Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 28.04.2017 klo 00.10.

 1. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Eipä se tainnut Giroux`takaan haitata, vaikka muutaman yli 100 pisteen dominoivan junnukauden veti ennen NHL:ää. Eli ei kai NHL:n suhteen kannata kiirehtiä, jos rahkeet ei riitä.
   
 2. Taison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Flyers ja NHL:n nuoret suomalaiset
  Lainaus:
  Toki kovilla training camp otteilla kaikki on mahdollista. Ensi kauden joukkueeseen on kuitenkin enemmän laatua tyrkyllä kuin esim. Konecknyn tulokaskaudella ja Hextallin varovaisuuden tulokkaiden suhteen tietäen pitäisin vielä yhtä juniorivuotta todennäköisempänä.
   
 3. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Simmonds-kauppaan vielä. Jetsin kanssa voisi rakentaa jonkinmoisen. Connor ja Vesalainen + joku varaus -> Simmonds.
   
 4. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Lainaus:
  Näinhän se taitaa olla. Ihastellaan Frostia sitten parin vuoden päästä, ellei dominoi jo syksyllä.

  Tyylikäs voitto Devilsistä (jälleen). Kunnon salama-alku, josta Devils ei enää noussut ja Flyersilla oli muutenkin rutkasti tontteja lisätä johtoa, mutta ei maistunut. Neuvirthilta kuitenkin hieno peli.

  Playoff-paikan suhteen näyttää erittäin hyvältä tällä hetkellä. Ensin pitäisi toki itsensä nostaa sinne, mutta ei tuossa ole edes Metro-divisioonaa johtava Capsikaan kaukana (8p päässä).
   
 5. Courier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
  Olipas viihdyttävä matsi ja tärkeä voitto New Jerseysta. Nyt pelataan juuri sen näköistä lätkää, kun mitä pitää. Kaikki osallistuvat, eikä peli ole pelkästään kärkipelaajien harteilla.

  Ketjut ovat alkaneet löytyä. 1. ketjun Giroux – Couturier – Konecny – dominointia on ilo seurata. Konecny on vihdoinkin saanut enemmän vastuuta, ja kas kummaa, tulosta tulee.

  Couturier jaksaa kyllä ihmetyttää vieläkin. Kyllä moni tiesi, että potentiaalia löytyy enemmän kuin mitä aiempi piste ennätys 39 osoitti. Mutta ennen tämän kauden alkua ei tullut mieleenkään, että Couts olisi kauden puolivälin jälkeenkin 80 pisteen tahdissa ja pistepörssin sijalla 25. Ja mikä ihmeellisintä, Couts on maalipörssin jaetulla toisella sijalla. Vain kaksi maalia Ovechkinia jäljessä.

  Schenn kaupasta näyttäisi hyötyvän ihan jokainen. Brayden pääsi isompaan roolin Bluesissa ja on ollut siellä vakuuttava ja kauppa suosii Bluesia lyhyemmällä tähtäimellä. Flyers taas sai kaksi 1. kierroksen varausta, ja kun katsoo Morgan Frostin dominointia junnuissa, niin hyvältä näyttää pitkällä tähtäimellä. Ja tosiaan Couts myös yksi voittaja. Aiemmin tämä pelasi 3. ketjussa ja Schenn 2. ketjussa. Minuutit taisivat olla Coutsilla isompia, mutta kiekollinen rooli paljon pienempi. Kiekollisemman roolin myötä Couts on tullut paljon röyhkeämmäksi ja haluaa ratkaista pelejä. Ihan kauden alussa kaikki maalit tulivat 1 metrin säteeltä maalinedestä, mutta nyt on alkanut näkymään one-timereita ja muuta.

  Ja mikä parasta, puolustuspelaaminen ei ole kärsinyt kiekollisemmasta roolista yhtään. Päinvastoin, tuntuu että siinäkin on tullut kehitystä. Couts vie aivan jäätävällä prosentilla noita kulmissa käytäviä kaksinkamppailuja.

  Ja tuo aiemmin Columbuksen kanssa tehty Carter <-> Voracek + 8th (Couturier) - diili näyttää vieläkin paremmalta. Voikohan jo kohta sanoa, että se on organisaation paras treidi koskaan?

  Couturier on pelannut liigassa kauan mutta ikää on vasta 25v. Sopimus jatkuu tämän kauden jälkeen vielä 4 vuotta caphitin ollessa vain 4,33M. Yksi liigan parhaista soppareista. Luulisi että tällä menolla olisi yksi Selke- finalisti. Couturier-Patrick kaksikolla

  Provorov-Gostisbehere – pakkipari täytyy myös nostaa esiin. Paras ja viihdyttävin kaksikko mitä olen koskaan nähnyt Flyersin takalinjoilla. Harmi vaan, että muista pakeista ei ole isompaan rooliin, kun tähtipakit ovat yhdessä. Gudas on ollut mestausyrityksen jälkeen vaisu, Manning on ajoittain aikamoinen hasardi, Hägg pelaa hyvää peruspeliä omassa päässä, mutta ei pysty mihinkään kiekollisiin ratkaisuihin sen jälkeen, kun on ylittänyt oman siniviivan. Amac on on ollut hyvä, mutta hänkin on enemmän sellainen 4-5 pakki. Sanheim on väläytellyt potentiaaliaan, mutta näkisin mielellään tämän loppukauden ajan farmin puolella, missä olisi tarjolla peliaikaa ja isompi kiekollinen rooli. En ymmärrä, että miksei Sanheim saanut käytännössä ollenkaan vastuuta ylivoimalla. Olisi varmasti tehnyt hyvää itseluottamukselle. Yhdelle top4 pakille olisi mielestäni tilausta. Esimerkiksi Hjalmarssonin tai Tanevin tyyliset pelaajat kiinnostaisivat, mutta niin varmaa kiinnostaa monia muitakin, jos ovat kaupan.

  Case Simmondsiin sen verran, että molemmat vaihtoehdot kelpaavat, kunhan ne ovat hyvät. Eli jos kaupataan pois, niin takaisinpäin täytyy tulla jotain hyvää. Ja mielellään jotain lähes valmista, eikä mitään varausvuoroja. Prospekteja ja varauksia on ihan tarpeeksi. Jos taas tehtäisiin jatkosopimukseen, niin ei sekään olisi huono, jos caphit olisi maltillinen ja vuosia ei niin kauhean monta. Simmerin rooli on tällä kaudella pienentynyt, ja tasakentällisin hän on perus haalarimies. Ylivoimallakaan ei ole tullut onnistumisia, ja itseluottamus näyttäisi olevan kateissa, niin kuin viimepelissäkin nähtiin. Simmonds on kuitenkin pidetty johtohahmo, joka näyttää hyvää esimerkkiä muille kovalla työnteollaan. Ja Simmonds pitää huolta omista. Tällainen poliisin rooli on vain kasvanut, nyt kun goonit ovat hävinneet liigasta.

  Vielä kun saataisiin tuo surkea alivoima kuntoon, niin playoffs- mahdollisuudet paranesivat reilusti. Muuten noita maaleja on päästetty yllättävän vähän.

  Tänään sitten prime-time peli Capsia vastaan. Couts voisi nollata Ovechkinin ja heittää siinä sivussa hatun ja siirtyä maalipörssin kärkeen. Totuus: nyt kun on mennyt viime pelit hienosti, niin eiköhän tänään hävitä :)
   
 6. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Miksi Jets vaihtaisi Simmondsia paremmassa pistetahdissa olevan kahdeksan vuotta nuoremman Connorin Simmondsiin ja antaisi vaihdossa vielä viime kesällä ykköskierroksella varatun lupauksen sekä varausvuoron?

  Ennemmin Connor vaihtuisi Simmondsiin, Frostiin ja johonkin varaukseen. Ei sekään järkevä olisi, mutta lähempänä järkevää kuin toisinpäin.
   
 7. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Mitä sä höpiset? Simmondsilta uraltaan pistetahti 0.58 ja Connorilla 0.54.

  Väittäisin, että playoffeihin Jets ottaisi 100 kertaa sadasta nyt Simmondsin kuin jonkun junnun, joka on tällä kaudella tehoillut huippuvireisten Wheelerin ja Scheifelen siivellä.

  Simmondsilla lisäksi prime-vuodet menossa halvalla sopparilla. Kauppaa pitäisi siis tasoitella b-luokan prospektilla(Vesalainen). Ehkä sen varausvuoron voi unohtaa, kun ei Flyers niitä tarvitse enempää.
   
 8. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Puhuin tästä kaudesta. Toki on huisia, että 29-vuotiaalla yli 700 ottelun veteraanilla on parempi pistetahti koko uralta kuin 21-vuotiaalla toisen kauden pelaajalla.

  Lainaus:
  Varmasti ottaisi nyt pudotuspeleihin, mutta entä ensi kaudelle? Ja sitten kun Simmonds on UFA:na poistunut muualle, niin sitä seuraavalle? Ja sitä seuraavalle? Jetsillä ei ole mikään kiire nyt täksi kaudeksi löydä kaikkea likoon. Jets ottaisi varmaan mielummin Mike Greenin puolustukseensa kuin Josh Morrisseyn tuleviin pudotuspeleihin, mutta en silti suosittelisi Morrisseytä, Vesalaista ja jotain varausvuoroa vaihtamaan Greeniin.
   
 9. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Lainaus:
  Kyllähän Vesalainen nyt Lindblomia paremmin pelaa tuon ikäisenä, onko Lindblom sitten C-luokan prospekti? :)

  Karvan vajaa piste per peli Liigassa 18-vuotiaana (ja tahti on kiihtynyt viime aikoina), eli tuollainen Sebastian Ahon tasoinen prospekti kyseessä, paitsi suuremmalla rungolla.
   
 10. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Lindblom sentään kolkuttelee jo NHL:n ovia, mutta aikanaan oli kyllä c- tai d-luokan prospekti. Eli ei hirveästi odotettu NHL:n suhteen ja siitä johtuen varattiinkin vasta 5. kierroksella.

  Varmaan samantasoinen joo, kun Aho oli tuon ikäisenä, mutta NHL:n suhteen on Vesalaisella aika pitkä matka Ahon urotekoihin. Eli siksi vähän outoa vertailla keskenään.
   
 11. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Courier hyvää settiä ja samoja fiiliksiä, muutaman viime viestin nahistelija vois mennä sinne oikeaan ketjuun säätäämään fantasia kaupoista ettei mene hyvä ketju jankkaamiseksi. Sunnuntain jatkot kaikille;)
   
 12. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Jos joku jengi Simmondsin ottaa niin se on semmoinen jengi joka todellakin haluaa sen mestaruuden nyt. Sanonta, jos haluat saada on pakko antaa pitää kutinsa. Kyllähän Simmonds tuo joukkueeseen semmoista kovuutta ja kokemusta että siitä kannattaa jo vähän olla valmis maksamaankin. Tuskin millään jengillä olisi mitään useamman vuoden suunnitelmia ukon suhteen. Varausvuoroja alkaa olla jo pikku hiljaa yli omien tarpeiden ;) eli joku läpilyönnin kynnyksellä oleva peluri ja kova prospecti. Toisaalta hyvästä määrästä hyviä varausvuoroja yhdistelemällä vois saada nostettua omaa vuoroa ja pääsis varaamaan mahdollisesti todella kovan junnun. Esimerkkinä tähän jo 2 ykköskiekkaa ensi kesälle. Ajatuksia niin paljon että ei itekään pysy mukana. Onneks en ole GM

  Frostin ensi kautta jännä funtsia. Tuntuishan se jotenkin turhalta pelata vielä vuosi junnuissa. Kehittäiskö enää? Toisaalta sais pelata U20 kisat. Toinen vaihtoehto olis Ahl. Täyttänee ikä säännön jotta sais pelaa siellä.
  Hienointa tietty olis jos olis niin hyvä syksyllä että ansaitsis paikan Flyersissa. Katellaan.

  Patrickin luistelu mielestäni parantunut alkukaudesta aika kivasti. Sähäkkyyttä kaipaa vielä otteisiinsa ja tehojakin huutelee mutta jos sen peliä kattelee tarkasti, niin kyllä sillä pelisilmää on. Näkee ja löytää kivasti omat ketjukaverit. Ennenkin sanonut että ehjä kesä alle ja ensi kaudella PAM. Otti se oman aikansa Couturierillakin.
   
 13. Skeleton Crew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, PHI, BMG
  Mukava nähdä, että joukkueesta löytyy leveyttä sekä kentältä, että maalista. Katselin viikonlopun pelit sunnuntaina melkein yhteen putkeen, ja olihan tuossa nähtävissä ettei energiaa riittänyt kuudenteen erään, mutta kun maalivahdit pelasivat voittavaa kiekkoa ja Filppulan ja Patrickin kentät alkavat luomaan riittävän määrän paikkoja peliä kohden, alkaa voittoja tippua näistäkin peleistä. Nelosen laitureita voisi kierrättää, jotta Laughton saisi vähän apuja ja Manningin saisi tiputtaa paikalleen seiskapakiksi, mutta muuten ei kyllä hirveästi ole negailufiilis.

  Olen ollut jo pitkään Simmerin kauppaamisen kannalla (sillä seuraava soppari tullee olemaan ylihintainen), mutta nyt kyllä antaisin pysyä jengissä, ellei halua itse siirtyä (ja miksipä haluaisi). Tunteellisuuden ei ehkä pitäisi kuulua huippu-urheiluun, mutta eihän Wayne-Trainistä voi olla pitämättä. Ja vaikka meillä on G johtamassa, todella toivon myös Simmerin panoksen pysyvän esimerkkinä nuorille pelaajille.
   
 14. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
 15. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Lainaus:
  Mahtava taklaus, etenkin kun Wilson ei ole ihan kevyemmästä päästä.

  Kolmas erä oltiin aivan purjeessa ja jalat loppu. Onneksi kestettiin ja Konecnyn henkilökohtainen taito riitti ratkaisemaan jatkoajalla.

  ps. jos täällä sopii hehkuttaa, niin päivän kruunasi Eagles murskaamalla Vikingsin konferenssifinaalissa.
   
 16. Skeleton Crew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, PHI, BMG
  Flyers win via TKO (Travis Konecny Overtime). Mutta olipa malliesimerkki ottelusta, josta ei kyllä olisi ansaittu mitään. Toinen erä oli hyvää tekemistä, mutta muuten oltiin kyllä täysin köysissä odottelemassa vain kaverin ratkaisua. Eipä sitä sitten koskaan tullut, joten Kone kävi tiputtamassa yhdellä iskulla.
   
 17. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  No voe helevetti. Nyt kun aletaan tosissaan ratkomaan paikkoja pleijareihin niin maalivahtiosastolta kuuluu kummia. Elliot laitettu saikkulistalle ja Neuvirthilla myös jotain pientä vammaa. Lyon nostettu ylös eli taitaa saada ekan nhl-pelinsä piakkoin. Nyt kuului pitkästä aikaa asiaa Stolarzista. On kuulemma palannut jäälle mutta Hexyn mukaan viikkojen päässä paluusta. Hyvä nähdä kuitenkin että saadaanko ukosta kalua vielä. Se mikä tekee hommasta vähän kinkkisen on se että soppari loppuu tämän kauden jälkeen eli nopeasti pitäs päästä antaa näyttöjä.
  Patrick oli ollut harjoituksissa kakkosen keskellä Simmer ja Voracek laidoillaan. Olispa makoisa paikka päästä pelaamaan.
   
 18. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Lainaus:
  Tervetullut uutinen on tämä Stolarzin toipumisprosessin eteneminen. Toivottavasti ehtii antamaan näyttöjä vielä tällä kaudella.

  Lainaus:
  Nyt olisi sitten Patrickilla ykköskorin laituri vierellä. Toivottavasti saa useamman ottelun ajaksi pelata tuossa ketjussa. Valmennus on hereillä, sillä Patrick on pelannut viime peleissä selvästi aiempaa paremmin.

  Vielä Lehterä ja Goulbourne ulos ja Leier ja Lindblom sisään. Lisäksi voisi jopa kokeilla Laughtonia kolmosessa ja Filppulaa nelosessa.
   
  Viimeksi muokattu: 30.01.2018 klo 20.30
 19. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Eikös Hextall ollut sanonut, että enemmän kuin viikkojen päässä paluusta("more than weeks" away). Eli puhuttaisiin edelleen kuukausista, mikä kyllä taitaa tarkoittaa jopa kauden olevan ohi.
   
 20. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Filppulan tilannetta tullut myös funtsittua ja päätynyt siihen että kun sopimus loppuu niin kaupaksi vaan. Aikaisemmin oli ajatuksena että jos tekis vuoden sopparin niin ehkä vielä menis mutta turhaa sekin olisi. Ei ole hintansa väärti ja olis vaan jarruttamassa jonkun nuoren kehitystä. Hextall on sanonut että tietty määrä veteraaneja täytyy olla rosterissa ja sen kyllä minäkin allekirjoitan mutta en näe että Filppula on yksi niistä. Kyllähän keskusta on pelottavan nuori ja kokematon jos mahdollinen Filppulan lähtö korvataan esim Veccionella. Mitä Filppulasta sitten vois saada. Hmm.. ensinnäkään kukaan muu ei ole kiinnostunut kuin mestaruutta tavoitteleva jengi jolla on capissa tilaa, vaikka tietty aina voi kikkailla. Jos Hexy saa Filppulasta ykköskiekan niin täytyy olla aika taikuri. Eihän tästä taas hullua hurskaammaksi tullut mutta jos ei muuta niin pysytään etusivulla.
   
 21. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Hienon ekan erän jälkeen 2-0 johto asemassa sössittiin peli tasoihin toisessa erässä alle minuutissa, toisen erän loppu puoliskolla päästettiin vielä Caps ylivoimalla 3-2 johtoon. Laukaukset Flyersien eduksi parin erän jälkeen, vaikeaksi menee taas kerran ja ihme on jos piste/pisteitä tästä ottelusta tulee.
   
 22. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Vithu ton Neuvirthin kanssa. Ei kuulemma tuntenut oloaan hyväksi ekan erän jälkeen mutta ei vaivautunut kertomaan asiasta kuin vasta pelin jälkeen. Hakstol oli ainakin kommentoinut että ei ollut maininnut asiasta.
  Varsinkin capsien eka maali meni kyllä täysin Neuvin piikkiin. Melkeinpä nollakulmasta tullut laukaus maalille jäi patjoihin josta caps peluri kävi iskemässä sen reppuun. Neuvirthilla oli ottelussa 17 torjuntaa ja 5 päästettyä maalia. Ei näin ei. Olikohan se nyt Tampaa vastaan 1-5 tappiossa kun oli saman verran torjuntoja ukolla. Neuvin ongelma on se että suorituksissa ei ole tasaisuutta. Saattaa tehdä ottelussa kauden highlight torjunnan ja sit perään päästää pari helppoa.
  Mulla on aina tapana kaivaa joku posi otteluista ja tällä kertaa se on Patrick. 1+1 ja +2. Alkaa homma toimimaan ja iso syy parantunut liike verrattuna mitä se oli alkukaudesta. Innostun pojasta koko ajan enemmän ja enemmän. Siitä tulee kova pelimies!!!
   
 23. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Piti kirjoittaa pidempi raapustus mutta huomasin että menee aivan liikaa tunteisiin, kolmas häviö putkeen sekä poffi paikka ja hyvät otteet alkavat valua viemäristä alas. Sinällään ei mitään uutta tämän jengin parissa.
   
 24. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Joo sama vika Rahilaisella. Vikan erän jos odottelee vaan summeria niin näinhän siinä käy. Posia!! Laughton kolmosen keskellä ja Filppula nelosessa
   
 25. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Oksettava tappio Devilsille. Hakstol on ihan hyvin viilannut Flyersin pelikirjaa viime vuosista ja saanut pelin näyttämään melko sujuvalta, mutta tuo kolmannen erän kilpikonnapuolustus on kyllä kamalaa. Ja AV on yhä kuraa.