Pitäisikö itkeä vai nauraa?

  • 3 004 846
  • 12 943

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Miksei vain kasvateta heinäsirkkoja? Ai niin KP-oikeuksia rajoitettiin kieltämällä heinäsirkkojen myynti ravinnoksi.
 
Miksei vain kasvateta heinäsirkkoja? Ai niin KP-oikeuksia rajoitettiin kieltämällä heinäsirkkojen myynti ravinnoksi.
Kyllä kai niitä saa myydä samoin edellytyksin kuin muutakin ravintoa. Mutta ei rajoituksetta, ethän sä mitään supikoiraakaan voi myydä ravinnoksi ellei sitä ole tuotettu sellaisissa olosuhteissa jotka täyttävät naurettavan tiukat elintarvikevaatimukset.

Ja kyllä niitä kasvatetaan, tässä kotimaisen heinäsirkka- ja jauhomatotuottajan blogi:
Syötävien hyönteisten talous ja teknologia
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mahtavaa keskustelua tässä pelin tauolla. Siinä on syy miksi en seuraa politiikkaa ja pitäisikö muidenkin lopettaa se. Oikeastihan ne kovat faktat ovat usein totta, mutta niitä ei voi hyväksyä tietyissä tai missään piireissä. Ei ne kaikki ole salaliittoja mitkä nyt on vaan väärää tietoa.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Liigaseurojen taloudelliset tulokset -ketjussa kala liikkuu ja syö hyvin. Hyvää rapalaa. Tehokasta rapalaa. Ja näin.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On se jollain lailla tragikoomista, jos tämä Wellu kavereineen kuvittelee porukallaan olevan pienintäkään mahdollisuutta saada Freedom Flotilla-vapauslaivueestaan ainuttakaan purkkia Israelin saartomuurin läpi. No joo, ehkä se ei ole perimmäinen tarkoituskaan, varmaan tällä haetaan vain julkisuutta ja näkyvyyttä itse asialle. Odotan jo niitä järkyttyneitä "Israelin armeija kohteli meitä kovakouraisesti, se tuli täysin yllätyksenä" -lausuntoja.

Enkä tällä nyt ota suuremmin kantaa Israelin harjoittamaan politiikkaan tai muuhunkaan. En vain tiedä itkisinkö vai nauraisinko, kun mietin sitä aatteen paloa jota tuollainen missio varmasti vaatii. Kuitenkin kun on koko lailla varmaa, että Israel ei päästä kutsumattomia vieraita saartomuurinsa läpi ja lienee tarvittaessa valmis koviinkin otteisiin varmistaakseen saarron pitävyyden.

Turkulainen merimies seilaa kohti Gazaa ja vaikeuksia - Lähialue - Turun Sanomat
 

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Uutinen (linkki alla) joka kertoo metsästä löytyneistä kannabiskasveista, aiheutti otsikon mukaiset reaktiot täällä. Nauroin siinä vaiheessa kun mies kuvailee lähteneensä ajamaan poispäin ja soittaneensa hätäkeskukseen. Itku pääsi siinä vaiheessa kun uutisessa kerrottiin poliisinkin tulleen paikalle ihmettelemään tätä maailmaa järisyttävää tekoa. Tutkintakin niin alkuvaiheessa ettei poliisi tiedota tästä rikoksesta tässä vaiheessa lisää. Toivottavasti syyllinen saadaan nalkkiin ja koko hommalle joku järkevä selitys virallisine tiedotteineen. Eihän tästä tule muuten yhtään mitään!

Metsän siimeksestä löytyi kannabiskätkö - poliisi vaitonainen
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
On se jollain lailla tragikoomista, jos tämä Wellu kavereineen kuvittelee porukallaan olevan pienintäkään mahdollisuutta saada Freedom Flotilla-vapauslaivueestaan ainuttakaan purkkia Israelin saartomuurin läpi. No joo, ehkä se ei ole perimmäinen tarkoituskaan, varmaan tällä haetaan vain julkisuutta ja näkyvyyttä itse asialle.

Eiköhän tuossa viimeisessä lauseessa tullut ilmi se, miksi tällaisia "tempauksia" järjestetään. Vaikka tuo alus on vasta ilmeisesti matkalla, niin jo asiasta mainitaan suomalaisissa medioissa, keskustelua käydään palstoilla ja ehkä joku aktivoituu asian tiimoilta. Tehokkaammaksi keinoksi tuon näen kuin jonkun "mielenosoituksen" Stokkalta Eduskuntatalolle virastoaikaan vaikka Eduskuntatalolle suuntautuva marssi todennäköisemmin saavuttaa määränpäänsä mitä fyysiseen loppupisteeseen tulee.

Ei siinä, kyllä tiettyjen "maailmanparantajien" juttuja lukiessa tule mietittyä itkua ja naurua. En nyt tahdo juuri tähän kyseiseen tapaukseen viitata millään tapaa, mutta useasti noissa tuntuu realismi puuttuvan, faktoiksi sopivan vain "oikeat faktat" ja kaksoisstandardit suorastaan kukkivat. Juu ei se maailma parannu Jeesukseen sokeasti uskomalla, ydinvoimaa rajusti vastustamalla tai monikansallisen firman riistoälypuhelinta räpläämällä paikallista jäkälää syödessä.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Uutinen (linkki alla) joka kertoo metsästä löytyneistä kannabiskasveista, aiheutti otsikon mukaiset reaktiot täällä. Nauroin siinä vaiheessa kun mies kuvailee lähteneensä ajamaan poispäin ja soittaneensa hätäkeskukseen.

Tämä Olli Suonpää saa varmaan vihaisen mopoautojengin peräänsä, sanokaa mun sanoneen. Olli herää kuhmu päässään palavan autonsa vierestä vailla minkäänlaista muistikuvaa ja huligaanit ovatkin jo muualla tehtailemassa rikoksia. Ainoa kysymys, jonka tuo uutinen jätti ilmoille onkin seuraavanlainen: miten tämä lainkuuliainen, huolestunut ja järkyttynyt Olli Turusta tietää, miltä raaka kannabis haisee? Voiko olla jopa niin, että Olli käräyttikin itsensä ja nyt hänellä onkin sitten jatkoa varten vedenpitävä alibi. Kerrostalon käytävässä haisee kannabis ja poliisi on juuri koputtamassa Ollin oveen, kun vanhempi partiomies muistaa että tämähän oli se kaveri joka kertoi meille ja lehdille niistä taimista metsistä. Poliisit lähtevät iloisesti seuraavalle ovelle ja kiittävät mielissään Ollia, joka on tehnyt hyvän teon yhteiskunnan puolesta. Samaan aikaan Ollilla on kolmen hehtaarin viljelykset olohuoneessaan. Kyllä taas viilataan suomen viranomaisia linssiin.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Iltalehti kertoo, että sakotusrajaa vedetään alas ja jo 5 km/h ylityksestä törähtää sakko.

"Ministeriö hoputtaa poliisia alentamaan sakotuskynnystä myös valtion kassatulojen kasvattamiseksi. Juha Sipilän (kesk) hallitus haluaa kerätä roimasti lisää sakkorahaa. Ministeriö on päätynyt siihen, että tuloja lisätään kahdella konstilla: Sakot tuplataan ja sakotuskynnys madalletaan."

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015062919945544_uu.shtml

Tuollaisen 5km/h ylinopeuden ajaa perus kukkahattutätikin ajoittain täysin vahingossa/mittarivirheen uhrina. Autoilija.. tuo ikuinen valtion lypsylehmä!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Yllä olevaan viitaten. Juha Sipilä on mun kirjoissani paskamaisin juntti mitä löytyy. Mä todella toivon, että se ajaa sen sähkömondeonsa sakkorysään ja kylpee lehdistössä poliittisen elämänsä tainnoksiin ja katoaa takaisin sinne lestalandiaan mistä tulikin.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Erittäin hyvin sanottu siinä yläpuolella.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
V-tu toi on turha jätkä.
 

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
Sipilä on parasta mitä tämä maa on saanut sitten ties kenen (Kekkosen?). Kerrankin jotain tehdään tyhjänpuhumisen sijaan.
Siitä samaa mieltä, että sakotuskynnys on liian matala ja ylittyy jo vahingossakin.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Iltalehti kertoo, että sakotusrajaa vedetään alas ja jo 5 km/h ylityksestä törähtää sakko.
Itkeä. Oikeasti, vituttaa aivan saatanasti ylinopeus-sakkojen kanssa rahastaminen. Tuollainen 5km/h tulee oikeasti niin helposti, eikä vaaranna ketään. Minun puolestani valtio saisi rahastaa liikenteessä ihan oikeasti perseileviä. Yli 20km/h ylinopeus maantiellä, kuminpoltto, keuliminen, rattijuopumus jne. Tai sakottaisivat edes laittomilla virityksillä ajavaa tuning-kansaa jälkiasennus-xenoneineen, liian suurine madalluksineen ja vanteineen jotka eivät ole merkittynä rekisteriotteeseen. Niille voisi sakkoja huoletta 2-3 kertaistaa. Mutta vittu että meiltä tavallisilta, tylsiltä hajuttomilta mauttomilta sekä värittömiltä yksityisautoilijoilta. Voi vittu.

Muutenkin tuo autoilu vituttaa enemmän nykyään enemmän kuin nälänhätä. Itsellä vanha paska alla, joten se autoilu maksaa melko vitusti. Mutta auto on pakko olla, koska itsellä ei ole mitään mahdollisuutta kulkea bussilla töihin tai kouluun. Olen jo aiemminkin tokaissut miten olen kateellinen pääkaupunkiseudun kansalaisille heidän toimivasta joukkoliikenteestään. Myisin autoni ja käyttäisin pelkkiä julkisia jos vain siihen olisi mahdollisuus.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Sipilä on parasta mitä tämä maa on saanut sitten ties kenen (Kekkosen?). Kerrankin jotain tehdään tyhjänpuhumisen sijaan.

Oon samaa mieltä ja annetaan jätkälle mahis. Toki on maailman hirveintä HOLHOUSVALTIO! jos viinaa ei saa koko ajan ja autolla ajamista vaikeutetaan. (jälkimmäinen lause edusti sarkasmia ja kansalaisten arvomaailman moittimista)
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Olen jo aiemminkin tokaissut miten olen kateellinen pääkaupunkiseudun kansalaisille heidän toimivasta joukkoliikenteestään. Myisin autoni ja käyttäisin pelkkiä julkisia jos vain siihen olisi mahdollisuus.

Toisaalta varsinkin hyvien kulkuyhteyksien päässä asuva maksaa pääkaupunkiseudulla melkoista hintaa asumisestaan. Kun esimerkiksi omistusasuntojen hintoja katselee, niin järjestään neliöhinnat ovat tolkuttomissa lukemissa vaikka putkiremontti olisi tulossa, kämpässä mahtuu juuri ja juuri kääntymään ja naapurissa olisi valtion tukema asuntoa nisteille sun muille örkeille.

Tämä on vähän näitä. Yhdessä paikassa on työtä, toimiva joukkoliikenne ja aivan järkyttävät asumiskustannukset. Toisaalla on rajatummin töitä, oma auto on usein aivan pakko olla ja asuminen on inhimillisen hintaista.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Toki on maailman hirveintä HOLHOUSVALTIO! jos viinaa ei saa koko ajan ja autolla ajamista vaikeutetaan

Näin on. Venäjällä saa viinaa kuka vaan mistä vaan, niin paljon kuin haluaa, ja autoilu ei voisi helpompaa ollakaan, kun ainoastaan reiät tiessä ja muut yhtä osaavasti kaahaavat ovat pienenä haittana. Ja hienosti sielläkin pärjätään, ilman hirmuista sortovaltaa.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Näin on. Venäjällä saa viinaa kuka vaan mistä vaan, niin paljon kuin haluaa, ja autoilu ei voisi helpompaa ollakaan, kun ainoastaan reiät tiessä ja muut yhtä osaavasti kaahaavat ovat pienenä haittana. Ja hienosti sielläkin pärjätään, ilman hirmuista sortovaltaa.
Unohdit tuosta perästä "olettaen että riittää ruplia tai dollareita miliisien lahjontaan". Kyllä on individualistin ja kovien arvojen ihmisten unelmamaa, tarpeeksi fyrkkaa niin voi tehdä mitä tahansa.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Mukamas pitäis osata hyvin puhua englantia, mutta sitten kun puhelimen toisessa päässä on temperamenttinen lähi-idän mies ei meinaa puheluissa aina päästä yhteisymmärrykseen. Mutta pikkuhiljaa.
 

Nick Neim

Jäsen
Joidenkin ihmisten täysin olematon kyky ottaa palautetta vastaan. Yksi ämmä vinkuu viidettä tuntia siitä, kuinka tulee paskaa niskaan. Mun mielestä häntä huomautettiin hänen tekemäänsä virheeseen nähden aivan liian kevyesti, kun kyseessä oli puhdas tarkkuus-/huolimattomuusvirhe, josta olisi voinut seurata isompia ongelmia. Silti kehtaa noin pienestä huomautuksesta kitistä noin saatanan kauan.

Aivan älyttömiä tapauksia tällaiset. Voin vain jotenkin kuvitella, kuinka rankka elämä tuollaisella tyylillä on.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihmiset, jotka 2 päivää ennen Ruisrockia kyseleee lippuja facebookissa. En tiedä pitäisikö niiden puolesta itkeä vai nauraa. Kannattiko odottaa siihen viimeiseen mahdolliseen päivään?
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihmiset, jotka 2 päivää ennen Ruisrockia kyseleee lippuja facebookissa. En tiedä pitäisikö niiden puolesta itkeä vai nauraa. Kannattiko odottaa siihen viimeiseen mahdolliseen päivään?
En tiedä onko tuo kovinkin yleistä, että joku päivä on näinkin aikaisin loppuunmyyty, niin ehkäpä ne ovat odottaneet nähdäkseen tarpeeksi luotettavat sääennustukset. Ainakin itse tänä kesänä tähän mennessä käymieni kolmen festarin (Kivenlahti Rock, Sideways, Riihimäki Rock) kohdalla tein niin, kun missään ei kuitenkaan ollut mitään sellaista, joka oli ihan pakko nähdä. Sidewaysin kohdalla oharit liippasi melko läheltä, kun se myytiin loppuun mutta ilmeisesti portiltakin olisi silti saanut vielä lippuja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös