisulla aiempiin peluutuksiin, näin ulkopuolisena voisin heittää, että Crosbyn rooli tulee muuttumaan eniten. Hän ottaa kannettavaksi suurimman puolustusvastuun "kolmossentterinä", eli puolustavana ykkössentterinä. Hänestä tulee Penssin "Bergeron", koska hän on ainoa, joka noista kolmesta hyökkäävästä sentteristä pystyy siihen. Niin selkeästi Brassard on kuitenkin hyökkäävän ketjun pelaaja, joten hän tulee olemaan offensiivisen kakkosketjun sentteri ja Malkin offensiivisen ykkösen sentteri. Sheahan sitten sentteröi nelosta.

  Ottawassa Brassard oli kaikki pelit pelanneista eniten hyökkipäästä aloittanut sentteri. Penssissä se on ollut Malkin, toiseksi eniten Crosby. Tästä suorat johtopäätökset. Sidneylle vähän uutta roolia, ettei pääse kyllästymään.
   
 3. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  @Henkka taitaa olla oikeassa. Crosby alkaa ottamaan Bergeronin tyylistä roolia, mitä on jo aiemminkin urallaan kokeillut ihan hyvällä tasolla. Brassard on tosiaan niin selkeästi offensiivinen pelaaja, että hänen tarve herätti kysymyksiä. Mutta vaikka rooli olisi mikä upgrade Rowneyyn on niin suuri, että tietenkin tälle tielle oli lähdettävä. Penguins oli kuulemma ensin Grabnerin perässä, mutta kun Devils löi pöytään tarjouksensa Rutherford vaihtoi kohdetta Brassardiin, jota oli kosiskellut kevyemmillä tarjouksilla jo.

  Panthers voitti maalirikkaassa ottelussa Pensin tämän back-to-back pelissä. Sullivan herätteli joukkuetta vaihtamalla Jarryn pois maalilta, ja yhdellä vilkaisulla ehkä juuri se 4-1 maali taisi olla lihava rebound vastustajalle jonka olisi ehkä paremmalla irtokiekkokontrollilla voinut välttää. Hidastuksista voi aika vähän päätellä, mutta muutama ilmiselvä asia: Malkin oli edelleen hirveässä tulosvireessä ja Hörnqvist teki sitä duunia mistä hänet parhaiten tunnetaan. Oli väkevää vääntämistä muutamaankin kertaan Luongon reviirillä.

  Yhdellä tappiolla sekä Caps että Flyers meni ohi, vaikka en oikein tiedä millä perustein jälkimmäinen sen teki. Penguinsilla suurempi ROW. Vaikuttaako se yksi peli enemmän pelattuna tuohon tilastointiin? Penguins pelaa seuraavaksi Devilsiä vastaan ja siitä parisen viikkoa eteenpäin kokeillaan Flyersin virettä. Välissä Isles. Tärkeitä Metropolitanin sisäisiä pelejä joissa tehdään sitten lopulliset erot sijoituksiin.
   
 4. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Kukas ja ketäs voisi olla tarjolla jos pakkia etsitään? Tuo Hunwick on valitettavasti aika huono, joten hänen paikalleen upgrade olisi tarve.
   
 5. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Luke Schenn tai Jordie Benn. Varsinkin jälkimmäinen on toiveena, sillä Colen (ja Reavesin) myötä lähti Pensin fyysinen osasto aikalailla alakerrasta. Benn vähän samanlainen soturi ja toivottavasti joku soturi sinne alakertaan saadaan.
   
 6. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Luke Schennillä ei taida tällä hetkellä riittää edes Coyotesin pelaavaan kokoonpaanoon, joten tuskin olisi minkäänlainen vahvistus Penguinsin puolustukseen. Jordie Bennistä en osaa paljoakaan sanoa, mutta jokin hänen tyylinen alivoimapelaamiseen kykenevä puolustaja voisi kyllä tuonne sopia taistelemaan kuudennen puolustajan paikasta Hunwickin ja Ruhwedelin kanssa.

  Melkoista on kyllä taistelu Metropolitanin kärjessä. Kotiedusta ja divisioonan voitosta kannattaa kyllä pelata viimeiseen asti, sillä niin kovassa liidossa esimerkiksi Flyerskin on. Kova ottelusarja tuosta kärjen kolmikosta heti ensimmäiselle kierrokselle saadaan, ja olisihan sekin hienoa, jos Penguins pääsisi ottamaan Capitalsista mittaa jo ennen toista kierrosta.
   
 7. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Olipahan hullu matsi, viihdearvo oli korkealla, mutta kitkerä tappio lopulta. Voittomaalin saa ottaa Kessel täysin piikkiinsä, kiekko olisi pitänyt pelata varmasti keskialueen puolelle, mutta Kessel rupesi riplailemaan ja menetti kiekon lopulta. Myös Sheahan tässä tilanteessa sekoili sitten kun lähti pitämään Hunwickin kanssa samaa miestä ja jätti Dadonovin maalille aivan yksin.

  Vaikea sanoa mikä vituttaa tällä hetkellä eniten, (1) se että tuomarilinja on ollut viime ajat kuin kotimaisesta liigasta konsanaa taitaa olla pari ylivoimaa viimeiseen kolmeen peliin ja toinen näistäkin tappelun aloittamisesta, eilen lopussa joku pantteri löi kunnon viikateiskun takaa pens-pelaajan mailaan niin, että maila hajosi ja ei mitään(!), käsittämätöntä. (2)Tai sitten nuo pantterien selostajat jotka ovat suorastaan järkyttävät, mm. Oleksiakin taklaus oli kuulemma korkealle suunnattu ja kyynärpäätaklaus, ei tehnyt Mathenson mitään väärin siinä eihän? Paskimmat selostajat Devils-selostajien kanssa. (3) Vaiko se, että tuntuu otteluohjelma olevan todella veemäinen Pensin kannalta kun jatkuvasti pelataan levänneitä jengejä vastaan, onko Pens kuinka korkealla listassa, että joutuu pelaamaan back2back pelin levännyttä jengiä vastaan? (4) Tai sitten ihan vain tuo Pensin järkyttävä peli mitä tulee puolustamiseen, virheitä, virheitä ja vielä kerran virheitä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.02.2018 klo 15.37
 8. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Terveisiä utopiasta. Siellä Keklu panikoitui ja luovutti play-off-taiston kun Pens hommasi Brassardin. JR ja Keklu vaihtoi päittäin Conor Shearyn ja Jack Johnsonin
   
 9. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Mikäs on Kühnhacklin tilanne? Ei käsittääkseni ole loukkaantunut joten onko vain poppariosastolla?
   
 10. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Kuhnhackl on ollut loukkaantumisen vuoksi sivussa jo jonkin aikaa. On lähellä tervehtymistä pelikuntoiseksi kuitenkin.

  Hieno nousu tasoihin viime yönä mutta valitettavasti ei riittänyt lopulta edes yhteen pisteeseen sitten. Olihan se koko ottelu omassa päässä karmeaa katseltavaa, Barkovin kenttä etenkin leikitteli siellä vapaasti. Hunwick-Oleksiak ei vakuuttanut alkuunkaan Colen lähdön jälkimainingeissa, kun sitä aiemmin Cole-Oleksiak oli ollut pidempään erinomainen kolmospari. Pieni huolenaihe tässä vaiheessa kieltämättä. Sheahanilta myös heikompi ottelu heti Brassard-kaupan jälkeen..

  Malkin on kyllä dominoivassa vireessä tällä hetkellä. Ei ole kaukaa haettua jos sanoo Malkinin pelaavan uransa parasta kiekkoa tällä hetkellä, ja se on kuitenkin kova väite kun tietää kuinka kova Malkin on aiemmin jo ollut. Mutta nyt on tammikuun alusta alkaen ollut aivan huikea, nytkin syy miksi Penguins nousi mukaan peliin. Crosbyllä hieman hiljaisempi vaihe jälleen menossa sen hyvän putken päätteeksi, joten onneksi Geno on huippuvireessä.

  Hörnqvist ja Rust ovat kyllä tärkeitä pelaajia joukkueelle. Rustilla on siellä ollut lentokeli meneillään pidempään. Kovassa vireessä ollut paluunsa jälkeen, ja samat sanat Hörnqvistista. Jälleen sota-alueelta kaksi maalia, ensimmäinen toki hylättiin. Ihan oikeinhan se hylkäys meni kai sääntöjen mukaan, mutta toisaalta eihän Hörnqvist tehnyt tilanteessa muuta kuin pelasi kiekkoa. Lapa oli kokoajan kiekossa, ei Luongon patjassa missään vaiheessa (vrt. esim. Dustin Brownin viime hetken maalin hylkäys viime yöltä jossa hän työnsi Talbotia patjoista maaliin). Luongolla ei vaan jaloissa riittänyt voimat Hörnqvistia vastaan pitääkseen kiekkoa ulkona maalista. Hörnqvist pelasi tilanteen loppuun saakka, kiekko oli koko ajan pelattavissa, eikä tuomarit olleet viheltäneet peliä poikki. No, ei voi mitään.
   
 11. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Olisinkohan lukenut jostain, että Hunwick - Oleksiak todisti neljää maalia jäältä käsin. Varsinkin Hunwick sai aika paljon lokaa niskaansa ympäri nettiä. Ruhwedeliä voisi kokeilla Hunwickin tilalla jos tuo herättäisi joukkuetta ja tarvittaessa yrittää hommata kutospakkia jostain kaupalla.

  Hörnqvist ja Rust ovat useimmiten arvokkaita vaikka eivät pistetaululla komeilisikaan. Se taistelu ja raataminen, varsinkin Hörnqvistin kohdalla, on tolkuttoman arvokasta. Cole (miksei tietysti Reaveskin) oli niitä sotureita jotka tätä duunia tekivät illasta toiseen. Liikaa tota asennetta ei voi vähentää joukkueesta tai siitä loppuu energiat kesken.
   
 12. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Huonohan tuo Hunwick oli (taas) ja ehdottomasti jo ihan kätisyyksienkin puolesta pitäisi Ruhwedel nostaa Oleksiakin pakkipariksi. Ja sitten jostain on ihan ehdottomasti koitettava hommata se yksi pakki vielä sitään, Rutta Chicagosta olisi omalla toivelistallani korkealla.
   
 13. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Lainaus:
  Kiitos vastauksesta, näköjään 8.2 loukkaantunut ja alaraajavamma.
   
 14. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Vieläköhän JR onnistuisi vaihtamaan Shearyn Evander Kaneen tämän päivän aikana? Siinä tulisi parannusta kokoonpanoon loppukaudeksi ja Crosbylle se koko kauden puuttunut LW rinnalle. Kane pystyy pelaamaan myös alivoimaa toisin kuin Sheary, ja korvaisi myös sitä Reavesin mukana lähtenyttä kovuutta. Samalla ensi kaudeksi avautuisi cappiin kolme miljoonaa tilaa Hörnqvistin jatkoa varten. Sheary puolestaan antaisi Botterille tutun pelaajan, olihan hän Botterillin signaus aikoinaan yliopistosta, ja pariksi kaudeksi sopimuksenalaisen pelaajan UFA-pelaajasta. Kanella sen verran kova slumppi ettei siinä mitään kovaa picki/prospecti-pakettia varmaan saa, Shearystä saisivat valmiin pelaajan. Ehkä Eichelin vierellä ensi kaudella taas löytyisi se viime kaudella Crosbyn vierellä nähty Sheary sitten.

  Kane on kenties henkilönä mulkku mutta rentalina ei huolia sen suhteen, pelillisesti parannusta Shearyyn nähden ja se olisi tärkeintä.

  Vielä jos Sabres pidättäisi puolet palkasta loppukaudeksi niin Penguins avaisi cappiin lisää pelitilaa tälle päivälle.

  Kane-Crosby-Hörnqvist
  Hagelin-Malkin-Rust
  Guentzel-Brassard-Kessel
  Aston-Reese-Sheahan-Kuhnhackl
  Simon, Rowney

  Kyllähän tuo hyvältä näyttäisi ja tuossa olisi rotaatiomahdollisuuksia neloskentän laidalle. Sprong vielä farmissa kypsymässä sitten.

  Siinä samalla voitaisiin vaihtaa sitten joukkueiden viime kesän puolustajahankinnat joista kumpikaan ei ole nykyisessä joukkueessaan vastannut odotuksiin, eli Nathan Beaulieu ja Matt Hunwick. Puolustus sitten muodossa:

  Dumoulin-Letang
  Määttä-Schultz
  Beaulieu-Oleksiak
  Ruhwedel

  Capissa olisi tuon jälkeen vielä tilaa sille 7./8. pakin hankkimiselle tuomaan syvyyttä.

  JR saa vapaasti ottaa siitä valmiin pelisuunnitelman tälle päivälle.
   
 15. adetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
  Kane ei varmasti ole ihastuttanut persoonallaan ja on tätä myöten saanut surkean maineen. Mutta kun hän jäälle astelee, tekee kaikkensa joukkueensa eteen ja työmoraali on valtava. Hän on kolmen kauden aikana tehnyt Buffalossa 68 maalia joista vain 8 on syntynyt ylivoimalla. Tämä kertoo siitä, kuinka hyvin hän on iskenyt tasakentällisin. Näihin lisätään vielä 4 alivoimamaalia, joista 3 on syntynyt tällä kaudella. Ei pidä siis ihmetellä minkä takia maalintekijä pelaa alivoimaa, koska omaa tosiaan hyvän työmoraalin.

  Fyysisyys ja luistelutaito ovat tunnetusti hänen alaansa eikä pelkää pudottaa hanskoja. Tällä kaudella on ollut selvästi kurinalaisempi, mitä aiempina kausina tuli paljon hölmöjä jäähyjä. Pelaajaprofiililtaan olisi passeli valinta Pensseihin Crosbyn vierelle ja olisi kyllä mielenkiintoista seurata otteita edelleen.

  Pitkän uransa aikana ei ole pelannut vielä poffeissa, mutta on juuri sellainen pelaaja joka niihin syttyy entistä enemmän.

  Miinus mainintana tuo hänen suoraviivaisuutensa. Se on tietysti NHL:ssä hyvä, mutta välillä tuntuu vetelevän mistä sattuu. Taitoahan Kanelta löytyy, mutta haastaa mielestäni liian harvoin.
   
 16. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Eiköhän tuo Kane uhrauksia vaatisi enemmän, kun vrt. Nashia ja tietysti viime keväänä TDL:llä Hanzalista maksettiin vaikka ja mitä.
   
 17. Patafani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Miten olisi Jussi Jokisen paluu pingviinipaitaan?
   
 18. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Jussi Jokisella ei kyllä taida olla juuri mitään annettavaa yhdellekään pudotuspeleihin menevälle joukkueelle.
   
 19. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Elämmä taas jänniä aikoja! Jengi näytti, ettei tässä mitään välivuosia pidetä ja se on hyvä se. Keskikaista on nyt Brassardin myötä ainakin hyökkäyssuuntaan paras sitten Staalin lähdön. Puolustus puolestaan jo ennestään ollut Akilleen kantapää ja nyt se on vielä vähän heikompi. Siispä pakkia sieltä on tultava sisään, vaikka pirteästi Pens on hyökkäämällä nämä Cupit voittanutkin. Ei se pakisto näin huono ole kuitenkaan vielä ollut ja eiköhän tuohon nyt osata jo muiden osalta iskeäkin. Muuten en näe tuossa kokoonpanossa isompia reikiä, toki joku E. Kane siihen Crosbyn viereen sopisi paremmin kuin hyvin jos/kun Sheary on juuri niin yksipuolinen kuin peljättyä.

  Mitenkäs olisi tuo Johnny Oduya tuolta waivereista? Liike ok eikä kädetkään ihan puuta ole. Aikahan on ajanut toki miehen kiinni, mutta kutos-seiskapakkina olisi mies mun makuun. Dallasissa kapteenistossa viime kaudella, tällä kaudella sysipaskassa Ottawassa kuitenkin plussalla. Tottakai kelpaisi myös taas joku muualla kyntänyt mutta lupaava haku, a la Schultz, Cole, Daley.

  Tai sitten JR on Karlssonin tai McDonaghin perässä. Jos joku on varmaa niin se, että JR osaa yllättää.
   
 20. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Nash-kaupassa toiseen suuntaan liikkui turhake/cap dump nimeltä Beleskey, mikä vaikutti sitten kokonaispaketin arvoon. Kun ottaa sen vaikutuksen pois siitä, niin saataneen saman suuntainen vastine kuin mitä Grabnerista maksettiin? Vähän paremmaksi vastine ilman sitäkin jää, mutta onhan Nash parempi kuin Grabner. Kane mennee sitten noiden välimaastoon. Ja kyllä mä näen Shearyn vertailukelpoisena tapauksena jollekin 2nd+toisen korin lupaus tarjoukselle. Buffalossakin pitäisi pikkuhiljaa menestystä alkaa tulemaan, eikä mennä minkään pitkän kaavan jälleenrakennuksen kautta enää, ja siinä Sheary auttaisi enemmän kuin toisen kierroksen vuoro ja joku prospecti.

  Hanzal taasen on sentteri ja pelkästään jo sellaisena sitten arvokkaampi kuin Nashit tai Kanet. Toisekseen sitähän on pidetty yleisesti törkeänä ylihintana, kuten Paul Gaustad oli aikoinaan, ja sellaisenaan on siten varoittava esimerkki rental-kaupoista. Näissä molemmissa kuitenkin sitä sentteri-lisää, mitä Kane ei tuo mukanaan. Kanen arvoon sitten vaikuttaa hänen maine myös, eikä mitenkään positiivisella tavalla.

  Toki en ala sitä kiistämään etteikö Buffalon kannattaisi ottaa jos joku joukkue tarjoaa 1.kierroksen vuoroa, tai A-korin lupausta ja 2.kierroksen vuoroa. Olisi se parempi kuin Sheary, ehdottomasti. Epäilen vaan että sellaista hintaa tänään kukaan Kanesta maksaa. Mutta ei tässä montaa tuntia mene ennen kuin saadaan Kanen lopullinen rental-arvo selville.
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2018 klo 16.55
 21. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Jos lähes täydellistä TDL -hankintaa unelmoi, niin Chris Tanev tai Niklas Hjalmarsson olisi sielläpäin. Taitaa vain olla jo tekemätön paikka, kun ykkösrundin varausvuoro meni jo, ja Sprongista on PAKKO pitää kiinni.
  Perkele kun nuo nimet eivät ole Ottawassa. Melnykille riittäisi kun Burkle lupaisi maksaa Senatorsin seuraavan vieraspelireissun sämpylät lentokoneessa.
   
 22. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Matt Murray loukkaantunut taas harjoituksissa. Sullivan oli medialle näin kertonut. Alkaa tämän Murrayn lasisuus olla erittäin suuri huolenaihe.

  Jets ja Nashville ovat erittäin kovia joukkueita. Pensin tulee vahvistaa alakertaa vielä tässä parin tunnin aikana.
   
 23. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Ja pahimmassa tapauksessa pitää vielä löytää maalivahti. Jarrylla ei kuuhun mennä, toki eihän mistään mitään kovin hyvää maalivahtia tähän hätään hankita ja ylihintaa joutuu varmasti maksamaan jos jonkun Lehnerin edes haluaa. Paska juttu tämä Murrayn loukki, toivottavasti ei mitään isoa.
   
 24. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Vaikea tietenkään tästä omalta kotisohvalta sanoa mitään Murrayn loukkaantumisen laadusta, kun siitä tuskin vielä seurakaan kovin paljoa tietää, mutta enpä kyllä näe minkäänlaista hätää maalivahtitilanteen suhteen. Jarry ja DeSmith ovat paikanneet Murrayta paremmin kuin hyvin, ja pudotuspeleihin on vielä niin pitkä aika, että aika paha vamma saa Murraylla olla, jos ei ehtisi sinne kuntoutua.

  Eli maalivahdille kiitos ei.
   
 25. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Olli Määtän veto oli päähän kolahtanut. Siitä joku aivotärähdys ja kukaan ei tiedäkään koska palaa takaisin kehiin...