Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 28.04.2017 klo 00.10.

 1. Golden Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Avs, Tappara,
  Lainaus:
  Erittäin hyvää pohdintaa koko Courierin teksti!

  Todennäköisesti Hakstol arvostaa Filppulan ja Wealin panosta puolustuspeliin. Giroux ja Voracekin puolustuspeli on aika huonoa ja tälläkin kertaa olivat molempien Ducks maalien aikana kentällä. Esim. Ducksin 1. maalissa voidaan miettiä pakkien tekemisiä, mutta Herra kapteeni olisi myös voinut lukea peliä.

  Joukkue näyttää tasapainoiselta sen suhteen että molarit on aika samantyylisiä ja "yhtähyviä". Puolustus näyttää raikkaamalta kuin pitkään aikaan. Hyökkäys myös, koska on juurikin niitä käsiä ja jalkoja. Paikoista sisään paremmalla prosentilla, niin no hätä. Metropolitan taso on vaan niin helvetin kova, että pleijarit vaati kyllä ihan nappikauden.
   
 2. phillymän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Kattavin kahden virkkeen otteluraportti ikinä:

  Sovitaanko näin meidän kesken, että tuota viime yön ottelua ei ikinä sitten pelattu? Voi v*ttujen kevät mitä menitte tekemään.
   
 3. Skeleton Crew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, PHI, BMG
  Joopa joo...Mutta hei, olipa komea nousu kolmen maalin takaa nääsvillen tasoista (ilman Josia) puolustusta vastaan. Varsinkin Weisen esityö Nolan Patrickin uran ensimmäiseen oli upeaa katsottavaa. Se, että koko pelin hieman meille viheltäneet tuomarit ottivat takaisin ja arpoivat ensin Weiselle jäähyn vaikka Ekholm siinä enemmän esti ja joutuivat antamaan samalla toisenkin päivänselvästä kampista, oli vähän turhan julma alkusoitto pisteiden sulamiselle. Mutta jos jengi osaa käsitellä tämän oikein, voi tästä saada jotain hyvääkin kaivettua tuleviin peleihin. Kotiavausta odotellessa.
   
 4. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Mitähän Hakstol ajatteli haastaessaan Predsin tasoitusmaalin? Minusta se ei ollut edes Viaplayn livekuvassa niin lähellä että sitä olisi tuossa tilanteessa kannattanut haastaa. Hetkeä aiemmin reppu soi 2 miehen alivoimalla, ja haastamisen epäonnistuminen tietäisi uutta lähtöä samasta tilanteesta. Tyhmä päätös joka käytännössä maksoi pisteen tai pisteet. Toki en tiedä ihan tarkkaan millaista kuvaa vaihtopenkillä on käytettävissä, mutta kirosin mielessäni heti kun todettin että paitsiota lähdetään haastamaan.
   
 5. Tietotoimisto Jäsen

  Lainaus:
  En ymmärrä logiikkaa, miksi tuohon haastoon meni pisteitä.

  Peliaikaa 1:17 jäljellä, haasto käyttämättä. Ei siinä tosiaan mitään häviä, vaikka sen haaston tekikin.
   
 6. Torspo82 Jäsen

  Lainaus:
  Niin, paitsi ottelun. Vaihtoehtoina pelata 36 sekuntia yhden miehen alivoimalla tai 36 sekuntia kahden miehen alivoimalla ja loput varsinaisesta peliajasta sekä jatkoajan alku yhden miehen alivoimalla mikäli vastustaja ei ylivoimamaalia tee. Ja nythän siis teki. Ei ainakaan koosteessa näytetyn hidastuksen perusteella ollut tosiaan mitään syytä lähteä tuota paitsiota haastamaan, joten vähintään kyseenalainen ratkaisu oli.
   
 7. Tietotoimisto Jäsen

  Lainaus:
  Vieläkään en ymmärrä tota logiikkaa. Vai tuleeko haaston epäonnistumisesta nykyään jäähy? Sitten ymmärrän miksi, tuohon menisi pisteitä.
   
 8. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä tulee. Aiemmin menetti vaan aikalisän, jäähy annetaan koska halutaan vähentää turhia haastoja.
   
 9. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Kyllä söi miestä ja kunnolla. Hyväähän siinä pelissä oli paljon. Kolmea vikaa minuuttia lukuunottamatta.
  Jos etukäteen olis sanottu että vieraskiertueelta tulee saldoksi 2/4 voittoa niin olisin ollut tyytyväinen. Nyt jäi nakertamaan. Hieno asia oli se että Patrick teki avausmaalinsa nahilassa jo nyt ja näin ollen apina ei ehtinyt kiivetä vielä selkään. Täytyy muistaa Paytrickin kohdalla että sehän pelaa ihan keskenkuntoisena. Viime kaudella pelasi alle puolet peleistä ja kesäkin oli rikkonainen. Muutenkin kiva ollut katella Patrickin peliä kun siirrettiin Konecknyn kanssa samaan ketjuun. Ajatelkaas kun siinä ketjussa olis vielä kolmaskin pelaaja.

  Haasto helppo tuomita jälkeenpäin, varsinkin kun homma meni reisille. Siellä on penkin takanakin oltu kierroksilla ja ei ehkä mietitty ihan loppuun asti. Sehän on hyvä jos halutaan voittaa.
   
 10. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Hakstolin suoritus: 0/5
  Haasto oli ihan turha riski. MacDonaldin peluuttaminen ratkaisun hetkillä :D

  Elliotkaan ei varsinaisesti loistanut.
   
 11. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Mä pidän pinnalla tuon meeting asian. Eli 18.11 ollaan menossa. Olisko klo 19 hyvä aika tavata niin ehtii hetken istahtaa ja tilailla juotavaa ja sapuskaa ennen kuin peli alkaa. Viime kaudella oltiin (25.11) o'learys bakersissa, mannerheimintie 12. Jos ei tule muita ehdotuksia, niin varailen viimeistään marraskuun alussa pöydän sieltä. Ilmoittautuneita tällä hetkellä.
  @Skeleton Crew , @Caney , @Eager , @Courier , @#25 Primeau. @_Samppa . Näillä näkymin meitä on 7 lähdössä.
  Jos joku vielä miettii niin messiin vaan. Siirretään tämän aiheen jutustelut omaan keskusteluunsa, niin kuin viime vuonnakin.
   
 12. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Kohtuullinen kotiavaus, kun Caps kaatui lukemin 8-2. Toiseksi eniten maaleja kotiavaukseen Flyersin historiassa. Enemmän tullut vain vuonna -82, kun maaleja tuli 9 Quebecin verkkoon.

  Giroux, Couturier ja Laughton ylsivät kahteen maaliin. Giroux jopa neljään pisteeseen(2+2).
   
 13. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Pakkohan tänne on jotain kirjottaa ettei tiputa sivulle 3. Olipas mukavaa ilotulitusta yöllä, vaikka täytyy myös todeta että olipas hengetön Caps. Ykkösketju liekeissä 4+6 tehoilla. Enemmän ja enemmän alan tykästyä siihen että Coots on ykkösen keskellä, vaikka veikkailinkin että eiköhän paluu arkeen ja G keskelle ole aika nopeasti edessä. Voracek( 0+3) jäi ilman maaleja pelissä, kun taas Coots ja G iskivät molemmat 2 mieheen niin olihan Jake se ketjun pirtein hemmo. Välillä kohlaa ja menettelee kiekkoja vaarallisesti mutta kyllähän tossa tekemisessä on taas meininkiä. Avausmaali vielä puuttuu mutta viiteen peliin 0+9 on ihan mukavaa tekemistä. Kakkonen on kyllä nyt parempi kun Filppula vaihtoi Patrickin kanssa paikkoja. Weal on kyllä hyvä väkkärä kentällä. Aina vaarallinen kiekon kanssa. Filppulan maali oli kyllä komiaa yhteispeliä koko hyökkäys triolta. Weal uitti caps pakkia jäässä, kierti pakin ja tarjoili Filppulalle avopaikan.
  Kolmonen oli vähän unessa tässä pelissä. Patrick tuntui vähän hiihtelevän ujon oloisesti vaikka muutaman kerran osoitti hyvää pelisilmää tilanteissa. Kyllä siitä hyvä pelimies tulee.
  Nelonen on ollut ja oli taas pirteä. Laughton on lyönyt itsensä nyt lopullisesti läpi rosteriin niin että ei tartte jännittää pelipaikkansa puolesta. Kaksi hienoa maalia ja hyvää taklauspeliä siinä sivussa. Raffeli oli myös hyvä. Vahva pelaaja joka näkee aika kivasti kaverit kentällä. Pystyy pitämään kiekkoa kulmissa ja sieltä jakelee hyviä syöttöjä. Sanotaanko näin että jengi alkaa olla aika hyvä kun Raffelin tasoinen peluri pelaa nelosessa. Leier oli ketjun heikoin lenkki ja saa kyllä tehdä kovasti duunia että pitää paikkansa.
  Ajatelkaapas jos sitä Nashville peliä ei oltais ryssitty niin tässähän oltais idän kärkipaikoilla. Paremmin on joka tapauksessa alkanut kuin odotin.
   
 14. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Saatiin kyllä mukavaa ja tarpeellista balanssia Preds-pelin traumoihin. Harvemmin tuollaista ilotulitusta on Flyersilta todistanut.

  Flyersilla tuntuisi olevan jälleen iskukykyinen ykkönen, jota ei tarvitse jännällä puolustussuuntaankaan, kuten on pari viime kautta pitänyt tehdä. Couturierkin on tällä tapaa menossa kevyesti uransa tehokkaimpaan kauteen, minkä myötä toivottavasti alkaa vihdoin saamaan ansaitsemaansa kunniaa. Tällä hetkellä tuo keskikaista on ylipäätään tyydyttävässä tikissä. Joka ketjuun löytyy tunnollisesti ja luotettavasti kahteensuuntaan pelaava kaveri, jolta voi odottaa jotain hyökkäyssuuntaankin. Ei tarvitse enää tuskastella nelossentterin puukätisyyttä tai ykkössentterin heikkoa puolustamista vaan rosteri olisi balanssissa.

  Puolustuskin on sieltä tulossa. Provorov on jo nyt täysi kingi, Ghost uskottava kiekollinen liideri, Gudas perussolidi fyysinen mörkö jne. Muista Hägg on jatkanut tasaisen varmaa menoaan. Ei ole mitenkään räiskyvä tai esille nouseva tapaus, mutta suorittaa kiitettävällä varmuudella ja vähillä virheillä. Hyvältä näyttää. Vielä kun saataisiin Sanheim ja miksei Morinkin samaan junaan...

  Veskaripaletista Elliott näyttäisi olevan juuri nyt enemmän valmennuksen mieliin, mutta eiköhän Neuvirthillekin kerry hyvin startteja.


  Lainaus:


  Näin tuli Martelista kesällä kirjoiteltua, eikä ole ajatukset sittemmin muuttuneet. Uskon tämän olevan vahvasti ensi syksyn rosteriväännöissä mukana.

  Lainaus:

  -------------------------


  Phantomseilta on neljästä matsista vajaa kolme nähtynä, mutta aika vaihtelevissa merkeissä nuo on toistaiseksi sujuneet, joten vielä en ota sen kummemmin kantaa kenenkään suorittamiseen. Sen verran sanon kuitenkin, että hyvät palaset ovat tälläkin kaudella Allentowniin kasattu,
   
 15. Courier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
  Olipahan kovaa tykitystä. En muista milloin viimeksi oli nähty vastaavaa maali-iloittelua, ja tämä oli paras mahdollinen hyvitys siihen Nashville- peliin. Capsilla painoi selkeästi jaloissa eilinen matsi, ja pelihuumori taisi loppua siihen 4-1 maaliin. Mutta harvoin tällaista näkee ja siitä tuli kyllä otettua kaikki mahdollinen ilo irti.

  Uusi 1. ketju teki yhteensä 10 pistettä, ja Giroux näyttää ihan eri pelaajalta, kuin mitä on nähty viimevuosina. Peli on paljon vapaampaa, ja siinä on enemmän mielikuvitusta. Kapteeni luopui ennen kiekosta paljon helpommin, mutta nyt nähdään enemmän haastamista, ja luistin liikkuu kivaan malliin. Couts täydentää kyllä loistavasti tätä tähtikaksikkoa, jonka pelistä on viimevuosina puuttunut jotain. Voracekilta tulee edelleen liikaa vaarallisia kiekonmenetyksiä, mutta meno on kaikinpuolin muuten murhaavaa.

  Pisteet valmennukselle tästä laituri-kokeilusta. Kaikki ketjun jäsenet menevät yli PPG vauhdissa 5 pelin jälkeen ja toivotaan että meno jatkuu samoissa merkeissä.

  Oli hienoa nähdä että Laughton sai vihdoin palkintoja maalien muodossa. Hyvin on äijä painanut duunia, ja ketjukaverit Raffl ja Leier komppavat tätä hyvin. Yksi liigan parhaista 4. ketjuista on jatkuvasti vastustajan iholla, ja luo paljon tilanteita aktiivisella pelaamisella. Ihan uutta itselleni, että 4. ketjun pelaajien tekemisestä voi oikeasti nauttia, ja että välillä sitä oikein odottaa että nämä modernit haalarimiehet tulevat kentälle näyttämään loppumatonta energiaansa.

  2. ketju oli myös pelipäällä ja varsinkin Weal oli pitelemätön. Filppulan maali oli kaunista katseltavaa koko ketjulta.

  Robert Hägg oli Ghostin ohella puolustuksen avainhahmoja. Varmaa pelaamista jokaisessa vaihdossa, ja tällä menolla vastuu tulee vielä lisääntymään. Muutama kausi sitten ei voinut kuvitellakaan, että Hägg pelaisi koskaan änärissä. Mutta nyt voi jo leikitellä ajatuksella, että tämä syrjäyttäisi kauden mittaa Amacin pois sieltä Provorovin viereltä. Kyllä AHL on koulinut kovia pelimiehiä Häggista ja Laughtonista.

  Jos/kun Amac ja Manning poistuvat kuvioista 1-2v päästä, niin aika kovaa vääntöä käydään viimeisistä pelipaikoista. Jos siis Hägg pelaa itsensä pysyvästi kokoonpanoon Provorovin, Ghostin ja Gudaksen seuraksi, niin jäljelle jää kaksi paikkaa, jota tavoittelevat etunenässä Sanheim, Morin, ja Myers. Siinä on yksi kovan luokan talentti liikaa. Mielenkiintoista nähdä mitä tulee tapahtumaan.

  Provorov-Myers
  Sanheim-Hägg
  Morin-Ghost

  Soon....

  Vielä kaksi kautta sitten, puolustuksessa pyöri sellaisia nimiä kuin Streit, Del Zotto, Grossmann, Colaiacovo, Schultz ja Luke Schenn. Se oli nätisti sanottuna aika.....noh....mielenkiintoista aikaa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.10.2017 klo 00.20
 16. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Nopeet kaffetauolla.
  - Hieno voitti vaikka numerot vähän mairitteleekin Flyersia.
  - Neuvirth oli helvetin hyvä. 40 torjuntaa.
  - Hakstol saanu paljon kuraa mutta pakko kehua kun on paikka. Girouxin siirtäminen laitaan on ollut kyllä hyvä oivallus. Kapitaano mättää pisteitä hyvään tahtiin ja hampaaton Coots lapioi maalin edestä kiekot sisään. Cootsin uusi lempinimi on kuulemma The answer.
  - Simmondsille tuli jotain vammaa pelissä. Ei vielä tietoa tarkemmin. Tappeli ottelussa kerran kun Provoa taklattiin aika reippahasti. Sitä en tiedä tuliko Simmerille jotain tälliä tappelun takia. Palasi kyllä vikaan erään vielä tappelun jälkeen.
  - Kolmonen taas ketjuista vaisuin tasakentällis pelissä, vaikka yhden hienon tekivätkin. Kattokaapas Weisen maali. Koneckny karkaa läpiajoon josta riparin korjaa Patrick. Siitä sit poika pelaa Weiselle "pikku nätillä" maalipaikan josta edes Weise ei voi epäonnistua.
  Torstaina vastassa Nashville, jolloin myös "paljastetaan" Ed Snyderin patsas. Paikalla myös Bettman.
   
 17. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
 18. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Aika helppoa allekirjoittaa tuo kolumni. Kuitenkin, mielestäni Lehterä ei ole suoritusvarma pelaaja kuten annetaan ymmärtää. Liian hitaat jalat ottavat tuostakin oman osansa.

  Mitä itse tuohon Jorin pelaamiseen tulee, ei hyvältä näytä. Jos ei jalka liiku niin ei nyky-NHL:ssä hirveästi käyttöä ole. Jorilla on muutenkin tekniikan kanssa hiukan hakemista ollut koko uransa mitä häntä olen nähnyt. Vähän ihmeellistä miten ei luistelua ole saanut fiksattua ja ikää on jo 29 vuotta.
   
 19. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Suurin syy on varmasti se, että pystyi lähes dominoimaan Liigassa vaikka liike olikin vajavaista. Vasta viimeisillä KHL-kausillaan otti itseään niskasta kiinni ja rupesi urheilijaksi, tuloksena olympiapaikka, MM-kisapaikka ja NHL-sopimus. Itseäni on Lehterän urakehitys kiinnostanut aina, koska aikoinaan perseiltiin erään autokauppiaan (ja Doug Sheddenin) toimesta Tapparaan ja siitä on sitten tehnyt nousua ylöspäin. Harmi vain, ettei junnuvuosiensa aikana saanut kehitettyä luisteluaan vaadittavalle tasolle.

  Melkoisen murhaavaa jälkeä Flyers esittänyt kahdessa ensimmäisessä kotipelissä. 13 tehtyä ja 3 päästettyä maalia on ihan ok saldo. Ykkösketjun ohella Ghost Bearilla aika hurja startti kauteen, kuuteen peliin tehot 1+9. Ei yhtään hassumpaa!
   
 20. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Hankalahan Lehterän tie on kyllä kokoonpanoon. Weise on myös omasta mielestä ainoa palanen kenet Jori voisi pudottaa, mutta tuossakin on muttia matkassa. Taitaa jalkanopeudessa hävitä vielä Weisellekin, joten olisi auttamatta jäljessä kokoajan ketjun poikasia. Neloseen toki voisi olla mahkuja jos siellä suoritustaso tippuu alkukauden hurmiosta, mutta taas toisaalta samalla menisi alivoima uusiksi jos Laughton tai Leier tippuisi kokoonpanosta. Harmi, mutta jonkun loukkaantuminen lienee se todennäköisin tie, ja sitähän ei tietenkään kukaan toivo.

  Bluesin pelejä tuli nähtyä niukasti, joten olisi mukava nähdä Jori kokoonpanossa muutaman matsin verran ainakin, jotta itselle päivittyisi nykytilanne ja että kuinka kaukana vakirooli NHL:ssä oikeasti on.
   
 21. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Tänään tulee tieto onko Simmer pelikuntoinen. Jotain alaraajavammaa on mutta ei vissiin vakavaa. Veikkaan et tänään huilaa eli Jorsti pääsis pelaamaan. Muuten on kyllä vaikeeta mahtuu rosteriin. Laughtonin tilalle ei kyllä mtn jakoa. On meinaan sen verran hyvä ollut. Leier olis yks vaihtoehto mutta uskon että Leier saa jatkaa ja hyvä niin. Sen verran hyvin homma toimii Laughtonin kanssa ja Leierin varalle kuitenkin suunniteltu varmaankin jatkoa kun kauden jälkeen loppuu soppari. Edullinen hyvä duunari. Weise on tosiaan se kenet pitäis syrjäyttää. Äijä on kyllä niin näkymätön hiihtelijä että huilille vaan.
  Yöllä taas mennään!!
   
 22. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  5-3-0, hyvä olla. Ihan vakuuttava voitto Edmontonista eilen, vaikka kakkos- ja kolmoserässä Flyers olikin vähän vastaanottajana. Hyökkääminen oli vaikeaa, mutta puolustus kuitenkin pelasi melko hyvin.

  Pakko todeta, että hyvä aloitus on yllättänyt. Ja ei pelkästään voittoprosentti, mutta myös peli-ilme on näyttänyt oikein hyvältä. Joukkue vaikuttaisi nyt viimein oppineen Hakstolin hakeman systeemin ja alkanut oikeasti toteuttaa sitä. Nähtäväksi jää onko tilanne todella näin. Toki nuorten kehittyminen Provon ja Ghostin kärjellä on auttanut asiaa, samoin myös se, että Giroux on selvästi pitkästä aikaa hyvässä kunnossa. Mutta toisaalta myös se, että joku MacDonald on näyttänyt niinkin hyvältä kuin on, kertoo mielestäni siitä, että systeemi toimii.

  Merkittävin asia mikä ei oikein toimi on Patrickin johtama kolmosketju. Arvelisin tämän johtuvan Patrickin omasta NHL-opettelusta. Poika ei ihan vielä ole (henkisesti?) valmis NHL-tasolle, mutta uskoisin hänen saavan syksyn aikana pelinsä kulkemaan. Samanlainen ongelma se oli alkuun Provorovillakin, mutta siitä päästiin yli.
   
 23. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Olihan joo vauhdikas peli oilersia vastaan. Vaikka öljy hallitsikin hienokseltaan kakkos- ja kolmos erää niin kuin hyttynenkin mainitsi niin aika kivasti Flyers sai pidettyä vaaralliset paikat vähissä. Oilersin maali meni kyllä Elliotin piikkiin.
  Yks iso syy hyvään alku kauteen on myös se että meillä on oikea ykkösketju. Välillä pojat pyöritti semmosta karusellia oilers päädyssä et oksat pois.
  Simmeriä taas hehkutettiin voittomaalista mutta kyllähän siinä maalissa isot kehut saa myös Filppula. Periaatteessa pelasi Simmerille tyhjän maalin.
  Patrickista pitää muistaa et todella rikkinäinen viime kausi ja kesäkin meni aika pitkälti toipuessa. Välillä hetkittäin väläyttelee kuitenkin ja kyllähän siitä näkee et pelimies siitä tulee.
   
 24. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 25. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Vaikka mies onkin ihan ok:sti esiintynyt, niin en jotenkin osaa olla harmissani tästä loukkaantumisesta. Manning sieltä varmaan tulee sitten paikkaamaan, mutta kyllähän nyt olisi paikka laittaa Sam Morin askiin.