Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana lautamies, 16.09.2016 klo 21.28.

 1. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hamilton sekä Trotter ovat molemmat pelanneet viime otteluissa ainakin tuloksellisesti hyvin. Nyt kannattaisi pistää molemmat lihoiksi koska tuskin jatkavat ensi kaudella SaiPassa. Itse asiassa kaikkein parasta olisi jos saisi heille jatkot, mutta vuokraisi herrat loppukaudeksi menestystä tavoittelevaan joukkueeseen.
   
 2. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Salminen. Saamme muistaakseen nähdä noita taidonnäytteitä myös ensi kaudella.
  Voi hevonvittu mitä paskaa tuo SaiPa esittää maksavalle yleisölle. Tosin niitä oli 2500 että tilaa löytyi.
   
 3. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei millään pahalla mutta tämän takia Liigaa pitäisi supistaa 14 joukkueeseen ja karsintasarja Mestiksen voittajan kanssa.
   
 4. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kylläpä oli tänään Salminen ja Markkanen huonoja...aikamoista koomailua.
   
 5. heki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Markkanen oli tosiaan tänään todella huono. Voittomaali täysin Markkasen maali, ja eipä tuo muutenkaan hyvin mennyt.
   
 6. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Olipa kyllä karseaa peliä puolustuspäässä...vittu tehdään neljä maalia ja sillä ei edes jatkoille päästä! Kyllä on säälittävää touhua, ei siitä mihinkään pääse.
  Katsoin vielä noi maalit ja kuudesta maalista VIISI oli enemmän tai vähemmän omia koomailuita, hirveitä virheitä ja heikkoa oli Markkasenkin otteet. Ei tarvii todellakaan ihmetellä, että yleisoä on 2500...tai no oikeastaan tarttee ihmetellä, että on noinkin paljon...

  Puolustus on tällä hetkellä mestistasoa, jos sitäkään. Toki loukkaantumisista johtuen, mutta eipä se nyt häikäisevää ole ollut silloinkaan, kun on ollut kaikki äijät rivissä. Kyllä on käsittämätön floppikausi menossa. Miten vitussa on saatu jengi tuohon jamaan, liigajumboksi vajaassa kaudessa...ei helvetti...
   
 7. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nyt nuo puolustuksen loukkaantumiset alkaa kyllä näkymään isosti. Ei tällä puolustuksella kyllä pitkälle pärjätä ja vaikkei tuo Kojo ollut mikään huono vaan pelasi ihan hyvän pelin niin silti tuo puolustus ei ole liigatason puolustus, eihän loukkaantumisille voi mitään mutta kyllä sitä puolustusta olisi pitänyt vahvistaa jo siinä vaiheessa kun kuultiin Carsonin olevan loppukauden sivussa, aivan kåsittämätöntä että neljä ykköspuolustajaa on poissa . Vaikka ei silti, tänään Saipa pelasi ihan hyvin muuten mutta puolustuksen virheet olivat kyllä aika karmaisevia ja ne aiheutti tämän tappion. Sääli koska tuo hyökkäyspelaaminen oli tänään hyvää ja Trotter, Hamilton, Koskiranta olivat liekeissä, ja spesiaalimaininta Anton Mönkäreelle. Kyllä nuo kaverit pitäisi yrittää pitää ensi kaudellakin. Yllätys se olisi jos Koskiranta, Hamilton ja Trotter jäisivät SaiPaan. Mutta kannattaa yrittää. Jospa se mahdollinen uusi valmentaja ensi kaudella saisi näistä kavereista oikeasti irti sen mitä nämä osaavat. Mutta tuon Anton Mönkäreen kanssa kannattaisi tehdä pitkä sopimus ja kaverissa on kyllä oikeasti paljon potentiaalia. Nyt häntä kannattaisi peluuttaa loppukausi vaikka tulosketjuissa.

  Mutta muuten kyllä tämä kausi on ollut ihan perseestä. Täysi floppikausi. Neljän kauden nousu päättyi sitten siihen. Yhdessä puolessa vuodessa...
   
 8. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Voiton jälkee ollaa sanattomia. Miltäs se tänään näytti, samaa sontaa vai?
   
 9. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Taas tämmöinen "jospa täältä vielä noustaan" voitto.
   
 10. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Lainaus:
  Mukavaa että voitettiin. Hyökkäys pelasi ihan mukavasti, mutta puolustus kusessa.
  Tasasta vääntöä ja olisi voinut mennä myös toisin. Tästä on hyvä jatkaa.
   
 11. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Olipa kyllä SaiPalta tasapainoisin esitys pitkiin aikoihin. Saipa pelasi tosi hyvin ja ehjästi tuonne kolmannen erän puoleenväliin asti. Siihen asti SaiPalla ei ollut suuremmin hätää ja vaikka välillä Pelicansilla oli hyviä paikkoja niin Tuohimaa hoiti ne pois. Kolmannen erän puolivälin jälkeen SaiPa oli kyllä vähän helteessä kun Pelicans sai maalihanat auki mutta onneksi Järvinen iski melko vapauttavan 3-1 maalin. Pelicans sai paljon intoa tuosta ekasta maalista mutta onneksi tuo SaiPan heikohko puolustus kesti. Hyvä esitys kokonaisuudessaan SaiPalta! Enpä ole näin tasapainoista esitystä nähnyt SaiPalta pitkiin aikoihin.
   
 12. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPalla ei ole tällä kaudella yhtään kolmen maalin/tai yli voittoa, kun viime kaudella niitä tuli 15. Olkoon muutos sitten pelitavallinen tai materiaalista johtuva, niin muutos on äärettömän iso. Tämän kauden voitoissa ei juuri hengähtämään ole päästy.
   
 13. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPan peliesitykset ovat olleet sitä luokkaa, että myös keskimääräiset katsojaluvut ovat liigan pohjakastia, yhdessä Sportin kanssa. Tähän mennessä. Nämä kaksi ovat ihan omilla sataluvuillaan (kotona: SaiPa 3084 ja Sport 3092; kaikki: SaiPa 3659 ja Sport 3661). Viime kaudella SaiPan kotimatseissa kävi keskimäärin 3818 katsojaa ja kokonaisvertailussa seura oli 7. Alaspäin on tultu yli 700 silmäparin verran. Lähivuosilta ei näin surkeita lukuja ole esittänyt yksikään toinen seura.

  Jos lipun keskihinnaksi laskee 20 euroa, kauden mittaan miinusta budjettitavoitteeseen (3900 / 3100) verrattuna kertyy 480 000 euroa (20 x 800 x 30). Kun vielä huomioidaan, että yritysmyynti on myös laskenut aiemmasta, positiivinen tulos on erittäin vaikea, ellei mahdoton saavutettava - ilman hokkuspokkustemppuja, kuten pelaajakauppoja tms.

  Edit. Samaa asiaa toisella foorumilla (Suomikiekko.com).
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2017 klo 00.36
 14. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Eiköhän sieltä tällä tavalla laskettuna ja parin pelaajan tyhjennysmyynnillä tule se nollatulos joka varmaan on tälläisen kauden jälkeen ihan hyvä. Varmaan sieltä sitten Järvinen ja Markkanen ainakin lähtevät siirtotakarajalla ellei nyt tämän viikon peleistä tule kuutta pistettä. Tuskinpa sieltä enempää pelaajia lähtee kuitenkaan kuin 2-3. Riippuu tietysti siitäkin, että pitääkö taloudellisia tappioita paikata pelaajien myynnillä. Tuntuu ainakin siltä, että ei SaiPa loppukautta kuitenkaan vedä millään junnupitoisella porukalla vaan kyllä sinne joku tulosketjun mies esim. Trotter tai Hamilton (tai molemmat)kuitenkin jätetään.
   
 15. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Katos vaan, äijäthän näyttää olevan pelipäällä tänään ekasta erästä päätellen.
   
 16. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Yksi hyvä peli aina näköjään mahtuu johonkin väliin ja sitten alkaa rämpiminen. Koko kausi ollut samaa eli aina odotetaan että joko nyt lähtisi, kun edellinen peli näytti hyvältä mutta sitten onkin täyttä sohellusta koko seuraava peli. Miten nää SaiPan kotipelit on tällaista paskaa, en ihmettele ettei yleisöä käy. Onpa surkeaa! Olisi mukava tietää mitä siellä hallituksessa ajatellaan tai meinataan nyt tehdä. Arvaus on että tuskin mitään. Pari pelaajaa myydään ja näin sitten jatketaan vaan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tosi ikävä juttu ja pahalta tuntuu oman seuran puolesta mutta minkäs teet.
   
 17. sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Kyllähän tuo meidän puolustaja tilanne on surkea... äskeinen Lukon 4 maali selostajalta hyvä kommentti " Jere Sneck näennäisesti työpaikalla mutta se ei riitä" loppuisi jo tämä kidutus kausi!
   
 18. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  Kunhan sitten tehdään ratkaisuja kauden päätteeksi, ettei sama kidutus jatku heti ensimmäisestä ottelusta syksyllä.
   
 19. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Voisin lyödä vaikka vetoa, että SaiPa on tehnyt varmasti liigan ennätyksen noissa maalinteon jälkeen vastustajalle annetuissa maaleissa(seuraava vaihto oman maalin jälkeen).
  Surullista paskaa tuo peli, ei voi kyllä muuta sanoa.
   
 20. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Totaalinen alisuoritus koko organisaatiolta tämä kausi. Voisitteko kertoa edes mitä aiotte vai aiotteko mitään. Santasella varmaan seuraavakin kausi ja ennen kauden alkua on 3 kausikorttia myyty siis kolme liikaa.

  Hommatkaa Santasen tilalle vaikka vittu Juri Kuznetsov ja vaihtoaitioon sille pokeri peli automaatti se vois tuplailla siellä pelin ajan ei ainakaan olis yhtään takapakkia nykyiseen Santaseen. Mitään ei Santasella Liigajoukkueelle ykköskäskijänä ole annettavaa ei vittu yhtään mitään.

  Myykää kaikki ja laittakaa kentälle ihan randomeita pelaamaan ei se huonommalta voi edes enää näyttää.
   
 21. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  No koko Kaakko voi jännittää kumpi paskoista on paskin. Kaakon jengit löytyy sijoilta 14 ja 15
   
 22. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Lainaus:
  Siinähän on viimeiseen Kaakon Derbyyn panosta oikein urakalla. Hallissakin todennäköisesti 750 ihmistä eli tunnelmaa riittää. Nekin 750 ihmistä maksettuja katsojia.
   
 23. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  jaajaa, häviön lisäks loukkejakin ihan kivasti, maikkarin mukaan Salminen, Kuronen ja Naganderi...
   
 24. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Pohja se on miunkin säkillä. Kausi loppu osaltani 7 kotipeliä ennen kauden loppua vaikka kausari löytyy lompakosta. 23 kotipelistä 16 kertaa turpaa ja peliesitykset olleet säälittävän ja nolon välimaastossa ilman minkäänlaista peli-ideaa. Ensin pitää tulla kunnon selvitys miten tästä jatketaan eteenpäin ja sitten aivan saatanallisesti muutoksia sekä tekoja, jotta tulevaisuudessa edes harkitsen kausarin hankintaa.
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2017 klo 22.09
 25. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Lainaus:
  Aika hienosti kiteytit omatkin ajatukseni. Melkein tekisi mieli käydä palauttamassa kausari suoraan toimistolle. Tää kausi on CHL:ää lukuuottamatta ollut täyttä kusta ja paskaa niin kentällä kuin toimistossa.