Petulle kenkää

  • 449 479
  • 1 323

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Mitalipeleissä ensi kaudella? Ensi kaudella? Hallitseva mestari, riveissä Peltosta, Granlundia ja ties ketä, rahaa millä mällätä ja pitäisi odottaa ensi kauteen, jotta päästään taas mitalipeleihin? No mutta totta kai kaikki jaksaa sen verran odottaa!

Totuitko menestykseen noin nopeasti? Yksi mestaruus tai edes mitali viimeiseen seitsemään vuoteen ja oletusarvona on, että mestaruus tulee tästä lähin joka vuosi? Kandee vain tottua ajatukseen, että uusi valmennus ei välttämättä tuo menestystä samantien. Toki se on mahdollista, mutta itse uskaltaisin toivoa uutta mestaruutta vasta ensi kaudella. Jos minulle tarjottaisiin kahta mestaruutta, tai vaikkapa vaan kahta mitalia, kolmen vuoden sisään, en miettisi kahta kertaa. Mutta ehkä se johtuukin pikkuvelikompleksista tms.

Pakko ottaa vielä kiinni tuosta raha-kommentista, milloin varallisuus on tuonut mestaruuksia? Tuohon suohon on mennyt hyvin monta liigaseuraa 90-luvulta lähtien, kunnes ovat huomanneet pitkäjänteisen työn olevan se oikea tie menestykseen. Nyt hifkiltä lähti pohja alta kun valmennus vaihtui, joten ei ole muuta vaihtoehtoa kuin luoda se uudelleen ja siinä kestää hetki. Ihan sama kuka siellä penkin takana seisoo. Summanen, Shedden, Baxter, Suhonen, Dufva tai J.Jalonen. Kaikilla menee oma aikansa, että saavat itsestään ja joukkueestaan kaiken irti.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Totuitko menestykseen noin nopeasti? Yksi mestaruus tai edes mitali viimeiseen seitsemään vuoteen ja oletusarvona on, että mestaruus tulee tästä lähin joka vuosi?
Sanoinko, että mestaruuden pitäisi tulla joka vuosi? IFK:lla on vuosikausien taaperruksen jälkeen talous kondiksessa ja samaten koko organisaatio näyttäisi nyt olevan melko lailla osaavissa käsissä. Viime kauden jengin runko ja tärkeimmät avainpelaajat ovat yhä joukkueessa, vaihtuvuus on ollut suhteellisen pientä. Mestaruusjuhlinta sekä Matikaisen pesti maailmanmestarijoukkueessa aiheuttivat sen, että IFK:n treenaaminen uuteen kauteen alkoi myöhemmin kuin monella muulla seuralla ja lisäksi Matikaisen oppeja ajetaan yhä sisään.

On helvetin iso pettymys ja epäonnistuminen, jos IFK ei ole tällä kaudella neljän joukossa sarjan päätyttyä.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
On helvetin iso pettymys ja epäonnistuminen, jos IFK ei ole tällä kaudella neljän joukossa sarjan päätyttyä.

Tämä on sinun mielipide ja sinulla on siihen täysi oikeus. Uskon kuitenkin, että HIFK:n toimisto on maltillisempi tämän kauden tavoitteiden suhteen. Kunhan jengi on suoraan pudotuspeleissä, tämän kauden tavoitteet on saavutettu, oli sen jälkeen loppusija mikä tahansa, seuraava kausi on se todellinen testi. Olettaen, että Petua jaksetaan katsoa sinne asti..
 

Sakari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uskon kuitenkin, että HIFK:n toimisto on maltillisempi tämän kauden tavoitteiden suhteen. Kunhan jengi on suoraan pudotuspeleissä, tämän kauden tavoitteet on saavutettu, oli sen jälkeen loppusija mikä tahansa, seuraava kausi on se todellinen testi. Olettaen, että Petua jaksetaan katsoa sinne asti..

Täh? Tuolla materiaalilla tämän kauden tavoitteet on saavutettu, kunhan jengi on suoraan pudotuspeleissä? Tässä liigassa on vain yksi joukkue, jonka materiaali on samaa tasoa IFK:n kanssa ja se on luonnollisesti Jokerit. Tuossa porukassa on kaikki tarpeellinen SM-liigaan ja näen Petun epäonnistuneen pahasti jos IFK ei ole mukana kevään finaaleissa.

Tässä on koko runkosarja aikaa opetella ja ajaa ideologiaa sisään.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Matikainen kauden jälkeen kuukauden maajoukkueen mukana + viikko pari päälle juhlia.

Toisen takaiskun HIFK koki kun Jarkko Ruutu valitsi Jokerit. Olisi sopinut Matikaisen pelityyliin kuin mestaruusviiri kattoon, mutta HIFK kravatti-osasto kämmäsi.

Plus Petu on kaikki tauot maajoukkueen mukana. Ei hyvä.

Kämmäsi? Faktat kuntoon ennen kuin päästellään näppikselle mitään. Perustelut tuolle "kämmäykselle" kiitos.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Potkuja en ole missään nimessä Petulle vaatimassa nyt, enkä luultavasti myöhemminkään. Silti koen suurena pettymyksenä, jos IFK ei tuolla materiaalilla pelaa mitaleista ja finaalipaikasta.

Varmasti IFK mitaleista taistelee, kuten muutama muukin joukkue. Mutta vaikka IFK:n kovaa pelaajamateriaalia kuinka hehkutettaisiin niin eivät marginaalit liigassa kovin suuria ole ja monet pienet asiat ratkaisevat. Puhdas sattumakin. Yksi Hentusen laukaus joka ei olisikaan mennyt tolppaan ja täällä olisi aika moni manannut K.Jalosen alimpaan helvettiin ja julistanut IFK:n viime liigakauden flopiksi.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
On helvetin iso pettymys ja epäonnistuminen, jos IFK ei ole tällä kaudella neljän joukossa sarjan päätyttyä.
Tuohan on ehdoton minimitavoite tuolle porukalle. Kaikki sen alle on alisuorittamista.

Ei ihme, ettei Espoossaa voiteta mitään. Eihän siellä olla mitään vaillakaan.
 

Carlos

Jäsen
Potkuja en ole missään nimessä Petulle vaatimassa nyt, enkä luultavasti myöhemminkään. Silti koen suurena pettymyksenä, jos IFK ei tuolla materiaalilla pelaa mitaleista ja finaalipaikasta.

Samoin. Ja samaan hengenvetoon voin sanoa että olen todella pettynyt avautuneeseen todellisuuteen ja tähän spartalaiseen kakansyöntiin. Joka siis loistaa poissaolollaan.

Nyt näyttää siltä että Petun pää ei sittenkään kestänyt pääkaupungin kirkkaita valoja, kuten ei useimmilla muillakaan yrittäneillä. Shedden ja Kojo tähän mennessä ainoat, viimeisiin pariinkymmeneen vuoteen, siis.

Kävi miten kävi, antaa Petun mennä tämä vuosi ja vaikka ensi vuosi jouluun asti. Jos sittenkin näyttää näin heikolle, niin uusi koutsi sisäänajettavaksi seuraavaa kautta varten.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Kunhan jengi on suoraan pudotuspeleissä, tämän kauden tavoitteet on saavutettu, oli sen jälkeen loppusija mikä tahansa, seuraava kausi on se todellinen testi. Olettaen, että Petua jaksetaan katsoa sinne asti..

Jue, ei. Ensisijainen tavoite on voittaa runkosarja ja toinen päästä finaalipeleihin. Näihin tähdätään.

Vaikka runkosarja on alkanut huonosti, niin mahdotonta ei ole sitä voittaa. Onhan Hirvonenkin taas Loebin kanssa tasapisteissä, ja Jyp konttasi vuosi sitten yhtälailla.

Ekan tavoitteen saavuttamattomuuteen ei kaaduta vaikka sitten hillot karkaavat. Mutta finaalipaikka on edellytys pitää hyvin alkanutta draivia yllä niin talous- kuin urheilupuolella. Tämä draivi taas toimii jatkumona seuraavalle kaudelle.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Jue, ei. Ensisijainen tavoite on voittaa runkosarja ja toinen päästä finaalipeleihin. Näihin tähdätään.

Vaikka runkosarja on alkanut huonosti, niin mahdotonta ei ole sitä voittaa.

Miks runkosarja pitäis voittaa? Siitä mun mielestä ole mitään muuta etua kuin kotietu playoffsien ajan. Näen sen niin, että jos jahdataan molempia hirveellä energialla niin toinen kärsii, mielummin otan kannun kuin runkosarja voiton. Neljän parhaan joukossa pitää riittää runkosarjan osalta.
 

Krisu-74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kenkää vaan!

Joo Petu voi lähtee meneen jos tänään vielä häviää Kärpille.. Kun sitten on aika surkea alku 2korkeimalla pelaajabudjetilla 2voittoa 7matsista.. Olisi todella katastrofaalinen alku kaudelle.
 

Joosef

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Annoin jo itselleni kenkää

Hyvin menee...
Myynti ja markkinointi oli kesällä loistotilanteessa, mestaruus plakkarissa ja oma kultapoika kävi voittamassa yhdet mm-kisat... Kausikorttikauppa on helppoa kun on menestystä ja näkyvyyttä.

Itsekin kuulun niihin jotka tänäkin vuonna taas viekkaudella ja vääryydellä saatiin maksamaan taas se korotettu kausikortin hinta. Eihän se runkkarin osalta ollut ku jotain 900 €. Ja nyt taas lystin maksajalle pyllistellään.

Jos katsellaan tilannetta pelaajien kannalta niin joukkue toki on kokenut muutosta, tärkeitä palasia lähti pois ja jotakin paikkaushankintoja tehtiin. On selvää että uusien pelaajien kestää ottaa paikkansa joukkueesta, mutta kauanko se saa kestää? Runko oli hyvin kasassa jo toukokuussa ja sitä täydennettiin pitkin kesää "sopivilla" palasilla.

Valmennusjohto koki täydellisen uudistuksen ja ilmeisesti siitä nyt maksetaan kovaa hintaa, näin kauden alun perusteella. On aivan selvää että valmentajilla kestää aikansa päästä joukkueeseen (vielä voittaneeseen) mukaan. Kauanko tämä etsikkoaika saa kestää? Petu & co on nyt ollut jo useamman kuukauden joukkueen kanssa yhdessä. Luulisi että piristymisen merkkejä jo alkaisi näkyä! Usein puhutaan siitä että kauanko valmentajalle annetaan aikaa kun hätä on suuri ja joukkue ei toimi. Eikö valmentajalla ole vastuuta siitä tulosta alkaa tulla? Miksi ei koskaan uutisoida näin: Petri Matikainen: "En kyennyt saamaan joukkueesta tehoja irti, katsoin parhaaksi irtisanoutua päävalmentajan tehtävistä. Tällaisessa tilanteessa ei voi ajatella vain itseään vaan tilanne on nähtävä myös joukkueen ja kannattajien näkökulmasta."

Liike-elämässä tällaista kuitenkin tapahtuu (tosin usein ilman uutisointia), miksi urheilumaailman pitäisi poiketa muusta markkinaehtoisesta maailmasta?

Oma mittani tuli jo nyt täyteen! Kausikortti on toki maksettu eikä rahoja takaisin saa mutta koska vapaa-aika on muutenkin kortilla en viitsi käydä katsomassa tuollaista väkinäistä paskaa. Joukkue ei toimi ja valmentaja ei ilmeisesti tiedä mitä lääkettä (paskan lisäksi) joukkueelle pitäisi syöttää. Palaan katsomoon kun joukkue pystyy ottamaan kolmesta peräkkäisestä ottelusta vähintään kuusi pistettä, siihen saakka radio merisää palvelee minua. Kehotan kaikkia muitakin toimimaan samoin.
 

maniakos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo Petu voi lähtee meneen jos tänään vielä häviää Kärpille.. Kun sitten on aika surkea alku 2korkeimalla pelaajabudjetilla 2voittoa 7matsista.. Olisi todella katastrofaalinen alku kaudelle.

Mielestäni tuolla nyt ei periaatteessa ole hirveästi väliä hävitäänkö vai voitetaanko käynnissä oleva ottelu Kärppiä vastaan. Voitoistahan tässä lajissa tietysti pelataan, mutta kausi on pitkä ja ne tarvittavat voitot ehtii vielä nappaamaan. Se millä on väliä, on joukkueen peli-ilme - ja se on tällä hetkellä aivan kammottava. Taktisesti peli on niin karmeaa räpellystä, etten puhuisi edes joukkueesta, sillä kentällä on vain yksilöitä. Tällä hetkellä yksilötaitomme on kuitenkin sen verran korkealla tasolla, että välillä syntyy illuusio hyvistä esityksistä. Jokainen voi vaikkapa laskea omalta alueelta lähteneet hallitut hyökkäykset, jotka ovat päätyneet muuhun kuin kiekon heittämiseen kulmaan. Niitä hyökkäyksiä ei hirveästi ole.

Faktahan on se, ettei Matikainen vielä mihinkään lähde. Ensimmäinen matsi Karjala-turnauksen jälkeen, eli 15.11 pelattava Lukko-matsi, on se jolloin Matikaisen pelikirjan kunto mitataan. Kova lokakuu tulossa, kun kesken matsirupeaman on aika hankala alkaa muokkaamaan taktiikoita. Toivon täydellä sydämellä Petun hoitavan tämän homman himaan, mutta ajoittain tuntuu, ettei joukkuekaan ole hänen takanaan. Tällaisina aikoina voikin sanoa, että onneksi meillä on Ville.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Liike-elämässä tällaista kuitenkin tapahtuu (tosin usein ilman uutisointia), miksi urheilumaailman pitäisi poiketa muusta markkinaehtoisesta maailmasta?

Yleensähän liike-elämässä tuollainen uutisointi tarkoittaa, että TJ on saanut kenkää, mutta paniikkinappulan painamista ei haluta kertoa julkisuuteen / sijoittajille...

Voisin kuvitella, että Petu saa aikaa laittaa peliä kuosiin vaikka kuinka pitkään, sanovat fanit mitä sanovat? Niin ja niitä kausareitahan on kai myyty ennätysmäärä, joten "aivan sama" ovatko ne penkit peleissä täynnä vaiko eikö?
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Miks runkosarja pitäis voittaa? Siitä mun mielestä ole mitään muuta etua kuin kotietu playoffsien ajan.
- - -

Jos ei raha kelpaa niin ei sitten.

Petulla kävi kyllä nyt Joulu, kun Kärpät lopettivat pelaamisen kahden erän jälkeen. Onneksi peli on edelleen niin surkeaa, ettei edes vituta. Enempi menee jo huumorin puolelle.
 

Make#34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit/Kiekko-Vantaa
Kylläpäs alko naapurista tulla Jokerit-ideologiaa oikein urakalla. Eiköhän Matikainen halunnut selvittää miten veljeksillä kemiat pelaa, se nyt tuli kokeiltua ja tulos oli Ässä pelissä Somervuori 1,Mi.Granlund 1 ja siihen syöttäjänä Ma.Granlund. Erkallahan ei ole munaa ottaa näitä nuoria edes kokoonpaanoon, miksi esimerkiksi Alexander Ruuttu pelaa Mestiksessä? Salmi,Tuohilampi,Silfver,Piiparinen,Torniainen tulevat jossain vaiheessa esiintymään IFK ykkösmiehistössä kun siellä sentään on halua antaa nuorille mahdollisuus, mutta kerro nyt jos nimilistoja vertaillaan missä Jokerit on niin helvetin paljon edellä ja unohda se Järvinen se EI pelannut lauantaina..

Ai nuorille mahdollisuutta.
Taisi taas mennä nuorelta paikka kun Pesonen sainattiin loppukaudeksi joten tämmöistä tämä on ja voit lopettaa samantien tuon "nuorille peliaikaa" itkun,vaikka se niin hienolta kuullostaakin.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Ai nuorille mahdollisuutta.
Taisi taas mennä nuorelta paikka kun Pesonen sainattiin loppukaudeksi joten tämmöistä tämä on ja voit lopettaa samantien tuon "nuorille peliaikaa" itkun,vaikka se niin hienolta kuullostaakin.

Ihan samoilla kuluneilla fraaseilla ollaan narreissa menty kaudesta toiseen, niin nytkin, kunnes Ruutu tuli. Mutta sehän ei ollut keneltäkään omalta junnulta pois vai??
 

Make#34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit/Kiekko-Vantaa
Kyllä kyllä.
Mutta jos teillä fani/fanit hehkuttaa tätä fraasia niin tässähän se taas nähtiin.
Kestihän se kokeilu sen seitsemän peliä.
Jokereissa ei ole taidettu enää lähteä kauteen "omat nuoret pojat" projektilla niinkuin Virmasen aikana oli yleensä tapana.
Ja enkä todellakaan tuomitse. Pesonenhan on hyvä mies ja kun homma ei lähtenyt oikein sujumaan niin ratkaisuja täytyy tehdä jos tarvetta on.
Tottakai kun tämä on tulosurheilua niin tulosta täytyy tulla.
Nythän nuorempi Granlund on nostanut hyvinkin osakkeitaan.
Hieno juttu teille.
 

Js11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vähän tuntuu että Nybondas tekee Virmaset ja yrittää pelastaa tuuliajolla olevan valmentajansa keinolla millä hyvänsä. Immosen Jokereiden kyntäessähän rahaa paloi ja miehiä tuli.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Vähän tuntuu että Nybondas tekee Virmaset ja yrittää pelastaa tuuliajolla olevan valmentajansa keinolla millä hyvänsä. Immosen Jokereiden kyntäessähän rahaa paloi ja miehiä tuli.

Hiukan oli eri tasoisia kavereita kuin nyt Pesonen.

HIFKillä oli selvä vajaus ykkösketjun laitahyökkääjälle ja se paikka on nyt täytetty. Piste.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Hiukan oli eri tasoisia kavereita kuin nyt Pesonen.

HIFKillä oli selvä vajaus ykkösketjun laitahyökkääjälle ja se paikka on nyt täytetty. Piste.

Amen.

HIFK etsi koko ajan sitä ykköskorin miestä. Siis jo ennen kauden alkua. Tässä kun ei pidä verrata viime vuoden joukkueeseen vaan pahimpaan kilpailijaan, joka leipoo tuolla Pohjois-Helsingissä.

Jos ja KUN (tähän uskon) Petu saa homman skulaamaan, niin tässä sarjassa ei anna kukaan vastusta narrien lisäksi. Tai no hyvänä päivänä Kalpa, mutta en silti usko kalakukkoihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös