Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pelicans tiedotusvälineissä

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Shejbal, 08.09.2008 klo 18.20.

 1. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ajattelin, että tälläisellakin keskustelulla voisi olla täällä tilausta. Voimme tässä sitten haukkua Etlarin paskat Pelicans-kirjoitelmat, ilmoitella jos Pelicansista on juttuja lehdissä tai muuten vaan jauhaa Pelsun medianäkyvyydestä.

  Aloitan pelin ilmoittamalla, että tänään on Radio Voimassa Pelicans-ilta klo. 19.00-21.00. Studiossa Jantunen, Aravirta ja Kaarna.

  Lisätietoja: http://www.ess.fi/?article=204145
   
 2. lommi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New England Patriots
  Hyvä ketju ja propsit siitä! Pelicansin näkyvyys paikallispaperissamme toki tiedätään ja osaltaan se kaipaa ja on kaivannut jo vuosia asiansa osaavaa kiekkkotoimittajaa. Nytkään ennen kauden alkua ei ole juurikaan ollut kirjoituksia, joissa kerrottaisiin kuulumisia ja miten kesällä on treenattu/mitä muutettu yms. harkkapelien tulokset sentään on laitettu pienellä präntillä pikkupalstoille.
  Etlarihan on tunnetusti jalkapallo painotteinen osaltaan juurikin johtuen siitä oikean hoki-toimittajan puuttumisesta. Kalle Veirto on vaan niin syvältä ja sitä kaveria ei pidä päästää rakkaasta Turkoosistamme kirjoittamaan minkäänlaisia analyyseja, kun kaveri ei lajista tietä tuon taivaallista. Tai noh tietää vamasti, mutta kirjoituksissa paistaa läpi niin selvästi ns. antihoki mentaliteetti. Muut sitten tekevät sen minkä pystyvät ja hoitavat pelien raportoinnin ihan mukiinmenevällä tavalla.

  Radion puolella taas Voima tekee sen mihin noilla resursseilla pystyy ja sen suuntaan ei nyt heti ainakaa tule mieleen mitään sen kummempaa kritiikkiä. Peukku ylös! Siellä sentään pidetään omien puolta.

  Kiekko on sentään kansan ykköslaji ja mielestäni se pitäisi myös näkyä paikallismediassakin.

  dumbaloo..
   
 3. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Etlarin tason heikkoutta on kyllä tullut ihmeteltyä jo kauan, mutta mikään ei ole muuttunut. Viime kaudella taisi olla jonkin aikaa hieman yritystä, mutta sekin lopahti sitten. Kesäuutisointi on ollut suorastaan surkeaa, kun ottaa huomioon FC Lahden näkyvyyden kyseisessä lehdessä jääkiekkokauden aikaan. On se kumma, kun Veltheimeistä kirjoitetaan useitakin juttuja, mutta Pelicansin asiat eivät löydä sivuille millään. Ennen futiskauttahan tulee muuten aina tämä FC Lahden liite, onko Pelicansista tullut vastaavaa vai onko tuo FC Lahden itsensä toimittama?

  Veirto kirjoittaa kyllä tunteella jalkapallosta ja se on hyvä se, ei sitä miestä pidä jääkiekon puolelle päästää. Ne pari kertaa, kun Veirto on kirjoittanut Pelicansista jotain kommentteja, on mukaan mahdutettu tietysti vertaukset jalkapallomaailmaan. Täysin väärä mies edes sivuamaan jääkiekkoa. Paavola hoitaa sitten asiansa ihan pätevästi, vaikka ei mitään tunnepitoista tekstiä saa aikaan. Sellaista hajutonta, väritöntä ja mautonta.

  Voimalta alkaa kohta Pelicans-ilta, mielenkiinnolla odottelen.
   
 4. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  Radio Voimalle iso peukku. Todella hyvän paketin saivat äsköisestä kaksi tuntisesta. Oli panostettu kiitettävästi lähetykseen. Samanlaisen panoksen näkisi mielellään myös ESS:ssa.
   
 5. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Hätäämme on hetkeksi vastattu, ainakin osittain. Aamun ESS:n mukaan Jussi Saarinen aloittaa lehden kiekkokolumnistina. Jussilla on ainakin tietoa asioista, joten jotain hieman viiltävämpää voisi odottaa. Toivottavasti tästä lähtee lehden jääkiekkotoimituksen taso nousuun, mutta liikaa toiveita en tähän silti laita.
   
 6. Pelikaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kyllä Pelicans-liitekin on tullut ainakin muutamana kautena. Mutta pointti etlarin kritisointiin ei taida olla juuri tässä hetkessä, vaan pitemmällä aikavälillä. Nyt niitä juttuja luultavasti on torstaihin asti ihan kiitettävästi. Saa nähdä mitä sitten kauden aikana? Onko uutisointi vain pelkkiä otteluraportteja ja ennakkoja. No onhan sekin jotain, mutta välillä kaipaisi enemmän.

  Etlaria enemmän kritisoisin Pelicansin sivuja. Ne pitäisi olla se ensimmäinen lähde, mutta yleensä uutiset löytää muita kautta paljon aikaisemmin. Raportit ja ennakot tulee kuulemma etlarilta. Onhan se mukava lukea sama raportti kahdesta paikkaa...
   
 7. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  No niin, eihän siinä kestänyt edes viikkoa, että Etlarin päätoimittaja heräsi omalta osaltaan jeesustelemaan "jääkiekkoväkivaltaa". Hienoa, että ollaan ajanhermolla.

  Minä kun en ihan kaikista asioista kaikkea ymmärrä, niin kirjoittavatko nämä lausuntoautomaatit samanlaista paskaa kaikista asioista? Ilmeisesti. Heikille vain terveisiä, että eikö se juuri ole jääkiekkoväen tehtävä määritellä mikä kuuluu lajiin ja mikä ei? Ei lehdistön tai muun median, vaikka niin yritätkin väittää.

  Jään odottelemaan vielä Erkki Lyytikäiseltä jotain jäätävää kolumnia aiheen tiimoilta, jossa lytätään taas jääkiekkoa ja ylistetään vähän koripalloa ja pesäpalloa.
   
 8. Pelikaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 9. Lager Lager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Vuoden typerin idea jopa sanoisin. Onneksi ammuitte alas samantien.
   
 10. Vesku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aina tukenu, aina kannattanu
  Lainaus:
  Tappara oikeasti laittoi mikrofonin fanikatsomonsa eteen kesken kauden 2004-05.
   
 11. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Aika muovinen idea. Ei ihan ihan yllä Jokereiden jumbotronilla heiluvaan narriin, joka kehottaa ihmisiä taputtamaan; ja "Jokerifanithan" taputtavat! ihan sama onko erätauko vai vastustaja tehnyt juuri maalin.
   
 12. ferro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, NY Rangers, Liverpool, 49ers
  Pelicansin fan clubin puheenjohtaja Martti Mäkelä ei pitänyt idean keinotekoisuudesta. - "Välillä hallissa on hiljaista, mutta silloin se ääni pitää tulla ihmisistä, eikä vahvistettuna kaiuttimista. Se on väärä keino lähteä hakemaan tunnelmaa. "

  Oikea asenne!
   
 13. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Kas kun ei tullut yhtään kommenttia että siellä ne kannattajat taas pätevät idealismillaan. Mutta hyvä näin. Tarkoitus ei pyhitä kaikkia keinoja tässä asiassa.

  Ja jottei mene pelkäksi tyrmäämiseksi, niin tämä sukunimien huudatus on puolestaan seurajohdolta hyvä yritys. Ei se välttämättä vielä tällä hetkellä toimi edes hyvin (allekirjoittaneen on mahdotonta arvioida), mutta kokeilemisen arvoinen kuitenkin. Kunhan nyt vain oppisivat hautaamaan nuo kuolleena syntyneet mikitys-ideat suoralta kädeltä eikä vasta kädenväännön jälkeen.
   
 14. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Painija Jarkko Ala-Huikku on pestattu näköjään nettisivuille kolumnistiksi -> http://www.pelicans.fi/uutinen/?uutisid=943.

  Nyt pitäisi siis saada Jarkolle painivastustaja Pelicansin miehistöstä ja sivuilla on siitä myös äänestys. Mutta missä on vaihtoehdoista Olli Julkunen? Jos Julle on kerran nuorempana ollut SM-mitalisti painissa, niin eikös siinä olisi ollut hyvä vastus.

  Ehdotan samalla tuota Ala-Huikun kuvan asustusta Pelicansin uudeksi lauantai-asuksi.
   
 15. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Lainaus:
  Kohtuullisen erikoinen valinta taustoineen päivineen... On sentään ollut muutaman kuukauden ajan "Pelicans-fani", joten kai se riittää. Tekee varmaan ilmaiseksi tekstejä, tai sitten on nettisivuihin alettu panostaa ennennäkemättömällä tavalla. Jos kirjoitustahti on Araa vilkkaampi, niin hyvä lisä sivuille.

  Etlarin kiekkosivuilla on kyllä pitkin syksyä ollut loistavia blogitekstejä Jussi Saariselta, Ili Varmavuolta ja Esa Rauhanlaaksolta. Näinköhän kavereilla riittää jutun juurta koko kaudeksi, sellaista tahtia on tekstejä pukannut syksyn mittaan. No, ainakin Saarisella ja Varmavuolla varmaan tarinoita riittää vuosien varrelta. Mieleen jäi ainakin Jussin kirjoitus pelaajien varusteista ja niihin liittyvästä taikauskosta, mm. valkoisella erkalla teipattu maila painaa vähemmän kuin mustalla teipattu, ja sehän on aivan totta :)
  http://kiekko.kaleva.fi/kiekkoess/ -> Blogi


  Näköjään on laitettu äänestyskin pystyyn Ala-Huilun painikaveriksi. Kumma ettei ex-painija, nykyinen kulmapainija Julkunen kelvannut vaihtoehdoksi.
   
 16. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
  MTV3:n sivuilla on juttua (mukana myös video) painimatsista Jarkko Ala-Huikun ja Kari Sihvosen välillä.

  Pelicans-kovanaama joutui EM-painijan käsittelyyn

  Sinänsä ihan hyvää PR:ää tämä on, vaikka itse "matsi" ei niin kovatasoinen olekkaan.
   
 17. Curry17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi:PEL Nhl:DRW,AD,CBH
  Ala-Huikku ja Pelicans

  Vanha sanonta kuuluu, että se on sama mitä kirjoitetaan, pääasia kun kirjoitetaan. Olen ehkä tylsimys ja huumorintajuton vanha ukko, mutta Ala-Huikun voisi poistaa Pelicansin sivustolta ja ottaa tilalle vaikkapa ESS:n sivuilla mainioita tekstejä Pelsujen asioista kirjoittaneen Jussi Saarisen.
  Ala-Huikulla ei ole mitään pr - arvoa, ymmärtää jääkiekosta vielä vähemmän kuin minä, mikä on ERITTÄIN vähän.
  Painiottelun yksittäisenä tapahtumana ymmärrän, mutta jos hänellä on oikeasti tarkoitus kirjoittaa jotakin Pelicansin sivustolle.... en ymmärrä ollenkaan - huumorimielessäkin löytyisi varmasti kiinnostavampia kirjoittajia.
  Ehkä tässäkin korostuu se sama kuin aiemminkin olen todennut - vika on minussa
  eikä missään muualla....
  SILTI ihmettelen. ;-)
   
 18. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Ala-Huikulla on urheilujournalismitutkinto ja tuo selittää varmasti tuota kirjoittelua Pelicans asioista. Ei siinä mitään ideaa ole, mutta kai sen jonkun mielestä on "hauska" lisä.
   
 19. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta, vai miten se meni? ESS:n verkkotoimitus on tuonut julki täällä Pelicans-fanien pettymyksen Piispasen hankintaan. Ehkä se tätä kautta menee toimistolle asti.

  Edit: Onnittelut lainatuille kirjoittajille!
   
 20. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  Lainaus:
  Loistavaa ESS! Toivottavasti tähän saadaan kommenttia Kaarnalta ja Aralta. Vaikka vastaukset ovatkin varmasti tyyliin: "Tiedetään mitä saadaan.. Entuudestaan tuttu... Markkinoilla ole kunnon senttereitä... jne.."
   
 21. Kaberle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Maple Leafs, Chelsea
  Lainaus:
  Heh. Onneksi oma teksti oli niin painokelvotonta ettei voinut edes uutiseen lainata. Hyvä kumminkin, että ESS:ssa ollaan oltu hereillä ja seurattu kannattajienkin reaktioita tästä touhusta (kannattajien kusettamisesta).

  Ei ole kyllä itse Arsillakaan helppo paikka jos yhtään uutisia lukee. Itseluottamus tuskin ainakaan nousee kun fanit lyttäävät jo valmiiksi. Tuskin se korkealla on valmiiksikaan kun alkukausi on mennyt jo Piispasenkin tasolla penkin alle (en ole onneksi pelejä nähnyt, mutta pistemääristä päättelin).
   
 22. Vinyl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aravirran kovuus
  Lainaus:
  Helvetin hyvää toimintaa Netlarilta ja toivotaan että huomiseen lehteenkin on saatu jotain juttua aikaiseksi. Vittuun hymistelyt ja nyt oikeasti joku kysymään Kaarnalta tämän kusetuksen syytä. Arsivitunpiispanen.
   
 23. Curry17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi:PEL Nhl:DRW,AD,CBH
  Olisi olettanut, että Jatkoaika olisi jotenkin erillisellä kirjoituksella, kuvasarjalla tms. erillisellä jutulla Raipen paidannostojuhlat pilanneen, erinomaisen puolustustaistelupelin pelanneen Pelicansin esityksen Hakametsässä huomioinut.

  Ilmeisesti portaalin päätoimittajan ja Aravirran välillä kaikki ei ole kunnossa, siihen malliin on Aravirran hankintatoimintaa ( Pirjetä keväällä sisään, Grec Jacinan onnistunut torjunta, Arsi Piispasen riskitön sisäänotto )arvosteltu paikallislehdessä päätoimittajan johdosta. Sen sijaan mm. Jokipojista ja Saipan merkityksettömistä tappeluista kirjoitetaan.

  Pelicans muuttui 18 tunnissa Kärppien ryvettämästä kriisiporukasta jämäkästi puolustaneeksi, ylivoimilla ratkaisseeksi joukkueeksi. Jatkoaika kirjoitti muutoinkin merkittävästä kiekkotapahtumasta ( Raipe ) rutiininomaisen otteluraportin...

  Suomen paras ja puolueettomin kiekkoportaali ?
   
  Viimeksi muokattu: 23.11.2008 klo 23.42
 24. Etälintu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Iltasanomien sivuilta tänään löytyi Nikkilän suusta tämmöistä:

  "- Kotiyleisölle pitää antaa nähtävää, sillä he tuovat paljon rahaa seuran kassaan. Koko joukkue aina valmennusta, kenttäpelaajia ja maalivahteja myöten olimme ihan paskoja. Ainoastaan huolto ja fysio toimivat, Nikkilä tykittää.

  - Jokaisen pitäisi menettää palkkansa tältä ajalta ja maksaa pääsyliput yleisölle takaisin!"

  Ja linkki koko juttuun, joka tosin ei kovin syvälliseksi ehdi:

  http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1619671
   
 25. Curry17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi:PEL Nhl:DRW,AD,CBH
  Rohkeasti Nikkilä paukuttaa, valmennus ja johto saavat myös osansa .
  Mutta OIKEASSA HÄN ON, ja toivottavasti tuollaiset jutut
  herättävät joukkuetta pelaamaan kotihallissa rohkeasti,
  järkevästi puolustaen, kuten vieraspeleissä on tehty.

  Kyllähän esim. Aravirta jo aiemmin syytti itseään Kärppä-
  nöyryytyksen jälkeen ja otti vastuun tappiosta - mitä
  muuta olisikaan voinut tehdä ?

  Tänään HPK - pelissä on psyyken tasolla paljon isommasta
  asiasta kuin yhdestä kotipelistä Pelicansilla...onko psyykinen
  lukko vihdoin auennut joukkueelta ?

  Kuten joku jo aiemmin jossain palstalla taisi ehdottaakin,
  vieraspelitaktiikallako liikkeelle myös Isku - Areenalla ?