Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Pelipaidat 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana HOOLIGAN_, 30.05.2018 klo 22.18.

 1. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Lainaus:
  Ja tämän kerroit minulle koska?
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 2. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Lainasin viestiäsi vastatessani ketjuun, koska olit maininnut paidoista.

  Jos olisin halunnut kertoa sen sinulle, olisin lähettänyt sen sinulle yksityisviestinä. Ymmärrätkö eron?
   
 3. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Lainaus:
  En tietenkään ymmärrä. Ketjuun voi vastata myös lainaamatta, jos ei ole lainattuun/tulle mitään sen ihmeempää, turhaa hälyttelyä. Meinaat, ettei ollut tarkoitus eritoten minun nähdä tuo vastaus..? En tainnut olla ainut joka maininnut pelsun paidoista? Mutta, taisin olla ainut joka mainitsi samaan yhteyteen miten vie 100-0 Kärppien paitaa, ja 1+1=3 sinulla kun näyttää tuo Kärpät olevan suosikkina niin.. ettei nyt vaan olisi sitten siitä kuitenkin kyse.. pahoittelen jos meni tunteisiin moite suosikkisi paidoista. En pidä myöskään homejuustosta.

  Makuasioita nääs.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 4. Yargon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Kommentaattori Pekka Saravo
  Lainaus:
  Kärpät aloitti tämän uuden liigataipaleensa 00-01 pääsponsori Nesteen väreissä. Jos en väärin muista niin tämä sininen oli vieraspaidan väri.

  kärpät 00-01 - Google-haku
   
 5. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Hah, hieno olkiukko. Taisi olla tuo 1+1 ihan sinun pään sisällä.

  Luuletko että pidän Kärppien tai jonkun muun tilkkutäkkiä kauniina? Ei, en pidä. Kärppien retropaita hiljattain oli kyllä hieno.

  Pointti oli se, että ei tainnut lahelaisetkaan pitää paitaansa kauniina. Ei katsojat eikä pelaajat. Ja tässä tapauksessa mielestäni jopa Kärppien tilkkutäkki näytti paremmalta kuin Pelsujen oksennus ja siitä olen kyllä kanssasi eri mieltä.
   
 6. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  Lainaus:
  Vaikka tuo ruma olikin, niin ei se nyt vielä Kärppien paitaa voita. Kärppien paita paranisi huomattavasti jos se ne mainokset saataisiin about samoilla väreillä kun itse paita. Nyt sieltä löytyy kaikki maailman värit ja yleensä pitänyt pohjallekin lyödä joku tyyliin punainen laatikko.
   
 7. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Tuosta Kärppien paidasta samaa mieltä. Olisi mahdollista tehdä vaikka samaan tyyliin Tepsin kanssa, vaikka mustavalkoinen aika tylsän näköinen onkin. Toki jos mainoksen on tarkoitus näkyä ja joku siitä maksaa siitä syystä enemmän, niin sitten sille ei kai mahda mitään. Esimerkiksi Citymarketin mainosta ei varmaankaan tulla ikinä laittamaan paitaan mustana. Kärppien paidassa on muutakin pielessä, koska myös logolle ja sen koolle ja sijoittelulle voisi tehdä jotain.

  Nämä asiat on kai ketjussa ja palstalla keskusteltu jo muutamaan kertaan, joten siitä lienee turha jauhaa enempää ja voidaan keskittyä enemmän noihin erikoispaitoihin.

  Itse tykkään Pelsujen normaaleista väreistä, mutta tämä eilinen paita oli todella ruma.
   
 8. Beukeboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät / Mamba!
  Lainaus:
  Kyseinen värimaailma tuli Kärppiin jo kaudelle 98-99, ja itse en ole ollut siinä ymmärryksessä, että Neste olisi saanut sponsorisopimuksen myötä määrittää koko peliasun. Oliko tosiaan näin?

  Tunnelma tallella Kärppä-kuvissa Kuvassa kauden 98-99 -paita.
   
 9. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Tummansininen tuli kaudelle 2001-02.
   
 10. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Lainaus:
  Boldit minun. Ensimmäiseen, sillä ei ole mitään väliä.

  Toiseen, silläkään ei ole mitään väliä kun sanoin vain oman mielipiteeni. Minun pointti oli se, että tuon olisi voinut laittaa ketjuun ihan vaan pelkästään, eikä suunnattuna minulle lainauksella.

  Kolmanteen, vain vahvistaa oletuksen, eli kävi luonnon päälle kun joku kehtasikin moittia Suuren ja mahtavan paitaa. Että se siitä olkiukosta, sinulla oli ihan selvä tarve päästä sanomaan tuo minulle "vastaan", siksi lainasit.

  Tämä tästä minun osalta.

  Mitä Kärppien paitaan, minulle se tilkkutäkkisyys ei edes ole pahin, vaan väriyhdistelmä ihan peruspaidassa jo tekee sen, jotenkin ei vain miellytä yhtään, jotenkin paskaisen näköinen. Tilkkutäkkisyys ja värimainokset vaan korostaa rumuutta.

  Toki minulle se ja sama minkänäköset rätit kenelläkin ei jaksa välittää saati haittaa, mutta kerran niistä nyt ulkonäöllisesti täällä puhutaan niin tullutpahan vain sanottua sit omakin mielipide.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 11. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Saat tehdä ihan mitä oletuksia haluat, mutta en maininnut lainauksessani Kärppiä sanallakaan.

  Ja kuten sanoin, niin Kärppien paita ei ole nykyisellään minustakaan hieno, joten pieleen meni olkiukkoilu ja oletukset.
   
 12. Radiopää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greta Thunberg
  Lainaus:
  TPS pelasi 80- ja 90-luvun taitteessa sponsorinsa Pohjolan sinivalkoisissa väreissä.
   
  Finlandi_36 tykkää tästä.
 13. Finlandi_36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Kyllä! Ja tässä vielä kuva tuohon paitaan:
  TPS pohjola paita - Google-haku:
   
 14. Eetska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Noista sponsoripaidoista tuli mieleen, että onkohan Pelicansilla joku salainen sopimus Kempin ja Rovion kanssa? Meinaan vaan kun tuo logo näyttää hieman vihaiselta hitsaushanskalta. Mikäli näin on, niin komea kusetus markkinointiosastolta kun tuon logon saa vain oudolla mielikuvituksella yhdistettyä kyseisiin firmoihin.
   
 15. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Ei liity ketjuun varsinaisesti mutta sitä odotellessa kun TPS vaihtaa logonsa tuohon vanhaan ja Kerho vaihtaisi logonsa ritariksi.... Nykyiset ei ole kummoisia..
   
 16. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Ennen kaikkea toivon IFK:n ryssäntähtilogon paluuta sekä sitä, että nykäskyläläiset vaihtavat joukkueensa nimen JyP HT no smoking teamiksi. Perinteet, ysäri, jne.
   
 17. frodo Jäsen

  Lainaus:
  TPS-logo on kyllä ruma, mutta perinteiden vuoksi siihen ei taideta koskea. Samoin Ilveksen turpaansa saanut kissaeläimen naama. Aivan järkyttävä. Näyttää lähemmin tarkasteltaessa alakoulu ikäisen piirtämältä. Ilveksellä on historiassa myös ihan oikean logon näköisiäkin, joita voisi käyttää. HPK-logo on taas mielestäni erittäin tyylikäs. Ritarin kypärä taas näytti, siltä että joku on 90-luvulla keksinyt että, oikeesti, tietsikallakin voi piirtää.
   
 18. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Sama ajatus ollut HPK:n ritarista. Se oli kyllä järkyttävä ja nykyinen huomattavasti tyylikkäämpi.

  Mitä pelipaitoihin tulee, niin Pelicansin nykyisen kuosin voisi vaihtaa helposti vihreään. Nykyinen on kyllä kiiltävänä jotenkin niin järkyttävän värinen.
   
 19. Radiopää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greta Thunberg
  Lainaus:
  Ai, sen oli tarkoitus olla ryssäntähtilogo? Ja minä kun luulin mallin tulleen Ameriikan Etelävaltioista. Toisaalta kyseisellä lipulla on nykyisessä maailmanpolitiikassa paljon yhteistä Neuvostoliiton lipun kanssa, mikä tekisi HIFK:n tähtilipusta retron sijaan ajankohtaisen.
   
 20. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  En mä tiedä, mikä sen funktio oli, mutta kyllä se tohon punaiseen paitaan istui kuin punakoneeseen konsanaan. Mutta oli se neukkutähti tai etelävaltiotähti, niin yhtä juntti ja ruma se silti oli. Aivan hirveä.
   
 21. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ja nyt liittyy vielä vähemmän:

  Mitä kävi sille TPS:n taannoiselle äänestykselle, jossa valittiin seuralle uutta logoa? Kai se kaikessa hiljaisuudessa unohdettiin kaiken sen positiivisen palautteen jälkeen?
   
 22. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Pelicansin paidathan ovat mun mielestäni oikeinkin tyylikkäät, mutta se silkkipyjamameininki ei oikein aukea. Miksi niiden pitää kiiltää? Ei sentään glitteriä ole keksitty laittaa.
   
 23. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Lainaus:
  Joo sama ajatus. Paita itsessään muilta osin hyvä, kiilto aivan järkyttävä.
   
 24. The Priest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS Turku
  Lainaus:
  Sen äänestyksen ideana oli valita kolmesta eri vaihtoehdosta logo, joita tultiin painamaan virallisiin fanituotteisiin. Äänestyksen voittaja löydettiin (en jaksa puhelimella nyt ettiä ja linkkaamaan) ja sitä huppareihin, t-paitoihin yms. painettiinkin.

  Eli "päälogoa" ei missään vaiheessa oltukaan vaihtamassa.
   
 25. Jykke1978 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
  Lainaus:
  Kävi niin, että hiljaisuudessa niistä yksi valittiin voittajaksi ja sillä logolla tehtiin kaulahuivi ja huppari ja olisiko ollut lippiskin ja niitä myytiin kauden tai kahden ajan TPS shopissa.