Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Pelipaidat 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana HOOLIGAN_, 30.05.2018 klo 22.18.

 1. Jykke1978 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
  Omasta mielestäni joukkueet erottuvat aivan hyvin kentällä toisistaan, toki olen tottunut seuraamaan lajia tuolta toiselta puolelta maapalloa ja jossa on parhaimmillaan 100 000 katsojaa stadionilla ja osa joukkueista on pelannut samanlaisissa asuissa jo 100 vuoden ajan ja ylikin. Vastakkain olevien joukkueiden värit voivat olla musta-valkoinen ja tummansininen-valkoinen tai sitten musta-punainen ja tummansininen-punainen tai mustavalko raitainen vastaan sinivalkoraitainen joukkue ja hyvin ne erottaa toisistaan eikä joukkueilla ole vierasasua oikeastaan muuten kuin, että musta shortsisten joukkueiden kohdatessa vierasjoukkue laittaa valkoiset shortsit.

  Linkkejä kuviin otteluista:
  Collingwood - Geelong
  Collingwood - North Melbourne
  Richmond - Hawthorn
  Melbourne - Essendon

  Pari linkkiä miltä kaikkien joukkueiden peliasut näyttävät:
  Koko peliasu
  pelkät paidat

  Omasta mielestäni joukkueiden pitää saada valita pelipaitojensa värit eikä liigan.
   
 2. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jatkeen veljekset oli ainakin jossain vaiheessa KooKoon harjoituskauden kantava voima. Olvi-tissit taisi olla myös meillä. Hävettää myöntää. Ihan satavarmaksi en tätä tissiasiaa sano, mutta jotain sen suuntaista kaivelen mielen syövereistä.
   
 3. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Tarkoitus ei siis ole dissata KooKoon rytkyjä, koska se värimaailma iskee muhun lujaa. Mutta esimerkin omaisesti toin ne esille, koska lähtökohtaisesti Liigajoukkueiden pelipaidoissa on paljon parannettavaa ulkonäöllisesti ennen värien kanssa sotkemista. Esim. Pelicansin turkoosi väri on todella hieno, mutta se silkkipyjama on muuten ihan karsea. Ja toiset varmaan tykkäävät, sekin on mulle ok. Kaikkia ei vain voi miellyttää.
   
 4. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
 5. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  Piti kaivaa esiin kun jäi mietityttämään. Kyseessä oli 29.9. pelattu ottelu HPK - Ilves. Eli oranssi ja vihreä. Kun kuvaaja zoomaa lähemmäksi niin meikäläisen silmäkin riittää, mutta isommassa kuvassa alkaa olla vaikeuksia.
   
 6. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
 7. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Lainaus:

  Harmillista että ilves on ollut umpisurkea, voi jäädä pileet vaisuiksi. Toivottavasti väkeä halliin ilmaantuu. Hyvä idea kuitenkin...
   
 8. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K11ng Perrin, David Tomasek. Ja JYP.
  Ilveksen violeteissa pelipaidoissa yksi omaan silmään tyylikäs yksityiskohta on alahelmassa olevat Ilveslogot "siluettina" (vai onko tuo se termi mitä etsin)
   
 9. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  SaiPa puolestaan käyttää omaa kasaripaitaansa perjantain mittelössä, josta kuva liitteenä. Tehty reikäkankaasta, ajan tyyliä mukaillen.
   

  Liitetyt tiedostot:

 10. juza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tuosta vielä paremmat kuvat SaiPan kasaripaidasta. Mukailee erittäin tarkasti vuosina 80-84 käytössä ollutta paitamallia.
   

  Liitetyt tiedostot:

 11. Nännimäinen Jäsen

  Hienoa tekemistä molemmilta. Tuo SaiPan Bruins-logo oli komea.
   
 12. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Toivottavasti SaiPa seuraa Ilveksen esimerkkiä eli muukin peliasu on retroväreissä ja kuvioinneissa. Usein liigaseurat laiskottelevat näissä ja lopputuloksena on Kärppien kauden 2004-2005 retropaita+normiasun tapaisia hirvityksiä.
   
 13. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  SaiPa pelaa vain 1. erän retropaidoissa, joten eiköhän housut ja sukat ole ihan tavallisesta peliasusta.

  Ilves taitaa olla lähes tulkoon ainoa joka näissä retroiluissa on mennyt vielä sen extramailin ja hommannut myös sukat sekä housujen päällysteet asuihin sopiviksi.
   
 14. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  Lainaus:
  Hohhoijaa taas. Viime kaudella taisi täällä olla viimeksi puhetta, että kuinka typerää tämäkin touhu on kun pelataan vain tuo yksi erä jollakin erikoispaidalla ja sitten erätauolla vaihdetaan taas paitaa. Ymmärrän että sen Reinon nakkikioskin on saatava mainoksensa näkyviin, kun on siitä kerran maksanutkin, mutta eikö näitä asioita voida hoitaa kuntoon ennen kauden alkua, koska on ihan naurettavaa vaihtaa pelipaitaa kesken matsin.
  NHL:ssä tietääkseni toimitaan niin, että käytettävät pelipaidat ilmoitetaan melko ajoissa, oliko sitten ennen kautta vai tietyn aikarajan puitteissa, mutta kuitenkin. En tiedä miten liigassa on retro ja alternatepaitojen kanssa tämä käytäntö, mutta jotain rajaa tuohon hommaan voisi oikeasti laittaa. Kohta varmaan joku joukkue pelaa kaikki erät eri paidoissa ihan vain sen vuoksi, että saadaan mahdollisimman paljon eri mainoksia painettua paitoihin ja käytettyä pelin aikana.
  Paitojen vaihto HIFK -Kärpät winter classicin erätauolla last year, oli suurimpia häväistyksiä suomalaiselle pelipaitakulttuurille.
   
 15. senilix Jäsen

  Lainaus:
  Ei tuossa mitään uutta olisi. Ainakin Tappara teki niin jo vuosikymmeniä sitten.
   
  JiiGeePee tykkää tästä.
 16. JiiGeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Pallo & Raha
  Lainaus:
  Tappara on usein ollut edelläkävijä näissä jääkiekkoon liittyvissä asioissa
   
 17. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoo käyttää 5.1. pelattavassa "mustaoranssi"-ilmaisottelussa erikoispaitoja Kouvolan 10-vuotisjuhlan kunniaksi. Itselle tuli ensimmäisenä parista tummasta kuvasta, jotka löytyvät KooKoon Instagrammista ainakin, todella vahvat SaiPa-fibat. Siis se SaiPan harvoin käyttämä musta paita.
   
 18. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kyseisistä juhlapaidoista löytyy tosiaan muutama kuva instagramista.
   
 19. Lainaus:
  Ymmärrän tunteen... Samoja mainoksia kuin usein SaiPalla.. UPM, Grano jne. Sama inhottava fiilis tuli itselle, kun näin SaiPan perjantaipaidat, joissa valkoisella pohjalla keltaista ja mustaa. Aivan kuin Kärppien tilkkutäkki.