Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pelicans kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana bay22, 03.01.2017 klo 16.40.

 1. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Mites tuo teidän pakisto nyt sitten rakentuu? Sulak ja Jürgens ovat kaiken järjen mukaan hyviä hankintoja Lahteen, kun puolustuskalusto on ollut aiemmin jonkinlainen akilleen kantapää.
   
 2. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Sulak-Kousa
  Lassen-Leimu
  Manelius-XXX / Jürgens

  +Rukajärvi jne.

  Puolustuksessa (E: tai oikestaan koko viisikkopelissä) on mielestäni rakenteellisia ongelmia jotka ei niinkään ole pakkien vika vaan koko pelin organisoinnin. Etenkin hyökkäyksiinlähdöissä ja välillä omissakin pelatessa tuntuu ettei kukaan tiedä kenet ottaa ja missä vaiheessa.
   
 3. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Yksi kunnon karvanaama täytyisi parin-kolmen ykkösketjulaisen lisäksi hankkia hyökkäykseen. Ehdotan Brian McGrattania. Miksi tyytyä halpaan kopioon, jos parasta olisi saatavilla?

  Näkisin myös tarvetta kunnon Johtajalle. Sellaiselle joshgreenmäiselle kaiken nähneelle merikarhulle. Tähän ehdotan Mike Angelidista.

  Lelu, saa käyttää.
   
 4. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Ai, Kousalla oli ensi kaudenkin kattava sopimus. Tuo koostumus näyttää mielestäni todella hyvältä, kunhan Leimun varaan ei lasketa Lahdessa liikaa. Mielestäni kaikki merkit puhuvat Jürgensin läpimurron puolesta, vertailukohtina vaikkapa KalPan Lukka ja Seppälä (ei pelaajatyypeinä).

  Mielenkiintoinen joukkue kasaantumassa Lahteen, ehdottomasti.
   
 5. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Puolustus näyttää tosiaan ihan hyvältä, mutta niinhän se näytti tälläkin kaudella. Blood, Lassen, Kousa, Leimu oli hyvä kärkinelikko. Nyt tuosta on Blood vaihtunut Sulakiin ja Jürgens ottaa Puistolan paikan. Liike tulee paranemaan ainakin.

  Mutta ei tuo liian leveä materiaali ole. Leimu on todennäköisesti pois taas ison osan kautta ja sitten kun siitä tippuu vielä jossain vaiheessa Kousa, niin ollaankin taas lirissä. Ainakin yhtä leveyspelaajaa tarvitaan.

  Hyökkäys on silti huomattavasti isompi kysymysmerkki. Ainakin kaksi ykkösketjun kaveria puuttuu. Sopasen tilalle saadaan toivottavasti monipuolisempi kaveri, mutta Tyrväisen monipuolisuutta ei korvaa kukaan. Laukkanen on kuitenkin tehnyt tähän mennessä erinomaista työtä, joten täysi luotto on siihen, että hyviä kavereita sieltä löytyy.
   
 6. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  McGrattan on pyörinyt itselläkin mielessä, mutta tuskinpa sentään.

  Yksi lähivuosien kovimpia nyrkkisankareita. Angelidis olisi myös ihan hyvä haku, ainakin jos sitä johtajuutta ajatellaan mutta nyt tarvittaisiin armoton pistenikkari.
   
 7. miree Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Lainaus:
  Kannatetaan. Tämä olisi ihanaa. Kyllä yksi kunnon pelote pitää olla että loppuu käsille hakkaaminen.
   
 8. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Siinä tulis Jonnellakin äitiä ikävä ku olis kaveri joka osaa oikeesti myllyttää.
   
 9. aave Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Täältä vahva peukku McGrattanin tapaiselle mörkölle. Kuittivihko aina valmiina, jos joku hakkaa meidän taitopelaajia saikulle.
   
 10. miree Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Jos ei McGrattania, niin voitaisiin houkutella Ray Emery jatkamaan uraansa. Juvos Janne voisi availla luukkua ja sitten tuurailla tarvittaessa kun Ray kävisi kurmoottamassa Jonnea ja kumppaneita.
   
 11. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kyllä nuo goonit on jo nähty. Ei käyttistä sekoittamaan hyökkääjäpakkaa ellei sitten pelaa 13. hyökkäjänä. Mielummin joku voimahyökkääjä joka oikeasti osaa pelatakin ja on valmis puolustamaan omiaan. Joku pelote pitää olla mutta tuollainen puhdas nyrkkisankari on aivan turhaa pitää rosterissa. Jossei oteta ei jalkavia pakkeja niin ei kyllä pitäisi ottaa mitään nyrkkisankari matelijoita hyökkäykseenkään. Muutenkin nykyajan lätkässä nuo tappelijagoonit on vain lähinnä noloja.

  Juvosen jatko on pettymys. Kyllä Jannen otteet on jo nähty, en jaksa uskoa mihinkään maagiseen tasonnostoon ensi kaudeksi. Toivottavasti Voutilainen saa sitten enemmän startteja, vakuutti minut ainakin otteillaan viime kaudella. Vakaata ja varmaa tekemistä noinkin nuoreksi maalivahdiksi, näen Voutilaisella korkeamman katon potentiaalin suhteen kuin Jannella.

  Jürgens on hyvä haku tuonne taistelemaan pelipaikasta. Merkit viittaavat vahvasti läpimurtoon liigatasolle.
   
 12. Koffeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KJK, Pelicans, Toronto Maple Leafs
  Sen verran komppaan edellistä kommenttia, että kyllä sen goonin täytyy olla silti ihan pätevä pelimies kuittivihkoineen.

  Itse haluaisin seuraavien hankintojen sisältävän sen uuden ykköskentän lisäksi selkeän johtohahmon joukkueelle. Erkinjuntti ei omasta mielestä ollut läheskään semmosta kapteeniainesta mitä Pelicans kaipaa. Ihmettelin kyllä sitä valintaa alusta asti...
   
 13. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Joo ei mitään hidasta goonia mättämään kaveria turpaan. Tälläisen arvohan olisi täysi nolla; yksi kostohyökkäys jonkun rotan kimppuun ja seuraavat kymmenen ottelua pelikiellossa - seuraavasta kerrasta loppukausi. Tämäkö olisi sitten hyödyllinen kuittivihkon käyttäjä?

  Sitä paitsi Antti Tyrväinen on ihan riittävä tällä saralla. Samalla tavalla spontaaneja tappeluita kuin sitä Lukon jantteria (nimeä en muista) vastaan niin hyvä tulee.

  Kyllä niitä muitakin joukkueita rikotaan ihan samalla tavalla, mutta eivät ne mitään gooneja tarvitse. Vai kukahan on KalPan gooni?
   
 14. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Ai että mä rakastan sitä itkua mitä se "gooni" tulee aiheuttamaan omissa ja vastustajissa.
   
 15. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Mitäs itkua hän sitten tulee aiheuttamaan? Hieman outo kommentti siihen nähden, ettei mitään "goonia" ole vielä hankittu, eikä ilmeisesti ole ihan ensimmäisenä edes hankintalistalla. Mutta itkua hankinta tulee tosiaan aiheuttamaan, mikäli ainut anti on nyrkkien käyttö. Näitä on liigassa nähty ihan riittämiin ja turhiksi todettu. Luulisi Petun ja Nupen myös ymmärtävän tämän.

  Vai onko se Pelicansin "brändin" kannalta nyt ihan pakollista hankkia hyödytön nyrkkisankari? Pistetään sitten brändi vaihtoon.
   
 16. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Kukaan ei ole puhunut edes mistään nyrkkisankarista, vaan rouhijasta alaketjuihin. Roolipelaaja, jolla on kuittivihko hanskalokerossa.

  Täytyy sanoa, että kyllä viime kaudella poikkeuksellisen paljon näitä Kangasniemiä, Siikosia ja Hodgmaneja hakattiin ja taklattiin rikki.
  Toivottavasti on oikein iso ja helvetin ruma kaveri. Oikea ihmisperse, jota Virtanenkin pelkää.
   
 17. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Juurikin näin.

  Voimahyökkääjä joka räppää maaleja, ajaa kovia taklauksia ja heittä hanskat tarvittaessa. Siinä on meidän mies. Kaverin tulisi vielä olla ykköskentän tekijä, alakentät on jo täynnä pelaajia.

  Mitään matelijaa neloseen on aivan turha hankkia. Nopeasti jengi unohtaa esim. Byersin, tosin vaikka Byers kuittivihkon aukaisikin lyötiin se muiden toimesta kiinni aika vauhdikkaasti useimmiten. Byersin anti oli pääasiallisesti heikko eikä mies istunut oikein mihinkään kentälliseen.

  Mikäs tämän hetken hyökkäysrosteri on?

  X - X - X
  Mustonen - Siikonen - Kangasniemi
  Koivisto - Björninen - Rekonen
  Tyrväinen - Heino - Vartiainen
  Heikkinen - Elimäki - Alanne
  Toivola, Lahtinen

  Lainaus:
  Tuossa rosterissa ei ole pahemmin tilaa alakenttien roolipelaaja rouhijalle, ellei sitten tuleva "roolipelaaja" halua alakenttien rotaatioon päästä. Kärkiosaamista tuonne tarvitaan. Tyrväinen, Heikkinen ja Vartiainen ajaa minun mielestä alakenttien rouhija osastoa, joilla pitäisi kuittivihkon myös aueta huomattavasti herkemmin kuin aiemmin. Mielestäni turhaa heittää mynttejä kiinni johonkin ylimääräiseen roolipelaajaan, kun niitä on alakentissä jo useita omasta takaa.
   
 18. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mistä tähän keskusteluun vedettiin "hitaat goonit"?

  Ykköskentän jätkät tuskin tulee kuittivihkoja heiluttelemaan, eikä se kovin järkevää olisikaan. Kunnon vahtimestari tarvitaan mieluummin hyökkäykseen, mutta vaihtoehtoisesti puolustajakin käy.

  Kunhan kausi taas alkaa, niin eiköhän loukkaantumiset ole raivanneet taas tilaa kokoonpanoon.
   
 19. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Aamen. Tätä näköjään monen vaikea ymmärtää. Niin kauan kun tässä paskasarjassa lentää pihalle myllyistä, ei ole varaa menettää kärkimiehiä kuittaamaan rotille tekosiaan.

  Alakenttien roolipelaajaa ei ymmärretä, mutta samaan aikaan siellä hiihtelisi joku Taavi Vartiainen, joka ei tuo peliin yhtään mitään muuta kuin pari taklausta.

  Kyllä vastustajaa varmaan pelottaa, kun Taavi joka hädintuskin pysyy luistellessa pystyssä, tulee niistämään nenää. Ollakseen hyvä rouhija/agitaattori, pitäisi olla fiksu. Taavi ei sitä ole. Antakaa joku sille Ruudun kirja, tai jotain.

  Ps. Cale, Mustonen pelaa meidän ykkösketjussa, "valitettavasti". Kauden aikana tilanne voi toki muuttua.
   
 20. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Onko Avery tekemässä paluun?
   
 21. Hockey-65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Näin olen minäkin ymmärtänyt. Eikä siinä mitään, mutta laitureiden tulisi olla ns. raskasta sarjaa. Se, että lähdetään soitellen sotaan ja homma ei alakaan toimia? On ihan ok, että annetaan kaverille reilu mahdollisuus, pitäisi kuitenkin olla realistinen sellainen eikä lyötäisi heti selkään liian painavaa reppua, siinä ei voita kukaan. Melkoinen pyllistys on sekin, että kesken kauden aletaan raahaamaan kaiken maailman arpaa sisään tai kassan takia jätetään hankintoja kesken kauden tehtäväksi, jos tulevalla kaudella halutaan mennä pidemmälle, on joukkueen oltava valmiimpi heti syyskuussa!
   
 22. BileTooth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mitenkäs Poulsenin jatkon laita, onko kenelläkään tietoa? Neuvottelut kesken vai onko sellaisia edes? Itse pitäisin mielelläni; ei mikään nopein luistelija, mutta asenne kunnossa, tekee hommia ja loppukaudesta oli niitä harvoja, jotka näyttivät siltä, että oikeasti antavat kaikkensa. Lisäksi Lassenia ei varmaan haittaa toinen tanskalainen joukkueessa. Tai sitten voisi hankkia Lassenin Lasse-veljen Poulsenin tilalle Lahteen. Ei ainakaan olisi kallis.
   
 23. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä, usein harmitti nähdä kuinka vähän omia lopulta puolustettiin.
  Ei sitä tarvi hakata päätä jäähän jos meidän kavero telotaan, mutta kyllä siitä jokin mellakka pitää saada aikaan.
   
 24. Koffeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KJK, Pelicans, Toronto Maple Leafs
  No joku Tyrskyn kaltainen pelillisiltä ominaisuuksilta, mutta auttamatta pitää löytyä enemmän raamia että olisi "uskottava haastaja" jonnevirtasille.

  Ja pakko tarttua kiinni kun joku Taavia morkkasi, niin mun joukkueeseen mahtuu kyllä heittämällä ! Semmonen määrä energiaa ja yritystä mitä kaverista löytyy antaa joukkueelle paljon enemmän kun sen "pari taklausta". Ihan loistava rouhija liigatasolla, kun vaan kasetti kestää.

  Ja Poulsenin jatkosuunnitelmat kiinnostaa myös. Itse liputtaisin jatkosopparin puolesta !
   
 25. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  No, eipä Mortille kauheasti tilaa ole, kun kokoonpanoa katsoo. Täyttä on. Toki rotaatioon sopii.

  Ja Taavi ei edistä joukkueen peliä millään tavalla, tekee typeriä ratkaisuja niin kiekollisena kuin kiekottomana ja kasetti ei tosiaan kestä. Paljon täytyy tapahtua että on mitään asiaa kokoonpanoon.