Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 18.06.2017 klo 14.57.

 1. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Ensi yönä kylään saapuisi kojootit joilla plakkarissa on vain pari voittoa. Viime yönä kojootit pelasivat Washingtonissa ja hävisivät kamppailun lopulta jatkoajalla 3-2. Lienee siis selvää, että vain voitto kelpaa ja mielellään niitä maaliverkkoja saisi pöllyttää nyt oikein kunnolla! Toivottavasti jengi ei lähde takki auki matsiin. Niin, ja kojoottien penkin takana on tuttu mies nimittäin Rick Tocchet.
   
 2. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  3-1 voitto, mutta jos vastassa olisi ollut jokin muu jengi kuin Arizona ja vielä b2b pelin rasittamana niin ei olisi Pittsburghiin jäänyt pisteen pistettä, aivan karsean huono esitys taas. Crosbyn ketju laidoillaan Hörnqvist ja Sheary oli ylivoimaisesti pelin paskin ketju vastustaja mukaan luettuna, miten ne voikaan pelata noin huonosti? Tämmöisillä otteilla tulee taas rumat lukemat kun lauantai vastaisena yönä Pens pelaa Washingtonissa ja sunnuntai vastaisena yönä sitten Nashvillessa.

  Kessel nosti sentään omaa tasoaan roimasti ja Schultzin paluu oli kaivattu, heti maali mikä toki tuli Raannan suosiollisella avustuksella.
   
 3. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Olihan tuo jälleen aivan vitun hirveää paskaa! Arizona oli kyllä myös sysiperseestä ja jaloissa painoi selkeästi eilinen - silti Pens näytti ihan joltain mestisjengiltä Pitsiturnauksessa. MIkä vittu tota Crosbyäkin vaivaa, ihan puoliheijarilla panemassa eikä näytä edes kiinnostavan koko touhu? Kuinka monta päivää tota ylivoimaakin pelattiin vailla mitään tolkkua? Saatanansaatana, vähän jo intoilin että joskos nyt saataisiin apinaa ravisteltua niskasta ja vähän virtaa tuohon tekemiseen, mutta nääh. Entistä pahempaa pasketta tuloksena. Paha on krapula ja koko jengi vetää kyllä ihan käsijarru päällä, onneksi se yksilötaito riittää voittoihin ainakin näistä humpuukijengeistä. Tähän mennessä pelin taso on jossain määrin noussut parempia jengejä vastaan, toivottavasti Caps sytyttäisi sitten edes vähän. Nashvillestä on tuliaisina pomminvarma turpasauna, sen verran on hampaankolojuttuja kantrikaupungin pedoilla.

  Ja ennenkuin kukaan kerkeää, juujuu tiedetään, on marraskuu ja kaksi mestaruutta ja läntisen paskasakki vastassa ja nönnönnöö. Saa sitä saatana silti jääkiekkoa pelata ja katsojana vaatia jonkinlaista näyttöä. Tällä hetkellä puhdistan likakaivon ennemmin, kuin katselen pelejä. On vaan niin perkeleen puhdasta jo, että jotain muuta tarttis keksiä.
   
 4. LemMy Jäsen

  Pelihän on aika lailla hirveää, mutta se on riittänyt tähän saakka. Odotettavissahan tuo oli, että vaikea kausi tästä on tulossa.(ainakin jouluun saakka)

  Mielestäni tuo joukkue on kuitenkin tuon fleguilun ansainnut. Sen verran nappiin on kaksi edellistä kautta mennyt. Jo pelkkä playoffpaikka olisi aivan jäätävän kova suoritus tänä vuonna ja väittäisin, että jopa parempi jos se jäisi haaveeksi.

  Yksi asia mikä voisi toki tehdä hyvää on jonkun korkean profiilin pelaajan tuominen joukkueseen, tuomaan nälkää ja muutenkin yleistä piristystä.
   
 5. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Jos pitäisi kirjottaa wikipedia-artikkeli mitä tarkoittaa hätäily tai liioittelu, niin sinne linkitettäisiin postaus jatkoaikaan jossa hallitsevan (ja kaksinkertaisen) Stanley Cup -voittajan tulostavoitteeksi asetetaan playoffeihin pääsy haparoivan alkukauden vuoksi.

  Ihan rauha nyt. Joo, peli on aivan ripulia, ja etenkin yksilötasolla sakkaa useammallakin, etenkin Crosbylla ja Letangilla. Paljon on kiekkoa pelattu viimeisen kahden vuoden aikana, ja jalat hieman painavat. Sen lisäksi Pensillä on todella raskas otteluohjelma alkukaudesta.
  Peli tuosta pikkuhiljaa paranee, ja nykyiselläkin pistekeskiarvolla päästäisiin reiluun 96 pisteeseen, jolla on viimevuosina päästy pudotuspeleihin.
   
 6. LemMy Jäsen

  Lainaus:

  Kuka sen nyt mitenkin ajattelee. Itse ounastelin jo ennen kauden alkua, että playoffeihin pääseminen tulee olemaan tiukassa. Jossain vaiheessa fyysinen ja henkinen jaksaminen loppuu. Sen verran rankkaa puuhaa tuo Stanley Cupin voittaminen on.
   
 7. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Itse kyllä uskon, että playoffeihin mennään. On tuo vaan hurja nippu kun miettii kuitenkin millaisia kavereita ovat loppupeleissä Crosby sekä Malkin ja kun tuohon pistetään vielä perään nimet Letang, Kessel ja Murray niin ei tuo nippu vain yksinkertaisesti saa jäädä ulos playoffeista. Vaikeaa alkukautta veikkasin itsekin ja sellainen on mielestäni myös nähty, mutta pisteitä on kertynyt jopa enemmän kuin uskalsin odottaa.

  Sitä mä en kyllä vaan ymmärrä, että miksi olisi parempi jos joukkue jäisi ilman playoff paikkaa? Pelkästään korkeampi varausvuoro ei voi tätä selittää?
   
 8. Christian74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins ja Tappara
  Lainaus:
  Eiköhän kuitenkin paljon rankempaa ole se, jos sitä Stanley Cupia ei voiteta vaan hakataan vuosi toisensa perään päätä seinään ja petytään joka kerta?
  Peli on nyt tosiaan halutonta skeidaa eikä paljon minuakaan nappaa kokonaisia pelejä katsoa joka kerta ja valvoa kun nämä esitykset eivät silleen isommin sytytä.
  Onneksi kakkosketju Malkin-Kessel-akselilla pelkästään tuo pisteitä laariin näistä pakkovoittopeleistä niin pysyy sijoitus nähtyyn verrattuna jopa hyvänä parempia aikoja odotellessa.
  Joulun jälkeen alkaa sitten viimeistään olla h-hetki sen kanssa että alkaa homma toimimaan ja kiinnostamaan koko joukkuetta.
  Siinä nyt ei ole mitään järkeä ajatuksena että olisi hyvä jos ei päästäisi poffeihin mukaan.
  Ei se pitkä kesäloma sitä takaa että seuraavalla kaudella pitkän levon jälkeen peli kulkisi paremmin, päin vastoin jää liikaa aikaa syödä makkaraa ja kaljoitella ja vaikka loka-joulukuussa voitettaisiin pitkän levon turvin kaikki pelit niin paskanko iloa siitä on jos keväällä koetaan 1st round exit kuten joskus kävikin.
   
 9. LemMy Jäsen

  Lainaus:
  Ihan sillä verukkeella, että sais pojat yhen kesän vetää kunnolla happea välissä ja sitten parin uuden profiilihankinnan myötä 4. Cupin hakuun. Jopa itse kiekkonörtti Crosby on näyttänyt ensimmäiset vajaat 20 peliä siltä, että ei hirveästi napostelisi pelata.

  Voin toki olla väärässäkin ja parin kuukauden päästä kaikki löytävätkin sen draivin taas pelata ja keväällä mennään pitkälle, mutta kyllä se kovin kaukaselta tuntuu.
   
 10. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Vähän jäitä hattuun, nyt eletään vasta marraskuun alkupuolta. Ei tässä vaiheessa niitä mestaruuksia jaeta. Eikä tarvitse katsoa kuin kahta edellistä kautta. Marras/joulukuussa 2015 Penguinsin Stanley Cup-voitto varmasti suurimman osan silmissä ei näyttänyt vain kaukaiselta vaan mahdottomalta, ja viime kaudella Letangin jäätyä sivuun loppukaudeksi ei se Stanley Cup myöskään kovinkaan todennäköiseltä monen mielissä näyttänyt. Kuinkas lopulta kuitenkaan kävikään?

  Ennen kauden alkua oli useampia artikkeleja noista kolmannen peräkkäisen voiton metsästyksistä ja niissä oli haastateltu Islanders-dynastioiden (menestyksekkäästi hakivat sen kolmannen ja neljännenkin peräkkäisen voiton) sekä Penguinsin 90-luvun mestaruusjoukkueen (epäonnistuivat kolmannen voiton hakemisessa). Penguins dominoi tuolla 92-93 kaudella runkosarjassa ja sitä tuon joukkueen pelaajat muistelivat että pääsivät tuolloin liian helpolla, eivät joutuneet runkosarjassa juurikaan kokemaan mitään vastoinkäymisiä ja heikkoja jaksoja, ja sitten playoffeissa ei tarpeen vaatiessa enää löytynyt sitä ylimääräistä vaihdetta. Että tällaisten vaikeuksien/heikompien jaksojen kautta ne mestaruusjoukkuet lopulta kasvavat, kuten Penguins on osoittanut kahdella viimeisellä kaudella, joten jos annetaan joukkueelle nyt mahdollisuus eikä heti tuomita. Vaikea alkukausi oli myös hyvin etukäteen odotettavissa, joten eihän tässä nyt mitään yllättävää ole. Tässä ollaan kuitenkin heikosta pelistä huolimatta oman divisioonan kärjessä, joten voisi ne asiat paskemminkin olla.
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2017 klo 16.42
 11. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Viikonloppuna edessä vaikeat b2b-pelit vieraskaukalossa Capitalsia ja Predatorsia vastaan, mutta jos näin nyt uskaltaa sanoa niin sen jälkeen sitten helpottaa otteluohjelman suhteen. Seuraavalle puolelletoista kuukaudelle kun osuu vain kaksi kappaletta b2b-ottelupareja, ja molemmilla kerroilla niistä jälkimmäinen ottelu on kotikaukalossa. Muutoinkin edessä on enemmän kotipelejä (13 vs. 8) vuoden loppuun saakka, kun tähän saakka on menty vahvasti vieraspainotteisella (6 vs. 13) otteluohjelmalla. Joten otteluohjelman puolesta kun viikonlopun peleistä selvittäisiin kunnialla, niin sen jälkeen sitten loppuvuoden ajan voi laittaa odotuksia joukkueen suhteen ja toivoa että peli alkaa kulkemaan ja pisteitä tulemaan vieläkin parempaan tahtiin.

  Viikonlopun otteluille hieman odotusarvoja kuitenkin:
  - Saldona vähintään kaksi pistettä.
  - Joukkueella vähintään neljä tehtyä maalia 5 vs. 5 pelissä.
  - Crosbylle vähintään kaksi pistettä.
  - Rustille kauden ensimmäinen maali tasakentällisin.
  - Hagelinille vähintään yksi maali.
   
 12. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Vaikka tästä jo reilu viikko aikaa onkin, niin erittäin hyvin vastattu viestiini Crosbysta. Ja olenkin aivan samaa mieltä siitä, että tuo Oilersia vastaan pelattu kotiottelu oli Crosbylta tosiaankin aivan erinomaista pelaamista. Vieläpä harvoja pelejä, joita alkukaudesta olen livenä katsonut.

  Vaikka Crosby onkin ollut joissakin otteluissa hyvä, niin onhan tuo hänen pistetahtinsa aivan uskomattoman huonoa. Aivan kauden alku, eli ensimmäiset neljä ottelua olivat pisteiden kannalta hyviä. Yhteensä noihin neljään otteluun siis syntyi 6 pistettä. Mutta sitten seuraaviin 13 otteluun onkin Penguins -kapteeni saalistanut ainoastaan 7 tehopistettä. Maalia Crosby ei ole tehnyt yhdeksään perättäiseen otteluun.

  NHL-urallaan Crosby on tehnyt kauden alusta alkaen pelaamiinsa otteluihin pisteitä seuraavalla tavalla:

  kausi
  17-18 ensimmäisiin 17 otteluun 13 pistettä
  16-17 ensimmäisiin 17 otteluun 22 pistettä
  15-16 ensimmäisiin 17 otteluun 9 pistettä (28 ensimmäiseen otteluun 19 pistettä, kunnes Mike Johnston sai potkut)
  14-15 ensimmäisiin 17 otteluun 26 pistettä
  13-14 ensimmäisiin 17 otteluun 23 pistettä
  12-13 ensimmäisiin 17 otteluun 25 pistettä
  11-12 ensimmäisiin 17 otteluun 25 pistettä
  10-11 ensimmäisiin 17 otteluun 24 pistettä
  09-10 ensimmäisiin 17 otteluun 16 pistettä
  08-09 ensimmäisiin 17 otteluun 22 pistettä
  07-08 ensimmäisiin 17 otteluun 25 pistettä
  06-07 ensimmäisiin 17 otteluun 26 pistettä
  05-06 ensimmäisiin 17 otteluun 20 pistettä

  Sinällään minulle ei ole niinkään väliä, vaikka Penguinsin peli on tällä hetkellä mitä on, mutta siltikin on vain niin harmillista seurata tuota Crosbyn tehottomuutta. Tämä johtuu varmaankin siitä, että pelolla odotan sitä aikaa, kun Crosbyn ura ja pelillinen anti todellakin kääntyy laskusuuntaan. Toivottavasti tosiaan tämä ei ole vielä se kausi, ja hän kykenee aloittamaan tuon totutun tasaisen pistetehtailun, joka nostaa hänet jälleen yli piste per peli tahtiin. Tällä hetkellä ainoat vähintään yhden kauden pelanneet aktiivipelaajat, jotka ovat jokaisella pelaamallaan NHL-kaudella tehneet pisteitä vähintään piste per peli -tahdilla, ovat Crosby ja McDavid.
   
 13. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Tuon viestini jälkeen tosiaan slumppi jatkui viime viikon ajan, joten sen myötä ottelu ottelulta viimeisen parin viikon aikana on nyt tilastot päässeet huononemaan. Tuon maitsemasi 13 pelin otannan sijasta katsoisin vain viimeistä 9 ottelua ja niissä saalistettua kolmea syöttöpistettä. Eihän se hyvältä näytä. Sieltä Wild/Jets b2b-peleistä saakka voi sanoa Crosbyn pelanneen heikosti tai todella heikosti. Toiveissa oli että otollisissa suhteissa pelattu tiistain ottelu Coyotesia vastaan (kotiottelu edellisenä iltana pelannutta liigan jumboa vastaan) olisi saanut Crosbyn heräämään taas, mutta ei tapahtunut. Nyt pitäisi nopeasti tapahtua jotain kapteeninkin suhteen, sillä alkavathan nuo tilastot olemaan ihan liian huonot hänen tasoiselle pelaajalle.

  Crosbystä noin muutoin niin huomenna edessä on kapteenille uran 800. ottelu runkosarjassa. Pisteitä niissä on nyt kertynyt ennen tuota ottelua 1040, määrä jota parempaan uransa 800. pelin kohdalla on kyennyt vain 11 pelaajaa. Kohtapuoliin Crosby nousee Penguinsin riveissä pelattujen runkosarjaottelujen määrässä Jagrin (806) edelle, toiselle sijalle Penguinsin all-time listalla.

  Crosbystä ja Jagrista tällainen vertailu vielä (Coyotes-peli ei mukana Crosbyn pelimäärässä), kun ennen Crosbyn edellistä peliä olivat pelanneet yhtä monta runkosarja+playoff ottelua Penguinsin riveissä:

  Jagr: 946 GP 504+722=1226
  Crosby: 946 GP 444+760=1204

  Tasaista oli ja ilman viimeisen parin viikon hiljaista pistetahtia olisi ollut vieläkin tasaisempaa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2017 klo 18.53
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Sama virsi sen kuin jatkuu ja Pensin alkukauden peli haastaa jo Mike Johnstonin ajat, tylsää hokia vailla mitään palon tunnetta. Ehkä pitäisi suosiolla jättää Pens-hoki hetkeksi aikaa väliin, mutta mihin sitä tavastaan pääsisi ja eiköhän taas ensi yönä itseä kiduteta kun Nashville aivan varmasti voittaa Pensin ja ainut kysymys onkin, että kuinka paljon?
   
 15. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Odotetun vaikeat back-to-back pelit päättyivät alavireisesti, yksi piste neljästä mahdollisesta plakkariin. Seuraavaksi taas mahdollisuus yrittää petrata kun Sabres tulee Pittsburghiin kylään. Ilmeisesti tässä Nashville-ottelussa tappioasemassa oli jo näkynyt tekemisen meininkiä, joten toivottavasti se kielii valosta tunnelin päässä. HFboardsilla Sullivan sai aika rankkaakin kritiikkiä rangaistuslaukojista, ilmeisesti todella kuumavireinen Kessel ei päässyt yrittämään laisinkaan. Mikäli se pitää paikkaansa niin onhan valinnat aika kyseenalaisia.

  Joukkueesta löytyy aika monta kaveria jonka voisi huoletta siirtää katsomon puolelle Sprongin tieltä miettimään syntyjä syviä. Penguins tarvitsee nyt kipinää ja Sprongin tuominen olisi helppo ja luonnollinen vaihtoehto.

  Jäi kommentoimatta Capitals-ottelusta Reavesin tappelu. Näyttäväähän se on, mutta mitään tekemistä sillä ei ole voittamisen kannalta. Edelleenkin minusta aivan turha hankinta, sillä jos osasin käyttää tilastosivuja niin Reaves ei edes pelaa alivoimassa - jolla hänen hankintaansa perusteltiin. Jatkaen Sprongin tapaukseen niin itse pistäisin Reavesin katsomoon Sprongin tieltä. Kaveri ei ole montaa kertaa yli kymmentä minuuttia pelannut, joten Penguins ei menettäisi mitään tuossa siirrossa. Jotenkin tuntuu siltä, mitä kesällä pelkäsin. Sullivanin kädet on sidotut Reavesin kanssa. Rutherford ajoi itsensä lausunnoillaan nurkkaan.
   
 16. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Sprong voisi olla Penguinsin kannalta tarvittava piristysruiske, mutta pelaajan itsensä kannalta en välttämättä nostaisi Sprongin kaltaista taituria ylös sekasortoiseen tilanteeseen jossa Pittsburgh Penguins nyt on, jossa onnistuminen on vaikeaa, ja johtavatkin pelaajat suorittavat päin vittua.
  Ja tästä päästäänkin Crosbyn suorittamiseen: Jokainen tähtipelaajakin joutuu aika-ajoin slumppiin, mutta erityisen huolestuttavaa on se että Crosby näyttää todella laiskalta tällä hetkellä. Vaikka kapteenin tehot olisivatkin kateissa, niin harvemmin silti Crosbyn kaltaista kiekkonörttiä on tarvinnut laiskuudesta ripittää.

  Ja Kesselin patsashanke hallin pihalle saa lisäpontta. Yksi harvoja valopilkkuja joukkueessa nykyisessä tilanteessa.
   
 17. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Sellainen peli, kokonaan en katsonut, mutta paljon on muuttunut viime kaudesta. Viime vuosina Pens on ollut se, joka pelaa todella aktiivisesti ja jatkuvasti on iholla. Nyt mennään syystä tai toisesta käsijarru päällä ja peli on sellaista ”ihan kivaa” pörräämistä.

  Kaikki ratkaisut ja tekemiset ovat laiskoja, ja se kulminoituu aika hyvin kapteeniimme Crosbyyn, jota ei kiinnosta jääkiekko yhtään tällä hetkellä.

  Jos JR treidaa meidän ykköspickin, se kannattaa suojata. Tilastot ovat mukavia, ja jonkun sivun mukaan Pensin mahdollisuudet poffeihin ovat 30,4%.
   
 18. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Ainakin tämän sivun mukaan Penguinsin putospelimahdollisuudet ovat jotakin tuollaista luokkaa, mutta kun tuo sivu taitaa arvioida noita mahdollisuuksia etupäässä maalieron perusteella, niin eipä ole paljoa painoa minun mielestäni noilla prosenteilla.

  Siinä vaiheessa kun Penguinsin kapteeni herää horroksestaan, poistuvat kaikki huolet runkosarjan osalta. En tiedä mikä Crosbya vaivaa, mutta on surullista katsoa, kuinka parin viime kauden paras pelaaja on vaipunut täyteen näkymättömyyteen. On kyse sitten väsymyksestä, tyytyväisyydestä, tai ihan mistä tahansa, niin pikkuhiljaa kapteeninkin olisi syytä herätä ja alkaa jälleen näyttämään esimerkkiään muille.

  Joukkueen kannalta en ole huolissani mistään muusta kuin Crosbysta. Jos hän koko kauden aikoo jatkaa samaa hiihtelyään, niin silloin saattaa käydä runkosarjassakin miten tahansa. Kun taas tuo lukko aukeaa, niin pudotuspeleistä ulosjäämiselle voi vain naureskella.
   
 19. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Niin ja jos tuota Reavesin hankintaa kyseenalaistetaan niin mites tuo Sheahan? Saakohan edes maalia tehtyä koko kauden aikana? Pidän itse tuota Sheahanin hankintaa täysin turhana johon tuhlattiin kolmoskieppi jota olisi voinut käyttää pelimerkkinä oikean vahvistuksen hankintaan. Reavesin pelaaminen heittelee laidasta laitaan, välillä tulee todella hyviä pelejä, mutta sitten taas täysin näkymättömissä pienellä peliajalla. Niin tai näin niin itse kyllä tykkään, että Reaves löytyy jengistä.

  Ja Sprong pitäisi ehdottomasti kutsua ylös, voisi tuoda kivan piristysruiskeen peliin. Muutenkin olisi kiva nähdä hollantilainen jälleen show'n puolella.
   
 20. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Sheahan on keskushyökkääjä, mistä joukkueesta oli pulaa Boninon ja Cullenin lähdettyä. Todennäköisesti ei tee maaliakaan, mutta aloittaa valtavasti puolustusalueelta yli 50%:n aloitusprosentilla. Jos häneltä saisi maalejakin tuon lisäksi niin kolmoskiepillä ei kannattaisi edes kysellä hänen peräänsä. Penguins joutui tyytymään häneen pakon edessä.

  Reaves tuotiin joukkueeseen kun haluttiin tähdille suojelua ja vanhan liiton muskeleita joukkueeseen. Hän ei ole ollut ratkaisu mihinkään; pelannut kaikki 19 ottelua, tehnyt yhden maalin, pelaa keskiarvolta karvan verran yli 7min per peli ja ottanut 64 minuuttia jäähyjä. Reaves on laukonut 14 kertaa maalia kohti, Sheahan 10. Luonnollisesti Reaves on pelannut puolet enemmän pelejä. Reavesin pelipaikalle olisi kaikenlisäksi parempia pelaajia omastakin takaa. En ole nähnyt kaikkia pelejä, mutta yksikään näkemistäni ei ole ollut Reavesin kannalta suotuisa.
   
 21. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Eli ei tuo mitään Rowneyn tai McKeggiin verrattuna niin miksi piti hankkia? Mieluummin vaikka näkisin Bluegerin tuossa joka pelasi hyvän harjoitusleirin ja omaa edes jonkunlaista potentiaalia. Mikään pakko ei Sheahania ollut hankkia.

  Ja jos Reaves ei ole ollut ratkaisu mihinkään niin ei sitä ole myöskään ollut Sheahan.

  Onneksi tuo otteluohjelma hieman helpottaa nyt, tiedä vaikka pelikin paranisi jengillä siinä sivussa...
   
 22. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Sen enempää Rowney, McKegg tai Bluegerkaan ei ole pelannut koko kautta NHL:ssä. Sheahan oli minkäänlaisen uskottavuuden kannalta välttämätön, loukkaantumisista puhumattakaan - jollaista muuten Rowney parhaillaan potee. McKegg on ollut ihan hyvä, mutta rehellisyyden nimissä missään määrin uskottava Stanley Cup -contender ei voi lähteä moisilla arvoilla kauteen ilman varasuunnitelmaa. Sheahan on ikään kuin varmistava tekijä, että edes jonkinlaista taattua NHL-laatua löytyy alemmista kentistä. Valitettavasti vain hänen tapauksessaan se taattu laatu on liiankin taattua, yllätyksiä ei liene luvassa näillä näkymin. Sheahan on ollut ja tulee olemaankin (valitettavasti) vastaus alempien kenttien akuuttiin sentteripulaan.

  Reavesin kohdalla ihmetyttää, että miksi ihmeessä Sullivan haluaisi pelaajan joka pelaa alle kaheksaa minuuttia per peli joukkueeseen jonka resepti mestaruusvuosina oli joukkueen syvyys. Siitä syvyydestä piti joka tapauksessa tinkiä tästä kaudesta eteenpäin, mutta kaveri jonka ei uskalleta edes antaa pelata on minulle mysteeri. Ryan Reaves on siis pelannut jokaisessa Penguinsin pelissä, mutta on monen minuutin erolla selvästi vähiten pelannut pelaaja.

  Tietysti turhahan Reavesista tai Sheahanista on taistella, koska kuten tuli itsekin kirjoitettua ne vastaukset ovat aivan eri kaliiberin pelaajissa. Tuolta kun Crosbyn syväjää hellittää yhtään niin pisteitä alkaa ropisemaan joukkueellekin ihan eri tahtiin.
   
 23. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Penguins - Sabres 5-4 (OT)

  Penguinsilta edelleen jähmeä ottelu, mutta tärkeät 2pistettä plakkariin. Crosbyn 12(?)n ottelun maaliton putki katkesi, ja syötti vielä kruunuksi Shearyn jatkoaikamaalin. Sabres olikin se joukkue jota vastaan Crosbyn piti onnistua: 25 ottelua putkeen heitä vastaan pisteillä ja saldo taisi olla jotain 13+30 (numerot ulkomuistista). Rehellisyyden nimissä noilla virhemäärillä liigasta löytyy vain kourallinen joukkueita jotka noi paikat jättää käyttämättä. Ottelun puoliväliin mennessä oli ainakin puolen kymmentä ylivoimahyökkäystä omiin joista Murray ei valitettavasti saanut jokaista kiinni. Ottelun jälkimmäisellä puoliskolla jättiläiset jo aavistuksen heräsivät, vaikka se ei vielä toistaiseksi juuri muualla näkynyt kuin tulostaululla. Ottelun paras ketju oli töitä valtavasti tehnyt Sheary - Sheahan - Hörnqvist. Hörnqvist ja Sheary isossa kuvassa pisteiden muodossa, vaikka Shearyn maali tulikin Crosbyn aisaparina.

  Penguinsin isoimpia ongelmia on yskähtelevä ylivoima, siinäkin pyörähti kymmenkunta ylivoimamahdollisuutta ilman osumaa. Schultz pelasi Letangin kiintiöjäähyn aikana viivalla ykkösryhmän kanssa ja heti hommassa oli tekemisen meininkiä mikä konkretisoitui maalin muodossa. Sullivan oli vaatinut pojilta shoot first -mentaliteettia, mutta Letang itse on yksi joukkueen pahimmista leipojista. Kun kuviossa on kolme kaveria hakemassa highlight-luokan syöttöjä niin harvoinhan sitä todellista uhkaa tulee laidoissa pyörimisen sijaan. Jos Kesselin one-timer olisi kunnossa niin hän olisi moninkertainen 40n maalin mies. Tänään tietysti yksi maali tuli suoraan syötöstä, mutta se olikin jo niin avonainen paikka ettei Philkään voinut olla laukomatta. Tuntuu, että ylivoimaa siniseltä katsottuna oikealla oleva pelinpyörittäjä (Malkin tai Crosby) ei kumpikaan ole itse laukaisu-uhka vaan kummankin täytyy hakea syöttöä. Varsinkin Malkinilla olisi rahkeita itsekin laittaa tuolta one-timereita kun se siniseltä siihen pelataan.
   
 24. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Paljon huonoa ja vähemmän hyvää, mutta kaksi pistettä lämmittää ja Crosbyn onnistuminen vihdoin, jos se peli nyt siitä vihdoin alkaisi aukeamaan? Tuo ylivoima niin kuin tsajari tuossa yllä sanoikin niin on kyllä ihan karseaa katsottavaa, Crosbyn ja Malkinin pitäisi ehdottomasti pyrkiä laukomaan enemmän, varsinkin Malkinin jolla kuitenkin on tuo one-timer helvetin hyvä. Kessel ei suoraan syötöstä osaa ampua joten sieltä ei saada one-timereita, mutta Kesselin ranne on kumminkin jo semmoinen uhka, että vastustajan nelikko joutuu tämän ottamaan huomioon. Letang on viime aikoina ollut niin karsea ettei pitäisi olla mitään asiaa tuohon ykkösylivoimaan. Hörnqvist ei ole maalinedustalta saanut kiekkoa millään sisään, mutta eipä tuohon tontille juuri muita olekaan heittää. Toki Guentzel osaa ohjata noita kiekkoja todella taidokkaasti, mutta eihän tuosta ole laadukasta maskipeliä veskarille tekemään.
   
 25. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Loppui kynästä muste laskiessani tukkimiehen kirjanpidolla kuinka monta kertaa puhveli jätettiin yksin nokikkain Murrayn kanssa. Jotain rotia puolustamiseen.

  Edelleen Pens kiinni divisioonan kolmospaikassa. Ilman Murrayta ja Kesseliä sijainti olisi todennäköisesti villikortti-sijoitustenkin alapuolella.

  Lainaus:
  Oli muuten kohtuu kirurgintarkka lätty Malkinilta. Kolme puhvelia välissä, ja kiekko koskee jäähän vasta osuessaan Kesselin lapaan.