Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 18.06.2017 klo 14.57.

 1. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Toivottavasti. Jotenkin vain tuntuu ettei pue enää NHL:ssä pingviinipaitaa ylleen. Kenties piakkoin on edessä pelikaanipaidan pukeminen.
   
 2. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Miten olisi Vegas? Siellähän on molemmat molarit telakalla.
   
 3. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  Aikaisintaan ensi kaudella. En millään jaksa uskoa että Pelicans edes hakee uutta maalivahtia tälle kaudelle niin kauan kuin toinen kaksikosta Voutilainen-Juvonen ei loukkaannu. Voutilainen on osoittautumassa melko hyväksi löydöksi ja eiköhän Juvonen pelaa meillä kakkosvahtina nykyisen kauden loppuun ja lähtee sitten hakemaan nostetta uralleen muualta. Näin ainakin itse näen Pelicansin maalivahtitilanteen.
   
 4. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
 5. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Niemen ura Penguins-organisaatiossa jäi kolmen ottelun mittaiseksi kun waivereista tie vie Floridaan. Ura Penguinsissa muodostui siten legendaariseksi. Kolme ottelua GAA:n ollessa 7.50 ja torjuntaprosentin .797%. Ei niillä ihan kärkisijoja kuitenkaan oteta. GAA:ssa yhden ottelun (tarkalleen ottaen 13 minuuttia) pelannut Greg Redquest on edellä 14.08 GAA:lla, ja torjuntaprosentissa taakse jäävät samainen Greg Redquest .700 SV%:lla ja Paul Hoganson .750 SV%:lla.
   
 6. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Harmi homma, uskoin Niemen pystyvän torjumaan Penguinsissa hyvin kakkosena, mutta ei lähtenyt homma rullaamaan yhtään toivotulla tavalla. Toivottavasti Floridassa homma löytäisi takaisin raiteilleen.

  Ensi yönä sitten McDavidin Oilers tulisi vastaan ja jotenkin Pensin pitäisi onnistua saada itsensä syttymään tuohon matsiin. Oilersin puolella tuskin tätä ongelmaa on kun vastassa on kaksinkertainen hallitseva mestari ja Crosby jota vastaan McDavidilla oli jo viime kaudella kovat näyttöhalut.

  Vähän on ollut vuoristorataa tämä alkukausi, mutta ei tässä syytä huoleen ole. Ika heitti viikonloppuna muuten mielenkiintoisen jutun esille Viasatin studiossa, tiesi kertoa Kucherovin palanneen jäille jo kesäkuun loppupuolella, voidaan siis sanoa melkein samaan aikaan kun Pens juhli vielä Stanley Cup -voittoaan ja Määttä nukkui parvekkeella sammuneena jne. Mutta niin, tuosta voi vähän jokainen miettiä kuinka suuri ero sillä on lopettaako kauden joskus huhtikuun alussa vai päättääkö sen kesäkuun puolessa välissä ja juhlii sitten pari viikkoa sitä vielä, Kucherov ja kumppanit ovat ladanneet itseään jo pidemmän aikaa tähän kauteen niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kyllä ne meidänkin tähdet sieltä vielä heräilevät kun kausi etenee pidemmälle uskon näin.
   
 7. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Noni, imurin tilalle sitten naistenhakkaaja.
   
 8. En Liten Pingvin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #41 & #66
  Lainaus:
  (huoh)
   
 9. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  No tottahan tuo on, joten miksi huoh? Toki tapauksesta kolmisen vuotta aikaa jo kulunut, ei se siitä silti miksikään muutu. Vai tulkitsinku "huohin" väärin?
   
 10. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  No ehkä täysin turha kommentti vain? Totta toki, mutta täysin turha heitto jolla ei tuoda mitään keskustelulle. Eiköhän tämä DeSmith ole vain väliaikainen ratkaisu ja jostain saadaan Niemelle uusi korvaaja?
   
 11. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  No juu, sitä saattoi toki olla, eipä siinä. Vilkaisin tämän DeSmithin tilastoja (vaikkei näihin koskaan voikkaan sokeasti luottaa), ihan hyvin ilmeisesti tällä kaudella pelaillut? Tuskin kuitenkaan kevättä ylhäällä näkee.
   
 12. Christian74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins ja Tappara
  Ihan se ja sama vaikka olisi tatinhakkaaja kunhan ottaa kiekot kiinni : )
   
 13. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Totta ja totta. Yliopiston kurinpitolautakunta totesi syytökset perättömiksi ja DeSmithin siten syyttömäksi väitettyyn pahoinpitelyyn. Oikeudessa syytteet pahoinpitelystä peruttiin. Joten onko sitten reilua että yhden syytöksen pohjalta täällä huudellaan kaveria naisten pahoinpitelijäksi, kun hänet on kerran todettu syyttömäksi tekoon? Tokihan nykyaikana pelkkä syytös riittää siihen että maine seuraa perässä pitkään ellei ikuisesti, sama mitä oikeudessa tai muussa instanssissa myöhemmin todetaan tapahtuneeksi. Totuudella ei niinkään sitten väliä enää sen jälkeen kun väitteet/huhut ovat lähteneet liikkeelle. Eikä toki oikeuden/muun instanssin päätöskään aina suoraan tarkoita että olisi syytön väitettyyn tekoon (asioita kun on vaikea todistaa tuomioon vaadittavalla tarkkuudella useasti), mutta pelkkä syytös ei tee myöskään ketään suoraan syylliseksi. Itse en nyt kuitenkaan lähtisi huutelemaan naisten pahoinpitelijäksi tuon tapauksen pohjalta. DeSmith kun on niistä väitteistä vapautettu.

  --------------

  Viime yönä pienimaalinen mutta viihdyttävä ottelu Oilersin kanssa, joka päättyi lopulta Penguinsin 2-1 voittoon jatkoajalla. Kessel sai jatkoajalla kuitattua ne pari varsinaisella pelipaikalla hukattua avopaikkaansa. Murray oli erinomaisessa vireessä maalinsuulla eikä ole vieläkään hävinnyt yhtään ottelua varsinaisella peliajalla tällä kaudella. Murray sai myös hyvin tukea joukkuekavereiltaan kun siellä oli aina vuoron perään Cole, Määttä, Dumoulin ja kumppanit estämässä Oilersin maalinteon avopaikoista.

  Sheahanille heti avausottelussaan piste ottelun avausmaaliin. Siinä yhdessä av-tilanteessa olisi voinut itse laukoa eikä lähteä hakemaan syöttöä, kun siinä oli vapaa linja kiekonkarvauksen jälkeen nousta maalille nokittain Talbotin kanssa. Muutoin ihan hyvää pelaamista ensimmäisessä ottelussa.

  Reaves oli myös hyvä. Syöttöpiste ja muutenkin hyvää laitavääntöä hyökkäyspäässä niin maaliin johtaneessa vaihdossa kuten useassa muussakin vaihdossa.

  Schultz sai Draisatlin kyynärpäästä osuman päähänsä eikä pelannut sen jälkeen enää. Toivottavasti edessä ei ole pitkää sairauslomaa.
   
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  No joo ensimmäinen erä oli oikein hyvä, mutta tämän jälkeen Pensin trendi oli laskeva läpi pelin. Ensimmäisen erän jälkeen voi kysyä, että mihin hävisi mm. Crosby kuvasta? Ei ole Guentzel ja Sheary vielä kovin kummoisia olleet, varsinkaan Shearyn paikkaa Crosbyn rinnalla en ymmärrä kun homma ei nyt mitenkään loistavasti toimi. Hörnqvist siihen tilalle mielellään kiitos. Onneksi av-peli oli uhrautuvaa ja päästiin jatkoajalle jossa Kessel sitten korjasi potin kotijoukkueelle, ei ehkä niin ansaittu voitto, mutta kukaan ei keväällä ja myöhemmin tämmöisiä muistele. Murray on huikea.
   
 15. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Lainaus:
  Jostain luin, että olisi vastustanut pidätystä, vielä myöntänyt pahoinpitelyn ja Jälkikäteen sitten perunut puheensa, en sitten tiedä onko syytteet nimenomaan todettu perusteettomiksi oikeuden puolesta vai nainen vaan jättänyt asian sikseen ilmeisesti kyseessä kuitenkin oli tyttöystävä. Puhtaasti toki muiden puheiden varassa tässä jutussa ollut. Ainakin tämän jutun mukaan olisi myös erotettu koulusta: DeSmith no longer on New Hampshire roster :: USCHO.com :: U.S. College Hockey Online

  Lainaus:
  On sillä sen verran väliä, että nämä kaverit ovat kuitenkin roolimalleja monelle lapselle. Alunperin toki luulin, että mies oli ihan tuomittukin noiden muiden ihmisten kommenttien perusteella.

  E: No tässä on ainakin yksi lähde asialle:

  DeSmith, a Rochester native, signed a diversion agreement at the Dover District Court on Thursday, and admitted to assaulting a woman in Durham Aug. 31. As part of the agreement, DeSmith is required to undergo drug and alcohol counseling for up to a year, and be monitored by Strafford County Corrections, which may include random alcohol testing. DeSmith also has to complete 40 hours of community service through the County Work Program. He is on probation for 12 months.

  As part of the agreement, DeSmith pleaded guilty to a charge of disorderly conduct and was sentenced to pay a $124 fine. He was originally charged with resisting arrest and another count of disorderly conduct, but the charges were dismissed as part of the negotiated plea deal.

  Ex-UNH goalie agrees to diversion,receive counseling, avoids jail - *GJ_FOSTERS_NEWS - fosters.com - Dover, NH
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2017 klo 14.41
 16. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Tässä oma lähteeni (jota oli lainattu monessa muussa yhteydessä tapauksesta puhuttaessa):

  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Former UNH goalie Casey DeSmith comments on media coverage of his arrest and suspension from UNH | Concord Monitor

  Virheenhän tuo on selvästi tehnyt ja siitä sitten kärsinyt tuomionsa. Pahoinpitelyä ei kuitenkaan ole myöntänyt tuon lainaamani lähteen mukaan, ja siinä samassa artikkelissa DeSmith taitaa muuten puhua sinun lainaamastasi artikkelista kun toteaa että paikallisessa lehdessä asioita oli esitetty väärin. Lisäksi yliopiston toimesta syytökset pahoinpitelystä todettu perusteettomiksi, joten tosiaan ei pahoinpitelystä ole saanut tuomiota ja todisteiden perusteella suoraan todettu syyttömäksi siihen.
   
 17. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Itseasiassa jos noita nyt korostamiasi kohtia suoraan lähdetään kääntämään niin hän on vedonnut syyttömyyteen kaikesta muusta paitsi epäasiallisen käyttäytymisen myöntänyt (mikä tämän julkijuopottelun tarkka vastine nyt onkaan Suomessa..) joka rikkeenä on tuon mukaan vähäpätöinen enkä kyllä usko että siitä rangaistuksena olisi 40h siivilipalvelusta ja vuoden ehdollinen ym. edes Yhdysvalloissa?

  "A diversion program in the criminal justice system is a form of sentence[1] in which the criminal offender joins a rehabilitation program, which will help remedy the behavior leading to the original arrest, and avoid conviction and a criminal record."

  Tuossa puhutaan kuitenkin ihan rikosrekisteristä ja rikoksesta, noihin se julkijuopottelu ei varmasti lankea? Voi toki olla, että on jotenkin muuten riehunut ja pistänyt paikkoja paskaksi oikein huolella, mutta arvoitukseksi näköjään jää ilman kunnon lähdettä. Ei toki olisi ensimmäinen kerta kun media uutisoisi jostain asiasta harhaanjohtavasti.

  Tuon syyttömyyden on siis todennut vain koulun kurinpitolautakunta.

  E: No tätä viestiä kirjoittaessa tuli vielä tämä vastaan:

  A female victim was “thrown to the ground, jumped on top of and was repeatedly punched and spat upon,” Durham Deputy Police Chief Renee Kelly told The New Hampshire. Kelly added that DeSmith, 23, “appeared intoxicated” when police arrived and reportedly resisted arrest after being taken to Wentworth-Douglass Hospital. The police also found “physical evidence” on the victim’s body, Kelly said.

  UNH Goalie Casey DeSmith Arrested, Suspended After Alleged Domestic Dispute | Hockey East | NESN.com
   
 18. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  En nyt jaksa DeSmithin vuosikausia vanhasta hölmöilystä sen enempää tässä enää kirjoittelemaan, mutta totean nyt että eihän se mitään vuoden ehdollista siinä saanut. Siis siinä mielessä kuin Suomen rikoslaissa puhutaan ehdollisesta vankeusrangaistuksesta. Tuossa mun tarjoamassa linkissä puhutaan että kaikki syytteet DeSmithin kumoutuvat 12 kuukauden kuluttua siitä kun on täyttänyt sovintosopimuksen ehdot, ja sun linkissä todetaan että on 12 kuukauden "koeajalla". Niissä puhutaan samasta asiasta eri termein ja jälkimmäinen on tietenkin enemmän syyllistävässä mielessä oleva maininta. Käytännössä varmastikin tarkoittaa että kunhan suorittaa 40h yhdyskuntapalveluksensa eikä vuoden kuluessa hölmöile uudestaan, niin kaikki muut syytteet kumoutuvat.

  EDIT: Kyllähän tuo tarjoamasi linkin "probation" koeajan lisäksi voi kääntyä muotoon ehdonalainen vankeusrangaistus myöskin. Että tosiaan sikäli siinä on selvästi tuomitsevampi ja syyllistävämpi sävy heti kuin tuossa mun tarjoaman linkin maininnassa 12 kuukaudesta. Mutta uskallan näiden linkkien ja muiden tietojen pohjalta todeta, että kyse ei ollut mistään 12 kuukauden ehdollisesta vankeusrangaistuksesta.

  Sitäkin voi sitten miettiä että jos sinun tarjoaman linkin mukaisesti olisi myöntänyt pahoinpitelyn, niin miksi syyttäjä ja tuomioistuin hyväksyivät sovintosopimuksen kaikkein vähäpätöisimmästä rikkeestä ja sen hyvittämällä sitten myönnettyä pahoinpitelyä ei tarvitse enää hyvittää? Kai siitä nyt enemmän olisi kuitenkin tullut kuin 40h yhdyskuntapalvelusta? No kaipa sillekin voi joitain syitä löytyä.

  Lopuksi vielä että kyllähän nuo "misdemeanorit" ja nämä "disorderly conductit" menevät tuolla "crime"-yleiskäsitteen alle, ja niistä voi hyvin tulla merkintä rikosrekisteriin. Varmasti riippuu nyt sitten yksityiskohdista tarkemmin, ja osavaltiotasoilla eroavuuksia myös tuon suhteen.

  ---------------------------------

  Mutta tähän kauteen liittyen sen verran että Thomas DiPauli saanut kutsun NHL:ään. Korvaa IR-listalle siirtyneen Carter Rowneyn toisena ylimääräisenä hyökkääjänä kokoonpanossa.

  Edit. DiPauli lähetetty alas yhtä nopeasti ja yhtä vähin äänin kuin sai kutsun ylöskin. Ilmeisesti kyseessä paperisiirto, en kyllä ymmärrä miksi kun ei tässä LTIR:n maksimoimista varten sellaiselle ollut tarvetta kun kerran koko LTIR:lle ei edes ole tarvetta.

  Edit2. Näköjään Sheahanin hankinta ja loukkaantumisten korvaajat ovat nostaneet palkat niin korkeiksi, että Matt Hunwickin LTIR-listaukselle oli tarvetta. Eli LTIR:ää juurikin maksimoitiin DiPaulin lyhyellä ylösnostolla.
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2017 klo 19.18
 19. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Sen verran kyllä vielä jatkettava suistiota, että eihän Suomessakaan ehdollinen tuomio tarkoita muuta kuin edellytystä nuhteettomasta elämästä? Olihan tuossa vielä kuitenkin nuo testit ja jotain raportointia plus yhdyskuntapalvelus, eli vissiin samaa arsenaalia käytetään kuin meillä.

  E: Olisi pitänyt varmaan siirtää tämä tuonne breaking the law -ketjuun kun semmoinenkin löytyi.

  Ee: Hyvä kuitenkin, että tämä keskustelu käytiin kun ei asia niin suoraviivainen ollutkaan.
   
 20. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Yöllä vastaan tulisi sitten Jets ja Laine, uusin nimi sairastuvalla on nyt Justin Schultz jolla todettu aivotärähdys eli tärkeä palanen puuttuu Pensin takalinjoilta. Frank Corrado sai kutsun ylös ja eiköhän tuo ole mukana pelaamassa kaiken järjen mukaan, tuskin nyt viidellä pakilla mennään.

  Yleensä matsit Pensin ja Jetsien välillä ovat olleet hyvää viihdettä joissa on nähty paljon maaleja, toivotaan tietysti saman trendin jatkuvan ja Pensin voittavan. Uusi Jets ei ole onnistunut Pittsburghista vielä voittoa hakemaan kertaakaan.
   
 21. M.Lemieux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Pittsburgh Penguins
  Tervehdys vain kaikille Pens-palstaveljille. Vuosia olen Jatkoaikaa jo lukenut, mutta vasta lähiaikoina uskaltauduin kirjoitusoikeuksia hakemaan ja ne sainkin. Pingut ollut sydämen asia pitkälti, koska #66. Vaikka toisaalta harmittaa, että olen sitä ikäluokkaa kuitenkin, joka ei Super Marion pelejä muista ainuttakaan. Onneksi on Youtube ja muut kanavat nykyään.

  Kohta starttaa matsi Jetsiä vastaan. Olenkin hieman huolestunut Schultzin poissaolosta. Lähinnä siitä, miten hyvin pakisto ja ylös kutsuttu Corrado pystyy paikkaamaan ja pitämään Laineen ja kumppanit pois maalintekopaikoilta.

  Sheahan-tradesta en kyllä pidä alkuunkaan, mutta antaa miehen osoittaa ennakkoluuloni vääräksi. Toinen mikä huolettaa, on se, kuinka Murray jaksaa pitkälle kevääseen, jos joukkueeseen ei saada uskottavaa kakkosveskaria. Niemi ei sitä totisesti ollut. Harmi homma Niemen kannalta. Eikös JR jossain maininnut tämänhetkisen veskaritilanteen olevan väliaikaisesti näin? Joten saapa nähdä tuleeko sillä osastolla liikkuja suuntaan tai toiseen. Annetaan DeSmithille kuitenkin muutama matsi aikaa näyttää kyntensä.

  Toivotaan, että Murrayn kotitaika pitää edelleen. Edellisessä ottelussa Oilerssia vastaan Murrayn maali oli kuin noiduttu, McDavidin laukaukselle ei #30 voinut mitään. Onneksi siitä pelistä kairattiin jatkoajalla lopulta voitto.
   
 22. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Oli aika läppämatsi Jetsiä vastaan, Pens huiteli vähän sinnepäin ja haki teki sitten sen tarvittavan voittomaalin jatkoilla kun Kessel karkasi läpi iskien uransa 300 uunin. Näin sen toisaalta pitää vieraan konferenssin jengejä vastaan mennäkin, mitä sitä turhaan repimään. Kohtalaisen viihdyttävää hokia kuitenkin, vaikkei maaleja tehtykään, kiitos Matt Murrayn ja Pensin hyökkääjien puolivillaisen viimeistelyn ja pihtailun. Kai se vastustajan veskarikin jotain torjui.

  Sinänsähän on ihan kiva, että tuollaisella puoliheijarillakin poimitaan pisteitä ja kai se kulli kovettuu sitten kevättä kohden. Mutta ei toi pelaaminen miltään hirveän vakuuttavalta näytä ja vähän turha näitä on edes katsella. Onhan tuossa jengissä aivan hirveä ero edellisiin kausiin, kun pystyttiin jyräämään kolmella kovalla ketjulla ja neljännellä, joka pystyi pelaamaan molemmissa päissä tasapainoisesti ja pakit veti aivan taitojensa ylärajoilla Nyt ei ole ketjuja kuin kaksi ja niissäkin Sheary ja Rust, jotka nyt eivät vaan jääkiekkoilijoina oikeasti ole top-6 kamaa. Crosbyn ja Malkinin laidalla toki ovat, mikä onkin koko jutun juju. Pakeista kaksi menee hukkaan jonkun farmikäden parina ja Letangilla polttaa, noh, hyvin letangmaiseen tapaan; upporikasta ja rutiköyhää se aina on vetänyt.

  Toistaiseksi ei uusi palikka Sheahan ole päässyt varsinaisesti vakuuttamaan, joskaan ei nyt pettänytkään. Kuten toveri @Walkin :lle totesin, vielä on aikaista ja annettakoon aikaa, ei se tainnut Boninollakaan kovin lennokkaasti alkaa. Wilsonia en sen kummemin osaa ikävöidä, kun kuuluu mielestäni siihen kategoriaan mikä NHL-tasolla on ihan minimi - tekee kovasti duunia vähällä rahalla, muttei itse asiassa ole kovin kaksinen jääkiekkoilija.

  Teoriassa tuon Sheahanin kanssa kolmoskenttä voisi toimia, koska kädet ja pää riittää kyllä tuohon rooliin. Ratkaisut on pääsääntöisesti hyviä ja pelinopeus oivallinen, joskin muuten näytti jalalla hitaalta ja oli vielä vähän ulkosalla noista kuvioista. Tosin nyt ei tullut ketjukavereilta paljon apuja, kun hurritkin tuntui olevan jossain ihan muissa maailmoissa. Hörni tarvisi saada tuonne Sidnin laitaan hämmentämään, Shearyn kanssa ykkösen peli menee ihan neppailuksi ja kikkailuksi - vaikka nyt maalin sattuivat tekemäänkin. Itse vaihtaisin asap Sheary-Hörnqvist päikseen ja antaisin Sheahanin harjoittaa osaamistaan näppärien ja nopeiden, vaikkakin köykäisten, laiturien kanssa. Hagelin on kyllä edelleen jostain syystä aivan turistin asemassa ja kiertelee ja kaartelee missä sattuu. Missä helvetissä on se toissakevään suoraviivainen vauhtikone?

  Neloskentästä avauduin jo vähän tonne seurantaketjuun, koska se on vain yksinkertaisesti aivan kauhea. Ei noilla jätkillä vaan riitä ja jopa Jetsiä vastaan kaveri onnistui jok'ikinen kerta vääntämään mylläkän omiin kun kolmikko Reaves-McKegg-Kuhnhackl laitettiin jäälle. Peliaika jäikin taas alle kymmenen minuutin, mikä ei välttämättä lupaa hyvää kun muutenkin tuntuu, että koko jengi on piipussa jo nyt. McKegg väläytteli aiemmin vähän, mutta kyllä sen näkee että nelossentterin rooli on ihan maksimi. Tietysti tässä on totuttu aikamoiseen priimaan Cullenin kanssa, eikä vastaavaan nyt päästä millään.

  Pakistossa nyt on mentävä millä mennään, pelaavat pakit on hyviä ja paikkaajat aivan paskoja - mutta kaikkea ei voi saada. Loukkaantumisia ei paljon paranisi tulla. Sama sitten myös veskariosastoon, kun Niemi arpa oli tyhjääkin tyhjempi. Murray otti tänään kiinni aivan kaiken mahdolisen taas, mutta ei se ehkä ihan sitä sataa peliä pysty pelaamaan tuolla tasolla. Ai vittuettä kun meni se Picard ohi suun. Nopealla vilkuilulla on kakkosveskarimarkkinat kyllä typötyhjät, varsinkin kun kriteerinä on minimisoppari ja NHL-tason molari. Omat prospectit taas ei näemmä oo saanut edes vaihtoaition luukkua kiinni, eli hiljasta on sielläkin suunnalla.

  Jonkinlaista monttua JR on itselleen kaivanut, mutta tavallaan sen ymmärtää parin mestaruuden jälkeen - kai se krapula joskus on kärsittävä.
   
 23. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Tervetuloa mukaan @M.Lemieux. Mitä eiliseen peliin tulee niin olipas se taas semmoista väsynyttä ja turhauttavaa katsottavaa kun jätkät ei saa kiekkoa mistään sisään. Muissa matseissa pommitetaan hurjia maalimääriä, mutta Pens ei kykene järjestämään juuri ollenkaan maalikarkeloita. Paikkoja olisi kyllä ollut iskeä vaikka viisi ja Crosbylla oli paikat vaikka hatulliseen, mutta ei niin ei. Alkaa olemaan taas liikaa vapaamatkustajia mukana joukkueessa enkä kyllä alkuunkaan ymmärrä miksi tuo Sheahan piti Pittsburghiin raahata ja maksaa siitä vielä, näyttää kyllä niin turhakkeelta kuin olla ja voi. Ja paljon mieluummin katselisin nyt sitä Pouliotia tuolla puolustuksessa kuin Ruhwedelia tai Trotmania. Mutta pisteitä tulee ja se on tässä vaiheessa tärkeintä.

  Ja Murray on sentään oma itsensä, yhteenkään toiseen maalivahtiin en miestä vaihtaisi.
   
 24. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Eihän Penguinsin kolme ensimmäistä hyökkäysketjua ole muuttuneet juuri ollenkaan kahdesta edelliskaudesta. Kunitz ja Bonino ovat ainoat poistuneet pelaajat. Kunitzin tilalla on Guentzel/Sheary ja Boninon korvaa nyt siis Sheahan. Kolme kovaa ketjua on tuosta porukasta edelleen aivan yhtä helppoa saada kasaan. Myöskin etenkin Shearystä olen aivan eri mieltä. Vaikka kuinka pelaakin Crosbyn vierellä, niin siltikin hänen tilastot ovat vakuuttavat. Viime kausi runkosarjassa aivan huikeaa jälkeä ja tälläkin hetkellä johtaa joukkueen maalipörssiä Crosbyn kanssa. On lisäksi selvästi joukkueen tehokkain maalintekijä kun katsoo tehtyjä maaleja / 60 minuuttia kohden. Itse pidän Shearystä todella paljon ja uskon hänen kehittyvänkin vielä paljon.

  Lainaus:
  Neloskentästä olen aika lailla samaa mieltä. Reaves ei todellakaan kummoinen pelaaja ole, ja toivoisinkin, että hänen tilallaan voisi vuorotella esimerkiksi Archibald. McKegg taas on yllättänyt positiivisesti, mutta missään nimessä ei voida puhua kahden viime kaude tasoisesta Matt Cullenista. Ja ehdottomasti samaa mieltä siitä, että kyllä tässä priimaan on totuttu parin viime kaude aikana, sillä Cullen oli kyllä suurella todennäköisyydellä koko liigan paras nelosketjun sentteri.

  Lainaus:
  Penguinsin otteluiden maalimääristä sen verran, että joukkueen otteluissa on taidettu tehdä maaleja kolmanneksi eniten liigan joukkueista. Edellä vain Maple Leafs ja Panthers. Vieläpä jos katsoo oikein ottelu ottelulta, niin Pensin peleissä on tehty maaleja seuraava määrä kauden alusta luetellen: 9-11-4-5-9-7-9-7-8-3-3. Että tuossako ei ole ollut maalikarkeloita riittävästi?

  Sheahan on pelannut nyt kaksi ottelua. Viime yön matsia en katsonut, mutta ainakin Oilersia vastaan hän pelasi mielestäni aivan kelpo ottelun, eikä missään nimessä näyttänyt täydeltä turhakkeelta. Wilsonissa Penguins ei paljoakaan menettänyt, sillä hänkin istui 6 ottelussa yhdekästä katsomossa. Nyt tilalle tuli kolmosen sentteri, jota uskalletaan peluuttaa 15 minuuttia illassa ja joka osaa pelata alivoimaa.

  Penguins on voittanut kaksi Stanley Cupia putkeen ja viime kesänä joukkueesta poistui 3. ja 4. ketjun sentterit, yksi top 9 hyökkääjä, sekä kaksi top 6 puolustajaa. Nyt runkosarjan ensimmäisen 11 ottelun jälkeen joukkue on 112 pisteen tahdissa. Eihän tuo pelaaminen missään nimessä ole parhaalla mallilla, mutta kyllä ainakin itse olen todella tyytyväinen tällaiseen kauden alkuun.
   
 25. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Taisin muotoilla huonosti tai sanoa kokonaan väärin, tarkoitin tietenkin Pensin tekemiä maaleja. Joo, onhan siellä tosiaan Hawks iskenyt yhteen peliin kymmenen rysää, Blues viisi ja Tampa pariin peliin 12 maalia Pensin verkkoon. Pensin maalikarkeloita tässä tietysti odottaisi ja toivoisi.