Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Pelisuoritukset ja tulokset kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Rademoottori, 16.09.2016 klo 19.09.

 1. Drea Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Saa olla aikamoinen masokisti että katsoo tän pelin loppuun
   
 2. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Lainaus:
  No eikö se ole aikamoinen ihme, että runkosarjassa selvästi paremmin menestynytty joukkuetta vastaan rimpuillaan arvontaan saakka 2 peliä putkeen ja sitten jo 3. peli voitetaan? Ja lisäksi vielä sellaista joukkuetta vastaan, jolle ei runkosarjassa mahdettu mitään yhdessäkään pelissä ja joka vei pelitavallisesti meitä kuin litran mittaa. Ihmettelen että näin ei käynyt näissä playoffeissa, vaan nyt pistettiin tuo porukka tiukoille. Poislukien toki tänään, mutta kuten ihmettelin, miten joku voi tänään enää odottaa edes voittoa? Edellä mainittuihin faktoihin perustuen turha tätä peliä nyt enää olisi ollut edes voittaa. Ei me nyt niin ylivoimaisia tähän sarjaan olla että runkosarjan kolmosta vastaan, jota ei kertaakaan runkosarjassa voitettu (oletteko vieläkään kukaan muuten huomannut? :) ) että 3 peliä putkeen voitettaisiin yhtäkkiä.

  Ylivoima ei toiminut tällä kaudella ollenkaan ja alivoima sitäkin vähemmän. Ei nämä asiat ihan yhtäkkiä muutu. Toki samat ihmiset, jotka kertovat että on jotain ns. "playoff-pelaajia" erikseen, luulevat myös että asiat 60 pelatun pelin jälkeen muuttuvat taikaiskusta täysin. Etenkään kun runkosarjan lopullakaan meidän peli ei ollut kehittynyt kauden 1.pelistä yhtään. Eri asia jos koko ajan oltaisiin menty eteenpäin. Ps. selostajat, katsojat ymv. jotka aina jaksatte muistuttaa että on ns. "playoff-pelaajia"--->jakakaa runkosarja 20 osaan eli 3 pelin jaksoihin tai 4 pelin jaksoihin. Sieltä löytyy noillekin pätkille ns. "playoff-pelaajia". Aiemmin sarkastisesti mainostin kuinka Koivisto ja Alanne ovat todellisia playoff-pelaajia. Niin taisi Pasi Puistolakin olla jossain vaiheessa kautta kun muutama hyvä peli osui putkeen :)
   
 3. Hockey-65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Nyt on Brettillä pää niin syvällä perseessä ettei ole ollut ihan vähään aikaan kellään :) Tosiasia on se, että dominoitu ei olla tässä PO-sarjassa yhtäkään peliä, jotakin yksittäistä minuuttia enempää ja tendenssi on ollut pelistä seuraavan laskeva. Kupletin juoni on ollut selvä toisesta pelistä eespäin, toivottu on, että löytyisi yksi vaihde lisää mutta ei! Joukkueen sisällä on kriisi päällä ja senkin kertoo peli.
   
 4. lahts Jäsen

  Petu senkun virnuilee pre-gamessa että "hyvin on valmistauduttu" jä jätkillä ei mitään halua pelata eikä mitään TAPAA pelata. HÄVETTÄÄ JA HÄVETKÄÄ.
   
 5. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Raukka, Jää-Ahmat, Jokerit, Pulu, STL
  Kiitos Pelsu!

  Kiitos valmennus!
   
 6. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  Vitun lampaat! Jäähän miehekäs kuva kaudesta..vittu mitä ämmiä.
   
 7. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Lainaus:
  Rehellisesti kun arvioit, niin eipä tämä kausi ole edes poikkeus edeltävään.

  Viime kaudella riitti pari antikiekko-ottelua KalPaa vastaan ja lopulta ainoastaan Tyrväisen johtama hirmuinen taistelu toi kaksi lisäpeliä IFK:ta vastaan. IFK:ta, joka piti tuolloin koko sarjaa jo ratkenneena ja oli vastassa jokseenkin takki auki.

  *

  Yllä oleva osin sarkasmia, mutta aika paljon tosissaankin heitettyä.

  Kyllä nyt on vakavan pohdinnan paikka, millä uusiutua riittävällä tavalla, sillä ei tuolta kovin kirkasta punaista lankaa ole ollut havaittavissa. Ylipäätään Matikaisen pestin aikana. Kovaa taistelua toki aina silloin, kun on päästy aivan täysin varamiehisenä liikkeelle. Parhaalla miehistöllä on saavutettu...ööh...ööh? Anyone?
   
 8. Liito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kiitos Pelicans tästä ikimuistoisesta pudotuspelikeväästä. Tarjosit tunteita. Lähinnä niitä paskoja tunteita. Mutta tunteita kuitenkin.

  Kohti ensi kauden pettymyksiä ja sen yli. 2012 hopea, nevö föget!
   
 9. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kiitos kaudesta Pelicans, mutta samalla haistakaa vittu. Todella akuutti paskanmaku jäi suuhun tästä kaudesta. Jotain tuossa kevättalvella tapahtui ja paketti lähti syöksykierteeseen, jota ei saatu oikaistua. Mitä siellä joukkueen sisällä oikein tapahtui? Ehkä on hyvä vain jos kärkiäijät lähtee litomaan isolla kädellä ensi kaudeksi ja saadaan uutta verta pakkiin.

  Toinen asia on äärettömän huonot erikoistilanteet, taisi juna painella jo Elorannan alivoiman ohi ja uutta apuvalmentajaa varmasti haetaan ensi kaudelle. Toivottavasti hankitaan joku erikoistilanne spesialisti.

  Paljon jäi jossiteltavaa, pitää perata tämä kausi vielä paremmalla ajalla tarkemmin. Tällä hetkellä parempaan ei pysty.
   
 10. Drea Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tappio olisi helpommin hyväksyttävissä jos peli ei olisi tollaista alistuvaa antilätkä paskaa. Pelistä toiseen. Syyttävän sormi osoittaa täältä vahvasti valmennukseen. Miten vittu voi olla totta että tyrväiset blood lassen vartiainen jne sisällään pitävä jengi voikin olla noin puudeleita?????
   
 11. NuuskaHP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pientä paskan olon purkamista tänne täältäkin.

  Matikainen haastattelussa höpötteli oppimisprosessista, sinänsä ihan fiksua puhetta mutta todellisuushan nyt on se että tämänkauden Pelicans oli asteen nimekkäämpi kuin viimekauden Pelicans ja sitä taustaa vasten olisi pitänyt pystyä menemään pidemmälle. Siihen kirsikaksi kakun päälle se että se meni näin nopeasti poikki, 4-1. Vitun iso kipinä tosta tekemisestä puuttui. Ei olisi koskaan uskonut että nimenomaan se on Pelicans jolta tuo liekki puuttuu.

  Runkosarjan loppuun peilaten ei olisi ollut vääryys jos oltaisi aloitettu sääleistä pelit, sillä olihan siinä vähän tuuriakin mukana ja Ässien sulamista että suora kuutospaikka saatiin. Runkosarjan loppu oli todella väkinäistä tekemistä ja maalintekeminen tökki pahemman kerran jo tuolloin eikä se kipsi oikein auennut playoffeissakaan.

  Kuolinisku Pelicansille oli selvästi se hylätty maali kotona. Pelicans näytti jopa siltä tuossa kotipelissä että koneet saataisi ehkä kunnolla käyntiin kun Leimu rysäytti tuon pussin joka sitten hylättiin ja muutenkin menon osalta käyrä oli ehkä asteen ylöspäin, mutta sitten poks ja kausi ohi, ei edes enää yritetty ja Kuopioon tänään näemmä lähdettiin jo valmiiksi hävinneenä. En osta sitä että Hodgman ja Erkinjuntti olivat "loukkaantuneina", voihan se toki olla että näin oli mutta jotenkin tuntuu että jätetty vain poppareille asennetta imemään. Kieltämättä outo ajankohta jos ei mitään vammoja kun mahdollisuutena oli se että peliäkään ei tarvi tämän illan jälkeen enää pelata ja näin kävikin.

  Sarja oli tiukka Kalpaa vastaan pari ekaa peliä, toki KalPa oli jalalla terävämpi ja liikkuvampi jengi, se että KalPa oli liikkuvampi jengi ei tietenkään pitäisi taata mitään kalpalle vaan siihen pitää löytää se "hiekka", Pelicansilta vain loppui aseet kesken KalPaa vastaan ja Virta vei Matikaista taktisella puolella 100-0 tässä sarjassa.

  Pettymys on kyllä ihan tukevahkoa, ei käy kiistäminen..
   
 12. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Lainaus:
  Lainasin pätkän Brettin tekstistä. Eihän tuo juttu ihan noinkaan mennyt. Se on fakta homma, että Pelicans voitti KalaPan 4-0 runkosarjapelissä kuluneella kaudella.

  Muutoin Pelicansin peliotteet kauden mittaan, eivät nostaneet ainakaan minun odotuksia pudotuspeleissä. Esim. lähes koko runkosarjan ajan Pelicans oli ollut Liigan pohjasakkaa erikoistilannepelaamisten osalta. Aika paljon näihin juttuihin tuo ottelusarja KalaPaa vastaan ratkesikin. Viimeiseksi jääneessä pleijaripelissä ratkesi joukkueen peräsuolikin.
   
 13. Eetu Nilsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Otetaan ensin pari riviä Kalpa ottelusarjasta, Pelsut yritti hidastaa peliä , ei onnistunut kuin ajoittain kolmospelissä, jossa Kalpa lähti hitaaseen peliin ja hävisi. Virta sai pelaajat pelaamaan omaa nopea peli, Pelsu jarruteli ja Kalpa isku kiinni ja otti kuskinpaikan.
  Runkosarjan ongelmat korostui pudotuspeleissä. Runkosarjan kuudessija oli pitkälti se mitä ainakin itse odotin. Parenpaakin oli tänä kautena mahdolisuus, mutta koko kauden hukassa ollut yli- ja alivoima torppasi menestyksen. Jos runkosarjan kutonen on niin alivoima kuin ylivoimatilastoissa sijalla 12, ei syytä tarvi hirveästi etsiä. Pudostuspeleissä tämä vielä korostui entisestään kun joukkueet pystyy keskitymään vain vastustajaan, ja siinä Kalpa onnistui jaPelsut ei. Loukkaantumiset tietty vie osasansa, etenkin yv-pelistä, mutta alivoima pitäisi siitä huolimatta toimia.
  Koko kauden ylivoima kuvastuu 4 pudotuspelin viimeisen erä 5 min ylivoimaan. Molemmat maskimiehet Tyrväinen ja Pöyhönen pois, ja peli lamaantuu täysin. Kiekkoa heiteltiin, toivotiin että joku sen saa, eikä saanut. Siinä valmennukselle kotiläksyä kesää varten,
   
 14. Detski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  No niin, nyt kun ulospuhallus on tehty ja pettymyksen katkerat kalkit syöty, niin voisin osaltani hieman niputtaa mennyttä kautta. En sanoisi, että kausi olisi ollut suoranainen pettymys, vaikka toki 'nälkä kasvaa syödessä'-efekti saattaisi alkuun panna niin ajattelemaankin. Ennemminkin toteaisin että päästiin odotetunlaiseen minimitavoitteeseen, mutta ei piiruakaan sen yli. Kautta voisi kuvailla jopa suht tasapaksuksi. Tietysti kauden aikana tehdyt lisähankinnat rosteriin antoivat haaveille siivet, mutta oliko kaikki lopulta niin täsmähankintoja tai huippuvahvistuksia, mitä ajateltiin? Vaikkapa Hodgman, ajoittain maaginen, mutta kokonaiskuvassa ei sitten kuitenkaan sellainen sateentekijä mitä toivottiin. No entäs Antti Tyrväinen? Toiko loppupelissä oikein mitään lisäarvoa? Tietysti en osaa sanoa hänen merkityksessään kopin sisällä, mutta kentällä ei mielestäni tuonut ainakaan positiivisessa mielessä sellaista rytinää ja meininkiä mitä olisin kaivannut. Kousaa nyt en lähde suuremmin moittimaan, siinä on kyllä kova ukko jos vaan terveenä pysyy. Mutta ne loukkaantumiset. Aivan järkyttävä määrä! Niiden vähentämisen eteen on tehtävä ensi kaudeksi absoluuttisesti aivan kaikki! En nyt tietenkään tarkoita, että niitä erityisesti alettaisiin varomaan ja sen takia muutettaisiin peliä, mutta oheisharjoittelu, venyttely, kehonhuolto, mitä näitä nyt on. Jotain siihen täytyy vaan keksiä, noin ei voi mennä.
  No onneksi meillä on nyt scouttiosastolla sellaiset tekijät, että siinä mielessä on (ainakin minulla) huolettomampi fiilis ensi kautta odotellessa. Ei malttaisi odottaa, ketä sieltä oikein tulee. Mutta taktisella puolella tuntuu, että annetaan ainakin osalle kilpailijoista eteen, esim aikalisän käyttö/käyttämättömyys, puhkipeluutus, kätisyydet, jne ovat seikkoja jotka ovat varmasti askarruttaneet muidenkin kannattien mieliä eikä vain minun. Kun ei aina viitsisi tuudittautua siihen ajatukseenkaan, että kyllä ne koutsit tietää paremmin. Ei se aina säteile heilläkään. No helppohan se on täältä yleisöstä huudella, mutta näyttäisi vahvasti siltä, että vaikka Karri Kivi oivaltaa noita taktisia nyansseja enemmän tai herkemmin.
  Sitten toivoisin, että joku selittää mulle, mikä tekee jätön-jätön-jättö-pelistä niin loistavaa, että sitä harrastettiin niin älyttömästi?! Ajoituksista on kyse joo, mutta mun mielestä se on niin pyllistys koko pelille joka muutoin on viime vuosina mennyt koko ajan nopeampaan suuntaan.
  No tässäpä ne tärkeimmät, ainakin mitä nyt pulpahti mieleen.
   
 15. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  Lainaus:
  Tästä sen verran et ei siel oikee kukaan mukaan taklannu, vaikka ollaan äijähokina tuota mainostettu. Tyrväinenhän taklasi tasan niin pitkään ku alko pelikieltoa napsumaan ja jotenkin karkas sitten liiallisen varovaisuuden puolelle pelaaminen ja ei enää taklannut ollenkaan. Vastauksena kysymykseen: toi minusta lisäarvoa joukkueeseen osalta kaudesta, mutta pitää kyllä parantaa jos meinaa kärkikenttiin mahtua.
   
 16. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tyrväisen pitäisi osata pelata muutenkin joukkuetta hyödyttäen. Tätä puolta ei nähty kuin ihan muutaman kerran koko kaudella. Tällaisilla esityksillä Tyrväinen on turhan hintava rotaatiopelaaja. Missä oli se kohtalaisen hyvä maalintekijä? Tai suoraviivaisesti maalille punnertava voimahyökkääjä?

  Ainahan on tietysti se mahdollisuus, että jotain oli rikki, kuten niin monella muullakin.
   
 17. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kärsin Taavin kohtalon ja jouduin puhtaasta taklauksesta viikon huilille kesken pudotuspelien.

  Aikalailla on kaikki jo sanottu, mutta loukkaantumisiin tämä(kin) kausi kaatui. Ennen pudotuspelejä elättelin toiveita, kun ukkoja palasi kokoonpanoon, mutta kun pelit alkoi näkyi selvästi, että kunnossa kaverit eivät kuitenkaan olleet. Esimerkiksi Keijo Kousa vielä ennen loukkaantumistaa lähti omista kuin hauki kaislikosta hyökkäykseen, jos syöttöpaikkaa ei ollut. Nyt jäi sinne oman päätyviivan taakse hautomaan ja hakemaan syöttöpaikka, jota ei koskaan tullutkaan. Paikat oli paskana ja lopullinen niitti tuli vielä viimeisessä ottelussa. Kiitämmä Juha-Pekka Haatajaa. Toivottavasti Mikko tulee kuntoon kesän aikana. Hodgmanin kiekonkäsittelyssä ennen ja jälkeen Hotakaisen oli valovuoden ero. Antti Tyrväinen pystyi vielä luistelemaan ennen omaa loukkaantumistaan.

  Siikosen ketju oli lopulta ainoa yhtenäinen ketju. Tosin heidänkin kulta-aika meni loukkaantumisiin, mutta olivat edes vähän samalla kartalla toistensa kanssa, kun yhteisiä kokemuksia oli syksyltä. Lopulta hekin ovat vielä junnuja ja eivät vielä pysty kantamaan joukkuetta reppuselässä.

  Vähän itselle valehteluksi meni koko kausi. Kokoajan ajattelin, että kyllä tämä tästä, kun todellisuudessa ei koskaan.
   
 18. flow Jäsen

  Lainaus:
  Aikalailla näin.

  Se vielä, että kyllähän joukkueen dynamiikka ja samalla koko pelaaminen sekosi Bloodin koheltamisesta. Ensin ajeltiin Iikka treeneissä kostoiskulla ja päälle kuuluisa hakkaaminen treeneissä. Näiden jälkeen joukkue ei ollut kertaakaan sama yhtenäinen ryhmä joka alku kaudella dominoi juuri yhtenäisyydellään. Ben oli omituinen yksilö ja väitän, että vaikutti lopulta myös sekavaan loppuun.
   
 19. BileTooth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Näiden jälkeenhän pelit voitettiin aina rökälelukemin, joten tästä voi varmaan päätellä, että nuo tapaukset paransivat peliä huomattavasti? Penan olisi pitänyt hakata joku ennen jokaista peliä, niin runkosarja olisi voitettu ja ainakin Kalpa pudotettu helposti.

  Totisemmin puhuttuna pidän melko kaukaa haettuna, että nuo pienet poikapainit olisi jotenkin vaikuttanut johonkin. Jostain niitä syitä kuitenkin tekee mieli etsiä, se on luonnollista. Loukkaantumiset ja Petun tyyliin sopimattomien pelaajien määrä tulevat itselleni ensimmäisenä mieleen.
   
 20. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pisti silmään tuosta Rissasen haastattelusta tämän päivän pelin jälkeen, kun hän arvioi JYPin ja Pelicansin alivoimapelaamista:

  Lainaus:
  Tuota tuli ihmeteltyä läpi kauden. Miten alivoimaa voidaan pelata noin passiivisesti ja todellakin - tehtiin siitä vastustajalle helppoa. Eikö tuo nyt ollut näkyvissä jo syksyllä, joten miten tähän ei missään kohtaa osattu reagoida? Parempi erikoistilannepelaaminen olisi pelastanut paljon tästä kaudesta.
   
 21. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Tuosta alivoimasta samaa mieltä. Ei tarvitse olla professori vierunmäeltä nähdäkseen että kuluneen kauden alivoima oli liian passiivista.
  Muutakin vikaa siinä alivoimassa oli, mutta juuri tuo passiivisuus oli se johon olisi pitkän kauden aikana pitänyt saada korjausta.

  Valmennuksen piikkiin tästä iso miinus.
   
 22. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Lainaus:
  Kyllä tuo huono alivoimapeli oli jo syksyllä huomioitu sekä joukkueessa että sen ulkopuolella. Miksei se parantunut yhtään loppukaudestakaan? Alivoimapeli oli Kari Elorannan vastuulla. Mutta ei kai syytä voida 3-valmentajan niskaan kokonaan vierittää kun joukkueessa kuitenkin on päävalmentaja, jonka tehtävä olisi puuttua vuotaviin kohtiin. Mielenkiintoista olisi tietää todellinen työnjako tuon alivoimapelin suhteen. Eikö siihen katsottu olevan aikaa panostaa enempää? Toisin sanoen muut pelilliset harjoitteet menivät edelle ja luotettiin vaan, että alivoima jos mikä lähtee sieltä itsestään ja pelaamalla kulkemaan. Tiedä näistä.
   
 23. aave Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Tämä kausi alkaa olla paketissa ja nyt kun pöly on hieman laskeutunut, niin haluan ottaa muutaman asian esille tästä vuodesta. Viimeisen ottelun perseraiskauksesta kesti hetken toipua. Toivottavasti se kääntyy voimavaraksi ensi kautta varten.

  Täällä on jo moneen kertaan tuotu esille, että alivoima ja ylivoima eivät oikein missään vaiheessa lähteneet toimimaan. Siihen varmasti haetaan parannusta ensi kaudelle tavalla tai toisella. Silti olen samaa mieltä Matikaisen kanssa, että organisaatioon on saatu ammattimaisuutta ja että eteenpäin on menty. Ero on kuin yöllä ja päivällä ennen ja jälkeen Nupen viimeisimmän tulemisen jälkeen.

  Ehkä Juvosta lukuun ottamatta kaikki pelaajat menivät henkilökohtaisesti reilusti eteenpäin vai osaako joku nimetä pelaajaa, joka ei olisi nostanut tasoaan? Puistolaa en laske tähän porukkaan, sillä hänellä vain tuli kilometrit täyteen tällä kaudella.

  Minä olen varmaan yksin ajatusteni kanssa, mutta pidin sitoutumisen vaatimisesta. Minusta ollaan oltu loogisia asian suhteen, että jos joku on tullut, niin aina on kädessä ollut 2 vuoden lappu. Se miksi ns. runko päätti vaihtaa maisemia, olisin kiinnostunut kuulemaan enemmän.

  Fakta on, että Lügasta on tullut samanlainen kuin tsekkien liiga eli ns. kasvattajasarja, josta ponnistetaan rahakkaampien tarjousten perään ulkomaille heti kun mahdollisuus tulee. Ainoastaan HIFK tuntuu antavan mottipäisiä tarjouksia, joilla kilpaillaan kakkostason staroista. Ykköstason starat sitten pelaavat rapakon takana, KHL:ssä, SHL:ssä tai NLA:ssa. Blood-case on jo hyvin avattu, mutta mikä on syynä, että J.Tyrväinen, Erkinjuntti, Sopanen ja vaikkapa Pöyhönen eivät kolmatta kautta halunneet pelata? En kritisoi ketään, mutta kyllä joku voisi avata asiaa hieman enemmän. Ratkaisiko raha vai onko taustalla ollut muuta?

  Täällä on myös muutaman nimimerkin toimesta tuotu esille, kuinka junnustarat ovat joukkopaenneet parin viime kauden aikana Lahdesta. Itse en näe ihan samalla tavalla. Tälle kaudelle Juvonen oli huomattavasti edellä Larmia ja kaikki onnittelut Larmille, että breikkasi HPK:ssa. Suomalainen jääkiekko voitti. Eetu Sopanen meni Kalpaan isomman roolin perässä. Mies on ollut erittäin loukkaantumisherkkä ja joukkaantumiset pilasivat tämänkin kauden Eetulle. Repo taas vuorostaan tuntuu melkoisen high maintenance persoonallisuudeltaan. Näytti siltä, että Lahti oli liian pienet ympyrät pojalle. Kun sopimus Tapparaan varmistui, niin näytti siltä, että logolle pelaaminen jäi juuri sillä sekunnilla. Jälleen kerran suomalainen jääkiekko voitti, että Repo pääsi harjoittelemaan elämistä omillaan pois kotoaan.

  Onko muuten Elimäki näillä näkymin vaihtamassa maisemia vai jatkamassa?

  Junnutoimintaa tarvitaan, mutta A-junnuista on aivan turha puhua ammattimaisen joukkueen automaattisena tulevaisuuden turvana. Ehkä joskus 90-luvulla viimeksi neloskenttä oli omia junnuja säästösyistä. Nykypäivänä liigajoukkueiden A-junnuista uran liigassa tekee 1-2 per joukkue. On hyvä muistaa, että jopa A-junnujen maajoukkueesta keskimäärin vain 1-3 tekee änäri-, KHL- tai edes SHL-uran. Muutama muu löytää paikkansa liigasta parin vuoden sisällä.

  Eli: taas mentiin pari napsua ammattimaisempaan ja urheilullisempaan suuntaan. Kiitos Matikainen, Nupe, Eloranta, Laukkanen ja Kolu ja muu toimisto.
   
 24. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Kauden superhankinnoista Hodgman ja Kousa otettiin avosylin palstalla vastaan kun ne julkaistiin.

  Siinä mielessä on melkoista jälkiviisautta arvostella Hodgmanin hankintaa, johtuen alisuorittamisesta kauden tärkeimmillä hetkillä.
  Tapahtumat jättivät kuitenkin jossiteltavaa. Ilman käsivammaa Hodari olisi ollut todennäköisesti kova keväällä.

  Itse annan valmennukselle molemmista hankinnoista puhtaat paperit.

  Kalpa-sarjan surkeudellekin löytyy lieventäviä asianhaaroja. Tänä keväänä Kalevan Pallo oli ja on kova!
   
 25. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Nyt on Pasi Nurmiselta aivan erinomainen puheenvuoro, jonka allekirjoitan aikalailla täysin. Alkaa vähitellen itsellänikin pettymys jo laantumaan, joten eikun kohti ens kautta! Ei ole noihin Pasin kommentteihin paljoa lisättävää, tämä puheenvuoro antaa todella hyvän kuvan tekemisen meiningistä organisaatiossa.

  Pasi Nurminen purkaa kuluneen kauden - YouTube