Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 28.04.2017 klo 00.10.

 1. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Olis kiva ottaa uusiks joo. Erittäin nopee scouttaus.
  21.10 oilers
  18.11 flames
  25.11 islanders klo 23
  2.12 bruins olen menossa kahden bruins-fanin kanssa
  6.1 blues
  20.1 devils
  Kaikki päivät lauantai ja klo20 paitsi tuo islanders peli. Sellon o'learysiin ei kannata mennä. Klo 22 alkaa nimittäin dj pyörittelee lättyjä.
   
 2. Caney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
  Ehdottomasti mukana uusinnassa, Oilers ja Flames passaa ainakin.

  Kohta se taas alkaa ja samat perhoset palanneet vatsan pohjalle. Ai jestas kun on mielenkiintonen nippu seurattavaksi, kävi miten kävi. Omat pointit kauteen lähtiessä:

  - G'n paluu huipulle, 60 pinnaa ei riitä. Viime kausi oli ja meni, nyt pitäis alkaa taas takomaan. Kapteeni tarvitsee kuitenkin tähän Voracekilta jeesiä, joka on ollut jokseenkin vaisu/pehmeä viime aikoina (edellinen kausi & preseason) kun tietää mihin tshekkijässikkä pystyy parhaimmillaan. Eli lyhykäisyydessään, kuten ennenkin: joukkueen valovoimaisimmat yksilöt on se juttu ja ilman heitä ei Phillyn kaltainen nuori jengi tule pärjäämään.

  - Secondary scoring, jos sitä sellaiseksi voi kutsua enää koska laajuutta tuntuu olevan aiempaa enemmän ja NYT tuo joukkue alkaa näyttämään siltä miltä tosissaan kilpailevan modernin NHL-joukkueen kuuluu näyttää. Eli neljä pelaavaa kenttää olisi vihdoin kasassa - on kokeneita äijiä Filppulan, Simmondsin ja Lehterän muodossa joiden kylkeen lyödään sitten näitä upeita nuoria a'la Patrick, Konecny ja Weal. Aijai. Nelosessakin on ihan oikeita pelimiehiä eikä mitään saatanan "no ihan kova se on reenaamaan"-paskamahoja.

  - Nuori puolustus, jota liidaa tuore varakapteeni Andrew Macdonald. Vihdoin Phillyn alakerrassa on enemmän yksilöitä kuin se 1-2, joita seuraa mielellään. Aletaan olemaan vihdoin siinä pisteessä myös alakerran suhteen, jota ollaan odoteltu vuosia näiden häggien ja morineiden varaamisen jälkeen. Provy, Ghost, Gudas on se kolmen kärki ja loppujen tehtävä on täyttää omat ruutunsa, katsotaan miten käy.

  Aamulla mennään taas Sharksia vastaan ja vaikeampaa alkua ei varmaan schedulen osalta olisi voinut saada - no siitä huolimatta, ei muuta kuin LETS GO FLYERS!
   
 3. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Mukana ollaan. Vilkaisin nopeasti kalenteria eikä nyt hirveitä esteitä noussut esiin. Nuo Oilers ja Flames matsit ovat ainakin satavarmoja tapauksia.


  Mutta joo sellaiset malttamattoman riemuisat fiilikset täälläkin, vaikka Islandersia vastaan saatiin jo melkoinen deja vu kokemus.

  Maininnan arvoiset jutut on jo useamman toimesta kerrottu. Posia ei oikein nelosta (varsinkin Laughtonia) ja Provorovia enempää käteen jäänyt. Provorovinkin kohdalla vituttaa, että joutuu yhä edelleen kantamaan AMacia reppuselässä. En käsitä. Venäläinen olisi selvästi se paras optio vastustajan kovimpia tykkejä vastaan, mutta edut hukataan tehokkaasti jos joka kerta pitää työntää myös mäkkäri jäälle. Valmennus, valoja päälle!

  Jos kadun valoisalla puolella jatketaan, niin ylivoimassa on ollut enemmän ideaa kuin vuosikausiin, mutta toteutus varsinkin ykkösviisikon osalta sakkaa vielä. Pyrkivät kuitenkin nopealla kiekon siirtelyllä hyödyntämään miesylivoimaa ja hakemaan niitä vapaita laukaisusektoreita sen Mullenin ajan hitaan hautomisen sijaan. Tämä näkyy positiivisesti varsinkin kakkos-YV:ssä, joka oli aiemmin ihan turha kun Roon kaltaista yksilöosaamista, josta aiempi hautominen ja kyttäily eli, ei enää riittänyt toiseen viisikoon. Nyt vain lisää onnistumisia, niin eiköhän tuo tuosta lähde. Niin ja Couturier on kakkos-YV:n ainoa leftin hyökkääjä (Patrick, Konecny ja Weal kaikki righteja), joten tiedä sitten olisiko Patrickin kanssa paikojen vaihtamisesta enemmän iloa vai haittaa? Itsekin kyllä kaipaisin nuorukaista maskimiehen sijaan enemmän taikomaan kiekon kanssa.

  Se on kyllä jotenkin jännää, että Hakstol&co. pyrkivät ajatuksentasolla rakentamaan pelaamistaan nykyaikaisen positiivisen kiekonhallinnan varaan, jossa tultaisiin mahdollisuuksien mukaan alueelle kontrolloidusti, pelattaisiin hyökkäyssinistä rohkeasti, pakit tekisivät nousuja jne. mutta sitten jäälle heitetään Manningin ja MacDonaldin kaltaisia puukäsiä Sanheimin sijaan… Ei nyt mene ihan yksiin. Kaipa tuossakin joku ajatus on taustalla, mutta usvaista on.


  Pientä lohtua voi kuitenkin hakea eilisten treenien pareista, joiden varaan luulisi avauksen rakentuvan:

  Provorov – MacDonald
  Sanheim – Gudas
  Morin – Gostisbehere
  Hägg – Manning


  Tulkitse näitä sitten, mutta uusia numeroitakin oli annettu:

  Bill Meltzer‏@billmeltzer
  New Flyers jerseys: Morin (No. 5), Sanheim (No. 6), Hägg (No. 8), Patrick (No. 19), Leier (No. 20).

  Tämäkin tukisi, ettei näitä rookieta ole ajatus kauheasti Phantomseissa enää peluuttaa.


  On selvää, ettei kahdeksaa pakkia roikoteta mukana määräänsä pidempään kun Ghostkin on eilisten puheidensa mukaan pelikuntoinen, vaan jotain tulee pian tapahtumaan.

  Jos veikata pitää, niin tässä nyt odoteta muiden joukkueiden loukkaantumisongelmia, jolloin Manning voisi mennä kaupaksi. Tätä ainakin toivon. Odotellessa voi toki joku nuorista käydä kääntymässä Phantomseissa, mutta haluan pitää tällaista vain väliaikaisena ratkaisuna. En millään usko, että Manning pelaa täyttä kautta Flyersin paidassa.


  Lindblomin kohtaloksi koituivat vähäiset tehot. Puolusti ja tasapainotti peliä hienosti, mutta rookien olisi pitänyt pystyä iskemään paremmin tehoja syrjäyttääkseen veteraaneja. Kun nyt Readin ja Lehterän kaltaiset konkarit ovat jäämässä opening nightin ulkopuolelle, niin olihan tuo valmennukselle helppo ratkaisu. Toivotaan, että nousee vahvoilla otteilla takaisin ylös nopeasti.

  Readille vähän ikävämpi juttu, mutta miehen ura on tasaisesti laskenut, eikä pre-season antanut niitä lupauksia paremmasta. Olisi mies tuolla nelosessa joukon jatkona mennyt, mutta huomattavasti mieluummin katselen nuorempia voimia, joista voisi olla ihan hyötyäkin. Reederilläkin on viimeinen sopimusvuosi käynnissä, joten kauhean kova tai rohkea ennustaja ei tarvitse olla jos ennakoi osoitteen vaihtuvan kauden aikana, varsinkin jos Flyers on halukas pitämään osan capistä.

  Leierin tilanteesta pitää olla iloinen, vaikken kaverin mahdollisuuksin uskonutkaan. Pitkä ja systemaattinen työ palkittaisiin, mikä toimii hyvänä esimerkkinä seuraavan aallon nuorille. Nuori ja nälkäinen kaksikko Laughton-Leier voi olla vielä yllättävänkin arvokas palanen. Pitkästä aikaa nelosenkin otteita oikein odottaa.

  Giroux’n ja Voracekin osalta katkaisisin edelleen sen napanuoran ja heittäisin kaverit omiin ketjuihinsa yhteispelin mennessä jatkuvasti liian riplailun puolelle. Giroux’sta en ole huolissani (vielä), mutta Voracek näytti kyllä pelottavan heikolta läpi pre-seasonin, joten katsellaan nyt jatkuuko sama meno myös aamusella.


  PS. ja vitut Dave Isaacin mukaan menivät seuaavalla kokoonpanolla:

  Giroux – Couturier – Voracek
  Weal – Patrick – Simmonds
  Weise – Filppula – Konecny
  Leier – Laughton – Raffl

  Provorov – MacDonald
  Manning – Gudas
  Gostisbehere – Hägg

  Elliott maalilla


  Sanheim ja Morin siis näillä näkymin sivussa. No toivotaan, ettei Manning mahdottomasti koomaile, jotta kävisi paremmin kaupaksi ;)
   
 4. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Perhanan Eager. Teit musta ensin maailman onnellisimman fantasiamanagerin ja kahden sekunnin sisään veit sen pois.
   
 5. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  18.11 Flamesia vastaan sopis mulle hyvin tapaamiselle. Se onkin kauden peli nro 20.
   
 6. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Minkälaisen pre-seasonin Patrick pelasi ja minkälaista kautta odotatte pojalta? Tänään näyttää aloittavan kakkosen keskellä, joten vastuuta ainakin tulee heti.
   
 7. Courier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
  No niin. Pitkä odotus alkaa olla ohi ja kohta päästään asiaan.

  Mielenkiintoinen kausi tulossa kaikin puolin. Ykköstoiveena on playoffseihin pääsy, mutta toivoisin myös, että voitettaisiin edes yksi playoffs- sarja. Edellinen voitto kun oli kaudella 11-12 ja sen jälkeen on ollut hiljaista.

  Se voi kuitenkin olla vähän liian kova tavoite. Aika nuori joukkue kasassa ja se varmasti näkyy esim. suoritustason heittelynä. Lisäksi Metro- divisioona on vahvistunut entisestään.

  Haasteita siis riittää, mutta hauskaa tulee kyllä varmasti olemaan. Pari random ajatusta:

  Giroux´n laituri kokeilu on mielestäni hyvä juttu. Hexy mainitsi, että sinisen ylityksen jälkeen pelaajat liikkuvat sen verta paljon paikasta toiseen, että ei sillä niin väliä mitä paikkaa pelaa. Lisäksi aloitustaitoja voidaan hyödyntää edelleen, vaikka pelaisi laidassa. Giroux on pelannut hyvin laiturina myös maajoukkueessa.

  Se että ovatko Couturier ja Voracek oikeat ketjukaverit on sitten toinen juttu. Ja tähän liittyen harkkapeleissä nähtiin ainakin yksi vaihto, missä Patrick pelasi näiden kahden keskellä. Se vain ajan kysymys milloin Patrick ottaa sen paikan pysyvästi.

  Patrick, Couturier ja Laughton saattaa olla sentterinelikko millään mennään useampi vuosi, mutta 2-3 ketjun sentterin paikka lienee avoinna. Prospecpoolista löytyy paljon leveyttä senttereistä, ja esim. Vorobyov voi tuolla menolla pelata jo ensikaudella Flyersissa. Tämän lisäksi löytyy mm. Rubtsov ja Frost.

  Odotukset suomalais- kaksikkoa kohtaan eivät ole korkealla. En yllättyisi yhtään, jos Filppula liikahtaa kauden jälkimmäisellä puoliskolla johonkin contenderiin, ja Lehterä tippuu farmin puolelle. Varsinkin Lehterän voi olla vaikea löytää paikkaansa, mutta toivon tietysti, että molemmat onnistuisivat.

  ***

  Hyvä kun otit @Skeleton Crew tuon miitingin heti esille. Itselläni on menoa 21.10, mutta esim. 18.11 tai 25.11 sopii hyvin.
   
 8. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Vielä miitingistä asiaa eli 2.12 kun olen menossa bruins hemmojen kanssa o'learys iso omenaan niin mukaan vaan jos kiinnostaa. Ilmota viestillä niin varaan pitempää pöytää
   
 9. Golden Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Avs, Tappara,
  Flyers Win! Hyvä kauden aloitus, vaikka peli vuoristorataa olikin, niin kai se alussa voi ollakin. Tärkeintä oli saada voitto alle. Toivottavasti tästä saadaan virtaa ja uskoa huomiseen, koska hyvät mahdollisuudet voittoon on Kingseistä.

  - Elliot riittävän hyvä ( toisaalla Mason oma itsensä :D ).
  - Simmer teki mitä parhaiten osaa eli maaleja läheltä.
  - AMac oli mielestäni hyvä ja toivottavasti varakapun rooli tuo vastuullisuutta.
  - Leier oli hyvä, energinen ja positiivinen yllätys.

  Ylivoimalla tuli ainakin tulosta ja se kai se tärkein on. Aika yksinkertaista, mutta tehoaksta. Muuten maalipaikkoja tuhlailtiin ja varsinkin about 5-7 min ennen loppua olisi pitänyt naulata peli, koska hyviä paikkoja oli. Toisaalta jos katsoo koko peliä, niin oli niitä paikkoja Sharksillakin. Puolustusalueen purut ja avaukset oli välillä heikkoa, mutta niin se on ollut joka kauden alussa. Tähän toivoisin jo pikkuhiljaa muutosta. Yksi mikä ärsyttää, vaikka muuten niin mainio pelimies kuin Coots on, niin purut on välillä jäätävän huonoja. Kiva että heti huomenna on peli taas.
   
 10. phillymän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Maistuu maistuu!

  Varsin pirteälle näytti meno tännekkin. Kuten @Golden Brett totesikin, niin aika vuoristoratamaista menoa oli. Johtoasemassa pelaaminen tuntui ja näytti vaikealta. 0-2 -> 2-2 ja 2-3 -> 3-3. Onneksi saivat lopulta kairattua pisteet himaan, vaikka hiukan tuhlailivat paikkoja.

  Hieman pettynyt olin, mutta en yllättynyt, kun molemmat Morin ja Sanheim olivat katsomon puolella. Toivottavasti Manning ainakin heitetään poppareille ja jompikumpi pääsisi maistamaan mitä se NHL-kiekko oikein on. Macdonald oli ihan ok, muttei mitään riemunkiljahduksia. Ghost ja Provorv pelasivat aika jäätävät ottelut. Ekana mainittu 0+3 ja toisena mainittu kellotti n. 25min jääaikaa. Hägg oli selvästi vielä oppimatkalla ja saikin lopulta vähiten vastuuta pakeista. Oli näkymätön, joten peruspeli hänelle, mutta pysyi mukana. Gudaksella oli liikkeen kanssa tekemistä, kuten myös Manningilla. Molempia kierettiin pari kertaa aika pahasti ja Gudakselta vielä tyhmä jäähy loppuun. Toki teki Gudas myös hyvääkin siellä.

  Voracek-Coots-G akseli oli todella pirteä. Voracekilla ja Girouxilla liikkuu aika mallikkasti jalka tällä hetkellä, sekä jäällä uskalletaan nyt tehdä ja toteuttaa asioita. Näkyi kivasti pisteiden osaltakin. Weal ja Simmonds pelasivat myös huikean ottelun. Patrick oli hieman jäässä, mutta muuten hyvää kokonaisvaltaista pelaamista. On odotukset korkealla, kun kirjoittaa että pelasi hyvin, mutta ei tarpeeksi hyvin. :) Weise ja Filppula etsivät edelleen itseään kentällä ja ekana mainitun saisi heittää poppareille ja kokeilla Lehterää tuohon ketjuun. Konecny tuhlaili, mutta oli todella vaarallinen. Hyvä kausi tulossa. Koko nelosketju pelasi vahvan ottelu. Tykkään tällä hetkellä Leier-Laughton kaksikosta todella paljon. En keksi tuohon enempää sanottavaa.

  Ensi yönä Kings vastassa. Eli toivon näkeväni seuraavat muutokset:

  Elliott -> Neuvirth (koska b2b)
  Manning -> Sanheim/Morin
  Weise -> Lehterä

  Näillä eväillä.

  Mitä tulee Lindblomin tilanteeseen, niin olen samaa mieltä @Eager kanssa. Pelasi preseasonin vahvasti, mutta tehoja tarvitaan enemmän. Hyvä käydä sytyttämässä liekkiä alhaalla ja tulla kuumana shown puolelle mukaan. Samanlailla kuten esimerkiksi Ghost tulokaskaudellaan. Kyllä se tulee vielä sieltä.
   
 11. Rommikola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, KalPa
  05:30 herätys tuntuu huomattavasti mukavammalta voittoon päättyneen pelin jälkeen.

  Brett tuossa jo tärkeimmät pointit summasikin. Elliotin aloitukselle varovainen peukku, perusvarmaa suorittamista. Simmer jatkaa, mihin viimekaudella jäi ja Captain G:lle heti onnistuminen avauspeliin. Nostaa varmasti itseluottamusta jatkoa ajatellen.

  Ensi yönä jatkuu Kingsiä vastaan. Sieltäkin pisteet Phillyyn, niin ei voi olla kuin tyytyväinen kauden aloitukseen.
   
 12. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Mukava tulos, eikä itse pelikään nyt ihan kauheata ollut. Työtä riittää, mutta niitä hyviäkin elementtejä löytyy jo.


  - Kyllähän tuo kasvanut nopeus tuli hyvin esiin. Konecny, Weal, Laughton, Leier... toivat vauhdillaan uon tuosta eloa peliin. Tulevina vuosina kun tuonne saadaan vielä mm. Rubtsovin ja Frostin kaltaisia speedstereitä, niin alkaa näyttämään jo joltain.

  - Pakeista Provorov oli suorastaan törkeän hyvä, mites muutenkaan. Jos huudeilla on jotain nuoria puolustajan alkuja, niin katsokaa ja oppikaa. Noin vaivattomasti ja oikeita ratkaisuja tehden kun sitä olisi osannut itsekin pelata... Selvä ykköspakki, jonka varaan pystyy contenderia rakentamaan, nyt ja varsinkin pitkälle tulevaisuuteen,

  - Weise oli aika turha. Konecnyn ollessa samassa ketjussa täytyisi saada jotain aikaan hyökkäyssuuntaankin, enkä oikein Weisestä näe apuja tähän. Lehterä seuraavaksi kokeiluun, kiitos.

  - On kyllä kumma jos ei Sanheimia saada kehiin. AMacia on täällä jopa kehuttu, mihin en kyllä lähde, tai no jos ollaan siinä tilanteessa, että lippu aina salkoon kun ei maksa koomailuillaan pelejä, niin sitten toki. Kyllähän Provorov kantoi loistokkuudellaan tuota paria ja mäkkärin kohdalla sai jälleen joka kerta jännittää, mitä sieltä tulee. Manningista en jaksa edes aloittaa. Hägg oli aika tasapaksu, mutta tämän kohdalla sentään on vielä sitä toivoa paremmasta huomisesta.

  - Elliott tuskin mitään kauheita haamukoppeja tulee kauhomaan, mutta tykkään kaverin teknisestä tekemisestä. Ei ylipelaa vaan pyrkii peittämään ja pitämään paketin kasassa, jolloin aika usein joku ruumiinosa on kiekon tiellä. Mason napsi välillä niitä käsittämättömiä paloja, mutta välillä taas lirahti milloin kainolosta, milloin längeistä, milloin oli muuten vain ylipelannut itsensä ulos jne. Elliottin tuohu näytti huomattavasti stabiilimmalta, joka voisi tuottaa ihan mukavaa tulosta jahka tuota puolustamista saadaan hieman virheettömämmäksi ja laukaukset painotettua huonompiin sektoreihin.


  Lainaus:
  Isketäänkö jo päivä lukkoon kun tuntuisi useammalle sopivan? Löytyykö paikaksi ehdotuksia?
   
 13. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  18.11 alustavasti lyöty lukkoon? . Olisko stadi helpoin paikka tulla. Viimeks oltiin o'learysissä. Jos sinne mennään ja paikalle on tulossa yli 6 niin on syytä varata pöytä etukäteen. Voishan sitä vähän tutkii muitakin vaihtoehtoja. Ehdotelkaa
   
 14. #25 Primeau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Jos pöytään mahtuu niin mukana ollaan
   
 15. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Lainaus:
  Tämä. AMac koomailee ja Provocop kantaa tuota riippa kiveä mukana ja silti paikoittain dominoi kentällä.

  Ihan kiva voitto. mutta olisi kiva nähdä seuraavaksi paras mahdollinen kokoonpano eli AMac & Manning katsomossa ja Morin Sanheim sisään.
   
 16. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  100 varmasti mahtuu
   
 17. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Väittäisin Simmondsia NHL:n parhaaksi maalinedustapelaajaksi. Ihan uskomattoman monta maalia urallaan tuikannut ihan molarin nokan edestä, viime yönäkin pari hienoa ohjuria ja sitten viimeinen silaus tyhjiin. Perinteinen Simmonds-maali on kuitenkin nopea tökkäisy reboundiin ja siitä kädet kohti kattoa. Tällä kaudella 35 maalia rikki?

  Täytyypä aamulla katsella/kuunnella tuota Kings-peliä. Flyersin joukkue on mielenkiintoisempi nyt kuin aikoihin, ja tilanne paranee entisestään vuoden-pari päästä. Pieni pettymys oli kyllä Lindblomin tippuminen AHL:ään, kun niin moni piti varmana miehenä avauskokoonpanoon. Eiköhän tuolta kuitenkin aika nopeasti nouse, jos meno jatkuu yhtään samanlaisena kuin SHL:ssä. Nauttisin myös suunnattomasti jos Morin ja Sanheim pystyisivät peliesityksillään syrjäyttämään kaksikon AMac-Manning, Hakstolin tuntien vaan tuskin tulee olemaan todennäköistä.

  Elämme jännittäviä aikoja!
   
 18. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Lainaus:
  Peliesityksillänsä ovat tämän jo tehneet. Hakstolilla tuntuu vain olevan sydämessänsä paikka näille turhakkeille (Vdv / Bellemare), ja nyt tämä uusi ihme kaksikko.
   
 19. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Harmitti kun Simmondsin kolmas oli tyhjiin. Mieluummin olisi ohjannut sen kolmannenkin siinä vikalla ylivoimalla. Olisi syntynyt kunnollinen Simmonds Hat-trick sen myötä. Noh, ensi yönä sitten...

  Konecny on kyllä aikamoinen väkkärä. Hirveästi sattuu ja tapahtuu hänen ollessa kentällä, mutta maaliin ei mene. Sitten kun osumatarkkuus paranee, niin pitäisi alkaa syntymään reilusti pisteitä.

  Aikookohan tuo Hakstok vetää jotain rotaatiota noille junnuille ja muutoin peluuttaa mm. Manningia? En ihmettelisi, jos ensi yönä Hägg olisi sivussa ja Morin/Sanheim tilalla. Rasittaa tuo valmentaja...
   
 20. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:
  Tuohon joutuu varmaan varaamaan jo yksityistilaisuutta, ei taida pitkä pöytäkään riittää.

  Täältä voisi kans yks tyyppi hypätä völjyyn mukaan, viimevuotinen kun jäi viimemetreillä välistä.
   
 21. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Ei se nyt suuri yllätys ole, että freshiä Kingsiä vastaan on vaikea tehoja vääntää, mutta onhan tässä nyt vedetty nyt 120 minuuttia. Saldona yksi 5vs5 osuma ja sekin vastustajan veskarin lahjana, joten omat ongelmansa tuolta on bongattavissa. Kolmannen erän ilme oli kuitenkin hyvää, joskin tehotonta.


  Muutama viiva:

  - Neuvirth oli hyvä ja otti pari oikein makoisaa venytystäkin, joten nyt on molemmilla kassareilla onnistunut avaus takana. Tältä osin on hyvä jatkaa matkaa.
  - Provoroville tuli pari virhettä kiekon kanssa, mutta muuten tuttua juttua. Ghostiltakin perus vahva matsi, joskaan mitään huippusuorituksia ei nähty.
  - Sanheimin tekeminen parani, mitä pidemmälle ottelu eteni. Kokonaisuutena ei otsikoita nostattava avaus, mutta jostain on aloitettava. Nyt on vain tärkeää, ettei kaveria heitetä heti sivuun vaan annetaan itseluottamuksen ja tekemisen rentouden löytyä otteluiden myötä. Sama juttu kävi jo pre-seasonilla. Hyvä tästä vielä tulee.
  - AMac oli ok. Tämä on jo herran kohdalla kehu. Pitkään näytti jopa varsin virheettömältä matsilta, mutta kolmannessa tuli pari tilannetta, jotka olisi voinut jälkikäteen pelata toisinkin. Jos näin jatkaa, niin en revi pelihousujani, kun tilanne sopimuksen osalta on mitä on.
  - Hägg pelasi paremmin, mitä avauksessa. Mukavat minuutitkin.
  - Gudaksen jalka tuntuu jotenkin raskaalta. Hakee vielä selvästi itseään.
  - Ykkönen loi kohtuudella paikkoja, mutta varsinkin Voracekin ikikiemurat alkavat rassaamaan. Huippuna se kiekon maalin kuljettamisyritys.
  - Patrickin ketju pelasi ihan tasapainoisen matsin pääasiassa Carterin vitjaa vastaan, mutta hyökkäyssuuntaan jäin vähän odottamaan.
  - Weise oli edelleen aika turhake ja kyllä tuo nyt Lehterän mahdollisuutta huutaisi. Mikäli ei sitten Jorikaan onnistu, niin pitää toivoa Lindblomin nousua.
  - Neloselta jälleen vahva esitys. Harmillisesti vain se avausosuma sitten syntyi Laughtonin virheestä, mutta muuten kovaa tekemistä.


  Seuraavaksi sitten se kolmas Kalifornian nippu. Voiton kun nappaisivat, niin olisi hyvä lähteä kohti itää.
   
 22. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Pelkän koosteen varassa mentiin, mutta hieno voitto Ducksista! Tuntuu että Anaheim on ollut yleensä vaikea paikka Flyersille. Ykkösketjulle tärkeitä onnistumisia ja Patrickille ensimmäinen NHL-piste plakkariin. Siinä oli tulevaisuuden havinaa, kun Patrick heitti lättyä Provolle maalin takaa ja alakulmassa helähti.

  Seuraavaksi sitten vuorossa ti-ke yönä Preds, jolle peli on myös kotiavaus. Lehterä ja Morin vihdoin irti silloin?
   
 23. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Osaatteko matsin katsoneet sanoa miksi Sanheim oli ainoa Phillyn pakistosta joka ei pelannut ylivoimaa? Jopa MacDonald vietti ylivoimassa minuutin. Itse olisin luullut, että Sanheimin vahvuudet tulevat nimenomaan ylivoimassa hyvin esiin.
   
 24. Courier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
  Lainaus:
  Samaa tuli itsekin ihmeteltyä, mutta eipä noista Hakstolin peluutuksista ota aina selvää. Esim. 2. ketjusta Weal ja Filppula pelasivat molemmat enemmän kuin Giroux ja Voracek.

  Hakstolin erikoiset peluutukset tulevat varmasti olemaan yksi puhutuimmista asioista tässäkin ketjussa.

  Sanheim pelasi heikosti Häggin kanssa sen Ducksin avausmaalin, ja aloin tässä vaiheessa miettiä, että onkohan seuraava peli AHL:n puolella. Mutta sen jälkeen turha jännitys ja arkailu loppuivat, ja Sanheim alkoi pelaamaan omaa aktiivista peliä. Oli hyvin mukana hyökkäyksissä ja väläytteli useaan kertaan kovaa lämäriään. Olisi ehdottomasti ansainnut peliaikaa myös ylivoimalla mutta se jäi tällä(kin) kertaa näkemättä. Plussaa valmennusjohdolle siitä, että pitivät Sanheimin kokoonpanossa, vaikka edellisessä pelissä tuli virheitä, mutta tuota peluutus vielä mietityttää. Tietysti ylivoima aikakin pitää ansaita, mutta en miettisi hetkeäkään, että heittäisinkö Sanheimin 2. ylivoimaan Provorovin kanssa viivalle Amacin sijaan.

  Oli kyllä kaikin puolin huippu peli Flyersilta, ja kausi on lähtenyt hienosti liikkeelle. Ducks on ollut paha vastustaja useita vuosia. Olisiko Ducks vienyt jotain 8 edellistä peliä tjsp. Nyt onneksi saatiin tärkeä voitto. Ja nyt jos koskaan olikin hyvä paikka kun Ducks oli niin siipirikkoinen.

  Nyt on liikkeellä ihan erinäköinen nippu kuin mitä pari kautta sitten on nähty. Jokaisesta ketjusta löytyy jalkoja ja käsiä. Ero esim. uuden 4. ketjun kanssa verrattuna viimekauden Bellemare-VV kaksikkoon on valtava.

  Muutamia huomioita:

  - Patrick oli vaihtanut Filppulan kanssa paikkoja, ja pelasi nyt Weisen ja Konecnyn kanssa. Kemiat löytyivät heti TK:n kanssa, ja avausmaali oli lähellä heti ottelun alussa. Patrickin ensimmäisen piste tuli ylivoimalla, kun tämä löysi hienosti Provorovin. Wheat Kings connection! Muista kun pari kautta sitten tuli katseltua Provorovin ja muiden prospektien pelejä ennen draftia, niin 17-v Patrick säväytti Provorovin ohella joka kerta. Mietin että olisipa hienoa saada tämän tason talentit Flyersiin johtamaan, mutta ei tullut mieleenkään, että näin voisi oikeasti käydä.

  - Ja kehutaan heti perään Provorovia, joka oli ehdottomasti man of the match. Provy kellotti jälleen 25min, ja oli raudanluja joka puolella kenttää missä vaikutti. Tehot 1+1 ja kyllä Amacin saa olla tyytyväinen, että jollain ihmeen kaupalla päätyi tämän pakkipariksi. Saattaisi muuten olla jo farmin puolella. Elliotin kommenti Provysta olivat aika kuvaavat: ”He's kind of a machine out there”

  - 1 - ketju pelasi vahvan pelin. Jatkaisin edelleen tätä kokeilua, missä Giroux pelaa laidassa. Kyllä siinä menee yleensä useampi peli, minkä jälkeen nähdään että klikkaako vai ei. Nyt näyttäisi siltä että alkaa löytyä. Katsotaan nyt kuitenkin miltä näyttää esim. 10 pelin jälkeen jos kokeilu jatkuu niin pitkälle. Pakko vielä kehaista kapteenia erikseen. Edelliset kolme kautta tulleet pistemäärät alaspäin, mutta nyt näyttää erittäin hyvältä. Sama juttu Coutsin osalta, jolle tuli viimein myös maalien myötä onnistumisia. Vähän yllättävä tilasto: Couts johtaa joukkueen laukaisutilastoa 10 vedollaan. Tehotilasto +5 myös joukkueen korkein. Voracek on myös ollut hyvä. Oli kyllä huvittava tämä episodi, missä joku nimimerkki oli haukkunut Voracekia Hfboardsin puolella. Jake oli sitten twitterissa lähettänyt tälle nimimerkille terveiset, että ”get a life”. Kunnon WTF kamaa tämä, että NHL:n tähtipelaaja lukee jotain keskustelupalstaa ja huutelee perään twitterin puolella.

  - Elliot oli maalillaan hyvä, ja nyt saldo 2-0. Ei ole toistaiseksi ollut Masonia ikävä, jolla on ollut katastrofaalinen alku Winnipegissa.

  - Hägg oli hyvä, vaikka pelasivat huonosti Sanheimin kanssa sen ekan maalin. Ennen kautta moni odotti, että Morin ja Sanheim olisivat ensimmäisenä jonossa, kun puolustuksen pelipaikkoja tulee jakoon. Mutta hyvää peruspeliä pelaava Hägg on päässyt nyt pelaamaan eniten. Vielä pari kautta sitten koko NHL ura ei näyttänyt hirveän vakuuttavalta, kun kausi AHL:ssä meni heikosti. Mutta tämän jälkeen Hägg on karsinut pelistään kaikki ylimääräiset kikat, ja pelaa vain omaa peruspeliään. Se on toiminut, ja Hägg näyttää hyvältä NHL tason pakilta, vaikka työkalupakista ei löydy mitään erityistä. On kyllä tavallaan ymmärrettävää, että alkaa tulemaan yliyrittämistä ja turhia kikkoja liikaa, kun taistelet samasta pelipaikasta muiden kovien prospektien kanssa, kuten Provorov, Ghost, Sanheim ja Morin.

  - 4. ketju pelasi jälleen erittäin vahvaa peliä. Laughton on ihan eri pelaaja, kuin mitä pari kautta sitten nähtiin, kun tämä pääsi pelaamaan ylhäällä. Leier oli jälleen loistava ja on kuin paranneltu versio Bellemaresta. Tämä kaksikko saa eniten vastuuta hyökkääjistä alivoimalla. Enemmän kuin Couts ja Simmonds!

  - Mr Train ratkaisu pelin jatkoajalla, ja teki jo kauden neljännen maalin. 30 maalia menee varmasti rikki ja jos hyvin käy, niin 40 maaliakaan ei olisi mahdottomuus. Mielenkiintoista nähdä, että mitä tämän kauden jälkeen tapahtuu sopimuksen suhteen.

  - Filppula ei oikein tunnu saavaan mitään aikaan, vaikka pelaa myös 1. ylivoimassa. Toivotaan että veteraani syttyy sitten myöhemmin kauden edetessä.

  - Lehterää ei ole näkynyt vieläkään, ja vaikea sinne kokoonpanoon on murtautua, kun 3-4 ketjut pelaavat niin hyvin. Kyllä Jorin pitää kuitenkin saada näytönpaikka ja eiköhän se sieltä kohta tulekin. Esim. Weise voisi ottaa välillä huilia.


  Lehigh Valley Phantoms avasi myös kauden hienosti AHL:ssä ottamalla 7-2 voiton. Kärkiprospekteista Vorobyev ja Myers saivat heti pistetilit auki, mutta jälkimmäisellä oli homma aika pahasti hakusessa. Mutta eiköhän se siitä lähde. Martel heitti hatun ja olisi hieno nähdä tämä jossain vaiheessa kautta shown puolella, mutta saas nähdä, kun kilpailu on niin kovaa. Lindblomilta ilmeisesti aika vaisu esitys. Toivottavasti ei ottanut liian koville, kun NHL paikka ei avautunut heti. Nyt vaan Laughtonin ja muiden tapaan kovasti töitä farmissa, ja paikka tulee kyllä sitten myöhemmin.
   
 25. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Danick Martel on kyllä aika kovassa tikissä. Ekassa pelissä tosiaan hattutemppu ja viime yönä teki Phantomsien ainokaisen. Pieni kokoinen 173/73. Tilastojen mukaan kahdella viime kaudella Phantomseissa 22 ja 20 maalia, pinna per peli. Viimesellä junnukaudella hurjasteli 102pst 64 peliin !.
  @Eager varmaan osaa sanoa olisko pojasta (22v) käyttöä nahilassa. Itellä ei oikein riitä paukut Phantomsien pelien katseluun.
  Ps. Täytyy sanoo että nahilan alkaminen on kuin olis tullut joulu pikku pojalle.