Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana lautamies, 16.09.2016 klo 21.28.

 1. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Voi olla perjantaina Jyväskylässä kyyti kylmää etenkin jos vielä(etenkin) Kuronen, Salminen ja Savilahti-Nagander puuttuvat kokoonpanosta. Toki ei sillä, että sieltä muutenkaan olisi kovakuntoisen JYPin vieraana voittoa haettu mutta nyt se on vieläkin vaikeampaa. Surettaa katsoa tätä räpellystä.
   
 2. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tuossa olisi nimittäin munaa ja kunnon mielipiteen näyttö toimistolle, jos porukat alkas viedä kausareita toimistolle...."pitäkää tunkkinne"...
   
 3. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Ei ehkä oikea ketju, mutta onhan peli siis tuloksista viis pelkkä peli ihan paskaa.

  Kattelin viime kauden ja tän kauden katsoijia nìn nyt on pelattu 23 kotipeliä. Viime kaudella tässä vaiheessa 17 kertaa yli 3500 katsojaa. Koko kauden aikana kerran alle 3000. Tällä kaudella 12 kertaa alle 3000 ja korkein määrä 3874 avauksessa Kk vastaan.

  Pelkkä tulos ei oo syynä. Ei tuosta paskasta kenenkää pitäs maksaa.
   
 4. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Väitän etten ole yksin mielipiteeni kanssa, että kiekko on ennenkaikkea viihdettä. Kun peli on viihdyttävää katseltavaa, taistelua ja tiukkaa vääntöä, niin siitä mielellään maksaa. Tekeekö Rau taas maalin, kuinka kuumenee Giliati ja osuuko Paalasen pommi. Kun tiukka taistelu maalilla hävitään, niin ei se harmita, kun kuitenkin täysillä taisteltiin ja lähellä oli voittokin.
  Tämän kauden peli on epämääräistä kiekon roiskimista punaviivalta päätyyn, voittaja on selvä viimeistään toisen erän lopulla ja joukkuekin näkyy tämän tietävän. Kesken pelin tulee muut asiat mieleen, kuin peli. Silloin ei vähäisiä juomattomia rahoja pääsylippuihin laiteta.
  Varsinkaan kun koko kuukauden pelit näkee yhden istumapaikan ja oluen hinnalla, tai heikommalla kuvanlaadulla netistä ilmaiseksikin.
   
 5. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nytkun ykkössentteri lähti hyökkäyksen paletin voisi sekoittaa täysin.

  Strömberg - Mönkäre - Hamilton
  Jääskeläinen - Koskiranta - Trotter
  Kaksonen - Koho - Vainikainen
  Virkkunen+vempat/junnut

  Mitään hävittäväähän ei olisi kokeilla muutakin kuin samaa tuttua junnut vetää keskenään.
   
 6. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Nyt sitten jypiä vastaan lähdetään vajalla miehityksellä, et katsotaan miten menee...
  Noista ketjuista sen verran että miksi ei voisi sovittaa trotteria keskelle?
  Kun ei mitään hävittävää olisi kuitenkaan. No miehän vaan olen Tupaukko......
  Strömberg-Trotter-Hamilton
  Kaksonen-Koho-Vainikainen
  Virkkunen-Koskiranta-Jääskeläinen
  -Mönkäre-
  Ps. Jäntskättää kui pelis tulee käymään.
  Veikkaan voittoa :)
   
 7. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Minä olen Trotterin saapumisesta lähtien toivonut häntä keskushyökkääjäksi, mutta ei saatana vaan toteudu. Siellä vaan on peluutettu mm. Kaksosta sentterinä. Kohta varmaan Maalahtea tai Savilahti-Naganderia kokeillaan sentterinä.
   
 8. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Sellasta. Tää tulee todnäk olemaan tätä koko loppukausi. Tehtyjä 0-1 ja turpaan joka matsissa. Ihan kiva.
   
 9. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Taitaa olla useampi vuosi kun kaveri on viimeeksi keskellä pelannut. Heikentynyt liike yhdistettynä puolustushalukkuuteen varmaankin syitä miksi mieluummin laidassa pitäävät. Toki tässä kohdin kautta voisi ihan hyvin testata pärjäisikö keskellä Liigassa.
   
 10. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Tulos varmaan kertoo olennaisen, mutta miltä peli noin muuten näytti? Minkä verran Järvisen puuttuminen näkyi otteissa? Oliko hyökkäyspelissä mitään keltaista lankaa, vai nähtiinkö tuttua roiskimista?
   
 11. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  SaiPa taisteli hyvin ekan erän ja oli jopa hallitseva. Toisen alussa Jypin eka maali oli ratkaiseva. Sen jälkeen Jyp hallitsi peliä aika selkeästi. Järvisen puuttuminen ei suoranaisesti näkynyt, mutta eihän SaiPalla rehellisesti sanottuna ollut oikein hyökkäyspelaamista. Koittivat Jypin vähistä virheistä jotain rakentaa. Muutama hyvä paikka, mutta kun puristetaan mailaa rystyset valkoisina, niin eihän siitä mitään tule. Kaikenkaikkiaan pelistä jäi vaan se kuva, että tekeminen oli äärimmäisen väkinäistä. Frans oli maalilla ihan ylivoimaisesti MVP.
   
 12. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Lainaus:
  Eli mikään muu ei toisin sanoen muuttunut kuin kokoonpanon syvyys. Onneksi (vai toivottavasti?) tätä ankeutta ei ole enää kauaa jäljellä.
   
 13. rico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nyt nähdään, mihin Järvisestä on. Zugissa ei montaa huonoa vaihtoa peräkkäin pääse pelaamaan. :)

  Minun SaiPa-pelit on tältä keväältä nyt katsottu. Kiitos ja anteeksi kaikille mukana kärsineille.
   
 14. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Voisiko joku viisas kertoa kenet noista puollustajista kannattaisi pitää joukkuessa myös ensi kaudella?
  Vaikka olisi myyty puolet joukkueesta rahapulan vuoksi, niin luulisi että loput pelaisi kunniasta tai yrittäisi edes sen verran että ei nolaisi itseään, mutta ei niin ei. Viime vuonna Blue pelasi loppukauden liki junioreilla, niin yksikään niiden peli ei ollut noin paskaa, mitä SaiPa on nyt eka erässä näyttänyt. Ei voi kun ihmetellä.... Jos ei valmennus kokonaisuudessaan saa kenkää tänä keväänä, niin on se kyllä ihme. Mitähän pelikirjaa ne on yrittäneet ajaa sisälle? Varmaan jotain vanhaa Veiterän jääpallokirjaa ovat lukeneet...
   
 15. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ensi kauden raudanluja puolustus rakentuu koodinimien "Persvilahti" ja "Sepalus" varaan. Puolustuksen pelikirjan rakentamisesta vastaa koodinimi "Olterin kyyppari"
   
 16. Tronic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
  Ensimmäinen erä meni vähän reisille, mutta sen jälkeen nousujohteista suorittamista. Koskirantakin hirveässä iskussa.
   
 17. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Jumbosijakin alkaa mukavasti varmistua. En jaksa uskoa, että sitäkään voidaan enää välttää tällä kaudella. Toki mahdollista, mutta ei todennäköistä.
   
 18. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Jokohan nyt Hamiltonit ja Trotterit päästetään lähtemään? Huomennahan tuo viimeistään selviää.
   
 19. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Suomeksi sanottuna heikolla valmistautumisella sisään ja sen jälkeen kaunisteltiin lukemia, kun kaveri lasketteli pelin loppuun.

  Kävikö kukaan hyvästelemässä faniporukan?
   
 20. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  SaiPalla on kyllä loukkaantumisia sen verran, että pitäisi saada kyllä pelaajia tilallekin ettei tarvitse pelata pelkillä a-junnuilla. Mutta huomennahan sen näkee. Kyllä siitä saa joku kovat pelaajat joukkueeseensa.
   
 21. Karma67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Siis mitä? Onko faniporukka ainoa, joka SaiPasta kelpaa vahvistukseksi pleijarisakeille :) Paikalla käytiin tälläkin kertaa ja viimeiset kolme minuuttia näytti ihan hyvältä pelaamiselta. Pitkää kevättä odotellessa.
   
 22. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Sellainen peli. Näinköhän vielä monta pistettä saadaan loppukaudella? Koskiranta on kyllä tehnyt mukavasti maaleja, tosin eipä niillä juuri merkitystä ole, kun turpaan tulee koko ajan.

  On kyllä hirveä kausi.
   
 23. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  Toivottavasti ei. Tulevallekin kaudelle pitäisi olla jotain aihiota olemassa. Hamiltonista voi jokainen toki olla montaa mieltä, mutta parhaimmillaan ukko on aika pitelemätön maalinsylkijä.

  Trotterin jos kauppaavat jonnekin, niin hyväksyn, jos miehellä on sopimus jo tulevasta kaudesta jonnekin muualle. Muussa tapauksessa käsittämätöntä perseilyä.

  Näkisin tällä hetkellä, että Trotter on Kohon ja Tuohimaan kanssa ainoa todellinen kulmakivi, johon tulevaa joukkuetta voitaisiin rakentaa.

  Kaikki muut voidaan puolestani myydä ihan minne vaan.
   
 24. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  No niin. Vähän eloa tänne palstalle. Katselin Sport-matsin jälkeen päin ilman jännäkakkaa ja kirjasin muutamia havaintoja. Aika näyttää, tulkitaanko niitä muuallakin oikein, väärin vai ei ollenkaan.

  Molemmat joukkueet. Pelitapa enemmän luomua kuin määrätietoista soveltamista. Sellaista hokia, joka opitaan jo a-junnuvaiheessa ja jota pelataan niin kauan kuin luistimilla pysytään. Muun muassa kesän rullakiekkomatseissa.

  Edellisestä seuraa kysymys, mihin valmentajia tarvitaan, jos viesti ei mene perille? Santanen on (kerran) sanonut olevansa "ihmislähtöinen koutsi". Näyttää tarkoittavan käytännössä noin metrin-puolentoista etäisyyttä vaihtopenkin takana ilman tunteenpurkauksia tai seikkaperäistä ohjausta. Taputtelut ja tsempit hoitaa Viljakainen. Näyttää, että valkut ovat heittäneet pyyhkeen kehään ja antavat Kohon ja Koskirannan hoitaa pelin ohjaamisen. Hyvä niin. Ainakin peli näytti raikkaalta ja yritteliäältä. Ihan perusmeiningillä.

  Hienoa, että nuoret saavat näyttää energiaansa ja taitoansa paineettomassa tilassa. Kettunen, Mönkäre, Karjalainen, kaikki ok vaikkei mainetekoja vielä siunaantunut. Toivottavasti saavat jatkoa. Samaa toivon Kojolle, saattaa olla uusi "Kanki" kasvamassa sopivalla ohjauksella. Ottaisin SaiPaan. Koponen on vaikeampi tapaus, hieman isompana ok, mutta pikkumiehenä pelkkä tötsä maalin edessä.

  Pelaajien kasvoilla välähteli hymy silloin tällöin. Se on hyvä, sillä leikkiähän tämä on, vaikka siitä maksetaankin. Eli kavereilla on keskenään hauskaa, ainakin osalla. Näin se olla pitää. Hauskuus pitää vaan jollain ilveellä saada siirrettyä kesän yli uuten kauteen. Uudet valmentajat !?

  Tuohimaa. Tulevan kauden ykkösveskari. Ei kahta sanaa. Pelaa niin paljon kuin jaksaa ja paikat kestää. Jussi loput. FT pelaa vielä kirkkaammissa valoissa joko ruplista tai dollareista tai euroista, mutta pelaa joka tapauksessa.

  Lopuksi harmitus. On sääli, ettei kauden joukkue saanut parasta a-ryhmän ohjausta, jonka se olisi ansainnut ja jolla se pelaisi ainakin sijoista 7-10. Jää paljon jossiteltavaa mm. ulkkareiden tehojen ulosmittaamisen suhteen. Tasaisessa sarjassa ja 10 pistettä enemmän haalineena jengi ottelisi edelleen po-paikasta muiden kanssa. Nyt voitaneen päästä lopulta viime kauden hpk-pisteille (65-68), mutta se on laiha lohtu. Onneksi mikään heittopussiversio kausi 16-17 ei ollut.

  Jatkiksen toimittaja Markus Suhonen oli tiivistänyt hyvin SaiPan kauden muutamaan liuskaan. Siihen ei ole paljoa lisättävää, korkeintaan loppulause ja päättötodistukset pelaajille, kun runkosarja päättyy.
   
 25. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Leivo ja Kaksonen sivussa päivän ottelusta. Mitä heille mahtoi käydä Sport-ottelussa?