Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pelicans tiedotusvälineissä

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Shejbal, 08.09.2008 klo 18.20.

 1. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Täällä onkin oikeastaan kaikki seikat ja näkökannat tuotu jo esiin.

  Omalta osaltani olen pettynyt toimittaja Ilolan suoritukseen siltä osin, että hän valitsi takertua joukkueen harjoittelua koskeneessa raportissaan vain yhteen, noin 15 sekuntia kestäneeseen tilanteeseen: Päähän taklaus + seuraamus.

  Eikö Ilolan pitänyt olla paikanpäällä tekemässä raporttia esim. Mikko Kousalla vahvistuneen joukkueen treeneistä, jotka valmistivat joukkueen liiga-peliä varten? Raporttia siitä, kuinka erikoistilannepeliä ja etenkin tehotonta ylivoimaa harjoiteltiin. Raporttia siitä, ketkä pelasivat missäkin viisikossa, ketkä olivat pakkiparit jne. Mikko Kousan mukaantulo yms.

  Mutta kun ei.
   
 2. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Tuohan oli eittämättä poikkeavin ja kiinnostavin tapahtuma harjoituksissa, joten ihan ilmiselväähän se on tuollaiseen tarttua. Kyllä siellä suuressa maailmassakin tartuttiin aikoinaan nimenomaan Saku Koivun ja Mike Ribeiron tappeluun harjoituksissa, eikä siihen mitä siellä koko muuna aikana tapahtui.

  Lainaus:
  Siellähän tehtiin juttua tulevasta pelistä ja siihen valmistautumisesta, Matikaisesta, Kousasta ja viisikoista. Kaikki löytyvät ESS:n sivuilta. Tuo case-Blood oli vain yksi juttu muiden joukossa, mutta yllätys yllätys, kuten huomattu, se kaikkein kiinnostavin suuren yleisön silmissä.
   
 3. Jari66 Jäsen

  Märkiä korvantauksia pyyhittiin. Ensin Blood Kivelältä, sitten Matikainen Ilolalta.

  Joulupukki hoitaa asian kuntoon näiltä omilta kukkahattufaneiltamme.

  Eteenpäin.
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2016 klo 22.30
 4. Runkosarja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, KooKoo
  Lainaus:
  Nytnytnyt.Joku raja se on typeryydelläkin. Niin se menee, että poikkeava tilanne, käytös tai teko ovat uutinen. Olisiko Ilolan pitänyt takertua 15 sekunnin onnistuneeseen/epäonnistuneeseen syöttöketjuun? Heh.
  Kun joukkuekaveri karkaa toisensa kimppuun, se on ehdottomasti harjoituksen kiinnostavin tapahtuma. Sen tietysti ymmärtää kiukutteleva Matikainenkin. Mutta miksi se on tollanen itkijä? En jaksa alkaa ymmärtää itkupillikäytöstä.
   
 5. firsov Jäsen

  Lainaus:
  Rentoudu arvon lehtimies:)

  sun paperi on huomenna joululohen pakettina. Ei vaan voi pelastaa:)
   
 6. Runkosarja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, KooKoo
  Lainaus:
  Olet oikeassa. Rentoutuminen olisi tärkeää sinullekin. Hyvää joulua kaikille!
   
 7. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  Lainaus:
  Höpö höpö, jos Ilola ois edes auttavasti sisällä tossa jengissä niin toi ei ois ollu edes uutinen. Koko juttu kuvastaa hyvin sitä, millä tasolla toimittaja on sisällä oman jengin toimintatavoista hengestä. Ei lähteitä, vaan kaikki tieto tulee etukäteen pyydetyistä haastatteluista. Paskaa journalismia. Piste.
   
 8. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä se omaan makuun ainakin uutinen on, vaikka aika hyvin "sisällä" tuossa hommassa tarkan seurannan ansiosta ollaan. Ihan samalla logiikalla voisi sanoa, ettei mikään ylilyönti ole Matikaisen Pelicansin kohdalla uutisoitavaa, eikös niin?
  Kyllä toimittajilla saa oma tahto olla, eikä tarvitse tai edes saa olla niin "sisällä", ettei voisi asioista kirjoittaa. Muutenhan se olisi melkeinpä sama, vaikka Pelicans itse kirjoittaisi sitä koskevat jutut ja lähettäisi ne julkaisuun.
  Aika silkkihansikkain tuota Pelicansia kuitenkin kohdellaan, sillä suuressa maailmassa paikallismediat ovat paljon armottomampia.

  Alleviivasin lainaukseen vielä tuon lopun, voisitko vähän avata ja selventää sitä, mitä tuolla tarkemmin ottaen tarkoitat?
   
 9. khufu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Peliitat
  Lainaus:
  No höpöhöpö. Ihan sama kuinka sisällä toimittaja on jengissä, niin hän pyrkii kirjoittamaan siitä mikä yleisöä kiinnostaa, ja tappelu harjoituksissa on uutinen kiinnostavimmasta päästä. Ja tässä suhteessa Ilolan juttu toimi loistavasti, kuten kuvankaappaus todistaa on se ess.fi kuukauden luetuin uutinen. Syöttö lapaanhan tuo tapaus oli Bloodilta ja Matikaiselta, ja ESS toimisi täysin järjettömästi jos ei nostaisi tuota esille. Varsinainen kohuhan syntyi sitten siitä miten yleisö ja Pelicans tuohon juttuun reagoivat, sitä ennen Ilolan juttu oli vain yksi monien joukossa.

  Mutta koittakaa nyt päättää pitääkö tästä jutusta loukkaantua oikeasti vai oliko Matikaisen tilitys pelkästään nerokasta psykologista sodankäyntiä. Ulkopuolisen silmin jälkimmäinen vaihtoehto olettaa pikkuisen liikaa Matikaisesta.
   

  Liitetyt tiedostot:

 10. firsov Jäsen

  Lainaus:
  Niin tai näin, täydellinen annos julkisuutta ja mielipiteitä taas. Ja samalla joukkue on vahvistunut monella tavalla. Ei tästä voi olla kuin sika ylpeä, koko organisaatiosta. Ai wittu että mä rakastan tätä Nupen tuomaa muutosta.

  Ennen se oli Hifk jossa sattui js tapahtui. On menty meinaan ohi ja huolella. Tarinoista ihmiset muistetaan.

  Lahtelaisille ei vittuilla:)
   
 11. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  Lainaus:
  Jos Ilolalla olisi lähteet jengin sisällä, mitä selkeästi hänellä ei ole, olisi hän tietoinen ton jengin yhtenäisyydestä joukkueena, asenteesta jolla siellä mennää treenejä myöten jne. Tällöin hän olisi osannut tehdä juttunsa fiksummin, kuten palstaveli #heki on useassa viestissä jo kertonut. Nyt kaveri on kujalla tosta jengistä ja siellä vallitsevasta ilmapiiristä täysin, on vain niiden tietojen varassa mitä saa haastatteluista ja näin ollen teki juttunsa täysin klikkihuorauksen valossa ja sai itselleen palstatilaa. Fiksumpi toimittaja olisi tehnyt juttunsa toisin. Toki vain mun mielipide, mutta kokonaisuutena huonosti kirjoitettu uutinen teki kärpäsestä härkäsen.
   
 12. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Eihän tässä gatessa ole kuin 2 voittajaa:

  1. ESS teki jutun, koska jutuilla myydään lehteä, jonka tarkoitus on tehdä tulosta. Ei minusta jutun kirjoittamisessa ole mitään väärää, enkä myöskään pidä otsikkoa erityisen huonona.

  2. Matikainen otti "vihamarkkinoinnilla" kaiken hyödyn hommasta irti, kasvattaen Lahti vs. Everybody henkeä. Meille ei vittuilla.

  Kyllä kiekojoukkueen kiinnostavuus tulee median kautta, oli se sitten huono markkinointia tai hyvää.
   
 13. Lainaus:
  Juurikin näin.

  Jos joku luulee kakkoskohdasta että Matikaiselle meni vain henk. koht. tunteisiin eikä pelannut peliä uskoo varmaan myös joulupukkiin.
   
 14. Runkosarja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, KooKoo
  Lainaus:
  Näinhän se menee. Itsekään en usko, että Matikaisen reaktio oli Pelkästään tuon suuren neron työtä. Kyllä siinä oli aitoa vitutusta siitä, että hän oli valmentajana mokannut. Mutta mitä näistä. Jos jätkät on hyvillä mielin ja Bloodin harrastamasta takomisesta on joukkueen sisällä saatu käännettyä voimavara, niin kaikki hyvin.
  Mitä tulee toimittajan sisällä oloon, niin asia on kuten @Radiomasto kirjoitti: liian sisällä ei saa olla. Toimittajan tehtävä on uskaltaa katsoa (myös) toisesta perspektiivistä kuin seuran tj:n, valmentajan tai pelaajan. Fanipojalle riittää varmasti mahdollisimman sisällä olo (milloin missäkin) ja hyvä niin.
  Mutta rauhaa kaikille. Oikeasti: kohta on joulu.
   
 15. Bulvaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Olisit nyt edes jättänyt tuon pojittelun pois niin kuulostaisi vähän vakuuttavammalta. En ainakaan itse lähtisi arvailemaan kenenkään muun kirjoittajan ikää. Mutta rauhallista joulua sinullekin!
   
 16. Lainaus:
  Mikä se Matikaisen moka oli kun sitä ei ainakaan videolla näy?
   
 17. Runkosarja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, KooKoo
  Lainaus:
  Fanipoika on sellainen usein käytetty termi, jolla tarkoitetaan jonkin joukkueen kiihkeää kannattajaa. Se ei liity ikään. Tässä ketjussa olen käyttänyt sitä mm. itsestäni. Lämmintä joulua!
  Lainaus:
  Ei näy videolla. Se on pääteltävä itse. Suljen omalta osaltani tämän keskustelun muutamaksi päiväksi. Nyt on tärkeämpää tekemistä. Hyvää joulua!
   
 18. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Harmi sinänsä. Nyt pitää mantelia metsästäessä miettiä samalla, minkä mokan se Petu nyt sitten teki, kun en itsekään sitä mistään löytänyt. Saas nähdä, miten tässä pääsee virittymään edes joulutunnelmaan.

  Mutta kaikesta huolimatta hyvää joulua.
   
 19. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Jos joukkue voi hyvin, onnistumiset ja epäonnistumiset on enemmän katsojan silmässä.

  Hyvää joulua kaikille, dissaajille ja positiivareille, tasapuolisesti !
   
 20. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Lainaus:
  Ehkä se teki juhlamokan. Nojoo haen takkini.
   
 21. Jari66 Jäsen

  Minäkään mitään mokia ole havainnut mutta kyllä Petu pitäisi ihan kaiken varalta erottaa. Lämsä takaisin että lapsetkin voisivat taas tulla hallille katselemaan pelejä. Aamutreeneissäkin askarteltaisiin pahvista enkeleitä.

  Joka tapauksessa näkisin, että meillä on nyt kaikkien aikojen mielenkiintoisin joukkue valmennusta myöten kautta aikain,

  Rauhaisaa Joulun aikaa kaikille. Huomenna taas säädetään.
   
 22. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä tähän maailmaan paljon muutakin mahtuu, kuin vain ääripäitä.

  Kyllä hopeakauden joukkue oli omaan makuun paljon mielenkiintoisempi ja silloin Lahessa nähtiin huikea kiekkobuumi, joka huipentui pleijareihin. Nyt kausi on tietenkin vielä nuori ja tällä joukkueella on toki mahdollisuus kasvaa ainakin lähelle tuota hopeakauden joukkuetta, mutta ei se kyllä vielä toistaiseksi ole lähelläkään. Makuasioita toki.
   
 23. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Ei lähelläkään vielä.

  Potentiaalia on olla toki.
   
 24. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Eipä tullut tänään pregamea, tai ei ainakaan silmään osunut. Onkohan pysyvä ratkaisu?

  E: olihan se siellä.
   
 25. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Pelit jatkuu taas, palstalla hiljaista. Jatkoaikavoitto kovan puserruksen jälkeen, ketä kiinnostaa.
  Ei aamupaineja, lausunnot salonkikelpoisia, eli kaikki taas niin kuin ennenkin.

  Ruutun edellisen kierroksen koostevideoihin oli laitettu sentään kohutapahtumasta videota ja perään Petun ansiokasta kommentoinia.
  Kritiikkiä ei ole kuulunut ns. ammattipiireistä ensimmäistäkään.