Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pelisuoritukset ja tulokset kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Rademoottori, 16.09.2016 klo 19.09.

 1. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Noniin. Nyt on sitten Jannella paikka todistaa puheet vääriksi ja nollata Jukurit. Aika erikoiseen paikkaan mies laitetaan maalille, mutta toivotaan että onnistuu. Viime pelin turhakeosasto on näköjään penkitetty ja hyvä niin. Samanlaista hinkkauskiekkoahan tämä tulee taas olemaan kuten aikaisemmat matsit Jukureita vastaan.
   
 2. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Hyvä paikkahan Juvosta on nyt peluuttaa. Jos sääleihin joudutaan pelitahti on niin tiivis, että kaikki lepo Rämölle on suotavaa.
   
 3. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lassen sentään seiskapakkina, mutta onhan tuo repaleinen rosteri. A. Tyrväinen on ollut jo pitkään täysin turha kentällä. Hodgman ei ole kunnossa käden puolesta ja pääkin siinä ja siinä. Kousa rikki. Blood rikki. Ja kauden tärkeimmässä pelissä Juvonen maalilla.

  Jos ei nousta kuuden joukkoon, niin vaikeaa on uskoa taisteluun näillä lähtökohdilla.
   
 4. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kyllähän koko kauden kannalta on helvetin ratkaisevaa päästänkö sille kuudenelle sijalle vai ei. Jos päästään on mahis saada porukkaa takasin rosteriin ja lepoa kuormitetuille. Jos taas sääleistä joudutaan ponnistamaan niin saattaa tie tyssätä jopa sinne ihan helposti, en olisi yllättynyt.

  Tyrväisen Antilla on joku aivan jäätävä takalukko päällä tällä hetkellä. Paikkoja on ollut lähes joka pelissä tehdä maali, mutta itseluottamus on jossain pohjamudissa eikä se viimeinen tarkkuus ole mukana tekopaikoissa. Esimerkiksi ei saa kiekkoa nostettua ratkaisevalla hetkellä tai on puolmetriä sivusta reboundista tai on vain kääntynyt selkä väärään suuntaan parissa tilanteessa on myös todella epä Antti Tyrväismäisesti kaartanut pois maalille menemisestä, mikä juttu tämä on? Pienestä on kiinni Antin kohdalla ja varmasti isoin juttu tuossa on se itseluottamus. Veikkaan ettei tälle kaudelle välttämättä tule parantamaan kauheasti ellei saada sitä kuutospaikkaa kairattua itsellemme.

  Kaikenkaikkiaan toivotaan nyt että tänään saataisiin hyvä peli alle ja ennenkaikkea voitto. Harmi ettei homma ole omissa käsissä vaan tarvitaan TPS:ltä apua.
   
 5. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Eipä Tyrväisen Antin kipsissä minusta mitään ihmettelemistä ole, kun mieheltä suitsitaan kokonaan hänen luontainen pelitapansa. Ehkä se vähän kipsaa, kun koko ajan joudut miettimään tekemistäsi, jonka pitäisi normaalisti tulla selkäytimestä. Ei ole nuorella perheenisällä enää varaa menettää muutaman viikon tilipussia.
   
 6. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Lainaus:
  Juuri näin, eipä tuossa ihmettelemistä ole.
   
 7. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Kyllä se Tyrväinen osasi vielä jonkin aikaa sitten pelata jääkiekkoakin Hodgmanin ja Sopasen kanssa. Jos ei osaa sitten pelata ilman säännönvastaisia taklauksia, niin voidaan purkaa kyseisen turhakkeen sopimus kokonaan.
   
 8. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Onhan Tyrskyllä nyt selkeästi jotain vammaa päällä, kun luistin ei liiku yhtään mitä tuossa vielä pari kuukautta sitten.
   
 9. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Lainaus:
  No eipäs nyt ruveta jeesustelemaan!
   
 10. BileTooth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kuka on puhunut sääntöjen vastaisista taklauksista? Tyrväisen pelitapaan kuuluvat kovat taklaukset, mutta pelikiellon jälkeen on selvästi päättänyt olla taklaamatta käytännössä kokonaan. Tyrskyhän puhui tästä asiasta Mertsin haastattelussa ja antoi kyllä selvästi ymmärtää, että Liigan linjan takia joutuu miettimään, voiko taklata vai ei.

  Siitä samaa mieltä, että ilman taklauksiakin pitäisi saada edes jotain aikaiseksi, kun omilla on kiekko, mutta kyllähän iso osa miehen peliä katosi juurikin pelikiellon seurauksena. En kuitenkaan ymmärrä, miksi se taklaaminen piti lopettaa kokonaan. Alkuun enemmän varovaisuutta ja pikkuhiljaa koventaen taas jakamaan kovia pommeja. Varovaisuus vain jäikin päälle koko loppukaudeksi.
   
 11. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Jaahas, TV:n ääreen ja Jukurit johdossa. On se vain vaikeaa tehdä maaleja tuota joukkuetta vastaan.

  Samalla Ässät on häviämässä. Ei kyllä ansaita yhtään mitään, jos tänään jäädään pisteittä.

  Ja samalla Ässät tasoihin. Olisiko meidänkin aika venyä?
   
 12. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vittu nää on säälittäviä nämä meidän "kärkipelaajat".
   
 13. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Vitun upee rankkari kapteenilta.

  Edit: Näköjään TPS siirty taas johtoon. Tehkää vikaan erään yks vitun maali ja pitäkää oma pää puhtaana ni ollaan kuudensia ellei Ässät tasota uudestaan. Onko liikaa vaadittu?
   
 14. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Raukka, Jää-Ahmat, Jokerit, Pulu, STL
  Eikö nyt jumalauta vieläkään kiinnosta?
   
 15. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Ollaan tehty yli kaks maalia vieraissa viimeeks melkee tasan kuukaus sitte. Mikä siinä on nii saatanan vaikeaa?
   
 16. Vartaloharhautus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Älä huoli, ei maalia ole edes kunnolla yritetty tehdä. Petun & Nupen pelisuunnitelma oli ilmeisesti lähettää pelaajat kentälle seisomaan ja odottamaan, että Jukurit luovuttaa pisteet hopeatarjottimella.

  Onko nälkää? Ei. Tarvitaanko pisteitä? Ilmeisesti ei. Halutaanko voittoa ennakkohaastattelujen mukaisesti enemmän kuin Jukurit? Ei todellakaan.

  Kärkipelaajat kaiken kukkuraksi nostattavat toiveita vielä Ässien riveissäkin alustamalla Jukurien avausmaalin ylimielisellä kiekottelulla. Vavisuttava peliesitys kaikkinensa kahteen ensimmäiseen erään turkoosipaidoilta. Kolmatta erää odotellessa...
   
 17. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Täältä tullaan Tappara ja Tapola!

  Huono kenraali jne.
   
 18. Turkoosisalpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  IFK hakusessa sääleihin selkeästi. Yleisöä mökkiin ja rahaa taskuun. Pidetään piilossa yv- ja av-kuviot tosipelejä varten. Justjust.
   
 19. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Selkeä tason nosto 1.ketjulta. Muut unessa. Ja JYP tulossa vastaan...Haastetta riittää... Kalpa vois vielä venyä!!
   
 20. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Helvetin hyvä viimenen erä ykköskentältä. Saatte kaiken anteeksi!
   
 21. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  KalPa vastaan pleijareissa, nousivat viime hetkellä Jypin ohi. Nyt täytyy myöntää, että oli kyllä tähdetkin kohdillaan tällä kierroksella. Saadaan 10 päivän lepo tähän väliin, kun vaihtoehtona olisi ollut, että oltaisiin keskiviikkona ja torstaina jouduttu pelaamaan.

  Nyt on hyvin aikaa laittaa ukot kuntoon ja kuviot myös.
   
 22. Turkoosisalpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Näytti kyllä siltä, että joukkue ei olisi oikein itsekään tiennyt, että säästeleekö säälejä varten, vai onko täydet pelissä. Onneksi voitolla oli palkinto - huiliaikaa ja JYP:n välttäminen...
   
 23. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  No ei muutakuin soittelemaan valmennusjohdolle, että Kalpaa vastaan kannattaa meijän säälittävät "kärkipelaajat" jättää poppariosastolle.
   
 24. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  No olihan se nyt helvetin säälittävää neppailua kaksi erää. Melkein yhtä säälittävää, kuin jälkiviisastelu.

  Onneksi jätkät kantoivat lopulta vastuunsa ja iskivät ne kolme rysää. Kaksi omiin löysäiltyä pystyi nyt antamaan anteeksi. Tai no, olisihan tasurikin riitänyt.
   
 25. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kaiken "positiivisuuden" keskellä olen silti huolestunut siitä et toi kärki on kapea. Kalpaa vastaan toki voi riittää näinkin, mutta esim Hodari on tällä hetkellä jopa pienehkö ongelma, kun ei hommaa saa toimimaan kenenkään kanssa hyvin. Siis tarkoitan että olisi pelote sanan varsinaisessa merkityksessä. Joo riittää sekin jos ratkoo pelit jatkoilla, mutta tuntuu silti ettei täyttä potentiaalia vaan saa ulos. Toipilas on varmasti vielä, mutta niistä nyt ei hiiskuta sitäkään vähää kun runkosarjan aikana.

  Juntti-Julle-Vili comboa ei vaan voi rikkoa, kun sit ei toimi mikään ketju. SiKaKosta pitäisi saada enemmän irti. Kaksikin hyvin toimivaa trioa voisi riittää kääntämään sarjoja. Mutta kun siihen Hodarin rinnalle saisi kolmannen toimivan, niin tässä voidaan huuhtoa oikeasti jalometallia keväällä. Ja se ei ole pronssia.

  Haluais ajatella, et se on Tyrsky ja joku muu, mutta kun ei tietoo, onko siellä joku pahemmin klesana? Puhti on miehen touhuista poissa. Ja kuka se toinen laita on? Olin sitä mieltä 1 kk sitten, että Rekonen, mutta hiukan on painunut #18 myös varjojen maille.

  Neloseen riittää taso ketä vastaan tahansa vertailun.

  Jos pakit tervehtyy, niin se riittää kyllä mitalipeleihin ja veskari osastoon luotto on juuri tänään erittäin kova.