Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pelicans kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana bay22, 03.01.2017 klo 16.40.

 1. Puupaavola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Lainaus:
  Kelpo+ ei ole taso, jolla voitetaan sarjoja.

  Lainaus:
  Jannehan ei ole itse asiassa kehittynyt tilastojen valossa yhtään. Seura on kuitenkin nostanut sijoituksia sarjataulukossa.
   
 2. NuuskaHP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Juurikin näin. Hyvä nähdä että muutkin ovat samaa mieltä Juvosesta että se kortti on jo nähty.

  Olen erittäin pettynyt mikäli Juvosella lähdetään myös kauteen 2017-2018. Eipä siitä Juvosesta sen enempää.
   
 3. Jari66 Jäsen

  Jos parempi löytyy ja varaa on ei minulla ole mitään sitä vastaan. Yritin vain sanoa että ei Juvonen pelkästään ole ollut menestyksen esteenä. Kävihän siellä eräs Karri Rämökin päällään seisomista kokeilemassa.
   
 4. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Hienoa että olet Bloodin lähdettyä löytänyt omasta seurasta uuden bussin alle heitettävän. Jos Juvonen on ollut keskinkertainen niin on ollut myös Pelicansin puolustuskin. Kaiken likasangon kaataminen pelkästään Juvosen niskaan ei minusta tunnu oikeutetulta. Parempia Pelicansin budjetilla voi esittää tarjolle.
   
 5. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Se kritisointi ei edelleenkään ole bussin alle heittämistä. Blood päästettiin pois, vaikka oltaisiin voitu pitääkin. Tämä oli seuran oma ratkaisu, mikä kertoo jo ihan tarpeeksi. Juvosen statsit ovat aivan perseestä, välillä tuo on hyvä, mutta kokonaisuudessaan korkeintaan keskinkertainen. Maalinsuulta löytyy selvä tason nostamisen paikka kokonaisuuden kannalta. On siellä muillakin jengeillä ollut keskinkertaisia puolustuksia ja silti maalivahdit ovat saavuttaneet parempia torjuntaprosentteja sekä päästettyjen maalien keskiarvoja. Ei tässä koko likasankoa olla Juvosen niskaan kaatamassa, mutta ihan oikeutettua tuon kritisoiminen sekä kyseenalaistaminen on. Parempien tilalle esittäminen ei ole allekirjoittaneen tehtävä, mutta se on helppo sanoa, että parempi tarvitaan.
   
 6. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän se Blood sinun ikioma silmätikkusi oli sen näki se kuuluisa sokeareettakin. Muutenkaan en mitään kovin positiivista ole sinun kommenteissa Pelicans -organisaatiosta havainnut. Toki sinulla on oikeus mielipiteisiisi.

  Samaa mieltä siitä että parempia pelaajia tarvitaan. Hyökkääjiä, puolustajia ja maalivahteja. Budjetti vain valitettavasti lienee rajallinen.
   
 7. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Juvonen on ollut hyvin keskinkertainen, ei riitä kantamaan tätä joukkuetta puolivälieriä pidemmälle. Rämökin meni ihan hukkaan tänä vuonna kun joukkue oli järkyttävän huono pelillisesti.

  Blood päästettiin pois kun ei ollut niin korkean hinnan väärtti. Ässäthän todnäk maksaa vähemmän kun mitä Pelicans olisi ensi kaudella Benistä joutunut maksamaan.
   
 8. Mettis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers & Pelicans
  Kyllähän täällä on ihan järkyttävä näkemys taas tilanteeseen. Mitä eroa Rämö toi Juvoseen? Ei ainakaan pleippareissa yhtään mitään. Toki veskari voi pelastaa joukkuetta, mutta jos paketti ei toimi kuin ensimmäisen puolikkaan (senkin vain ajoittain) niin mitä väliä sillä on, vaikka siellä olisi Rask maalissa? Vastustaja iskee yv:llä 20% tn:llä maaleja, kun pelataan ylipassiivisesti veskarin sylissä, lahjoitetaan joka pelissä yv:llä läpiajoja jne. Miten siinä voi prosentit tai pmk pysyä kunnollisina, kun joukkue paskoo "pelitavallaan" veskarin päälle?

  Pelicans olisi ollut parempi joukkue, jos Rämön sijaan olisi hankittu ok tason pakki.
   
 9. hoseeee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tietääkö joku muuten Elorannan tilanteesta? Vieläkö jatkaa ensi kaudella?
   
 10. Sandman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Olen jo parin kauden ajan ihmetellyt Juvosen hehkuttamista, keskinkertainen maalivahti, jolla hyvänä päivän koppi tarttuu, mutta liian usein huonoja pelejä putkeen.

  Bloodin lähtö periaatteessa huono juttu, mutta liigan silmätikuksi joutumisen jälkeen ollut melkein enemmän rasite joukkueelle ja ei noita harjoituksissa olleita konflikteja voi olla huomioimatta ja veikkaanpa niiden olevan suuri syy option käyttämättä jättämiseen.

  Maalintekijää joukkue kaipaa ehdottomasti ja niitähän se suuri yleisökin tykkää hallille tulla katsomaan.

  Sulakin hankinnalle iso peukku, miehessä selkeästi potentiaalia.
   
 11. South Rim Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Käsitykseni mukaan Eloranta ei jatka. Ylipäätään valmennukseen tulisi saada sisään mies joka ymmärtää ja ennen kaikkea osaa jalkauttaa käytäntöön hyökkäyspelaamisen rakennetta. Eli ex-hyökkääjä. Ex-maalivahdille ja ex-puolustajille tämä näyttää olevan liian vaikeaa. Verrokkina tämän rakenteen osalta suhteessa pelaajamateriaaliin kuluneen kauden osalta voi käyttää KalPa/Kapanen/Virta sekä HPK/Miettinen/Pennanen, tuossa järjestyksessä. Kuopiossa ja Hämeenlinnassa toimi, Lahessa pääsääntöisesti ei.
   
 12. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
 13. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  No voihan nyt. Ei ehkä ihan sellaisia uutisia, joita olisin toivonut. Juvosen tasoinen kassari pitäisi kyllä saada ilman tuollaisia pykäliä.

  Elimäki on ihan ok.
   
 14. Jarnan Rysty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, San Jose Sharks
  Tutulla ja turvallisella Jaskalla siis mennään. Ainakin tiedetään mitä saadaan, mutta toivottavasti saadaan siihen päälle vielä vähän ekstraa. Katsotaan josko se lopullinen läpimurto sieltä vielä tulisi, jos ei niin varmaan Jannelle itselleenkin maisemanvaihdos on se ainut oikea ratkaisu.
  Tärkein asia ensi kaudella olisi kyllä se, ettei taas peluuteta Jannea rikki ja puhki. Jotenkin 40/20 pitäisi mennä pelit maalivahtien osalta, mutten pistäisi pahakseni vaikka Vode veisi jo ensi kaudella ykköstorjujan paikan.

  Elimäki ihan kelpo rotaatiomies kun voi pelata keskellä ja laidassa, alemmissa ja ylemmissä ketjuissa. Toki aloittajana ylivertainen.

  Kärkihyökkääjiä odotellessa.
   
 15. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Voi saatana. Toivottavasti lähtee, niin saatais edes pieni korvaus ja todennäköisesti parempi maalivahti tilalle.
   
 16. Qula77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Juvosen jatkosta vähän kaksjakoset fiilikset, mutta Elimäen sopparista plussaa! Toivottavasti breikkaa kunnolla ensikaudella.
   
 17. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
  Lainaus:
  Itse taas toivoisin että Juvonen jäisi, sillä tuo uusi tulokas voi olla kaikkea Lawsonin/Treutlen ja Irvingin väliltä. Tulevalla kaudella vaan toivoisin että valmennus tajuiaisi että Jannen ei tarvi pelata kaikkia pelejä, koska ainakin itseltä löytyy Voutilaisen kykyihin täysi luotto. Haraldin jatko pikkuisen yllätti, koska melkoisen heikosti (tilastojen valossa) tää kausi mieheltä sujui.

  Elimäen luulin jo olevan muualle (KooKoo) menetetty tapaus, mutta hyvä että mies jatkaa täällä.
   
 18. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Juvosen jatko lienee seuralle tuttu, turvalinen ja edullinen ratkaisu. Eli tässä vaiheessa ei tarvitse laittaa maalivahtiin lisää hilloa kiinni. Numeroiden valossa Janne ura on polkenut paikallaan ja valmennusjohdon maalivahtisekoilut eivät varmasti ole auttaneet asiaa. Olisiko joukkueella tarvetta "oikealle" maalivahtivalmentjalle?

  Toivotaan valmennuksen petraavan peluuttamista ja siinä samalla saataisiin tasaisuutta Juvosen otteisiin.
   
 19. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Liigassa oli ainakin pari veskaria jotka pelasi enemmän kun Juvonen (mm. Rajaniemi.......)
  ja paremmin ottein. Ongelma ei edes ole se että peluutetaan liikaa, vaan yksinkertaisesti se kupoli. Yhtenä päivänä erinomainen, toisena paska. Ymmärrän ohipelit, niitä tulee kaikille, mutta Juvoselle tulee aina sellainen pidempi huono jakso. Tilanne ei tule muuttumaan näissä maisemissa, mikä on todella masentavaa kun mietitään että pitäisi saatana menestyä.

  Älkää ymmärtäkö väärin, peluutuksessa on silti ongelmia.
   
 20. Vartaloharhautus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Mitähän kärmesöljyä siellä officella on pääsiäisenä nautittu, kun Juvosesta on saatu liigatasolle erittäin kovan luokan ykkösmaalivahti. Odotusarvoisesti Juvonen on keskinkertainen ykkösmaalivahti, joka ei tuo kilpailuetua tärkeimpiin vastustajiin nähden. Vaikka Juvosen liikkumisen terävyys ja aktiivisuus hieman mielestäni paranivat päättyneellä kaudella, on kärkitorjujiin vielä matkaa. Juvosen jatkosopimus ei ainakaan itselleni ole merkki siitä, että Pelicans tosiasiallisesti tavoittelisi viimeisiä kausia parempaa menestystä Petun viimeisellä sesongilla. Toivottavasti tämä on edes edullinen ratkaisu.

  Olen samaa mieltä siitä, että Juvosta peluutettiin syyskaudella liikaa. Kauden aikana valmennus taisi perustella peluutusta sillä, että Voutilainen ei ollut hänelle suunniteltujen pelivuorojen koittaessa pelikuntoinen. Pelicansilla olisi tosiaankin tarvetta osaavalle maalivahtivalmentajalle.
   
 21. Caston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Voisikohan Jannen jatkosoppari olla vain pieni kiitos seuralle. Saadaan korvaus, kun siirtyy Amerikkaan?

  Tahi sitten: nyt hyvä kausi alle ja ensi vuonna saa tehdä sopparin haluamaansa joukkueeseen NHL:ssä. Kuka haluaisi ehdoin tahdoin mennä Rinne/Saros tandemin taakse hakemaan pelipaikkaa isoista valoista...
   
 22. Vartaloharhautus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Ymmärtääkseni sopimuksenjatkolla ei ole mitään merkitystä NHL-seuran maksamaan kasvattajakorvaukseen. Sopimus vaikuttaisi nähdäkseni ainoastaan siten, että NHL-sopimuksen tekemisen määräaika olisi kesäkuun 15. päivä. Ilmeisesti tämän NHL-option myötä Juvonen on teknisesti sopimuksettomassa tilassa heinäkuun 15. päivään asti, mikä on määräpäivä sopimuksettomassa tilassa oleville pelaajille raapustaa NHL-pahvi. Nämä tiedot perustuvat viimeksi lukemaani sopimukseen, joka on tietysti voinut jo uusiutuakin.
   
 23. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Näkisin itse sen asian siten ettei Juvosen kohdalla ole löytynyt sitä oikeaa balanssia eikä peluutus sekoilu ole auttanut tilannetta vaan pahentanut sitä. Toinen vaihtoehto toki on ettei Juvosella riitä rahkeet ykköskopparin tontille.

  Mitä tulee menestymiseen, uskon sen junan menneen nyt taas muutamaksi vuodeksi, kun lopetella nykyistä projektia ja aloitellaan taas uutta.
   
 24. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Eli ensi kauellakin taas opetellaan ja mietitään arvoja. Vittu me mitään konkreettista menestymistä tarvita, mutta kunhan on arvot ja opettelu kohallaan niin kyllä kelpaa. Todella vaikea nähdä Juvosen kehittyvän täällä ainakaan sille tasolla missä voitetaan kovia pelejä silloin kun on sen aika. Pää ei ole kestänyt viime vuosina, ja harvoinpa se yhtäkkiä alkaa kestämään ainakaan samassa paikassa.
   
 25. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Nyt tuli varmistus Jürgensillekin, joten pakisto aikalailla kasassa. Yks ukko varmaan tulee vielä mutta sillä ei liene kiire.

  Nyt niitä ykköshöökkejä sitten..