Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Pitäisikö itkeä vai nauraa?

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Freddie Freeloader, 01.03.2008 klo 21.25.

 1. Rushlow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Suomalaisille lottovoittajille. Tällä kertaa tamperelaisille 87 miljoonan euron saalistajille. Käsittämättömän iso potti osuu kohdalle ja sitten ei uskalleta edes autoa vaihtaa.

  "Jossain vaiheessa voittajat aikovat juhlistaa voittoaan matkalla, mutta uutta autoa ei ilmesty kenenkään kotipihaan.


  – Tampereella ei oikein sovi leveillä. Sellaista ei katsota hyvällä, yksi voittajista sanoo Veikkaukselle."
   
 2. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Suomalainen nyt tekee vaikka tuplavuoron töissä, vaikka on juuri voittanut 87 miljoonaa".
  "Ei tässä töitä viitsi jättää, siellä katsotaan sitten niin pahalla. Uusi, muutaman tuuman vanhaa isompi telkkari käydään viikonloppuna kuulemma hakemassa emännän kanssa. Yritin käytettynä katsoa, mutta huonot oli markkinat"
   
 3. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Pakko kysyä, että lähetätkö sä oikeasti 1200 tekstaria kuukaudessa, tai edes 600? Mitä helekattia? Samoin tuo puhemäärä tuntuu hurjalta, 40 minuuttia joka ikinen päivä. Jos ei ole mistään työliittymästä kyse. Eli olisko siinä liittymän päivittämisessä näin ajatellen järkeä? En kyllä edes tiedä että millaisia paketteja tarjolla on joten pahoittelut jos tässä nyt meni hyvät vittuilut poskelleen.
   
 4. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Niin. Veikkaus ei ilmeisesti kertonut voittajien nykyisiä automalleja. Olisihan se aika epäilyttävää vaihtaa uudehko auto heti toiseen uuteen ja paljon kalliimpaan. Minusta se olisi tämän ketjun aihe, jos jonkun arvomaailma on sellainen, että pihassa täytyy olla mahdollisimman uusi ja kallis auto vain koska siihen on varaa. Jos minulle sattuisi tuollainen potti, antaisin nykyisen autoni pois, muuttaisin isoon asuntoon kaupungin keskustaan ja käyttäisin rahojani mieluummin taksilla ajeluun ja tarvittaessa auton vuokraamiseen. Autoiluhan vain häiritsee elämää, koska se pilaa ilmanlaatua ja lisää paineita olla aamuisin selvinpäin.
   
 5. Rushlow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Tuossahan just voittaja kertoi vaihtamattomuuden syyksi muiden ihmisten reaktiot, ei sitä, että alla olisi tarpeeksi hyvä auto jo nykyisellään.
   
 6. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Kertoi, kertoi, mutta eiköhän voittajan ole helppo olla tätä mieltä, koska on tyytyväinen nykyiseen autoonsa. Minusta tuo on ihan terve asenne, ettei osta uutta autoa leveillääkseen, sillä voihan sen auton vaihtaa myöhemmin, kun nykyinen ei enää kelpaa. Vai luuleeko joku, että miljoonia voittanut lottovoittaja tyytyy ajamaan jollain ruosteisella peltipurkilla, jossa lämmitys ei edes toimi vain, koska uuden auton hankkiminen saattaa epäilyttää naapuria.
   
 7. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  Ei, en todellakaan lähetä noin paljon viestejä tai puheluita. Luultavasti ehkä n. 10% noista rajoista.
  Sitä tässä vaan naureskelin, kun sen sähköpostin sävy oli sellainen, että kannattaisi päivittää liittymä, niin säästää rahaa.

  Sitten kun katseli niin vastaavanlainen liittymä kuin nyt itselläni, niin viisi euroa kalliimpi kuussa ja tosiaan 50% vähemmän noita viestejä ja puheluita, vaikken noin isoja määriä tarvitsekaan.
  Eli Telian vihjaama säästö tarkoittaisikin sitä, että maksaisin viisi euroa enemmän kuussa liittymästä, jonka sisältömääräkin on pienentynyt.
   
 8. H.Incandenza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
  Lainaus:
  Sairas asenne se on. Jos itse voittaisin vajaa 90 miljoonaa niin laittaisin heti tilaukseen sellaiset vähintään 3 autoa. Viimeisen päälle varustellun Range Roverin, jonkun ison sedanin ja jonkun urheiluauton, todennäköisesti Aston Martinin. Sen jälkeen rauhoittuisin ja alkaisin todella miettiä erilaisia hankintoja. Ja en todellakaan miettisi, että mitä ihmiset Tampereella ajattelevat. Minua on aina suunnattomasti nyppineet nämä lottovoittajat, jotka sanovat, että arki jatkuu ja mikään ei muutu. Jotkut jatkavat töissäkin. Itse toteaisin saman tien työnantajalle, että kiitos näistä vuosista. Arki ei todellakaan jatkuisi samanlaisena.
   
 9. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Aika hyvin on menny jengillä pippeli solmuun ns. juhlarahakohussa.
   
 10. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:

  Täällä on tällaista englanninkielistä näkökulmaa asioihin: List of scandals with "-gate" suffix - Wikipedia

  Sitten juhlarahasarja somekohuista.
   
 11. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Monet tekevät mielekästä työtä. Esimerkiksi jos nuo voittajat olisivat jääkiekkojoukkueen pelaajia, tuskin he kaikki lopettaisivat ammattijääkiekkoilua yhden lottovoiton takia. Tuollaisten summien voittaville arjen jatkuminen voi olla tärkeää ihan vain oman mielenterveyden takia. Minä arvostan tällaista asennetta, koska ehkä minusta tulisi lottovoittajana täysin saamaton kusipää. Luultavammin kuitenkaan ei ja todennäköisesti ei edes lottovoittajaa.

  Lainaus:
  Tämä on hyvä idea. Eikö nykyään saa suunnitella ja painaa omat postimerkkinsä, joten siitä vain toteuttamaan. Jos kuitenkin haluat kunnioittaa ideaani, tilaa nuoltavat postimerkit.
   
 12. Keskiviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion KalPa
  Jos voittaisin yksinään 87 miljoonaa euroa, niin laittaisin 40 miljoonaa suomalaisen tennistuotannon hyväksi, intohimoinen tennisihminen kun olen. Saisi muuten 40 miljoonalla eurolla mullistettua yhden urheilulajin tässä maassa aikas hyvin! Maksaisin ilmaiset treenivuorot kaikille (ainakin lahjakkuutta osottaneille) junnuille ja tuloksena olisi räjähdysmäinen harrastajamäärien nousu tenniksen parissa kun köyhienkin perheiden lapset pääsisivät urheilemaan ja lisäksi kustantaisin junnuille huippukoutsit ja kisamatkat ympäri maailmaa. Uskoisin että tällä sais aikaan sen, että tulevaisuudessa ATP:n ja WTA:n top100 listoilla olisi suomalaispelaajia jopa useita ja samalla voisi olla mahdollista myös ensimmäinen kaksinpelin top10 nimi.
  Voisin myös rahoittaa ATP-tason kisan Suomessa.

  Itselleni jättäisin sen 47 miljoonaa josta tuhlaisin heti 20 miljoonaa. Miljoona-asuntoja ainakin 3-5 kpl. Helsingin ja Turun ydinkeskustoista, piilopirtti Kainuusta/Lapista ja yksi kämppä vaikka Pariisista tai Lontoosta ja joku mökki kallaveden rannalta.
  Lisäksi huvipursi ja muita herkkuja. Matkailisin ympäri maailmaa PALJON ja olisin puolet matkoista tenniskisoissa ja toiset puolet luontokohteissa valokuvausta harrastaen ja siinä samalla seurailisin miten rahoittamani suomalaiset tennisjunnut menestyisivät. EI olisi tylsää, vaikka ei töissä kävisikään.

  Tämän hurjan tuhlauksen jälkeen siis jäljelle jäisi vielä ainakin 27 miljoonaa, joka sekin enemmän kuin Suomen tavallisen loton suurin potti koskaan. Tuon lukeman voisi laittaa poikimaan/säästöön pahan päivän varalle, jotta turvattu olo pysyisi.
  On tuo 87 miljoonaa aivan järjetön summa ja toivoisi että tuollaisen voittanut olisi urheiluhullu ja laittaisi rahaa urheilun hyväksi tai johonkin muuhun näkyvään ja ihmisiä laajasti hyödyttävään asiaan.

  Lisäys: En budjetoinut sukulaisille mitään tuossa skenaariossa. Todellisuudessa toki sukulaisille yms pitäisi jakaa ainakin yhteensä 20 miljoonaa, jotta suhteet pysyisi kunnossa, joten ehkä ne tennisjunnut joutuisivat tyytymään vain 20-30 miljoonaan euroon. Kertoo aika paljon minun tennisfanaattisuudesta, kun olisin valmis jakamaan tuntemattomille tennisjunnuille enemmän rahaa kuin lähimmäisille sukulaisilleni. :D
   
  Viimeksi muokattu: 25.04.2017 klo 20.54
 13. Sphinx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Kai sentään laittaisit sen 40 miljoonaa edes rahastoon, josta maksaisit vuosittain ulos rahaston vuosittaisena tuottona esimerkiksi vajaat 5 % eli sellaiset vajaat pari miljoonaa euroa.

  Itselle jos osuisi tuollainen potti kohdalle niin autoa en varmaan ostaisi vaan vuokraisin aina jonkun uuden, mutta ihan tavallisen auton muutamaksi kuukaudeksi kerrallaan. Muutamia hienoja asuntoja / huviloita / mökkejä voisi ostaa vähän eri puolilta Suomea niin, että voisi aina mielen mukaan kätevästi vaihtaa paikkakuntaa. Tai voisihan noitakin vuokrata tai asua hotellissa, mutta ehkä silti muutama asunto itsellekin.

  Muutamia miljoonia voisi lahjoittaa lähimmille sukulaisille ja siinä olisi varaa maksaa lahjaveroakin niin, ettei edes kirpaisisi.

  Muutaman kivan sponsoritytön voisi ottaa.

  Töistä en jättäytyisi heti kokonaan pois, mutta alkaisin tehdä noin 50-prosenttista työaikaa ja suostuisin vain itseä miellyttäviin työtehtäviin. Tämä aluksi totutteluna ja ehkä myöhemmin voisi työt kokonaankin lopettaa tai sitten laittaisivat mut pian muutenkin pihalle jos toteaisivat sen verran epämotivoituneeksi työntekijäksi kehittymään.

  Kolmasosakin jo tuosta 87 miljoonasta olisi kyllä sellainen summa, ettei tietäisi pitäisikö tosiaan itkeä vai nauraa. Olisihan siinäkin jo sijoitustuotot useampia satoja tuhansia euroja vuodessa, joten rahanmenoa ei sinänsä tarvitsisi hirveästi miettiä vaan kaupasta voisi ostaa kalleinta merkkiä muistakin tuotteista kuin vessapaperista.
   
 14. Radiopää Jäsen

  Tartutaanpa vielä täällä eilisen juhlarahakohuun. Helsingin Sanomat oli etulinjassa uutisoimassa tapauksesta voimakkaasti uutisoimalla asiasta useammalla jutulla ja lopuksi julkaisee analyysin, jossa käsitellään suomalaisten päivittäistä tarvetta pöyristyä jostain. Ensinnäkin aika moni ei pöyristynyt ja toiseksi, lasketaanko pöyristyminen Hesarin juttujen klikkauksista.
   
 15. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  En tiedä onko mainittu, mutta Antti Holman suun kautta tapahtunut ulostus syöpään liittyvästä taisteluretoriikasta. Kiillottaisi tuota omaa sädekehäänsä vaikka lässyttämällä miten juuri hän valikoitui Cheekin näyttelijäksi.
   
 16. Ahar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
  Jatkoajan kovimpien lätkäjätkien ainainen itkeminen tuomareista.
   
 17. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  White trash vauhdissa*; Suomen Neidon maa-laulu.

  Lainaus:
  Suomisymboliikastaan huolimatta laulu on kuitenkin ilmeisesti omistettu saamelaisille?

  * = Täällä ei taida muuten olla tällaista ketjua, koska nyt junttimaisinta-ketjuun menee selkeästi tähän genreen kuuluvaa materiaalia.
   
 18. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  White trashin viimeisimmät saavutukset -ketjulle olisi kieltämättä tilausta. Juntti ja white trashin edustaja ovat hieman eri asioita, junttius voi olla positiivistakin (Juha Mieto) kun taas white trash on sitä mitä se on, roskaa. Vaan mikäpä on Johanna Tukiainen? Käyttäytyy kuin white trash Jollaksessa.
   
 19. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Mailan tuppi maalissa = kiekko maalissa ja mestaruus ratkeaa korkeaan mailaan. Tää on mun Lüga.
   
 20. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Vieläkin Janeckyn maali mielen päällä?
   
 21. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Ai Jasulla on tuollainenkin lempinimi, tätä en tiennyt.
   
 22. Kipa84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Philadelphia Flyers
  Okei. Katsoin puolipakotetusti hetken Suomen hauskin tavis -ohjelmaa Neloselta viime ja tällä vkolla. En ole varmaan koskaan kokenut näin suurta myötähäpeää ja tuskaisti kiemurtelua sohvalla kuin mitä tämä kyseinen ohjelma aiheutti. Kyllä tämä nimenomaan laittoi itkettämään.
   
 23. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Jos joku pitää noita kilpailijoita oikeasti hauskoina, täytyy sellaisella henkilöllä olla olematon huumorintaju. Aivan käsittämättömän paskaa komiikkaa tarjosi ensimmäinen jakso, enkä usko tason ratkaisevasti nousseen siitä.
   
 24. bart Jäsen

  Lainaus:
  No mulla on varmaan olematon huumorintaju, kun pidin kovasti tästä raakojen perunoiden tutkijasta (oliko joku Savola??). Tosin muutaman jakson otannalla ei kyllä kukaan muu ole jäänyt mieleen positiivisessa mielessä.
   
 25. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  HJK:n kannattajaryhmän toiminnalle.
  Ensin järjestevät myllyjä ruotsalaisen seuran kanssa Ahvenanmaan metsiin ja eilen sitten marttyyrisesti uhriutuivat, kun "natsi-poliisi" oli pysäyttänyt bussit eikä päästäneet Vaasaan Veikkausliigan otteluun vaan käännyttivät takaisin. Hämeenlinnassa sitten bussit parkkiin ja aikuisjonnet mielipahoissaan potkivat liikennemerkkejä ja kaatelivat työmaa-aitoja. Sitten vielä osa porukasta kommandopipot päässä baariin pitämään meteliä ja riehumaan. Lopulta kolme pidätetty sieltäkin törkeästä pahoinpitelystä epäiltynä.

  On ehkä väärin käyttää termiä kannattaryhmä, koska veikkaan että kyse on muutamista paskoista yksilöistä. Olisivat nyt idiootit tajunneet olla ihan kunnolla tuon paluureissun, niin sillähän olisivat näyttäneet poliisille ja suurelle yleisölle, että poliisit reagoivat aivan turhaan. Nyt sitten piti riehua niin helpottaa varmaan fanimatkoja yms. jatkossa.

  Ylipäänsä tuon jalkapallohuliganismin pakkotuominen Suomeen naurattaa. Yritetään olla niin kansainvälistä, kun vähän kommandopipoa päähän ja huutamaan vastustajan faneille tappouhkauksia ja väkisin hakemaan tappeluita. Eikä tämä ole pelkästään HJK-fanien ongelma vaan esimerkiksi HIFK Fotboll on tässä myös vahvasti edustettuina ja edelläkävijänä.
  Yhdessä fanilaulussakin lauletaan: "Me pannaan sakilaisia (HJK-mieliset) perseeseen!".
  Öööh, ok!