Petulle kenkää

  • 449 164
  • 1 323

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Meister tuosa yllä listaakin noita tärkeimpiä asioita, joita kannattaa ahdistukseensa huomioida. Alla oma näkemykseni, hieman Meisterin listaa täydentäen:

IFK:lla on uskomattoman hyvä jengi, joka on pysynyt melko hyvin kasassa, mutta:

1. Valitettavasti Petu ei tunne tuota joukkuetta viime vuodelta, kuten ei tunne jengikään Petua: vaaditaan paskainen ja pakollinen honey-moon-vaihe, jota juuri nyt käydään läpi.

Muuten ihan kiva, mutta kun jengi alkaa tosiaan tuntea Petun - eikä varsinaisesti pidä siitä, mitä näkee. Kenestäkään nyt tarttekaan tykätä, mutta kun pelaajat tajuavat, että koutsilta puuttuu sekä taktista että henkistä osaamista eikä takataskussa ole mitään kivaa ylläriä (kuten Nokka Jalosella oli, ts. tiesivät, että tämä vie aikaa, mutta onnistuu), tie on vähemmän kevyt.
Vaihtoon, kauden jälkeen.
Edelleen: menestykseen ei tarvita superhypertäydellistä koutsia eikä valmennus sinänsä voita yhtään peliä, mutta perselleen asiat kyllä saa tuolla osastolla lähes pelaajiston tasosta riippumatta.
 

Peacemaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Vityaz Chekhov, Real Madrid
Vituttaa jo valmiiksi huominen JYP-HIFK -ottelu, olen 7 vuotta Jyväskylässä asunut KalPan kannattaja ja KalPa-matsien lisäksi minut on saanut Hippokselle vain HIFK:n vierailut. Mahtavia otteluita, hienoa lätkää, intensiteettiä ja reipasta väkivaltaa!

Nyt tämä on vain kaukainen muisto kun Paskansyöjä marssittaa jäälle aneemisen (vmtl)spartalaispoppoonsa.

Jään siis kotiin.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Minä haluan voittaa tuplamestaruuden.

Niin minäkin rakas siskoni! Muutenkin täyttä asiaa koko setti.

Verrattaessa Jalosen ja Matikaisen alkua IFK:n peräsimessä tulee kyllä muistaa, että Petulla on paljon, siis todella paljon parempi jengi. Muutenhan tämä on aika samankaltaista taapertamista.

Toisaalta Jalonen oli yhden Hentusen onnistuneen läpiajon päässä siitä, että hän olisi "älä ikinä enää tuo niitä pitkiä kalsareitas stadiin" - tyyppi, ainakin mulle. Pieni on ero suuren visionäärin ja pelkän pellen välillä.

kaizun kanssa olen samaa mieltä. Petulla on hopeiset ruokailuvälineet katetussa pöydässä valkoisine pöytäliinoineen, kun taas Kojolla ei ollut tuukia pöydälllä ollenkaan.

Tuo loppu on saivartelua. JOS Häppölä olisi tehnyt Oulussa 2004 maalin, mikä meni ylärimaan, olisi IFK voittanut Suomen Mestaruuden.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
5. IFK:lta on puuttunut ja puuttuu edelleen pätevä kakkossentteri. Hirso on ollut jopa meikäläiselle pettymys, enkä edes odottanut häneltä paljon.
HIFKn 2 ensimmäistä sentteriä ei ole muuttunut viime keväästä, eli ykkönen on edelleen Granlund ja kakkonen Wirtanen. Se, että Töykkälä vaihtui Hirsoon ei mielestäni millään tapaa ole olennainen syy peliesitysten heikkenemiseen.
 

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomio

Eräs tärkeä pointti on selvästi unohtunut kanssa sisarilta ja veljiltä on se, että tässä pelaataan muustakin kuin mestaruudesta. Mestaruus on toki tärkeä mutta tässä pelataan myös ensi kauden sopimuksista! Se nyt nimittäin aivan sata varma, että niillä pelaajilla joilla sopimus on katkolla ei tää Petun porukka (jollei jotain aivan totaalista ihmettä tule) mikään ykkösvaihtoehto ole. Jos nimittäin joukkueen sisällä on aidosti epäilyksiä pitäisi se vaihto tehdä mahdollisimman nopesti. Vaihtoa on aivan turha tehdä tammikuun lopulla sillä silloin on tärkeimmät pelaaja sopimukset tehty ja jos IFK:n osalta on epäilyksiä niin sitten me poimitaan ne mädät omenat jotka ei muille kelvannut. Siinä tilanteessa on sitten aivan sama kuka sinne penkin taakse oikein tulee.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja ei meikäläinenkään koko kautta IFK:n taaperrusta katso, ajattelin liittyä tähän laajaan mankuja- ja cry-baby-porukkaan joulun jälkeen. Jos siis peli ei ole siihen mennssä parantunut.

Itse kirjoittelen Petusta arvostelevaan sävyyn, koska hän on se mielestäni ansainnut. Täällä pidetään Petun viivat. Tosin Petun linjaa siinä suhteessa en noudata, että jos ei toimi niin heitetään äijä helvettiin - ei tarvitse lähteä esim. Kouvolaan. Nyt on pelattu kolmasosa runkosarjasta ja kyllä tämä taaperrus menee valmentajan piikkiin. Ei siinä olisi mitään, jos HIFK olisi se seura joka tavoittelee sijoja 5-8, kuten viimeiset reilut kaksikymmentä vuotta, mutta nyt tultiin mestareina jäälle ja vahvalla kokoonpanolla. Eikä pisteiden vähyyskään haittaisi niin paljon, jos ei näin selkeästi paistaisi katsomoon läpi valmennuksen alkukauden epäonnistuminen. Useaan matsiin joukkueen valmistautuminen on epäonnistunut pelkästään vajaassa 20 ottelussa. Joukkue on ollut kentällä lammaslaumana suurimmassa osassa matseja.Joukkue ei ole tässä vaiheessa sisäistänyt pelitapaa kuin korkeintaan alkeellisella tasolla. Maalivahdit, kakkkossenat ja puolustajien loukkaantumiset ovat tässä palapelissä pikkutekijöitä.

Kun Matikaisen palkkauksesta tuli huhuja mä olin aika hajalla. En tuohon aikaan arvostanut miehen kykyjä ja pidin häntä toisena Ismo Lehkosena - suu käy jankkaavalla lässytysjargonilla, mutta teoilla on tietty maksimi, joka ei riitä mestaruuteen. Blues oli finaaleissa, soppari Petun kanssa kirjoitettiiin/oli kirjoitettu ja keräsin toivoa ja objektiivisuutta. Ehkäpä sittenkin. Luultavasti blues-fanien suusta tulleet sanat Marjamäen merkityksestä ovat vain ylimitoitettuja. Täytin toivion maljani kolmella neljäsosalla herneitä. Nämä herneet maljassa lähdin kauteen, mutta tällä hetkellä niitä on joku kolme jäljellä kolisuttamassa tyhjentynyttä astiaa. Seuraava peli on taas tsäänssi Petulle pistää pari hernettä lisää tuohon maljaan. Viimeinen herne kolisee siellä sinnikkäästi yksin, kunnes viimeinen peli on pelattu.
 
Viimeksi muokattu:

Meister

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Maalivahdit, kakkkossenat ja puolustajien loukkaantumiset ovat tässä palapelissä pikkutekijöitä.

Ei. Vaan nämä nimenomaan ovat aika isoja osia, siinä vaiheessa kun uutta systeemiä yritetään ajaa sisään. Pakisto ei ole hyvää tasoa ja jätkät vaihtuu kokoajan, tämän seurauksena avauspelaamista ei saada iskostettua selkärankaan. Kun vielä jengi pelaa kakkosveskarin edessä kuin pullopersesorsat niin seuraukset näkee kentällä ja sarjataulukossa. Juuson statseilla, tai edes sillä että Janne olisi pelannut viime syksyn tasollaan, meillä olisi 3-4 voittoa enemmän ja kappas oltaisiin Narrien kannassa. Vähän mutuilua, mutta silti.

Siitä annan kyllä Petulle pyyhkeitä, että viime kauden pelitapaa on lähdetty muuttamaan aivan liikaa. Ekoissa harkkapeleissähän HIFK esitti varsin mainiota kiekkoa, olisi ehdottomasti pitänyt jatkaa samalla sapluunalla ja tuoda siihen sitten pikkuhiljaa omia elementtejä lisäksi. Yhtä kaikki itse annan vielä valmennukselle jonkun verran aikaa saada peli toimimaan.
 
Suosikkijoukkue
Kaunein kaikista!
Maaottelutauko

No, nythän on hyvää aikaa hioa pelitapa kuntoon...öh...ai niin meiltähän on kuus äijää kaljaturnauksessa...unohda koko juttu.


- Snadi
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, nythän on hyvää aikaa hioa pelitapa kuntoon...öh...ai niin meiltähän on kuus äijää kaljaturnauksessa...unohda koko juttu.
Niin, mukaanlukien itse päävalmentaja. No, jos sitten tauon jälkeen homma kuosiin ja kohti kattilaa.

Eiköhän tuollakin reissulla vielä pari kaveria loukkaannu ja sehän huutaa taas armottomaan ketjurulettiin eli permanentti ja pelisysteemin pysynee tuonne kevätkaudelle kohtalaisen sekalaisessa tilassa.

Silti en huuda Petulle kenkää, näyttöjä tarvitaan ja vaaditaan, mutta kohtuuden ja reiluuden nimissä ei näyttöjä voi todenteolla vaatia antamatta niille kunnolla aikaa. Nyt on ohuet näytöt, mutta kevään menestys ja mestaruudet periaatteessa lasketaan ja niitä ratkotaan vasta silloin keväällä.

Mutta kuten sanoin, jotain on tapahduttava pelin ja tulosten suhteen, ja sitä mestaruuttakin on paha lähteä hakemaan jos ei pleijareihin päästä. Vielä on mielestäni työrauha annettava niillä edellytyksillä ja ehdoilla että jengi alkaa jumalauta pelaamaan siellä kaukalossa ja peluuttamiseen löytyy selvä järki.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Mutta jos oikein muistan, Don Frank totesi, että on tasan yksi syy kenkiä valmentaja. Ja se on, jos valmentaja menettää joukkueen luottamuksen.
- - -

Entäpä jos nyt ollaankin tuossa tilanteessa? Tai ainakin lähellä. Yölliset viivaluistelut vain syövät luottamusta valmentajaan. Valmentajaan, joka ei itse ota vastuuta mistään; jep jep, parempaan ollaan muka menossa.

Olisipa mukava kuulla julkisesti joltain pelaajalta rehellistä kommenttia siitä, mikä on joukkueessa mieliala, tunne ja luotto valmennukseen tällä hetkellä. No, sitähän ei voi tehdä koska siitä olisi seurauksena putkareissu.
 

Chris Sharma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Suomen maajoukkue, Nationalelf
Valmentajaan, joka ei itse ota vastuuta mistään

Toihan on täyttä paskaa. Kyllähän Petu todellakin ottaa vastuuta myös omasta tekemisestään ja on aina niin tehnyt. Voisin väittää, että katsoo peiliin joka päivä monta kertaa ja miettii, mitä olisi voinut tehdä paremmin.
 

asiantuntija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toisaalta Jalonen oli yhden Hentusen onnistuneen läpiajon päässä siitä, että hän olisi "älä ikinä enää tuo niitä pitkiä kalsareitas stadiin" - tyyppi, ainakin mulle. Pieni on ero suuren visionäärin ja pelkän pellen välillä.

Niinpä. Kuvaa ihmisajattelua yleisemminkin. Ihmisten mielissä Jalonen joko on hyvä valmentaja tai ei ole. Jos Hentunen olisi ampunut tuon kiekon sisään, Jalonen olisi huono.

Hedelmällisempi lähestymistapa on myöntää, että valmentajien skaala on laajempi kuin hyvä - huono. Antakaamme Nokalle valmentajarankingiksi vaikka 75. Jukka Jalosen taso voisi olla 83 ja tyypillisen NHL-valmentajan kenties 90. Mestiksen keskitaso voisi olla luokkaa 60. Nämä ovat tietysti päästä heitettyjä lukuja, mutta pointti on että tällaiset asteikot kuvaavat todellisuutta paremmin kuin mustavalkoiset tarinat menestyjistä ja luusereista.

Koska Nokka oli varsin hyvä valmentaja, hänen joukkuellaan oli kohtalaiset saumat menestyä. Kauden aluissa arvioituna Ifk:n mahdollisuudet välieriin olivat luultavasti jokaisella Nokan kaudella 50% hujakoilla. Nämäkin luvut voivat heittää paljon ja suoritukseen vaikuttaa moni muukin asia kuin valmentaja. Pointti on vaan että hyvä valmentaja voi menestyä välillä huonosti ja huono valmentaja hyvin. Pitkässä juoksussa sattuman osuus pienenee.

KwutsNi kirjoitti:
Muistaakseni Frank Moberg sanoi kerran jotain fiksua valmentajan erottamisesta. Tai sitten keksin tämän omasta päästä. Mutta jos oikein muistan, Don Frank totesi, että on tasan yksi syy kenkiä valmentaja. Ja se on, jos valmentaja menettää joukkueen luottamuksen. Siihen nähden tulokset ovat aina jossain määrin toissijaisia (vaikka toki vaikuttavat varmasti tähän luottamukseen).

Hyvin todettu Frankilta. Nybondas on viime kaudella analysoinut tilanteen ja todennut Petun olevan oikea valmentaja Ifk:lle. Jos parinkymmenen pelin näytön jälkeen pitää muuttaa analyysia, on se luultavasti alunperinkin huonosti tehty. Toistaiseksi Nybondas kaiken järjen mukaan luottaa vanhaan arvioonsa. Eri asia olisi jos joukkue alkaisi kapinoida Petua vastaan. Tällaisessa uudessa tilanteessa valmentajan kenkääminen voisi olla välttämätöntä.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Öh, tähän on nyt pakko jo vähän puuttua, vaikka vähän vieraisiin pöytiin huuteluksi meneekin.
Miten niin erilainen?

Mieleen on jäänyt tietysti Kärppien ja Bluesin taistot keväisin, vaikka Kojo viekin Petua pääasiassa kuin litran mittaa, niin lopulta se voittokin sinne tuli. Minulle on ollut yllätys, että pelikirjan laatija Bluesissa olisikin ollut Marjamäki, eikä Matikainen. Jos näin on, niin se selittää melkoisesti HIFK:n nykytilannetta.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pleijarit pannaan Nokan piikkiin? Samaa mieltä, ei alemmalle saa hävitä

Miksei saisi? Joissain tapauksissa sellainen on jopa ymmärrettävää, jos vaikka loukkaantumissuma on niin hirviä, että melkein junnuporukalla porskutetaan ajoittain eteenpäin. Siinä voisi vaikka alemman sijan joukkue mennä ohi.

Tai voihan se alemman sijoituksen omaava olla myös isolla saikkulistalla ja nämä ihan saletisti vaikuttavat kyllä joukkueeseen kuin joukkueeseen. Kun se joukkue toipuu tuosta, niin meno voi olla erinnäköistä. En siis tollaisenaan niele tuubaa nimeltä "alemmalle ei saa hävitä". Miettikääs hieman.
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Puhdas paluu isä-Paulin aikoihin. Molemmat jengit Nordiksella kyttäilevät omalla alueella kumpi tekee mokan. Vitun jees.

Ei ole yhtään jees, mutta ei tästä muuten tule hevonvittua. Himasta on ruvettava saamaan pisteitä, olkoon peli minkälaista bullshittia tahansa.


Pleijarit pannaan Nokan piikkiin? Samaa mieltä, ei alemmalle saa hävitä, mutta sovitaanpas nyt sekin että tuo laitetaan aina valmentajan piikkiin.

Kuka tällaista on halunnut, että pelkästään valmentajan piikkiin? Quottaan itseäni edelliseltä sivulta: Itseään huonommin sijoittuneelle joukkueelle putoaminen pleijareissa on alisuorittamista ihan sen kyseisen kaudenkin sisällä. Ja kun siihen liittyy vielä ylimielisyys, on suoritus täyttää paskaa niin valmentajalta kuin joukkueeltakin. Sovitaanko, että pistetään aina koko kausi sekä joukkueen että valmentajan piikkiin, kun he tavallaan muodostavat kokonaisuuden? Tämä on reiluinta, eikö vain? Kärppäfanille tiedoksi: HIFK:lla ei ollut keväällä -09 mitään ratkaisevia playoffloukkaantumisia ja lisäksi HIFK hävisi runkosarjan vikan matsin TPS:lle selkeästi tahallaan saadakseen TPS:n vastustajaksi. Tämä oli Nokalta uhkapeliä ja arvostan aina tällaisia riskejä. Mutta nyt jäi kyllä pää vetävälle käteen komeasti. Enkä suostu muutenkaan koskaan allekirjoittamaan sitä, että alemmalle joukkueelle (60 ottelun aikana alemmaksi jääneelle!) häviäminen olisi missään olosuhteissa hyväksyttävää tai seliteltävää ja toivon, että kukaan HIFK-organisaatiossakaan ei ajattele moisia! Ihan sama vaikka puuttuisi kentällinen miehiä, pelikirjan pitää toimia.

Siis myös silloin kun maalivahti paukuttaa seuraavat tilastot.

Nieminen Jani, päästetyt maalit 3,50/ottelu torjunta-% 88,5

Heh, nyt menet veliseni hieman halpaan, koska tällä argumentilla joudut puolustamaan myös The PS:ää. Valmennapa siinä, kun maalivahti paukuttaa nämä lukemat kuteen otteluun: Jan Lundell 87,8% / GAA 3,73 ! Nieminenhän oli guru ja visionääri näihin statseihin verrattuna ja noissa lukemissa on pieni virhe. Oikeat Niemisen luvut ovat 90,0% / 3,00 ja eipä niissäkään ole hurraamista. TPS teki vikan tyhjiin Turussa.

Tämä kauden 08/09 muistelu on hyvää terapiaa, sillä juuri nyt kauden 11/12 seuraaminen tuntuu kovin raskaalta : D. Korostan, että en osaa elää menneisyydessä. Kunhan otin esille sen, että Kojonkin kasvuprosessi oli pitkä. Mutta ehdottomasti arvostan enemmän sitä tapaa hävitä, että HIFK-valmentaja on ärsyttävän arrogantti vastustajaa kohtaan (TPS, HPK) kuin sitä, että HIFK-valmentaja näyttää 5-vuotiaalta, jolle on tullut kakka housuun kesken tarhan joulunäytelmän ja äitiä on kauhea ikävä. Ja ehdottomasti kaunein tapa hävitä on The Sir Penan tyyppinen joukkomylly.
 

Krisu-74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Petu Näkemiin!

Nyt ihan oikeesti jo tää vitun Sparttalais kiekon kannattaja Petu ei häviä tältä Nordikselta maaotteluatauon aikana.. Niin voitaiskos me arvon palstaveljet ja siskot marssia Hifkin toimistoon jollain hyvänkokosella porukalla ja vietäis Terveiset Petulle lappuja sinne mukaan.. Eli häviä täältä pitkälle ja kiitos kun kävit :)
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta ehdottomasti arvostan enemmän sitä tapaa hävitä, että HIFK-valmentaja on ärsyttävän arrogantti vastustajaa kohtaan (TPS, HPK) kuin sitä, että HIFK-valmentaja näyttää 5-vuotiaalta, jolle on tullut kakka housuun kesken tarhan joulunäytelmän ja äitiä on kauhea ikävä. Ja ehdottomasti kaunein tapa hävitä on The Sir Penan tyyppinen joukkomylly.

Sir Penan tapa hävitä on paras, siitä ei kahta sanaa. Peli Jyväskylässä on vielä kesken, mutta pahasti näyttää siltä, että yksi lisämerkintä heikkojen esitysten sarjaan on tulossa lisää. Alkaa toimistolla olla reagoinnin paikka; kohta Nybarin on todennäköisesti tultava esille ja todettava, että valmentajalla edelleen täysi luottamus. Sellainen kävi mielessä, että Matikainenhan on lätkä-äijä - voisiko tehdä itse päätöksen, että kunniakas ja perinteikäs seura ei ole just nyt se hänen juttunsa ja erota? Milloin viimeksi valmentaja on itse eronnut tehtävästään SM-liigassa (pl. Mälkiä ja King, joka ei koskaan tullutkaan vaikka loungessa oltiin odottelemassa...)?
 

Scharnhorst

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Alkaa loppuu jo sanat tämän epätoivoisen tilanteen kuvailemisessa...vastustaja toisensa jälkeen sahaa Petun "pelikirjan" halki, kuinka paljon Maestro tarvitsee vielä paskaa syödäkseen että palikat loksahtaa kohdalleen?

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka tätä taaperrusta ei enää huvita katsoa ja tuntuu että joukkue ei ole enää (jos on missään vaiheessa ollut) Petun näpeissä, enkä nää sitä miehen hehkuttamaa valoakaan missään, niin silti valitettava tosiasia on ettei sopivaa korvaajaakaan tilalle tällä hetkellä löydy? Summanenkaan (puhumattakaan jostain Suhosesta) ei tule kysymykseen kuin korkeintaan loppukauden kestävänä projektivalmentajana ensi vuoden valmentajaa kartoittaessa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
HIFK:n ekat kymmenminuuttiset kahdessa edellisessä matsissa: 0-5. Hohhoijaa, enää ei toimi vieraspelikään, eikä nähtävästi Riksmanin mv-pelikään. Siis viimeinen oljenkorsi. Ihan vitun pahalta näyttää juuri nyt ja jotenkin tuntuu, että ilman jotain isompaa operaatiota tästä ei kuivin jaloin selvitä. Vai heitetäänkö Järvisen Turo nyt Mestikseen? Eikös tämä ole vuorostaan hänen vikansa?
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Tää keskustelu on mennyt aika paljolti sivuraiteelle, mutta silti...

Oikeat Niemisen luvut ovat 90,0% / 3,00

TPS teki myös ensimmäisessä ottelussa viimeisen maalin tyhjiin joten täysin oikeat lukemat ovat 91,52/2,5, mikä on loppujen lopuksi varsin kelvollisesti, tuossa ensimmäisessä pelissähän Nieminen kaiken lisäksi tarjosi JHagilaisen koulukunnan perussäännön mukaisesti joukkueelleen mahdollisuuden voittoon päästämällä vain kaksi maalia.

HIFK:han pelasi tuolla kaudella hiton hyvän kevään keräten viimeisestä 25 pelistä yhteensä 47 pistettä (1,88 ppp) ja itse asiassa tuolla pistetahdilla koko kauden pelaamalla HIFK olisi voittanut runkosarjan.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Heitetään se vitun punanenä sinne divariin ja otetaan Raato sieltä tilalle. Ei tuo joukkue voi olla noin sekasin!!!
 

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tää on nyt se hetki jolloin se ulostaminen pitäisi tapahtua. Eihän näitä sopivia ehdokkaita yleensä keskellä kautta ole pilvin pimein mutta jotain löytyy kyllä. Divarissa on varmaan usealla valmentajalla sopimuksessa pykälä joka mahdollistaa siirron korkeammalle sarjatasolle joten sieltä voi löytyä vaikka ketä.

Mutta kyllä tää taaperus on jonkin sortin maailmanennätys, kun ottaa huomioon millainen toi IFK:n nippu oikeesti on.

Nyt vaan Raadolle loppukauden soppari ja sitten rauhassa mietitään ensikauden valmennusta. Ensikauden diilejä tehdään nyt kiivaasti joten on syytä olla ajoissa apajilla muuten jää käteen pelkkiä hantteja.
 

Kovy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Noniin. 3-0 tilanne jo. Kyllä tässä alkaa olla yksi vaihtoehto enää jäljellä, eli Petu ulos. HIFK häviää järjestäen kaikki ottelut "kärkijengejä" vastaan. Ja häviää surkealla pelillä. Ei Petulla mun mielestä ole enää edellytyksiä saada tätä meidän miljoonamiehistöä pelaamaan.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Nyt ei ole kyllä enää ulospääsyä, jos Petu jatkaa. Peli on... Lievästi sanottuna järkyttävää. Pelaajamateriaali on sellainen, että sillä pitäisi dominoida tässä liigassa. Nyt vielä avainpelaajat johonkin kalen kiviäki kiinnostaa -turnaukseen ja parhaassa tapauksessa lopputuloksena on hukattu tauko. Uusi valmentaja sisään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös