~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Tällä hetkellä tosiaan kiva olla Flyers-fani mutta hatuista pidetään kiinni.
Farabeesta täytyy sanoa että vähän poikanen vielä monissa tilanteissa mutta jos poika järjestää pelistä toiseen 1-2 loistopaikkaa, niin jatkoon sanon minä. Ja näkeehän siitä että itseluotamus on kasvanut koko ajan. Maalissaan keräsi kyllä muiden pelureiden arvostusta. Provo heitti kiekon kohti toronton tyhjää maalia ja Farabee luisteli kiekon perään. Fara odotti että meneekö kiekko maaliin ja kun kiekko osui tolppaan, niin sitten vasta neppasi sen sisään.
Laughtonista sen verran että toivottavasti Rafflin loukkaantuminen ei siirrä miestä nelosen keskelle koska paluunsa jälkeen on herättänyt kolmosen liekkeihin. Tehoillut itsekin viimeiseen neljään peliin 3+1. Sam Carchidi twiittaili että ehkä sieltä nostetaan Vorobyev ylös.
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää

Shaguel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Nhl.discussion -tili Instagramissa kertoo, että Montrealin kanssa neuvottelut Gostisbeherestä olis jo pitkällä. Mikäli toteutuis, niin mitähän mahtais tulla takaisin?

http://instagr.am/p/B5qHemPg1Ma/
Ghostia ollaan huhuissa viety Montrealiin nyt varmaan pari vuotta jo. En jotenkin jaksa uskoa treidiin varsinkaan kun Flyersilla tuntuu tällä hetkellä kulkevan hyvin ja 3. parissa koko ajan terve kilpailutilanne Häggin, Myersin ja Ghostin välillä. Miksi lähteä rikkomaan tätä? Loukkaantumisia tulee kaiken lisäksi aivan varmasti vielä puolustukseenkin tällä kaudella niin ketä AHL:stä lähdetään nostamaan sitten ylös, Friedman? Toki jos vastineeksi saataisiin jotain aivan posketonta niin ei muuta kuin nimeä papereihin mutta en näe tällä hetkellä oikein järkevää että Flyersin puolelta treidiä lähdettäisiin väkisin tekemään kun pakkoa siihen ei ole.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠, Flyers, Giroux
Laughton on kaikki nämä vuodet mulle ollut vähän sellainen meh pelaaja, joka ei oikein tuo mitään tuonne mutta roikkuu siellä vuosi toisensa jälkeen. Tämän iltaisen jälkeen kuitenkin voi todeta, että olipa miehekäs esitys. Ei se nyt vieläkään ihmeitä kiekon kanssa tee, mutta tuolla kolmosketjussa menee hyvin kun pelaa tuollaista kovaa ja raastavaa peliä. Pääsi mukavasti Senatorssien ihon alle tänään. Taisipa voittomaalinkin tekaista. Ja huutelut sen jälkeen jonnekin Duclairin suuntaan Sens-penkille, siinä vaiheessa sytyin.

Hieno voitto vaikkei esitys mikään kovin ehjä ollutkaan.
 
"Mene poika nukkumaan kun et kiekosta mitään ymmärrä."

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Eniten tässä ottelussa kaikista tapahtumista harmitti Konecnyn loukkaantuminen mikä oman arvaukseni mukaan aiheutti aivotärähdyksen. Sellainen epätoivoinen ”vit*u nyt kolahti”- ilme hänellä oli kasvoilla. Joukkue tiedottaa loukista maanantaina.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jyyd

vapari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Olispahan jo mukava tietää TK:n tilanne. Ei tuo nyt pitemmältä poissaololta äkkiseltään vaikuttanut, kun ukko keräsi itsensä jäästä ylös. Kova pommi, Borowieckiltä tietenkin. Pelin evoluution näki tilanteessa hyvin, kukaan ei kaivellut kuittivihkoa shortsien taskusta. No, menihän tuo peli melko lämpimäksi ja erittäin sekavaksi sen jälkeen, joka oli taas ihan Senssien taskuun. Onneksi sieltä nyt voitto tuli. Ei tarvinnut paljoa enää jännittää Bradyn pikkusikailun jälkeen tuleeko tasoitusta vai ei.
Vora on taas pikkuisen väläytellyt halua pelata jääkiekkoa, varmaan luki edellisen avautumiseni ja sisuuntui? Toivotaan, että poikkeuksellinen peli-ilo kestää, varsinkin jos TK:n vempasta tulee pitempi. Kuka nousee rosteriin, jos Flyers haluaa 4 täyttä hyökkäysketjua Rafflinkin ollessa pois? Vorobyevhan tuolla on jo Rafflia paikkaamassa, onko se sitten Stewart ja kuittivihko? Luulisi pelihaluja ainakin riittävän. Enkä näe, että nyt hirveästi olisi haittaa, jos Flyerssillakin edes silloin tällöin yksi vähän painavampaa pusua tarjoileva nelosen myyrä. Vorobyevin paljon mieluummin laittaisin alas, ei tunnu tarjoavan niinä harvoina kertoina kun peleihin pääsee, mitään pientä lepotaukoa pelimiehille kummempaa.

7 peliä ennen joulua vielä. Ei näytä mitenkään kovin haastavalta ohjelmalta, mutta monesti nämä ovatkin Flyerssille olleet juuri niitä haastavimpia vastustajia, nähtiin se Ottawa-matsissa jo.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Oskar Lindblomilla todettu Ewingin sarkooma eli luusyöpä, näin ollen hänen pelinsä ovat pelattu tältä kaudelta. Hiljaiseksi vetää.
 
Pöö

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠, Flyers, Giroux
Voi vitun vittu. No ei muuta kun toivotaan miestä terveeksi kaikin puolin.
 
"Mene poika nukkumaan kun et kiekosta mitään ymmärrä."

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Toivottavasti kaikki menee hyvin Lindblomilla. Ikäviä nämä ovat aina. Toivottavasti on vakuutukset kunnossa tai omistaja viitsii maksaa.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Crank

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Flyers, nippelitieto
Syöpä muutenkin todella vaarallinen, mutta vielä luusyöpä.. Pelkkää hyvää Lindblomille!
 
Me pyöritetään monen sadan tuhannen juttua ja te tuutte mulle naureskelemaan!

MegaForce

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Suomen maajoukkueet, Itä-Helsingin Kiekko
Kaikkea hyvää Lindblomille. Onneksi nykyään hoitotekniikka näissä on hyvä, sekä ennuste myös korkea. Jotkut asiat ovat jääkiekkoa tärkeämpiä.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Näiden uutisten edessä lätkä ja siihen liittyvät asiat ovat merkityksettömiä. Kaikkea hyvää Lindblomille ja toivotaan pikaista paranemista!
 
Derek Boogaard 23.6.82-13.5.2011
Pens,Wild

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Kaikkea hyvää Oskarille seuraavaan taisteluun. Itse voin sanoa omasta kokemuksesta että edessä on varsinkin henkisesti erittäin raskas jakso. Pidän erittäin mahdollisena että mies on ensi kauden alussa taas mukana Flyers nutussa mukana kun kiekko putoaa jäähän. Nyt vain tosissaan keskittymään tähän taisteluun. Toivon mukaan myös joukkue reagoi tähän positiivisellä tavalla ja jatkaa omaa taisteluaan.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Helvetti sentään. Lindblom on aloittanut kautensa todella hyvin ja kerkesi lunastamaan sitä potentiaaliaan kivasti. Toivottavasti tuo sairaus nujerretaan ja pääsee vielä lajin pariin takaisin - tavalla tai toisella. Terveys edellä, aina.

Fuck cancer.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Järkyttävä uutinen. Eihän tällaista tietenkään kenellekkään toivo, mutta kaikista vähiten tälle sympaattiselle ruotsalaiselle. Kaikki mitä hänestä on kuullut ja lukenut, niin on hieno persoona sekä kaukalossa että sen ulkopuolella. Voimia Oskarille ja kaikille läheisille.

 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Kaukalon puolella mennään vaihteeksi perinteisen Flyers-vuoristoradan alamäkeä, mikä ei sinänsä yllätä Lindblomin tilanteen tuoman häiriötekijän ja viimeaikaisen loukkaantumisten kasaantumisen johdosta. Minnesotaa vastaan jäällä esiintyi ehkä kauden unisin Flyers-miehistö, laukauksia taisi olla toisen erän puolivälissä viitisen kappaletta ja muutenkin aneemisen oloista menoa.

Winnipeg-ottelusta normaaleista avauksen pelaajista puutui Lindblomin ja pitkäaikaispotilas Patrickin lisäksi Konecny, Raffl, Pitlick ja Laughton, joista viimeksi mainittu pelaa muuten tutkan alla erittäin kelvollista kautta. Toistaiseksi Laughton on day-to-day statuksella Wildia vastaan tulleen nivusvamman takia, toivottavasti tuosta ei pidempää huilia tule. Konecnyn paluusta ei ole taidettu antaa minkänlaista aikataulua.

Farabeen taklaus Perreaultiin poikinee pelin tai parin pelikiellon, siitä jälleen yksi vakiomies sivuun rosterista. Ehkä huili tekee ihan hyvää, olisiko hieman yliyrittämistä havaittavissa nuorukaisella, kun Wildia vastaan lähti tyhmänrohkeasti haastamaan Folignoa tappeluun ja Jets-pelissä sitten nähdynlainen törttöily. Nähtäväksi jää kuka kokoonpanoon seuraavaksi nostetaan, jos Farabee pelikieltoa saa.

Vaikka kokoonpanomurheita tulee vähän joka tuutista, ennen joulua olisi vielä mahdollista kääntää kurssi takaisin nousuun. Seuraavat kaksi peliä ovat Wells Fargo Centerissä Anaheimia ja Buffaloa vastaan, lisäksi Ottawa vieraissa ja Rangers kotona vielä ennen lyhyttä joulutaukoa. Noista peleistä olisi tärkeää pisteitä napsia ottaen huomioon Itäisen konferenssin tilanteen. Suora play-off paikka on tällä hetkellä kolmen pisteen päässä, eikä wild card-paikan varaan kannata paljoa tässä vaiheessa laittaa, kun takana vaanii vielä toistaiseksi play-off viivan alapuolella Tampan ja Toronton kaltaisia joukkueita.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Energinen ja taisteleva yleisime toi tärkeän voiton Ducksista, vaikka pelinä noin muutoin ei mitään hunajaa nähtykään, mutta tätä tämä nyt varmaankin tällä nykyrosterilla tulee olemaan. Hart oli loistava ja muu joukkue vaihteeksi riittävän tehokas.

Charlie O’Connor oli tuossa jokunen päivä takaperin typistänyt hyvin tämän viime aikaisen tilanteen:


Flyers on nimenomaan kiekonhallinnalla kyennyt eliminoimaan vastustajan pelaamista. Pisteitä ei ole tuonut mitenkään erinomainen ja ultratiivis ydinalueen puolustaminen tai tehokas maalipaikkojen luonti ja hyödyntäminen vaan juurikin tuo, että ovat kyenneet kontrolloimaan otteluita. Ja kun tämä saa kovaa hittiä rosterin syvyyden kadotessa, ovat olleet ongelmissa. Kun vielä ylivoima on viime aikoina suorastaan sukeltanut, niin vaikeata on ollut. Hart yritti parissa pelissä pelastaa, mitä pelastettavissa oli, mutta ei sekään aivan riittänyt.

Huolestuttavaa oli, että näistä ison rahan veteraaneista (Giroux, Voracek, Hayes ja JVR) ainoastaan loukkaantumisten myötä jälleen suurempaa ruutua saanut JVR onnistui vastaamaan vajaamiehisen vieraskiertueen aikana huutoon ja nostamaan niitä tehojaan. Muut olivat aika hiljakseen. Tässä vain on niitä kavereita, joiden näissä tilanteissa pitäisi nousta esiin. Onneksi nyt Ducksia vastaan saatiin Giroux’lle ja Voracekille onnistumiset.

Konecny muuten oli heti palattuaan joukkueen vaarallisin hyökkääjä piristäen touhua selvästi, mikä vain alleviivaa miehen nykytasoa. No ottelun loppua kohden katosi hitusen kuvasta, mutta noin muutoin toi sitä toivottua piristystä.

Call-upeista Aube-Kubel ja Kase ovat olleet ne aikaansaavimmat ilmestykset. Varsinkin Kasea kohtaan olen ollut epäilevällä kannalla, mutta kyllähän kaverilla on sitä taitoa ja luovuutta, jotka yhdistettynä tuohon taistelevaan peruspelaamiseen ovat ihan kiinnostavia ajatellen bottom-6 roolituksia. Tällä on jäälle jotain annettavaakin. NAK on taas sellainen väsymätön työjuhta, joka jaksaa tikata. Välillä homma menee vähän putkinäköiseksi koohottamiseksi, mutta nelosessa tämä ei vielä ole kynnyskysymys.

Ilmeisesti Pitlick voi tehdä paluun jo ennen joulua, jonka jälkeen voitaisiin odotella Rafflin vastaavaa. Farabeen saamaa huumoripelikieltoa olisi jäljellä vielä pari peliä. Muut pidempiä tapauksia.


Mutta joo vähän turhamaistahan se on täällä surkutella joukkueen tasapaksuja otteita kun yhdellä nuorukaisella on edessä kova syöpähoito ja taistelu elämästä. Toivotaan todellakin parasta.
 
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠, Flyers, Giroux
NAK on taas sellainen väsymätön työjuhta, joka jaksaa tikata. Välillä homma menee vähän putkinäköiseksi koohottamiseksi, mutta nelosessa tämä ei vielä ole kynnyskysymys.
Tuli mieleen tästä. Onko Aube-Kubelin yksi hyvistä ominaisuuksista tuo laukaus, oon jotenkin kuvitellut niin. Taisi AHL:ssä ulkomuistista olla ns. maalintekijä, en tiedä johtuuko tuosta. Mutta viime yönä painoi Rangersia vastaan aika tiukan kudin, vaikkakin läheltä. Peukkua tällaisille työmyyrille, joilla on jotain kiekollisia ominaisuuksiakin. Liigasta verrokkina Ojamäki, joka on profiililtaan työmyyrä, mutta on hyvä luistelija ja omaa todella hyvän laukauksen. Me gusta.
 
"Mene poika nukkumaan kun et kiekosta mitään ymmärrä."

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Aika surkea roadtrip käynnissä joukkueella. Ainoastaan yksi voitto Anaheimista ja muissa peleissä kolahtanut vähintään 5 maalia omiin. Flyers on itse asiassa keskiarvolta toiseksi eniten maaleja vieraissa päästänyt joukkue tällä hetkellä, joten tähänkin toivoisi muutosta ennen playoffeja (jos nyt sinne asti edes päästään). Kotona Flyers on päästänyt NHL-joukkueista keskiarvolta vähiten maaleja...

Pelejä enemmän seuranneet voivat varmaan avata, että miksi joukkueen suorittamisella on ero kuin yöllä ja päivällä, kun mennään kotikaukalosta vieraskaukaloon. Facebookissa törmäsin vain kommentteihin koko jengin treidaamisesta, joten sieltä en ainakaan saa vastausta kysymykseeni.
 
Pöö

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Kotona: 13-2-4 (NHL:n paras piste-%)
Vieraissa: 9-13-1 (26. paras piste-%)

Joku tuossa mättää, mutta vaikea eritellä yhtä selkeää tekijää. Kaikkia vieraskiertueen pelejä en ole nähnyt, mutta esim. Vegas ja Arizona peleissä Flyers oli silmämääräisesti ihan hyvin pelissä mukana. Omassa päässä vain tuntuu tulevan kaikennäköisiä unohduksia, pomppuja ja maalivahdin virheitä (Coyotesin eka maali). Vastustaja pääsee paikoille turhan helposti. Paha sanoa miksi tuota tapahtuu juuri vieraskentällä.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Tulee katsottua kaikki pelit mutta olen huono kommentoimaan pelejä mikä mättää taktisesti tai pelillisesti. Katselen siis nauttien peleistä. Poistun jääkaapille kun otteluissa alkaa studio-osuudet. Joitakin omia fiiliksiä kuitenkin osaa naatiskelijakin sanoa.
Kattelin alkuun lännen kiertueen tilastoja
Laukaukset Flyersille 164-141 eli ka/peli 32-28
Alivoimalla ollaan oltu 15 kertaa ja niillä päästetty 5 maalia
Ylivoimalla oltu 16 kertaa joilla tehty 4 maalia + päästetty 1 maali
Noita tilastoja kun ihmettelee niin laukauksien mukaan ei pitäis olla noin selvä numeroisia tappiota. Alivoima on hiinä ja hiinä että vielä kelpaisi, varsinkin kun huomiodaan että ollaan vieraissa. Ylivoima onkin se pahin noista tilastoista. Sitä samaa mielikuvitoksetonta pyörittelyä ilman laukauksia. Ja sitten kun välillä jopa laukaistaan niin aika useasti plokkaajiin.
Maalivahditkaan ei ole ollut nyt samalla tasolla kuin suurimman osan kaudesta.
Ketjuista sen verran fiiliksiä että kiertueella paljon yhdessä pelannut ketju Giroux- Coots-Voracek on ollut ketju joka saa peliä aikaiseksi. Giroux- Voracek tandemi väsännyt muutaman todella nätin maalin ja mä peluuttaisinkin kaksikkoa yhdessä myös jatkossa. Tämän ketjun jälkeen ei sitten hirveästi tällä hetkellä tapahdukaan. Konecnylle ei löydy tällä hetkellä ketjukavereita. Hayes ja JVR ei vaan toimi.
Tässä tullaankin siihen mikä nakertaa tällä hetkellä aika paljon eli jos ja jos ja jos Lindblom ja Patrick olisivat olleet kunnossa koko kauden niin voi pojat uskallan sanoa että oltais aika paljon ylempänä sarjassa. Jos ja jos tyhmää jossittelua varsinkin kun pojilla vakavat ja ikävät tilanteet päällä. Siitä sitten hyppäänkin seuraavaan mietiskelyyn kun molemmilla pojilla loppuu sopimukset. Toivottavaa tietenkin että saisivat itsensä kuntoon ja pystysivät siten myös jatkamaan peliuraansa mutta mutta...

42 pelin jälkeen Flyersin pörssi kertoo seuraavaa
Konecny 12+24=36
Couturier 12+22=34
Voracek 8+25=33
Giroux 13+17=30
Provorov 9+15=24
JVR 12+11=23
Hayes 12+11=23

+/-
Meyers +17
Coots +10
Giroux +9

Braun -10
Raffl -8
Hayes -8

Ei jatku helpolla kun next vieraissa vielä Carolina ja sen jälkeen kotona WSH, Tampa ja Bruins
tällästä tällä kertaa
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy