~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Tällä hetkellä on Farabeella todella vaikea vaihe menossa. Varmaan tietty alkaa raskas kausi painamaan rookien jaloissa mutta pelataanhan siellä nyt myös jo playoff nappula päällä tärkeistä pisteistä. Tolla suorittamisella ei oikeastaan mielestäni kuuluisi olla edes rosterissa mutta tietty kun pisteitä sataa joukkueen laariin niin on mennyt siellä seassa kuitenkin. Jets pelissäkin tippui neloseen eli kyllä valmennus on hereillä. Kyllähän sekin täytyy sanoa että jos Lindblom ja Patrick olisivat pelikunnossa, niin Farabee olis farmissa. Kyllä pojassa tulevaisuutta on, sitä en kiellä mutta ehkä kuitenkin kauden tai jopa kaksi etuajassa nyt ylhäällä.
Pitlick ja Aube-kubel on kyllä olleet ihan hemmetin hyviä viime aikoina. Ei pelkästään se että jalka liikkuu ja tuovat hyvää sähinää ja taklauksia peliin, niin välillä polttavat myös punalamppua. Jännää nähdä tekeekö Flyers mitään trade deadlinella. Puolustus on kunnossa mutta 1 hyökkääjä sopis jengiin. Jännän äärellä....
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää

vapari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ei Giroux ehkä edelleenkään aivan sillä parin kauden takaisella tasolla operoi, mutta positiivista on että tulosta alkaa pisteiden muodossa tulemaan taululle. 12 pistettä viimeiseen 7 peliin kapteenille, joskin siitä olen samaa mieltä, että laukoa hän saisi nykyistä hanakammin, kun hänellä hyvä laukaus kuitenkin on eikä joukkueesta kunnon snaipperi-tyylisiä pelaajia oikein löydy.
Totta, ehkä sitä vähän turhan hanakasti kapteenia katsoo erityisen kriittisesti, mutta joukkueet tapaavat upota tai kukoistaa kapteenin mukana ja olla ”kapteeninsa näköisiä”. Kyllähän Giroux’lla tulosvastuuta pitää ollakin jo pelkästään tämän perusteella, ja nyt näyttää taas tekeminen ja yritys hyvältä. Sen sijaan Karkaus Farabeesta kirjoitteli, ja samalla lailla näen hukassa kaverin olevan. Tämän kirjoitus taas sitten näyttää kohta tyhmältä, kun Farabee naputtelee yllättäen Laughtonmaiset tehot johonkin matsiin.
Viasatin studiossa Flyerssia kehuttiin kyllä aika rajauksettakin, ja kyllähän peli playoffs-uomissaan tällä hetkellä on. Vielä kun taso säilyy, kapteenilla ja muilla roolipelaajilla samalla lailla.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Carter huhusta sen verran, että jäljellä olevien sopimusvuosien takia en toivo häntä hankittavan. Täksi kaudeksi olisi varmaan kelpo lisäys rosteriin ja toki nostalgia-arvoa paluulla olisi, mutta palkkakattorasite tuleville kausille ei mielestäni ole sen arvoista. Toki jos suunnitelma sopimuksesta eroon pääsemiseen on niin tervetuloa, mutta en tiedä mikä sellainen käytännössä voisi olla.
Tässä kiteytyvät omatkin kaksi senttiäni Carterista, ei miehestä sen enempää.

Kaipa hyökkäykseen jotain syvyyshakua ovat hakemassa, mutta saa nyt nähdä. Joukkue on kyllä viime ajat pelannut sen verran nousuvireisesti ja taistellen, että melkeinpä Fletcherin kannattaisi tämä palkita ja hieman panostaa. Edelleen touhu ailahtelee liikaa ja virheitä tulee mm. kiekonmenetyksiä ihan liiaksi asti, mutta pelin rakenne on sinänsä kunnossa ja varsinkin oman alueen puolustuspelaaminen on parantunut sitä mukaa kun kausi on edennyt. Ei se matka Capitalsiin ja Penguinsiin mitenkään mahdoton ole, varsinkin jos jompikumpi sattuisi hieman kompuroimaan ja Flyers onnistuisi nousemaan 2nd seedille.

Jean-Gabriel Pageusta on huhua riittänyt ja kieltämättä maistuisi, mutta kun on aika lailla parasta mitä Kreiderin jälkeen on enää tarjolla, niin hinta voi nousta turhan suureksi. 1st rounderiaan tuskin pelaavat, kun pudotuspelipaikka ei ole vielä kiveen hakattu, mutta tuo 2nd rounder + jokin prospecteista on varmasti pelissä.

Toki jos Patrickin odotetaan pelaavan vielä tällä kaudella, niin silloin joku asteen köykäisempikin (ja halvempi) lähinnä vain sitä kilpailua ja leveyttä lisäävä syvyyshakukin voisi ajaa asiansa.

Artturi Lehkonen on myös sellainen nimi, jonka näkisin istuvan tämän hetken Flyersiin aikas kivasti, mikäli Montrealissa oltaisiin valmiita mies päästämään. Sopimustakin olisi vuodeksi eteenpäin.

Kuten täällä jo monen näppäimistöltä todettua, Gostisbehere ei tule liikkumaan ilman jotain todella yllättävää tarjousta, mihin en oikein jaksa uskoa. Maisema vaihtuu sitten tulevana kesänä, silloinkaan ei mitään mahdotonta pottia tule irtoamaan, mutta minkäs teet.


Tällä hetkellä on Farabeella todella vaikea vaihe menossa. Varmaan tietty alkaa raskas kausi painamaan rookien jaloissa mutta pelataanhan siellä nyt myös jo playoff nappula päällä tärkeistä pisteistä. Tolla suorittamisella ei oikeastaan mielestäni kuuluisi olla edes rosterissa mutta tietty kun pisteitä sataa joukkueen laariin niin on mennyt siellä seassa kuitenkin. Jets pelissäkin tippui neloseen eli kyllä valmennus on hereillä. Kyllähän sekin täytyy sanoa että jos Lindblom ja Patrick olisivat pelikunnossa, niin Farabee olis farmissa. Kyllä pojassa tulevaisuutta on, sitä en kiellä mutta ehkä kuitenkin kauden tai jopa kaksi etuajassa nyt ylhäällä.
Nopeasti tarkistettuna Farabeelle kertyi viime kaudella yhteensä 44 ottelua, nyt takana jo 53 peliä, NCAA:ta selvästi kovemmissa sarjoissa. Vielä kun puhutaan 19-vuotiaasta pelaajasta, joka ei ole fysiikaltaan läheskään valmis, niin ei sinänsä yllättävää. Nyt voisi olla paikka heittää poika hakemaan pientä itseluottamus-boostia AHL:stä ennen pudotuspelejä ja nostaa vuorostaan Frost uudelle stintille. Farabeella kun ei tällä hetkellä oikein luottamus niihin omiin perusratkaisuihin kiekon kanssa tunnu riittävän vaan täytyy hakea liian vaikeita ratkaisuja, vedot paukkuvat ohi jne. Farabeen puolustuspelaaminen on kuitenkin sen verran tunnollista ja älykästä, että kykenee tuomaan arvoa jäälle vaikka tehoja ei tulisikaan.
 
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007
Hyvää pohdintaa yllä, mutta näkisin asian ( vahvistusten tarpeen ) vähän eritavalla. Tuo meidän bottom6 on syy miksi pelit ovat menneet noinkin hyvin ja pisteitä rapsunut. Jos oltaisiin aivan selkeitä contendereita niin bottom6 sentteri olisi must. Muttä tällä hetkellä sen hankkiminen ei kyllä liikuta neulaa sen vertaa että sieltä jonkun nykyisen tiputtaisin pois tai luovuttaisin assetteja eteenpäin.

Mutta, kakkoskentän vasenlaita amnmottaa tyhjyyttään. Kaikki kunnia Farabeelle mutta vielä ei ole hänen aikansa playoff joukkueen top6 laidassa. Mikäli me halutaan oikeasti viedä peliä ratkaisevan paljon eteenpäin eikä vain siirtää varausvuoroja kymmentä pykälää heikommaksi täytyy hankinnnan osua tuohon ruutuun.

Jos saa toivoa, niin sentteri joka voi pelata laidassa ja jonka sopimus jatkuu tai on RFA. Ensimmäisenä tulee mieleen Trocheck ja Domi. Vaikea sanoa hintaa mutta jos meiltä lähetetään Gostisphere+2nd+prospect niin voitaisiin ainakin saada keskustelu yhteys auki. Tämä jättäisi myös Patrickin paluulle tilaa.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Metrossa melkoinen kilpavarustelu päällä. Pageau Islesiin, Trocheck Carolinaan, Pittsburgh hommasi Zuckerin jo aikaisemmin ja Washington on tehnyt täsmähaut Dillonin ja Kovaltsukin muodossa. Siellä varmaan Fletcherillä jonkinnäköistä painetta fanien suunnalta vähintäänkin tehdä jotain peliliikkeitä.

Pageaun hinta oli lopulta yllättävän kova ja kuten @Craig Berube yllä sanoi, ihan hyvä ettei Flyers tuollaista hintaa maksanut.

Jesper Fastin heitin veikkauksena mahdolliseksi Flyersin hankinnaksi tuonne vedonlyöntiketjuun. Saa nähdä toteutuuko, oli ilmeisesti Vigneaultin luottomiehiä Rangersissa.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Eipä tullut Fastia ainakaan vielä vaan Nate Thompson Montrealista. Aikalailla odotetun tyylinen haku todennäköisesti Bunnamanin tilalle nelosen sentteriksi. Ja kun hinta oli vain 5. kierroksen varausvuoro, niin tämä ei vielä välttämättä sulje pois lisähankintoja myöhemmin tänään. Ilmeisesti Flyers oli ainakin jollain tasolla Pageuan perässä, mikäli LeBrunin twiitiä on uskominen.

 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hyvät hankinnat tehnyt Flyers suhteellisen halvalla, olen tyytyväinen ettei Fletch lähtenyt hakemaan mitään Homer tyylistä fani poikien kiima kauppaa. Toivotaan että tämä oli tässä.
 
People weren't moving" for the police escort, Morrisonn said. "They were mooning us, throwing stuff at us, beer bottles, whatever they had in their hands. It's to be expected from Philly fans. Didn't they boo Santa Claus?
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jyyd

Jarvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers ( JYP, ajalta ennen Liigan vesittämistä)
Derek Grant ja Nate Thompson. Kaksi bottom-6/alivoima sentteriä kelvollisilla aloitusprosenteilla (Thompson 733 aloitusta / 55.1% ja Grant 629 / 51.4%). Alivoimalle ilmeisesti haetaan helpotusta G/Coots:lle ja vähän laajuutta muutenkin alempiin kenttiin, joka mahdollistaa G:n liikuttamisen sentterin ja laiturin välillä paremmin.
Ahkerimmat aloittajat joukkueessa tällä hetkellä G (1058 / 59%), Coots (826 / 59.3 %), Hayes (760 / 49.3%), Laughton (262 / 53.8%) ja Raffl (193 / 49.7%).
 
"Javanainen ois täällä se hakis aseen, vittu.
Tommosten amatöörien kans saatana joutuu täällä pörräämään.
"

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Flyersin osalta on siirrot tältä päivältä tehty. Itse olen ihan tyytyväinen hankintoihin ja ennen kaikkea siihen, että niitä joitain huhuiltuja jätettiin hankkimatta, ihan vaan kun katsoo mitä niistä maksettiin. Tuo Pageau nyt ensimmäisenä tulee mieleen.

Molemmissa hankinnoissa itselläni on vähän sama fiilis kuin Hayesin, Niskasen ja Braunin hankinnoissa ennen kautta, eli: njoo/meh. Mutta nämä kaikki ovat omalta osaltaa vahvistaneet joukkuetta. Toiset enemmän ja toiset vähemmän. Sekä he paikkasivat aukkoja mitä selvästi oli. Näissä on vähän samaa. En odota näistä mitään sateetekijöitä, mutta en minä hirveästi sellaista nyt kaivannutkaan, eikä siellä mielestäni ollut sellaista tarjollakaan. Edistyneiden tilastojen valossa nämä uudet lisäykset eivät loista, mutta tulipa Grantista kuitenkin Flyerin kuudenneksi paras maalintekijä tällä hetkellä. Aidosti uskon että nämäkin vahvistukset tulevat kuitenkin parantamaan joukkuetta, kuten Fletcherin aiemmatkin liikkeet ovat tehneet, tai ainakin tuomaan sitä kuuluisaa syvyyttä, koska loukkaantumisia tulee kuitenkin vielä aivan varmasti.

Jotain tällaista jo tiistain peliin:

G-Coots-Voracek
Raffl/Grant-Hayes-TK
JVR-Laughton-Pitlick
Grant/Raffl-Thompson-NAK
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Derek Grantia olen oppinut pitämään nimeään parempana pelaajana. Fiksu ja tunnollisesti puolustava duunari, joka ei ole aivan kädetönkään. Vähän samaa muottia, mitä Raffl, Pitlick jne. Luulisi istuvan ja sopeutuvan kohtuu vaivattomasti tuohon sapluunaan. Thompsonin kohdalla jännä nähdä, mitä vanhalla on vielä annettavana?

Pageaun perässä olivat, mutta hinta nousi liian korkeaksi.


Edistyneiden tilastojen valossa nämä uudet lisäykset eivät loista, mutta tulipa Grantista kuitenkin Flyerin kuudenneksi paras maalintekijä tällä hetkellä. Aidosti uskon että nämäkin vahvistukset tulevat kuitenkin parantamaan joukkuetta, kuten Fletcherin aiemmatkin liikkeet ovat tehneet, tai ainakin tuomaan sitä kuuluisaa syvyyttä, koska loukkaantumisia tulee kuitenkin vielä aivan varmasti.
Puolustavat duunarit harvemmin keräävät kovinkaan mairittelevia advanced statseja heikoissa joukkueissa, joten liikaa en noista perustaisi.

Farabee ja Bunnaman tekivät kaksikolle tilaa suunnaten Phantomseihin.
 
Viimeksi muokattu:
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠, Flyers, Giroux
Ihan tyytyväinen liikkeisiin. Kuten yllä sanottiin, vähän meh-osastoa, mutta kuitenkin mielestäni joukkuetta parannettiin menettämättä liikaa assetteja, juuri kuten on tarkoitus.

Thompson on mielestäni aina ollut ihan hyvä bottom6-duunari. Vähän kuin Matt Cullen oli Pittsburghille. Grant vähän tuntemattomampi, ja vähän tutkiskeltuani huomasin että oli Ducksin ykkössentterinä ainakin viimeisimmässä matsissa(!). Jotain kykyjä siis löytyy, eiköhän tuo middle six mieheksi mene. 14 maalia ei ihan tuurilla synny. Syvyys on sellainen asia jota varsinkin pudotuspeleissä kaivataan, ja juuri sitä Flyers sai.
 
"Mene poika nukkumaan kun et kiekosta mitään ymmärrä."

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Grantin tehokkuudesta tällä kaudella per Charlie O'Connor, The Athletic:"Let’s get the bad out of the way. Grant’s impressive point totals are more a product of unsustainable shooting percentages than a sign he has magically turned into a 30-point-per-season player. He’s scored on 17.3 percent of his shots this season, almost double his career rate of 9.4 percent. That almost certainly won’t continue." Tämä ei kuitenkaan itseäni paljoa häiritse koska ei tässä nyt maalintekijöitä haettu, vaikka Grant tällä kaudella hyvin on osunutkin.
 

Jarvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers ( JYP, ajalta ennen Liigan vesittämistä)
"Javanainen ois täällä se hakis aseen, vittu.
Tommosten amatöörien kans saatana joutuu täällä pörräämään.
"

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
@Jarvis hyvä pointti uusien äijien hankinnan hyödyistä kun mainitsit että saadaan vähennettyä G:n ja Cootsin kuormaa vähemmällä av-pelaamisella. Nyt kuitenkin mennään raskasta aikaa kaudesta ja edellä mainittujen herrojen pitäis tuottaa nyt kovia tehoja ja onhan se lähtökohtaisesti mukavampi raikkaammalla jalalla pelaa.
Farabeen otteista täällä oltiinkin jo samoilla linjoilla ja niinhän siinä kävi että Fletcher lukaisi täältä totuttuun tapaan vinkit ja poika farmiin. Saa nyt nähdä kauan siellä on. Ensin oli juttua ns paperisiirrosta mutta viimeisin tais kuitenkin olla että jäis nyt jonkin aikaa farmiin.
Tällä viikolla mielenkiintoiset 3 peliä edessä. Kotona sharks ja rangers. Sunnuntaina sit vielä rangers vieraissa. Piste odotus minimissään 4pst.
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa


Uudet hankinnat suoraan sentteröimään kolmos- ja nelosketjuja.

Hieman yllätti Fletcherin taktiikka hommata kaksi aikalailla saman roolin pelaajaa, mutta kun hinnaksi muodostui käytännössä vain 4. ja 5. kierroksen varausvuorot niin ei tuota huononakaan ratkaisuna voi pitää. Nyt on sitten ainakin vaihtoehtoja keskikaistalle, varsinkin jos Patrick sattuu vielä pelikuntoon kauden aikana pääsemään. Farabee farmiin joo, en osaa tuosta liiaksi pahastua tässä vaiheessa. Flyers on sen verran ahkeraan rotaatiota pyörittänyt Lehigh Valleyn ja Philadelphian välillä, että luulen Farabeen vielä tällä kaudella ylhäällä mahdollisuutensa saavan, jos vain ollenkaan sen osoittaa Phantomsissa ansaitsevansa.
 

ReiskaJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Voittoputki venyi viime yönä jo neljän ottelun mittaiseksi kun San Josen hailauma kaatui lukemin 4-2. Philadelphia oli ajoittain ottelussa pahasti purjeessa San Josen aktiivisen karvauksen kanssa, mutta onneksi joukkue oli tehokas maalipaikoissa ja nappasi täyden pistepotin. Erityisesti iskussa oli uusi kakkosketju Laughton-Hayes-Konecny. Ketju teki kolme neljästä maalista ja varsinkin tuo ketjun ensimmäinen maali oli upean kuvion lopputulos. Hart oli taas mies paikallaan vaikka ensimmäisessä Sharksin maalissa varsin mehukkaan reboundin eteensä sylkäisikin.

Tästä on hyvä jatkaa viikon jäljellä oleviin home and home peleihin Rangersia vastaan. Ei ole tosin ihan paras aika kohdata Rangersia kun ovat nekin aika kovassa vireessä ja nousseet tosissaan taisteluun playoff-paikasta. Pari pistettä näistä otteluista olisi ihan kelpo suoritus.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
@ReiskaJones n kanssa samoilla linjoilla tuosta L-H-K ketjusta, oli kyllä timanttia. Mielestäni Laughton on hieman mainettaan parempi hyökkäyspäässä, sellainen Raffl 2.0+, ja soisin tuon ketjun pysyvän kasassa vähän aikaa niin näkisi millaista jälkeä saisivat aikaan. Sanheim-Myers pari oli myös todella hyvässä vireessä. Toivottavasti tulevaisuudeessa pystyvät pitämään tuon huippu tasonsa tasaisemmin pelistä toiseen.

Grant ja Thompson eivät olleet mitenkään näkyviä enkä heitä viitsi sen ihmeemmin ruveta arvioimaan koska heillä kuitenkin ensimmäninen peli kyseessä. Grantilta yksi tarpeeton huitomis jäähy, ja Thompsonilta joku pitkäksi venähtänyt vaihto, missä miehen ikä tuli hyvin esiin.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Tulevat Rags matsit molemmat voitettava, kolme pistettä minimi noista ja mielellään se neljä auttamatta yhtään toveria taulokossa. Samalla kaavalla kuin Floridalta napatut pisteet tiukassa tilanteessa, sanotaanko että lievät positiiviset tunteet tällä hetkellä jengin touhusta jäällä on sinällään. Se vaan nähty, että kun se hyvänolontunne tulee niin kyyti ollut kylmää vuosien saatossa. Vanhana Flyers fanina en vaan pysty päästämään tästä tunteesta vatsan pohjalla, että jotenkin tää taas Kustaan. Hyvää pohdintaa taas jengiltä, kiitos siitä.
 
People weren't moving" for the police escort, Morrisonn said. "They were mooning us, throwing stuff at us, beer bottles, whatever they had in their hands. It's to be expected from Philly fans. Didn't they boo Santa Claus?

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Kausi on edenyt nousujohteisesti ja peli on parantunut koko ajan, mutta silti twiitissä näkyvä tilasto sai allekirjoittaneen hätkähtämään.

Edelleenkään en näe mediaa antavan paljoa painoarvoa Flyersille. Ennemmin kerrotaan vaikka Tortzin loukkaantumisien raatelemasta Columbuksesta, tai nuoresta ja räiskyvästä Carolinasta kuin jo pitkään hyvin pelanneesta, mutta ehkä vähemmän räiskyvästä Flyersista. Eipäs siinä, tämä on vain ihmetyttänyt pidemmän aikaa.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Tärkeä voitto Rangersista, vaikka alkuun taas vaikealta näyttikin. Rangers oli niskan päällä ottelun ensimmäisen puolikkaan, mutta ei onnistunut hyödyntämään momentumiaan kuin vain yhden maalin verran.

Giroux-Couturier-Voracek ketju oli liekeissä ja kapteeniltakin tuntui löytyvän sitä kaivattua ratkaisuhalukkuutta. Hayes myöskin pelasi todella hyvän pelin entistä seuraansa vastaan. Uudet miehet Grant ja Thompson eivät edelleenkään suoranaisesti loistaneet, mutta pelasivat juuri sellaista perusvarmaa peliä mitä varten heidät joukkueeseen tuotiinkin.

Tuomaroinnin puolesta ehdottomasti yksi heikoimmista otteluista, mitä NHL-tasolla on tullut seurattua. Huonot vihellykset menivät aikalailla tasan, mutta Flyers selkeästi hyötyi toisen erän rikkonaisesta vaiheesta. Kaameuden kruunasi sitten ottelun lopun "kahakka", jossa Laughton ottaa neljä iskua päähänsä antamatta yhtään takaisin ja jostain kumman syystä saa itsekin väkivaltaisuusjäähyn. Harvoin tulee kritisoitua tuomareita, kun yleensä saavat turhan paljon rapaa niskaan, mutta tänään suorastaan hävetti seurata raitapaitojen otteita.
 

ReiskaJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Olipa kyllä todellakin maukkaat pisteet Rangersilta. Ottelun ensimmäisellä puolikkaalla tuntui, että Flyers ei saa Panarinia kuriin ja mies tulee väistämättä ratkaisemaan pelin Rangersin hyväksi, vaan niinpä vain Flyers kampesi lopulta selkeän voiton. Giroux'n maalit lämmitti mieltä ja olipa siellä paikkoja tehdä lisääkin. Voracek teki siinä sivussa 0+4. Couturier oli oma normaali itsensä ja 1+1 hänelle kaiken muun hyvän lisäksi. Myersista kyllä saadaan kova pelimies Flyersin alakertaan. Osaa jotenkin mielestäni hyvin rauhoittaa hyökkäysviivassa tilannetta eikä roiski kiekkoa mihin sattuu. Fast taisi mieheltä hieman karata mieheltä avausmaalissa, mutta toisella yrityksellä Myers otti tyylikkäästi kiekon pois Fastilta. Hartin kotitaika jatkuu, miehellä on ihan armottomat statsit kotoa, 18-2-2. Lannisti viime yön matsissa Panarinin muutamaan kertaan.

Voiton myötä Flyers ohitti taulukossa jo pingviinit, tosin 1 peli enemmän pelattuna. Playoff-viivaan on eroa nyt 7 pistettä, mutta ei tässä mitään voi varmana pitää, sen verran tiukka on tuo Metron divari. Kyllähän tässä odottaa sunnuntai-illan matsia ihan vesi kielellä. Mahtavaa katsoa jengin pelaamista tällä hetkellä.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠, Flyers, Giroux
Pittsburgh meni häviämään San Joselle kuudennen ottelunsa putkeen(!), ja näin ollen Flyers pysyy pinnan edellä kun pelimäärätkin tasaantuivat (64). Elikkä Metron kärkipaikka on kolmen pisteen päässä.

Columbuksella on onneksi pelattuna pari peliä vielä enemmän, helpottaa vähän vaikka Flyers vielä/jo 5 pinnaa edellä onkin.

Ja tänään illalla sitten Rangers, josta pisteet maistuisivat. Metron voittotaistelu on vielä täysin auki.
 
"Mene poika nukkumaan kun et kiekosta mitään ymmärrä."
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Pitkästä aikaa pääsi katsomaan kokonaisen pelin. Olipa hyvät kaksi erää Flyersilta. Rangers ei juuri paikkoja saanut ylivoimiaan lukuunottamatta, joissa toki Panarin oli jatkuvasti vaarallinen. Kolmannen pelailuissa meinasi sitten tulla vähän turhaan hiki, mutta selvä voitto kuitenkin.

Uusista miehistä Grant pelasi pisteidenkin lisäksi hyvin ja osoittaa kyllä että kykenee kohtuulliseen kiekolliseen peliinkin, vaikka bottom6 rooli sopiva onkin. Thompson oli kyllä energinen, mutta pari jäähyä ehkä sitten yliyrittämisen takia.

Hienosti on kyllä paketti uuden valmennuksen alaisuudessa muovautunut hyvin pelaavaksi nipuksi, vaikka nimilistalla ei pitäisi divisioonan kärkeä hätyytellä. Ja uudet hankinnat, vaikkakaan eivät ole sateentekijöitä ovat tulleet todelliseen tarpeeseen. Etenkin sopimuksestaan parjattu Hayes on kriittisen tärkeä pelaaja, oli sopimus mitä hyvänsä. Pitkästä aikaa mukava odotella kevättä.
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy