Petteri Orpon hallitus

  • 1 233 664
  • 15 494
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Ei se nyt ihan näinkään voi mennä. Ajatusmaailma ei muutu sillä sekunnilla kun ministeriksi pääsee.

Jos Purra pystyisi myöntämään avoimesti, ettei hän enää ajattele samalla tavalla kuin 15 vuotta sitten, tai myöntämään edes sen, että hän edelleen ajattelee samalla tavalla, ongelma olisi pienempi. Nyt kun VM ajaa käytännössä kaksilla rattailla ja yrittää mielistellä joka suuntaan (olla sekä salonkikelpoinen että miellyttää radikaalimpaa siipeä), hän näyttäytyy lähinnä selkärangattomana kiertelijänä, joka ei uskalla sanoa mitään suoraan.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Parasta olisi, kun hoidetaan tuo Biden-torstai alta pois ja sitten hallitus nurin. Vaalit syksylle.
Niinkö meinaat. Mikä nykyinen oppositio-puolue, jolla yli 5% kannatus, olisi valmis niin isoihin muutoksiin, joihin Suomi on käytännössä pakotettu. Mikä nykyinen oppositiopuolue (tai sen yksittäinen edustaja) on edes vihjaillut missään vaiheessa muutosten ja säästöjen suuntaan tarvittavassa mittakaavassa. Joku Vasemmistoliiton esittämä 0,5mrd tai SDP:n ympäripyöreä 1mrd jollain aikavälillä ei auta mitään, kun pitää turvata maan toimintakyky julkisen sektorin suhteen tulevaisuudessa. Kusessa ollaan jos hallitus kaatuu.

Purra ja koko PS voisivat myöntää rehellisesti ne asiat, jotka myöntää pitää, ja sitten eteenpäin kohti ohjelmaa. PS ei kiinnosta, Suomi kiinnostaa.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Muistanko väärin vai oliko niin, että muilta kuin Suomen kansalaisilta ajateltiin viedä tukia pois. Semmoinen kohta taisi olla hallitusohjelmassa.
En ole lukenut hallitusohjelmaa alusta loppuun, mutta mikä ongelma tässä olisi? Ei Suomen valtion kuulu maksaa muiden maiden kansalaisten elämistä Suomessa.
Sinällään jos VM:ksi päätyy ihminen jolla on rasistisia näkemyksiä, mutta siihen ei puututa kuin vasta siinä kohtaa kun on pyydetty ministeriön virkamiehiä laatimaan lakimuutos jolla tiettyä pigmenttiä tummemmille oltaisiin lyömässä ylimääräinen vero, ollaan tuhlattu veronmaksajien ja hallituksen aikaa sekä rahaa.
Jos näin tulisi käymään, että joudut maksamaan Suomessa ylimääräistä veroa ihonvärin tähden, niin sitten lupaan minäkin tulla hallitus alas linjalle. Tietääkseni ei näin kyllä ole.
Kävisikö esimerkiksi ulkoministeriksi islamisti, joka on ottanut oppinsa ja moraalinsa jostain Saudi-Arabiasta?
Vaikea nähdä, että demokraattisesti läpikäydyissä vaaleissa moinen islamisti saisi ylipäätään paikkaa eduskuntaan.
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Tsiisus, nyt on jo Darudekin kaivettu antamaan hesarille kommentteja aiheesta.

Mitä seuraavaksi?
Ainakin hänellä on kokemusta siitä, mitä tapahtuu, kun nousee aikamoinen Sandstorm.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Ehkä monet täällä ajattelevat, että tämä oli jotenkin väistämätöntä koska suvakit ja juutalais-marxistit ja kaikki maailman salaliitot jne. Mutta jos PS:ää kiinnostaisi edes vähän alusta ihan normaali julkisuudenhallinta, että sen avustuksella pääsisivät hallitsemaan ja tuottamaan itselleen edullista lainsäädäntöä niin kaikkea tätä painetta olisi niin todellakin voitu vähentää ja helpottaa. Vaan siihen ei ole mitään kiinnostusta - asema hallituksen toisena pääpuolueena ei yksinkertaisesti vaan kiinnosta tarpeeksi. Tärkeämpää on trollaaminen, uhriutuminen ja elämöinti.
 
Viimeksi muokattu:

CreaseMonkey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kaikkein helpoimmallahan Purra olisi päässyt, kun olisi vain todennut yksinkertaisesti; nuo ei ole minun kirjoituksiani.

Siinä olisi ollut vain se riski, että jos olisikin aukottomasti todistettu, että hän on ollut kirjoittaja, niin virassa ollut VM olisi paljastunut valehtelijaksi ja ministerinhommat olisi ollut siinä. Onhan tuossa ilmeisesti aihetodisteet jo aika vahvat...

Nyt yritetään puolivillaisilla lausunnoilla ja tonnin seteli -ilmeellä pitää pää pinnalla.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Sama kuin Junnilan tapauksessa, että ei saman tien selvästi irtisanouduta noista sanoista, vaan selitellään kaikkea scheissea. Tuon pitäisi olla ihan selvää julkisuuden hallintaa.

1) Ehkä otin ehkä en
2) Saatoin ottaa joskus. Aina ei olisi pitänyt, mutta nykyään en ottaisi

...

3) Olin ihan kännissä. Sori siitä.

Nyt ollaan tuossa kakkosen ja kolmosen välimaastossa. Jos olisi saman tien skipannut ykkösen ja kakkosen, niin ei näyttäisi niin urpolta.

Sieltä tuli nyt se oikea anteeksipyyntö.
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Huh. Purra pyysi anteeksi. Kohu ohi.
Nyt homma vasta muuttuu mielenkiintoiseksi. Mitähän pensamaurit ja muut pimeiden metsien pönthiittiset asiasta tuumaavat? Se, että Riikka ”nöyrtyi vihervasemmistosuvakkien edessä” ei taatusti ole kaikkien mieleen.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tämä Purran ja persujen touhu on helvetin noloa. Jatkuvasti kumartelemassa vasemmiston ja median suuntaan, mitä ikinä vaativatkaan.
Ihan itse ovat soppansa keittäneet. Toki kohut Perussuomalaisten ympärillä ovat kokeneet inflaation, että hyvin mahdollista, että tämäkin unohtuu. Kukapa esimerkiksi jotain Mauri Peltokankaan avautumisia enää muistaa?

Huomioiden kuitenkin puolueen johdon olevan tätä tasoa, mitä tulee rasismiin, voin vain kuvitella millaista meno on kunnanvaltuutetuilla.
 

Soutukorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko eduskunta päässyt vielä tekemään työtään ollenkaan vai onko kaikki aika mennyt vanhoja kaivellessa ja toista nokkiessa? On todella väsyttävän oloinen pumppu tämä nykyinen asetelma. Ei tule 4 vuottaan kestämään, ei sitten millään.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Vaikea nähdä, että demokraattisesti läpikäydyissä vaaleissa moinen islamisti saisi ylipäätään paikkaa eduskuntaan.
Älä nyt tartu siihen onko asia realistinen vaan vastaa, että olisiko tuo sinusta ihan hyväksyttävä tausta ministerille? Vai meneekö rasismi sinusta siihen kategoriaan että se ei ole ongelma, mutta erilaisesta kulttuuripiiristä tullut paska ideologia ei olisi huono?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Onko eduskunta päässyt vielä tekemään työtään ollenkaan vai onko kaikki aika mennyt vanhoja kaivellessa ja toista nokkiessa? On todella väsyttävän oloinen pumppu tämä nykyinen asetelma. Ei tule 4 vuottaan kestämään ei sitten millään.

Eduskunta on lomalla, mutta hallitus taklaa kriisejä kriisien perään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös