Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana lautamies, 16.09.2016 klo 21.28.

 1. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Kun peliesityksiä oikein ajatuksella miettii, niin tällä kaudella on pelattu Hagmanin muisto-ottelu sillä lailla kuin olisi pitänyt pelata koko kausi. Yksi peli, josta voi sanoa että koko pelin paketti kasassa ja tasapainoinen esitys.
   
 2. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Se 0-1 voitto HPK:sta oli myös monella tapaa ihan tasapainoinen esitys.
   
 3. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  No juu, sekin. Ihan kaikkea ei muista, joka tämän kauden kohdalla on ihan hyväkin asia. Tänään näyttää kokoonpano siltä, että ei ihan tiedä pelataanko A junnuissa vai liigaa.
   
 4. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niin ja tosiaan unohdin tosiaan myös sen, että tuo uusi hankinta Lämsä on myös kokoonpanosta sivussa. Ei kovin hyvin alkanut hänelläkään. Kyllä nää loukkaantumiset sais jo pikkuhiljaa loppua. Eihän näissä sairastuvalla olevien pelaajien määrässä ole enää mitään järkeä. SaiPan huono kausi on osaltaan johtunut myös näistä valtavan suurista loukkaantuneiden määrästä. Eihän siitä mihinkää pääse, vaikuttaahan sekin vaikkei olekaan ainoa syy tämän kauden huonoon menestykseen.
   
 5. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nyt lähti sitten Strömberg ja Koskiranta pois. Ei tämä ole enää tottakaan. Kohta loppuu a-junnuistakin pelaajat kesken. Päävalmentajakin lähti katsomoon.
   
 6. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Mutta päävalmentaja kuitenkin reagoi edes jollain tavalla, hyvä sekin.
   
 7. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Näin juuri. Tästä kyllä propsit Santaselle!
   
 8. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Varatkaa tori!! Mestis/A-junnu-SaiPa jyrää!
   
 9. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Peto on irti!
   
 10. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Täytyy myöntää, että seurasin vain sivusilmällä tämän päivän peliä. Miltäs se SaiPan peli näytti kaljun ulosajon jälkeen? Oliko parempaa tai raikkaampaa?
   
 11. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No olihan he aivan puhki, aika vähän omaa pelinrakennusta, mutta taistelu oli päällä kaikilla junnusta vaariin! En tiedä kenelle ne taisteli, mutta jollekin tärkeälle.
   
 12. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Me vanhan liiton miehet muistamme, miten usa otti neuvostoliiton nenän edestä olympiakultaa Lake Placidissä, en tiedä miten se kirjoitetaan, mutta alan harrastajat tietävät mistä on kyse. Miracle on ice, sanoivat ameriikan pellet. Viimeinen joukkueesta pudonnut oli muuan Ralph Cox.
  Nyt on saman tarinan ainekset, altavastaajalta kukaan ei odota mitään. Eli kuten meillä Hakalissa tiedetään: takaa on hyvä tulla, monessakin mielessä...
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2017 klo 09.04
 13. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Janne Kettunen kotiutettiin muutama päivä sitten SaPKosta SaiPaan loppukaudeksi, ja tänään kertyi peliaikaa miehekkäästi 25:28 eli eniten SaiPan hyökkääjistä. Vastuuta tarjottiin ja Jannelle kelpasi!
   
 14. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Tästähän tulee mielenkiintoinen loppukausi. :)
   
 15. Jõse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Näinköhän yliopiston III-divarijoukkue lainaisi vielä muutaman pelaajan loukkaantuneiden tilalle, niin saataisiin yliopistoleima, ja Miracle on ice olisi valmis.
   
 16. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  On toi Frans kyllä ihme ukko. Kunhan nää viime pelien hyvät otteet Tuohimaan ansiosta ei vaan johda siihen että Sanni saakin jatkaa ensi kaudelle kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan ja kauteen lähdetään asenteella "kyllä mennään playoffeihin kun Tuohimaa seisoo päällään koko kauden".
   
 17. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Lopetin katsomisen 3-1 maaliin. Backmanilta katosi mies kaksi kertaa ja Leivo lahjoitti yhden. Ja vain muutama minuutti ennen noita oli Leivo läpi tilanteessa 0-1, mutta kun ei nouse tai ei ymmärrä nostaa.
  Nuorisohan pelasi ihan mallikkaasti, alakynnessä kyllä oltiin muttei pojilla mitään hävettävää ole.
   
 18. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ottaahan nuo virheet päähän, mutta sen verran raskas kuorma senioreilla, etten suuresti tuomitse. Koskirannan raastamista jaksan ihailla.
   
 19. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Olen sitä mieltä, että SaiPa ei ole voittanut Liigassa tällä kaudella kuin kaksi kertaa peräkkäin. Sen pidempiä voittoputkia ei ole, toki tappioputket ovat olleet pidempiä. Olenko oikeassa? Toivottavasti olen väärässä, nimittäin minä pistän tuollaisen suorittamisen valmennuksen piikkiin. En henkilökohtaisesti anna valmennukselle luottamuslausetta tästä kaudesta. On siellä kyllä paljon pelaajistakin lähteviä asioita ja karmivia virheitä, joita ei voi laittaa valmennuksen niskoille. Sitä olen koko kauden miettinyt, että miksi pitää kiekotella omalla puolustusalueella niin paljon ja jopa pelata alaspäin, vaikka kiekollinen varmuus ei ole ollut kovin hyvää tasoa. Sattunut helkkaristi hasseja sillä viisii.
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017 klo 03.25
 20. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Pisin voittoputki 2 peliä, joita taitaa olla 5 kappaletta. Hassusti 3 pisteen otteluita ollaan saatu peräti kahdesti 2 peräkkäin, joka on kyllä aika karu lukema. Pisin pisteputki 4. Häviöputki 5, jonka lisäksi pari 4 häviön putkea. Pisteettömiä putkia muutama 3 ottelun. Näin ainakin itse nopeasti katselin. Ei mikään kehuttava saldo, mutta ei kai se voi ollakaan, jos on jumbona. Toisaalta suhteellisen tasaista suorittamista läpi kauden.
   
 21. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tulkaa nyt joku taas sanomaan miten Koskiranta on löysä ja vaan surfailee. Vittu Tero on ollut ihan päällikkö viimeisissä otteluissa eikä hänelle jää kyllä tästä kaudesta mitään hävettävää toisin kuin aika monelle muulle.
   
 22. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Joo kyllä T. Koskiranta on päällikkö. Hänellä on ollut tosi hyvä kausi ja jäätävän kova esiintulo ja vastuunkanto tyhjennysmyyntien jälkeen. Koskiranta on SaiPalle arvokas pelaaja. Tosi harmi jos ei jää SaiPaan ensi kaudeksi. Kaavailin hänelle jopa Kohon saappaita kapteenina kun Koho aikanaan lopettaa tai jos on loukkaantuneena sivussa. Voisi ainakin hyvin kuvitella miehelle ainakin A:ta rintaan.

  Vieläkin ihmettelen miksi Koskirantaa haukuttiin täällä. Samoin ne paskaranta nimitykset meni kyllä ihan väärälle henkilölle ja olivat törkeitä nimityksiä, tuommoiset nimitykset voi kyllä jättää omaan arvoonsa. Onneksi Koskiranta on näyttänyt epäilijöille tasonsa.
   
 23. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Hienoa taistelua taas eilen IFK:n rahamiehiä vastaan. Tuohimaa oli taas loistava ja Koskiranta on ton joukkueen sydän ja sielu tällä hetkellä. Itsekin ihmettelen miksi miestä on mollattu pitkin syksyä. Okei, tulosta ei tullut, mutta ei häntä käsittääkseni ykkössenaksi tänne hommattukkaan. Kuitenkin 16 maalia tehtynä. Ei ollenkaan huono. Mielestäni jopa Kohoa tärkeämpi pelaaja tällä hetkellä, joka toivottavasti ei loukkaantunut pahasti.
   
 24. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Selailin vanhoja viesttejä, ja itse asiassa SaiPan palstalta löysin onneksi vain yhden nimimerkin, joka käytti p-ranta nimeä. Haukkuja tuli toki useammaltakin, muttei sentään yläaste-tasoa. No Tero joka tapauksessa hiljentänyt arvostelun sillä parhaalla tavalla eli tuloksilla ja esimerkillä. Kiitos.
   
 25. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Sen lisäksi Terppa on niitä harvoja pelaajia SaiPassa, jotka kestävät hyvin kasassa! Ymmärrän tietysti, että se ei ole noin yksinkertaista, mutta arvo sinänsä. Kiitos tästä kaudesta Tero Koskiranta, mä diggaan!