Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Pelicans tiedotusvälineissä

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Shejbal, 08.09.2008 klo 18.20.

 1. kumiplus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Ruudun 4. erä -videossa tuo käytiin nopeasti läpi, mutta kontakti oli tv-kuvien ulkopuolella. Pelissä sivusilmällä tilanteen näheenä en osaa muuta sanoa, kuin että Tyrsky törmäsi tuomariin ja seepran ilmeestä näki heti että nyt tulee kakkua. Liigan paskan linjan mukaisesti pelikieltoa luvassa.
   
 2. Jari66 Jäsen

  Törmäystä en nähnyt, mutta linjatuomarin (Monto) kasetti ilmeisesti ei kestänyt kun katsomo antoi pienet naurunpyrskähdykset pyllähtämiselleen. Toivottavasti nyt sai punaraidoilta erätauolla edes jaksuhalit.

  Eikö nämä tahattomat törmäilyt pelaajan ja tuomarin välillä kuitattu ennen ihan muulla tavoin.
   
 3. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Mielenkiintoista, että näkemättä voi kuitenkin sanoa tahattomaksi?

  Tuomarin koskemattomuus on pyhä-asia. Toivottavasti tilanteesta löytyy jossain kohtaa jokin video ja toivottavasti kyseessä oli puhdas vahinko.
   
 4. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Eikö olekin. Perustan näkemykseni siihen kuinka usein pelaajien on todettu tahallaan niittaílevan tuomareita sekä tähän Iltasanomien artikkeliin.

  Toki tiedostan lähtökohtaiset antipatiasi tiettyjä Pelicans -pelaajia kohtaan. Toivotaan silti sinulle niitä videoita joista väärässä olemiseni ilmenee.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2017 klo 23.58
 5. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  @Radiomasto. Hyvää yötä ja jaksamista. Voi Ristus...
   
 6. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Iltalehden artikkeli, johon tämä linkki johtaa, antaa hyvin erilaisen kuvan tilanteesta: http://www.iltalehti.fi/smliiga/201701112200052379_sm.shtml
  Sääntökirjassahan lukee seuraavaa: Pelaaja tai joukkueen toimihenkilö koskettaa millään tavoin tuomaria haitaten pelin johtamista

  Siitä toki samaa mieltä, miten video olisi toivottava, sillä ainakaan itse en lähde näkemättä mielipidettä muodostamaan, enkä edes kahden erilaisen lehtijutun perusteella sitä valitsemaan.
   
 7. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Joku täällä jo mainitsikin nuo hauskat IS ja IL otsikot. Onhan ne aivan läppiä, kun miettii että Tyrväinen törmäsi tuomariin ja taisi otteluvalvoja sanoa, että peruste rangaistukselle oli että "erotuomari tunsi poikittaisen mailan selässään". Kaikenkaikkiaan aika koominen tapaus.

  SM-liigan kohupelaaja lensi ulos erikoisessa tilanteessa – ei ollut uskoa silmiään - SM-liiga - Ilta-Sanomat

  Nyt lähti SM-liigassa käsistä! Kohupelaaja jyräsi tällä kertaa tuomarin - Lahdessa pöyristyttävä määrä rangaistuksia | m.iltalehti.fi

  Ai helvetti noita kun vähän vielä toimittajat muokkaisi niin saataisi vieläkin raflaavammat klikkihuoraukset eli - "kohupelaaja jyräsi tuomarin!" hehheh aika mahtavaa. Tyrväinen törmää väärin sijoittuneeseen tuomariin, eli koska nimi on Tyrväinen niin tuomari JYRÄTTIIN! KOHUPELAAJA!

  Ja muutenkin koomista että yhdestä kauden tylsimmistä peleistä revitään kauheat otsikot koska siellä tapeltiin ja Tyrsky törmäsi tuomariin.
   
 8. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  'Järkyttävä tapaus illan Liigapelissä - kohupelaaja yritti teloittaa erotuomarin!'
   
 9. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  No ei sitten löytynyt, pahoittelen.

  Pyhä-asia jäi toteen näyttämättä.
   
 10. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  TV1 urheiluruutu uutisoi pelin tapahtumat asiallisesti.

  ' Pitkänen sai maksaa tempustaan jo tuoreeltaan joukkueen taholta', viitaten Tyrväisen haastoon heti päähäntaklauksen tapahduttua.

  Edit: Lisäyksenä vielä, että uutisointi palveli osana tiedotusta seuraamuksista, tulevien pelien varalle.
   
  Viimeksi muokattu: 14.01.2017 klo 22.50
 11. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 12. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Oli taas ihan käsittämätöntä läppää eilisessä Etlarin otteluraportissa:

  Lainaus:
  Olihan nyt päivän selvää, että tilanteesta ei tule (tai ainakaan pitäisi tulla) mitään lisäsanktioita.

  Mikä tarve on Etelä-Suomen Sanomien toimittajalla ryhtyä jakamaan rangaistuksia etukäteen ja vielä "omille"? Mitä lisäarvoa tuo arvuuttelu toi otteluraportille? Varsinkin, kun oli aivan päin helvettiä arvattu.
   
 13. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Koska ESS:n urheilutoimitus on jossain itkettävän ja naurettavan välimaastossa, kuten olen aikaisemminkin maininnut. Siellä ei ole ammattitaitoisia urheilutoimittajia.
   
 14. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Oliko kenties Hoikkalan kirjoittama juttu? Samaa meuhkasi Twitterissä jo ottelun aikana, eikä millään suostunut uskomaan, että kyseessä oli spontaani tappelu.
   
 15. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  On oikeasti käsittämätöntä ettei ESS:llä ole tarjota parempaa "kiekkotoimittajaa" lukijoille. Hoikalan jutut ovat pääsääntöisesti todella ohuita ilman mitään näkökulmaa asian eri puolilta. No tämä varmasti on suuntana, kun Keskisuomalainen laittaa taloutta kuntoon, eikä haluta panostaa paikallisesti yhtään enempää kuin on pakko.
   
 16. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 17. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Niikkoa ei ole näkynyt viime aikoina, joten onko hän lopullisesti poissa Pelicans-TV:n tuotannosta? Harmillista, jos näin on. Ei mitään Antsaa vastaan, mutta kyllä Teemu studioisäntänä on yksi Suomen parhaista.
   
 18. Liito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Teemuhan nimitettiiin vasta MTV Sport Uutisten toimituspäälliköksi, joten taitaa tuo pesti viedä ajan näistä Pelicansin hommista.

  Olipa muuten hyvä tunnin setti pitkästä aikaa. Varsinkin Marko Jantusen näkeminen "kirkassilmäsenä" edelleen jaksaa hymyilyttää.
   
 19. artok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 20. bastor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Tappara
  Tässä liitteenä myös kuvakaappaus kirjeestä
   

  Liitetyt tiedostot:

  • avoin.png
   avoin.png
   Tiedostokoko:
   33,7 KB
   kertaa luettu:
   225
 21. Jari66 Jäsen

  Onkohan jossakin tiedotusvälineessä eilisen pelin ottelukoostetta nähtävillä. Ainakaan liigan tai Pelicansin sivuilta en löytänyt.

  EDIT: Thanks BileTooth. Yritin kyllä googlettaakin, mutta osaamisvajetta näköjään siinäkin.
   
  Viimeksi muokattu: 29.01.2017 klo 12.06
 22. BileTooth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 23. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
 24. Vrael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Näkyy olevan Pelicansin fanikaupassa ihan tyylikkäitä paitoja. Harmi vain kun noita kaikkia ei näköjään saada päivitettyä verkkokauppaan. En ainakaan itse löytänyt sieltä noita harmaita pitkähihaisia, missä on tuo ympyrä rinnassa.

  Linkki Pelicans.fi sivuston uutiseen
   
 25. Liito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kyseessä on lahtelaisen Sinne Storen Pelicans -mallisto. Noita saa ostettua Lahesta kivijalasta Sinne Storesta sekä nettikaupasta SINNESTORE