Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pelicans tiedotusvälineissä

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Shejbal, 08.09.2008 klo 18.20.

 1. khufu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Peliitat
  Oma pointti oli lähinnä se, että kannattaisiko tässäkin tapauksessa miettiä miten itse voi tilanteeseen vaikuttaa, siis muuta kuin julkisesti hyökkäämällä toimittajaa vastaan ja vaatimaan tämän vaihtoa. Matikainen on lukemattomia kertoja valittanut, että media tekee vääränlaisia juttuja Matikaisesta ja Pelicansista, eikä tämä valitus rajoitu vain tuohon yhteen toimittajaan. Onko helpompi vaihtaa puolet tämän maan jääkiekkotoimittajista vai oppia käyttäytymään median edessä niin, että valitukselle ei ole aihetta? Faktahan nyt on se, että Matikainen ja Pelicans ovat aika monta kertaa syöttäneet suoraan lapaan tälle huomiohakuiselle klikkihuorausmedialle.

  Jopa niinkin usein, että minusta on vaikuttanut että tämä on harkittua markkinointiviestintää ja brändin rakentamista, joten tarviiko tuosta sitten itkeä?
   
 2. heki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Käydään tämä nyt huolella läpi, kun osalle on vaikea hahmottaa, missä meni vikaan.

  Otsikko antaa ymmärtää, että Petu on tyytyväinen kun harjoituksissa tapellaan "olemme tyytyväisiä tämmöiseen" - VÄÄRIN!

  Harjoituksissa tapeltiin, Petulta kysyttiin kommenttia, ja hän kommentoi yleisesti sitä tunnetilaa, jota haetaan, ja sitä intensiivistä tunnetilaa haetaan. Ja totesi myös että välillä tunteet voi mennä yli kun mennään kovaa. Petu siis tarkoitti, että intensiivistä tunnetilaa haetaan, että vedetään täysillä. Ei sitä että tapeltaisiin, MUTTA välillä kun mennään kovaa, VOIVAT tunteet mennä yli.

  Toimittaja yhdisteli siis asioita ja kommentteja aivan päin persettä, ja antoi ymmärtää Petun olevan tyytyväinen siihen, että tapellaan harjoituksissa. Ja tätähän hän ei sanonut, vaan että haetaan intensiivisiä harjoituksia ja tunnetilaa. Silloin voi myös mennä välillä yli.

  Joten on ihan oikein sanoa, että uutinen oli pahasti virheellinen, sillä toimittaja tasan tarkkaan tiesi, mitä Petu oli sanonut ja tarkoittanut. Mutta silti teki uutisen jonka otsikko kirkui viestiä, että Petu haluaa tappeluita harjoituksiin. EI NÄIN!

  Jokohan tyhmempikin tajuaisi eron, tuskinpa. Niin syvässä on osa jänkkäysväestä.
   
 3. heki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Mitä v-tua sä oikein sönkötät! Jos toimittaja tulee harkkojen jälkeen kysymään kommenttia, ja Petu antaa ihan hyvät lausunnot, mutta toimittaja vetää aivan omaa showta otsikkoon, niin miten helvetissä se on Petun vika?
   
 4. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  No mikä sen otsikon olisi pitänyt olla? Sisältöhän siis piti paikkaansa. Kausaalinen ajatusketju oli kunnossa. Treeneissä tuli pipi - meni hermo - tuli ylilyönti - tunnetta halutaan - tämän kaltaista tunnetta halutaan - välillä menee yli (de facto, Matikainen ei kiistä) Joku Hymyseiskalehti olisi tehnyt jutun joukkueen ilmapiiristä. Ota ne mustat lauantaipelilasit pois silmiltä äläkä meuhkaa yksisuuntaisella argumenteilla, jotka ovat käyttökelpoisia lähinnä hurmoshenkisissä kalaöljykauppiaiden kiksiennostotilaisuudessa. E.typo
   
 5. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  No, tällaiseen brändin tukemiseen ei kyllä Pelsun lätkäjätkätoimistolla riitä osaaminen (hymiö) Eiköhän brändi ole siellä lähinnä viskiä (vaikka tosiasiassa onkin konjamiinin kaltaista viinirypälejalostetta).
   
 6. heki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Lue viesti 802 läpi. Jos et siitä ymmärrä eroa, niin en voi auttaa.
   
 7. BileTooth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Tämän takia klikkihuorausotsikot eivät varmaankaan koskaan katoa. Pitäisiköhän peruskoulun opetukseen lisätä joku klikkihuorauksen tunnistaminen ja siihen perustuvien "uutisten" arvostelu ja boikotointi osaksi jotain oppiainetta.?
   
 8. Runkosarja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, KooKoo
  Lainaus:
  Totta. Etsku on ollut niin läheinen yhteistyökumppani Pelsulle, että hymistely on muuttunut Etskun tavaksi käsitellä Pelsua. Minusta Hoikkala tekee kyllä hyviä juttuja, aikoinaan Veirto. Mutta yllätyksellisyys puuttuu. Tai vaikkapa sellainen juttu, jossa käsitellään Pelsun loukkaantumissumaa, mutta EI ole haastateltu Pelsun porukkaa, vaan objektiivisia asiantuntijoita. Ns. ulkopuolisten asiantuntijoiden käyttö on ihan normaalijournalismia, mutta urheilujournalismissa hyvin harvinaista.
   
 9. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  Tuo otsikko ei pääse vielä klikinsäästäjiin. Otsikosta ei voi noi mieltänsä pahoittaa, sillä sisältöhän noudattelee sitä. Toki otsikossa on iltapäivälehtien aineksia, mikä sinänsä ei sovi maakuntalehden profiiliin, mutta ei lätkätreeneissä pelikavereiden välinen nahistelu kovin yleistä ole - edes Lahessa.

  Medialukutaito ja tekstianalyysi on jo yläkoulun opetussuunnitelmissa, joten sitä kautta ei enää voi vaikuttaa niihin, joihin otsikko puree tai nostattaa tälläkin palstalla tunnetasoa. Oman tunnetilan säätely onkin jo sitten ihan normi lukiopsykologiaa ja kuuluu sekin opsin perusteisiin. Looginen ajettelu, retoriikka ja argumentointi onkin jo sitten yliopiston metodologian perusteita, mutta niitä opiskellakseen joutuukin muuttamaan jo Lahesta toiselle paikkakunnalle ja siinä kohdassa turkoosien lasien rinnalle löytyy jo muitakin värisävyjä.

  Edit. Ei helev. Nyt vasta näin videon (ei jostakin syytä näkynyt kuin mustaa mobiilina). Tuo otsikkohan oli varsin kevyttä kamaa itse nähtyyn nähden. Bloodillahan menee kontrolli tuossa. Lähinnä tarkoitan tuota myötähäpeän määrää. Matikaisen pelin jälkeisessä haastettelussa totesi, ettei tuossa ollut siis yhtään mitään aineksia juttuun. Hölmöilystä saa aina hyviä juttuja - myös medialukutaitoisille.
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2016 klo 00.55
 10. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Siis väänsit asiasta usean viestin ajan, ennen kuin edes katsoit koko videota (saati sitä toista videota, jossa Matikaisen oikeat kommentit tilanteesta olisi olleet). Voi sentään.
   
 11. BileTooth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kyllähän se käytetty otsikko täyttää klikkiotsikon määritelmän melko nätisti. Matikaisen ulostuloa en vain osaa nähdä negatiivisessa valossa heikkoutena, lapsellisuutena tai äkkipikaisuutena, kuten jotkut täällä, koska mielestäni se vaikutti harkitulta vedolta. Tapahtumasta oli haastattelun kohdalla niin paljon aikaa ja takana 4-0 -voitto Kalpasta, joten en usko tuon avautumisen olleen mikään spontaani tunteenpurkaus. Siinä vain tietoisesti otettiin isännän roolia takaisin medialta.

  Matikainen on juuri tuollaisissa tilanteissa mielestäni erinomainen valmentaja, koska hän tekee täysin selväksi, että on täysin 100 % pelaajien puolella ja samalla voimallisesti korostaa niitä oikeita arvoja, joita on kohta pari vuotta joukkueeseen ajanut.
   
 12. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  Nyt keskusteltiin otsikosta ja artikkelista. Video toimi tuossa argumenttina. Ihme etteivät iltapäivälehdet tuosta enempää revitelleet. Lööppikamaa.
   
 13. Radiomasto Jäsen

  Matikainen otti sanomisillaan huomion itseensä. Sinällään en näe tuossa otsikoinnissa mitään väärää, sehän kuvastaa kokonaisuutena tapausta varsin hyvin, vaikkei "omien" päätä silittelekään.

  Matikainen on siinä mielessä melkoinen epeli, että tuo on heittänyt kommenttiensa suhteen uskottavuutensa jo ajat sitten romukoppaan. Tässäkin tapauksessa hänen mielestään tapahtuma oli joukkueen kannalta hyvä ja hyväksyttävä asia, aivan samalla tavoin, kuin Tyrväisen sikaniitti oli Matikaisen mielestä sellainen, joka kuuluu jääkiekkoon ja pitää hyväksyä. Jälkimmäisestä suuri osa ulkopuolisista oli täysin eri mieltä, kuten hyvin moni Pelicansin kannattajakin, eikä se nyt yllätä yhtään miksi tästäkin tapauksesta moni on ihmeissään.

  Matikainen, kuten moni muukin puhuu vain siitä miten välillä harjoituksissa roihahtaa, mutta ei sanallakaan siitä miten Blood menettää kontrollin ja vetää tuon roihahduksen yli. Roihahdus on ok, mutta videosta löytyy myös ylilyönti, joka ei ole ok ja Matikaisen lähinnä kehuessa tapahtunutta, on ihan luonnollista jos siitä syntyy vähän näkemyseroa Matikaisen ja median välillä.

  Matikainen provosoi muita täysin yksisilmäisillä kommenteillaan ja uhriutuu sitten siitä, jos muut tahot ovatkin eri mieltä.

  Arvostan omien takana seisomista, mutta kyllä tästä maailmasta aika monta sellaistakin menestynyttä valmentajaa löytyy, jotka omaavat hieman objektiivisuutta asioihin. Olisi hyvin mielenkiintoista kuulla Matikaisen kommentointia siitä, jos joku Pelikaani saisi yhden pelin pelikiellon samasta syystä, kuin HIFK:n Finley ja Rask saivat. Mitenköhän tuo senkin kääntäisi tiedotusvälineissä hyväksi asiaksi.
   
 14. firsov Jäsen

  Lainaus:
  Pelicans-Etlari 100-0

  Ei Pelsut tarvitse vanhan mallista paikallismediaa mihinkään nykyaikaisessa informaatiotulvassa. Yksilö on parempi ja älykkäämpi media kuin esim. Etlari. Ja vielä enemmän on kaffella "iltapäivälehdet". Syötetty paska ei kiinnosta enää ketään. Jokainen yksilö saa tehdä omat johtopäätöksensä ja valintansa sekä reagoida niihin nopeammin kuin ohjattu media. Älykkyys on ihan muualla kuin vanhassa mediassa.

  Mutta paikallismedia taas tarvitsee Pelicansia.

  IS:n tiku ja taku joutuivat samaan vääntöön Matkaisen kanssa ja katso, nyt ne syö Matikaisen kädestä kuin varpunen jouluaamuna:)

  Ja kaiken lisäksi, Antti Tyrväinen on hieno pelaaja:)
   
 15. heki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Oletko sä oikeasti noin perkeleen tyhmä, vai esitätkö vain! Matikainen EI ole sanonut, että TAPPELUT harjoituksissa ovat hyvä asia! Se on sanonut, että on hyvä että harjoituksissa mennään kovalla intensiteetillä. Ja että silloin menee joskus YLI!

  Matikainenhan sanoo, että MENEE YLI! Siis että myös Bloodilla meni yli, mutta se on ok huippu-urheilussa, kunhan asia sovitaan. Se, että sanoo jonkun menneen YLI tarkoitaa, että ei hyväksy itse tekoa! Mennä yli = jokin asia ylittää sopivan käytöksen normit. Mutta ei se, että joskus menee yli, ole myöskään maailman kauhein asia, ne tilanteet pitää vaan käsitellä. Aikuiset ihmiset pystyvät siihen, pikkusieluiset nettitrollit eivät.

  Matikainen EI KEHU sitä, että menee yli. Matikainen kehuu sitä, että harjoituksissa mennään kovaa myös henkisesti. Miten helvetin tyhmiä ihmiset ovat, kun ei osaa/halua yhtään ymmärtää vaan jäljelle jää vaan pelkkä halu mesota ja pahoittaa mieltään ala Radiomasto.

  Olen yhä huolestuneempi ihmisten kyvystä ja älystä ymmärtää asioita...
   
 16. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Hehhe et siis lukenut Uuden Lahden juttua, jossa Matikainen ja Nurminen juttelivat tästä "sikaniitistä" vähän eri sävyyn kuin lehdistötilaisuudessa 10 min pelin jälkeen. Eikä tässä Blood tapauksessa Matikainen missään kohtaan sano että on hyvä tapella treeneissä.

  Matikaisella on tuo oma shownsa median edessä ja sitten on eri homma mitä pään sisällä ajattelee(todennäköisesti) ja sitten vielä eri homma mikä joukkueessa pätee. Kaksi näistä on meille kysymysmerkkejä.

  Mielestäni Matikainen esiintyy median edessä määrätietoisesti ja ottaa aina homman haltuun vaikka sitten nolaamalla itsensä, mutta pelaajiaan ei heitä bussin alle. Hyvää settiä Matikaiselta medialle, tarkasti laskelmoitua esiintymistä mikä palvelee joukueetta. Nämä Matikaisen mediaesiintymiset ei ole tarkoitettu kannattajille tai kukkahatuille tai kenellekään muulle. Kannattaa aina pitää mielessä Matikaisen ulostuloissa, että ne nimenomaan palvelevat joukkuetta ja sen sisäistä kemiaa.

  Muuten Aatu Raninen tekee parhaita kiekkojuttuja Lahessa. Todella hyvä kiekkotoimittaja, tämä vain oma mielipide tietenkin. Uudesta Lahdesta ne Lahen parhaat kiekkojutut yleensä löytyvät.
   
 17. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Ei kannata olla huolissaan, vaikka kaikki eivät olisikaan tismalleen samaa mieltä kanssasi.

  ESS:n jutuissahan on kaksi tällaista Matikaisen kommenttia: "Ei siinä yhtään mitään tapahtunut, normal normal." ja "Aina haetaan sitä väkivaltaa, vaikka itse asiassa tässä ei tapahtunut mitään ihmeellistä."

  En väittänytkään Matikaisen sanoneen tappeluiden olevan hyvä asia, mutta jos väännät sen noin, niin samalla tavoin voi sanoa, ettei tuo sanonut maissa olevan joukkuekaverin lyömisen olevan huono asia.

  Tuosta yli menemisestä myös sen verran, että vaikka olet selvästi päättänyt mitä Matikainen sillä tarkoittaa, niin korjataan sen verran, että tuo puhuu tunteiden yli menemisestä. Lisäksi tuo vähätellen puhuu koko tapauksesta "painina", vaikka mistään painistahan tuossa ei ole kyse.
  Itse ymmärrän tuon niin, että yli meneminen tarkoittaa sitä kun vähän kuohahtaa, mutta Bloodilla meni reilusti enemmän, kuin yli, tuon menettäessä kontrollin. Se ei ollut "normal normal".
   
 18. Runkosarja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, KooKoo
  Lainaus:
  Näin se taitaa mennä. Matikainen kääntää tarvittaessa shown itseensä. Vaikka nolaamalla itsensä, niin kuin teki höykyttäessään Ilolaa (sekös se nimi oli) ja nolaamalla itsensä näin tehdessään.
  Itse tapaus on aivan selvästi saamansa julkisuuden arvoinen. Vaikka täällä muutama jauhopää todistaa, että tällaista sattuu jatkuvasti, niin se ei ole totta. On harvinaista, että joukkuekaverin kimppuun käydään nyrkein. Ja ihmeelliseltä tuntuu, että nämä luujauhot haluaa nähdä tapahtuneen peräti hyvänä asiana.

  Matikainen ei ainakaan myönnä olevansa tuollaisen kannalla, Ja varmasti häntä harmitti, että tällainen valmennuksellinen moka tuli julkisuuteen. Valmennushan siinä mokasi, kun joukkuekaverit tappeli. Tämän virheensä takia ärhenteli Ilolalle.

  Miten tähän pitää reagoida?

  Riippumaton ja rohkea lehdistö menee tällaisessa tilanteessa tulta päin. Saa nähdä, uskaltaako ESS nostaa oikeasti kunnon jutulla asian esille. Tai esim. Raninen. Jos jotain vastaavaa olisi tapahtunut vaikka paikallispolitiikassa, niin jutut olisivat suuria. Ai että paikallispolitiikassa agressiotasot on alhaisempia? Jos niin ajattelet, et tiedä pikkupolitikonnista mitään.

  Ikävä kyllä urheilujournalistit ovat aika nalleja. Ei siellä uskalleta olla kriittisiä silloinkaan, kun aihetta on. On kyllä poikkeuksia, mutta melkein kaikki ovat hyvä veli-verkostossa. Liian moni on onnellinen, kun saa pikku hymyn päävalmentajalta.
  Oikea toimittaja välittää paskat Matikaisen mielipiteistä ja kirjoittaa jutut oman näkemyksensä mukaan. Tietenkin vältellen virheitä, puhumattakaan tahallisesta vääristelystä. Näin se vaan on, ja pitäisi olla urheilujournalismissakin.
   
 19. Radiomasto Jäsen

  @Runkosarja Samaa mieltä urheilujournalisteista. Suuressa maailmassa annetaan kunnolla kritiikkiä, jos siihen on aihetta ja siellä sitä kritiikkiä osataan ottaa vastaan. Matikainen on nyt raivostunut tästä uutisoinnista, sekä aiemmin kuittaillut/mököttänyt Nelosen studiotiimille. Nuo tekevät vain työtään, eikä Matikainen heidän mielipiteitään sanele. Ennemminkin tuon pitäisi kunnioittaa niitä.

  ESS on ammattitoimija ja nyt Keskisuomalaisen veneessä, ei niiden kanssa kannata lähteä tukkanuottasille, se kopsahtaa vain omaan nilkkaan, eikä Pelicans voita siinä yhtään mitään, päinvastoin.

  Ylipäätään itse luen ainakin mielummin kriittisempiäkin juttuja omasta suosikistani, kuin pelkkää posin esiin kaivamista. Se on aika tyhjänpäiväistä vaikkapa 0-5 tappion jälkeen lukea vain siitä miten joukkue pelasi hyvää alivoimaa. (kärjistetty ja hypoteettinen esimerkki)
   
 20. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Tämähän nyt on kaikille selvää. Ongelma on siinä, että yhteistyökumppani ja tukija kirjoittaa vääristeltyä totuutta ja saa oman kaupungin joukkueen huonompaan valoon. Otsikon lukija päättelee, että Matikainen tykkää siitä, että treeneissä tapellaan. Tappelu ei kuitenkaan ollut mitenkään sen jutun pointti vaan se, että tunnetta ja rajoja hakiessa välillä läikkyy yli. Tämän on mediassa ymmärtänyt ja asiaa puolustellut tämän keissin jälkeen mm. Tapola, Aravirta, Kortelainen jne.

  Iltapäivälehdiltä ymmärrän nämä otsikot, mutta paikallislehti olisi voinut hoitaa asian asiallisestikin. Nyt lähdettiin huomiolinjalle.
   
 21. Bulvaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  En ole seurannut kuka Pelicansia koskevat artikkelit ESS:sa yleensä tekee. Viimeisin ei ainakaan ole Ilolan käsialaa. Ja vielä tuosta harkkahärdellistä. Tämän päivän lehdessä asiaa puolustelevat Jantunen ja Lämsä. Ohessa siis muutamia linkkejä ESS:n sivuille.
   
 22. Runkosarja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, KooKoo
  Lainaus:
  Otsikossa oli totuuden siemen. Vaikka fani olenkin, niin olen siinä käsityksessä, että Matikainen osittain ruokkii ns. ylilyöntejä. Osa niistä on hyödyllisiä joukkueelle, kun haetaan latausta. Tämä on taivaan tosi, vaikka en pelikaverin hakkaamisesta pidäkään. Luulen, että muutama innokas tänne kirjoittelija haluaisi nähdä näitä ylilyöntejä paljon enemmän.
   
 23. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Ehkä ei kannata alkaa vertailemaan politiikan ja urheilun journalismia. Se on mielestäni vain irrelevanttia. Urheilu on huvia, viihdettä, leipää ja sirkushuveja. Politiikassa oikeasti päätetään vähän tärkeämmistä asioista. Tietenkin jollekin fanipojalle nämä saattavat olla yhtä tärkeitä, mutta kyllähän oikeasti tärkeät asiat pitäisi jättää pois keskustelusta, jossa puhutaan jääkiekkoseurasta ja sen mediapolitiikasta. Ja kyllä, tiedän paikallispolitiikan aggret ja armottomuudet, mukanaolevat ovat aikamoisia tuittupäitä välillä.
   
 24. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Nimenomaan, siemen. Mutta ei totuutta, vaan Matikaisen kommenteista irrotettu osa. Näin saatiin näyttämään asia siltä, että Matikainen toivoo tappeluja, vaikka tämä ei edelleenkään ollut missään määrin Matikaisen viesti. Paikallislehdeltä ala-arvoista, iltapäivälehdiltä odotettua.
   
 25. Runkosarja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, KooKoo
  Lainaus:
  Journalismin eri lajien vertailu on mielestäni järkevää niin kauan kun puhutaan ns. vakavasti otettavasta journalismista. 7 Päivää on erikseen. Minä pidän urheilujournalismia doping-, talous- yms. alalajeineen vakavasti otettavan journalismina. Olisi urheilutoimittajien dissausta pitää heitä vain kirjoittelijoina. Siellä on hyviä toimittajia paljon, ja vakavasti otettavia. Hyvänä esimerkkkinä Lahdessakin vaikuttanut Mikko Marttinen, joka kirjoittaa eniten nyrkkeilystä.
  Eli urheilujournalismissa pitäisi olla yhtenä alalajina pelkäämätön, kriittinen journalismi.Tämä ei sulje pois fanihehkutuksia.

  Ja käsittämätön on esityksesi, että "oikeasti tärkeät asiat pitäisi jättää pois keskustelusta, jossa puhutaan jääkiekkoseurasta ja sen mediapolitiikasta".

  Häh!
  Miksi pitäisi?
  Pitäisikö täällä kirjoittaa vain vähäpätöisistä tai viihteellisistä asioista?
  Toivon, että kirjoittajien kompetenssi riittää vaikeampiinkin asioihin.