Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pelicans kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana bay22, 03.01.2017 klo 16.40.

 1. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Juurikin näin. Vaikka kuinka väitetään että poliisien hyödyntäminen olisi mennyttä aikaa tuomareiden ja liigan kurinpidon toiminta ei tällä hetkellä tue merkittävästi tätä ajatusmallia.

  Iikan alkukauden lento torpattiin muutamalla aivotärähdyksellä, Hodarin käsi hakattiin paskaksi, Siikosen käsi hakattiin paskaks etc.i ilman merkittäviä seuraamuksia edes kanssapelaajien toimesta. Kyllä me yksi poliisi tarvitaan edes pelotteeksi. Aina parempi jos osaa myös pelata.

  Nuoria luisteluvoimaisia pelaajia toki tarvitaan, mutta Office, yksi Mörkö, kiitos.
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2017 klo 16.11
 2. Jarnan Rysty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Joo siis on varmasti hyvä ja on myös hyvä että saadaan näitä nuoria, potentiaalisia tulevaisuuden nimiä tänne, mikä on ihan oikea suuntaus mielestäni. Ei tuo minun sommitelma ollut mikään lopullinen voi hänet vaihtaa esim. Leimun kanssa päittäin ja Lepa sitten 7-pakkina+Yv erikoismiehenä mutta pointti tosiaan oli että kyllähän Kousan lisäksi olisi kiva jonkinlainen liideri tuonne pakistoon saada.
   
 3. Puupaavola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Kyllä,jalkava kääpiölauma tarvitsee koodinimi "Yonkmanin" pitämään huolta omistaan.
   
 4. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Nimenomaan, mutta sen pitääkin sitten olla pelitaidoiltaankin "yonkman" tai edes "finley". Mitään nyrkkisankaria on turha hankkia.

  Toivottavasti maalivahtiosasto päätetään pian. Juvonen saa minun puolestani lähteä kokeilemaan välillä muualle, mutta onhan siinä haaste löytää edes Jannen tasoinen ykkönen. Voutilainen voi toki jo ensi kaudella yllättää.
   
 5. Jari66 Jäsen

  Maalivahtiosastolla näkisin, että Voutilaiselle pitäisi antaa tilaa ja mahdollisuus tehdä mahdollinen läpimurtonsa jos Janne vaihtaa maisemaa. Teki ainakin minuun vaikutuksen menneellä kaudella aina kun kohtuullisen harvoin pääsi pelaamaan. Jos ei toimi niin sitten kaupoille.
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2017 klo 17.21
 6. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Kunhan Juvonen nyt ei vaan jäisi. On niin nähty, tarvii maisemanvaihdoksen
   
 7. NuuskaHP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Olen sitä mieltä että menestyvällä joukkueella pitää olla ihan ensimmäisenä tolppien väli kunnossa. En tiedä sitten mitkä on mahkut löytää kesken kauden hyvätasoisia kassareita. Voutilainen tekee tuloaan toivottavasti ja ilman muuta tarvii enemmän pelejä tulevalla kaudella, mutta en iskisi suoraan kylmiltään ykköseksi.

  Juvonen kyllä sai tilaisuutensa osoittaa olevansa normaalia kovemman tason maalivahti. Ei ainakaan itseäni sen kummemmin koskaan vakuuttanut. Ihan "ok" mutta hyvin ailahteleva ja siihen se sitten jäikin.
   
 8. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ens kauden pakistohan todellisuudessa menee varmaan seuraavanlaisesti:

  Kousa - Manelius
  Lassen - Leimu
  "200cm/110kg" - "Sulak"
  Rukajärvi - "Jürgens"

  En pistäisi tuollaisesta paketista ollenkaan pahaksi.

  Löytyy jalkaa ja kiekollista taitoa, olettaen että tämä Sulake saapuu Lahteen ja on oikeasti pätevä kiekollisesti ja ei kiekollisesti. Peruspakit löytyy Lassenin ja Maneliuksen muodossa. Erityismaininta Maneliukselle, joka on kausi kauden jälkeen ottanut askelia tasaisen varmasti eteenpäin, tämä mennyt kausi oli mielestäni Manen läpimurtokausi. Kousa ja Leimu taas ovat molemmat liigan kärkeä kiekollisuuden suhteen. Eli Sulakkeen paikka olisi pätevä all-around pakki ja siihen rinnalle se kohtuulliseen kiekolliseenkiin peliin kykenevä ja jossei jalalla niin erinomaisella sijoittumisella siunattu jääkaappipakastin niin olisin tyytyväinen. Rotaatiopakeista löytyy sitten Ruki, joka taas heräsi keväällä pelaamaan oman tähän astisen tasonsa huipulla eli olemalla suhteellisen näkymätön. Mahdollinen Jürgens varmasti on myös ihan pätevä pelaamaan kolmospakkiparissa/7. pakkina, tasonsa joutuu tosin osoittamaan ihan pelaamalla eli näytönpaikkansa käyttämällä.

  Kyllä liigatasolla tuossa on hyvän tasoinen pakisto, eipä tuo pakisto itsellä ole se suurin murheenkryyni ensi kauden joukkueesta.
   
 9. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Pakistoon tulee vaan jalkavia kavereita.
   
 10. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Minä päivänä näitä uusia nimiä on odotettavissa? Tuskin nyt sentään pyhäpäivinä julkistavat.

  Maalivahtiosastolle tuli mieleen muuan Kolppanen. Jossain vaiheessa on Ilvekseen puhuttu, mutta tuntuisi oudolta siirrolta, kun siellä maalivahtipeli toimi loppukaudesta erinomaisesti. Juvonen alkaa olla nähty, vaikka iän puolesta parhaat vuodet onkin edessä. Ura junnaa nyt paikallaan.
   
 11. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Ihan kauheasti ei kyllä yllättäisi jos kaikkien puheiden jälkeen seuraavat nimet tulevat joskus kesäkuun alussa... Eipä olisi ensimmäinen kerta.
   
 12. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Tällä viikolla tullee tuo Sulak julki, mutta muita ei taida valmiina olla. (?)
   
 13. Koffeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KJK, Pelicans, Toronto Maple Leafs
  Onko Markku Flinck-huhut vallan kuopattu ? Muistelisin että kaverista jonkinasteista juttua liikkui tuon Aleksi Mustosen siirtohuhun yhteydessä. Ja mitä Ilves-fanien kanssa olen jutellut niin lähtökuopissa olisi jokatapauksessa.
   
 14. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
 15. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
 16. miree Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Jos tämä koodinimi Hiawatha on näitä änärin ykköskierroksen varauksia, niin tällä kertaa kelpaisi enemmän kuin hyvin.
   
 17. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Missäs näin huhuillaan? Jokuhan tuossa ehti jo Samuelssonin nimen nostaa esiin, mutta syystä tai toisesta poistui nopeasti.
   
 18. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 19. miree Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
 20. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Hienoa, että Pelicansilla tuntuu olevan imua markkinoilla. Kovia jannuja tulossa ovista ja ikkunoista.
   
 21. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  No nyt on arpajaiset vauhdissa. Boogyn lista täynnä O'Marroja, Grattoneja, Byerseja ja Yorkeja. Tuosta kuin arpoisi, niin ehkä keskimäärin 1.5 kymmenestä arvasta voittaisi. Toivotaan nyt kuitenkin että meillä hankintaosasto jatkaa päättyneen kauden malliin. Ja otetaan ne pelaajat mieluummin Euroopassa pelanneiden joukosta, niin se on jo 2 arpaa yhden hinnalla. Toki suomalaisuus olisi se kaikkein paras vaihtoehto, mutta ymmärrettävästi mahdoton kun omiakaan ei saada pidettyä.
   
 22. lahts Jäsen

  Olikos muita "Hiawathoja" kun vähemmän junnut Cheechoo ja Tootoo ;)
   
 23. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Ei tätä "hiawathaa" ole vielä hankittu, voi mennä lähemmäs syksyäkin, niitä löytyy kyllä... Eiköhän tule olemaan ihan puhdas roolipelaaja neloseen tai 13.hyökkääjän paikalle. Roolinaan suojella omia, siinä on Vesa Rantaselle ja muille unisille ihmeteltävää.

  Tämän viikon aikana tosiaan suurella todennäkösyydellä tulee jotain tiedotusta pihalle. Vahvasti veikkaisin Sulakia parilla vuodella.
   
 24. NallePyh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se lahtelainen
  Trygve Many Guns, mutta hän on taas liian junnu. Koodinimi Hiawatha kyllä vaikea. Irokeesejakin taitaa löytyä lähinnä vaan jostain Porista, eikä kai kukaan sieltä mitään halua.
   
 25. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid