Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana lautamies, 16.09.2016 klo 21.28.

 1. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Avataanpa tämä, saattaa olla tarvetta.
  Missä on se ennakoissa hehkutettu SaiPan rautainen puolustus? Siellähän on miehiä joilla maila tärisee kädessä kuin tuulessa "haviseva haavan lehti" ja sijoittuvat aivan päin persettä. Oikeastaan kukaan ei vakuuttanut ja kiekollinen varmuus loisti poissaolollaan, kärkenä sellaisessa loisti Taipalus, ehkä pelaamattomuuden takia, eikä myöskään Sneck ja Backman vakuuttaneet.
  Hyökkäyskin oli aneeminen ja epävarma, eikä kukaan oikeastaan esiintynyt suuremmin edukseen, päinvastoin tuntui, että miehillä ei ollut tarkoituskaan voittaa. Syöttöjen laatu oli huono, eikä kukaan oikein saanut syöttöjä siksi haltuunsakaan.
  Varsinkin ensimmäisessä erässä SaiPa oli koko ajan pari potkua vastustajaa jäljessä, hieman tilanne parani toiseen erään, mutta silloinkin vaikeudet jatkuivat huonojen syöttöjen ja sijoittumisten vuoksi.
  Helvetisti otettiin turhia ja tyhmiä jäähyjä, niiden on vähennyttävä.

  Markkanen teki minkä voi, mutta sanottava on, että SaiPan parhaat pelaajat tänään olivat Markkasen takana olleet maalitolpat.

  Saapa nähdä, paraneeko SaiPan peli huomenna, vai jatkuuko tuo epävarma pelaaminen?
   
 2. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Paljon on parannuttava, jos mielitään pisteitä haalia. Lisähankintoja myös tarvitaan, SaiPan junnut tuntien nämä meidän "Saipajärvet" ei ihan ihmeisiin taida venyä. Huomenna lähtisin kyllä kokeilemaan Hamiltonia Farlandin kanssa samaan ketjuun.
   
 3. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Pettynyt olen siihen ettei Santanen saanut tuota joukkuetta rauhoitettua. Siinä mielesdä samaa paskaa kuin ajottain Tirkkosen kanssa.
   
 4. Kipi Jäsen

  Miksi Simon Backman pelaa joukkueessa vuodesta toiseen? Ukolla on vissiin kiintiöpaikka. En ymmärrä, koska on all-around-pa**a. Ei riitä jalka, ei kädet, eikä voima. Veto on kaiken lisäksi lehmän hönkäys.

  Vaikka yksi peli vasta pelattu, niin nyt voi jo sanoa että hyökkäyksen on pakko saada vähintään yksi tekijä ukko. Jääskeläinen ei voi olla ykkösketjussa, ei vaan voi.
   
 5. heavylutaa18 Jäsen

  Kiitosta.

  Mielestäni tää palaute ekan pelin jälkeen on kohtuuttoman kovaa. Muistatteko vielä viime kauden, sarjanousijaa vastaan eka peli ja vasta rankuilla voitto. Seuraavana päivänä suvereeni voitto. Miksi ei tää ois mahdollista nyt? Luottoa, luottoa. Eka peli on eka peli, ei kannata heittää sitä kirvestä kaivoon vielä. Sitä tarttee takkapuille kun syksy pimenee.
   
 6. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  Heitäppä Backman pois niin saat värkätä Willy Mäkisestä vakkaripuolustajan kolmoseen. Samaa mieltä siitä, että hyökkääjä tänne ja heti! Mieluiten heti, kuin joskus marraskuussa, tai pahimmillaan vasta siirtorajalla, jolloin on jo ihan liian myöhäistä. Pitäähän se ukko saada ajettua joukkueeseen.

  Lainaus:
  Joo, mutta mietityttää vain se, jos ollaan jotain KuutionKiekkoa vastaan ihan vastaantulijoita, niin mitenkäs kun vastaan tulee näitä oikeasti kovia jengejä? Mitään pois ottamatta KooKoolta, mutta ei tämmönen peli vaan vetele. Helppoja pisteitä ei ole, mutta olisivat nämä pojot olleet sieltä helpoimmasta puoliskosta.
   
 7. Kipi Jäsen

  Lainaus:
  Ne pelit mitä olen Mäkiseltä nähnyt niin on pelannut oikein ennakkoluulottomasti. Paikkaisi mennen tullen Simonin. Ainakin siihen asti kun Lasse palaa.
  (Maalahti-Carson,Taipalus-Savilahti, Lappalainen-Sneck. Ei tuo paha ole.)
   
 8. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Olipas surkeaa tekemistä. SaiPa pelasi tänään n. 10min ja sitten 50min surffailtiin. Luultiinko, että se riittää?? Erikoistilannepelaaminen oli aivan
  jäätävän paskaa...omissa ois lähes joka alivoimalla ja omasta ylivoimasta ei tullut ei lasta ei paskaa. Aivan kauheaa katsottavaa. Santanen ei tainnut reagoida peliin mitenkään, ei tainnut tulla mitään kokoonpanomuutoksia, vai enkö vain huomannut? Aikalisäkin taisi jäädä ottamatta.

  Backman taitaa olla pikkuhiljaa entinen liigapelaaja...ja jos ei Hamilton ala parantaa, niin on aivan turha äijä. Kokoa on, mutta eipä sitäkään juuri käytä.
  Harkkapelien ja tän matsin perusteella ei tuo lisäarvoa juurikaan. Annetaan nyt kuitenkin kaverille jokunen peli aikaa ja katsotaan sitten vielä tilannetta.

  Huomenna on oltava ihan toisenlainen tahti kaukalossa. Tuollaista kuraa ei kovin kauaa jaksa katsella. Joo oli eka peli jne jne...josko se siitä.
   
 9. heavylutaa18 Jäsen

  Lainaus:
  Voi jukranpuikelit, ensinnäkin KuutionKiekko ei oo huono joukkue tähän sarjaan tällä kaudella. Tänään hävittiin paremmalle joukkueelle. Whats the big deal? Huomenna on uus päivä, koita nyt selvitä tästä katkerasta avaustappiosta. Oli siellä paljon hyvääkin jota ottaa mukaan huomiselle kotiavaukselle. Helppoja pisteitä ei varmasti tälläkään kaudella irtoa, joten ei menetetty yhtään mitään. Joka ilta saa taistella täysiä pisteistä.

  Muok: IFK ei hävinnyt. Mut jyppi hävis, arvaa harmittaako niitä?
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2016 klo 21.59
 10. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Eka peli on eka peli ei siitä sen enempää. Ykkössentteriä huutaa vaikka hätäisesti huutelenkin. Koskiranta pystyy laidassakin pelaamaan ja pidän kyllä Teroa hyvänä hankintana. Hamilton pirun näkymätön, vaikka taisihan se pelottavasti oman maalin eteen yhden syöttääkkin.

  Taipalusta en dissaa yhtään jätkähän oli tuossa vaivaisena ja tuntuma/tatsi odotetusti kateissa.

  Huomenna jatkuu SaiPaaaaaa!
   
 11. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ei tuosta SaiPan pelaamisesta oikein saanut kiinni. Ei oikein ollut sellaista punaista lankaa tuossa pelissä, eikä montaa kertaa saatu yli kahta syöttöä peräkkäin omille. Tuohon vielä jäähyt päälle, niin voi melkein olla tyytyväinen siihen, ettei hävitty enempää. Sekava esitys, ja turhia virheitä tuli paljon.

  Hamiltonia ja Jääskeläistä en huomannut juuri ollenkaan. Kukaan ei ollut erityisen huono, mutta eipä sieltä juuri kukaan noussut erityisemmin esillekään. Maalahti on oppinut syöttämään, siitä plussaa!

  Jos peli oli sekava, niin sekava oli tämä analyysikin.
   
 12. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kyllä siinä viimeisellä 7 minuutilla ketjut sotkettiin mutta nimenomaan lähinnä sotkettiin. Strömberg sai ansaitusti penkkiä.
   
 13. Paakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ei ole KooKoo heittopussi, mutta olihan tuo oma peli aika sekaisin. Ei silti heitetä kirvestä kaivoon yhden pelin perusteella.
  Pakkien kyllä skarpattava pian: Taipalus, Sneck, Mäkinen, Backman ei vakuuttanut kukaan... enpä olisi esim. vuosi sitten uskonut mutta nyt tuli Lassea ikävä :)
   
 14. Bumedienne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Chicago Blackhawks
  Kauden avaus, eli ihan odotetusti sekavaa pelaamista. Toki CHL-pelit on tuossa pohjalla niin ois voinu oottaa hieman valmiimpaa pelaamista. Yv:ssä ja av:ssä hurjan paljon parannettavaa, eiköhän ne sieltä lähe rullaamaan kun pelejä saadaan alle.

  Koskirantaa haukutaan edelleen, mielestäni ihan ok esitys, toki ei vieläkään sitä mitä ykkössentteriltä odotetaan. McFarland selkeä ykköstykki, hyökkäysalueella koko ajan vaarallinen.

  Vähän ihmetyttää tuo Maalahden jatkuva kiekon kuljettaminen, ei voi antaa sitä helppoa syöttöä eteen nopeasti jottai saataisiin kiekko ja paine nopeammin vastustajan päätyyn. Toki esitti tänään myös paljon hyvää.

  Eipä tässä kannata päätä pensaaseen työntää, KooKoo vahvistunut viime kaudesta ja kuten huomattiin niin yv näyttää toimivan. Tyhmiä, ja välillä myös suhteellisen helppoja jäähyjä otti SaiPa, mutta niin myös tuli KooKoolle näitä "helppoja" jäähyjä joten eiköhän ne mennyt aikalailla tasan.

  Eiköhän huomenna nähdä paljon parempi SaiPa, ainakin luulisin.
   
 15. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tosiaan, Strömbergiä ei lopussa näkynyt jäällä. Surkea olikin, joten aiheesta tuli penkitys. Koko 2. ketju oli kyllä heikko odotuksiin nähden.
   
 16. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Surkea esitys SaiPalta tänään vaikka pakko myöntää, että KooKoo oli hyvä. Eka erä oli ihan hirveä ja oltiin aivan telineissä. Toisessa erässä oli jo paljon parempaa peliä ja tuli täysin ansaittu tasoitus. KooKoon ylivoima oli tosi tehokasta ja jäähyily kostautui sitten kolmannessa erässä vaikka kyllä useimmat jäähyt tuli turhan helposti. Oli turhan tiukka linja paikallismatsiin. En tiedä mitä mieltä muut ovat mutta miun mielestä turhan tiukka tuomarilinja ja aika helposti noita vihellyksiä tuli. Kyllä saavat parantaa reilusti huomiseen peliin että pisteet jää kisapuistoon. No eka peli vasta ja peli on ymmärrettävästi vielä hakusessa joten turha tässä on vielä vetää ranteita auki mutta kyllä nuo SaiPan otteet vaatisivat enemmän munaa ja fyysisyyttä. Tänään se puuttui ja viime kevään lepsuilu jatkui tänään tuolla kaukalossa. Ainoat positiiviset onnistumiset olivat Kosken ketju joka oli kyllä SaiPan paras ketju tänään ja myös Koskirannan ketju pelasi hyvän pelin. Koski on kyllä taas loistava oivallus Tuomenoksalta. Kumma ettei Lukolle ja Dufvalle kelvannut, voi vaan ihmetellä mutta onneksi pelaa SaiPassa. Markkasta saadaan kiittää siitä ettei ollut rumemmat lukemat tänään.

  Huomenna haluaisin kyllä nähdä kovaa taistelevan ja rymistelevän SaiPan. Kyllä vituttaa jos siellä taas huomenna lepsuillaan. Jos huomenna tuo lepsuilu jatkuu niin voi vaan todeta, että neitejä on koko sakki. Nyt sitä asennetta peliin ei näitä pelejä muuten voiteta.

  P. S. Olipa surkea selostaja. Olispa huomenna joku toinen selostaja.
   
 17. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  Jypille sentään yksi piste. Eikä tämä kauden avaus niin harmittaisikaan, jos oltaisiin pelattu ihan mitä muuta joukkuetta vastaan ja hävitty (paitsi jukurit). Eikä muuta, mutta todella surkean kuvan joukkue itsestään jätti. Enkä viiti edes ajatella miten KooKoon oranssi värjäytyy keltaiseksi ylpeydestä. Saatan kuvitella, mutta en lähde tsekkaamaan, koska silloin kyllä kiehuisi.
   
 18. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ei näistä kauden ekoista peleistä kannata vetää isompia johtopäätöksiä. Viime kaudella oltiin myös kotona tappiolla 0-2 KooKoolle, toki silloin noustiin rankkarivoittoon.

  Tasaista peliä oli tänään, KooKoo rankaisi paremmalla viimeistelyllä ylivoimalla.

  Se mitä toivosi SaiPan suhteen, olisi se, että saataisiin tuosta ylivoimasta oikeasti vaarallinen ase kun siihen laadukkaita pelaajia on rosterissa. Siihen hävittiin tänään.
   
 19. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tässä asiassa samaa mieltä. Ei tuo peli ollut niin surkeaa kuin näistä viesteistä voisi päätellä. Tällä kaudella pelitapa painottuu vaan enemmän vastahyökkäyksiin kuin Tirkkosen aikana. Eka erä oli huono, mutta toinen erä voitettiin 0-2.

  Eilen kaaduttiin jäähyilyyn, joista osa oli kyllä kieltämättä kyseenalaisia. Uskon että tänään kun peli on kurinalaisempaa ja jäähyjä ei oteta niin SaiPa voittaa.
   
 20. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Peli ei ollut lähellekään valmista. Kookoon peli tuntui monin paikoin valmiimmalta. Mutta fakta on kuitenkin se, että SaiPa teki kaksi maalia tasakentällisin. Kookoo kolme maalia ylivoimalla. SaiPan ylivoima ei vielä toimi lähellekään niin kuin pitäisi. Alivoimakaan ei ole vielä riittävän agressiivista. Tasakentällisin oltiin jopa parempia kuin Kookoo. Erikoistilannepelaaminen ratkaisi ottelun eilen, kuten toki jääkiekossa useinkin. Ei sen taakse voi mennä, että hävittiin, kun vastustaja teki yv-maaleja. Dumareiden linja oli tiukka, mutta lopussa hiukan meinasi lähteä räpylästä ja ehkä hivenen jäi korpeamaan yksi selvä koukku, joka jäi kookoolle puhaltamatta. Mutta toisaalta, kun ei yv toiminut aiemminkaan, niin olisiko siitäkään enää tasoitusta tullut. Sitä emme voi tietää.

  En olisi kovin huolissani. Kookoo pelasi pirteämmin kuin odotin.

  Hamilton oli kyllä hyvin näkymätön. Mies taatusti vielä tuosta parantaa, mutta on syytäkin. Koskiranta oli parempi, mitä odotin. En itse näkisi, että meillä ensisijaisesti mitään järkyttävää sentteriongelmaa on. Puolustus on vielä löysempi, mitä sen pitäisi paperilla olla. Paljon on tehtävää. Ja se hermokontrolli. Ei näin.

  - Ylivoiman pitää parantua selvästi.

  - Alivoiman pitää parantua.

  - Ehkä Hamiltonia voisi kuitenkin kokeilla ykösen laidalle? Joku sanoisi, että munat samaan koriin, mutta ei se kakosesta välttämättä huonompaa tee, jos siihen Jääskeläinen lyödään? Toivottavati testaavat rohkeasti kokoonpanoja.

  - Taipalus oli selvästi pelituntuman puutteessa vielä. Pari lapsusta. Hyvä siitä tulee, kunhan vain saa tarpeeksi jääaikaa alle.

  - Markkanen oli ok, mutta toivottavasti tänään asiaan kuuluvasti saadaan Tuohimaa maalille näyttämään osaamistaan.
   
 21. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Juuri näin. Siellä on kaksi joukkuetta kaukalossa, ja KooKoo oli helvetin vahva. Se tässä tietysti vähän huolestuttaa, että kolmosketju on ainoa valmis hyökkäysketju. Ykkösessä ja kakkosessa on vielä hakemista ja Santasella on valinnanvaraa aika niukasti. Saa nähdä tuleeko tälle päivälle muutoksia.

  Itse veikkaan että samoilla hyökkäysketjuilla jatketaan tänään. Tästä tosin seuraisi se, että "Santaselle potkut" -ketju avattaisiin mahdollisesti jo ennen ottelun alkua, mutta näinhän se aina menee.
   
 22. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Strömberg neloseen ja Kaksonen kakkoseen, siinä muutokset.
   
 23. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Kokeiluna Hamilton ja Farland ykköseen.
   
 24. Keskialueen trap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa (Kärpät), Hokki
  No nyt alkaa tapahtumaan, kun maaliahne E Kaksonen nostetaan kakkosketjuun. Huhujen mukaan on tehnyt harjoituksissa jo useamman maalin, vaikka ei olla vielä edes joulukuulla.
   
 25. heavylutaa18 Jäsen

  Kaksoselle näköjään vielä näytönpaikka. Ollu aivan turha näissä tän kauden reenipeleissä ja CHL matseissa.