Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ajattelin, että tälläisellakin keskustelulla voisi olla täällä tilausta. Voimme tässä sitten haukkua Etlarin paskat Pelicans-kirjoitelmat, ilmoitella jos Pelicansista on juttuja lehdissä tai muuten vaan jauhaa Pelsun medianäkyvyydestä.

Aloitan pelin ilmoittamalla, että tänään on Radio Voimassa Pelicans-ilta klo. 19.00-21.00. Studiossa Jantunen, Aravirta ja Kaarna.

Lisätietoja: http://www.ess.fi/?article=204145
 
“If you want to be safe, then don’t play". - Shane Doan

lommi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New England Patriots
Hyvä ketju ja propsit siitä! Pelicansin näkyvyys paikallispaperissamme toki tiedätään ja osaltaan se kaipaa ja on kaivannut jo vuosia asiansa osaavaa kiekkkotoimittajaa. Nytkään ennen kauden alkua ei ole juurikaan ollut kirjoituksia, joissa kerrottaisiin kuulumisia ja miten kesällä on treenattu/mitä muutettu yms. harkkapelien tulokset sentään on laitettu pienellä präntillä pikkupalstoille.
Etlarihan on tunnetusti jalkapallo painotteinen osaltaan juurikin johtuen siitä oikean hoki-toimittajan puuttumisesta. Kalle Veirto on vaan niin syvältä ja sitä kaveria ei pidä päästää rakkaasta Turkoosistamme kirjoittamaan minkäänlaisia analyyseja, kun kaveri ei lajista tietä tuon taivaallista. Tai noh tietää vamasti, mutta kirjoituksissa paistaa läpi niin selvästi ns. antihoki mentaliteetti. Muut sitten tekevät sen minkä pystyvät ja hoitavat pelien raportoinnin ihan mukiinmenevällä tavalla.

Radion puolella taas Voima tekee sen mihin noilla resursseilla pystyy ja sen suuntaan ei nyt heti ainakaa tule mieleen mitään sen kummempaa kritiikkiä. Peukku ylös! Siellä sentään pidetään omien puolta.

Kiekko on sentään kansan ykköslaji ja mielestäni se pitäisi myös näkyä paikallismediassakin.

dumbaloo..
 
“Play fucking hard. Play for each other, support each other. Come back to the bench fucking dripping tired with fucking sweat and exhaustion” -Peter Laviolette

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Etlarin tason heikkoutta on kyllä tullut ihmeteltyä jo kauan, mutta mikään ei ole muuttunut. Viime kaudella taisi olla jonkin aikaa hieman yritystä, mutta sekin lopahti sitten. Kesäuutisointi on ollut suorastaan surkeaa, kun ottaa huomioon FC Lahden näkyvyyden kyseisessä lehdessä jääkiekkokauden aikaan. On se kumma, kun Veltheimeistä kirjoitetaan useitakin juttuja, mutta Pelicansin asiat eivät löydä sivuille millään. Ennen futiskauttahan tulee muuten aina tämä FC Lahden liite, onko Pelicansista tullut vastaavaa vai onko tuo FC Lahden itsensä toimittama?

Veirto kirjoittaa kyllä tunteella jalkapallosta ja se on hyvä se, ei sitä miestä pidä jääkiekon puolelle päästää. Ne pari kertaa, kun Veirto on kirjoittanut Pelicansista jotain kommentteja, on mukaan mahdutettu tietysti vertaukset jalkapallomaailmaan. Täysin väärä mies edes sivuamaan jääkiekkoa. Paavola hoitaa sitten asiansa ihan pätevästi, vaikka ei mitään tunnepitoista tekstiä saa aikaan. Sellaista hajutonta, väritöntä ja mautonta.

Voimalta alkaa kohta Pelicans-ilta, mielenkiinnolla odottelen.
 

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Radio Voimalle iso peukku. Todella hyvän paketin saivat äsköisestä kaksi tuntisesta. Oli panostettu kiitettävästi lähetykseen. Samanlaisen panoksen näkisi mielellään myös ESS:ssa.
 
What ho said the thing with the three "bonce", do not meddle with things you don't understand...

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hätäämme on hetkeksi vastattu, ainakin osittain. Aamun ESS:n mukaan Jussi Saarinen aloittaa lehden kiekkokolumnistina. Jussilla on ainakin tietoa asioista, joten jotain hieman viiltävämpää voisi odottaa. Toivottavasti tästä lähtee lehden jääkiekkotoimituksen taso nousuun, mutta liikaa toiveita en tähän silti laita.
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ennen futiskauttahan tulee muuten aina tämä FC Lahden liite, onko Pelicansista tullut vastaavaa vai onko tuo FC Lahden itsensä toimittama?
Kyllä Pelicans-liitekin on tullut ainakin muutamana kautena. Mutta pointti etlarin kritisointiin ei taida olla juuri tässä hetkessä, vaan pitemmällä aikavälillä. Nyt niitä juttuja luultavasti on torstaihin asti ihan kiitettävästi. Saa nähdä mitä sitten kauden aikana? Onko uutisointi vain pelkkiä otteluraportteja ja ennakkoja. No onhan sekin jotain, mutta välillä kaipaisi enemmän.

Etlaria enemmän kritisoisin Pelicansin sivuja. Ne pitäisi olla se ensimmäinen lähde, mutta yleensä uutiset löytää muita kautta paljon aikaisemmin. Raportit ja ennakot tulee kuulemma etlarilta. Onhan se mukava lukea sama raportti kahdesta paikkaa...
 
Ei mulla muuta

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No niin, eihän siinä kestänyt edes viikkoa, että Etlarin päätoimittaja heräsi omalta osaltaan jeesustelemaan "jääkiekkoväkivaltaa". Hienoa, että ollaan ajanhermolla.

Minä kun en ihan kaikista asioista kaikkea ymmärrä, niin kirjoittavatko nämä lausuntoautomaatit samanlaista paskaa kaikista asioista? Ilmeisesti. Heikille vain terveisiä, että eikö se juuri ole jääkiekkoväen tehtävä määritellä mikä kuuluu lajiin ja mikä ei? Ei lehdistön tai muun median, vaikka niin yritätkin väittää.

Jään odottelemaan vielä Erkki Lyytikäiseltä jotain jäätävää kolumnia aiheen tiimoilta, jossa lytätään taas jääkiekkoa ja ylistetään vähän koripalloa ja pesäpalloa.
 
“If you want to be safe, then don’t play". - Shane Doan

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika muovinen idea. Ei ihan ihan yllä Jokereiden jumbotronilla heiluvaan narriin, joka kehottaa ihmisiä taputtamaan; ja "Jokerifanithan" taputtavat! ihan sama onko erätauko vai vastustaja tehnyt juuri maalin.
 
RIP Blues

ferro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NY Rangers, Liverpool, 49ers
Pelicansin fan clubin puheenjohtaja Martti Mäkelä ei pitänyt idean keinotekoisuudesta. - "Välillä hallissa on hiljaista, mutta silloin se ääni pitää tulla ihmisistä, eikä vahvistettuna kaiuttimista. Se on väärä keino lähteä hakemaan tunnelmaa. "

Oikea asenne!
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Kas kun ei tullut yhtään kommenttia että siellä ne kannattajat taas pätevät idealismillaan. Mutta hyvä näin. Tarkoitus ei pyhitä kaikkia keinoja tässä asiassa.

Ja jottei mene pelkäksi tyrmäämiseksi, niin tämä sukunimien huudatus on puolestaan seurajohdolta hyvä yritys. Ei se välttämättä vielä tällä hetkellä toimi edes hyvin (allekirjoittaneen on mahdotonta arvioida), mutta kokeilemisen arvoinen kuitenkin. Kunhan nyt vain oppisivat hautaamaan nuo kuolleena syntyneet mikitys-ideat suoralta kädeltä eikä vasta kädenväännön jälkeen.
 
Me juuaan tää öljy ja mennään eteenpäin.

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Painija Jarkko Ala-Huikku on pestattu näköjään nettisivuille kolumnistiksi -> http://www.pelicans.fi/uutinen/?uutisid=943.

Nyt pitäisi siis saada Jarkolle painivastustaja Pelicansin miehistöstä ja sivuilla on siitä myös äänestys. Mutta missä on vaihtoehdoista Olli Julkunen? Jos Julle on kerran nuorempana ollut SM-mitalisti painissa, niin eikös siinä olisi ollut hyvä vastus.

Ehdotan samalla tuota Ala-Huikun kuvan asustusta Pelicansin uudeksi lauantai-asuksi.
 
“If you want to be safe, then don’t play". - Shane Doan

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Painija Jarkko Ala-Huikku on pestattu näköjään nettisivuille kolumnistiksi -> http://www.pelicans.fi/uutinen/?uutisid=943.
Kohtuullisen erikoinen valinta taustoineen päivineen... On sentään ollut muutaman kuukauden ajan "Pelicans-fani", joten kai se riittää. Tekee varmaan ilmaiseksi tekstejä, tai sitten on nettisivuihin alettu panostaa ennennäkemättömällä tavalla. Jos kirjoitustahti on Araa vilkkaampi, niin hyvä lisä sivuille.

Etlarin kiekkosivuilla on kyllä pitkin syksyä ollut loistavia blogitekstejä Jussi Saariselta, Ili Varmavuolta ja Esa Rauhanlaaksolta. Näinköhän kavereilla riittää jutun juurta koko kaudeksi, sellaista tahtia on tekstejä pukannut syksyn mittaan. No, ainakin Saarisella ja Varmavuolla varmaan tarinoita riittää vuosien varrelta. Mieleen jäi ainakin Jussin kirjoitus pelaajien varusteista ja niihin liittyvästä taikauskosta, mm. valkoisella erkalla teipattu maila painaa vähemmän kuin mustalla teipattu, ja sehän on aivan totta :)
http://kiekko.kaleva.fi/kiekkoess/ -> Blogi


Näköjään on laitettu äänestyskin pystyyn Ala-Huilun painikaveriksi. Kumma ettei ex-painija, nykyinen kulmapainija Julkunen kelvannut vaihtoehdoksi.
 
Me juuaan tää öljy ja mennään eteenpäin.

Curry17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi:PEL Nhl:DRW,AD,CBH
Ala-Huikku ja Pelicans

Vanha sanonta kuuluu, että se on sama mitä kirjoitetaan, pääasia kun kirjoitetaan. Olen ehkä tylsimys ja huumorintajuton vanha ukko, mutta Ala-Huikun voisi poistaa Pelicansin sivustolta ja ottaa tilalle vaikkapa ESS:n sivuilla mainioita tekstejä Pelsujen asioista kirjoittaneen Jussi Saarisen.
Ala-Huikulla ei ole mitään pr - arvoa, ymmärtää jääkiekosta vielä vähemmän kuin minä, mikä on ERITTÄIN vähän.
Painiottelun yksittäisenä tapahtumana ymmärrän, mutta jos hänellä on oikeasti tarkoitus kirjoittaa jotakin Pelicansin sivustolle.... en ymmärrä ollenkaan - huumorimielessäkin löytyisi varmasti kiinnostavampia kirjoittajia.
Ehkä tässäkin korostuu se sama kuin aiemminkin olen todennut - vika on minussa
eikä missään muualla....
SILTI ihmettelen. ;-)
 
Jääkiekko on psyyke- ja itseluottamuspeli, ei niinkään taktinen. - Raimo Helminen lainattu nimimerkiltä MC61

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Ala-Huikulla on urheilujournalismitutkinto ja tuo selittää varmasti tuota kirjoittelua Pelicans asioista. Ei siinä mitään ideaa ole, mutta kai sen jonkun mielestä on "hauska" lisä.
 
"Pelikaanikin on asia" UB, Mestaruudesta 91 vuotta.

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta, vai miten se meni? ESS:n verkkotoimitus on tuonut julki täällä Pelicans-fanien pettymyksen Piispasen hankintaan. Ehkä se tätä kautta menee toimistolle asti.

Edit: Onnittelut lainatuille kirjoittajille!
 

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta, vai miten se meni? ESS:n verkkotoimitus on tuonut julki täällä Pelicans-fanien pettymyksen Piispasen hankintaan. Ehkä se tätä kautta menee toimistolle asti.

Edit: Onnittelut lainatuille kirjoittajille!
Loistavaa ESS! Toivottavasti tähän saadaan kommenttia Kaarnalta ja Aralta. Vaikka vastaukset ovatkin varmasti tyyliin: "Tiedetään mitä saadaan.. Entuudestaan tuttu... Markkinoilla ole kunnon senttereitä... jne.."
 
What ho said the thing with the three "bonce", do not meddle with things you don't understand...

Kaberle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Maple Leafs, Chelsea
Onnittelut lainatuille kirjoittajille!
Heh. Onneksi oma teksti oli niin painokelvotonta ettei voinut edes uutiseen lainata. Hyvä kumminkin, että ESS:ssa ollaan oltu hereillä ja seurattu kannattajienkin reaktioita tästä touhusta (kannattajien kusettamisesta).

Ei ole kyllä itse Arsillakaan helppo paikka jos yhtään uutisia lukee. Itseluottamus tuskin ainakaan nousee kun fanit lyttäävät jo valmiiksi. Tuskin se korkealla on valmiiksikaan kun alkukausi on mennyt jo Piispasenkin tasolla penkin alle (en ole onneksi pelejä nähnyt, mutta pistemääristä päättelin).
 

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta, vai miten se meni? ESS:n verkkotoimitus on tuonut julki täällä Pelicans-fanien pettymyksen Piispasen hankintaan. Ehkä se tätä kautta menee toimistolle asti.
Helvetin hyvää toimintaa Netlarilta ja toivotaan että huomiseen lehteenkin on saatu jotain juttua aikaiseksi. Vittuun hymistelyt ja nyt oikeasti joku kysymään Kaarnalta tämän kusetuksen syytä. Arsivitunpiispanen.
 
Skate or Die, mielummin Die.

Curry17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi:PEL Nhl:DRW,AD,CBH
Olisi olettanut, että Jatkoaika olisi jotenkin erillisellä kirjoituksella, kuvasarjalla tms. erillisellä jutulla Raipen paidannostojuhlat pilanneen, erinomaisen puolustustaistelupelin pelanneen Pelicansin esityksen Hakametsässä huomioinut.

Ilmeisesti portaalin päätoimittajan ja Aravirran välillä kaikki ei ole kunnossa, siihen malliin on Aravirran hankintatoimintaa ( Pirjetä keväällä sisään, Grec Jacinan onnistunut torjunta, Arsi Piispasen riskitön sisäänotto )arvosteltu paikallislehdessä päätoimittajan johdosta. Sen sijaan mm. Jokipojista ja Saipan merkityksettömistä tappeluista kirjoitetaan.

Pelicans muuttui 18 tunnissa Kärppien ryvettämästä kriisiporukasta jämäkästi puolustaneeksi, ylivoimilla ratkaisseeksi joukkueeksi. Jatkoaika kirjoitti muutoinkin merkittävästä kiekkotapahtumasta ( Raipe ) rutiininomaisen otteluraportin...

Suomen paras ja puolueettomin kiekkoportaali ?
 
Viimeksi muokattu:
Jääkiekko on psyyke- ja itseluottamuspeli, ei niinkään taktinen. - Raimo Helminen lainattu nimimerkiltä MC61

Etälintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Iltasanomien sivuilta tänään löytyi Nikkilän suusta tämmöistä:

"- Kotiyleisölle pitää antaa nähtävää, sillä he tuovat paljon rahaa seuran kassaan. Koko joukkue aina valmennusta, kenttäpelaajia ja maalivahteja myöten olimme ihan paskoja. Ainoastaan huolto ja fysio toimivat, Nikkilä tykittää.

- Jokaisen pitäisi menettää palkkansa tältä ajalta ja maksaa pääsyliput yleisölle takaisin!"

Ja linkki koko juttuun, joka tosin ei kovin syvälliseksi ehdi:

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1619671
 

Curry17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi:PEL Nhl:DRW,AD,CBH
Rohkeasti Nikkilä paukuttaa, valmennus ja johto saavat myös osansa .
Mutta OIKEASSA HÄN ON, ja toivottavasti tuollaiset jutut
herättävät joukkuetta pelaamaan kotihallissa rohkeasti,
järkevästi puolustaen, kuten vieraspeleissä on tehty.

Kyllähän esim. Aravirta jo aiemmin syytti itseään Kärppä-
nöyryytyksen jälkeen ja otti vastuun tappiosta - mitä
muuta olisikaan voinut tehdä ?

Tänään HPK - pelissä on psyyken tasolla paljon isommasta
asiasta kuin yhdestä kotipelistä Pelicansilla...onko psyykinen
lukko vihdoin auennut joukkueelta ?

Kuten joku jo aiemmin jossain palstalla taisi ehdottaakin,
vieraspelitaktiikallako liikkeelle myös Isku - Areenalla ?
 
Jääkiekko on psyyke- ja itseluottamuspeli, ei niinkään taktinen. - Raimo Helminen lainattu nimimerkiltä MC61
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy