Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana lautamies, 16.09.2016 klo 21.28.

 1. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Miusta Saipa pelasi tänään ihan hyvän pelin, ansaittu voitto. Puolustus toimi hyvin ja Markkanen oli huippu. Maalinteko oli vähän vaikeaa eikä peli nyt mitään yleisöystävällistä ollut mutta anyways, tärkeintä oli kolme pistettä, tyylipisteitä ei jaella. Jospa tämä tästä nyt lähtisi. Nyt jos koskaan tällä kaudella...
   
 2. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Sviddu, mitä ootte ottanu? JotaIn huulirasvaa? Eihän HPK:ta voita mikään, paitsi SaiPa, jihuu, hyvä jätkät, lisää.
   
 3. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Hyvää tsemppausta. En kyllä millään jaksa kaivella epäkohtia, kun SaiPa voitti Kerhon. Kerho on kuitenkin aina hyvä. Jos tulee paluu arkeen niin sitten tulee. Nyt nautin tästä voitosta ja toivon parasta jatkossa!
   
 4. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Viime aikojen taaperrusten jälkeen hieno voitto! Nyt pienempää silmään ja vauhti päälle, vielä ehtii.
   
 5. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Heh. Juurikin noin :-) Huippupaikoista logoon, jäitä pitkin patjoihin tai metritolkulla ohi...siihen nähden pieni ihme, että voitettiin. Kerhokin oli vähän vaisu, mutta olihan siellä paikkoja. Jos meni se kerhon eka maali vähän helposti, niin sen jälkeen Markkanen oli kyllä hyvä.

  Mites saatas näitä 3p voittoja muutama putkeen? Yksittäiset harvat voitot ei riitä.
   
 6. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Hyvä että tuli voitto, mutta ei tuo kiekollinen peli oikein vakuuta. Ollaanko sitten hitaampia älyltään, liikkeeltään vai mikä? Ihan niinkuin joka pelissä oltaisiin liikkeeltään hitaampia ja vastustaja iholla... Syötöt liki hätäreitä ja ne ei todellakaan napsu lapaan. Yv.llä liikkuu kiekko kun hidastetussa elokuvassa ja voisi sanoa että jos ei nopeammin liiku, niin aivan turha odotella mitään se kummempaa... kyllä nytkin tuo yv maali ei komeudellaan häikäissyt. Keskialue edelleenkin tuottaa suuria vaikeuksia ja siten mitään suoraviivaisia hyökkäyksiä kohti vastustajan maalia on aivan turha odottaa.
   
 7. Battle Ankka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, IPPPK, Ässät
  Lainaus:
  Ohjuri pisteiden välistä meni ja sinusta "vähän helposti"? Minusta ohjurit lienee vaikeimmin torjuttavia, mutta kriteerinsä kullakin.
  Itse kuten moni muukiin kaipaa enemmän tunnetta. Joku vaikkapa ylilyönti kiitos, että saa porukan syttymään. Aika virkamieskiekkoa tällä hetkellä.
   
 8. Lepranmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
  Seuraavista 3 pelistä pitää ottaa vähintään 2 voittoa. Tällöin voitaisiin puhua jonkunlaisesta ryhtiliikkeestä mikä olisi tapahtunut. Jos taas hävitään 3 peliä putkeen niin tämä kausi oli tässä. Fakta on se, että näitä etukäteen kovempia joukkueita täytyy pystyä voittamaan jos halutaan unelmoida pudotuspeleistä.

  Peli oli eilen ihan ok näköistä jos ajatellaan minkänäköistä peliä SaiPa on esittäny viime aikoina muuten. Jos tuollaista peliä olisi pelattu viime vuonna niin perkele sanon mää. Nyt tuota samaa täytyisi pystyä vain jatkamaan tänään Hämeenlinnassa ja sitten seuraavaksi Pelicansia vastaan. Parilla voitolla pystytään antamaan aika hyvin painetta Ilvekselle ja muille. Ja eiköhän sieltä jotain vahvistuksiakin tule jos pelejä nyt pari voitettaisiin.

  Mutta kattellaan kattellaan. Pari ristiinpeluuta tuossa kun tapahtuu ja SaiPa hoitaisi edes tyydyttävästi oman hommansa niin ollaankin jo sääleissä.
   
 9. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Siis...normiohjurit (läheltä ylös) on joo erittäin vaikeita torjua, mutta eikös tämä ohjaus tehty yhdellä kädellä, ei ihan läheltä ja meni jäitä pitkin? Längistä? Markkanen näytti itsekin vähän siltä, että ei ollut ihan tyytyväinen. Ei se nyt mikään imaisu ollut, mutta ei myöskään mahdoton torjuttava.
   
 10. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jos ajatellaan, että 80 pistettä riittää säälipleijareihin niin viimeisistä 16 pelistä pitäisi ottaa vähintään 10 kolmen pisteen voittoa vähintään. Se vaatii todella kovaa tasonnostoa SaiPalta ja tuuriakin pitää olla matkassa. Kaikki on vielä mahdollista ja toivottavasti myös joukkueessa ja seurajohdossa ajatellaan näin eikä lähdetä luovuttamaan etukäteen. Tuollaiset Mönkäreen kaltaiset pelaajat tuovat SaiPan otteisiin pirteyttä ja toivon, että Mönkäre tulee saamaan peliaikaa loppukaudesta. Näin hänet saataisiin ajettua sisään ensi kauden joukkuetta ajatellen. Säälipleijarit tämmöisen kauden jälkeen olisivat Saipalle mestaruus kävi niissä miten tahansa. Se toisi uskoa myös ensi kauden joukkueeseen.

  Mutta kyllä tällä kaudella SaiPan pelaajamateriaali on vaan ollut riittämätön. Kaikki kunnia Kuroselle ja Kaksoselle mutta onhan se nyt vaan niin, että ei pudotuspeleihin hamuavassa joukkueessa heidän kaltaisia pelaajia peluuteta kuitenkaan ykköskentässä. Kuronen on huippuhyvä kolmoskentän mies ja Kaksonen on myös enemmän 3-4 kentän mies. Mutta toivottavasti olen väärässä ja nämäkin kaverit oikeasti näyttävät tänä keväänä kuuluvansa ykkös ja kakkoskenttiin. Parina edelliskautena kun ollaan pelattu syksy hyvin ja kevätpuolella ollaan sulattu niin nyt toivoisin tuonkin asian kääntyvän toisinpäin. Jospa nyt voitaisiin pelata hyvä kevätkausi kun tuo syksy meni niin huonosti. Toivottavasti näin kävisi ja nähtäisiin SaiPan taistelevan vielä säälipleijaripaikoista.
   
 11. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Heh, tuttu juttu tee kolme maalia ottelussa niin SaiPa on lyöty. Eihän tuo peli nyt niin järkyttävältä näyttänyt jos vertaa aiempaan, pari nättiä ylivoimamaaliakin joka on sinänsä aika harvinaista ollut. Strömberg oli hyvä näissä parissa pelissä.
   
 12. Lepranmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
  Noniin Hämeenlinnalaisia vastaan tuplapeleissä 3 pistettä joka on loppujenlopuksi ihan hyvä suoritus. Nyt seuraavaksi Pelicansia vastaan tuplapelit joista pitää se 4-5 pistettä pystyä raapimaan jotta pysytään pudotuspelitaistossa mukana.

  Tulee aivan järjetön taistelu noista 9-10 sijoista. Oikeastaan kaikki joukkueet sijoilla 9-15 ovat vielä mukana taistelussa.
   
 13. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Kyllä alkaa 10 sija olla utopiaa...
   
 14. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Eipä tuo nyt niin huonoa peliä tänään ollut. Ylivoima toimi hyvin ja ihan hyvin Saipa pystyi taistelemaan mukana. Harmittaa vaan kun HPK pääsi tekemään kaksi maalia toisessa erässä melko nopeasti ja hieman helpostikin. Jos olisi päästy edes tasoissa kolmanteen erään niin tulos olisi varmasti ollut toisenlainen. Edelleen noissa hyökkäyksiin lähdöissä, paineen alla pelaamisessa ja kiekon liikuttamisessa on puutteita mutta muutenhan tuo nyt oli jo parempaa peliä. SaiPalla ei vaan materiaali riitä. Joukkue on selvästi huonompi materiaaliltaan kuin viime kaudella mikä on ollut tiedossakin. Täksi kaudeksi tuo joukkueen kokoaminen on epäonnistunut eikä Santanen ole saanut puristettua tuosta joukkueesta maalintekijöitä. Maalinteko on edelleen niin vaikeaa, no selkeät maalintekijät ovat puuttuneet tällä kaudella, ei Järvinen, Kuronen ja Hamilton jaksa kannatella joukkuetta yksin. Maalinteko-asiat pitäisi laittaa kuntoon ja siinä sitä työsarkaa riittääkin.
   
 15. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mie voin siulle kertoa että SaiPa ei ole siinä taistossa mukana. Vaikka ero on "vain" 9 pistettä, niin SaiPan ja sijan 10. välissä on liian monta joukkuetta. Katseet kohti seuraavaa kautta.
   
 16. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Harmittava tappio. Epäonnea matkassa jälleen kerran, mutta tuurikin pitää lopulta ansaita. Olihan pelissä hyviä aihioita, taistelua, taklauksia ja pari komeaa maalia ulkkareilta. Hamilton ja Trotter ovat alkaneet pelata tosissaan ensi kauden työpaikoista. Jos CH jatkaa samaa tahtia, kultakuuppa vaihtaa pian omistajaa. Järvinen haluaa näköjään siitä eroon, jospa löytyisi loppuneljännekselle vielä rentoutta.

  Kaunistahan tuo nykykiekko suomalaisittain ei ole, kun kaikki sumputtavat keskialuetta ja keskittyvät puolustamaan. Vaatisi lisää granlundeja, donskoita ja ramstedteja kehiin, jotta viihdyttävyys lisääntyisi. SaiPassa ilmiö vielä korostuu, kun joukkueella on vain muutamat joustavat kädet. No viikon huili oli joka tapauksessa ladannut jätkiin virtaa ja Kerho joutui ahtaalle, mikä antaa vielä pientä toivoa tästä kaudesta. Siitä 10-paikasta. Mutta kaiken pitää lopulta natsata ja olla tuuriakin mukana.
   
 17. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Esitys oli suht ok, mutta ei tuo riitä. Näyttää vahvasti siltä, että pleijarit voi unohtaa. Vittu. Spora venyi kahteen 3p voittoon ja karkasi jo 10p päähän. Kärppiin 9p ja Kärpillä peli vähemmän pelattuna. Välissä vielä Kookoo, Ilves ja Jukurit 3-7p päässä.

  Erittäin, erittäin epätodennäköistä, että noista jengeistä ohitettaisiin neljä. Höh.
   
 18. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Emme mahdu kymmenen parhaan joukkoon. Ensi kausi on juhlakausi, siihen täytyy panostaa. Katseet sitä kohti.
   
 19. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  Toivottavasti panostetaankin, eikä nyt ala monta vuotta kestävä ahdinko, jossa ennemmin vain pienennetään kuluja, ettei menneisyyden fiaskot toistu.
  Ei toistu, jos homma hoidetaan huolellisesti ja kunnolla. Vaikka SaiPa tulee tekemään tästä kaudesta 300-500k tappiota, ei ole ainakaan vielä syytä alkaa kiristämään kukkaron nyörejä, ei nyt tietty löysäämäänkään.
   
 20. lappee Jäsen

  Ensi kausi juhlakausi? Juhliiko SaiPa mitä? Kenties pleijaripaikkaa? 70 - SaiPa juhlii vasta kaudella 2018-19.
   
 21. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Lainaus:
  Katsokaapa huviksenne vielä loppujen pelien vastustajat. Heittäisin, että tulee max 6 kolmen pisteen voittoa.
   
 22. Lainaus:
  Onhan SaiPalla muita joukkueita vaikeampi loppuohjelma, kun on vain sarjataulukon yläpuolella olevia joukkueita vastassa...
   
 23. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No niinhän se sitten onkin, eli ei ole vielä juhlakausi. Toivottavasti juhlitaan pleijaripaikkaa silloin :)
   
 24. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ohessa hyvää tarinaa Kärppien tilanteesta (Suomikiekko.com). Jotenkin sitä aina alitajuisesti vertaa oman jengin tekemisiin, ja usein on löytävinään yhtymäkohtia. Hyviä tai huonoja.
   
 25. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Oli hyvä kirjoitus. Eihän se meitä paljon lohduta, mutta SaiPa ei ole lähelläkään pahiten alisuorittaneista joukkueista kun katsotaan kokonaisuutta ja odotusarvoa realistisesti. Lukko, Kärpät, IFK ja jopa hieman JYP menevät edelle. Varsinkin nuo kolme ensin mainittua. On siellä tietysti myös useampi ylisuorittanut joukkue, aivan kuten SaiPa on viime vuosina tehnyt myös.