Perussuomalaiset

  • 5 377 922
  • 43 394

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Eikä tässä oikeastaan ole pointti se ovatko persut rasisteja vai eivät vaan se onko muilla poliittisilla ja yhteiskunnallisilla toimijoilla epäillä sitä ja kertoa mielipiteensä aiheesta. Putkonen on lähtenyt mielenkiintoisen hyökkääykseen tätä sanan- ja mielipiteenvapauteen kuuluvaa oikeutta vastaan. Tosin Terhon mukaan tämä lista on puoluetoimistolta, ei Putkoselta, joten tämän takana on puolue itse eikä vain julkisuudenkipeä työmies.
 

Aberystwyth

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Jaaha. Kun se on niin vaikea katsoa sinne peiliin etsiessään syypäitä omiin virheisiinsä. Koko juttu oltaisiin saatu jo kuukausi sitten pakettiin, jos Timpsa olisi vähän ärähtänyt ja potkaissut Immosen pellolle. Nyt vaan Immonen ja Putkonen kaivavat vaan omat kuoppansa niin syviksi, että sinne voidaan saman tien haudata Pyhäjoen voimalan ydinjätteet.

Julkisessa virassa kuuluu sietää kritiikkiä. Tätä Putkonen ei tunnu ymmärtävän sitten lainkaan, vaan on päästänyt meidät vihervassarit syvälle ihon alle. Vaikka osa esitetystä kritiikistä meneekin hieman mauttomaksi, niin pitkään kun kenenkään henkeä ei uhata tai yllytetä rikokseen (edes "leikillään"), ei siitä pidä ottaa itseensä. Nyt Putkonen on kuin 3v. lapsi hiekkalaatikolla, joka ei halua leikkiä muiden kanssa kun he eivät suostu pelaamaan hänen haluamiaan pelejä ja juoksee itku silmässä äidin syliin.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Tuossa vielä koko mediaspektaakkeli kokonaisuudessaan:

Tuumaustunti klo "Tapaus Immonen laitetaan nyt pakettiin" (video) - Suomen Uutiset

Kun näitä tilaisuuksia arvioi, niin ensiksi pitää tietysti ymmärtää, ettei nuo tilaisuudet ole (pl. toimittajat) suunnattu vastapuolelle - eli sellaisille, jotka eivät missään tapauksessa äänestäisi tai kannattaisi perussuomalaisia. Toisin sanoen "antipersujen" reaktiot näihin ovat yhdentekeviä tai korkeintaan viihdearvoa tuovia.

Persut pääsevät lähetyksissä esittämään omia näkemyksiään ja toimittajille jää tilaisuuden ajaksi kuuntelijan, eikä tuomarin rooli. Hyödyllistä poliittista propagandaa (sanan neutraalissa merkityksessä) siis, mutta vain silloin kun keskitytään puolueen linjojen esilletuomiseen, eikä epäoleelliseen trollauskisaan vastustajien kanssa.

Toisaalta kun Putkonen itse antoi ymmärtää, että tilaisuuden tarkoitus oli myös puhdistaa keskusteluilmapiiriä median ja poliittisten vastustajien suuntaan, niin listaus nimistä, jotka jatkoivat vääristellyn tiedon levittämisestä oli täysin turha - etenkin koska Putkonen ei yksilöinyt jokaisen kohdalla mitä nuo sitten olivat tarkalleen ottaen vääristelleet. Mielestäni hyvin typerää huomion ja marttyyripisteiden jakelua vastustajille. Ei minua ainakaan kiinnosta ps-äänestäjänä kuunnella "oman" puolueen tiedotustilaisuudessa jotain punaviherkommareiden nimiä. Vastapuoli voi ihan vapaasti yrittää kilpailla näkyvyydestä persujen siivellä, mutta PS ei hyödy samaan leikkiin lähtemisestä.

No immoskohun tilalle tuli Putkoskohu ja "musta lista". Se, että nimeltä mainitut ovat nyt "loukkaantunet ja peloissaan" on toki söpöä uhriutumista poliittiselta vastapuolelta, mutta tulosta siitä, että Putkosen henkilökohtainen päsmäröintitarve mediavastaavan roolissa sai taas kerran ylivallan ja äijä sai tuntea olonsa tärkeäksi. Oliko tuosta nyt varsinaista haittaakaan, jää nähtäväksi. Missään vaiheessa Putkonen tai Persut eivät väittäneet ettei muilla olisi oikeutta arvostella persuja mistä tahansa, mutta koska ei yksilöinyt harhaanjohtavia rasismisyytöksiä, niin mediakritiikiltä katosi pohja.

Ehkä kuvaavinta oli se, että Olli Immonen - jota pidän lähtökohtaisesti kömpelönä esiintyjänä ja hieman lapsellisena tyyppinä - näytti hyvin maltilliselta ja asialliselta Putkosen rinnalla. Manowar-Immonen sai asiansa odotusarvoihin nähden hyvin sanotuksi ja otti minusta tarpeettomankin luodin puolueen puolesta. Immonenhan olisi tietääkseni selvinnyt huomautuksella, mutta halusi kai tuolla 2kk eroamisella alleviivata, että vastuu joutavasta kohusta oli pohjimmiltaan hänellä itsellään. Tietysti mukana oli myös poliitikoille tyypillistä sympatiapisteiden keräämistä omalta äänestäjäkunnaltaan ja Immonen on saanut nyt vähintään riittävästi omat minuuttinsa.

Putkonen-show kuitenkin jatkuu näillä näkymin niin kauan kuin Soini on puheenjohtajana. Putkostahan ei ole ymmärtääkseni PS-puolueessa valittu mihinkään, vaan Soini nimitti hänet "työmies" nimikkeellä de facto mediavastaavaksi - tittelillä missä voi laukoa mielipiteitä vapaammin ilman sen kummempaa vastuuta mistään. Jos "työmiehellä" menee yli, niin ne voi kuitata Putkosen kannanottoina. Onhan siinä oma juonensa, mutta selkeyttääkö vai hämärtääkö potentiaalisten ps-äänestäjien mielessä tälläinen järjestely puolueen linjaa onkin sitten toinen kysymys.

Soinilla ja Putkosella on varmaan hyvä tarkoitus, mutta toteutus ei ole loppuun asti ajateltu. Se hyvä puoli työmiehen tuumaustunneilla on toki siinä, että niillä saadaan esim. maahanmuuttokriittistä diskurssia ja ilmapiiriä väkisin runnottua hieman oikeaan suuntaan, mutta saman voisi tehdä vielä paremmin ja näkyvämmin puolueenjohtajan suullakin. Luulen, että sellaista tiedotuslinjaa äänestäjät arvostaisivat lopulta enemmän kuin tätä jatkuvaa "työmiehen suusta tulee totuus, mutta Soinia ei saa asiaan sotkea" venkoilua.

Ymmärrän toki, että varsinkaan ulkoministerinä Soini ei voi esiintyä pelkästään puheenjohtajana, mutta tämä sama leikki on jatkunut myös oppositioaikoina. Eli ikään kuin olisi mukamas joku Soinin ja puolueen linja erikseen. Näinhän ei todellakaan ole ja PS-puheenjohtajalla ei ole puolueen ohjelmaan mitään poikkeuksellista ja sinne kuulumatonta valtaa yleiseen luuloon verrattuna. Sen sijaan nimitysvalta Soinille toki kuuluukin ja Putkonen nyt vain on sen vallan hedelmiä.

Toisaalta niin kauan kuin Perussuomalaiset puolueesta ei löydy vakavaa haastajaa Soinille, niin on turha marista ja silloin pitää tyytyä Soinin mukana myös Matti Putkosiin ja Jukka Jusuloihin. Valtaa ja vastuuta pitää haluta ottaa niissä puoluekokouksissa. 2017 on seuraava mahdollisuus, eikä kysymys ole todellakaan siitä, että "kuka tahansa" olisi parempi kuin Soini. Nähdäkseni vain muutama henkilö puolueessa voi nostaa persujen profiilia Soini-aikakauden ohi ja suurempiin kannatuslukemiin (siinä mielessä kun puoluejohtaja voi vaikuttaa, mikä taas ei koske suurempia yhteiskunnallisia muutoksia ja niistä seuraavia trendejä)

Seuraavaa tuumaustuntia odotellessa.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Simon Elo valehteli tänä aamuna Radion ykkösaamussa. Hän oli ohjelmassa korvaamassa Sampo Terhoa, joka persujen tämän päiväisen mediasekoilun vuoksi ei ollut päässyt paikalle. Äsken Ylen uutisissa Sampo Terho sanoi, että Immonen oli eilen ilmoittanut eroavansa kahdeksi kuukaudeksi persujen ryhmästä. Ja hänet otetaan takaisin ryhmään jos otetaan. Kuitenkin Simon Elo sanoi, vaikka tiesi Immosen eronneen eduskuntaryhmästä, että eduskuntaryhmä käsittelee Immosen tapauksen. Miten se sen voi käsitellä, kun Immonen ei kuulu enää ryhmäänkään?
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Eikä tässä oikeastaan ole pointti se ovatko persut rasisteja vai eivät vaan se onko muilla poliittisilla ja yhteiskunnallisilla toimijoilla epäillä sitä ja kertoa mielipiteensä aiheesta.

Niin, paitsi ettei Putkonen tai PS ole kyllä missään vaiheessa yrittänyt estää ketään kertomasta mielipidettään tai kritiikkiä persujen toiminnasta. Tuollainen tulkinta on ihan lapsellista vääristelyä/tahallaan väärinymmärtämistä, vaikka oletkin näistä palstan antipersuista sieltä objektiivisemmasta päästä. Persut nyt vain pitävät natsi- ja rasistisyytöksiä ymmärettävästi aiheettomina ja reagoivat niihin nähdyllä (ja tehottomalla) tavalla.

Kehää kierretään ja kuplat voimistuu, eikä siinä kai mitään.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Kuitenkin Simon Elo sanoi, vaikka tiesi Immosen eronneen eduskuntaryhmästä, että eduskuntaryhmä käsittelee Immosen tapauksen. Miten se sen voi
käsitellä, kun Immonen ei kuulu enää ryhmäänkään?

Tarkoitti varmaan, että tapaus käsitellään kun Immonen pyrkii/palaa takasin virallisesti osaksi eduskuntaryhmää.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Käy Terhoa sääliksi, kun joutuu tämän sekaannuksen keskellä toimimaan. Sampo on fiksu poliitikko, vanhoista kirjoituksistaan huolimatta, nyt koko ura on vaakalaudalla, kun puoluekaverit hölmöilevät. Pahimmassa Terholle saattaa käydä niin kuin Ruohonen-Lernerille, jonka poliittinen ura ajautui valtaisaan syöksykiertoon juuri Perussuomalaisten ryhmyripestin takia.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Tarkoitti varmaan, että tapaus käsitellään kun Immonen pyrkii/palaa takasin virallisesti osaksi eduskuntaryhmää.
En kyllä Elon lausunnosta ymmärtänyt, että asian käsittely siirtyy taas hamaan tulevaisuuteen. Aika pitkällä viiveellä persupuolueessa noita rasistisia lausuntoja käsitellään, kun lokakuulle menee. Entä jos Immonen ei palaa ryhmään (joko omasta aloitteestaan tai yställisesti ohjeistettuna, kuten ilmeisesti häntä on käsketty eroamaan määräaikaisesti ryhmästäkin kun Soini kuitenkin hänestäkin saa puoluetukirahat). Miten asia silloin käsitellään?

Uskoisin, että vanhoissa puolueissa vastaava asia olisi käsitelty vähän nopeammin.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
En kyllä Elon lausunnosta ymmärtänyt, että asian käsittely siirtyy taas hamaan tulevaisuuteen. Aika pitkällä viiveellä persupuolueessa noita rasistisia lausuntoja käsitellään, kun lokakuulle menee.

Niin mitään rasistista Immonen ei ole lausunut ja jos PS jotain käsittelee, niin se mahdollinen huomautus tms. koskee Immosen uhoavia FB-sananvalintoja. Nähtyjen Immosten selvitysten jälkeen en henk.koht usko mitään sanktioita Immoselle tulevan, eikä Immosen väliaikaisen eron jälkeen sanktioissa olisi enää mieltäkään. Asiaa ei voida kuitenkaan varmana ilmoittaa esim. Terhon suulla, ennen kuin eduskuntaryhmä on äänestänyt asiasta.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Totta. Immonenhan kirjoituksessaan taistelee kaikkea monikulttuurisuutta vastaan ihmisten ihonväristä riippumatta. Yhtä ehdoton on omalla sarallaan Slunga, joka kutsuu kaikkia Välimeren yli tulevia pakolaisia surfareiksi. Ja Suomen ulkoministeri vaikenemalla siunaa puoluetovereidensa puheet.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Niin, paitsi ettei Putkonen tai PS ole kyllä missään vaiheessa yrittänyt estää ketään kertomasta mielipidettään tai kritiikkiä persujen toiminnasta. Tuollainen tulkinta on ihan lapsellista vääristelyä/tahallaan väärinymmärtämistä, vaikka oletkin näistä palstan antipersuista sieltä objektiivisemmasta päästä. Persut nyt vain pitävät natsi- ja rasistisyytöksiä ymmärettävästi aiheettomina ja reagoivat niihin nähdyllä (ja tehottomalla) tavalla.

Kehää kierretään ja kuplat voimistuu, eikä siinä kai mitään.

No, itse näen että mustat listat ja juristien palkkaamiset ovat kyllä olleet yritys hiljentää natsi- ja rasismikortin heiluttelijoita. Mutta kuten nähtyä, kaikilla osapuolilla on kovista puheista huolimatta säilynyt sananvapaus ja fyysisiltä rettelöiltä on myös vältytty. En nyt laske näitä SVL-heppuja enkä anarkomarkoja poliittiseen kenttään kuuluviksi.

Ihan selvennyksenä että en itse koe olevani kategorisesti antipersu, vaan ainoastaan proliberaali ja proihmisoikeudet. Tästä syystä en suuremmin symppaa mitään poliittisen kentän toimijaa, lähin koti on RKP:n liberaalisiipi. Oikeistovihreiden (kuten Soininvaaran) kanssa jaan paljon samoja ajatuksia mutta vihreitä en äänestä johtuen puolueen kannasta ydinvoimaan, GMO-tuotantoon ja NATOon. Tämä siis että ymmärrätte että en vastusta persujen tiettyjä ajatuksia siksi että ne ovat persujen ajatuksia vaan siksi että olen ihan perustuvanlaatuisesti filosofisesti erimieltä. En ole persujen puolueohjelmaa tarkasta lukenut mutta todennäköisesti voisin sitä reilusti yli puolet allekirjoittaa. Samaa ei voi sanoa vasemmistoliiton vastaavasta.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Minua kiinnostaa tietää katkeaako Immosen palkanmaksu nyt kun hän on eronnut eduskuntaryhmästä määrä-ajaksi ja näinollen estynyt tekemästä työtään?
 

U2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & anyone against russia...
Minua kiinnostaa tietää katkeaako Immosen palkanmaksu nyt kun hän on eronnut eduskuntaryhmästä määrä-ajaksi ja näinollen estynyt tekemästä työtään?

Ei kai se kansanedustajan paikka (ja palkka) mihinkään katoa, vaikka ryhmästä eroaakin.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
miksi vaikka professori Sundberg sai valtakunnallisessa uutislähetyksessä sanoa Perusuomalaisia rasistiseksi liikkeeksi, vaikka puolue on monta kertaa virallisesti sanoutunut irti rasismista?

Koska sanat ja teot eivät kohtaa. Talk is cheap.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Jotenkin on myös epäilys, etteivät suvikset aloita medialle vinkumista, kun pikkuisen tölväistään.

Onko noin?

Aikajanakuvat

Itsekkäät kansanedustajat saavat tänään oman muistomerkin | Vihreä Lanka

Muukalaisvastaiset nousivat perussuomalaisissa marginaalista vallan ytimeen | Vihreä Lanka

Linkit Facebookiin ja Vihreä Lanka-sivuille.

Tuossa nyt muutama "musta lista" kärkeen. Ja kerättiinhän vaaleihin mustaa listaa kansanedustajista, jotka äänestivät avioliittolaki-äänestyksessä väärin.

Eli kyllä Ville nyt uhriutuu ja vahvasti. Kaksinaismoralismi löyhkää, kun oma puoluelehti pukkaa mustia listoja väärän mielipiteen omaavista kansanedustajista kolmessa tuurissa, mutta kun paska iskee tuulettimeen, niin alkaa kitinä demokratiasta, ym...
 

Anssi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuossa nyt muutama "musta lista" kärkeen. Ja kerättiinhän vaaleihin mustaa listaa kansanedustajista, jotka äänestivät avioliittolaki-äänestyksessä väärin.
Onko joku puolue (muu kuin persut) noita listoja kerännyt? Onko Greenpeace puolue? Onko Vihreä Lanka puolue? Onko Persut vastuussa Suomen Uutiset -verkkolehden sisällöstä?

Kun koko argumentointisi pohjautuu mutkumuutki -ininälle, niin olisi suotavaa, että ryhmä muut edes auttavasti vertautuisi niihin ryhmiin, joiden törttöilyjä selittelet.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Onko joku puolue (muu kuin persut) noita listoja kerännyt? Onko Greenpeace puolue? Onko Vihreä Lanka puolue? Onko Persut vastuussa Suomen Uutiset -verkkolehden sisällöstä?

Kun koko argumentointisi pohjautuu mutkumuutki -ininälle, niin olisi suotavaa, että ryhmä muut edes auttavasti vertautuisi niihin ryhmiin, joiden törttöilyjä selittelet.

Totta kai Vihreiden puoluelehdessä kirjoitetut jutut nivoutuu puolueeseen. On kai se nyt selvä, että Suomen Uutisissa kirjoitetut jutut liitetään PS:ään. Siksi aika erikoinen väite, että puoluelehden kirjoitukset ei liity mitenkään puolueeseen. No, eipä tämä uutta ole. Kokoomuslainen murhasi maahanmuuttajan: Ei liity puolueeseen millään tavalla, eikä juuri kukaan puolueessa edes tunne koko heppua. Antonio Flores pahoinpiteli naisia ruotsinlaivan humppalavalla: Ei liity puolueeseen millään tavalla. Ei, vaikka Vihreiden puoluekoneisto lähti julkisuuteen valehtelemaan tapahtuneesta Floresin puolesta.

Niin, Vihreät julkaisee mustia listoja lehdessään ja aloittaa välittömästi mutku persut-kitinän ja uhriutumisen, jos muutkin pelaa samoilla korteilla. Sitten tullaan TF:n oppikirjan mukaan heittämään minulle mutku-kortti, ettei tarvitse vastata mihinkään.
 
Viimeksi muokattu:

Anssi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin, Vihreät julkaisee mustia listoja lehdessään ja aloittaa välittömästi mutku persut-kitinän ja uhriutumisen, jos muutkin pelaa samoilla korteilla. Sitten tullaan TF:n oppikirjan mukaan heittämään minulle mutku-kortti, ettei tarvitse vastata mihinkään.
Lässylässyn ja mutkunmutkun. Onko joku väittänyt, että puoluelehden kirjoitukset ei liity mitenkä puolueeseen? Osaatko ylipäänsä keskustella, kuin täysivaltainen ihminen? Sä unohdit muuten kokonaan se Greenpeacen.

No kerros nyt sitten, että mitä ihmettä Vihreiden pitäsi tehdä, kun Flores meni lyömään naista? Tai mitä Kokoomuksen pitäisi tehdä, kun kokoomusnuori murhasi naisen? Tai mitä persujen pitäisi tehdä, kun Persujen Kymen piirin puoluevaltuuston edustaja, Perussuomalaisten varapuheenjohtajan kansanedustaja Juho Eerolan avustaja Ulla Pyysalo haki natsijärjestön jäsenyyttä? Kuten myös Perussuomalaisten Limingan kunnanvaltuutettu ja paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Tuomas Okkonen.
 

Anssi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Stubb muistuttaa Jussi Niinistöä, että persujen homma hallituksessa on olla viihde- ja hupipuolue. Jos jotain oikeaa asiaa aikoo hoitaa, niin siihen persut tarttee holhoojan luvan: Näin Stubb kommentoi pöydälle jäänyttä kohunimitystä: ”Edellyttää vahvoja perusteluita” - Kotimaa - Ilta-Sanomat Linkki iltasanomien juttuun, jossa Stubb pisti kansliapäällikkö Arto Rädy tekstaripotkut aikalisälle. Saas nähdä oliko tekstaripotkut jaettu ihan vaan kännissä ja läpällä.

No, Stubbin pitää nyt jostain syystä saada päteä, mutta ei tuo nimitys siitä mihinkään muutu, koska sitä ei päätä hallitus vaan vastaava ministeri. Joka on siis Jussi Niinistö.

Ja kuten yleensä, olet väärässä noissa tekstarikitinöissäsi.Puolustusministeri Niinistö: Kansliapäällikkö Räty pyysi tekstiviestiä. Linkki Iltalehteen.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko joku puolue (muu kuin persut) noita listoja kerännyt? Onko Greenpeace puolue? Onko Vihreä Lanka puolue? Onko Persut vastuussa Suomen Uutiset -verkkolehden sisällöstä?

Kun koko argumentointisi pohjautuu mutkumuutki -ininälle, niin olisi suotavaa, että ryhmä muut edes auttavasti vertautuisi niihin ryhmiin, joiden törttöilyjä selittelet.

Kuten jo ehtisit todeta, että puoluelehden kirjoitukset liittyvät puolueeseen ja mielestäni hyvinkin vahvasti. Sitä en ymmärrä kylläkään etteikö esimerkiksi tätä Vihreiden mustia listoja saisi tuoda esille, tai muuten lätkähtää "mutta kun muutkin"-kortti. Sitten, kun persut tekevät nimilistan niin kauhistellaan yhdessä miten kauheata. Eikö tuossa paista selvästi kaksinaismoralismi? "Me saamme tehdä listoja, mutta muut ei"
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Stubb muistuttaa Jussi Niinistöä, että persujen homma hallituksessa on olla viihde- ja hupipuolue. Jos jotain oikeaa asiaa aikoo hoitaa, niin siihen persut tarttee holhoojan luvan: Näin Stubb kommentoi pöydälle jäänyttä kohunimitystä: ”Edellyttää vahvoja perusteluita” - Kotimaa - Ilta-Sanomat Linkki iltasanomien juttuun, jossa Stubb pisti kansliapäällikkö Arto Rädy tekstaripotkut aikalisälle. Saas nähdä oliko tekstaripotkut jaettu ihan vaan kännissä ja läpällä.

Tunnustan että minusta tämä nimitys ei ole ongelma - poliittinen virkanimitys tarkoittaa sitä, että epäpätevälle puoluetoverille annetaan kova virka parempien ehdokkaiden sijasta. Tässä tapauksessa kysymys ei ole puoluetoveruudesta ja ehdokas on erittäin pätevä ja ansioitunut tehtäväänsä. Demokraattisessa maassa parlamentin luottamusta nauttivalla ministerillä tulee olla vapaus valita pätevä ja hyvä ehdokas virkaan. Se että upseereita mahdollisesti ärsyttää tälläinen heille kai sitten omalaatuinen demokraattinen kontrolli, saa lähinnä ihmettelemään upseeriston asenteita eikä Niinistön.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös