Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Pitäisikö itkeä vai nauraa?

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Freddie Freeloader, 01.03.2008 klo 21.25.

 1. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tämä kesä 2017 ei kyllä tiedä enää itkettääkö, naurattaako, vituttaako vai mitä. Alkaa tulla sellainen olo että tässä on Under the Dome -tyyliin menossa joku ihmiskoe ja joku avaruusolento katselee tuolta ylhäältä miten kauan suomalaisilla kestää kasetti. Nyt on kesäkuun 2. päivä ja tänään on satanut lunta, vettä, räntää, ollut ihan helvetin kylmä ihan kuin joskus loppusyksystä, ja kun ulos katsoo niin voisi helposti kuvitella että eletään jotain lokakuun loppua. Puissa ei ole oikein minkäänlaisia lehtiäkään vielä.
   
 2. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kieltämättä huvittavia nämä kelit. Joku joskus sanoi, että Suomessa parasta on kesä.
   
 3. Joukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Olisko ollut kesäkuun alku 2008, kun Unajan viihdepuistossa oli avajaiset. Silloin illan viimeinen bändi veti viiden asteen pakkasessa. Kitaristi joi Jallua, basisti hakeutui lähimmän lampun alle lämmittelemään. Muut koittivat pitää liikettä yllä.
   
 4. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Täällä on kyllä puut ja pensaat täydessä lehdessä ja todella vihreää ja vehreää. Nurmikonkin päässyt jo pariin kertaan ajamaan ja kasvimaalla näyttää hyvältä. Muuten kyllä ihan täysi kesä mutta viimeiset neljä päivää ollut viileää. Tämän viikon maanantainahan oli vielä +24. Tämä siis Nurmijärvellä.
   
 5. polvipetteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 6. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Somekohu siitä, että Sasha-nimisen tytön ristimänimi onkin Natasha.

  Sosiaalinen media sekosi: Obaman 16-vuotiaan tyttären oikea nimi ei olekaan Sasha – olisitko arvannut? - Viihde - Ilta-Sanomat

  Juuri vähän aikaa sitten jossain ketjussa oli puhetta taas nollatutkimuksista, mutta se olisi oikeasti mielenkiintoinen (vaikka toki tarpeeton) tutkimus kuinka suurta osaa maailman ihmisistä ei kutsuta ristimänimellään. Maasta riippuen se kuitenkin huitelee siellä sadan prosentin nurkilla ja monissa paikoissa vähän virallisemmissakin yhteyksissä käytetään muuta nimeä.
   
 7. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Helsingin MM-taitoluistelu teki 2,9 miljoonaa voittoa. Lahden MM-hiihdot 1,6 miljoonaa tappiota. Eihän siinä ole kuin 4,5 miljoonan ero. Uskomatonta.
   
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Ei tainnut olle Doerilla näppejä taitoluisteluissa?
   
 9. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
 10. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
 11. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
 12. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Eikös tuonne jotain vuosilippuja tms. myydä, joilla pääsee sisään niin usein kuin haluaa? Eli tuskin rahallinen panostus ihan tolkuton on.
   
 13. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  I Lainaus:
  tse ihmettelin jutussa eniten että tyypillä on tyttöystävä, mutta jos se on samalla aaltopituudella niin ei ku kovaa ajoa.
   
 14. sinikettu Jäsen

  Lainaus:
  Tyttöystävän hankkiminen on varsin helppoa, jos ihminen on edes jollain tavalla sosiaalisesti kykeneväinen ihminen. Sellaisen laatu ja pysyvyys onkin sitten eri juttu.
   
 15. Algo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mira Luoti on ainakin paska juontaja. No ehkä se siitä joku päivä, mutta onhan tuo nyt tänään ainaki aika jökittävää paskaa.
   
 16. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Nimimerkki @VilleLeino käyttää termiä "me" itselleen läheisistä joukkueista kuten Pittsburgh Penguinsista, FC Barcelonasta ja TEAM CANADA:sta. Ilmeisesti Chicago Blackhawks ei ole enää muodossa "me", kun ei ole niin menestystä pariin kauteen tullut.
   
 17. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Ja maakuntaseuran kausi oli menestys, kun voitto Bernabeulta ja kuningaspysti. Jää-tä-vää.
   
 18. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ylemmistä tuli mieleen, että joku käytti jo Vegasin jengistäkin "me" muotoa. Ei ehkä aiheuttanut itkemistä tai nauramista, mutta huvittumista tai hämmennystä kyllä.
   
 19. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Panthersin toimiston toiminta aiheuttaa tällaista pohdintaa. Ihan älytöntä kamaa.
   
 20. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Jalkapallon Suomen Cup.
   
 21. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
 22. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
 23. Pekkis Jäsen

  Tämän pitäjän vilkkaimmassa risteyksessä kun vuoroani odottelin, niin valojen vaihduttua oli risteyksen toisella puolella, minun kaistallani, vastassa arviolta ohuen karvan vailla 100 vuotias paappa. Lähti paappa sitten tulemaan minua kohti kääntäen kuitenkin viime hetkellä editseni oikealle. Näytin herralle iloisesti peukkua ja risteyksessä olleen bussin kuljettajalla näytti olevan yhtä hauskaa kuin minullakin.

  Joo, varmaan rintamalla itsenäisyytemme eteen kovin taistellut ja sitä kautta kunnioituksemme ansainnut, mutta mahtoikohan paapalla olla kortti enää voimassa. Tällä kertaa meni vielä nauramiseksi, mutta seuraavassa risteyksessä voikin mennä sitten jo itkemiseksi. Kaiken kaikkiaan varsin hämmentävä kokemus.
   
 24. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  HS:n toimittaja olisi tiedustellut tänään suorassa lehdistötilaisuudessa presidentti Putinilta, onko Venäjä aikeissa sekaantua Suomen presidentinvaaleihin (sic!), muttei jostain syystä saanut esittää kysymystään, mikä tyrmistytti Ylen toimittajaa. Kysymykset oli siis toimitettu ko. tilaisuuden järjestäjille jo ennakolta.

  Kovin alas on journalismin taso vajonnut tässä maassa, sillä eihän tuollaisella toiminnalla ole tosiasiassa muuta kuin tarkoitushakuinen provokatiivinen merkitys - vastauksesta riippumatta. Toimittajakunnalla toivoisi ja olettaisi olevan sen verran hienotunteisuutta, ymmärrystä ja kykyä arvostaa naapurimaan valtionpäämiestä - oli tästä henkilönä ja poliitikkona mitä mieltä tahansa - että kysymykset pidettäisiin edes jollain tavalla asiallisina.

  Varmuuden vuoksi lienee paikallaan kerrata ja korostaa tässäkin yhteydessä, että kannatan ehdottomasti Suomen Nato-jäsenyyttä, presidentti Niinistön dialogilähtöistä, pragmaattista ulkopolitiikan linjaa sekä niin vahvaa länsi-integraatiota eurooppalaisen rauhanprojektin edistämiseksi kuin vain mahdollista. Ja ennen kaikkea hyviä käytöstapoja.
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2017 klo 18.24
 25. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  En nyt sanoisi tyrmistytti, mutta pointti oli ymmärtääkseni se, että ulkomaalaiset mediat olivat puolestaan saaneet esittää kysymyksensä koskien Yhdysvaltojen vaaleihin puuttumista, joten miksi sitten tuo kysymys piti evätä. Minusta olisi ollut paikallaan saada esittää tuo kysymys, niin median käyttäjät olisivat saaneet paremmin arvioitua kysymyksen järjettömyyden. Putin hallitsee median niin mainiosti, että olisi omalla vastauksellaan saanut HS:n toimittajan noloksi. Sitähän tuo kysymys ainakin on.
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2017 klo 19.35