Ilmoitukset

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi mukahassuttelee seuraavat kaksi viikkoa katsomon puolella. Hassuttelullekin on paikkansa, mutta kyseisen nimimerkin kirjoitukset NHL-osiossa olivat niin turhia ja ala-arvoisia, että koimme pienen huilitauon olevan paikallaan.

Sulje ilmoitus

Pelipaidat 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana HOOLIGAN_, 30.05.2018 klo 22.18.

 1. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Pohjolan sininen oli viimeistä kautta 1993-94. Tuolloinkin taisi mustissa vieraspaidoissa alaosa olla keltainen Golden Capin mainoksella (joka seuraavalla kaudella oli myös valkoisissa kotipaidoissa mustalla pohjalla). ping @Finlandi_36

  Lainaus:
  Itse muistelisin, että tuo 1994-95 tähtilogo olisi aikoinaan yhdistetty ensisijaisesti Pietarin(?) ZSKA:han.

  Lainaus:
  Turkoosi tuo kyllä niin mieleen 90-luvun järkyttävän ruman värimaailman. Muistamme vieläkin Jokereiden rumat pelipaidat 1990-luvun alussa, jotka laitettiin vielä kertaheitolla rumemmiksi mielenvikaisella väriyhdistelmällä vihreä-violetti. Muistan että nuo paidat äänestettiin jo tuolloin SM-liigan rumimmiksi.

  Lainaus:
  Eivät eroa paljoakaan KooKoon nykypaidoista.
   
  Viimeksi muokattu: 03.02.2019 klo 21.43