Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Pelisuoritukset ja tulokset kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Rademoottori, 16.09.2016 klo 19.09.

 1. Frujuzu Zipzap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Harvoin tulee kirjoiteltua, mutta aina on haukuttu KalPan sulamisesta. Nyt Pelsu on yhden potkun verran jäljessä monessa asiassa. Tämän illan pelissä Sopanen ja Hodgman olivat aivan turisteina kentällä. Miten olisi pieni penkittäminen? Poppareita katsomossa pelin verran, ja näyttöhaluisia pelaajia kentälle.
   
 2. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Raukka, Jää-Ahmat, Jokerit, Pulu, STL
  Jaa että tämäkin on sitten Vilin syy.

  Aikamoisia aivopieruja. SopasVili tekee kaikkensa ja vähän liikaakin, mutta kun muuta jengiä ei kiinnosta tarpeeksi.

  Suurin syyllinen on kuitenkin valmennus, kun ei edes omassa lootassa saada koko kentän painetta päälle. Missä on apinanraivo???

  Ja kotiyleisö.

  Hävetkää. Yrittäkää edes.
  Seisokaa omienne takana.

  Nyt on kauden tärkein hetki.
   
 3. Runkosarja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, KooKoo
  Luuleeko joku, että tämä jengi on luovuttanut kahden JATKOAIKAtappion jälkeen?
   
 4. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Tämähän se on. Pelicans ei ole hävinnyt tällä kaudella kertaakaan kolmea ottelua putkeen enkä usko että tämä recordi rikkoutuu tänään vaikka kuinka olisi pleijarit ja eri pelit kuin runkosarjassa.
   
 5. hoseeee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Viime vuonna lyötiin samassa tilanteessa sarja tasoihin HIFK:ta vastaan ja asetelma oli silloin daavid vastaan goljat, Toivonkipinä ei ole vielä sammunut.
   
 6. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  En tosiaan tiedä mistä Sopanen - Erkinjuntti kaksikon tehottomuus ja saamattomuus johtuu.. se paistaa läpi, vaikka EJ sentään yrittää, mutta Vilillä ei pysy kiekko lavassa, eikä suojaus edes onnistu, eikä mitään tapahdu. Ei tappiot ole Vilin syytä tietenkään, mutta johtavilta pelaajilta saa ja pitääkin odottaa kunnon panosta!
  Hodgman on tällä hetkellä vaan jumissa, pelituntuma ja kiekkokontrolli on kaiketi kadoksissa.
  Suuria syitä tehottomuuteen on se että hyökkäykseen ei päästä rytmissä. Nyt voisi kokeilla sitä runkosarjasta tuttua jättöjätönjätönjättöä, kun Kalpa vetäytyy.

  Kärkipelaajia peliin sisälle ja hyökkäyksen rytmitys kuntoon, tää sarja kääntyy vielä!
   
 7. South Rim Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Koivisto-KalPa 3-5. Itse näkisin, että tänään All in muutamilla herättelevillä kokoonpanomuutoksilla. Vili ja Juntti eri kenttiin, nyt ei synny mitään Jullen poissaollessa. Rakentaisin hyökkäyksen näin:
  Sikako. Poulsen-Björninen-Juntti. Rekonen-Hodgie-Vili. Alanne-Heino-Heikkinen. Tyrsky ylimääräiseksi "roolihyökkääjäksi". All in ja Juvonen tänään maaliin kääntämään tätä sarjaa osaltaan. Rämö on ollut hyvä, mutta eilinen ringeteltä ammuttu rannari menee hänen piikkiinsä. Valitettavasti.
   
 8. Turkoosisalpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Erittäin hyvä erä meiltä, nyt pari maalia ja ketsuppipullo auki. Iikka tekee seuraavasta. Vilikin jo sentään ylärimassa.
   
 9. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Nyt oli ensimmäistä kertaa hetkeen hyvä erä Pelsuilta. Täytyisi vaan tehdä noista paikoista! Ja se ylivoima pitää saada toimimaan.
   
 10. Turkoosisalpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kyllä ja se kylmää, että seuraava jäähy vihelletään meille.
   
 11. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Hyvä peli! KalPan meno saatii tukittua oikeinkin hyvin keskialueelta lähtien ja heidän kiekollinen hallintansa oli kovin näennäistä. Ainoa maalikin oli täysin Pelsun oma virhe. Maanantaina sarja tasoihin!
   
 12. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Meillä on NHL-tason kassari penkillä tällaisessa pelissä. Juu, voittihan Juvonen viimeksi, mutta Rämön varmuus on kaikesta huolimatta ihan eri tasolla.

  Eipä tuo peli muutenkaan riitä tällä hetkellä.
   
 13. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Juvonen maalissa tai ei - olihan tuo avauserä aivan karmeaa paskaa kotijoukkueelta. Paljon pitää parantaa mikäli meinataan illan päätteeksi tasottaa sarja. Pelaakohan Juvonen muuten Kuopiossakin jos voitetaan tänää? En kyllä itekää taas vaihteeks ymmärrä valmennusjohon aivoituksia tässä veskaripeluutuksessa.
   
 14. Grafix Jäsen

  Ei tossa Pelsun pelissä ole juurikaan järkeä. Taitaa jalkojen lisäksi useimmilla hapottaa jo pääkin. Karmeaa roiskintaa, joka viides syöttö ehkä omille.
   
 15. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Kiitos tuomareille kun ratkaisivat tämän sarjan lopullisesti. Vietiin täysin peliä ja 2-1 taululle. Ei maistunut pillipiipareille. Piti päästä hylkäämään ja perään aiheeton jäähy josta 1-2 kukoille. No, hemmetin hyvin ollaan nää KalPa-pelit pelattu, ei mitään häpeämistä. Laitettu KalPalle kampoihin ihan eri tasoisesti kuin runkosarjassa. Kärkijätkät KalPa piti kiinni, mutta todelliset playoff-pelaajat nousivat esiin tässä sarjassa. Ei vaan riittänyt.
   
 16. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Kyllä on löysäpäistä porukkaa Pelicansissa. Yksi ainoa takaisku videotarkastuksen muodossa ja koko jengi paksoo kollektiivisesti housuunsa.

  Ei osata taklata, ei osata käsitellä vastoinkäymisiä. Surkeeta..
   
 17. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  Tällä kertaa olen kanssasi täysin samaa mieltä. Tuntuu siltä kuin oltais maalin hylkäyksen jälkeen lopetettu pelaaminen kokonaan.
   
 18. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Lainaus:
  Kyllä tuollaisen oikeusmurhan jälkeen peli sekoaa joukkueelta kuin joukkueelta. Oltaisiin viety tää peli komeilla lukemilla ilman tätä Liigan paskasääntöä ja ennen kaikkea siinä annettua virheellistä tuomiota. Vielä perään lahjaylivoima KalPalle, niin romahdettiin. Toki näin ei olisi saanut käydä.
   
 19. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Kyllä KalPa on tätä sarjaa hallinnut ja lähes kokoajan ovat olleet potkun edellä.

  Virta > Matikainen.
   
 20. Dirac Jäsen

  Jokaisella joukkueella olisi ollut aikamoinen temppu jatkaa samassa mielentilassa tuon maalin viemisen jälkeen. Aika kovapäinen kaveri saa olla, että tuo ei vaikuta pelaamiseen, vaikka ammattiurheilijoista puhutaankin. Ehkä aikalisä olisi ollut paikallaan välittömästi tuon otteluvalvojan ryöstön jälkeen, mutta vaikea loppuerä olisi jokatapauksessa ollut edessä. Kunhan nyt ei esim. Hodgman tai Blood ota jotain idioottimaista turhautumisesta johtuvaa pelikieltoa seuraavaan peliin, niin voitto Kuopiosta tekee tästä vielä uuden sarjan. Toki onhan Kilpeläisen sulaminenkin vielä mahdollista, mutta äärimmäisen epätodennäköistä.
   
 21. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Raukka, Jää-Ahmat, Jokerit, Pulu, STL
  Lainaus:
  Juuri näin.
   
 22. NuuskaHP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kyllähän se on selvä että hylätty maali söi tän illan energiat jengiltä. Väittäisin että olisi ollut ihan eripeli jos maalia ei olisi hylätty, kalpa olisi ollut kovassa paikassa.

  Ei sieltä 3-1 tappioasemasta sarjassa kyllä ole tullut historian aikana kuin kerran 3-3 ja siitä ohi.
   
 23. Turkoosisalpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kolmas erä oli miehekäs tasonnosto tuohon ylivoimaan asti. Ylivoimassa paistoi läpi "Tästä ylivoimasta on pakko saada maali nopeasti aikaiseksi" ja pakolla niitä maaleja ei tehdä.
   
 24. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Jotenki tosta täniltasesta esityksestä paisto läpi koko kauden joukkuetta vaivannu heikkous. Ku pitäis venyä ni ei vaan vittu veny. Tietty tuo hylätty maali varmasti sekoitti joukkueen peliä mutta vahvalla selkärangalla varustettu jengi olisi saattanut kääntää tuonkin vastoinkäymisen vahvuudeksi. Mene ja tiedä... Kuitenki, tällä kaudella on jo runkosarjanki ajalta useesti nähty että sillon ku ton joukkueen pitäis venyä pari ekstrasenttiä ni ei vaa riitä. Sen takia on jääny pitemmät voittoputket näkemättä.
   
 25. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Lainaus:
  Tämä joukkue ei ole kertaakaan näyttänyt sellaista voittamisen kiimaa ja tappion vihaa, että mihinkään ihmeisiin pystyisi uskomaan. Jotain peräkkäisten tappioitten välttelyä on pystytty harrastamaan, mutta siitä on vielä pitkä matka peräkkäisiin voittoihin.

  Näillä eväillä voikin pojat alkaa varailla itselleen vaikka Malagan reissua.